11/05/2010 19:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Καρατζαφέρης προαναγγέλει επεισόδια για την άφιξη Ερντογάν

Ο Καρατζαφέρης, αφού υποχρεώθηκε, την ώρα της κρίσης, να αποκαλυφθεί ως ενεργούμενο του ΔΝΤ και των αφεντικών του, για να προβοκάρει τις λαϊκές κινητοποιήσεις, εναντίον της έλευσης του Ερντογάν στην Αθήνα,–για την οποία ο ίδιος ποιεί την νήσσα– μίλησε για «επεισόδια» που πρόκειται να συμβούν. Και για να τρομάξει ο λαός, ό,τι όντως κινδυνεύουν να γίνουν επεισόδια, έπρεπε να μπει σε ενέργεια και ο έτερος φασιστικός βραχίονας, ο Στόχος, ο οποίος καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή, την ίδια ώρα και ακριβώς δίπλα, με τη μεγάλη συγκέντρωση που έχουν καλέσει 15 οργανώσεις, κινήσεις και συλλογικότητες  στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Αφού  πρώτα απέτυχαν οι προσπάθειες της  κυβερνήσεις δια του Μπεγλίτη να ακυρωθεί η μεγάλη συγκέντρωση του Άρδην και της Ρήξης την Δευτέρα 10 Μαΐου, έχει τεθεί από την Ασφάλεια, την ΕΥΠ και τα ποικίλα πρακτορεία σε ενέργεια όλος ο φασιστικός και προβοκατόρικος μηχανισμός, για να εμποδιστεί η εκδήλωση του φρονήματος του ελληνικού λαού απέναντι στην επίσκεψη του ανεπιθύμητου Ερντογάν.

Όμως  όπως έλαβαν την κατάλληλη απάντηση την Δευτέρα, 10 Μαΐου, από το πλήθος που κατέκλυσε το Χίλτον, θα λάβουν και τώρα την απάντηση που τους αρμόζει. Σύντομα δε, θα υπάρξει ανακοίνωση από το σύνολο των οργανωτών της μεγάλης εκδήλωσης της 14ης Μαΐου.

Άρδην -Ρήξη

Τρίτη 11 Μαϊου 18:00

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος avatar
  Γιώργος 11/05/2010 19:57:35

  Aπό προβοκάτσια σε προβοκάτσια πάμε. Τελικά αυτή η κυβέρνηση πρέπει να ιδρύσει Υπουργείο Προβοκάτσιας.

 2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 11/05/2010 20:39:53

  Είπα να γράψω κάτι γιά τον χαζοχαρούμενο συνοικιακό μπακάλη,αλλά άστο καλύτερα.Μην του δίνουμε κι αξία του χοντρού.Αρκετά με δαύτον.

 3. Basil avatar
  Basil 11/05/2010 23:29:19

  Και μπακάλης και σχολή μανεκέν και στο τέλος της εποποίας της Εσπερίδων τα μανεκέν πουλούσαν κατεψυγμένες σφυρίδες Ατλαντικού. Ισα ρε μόρτη...

 4. δρόμος avatar
  δρόμος 12/05/2010 11:17:06

  Είχα γράψει εδώ την αναγγελία της εκδήλωσης στο Πολεμικό Μουσείο, στην οποία αναφέρεται το κείμενο, και στην οποία παραβρέθηκα.
  http://www.antinews.gr/?p=44735&cpage=1#comment-445978

  Όπως διαβάζετε, η εκδήλωση έγινε τελικά στο Χίλτον: φτάνοντας στο Πολεμικό Μουσείο βρήκα τις πόρτες κλειστές, και μία κυρία που με πληροφόρησε ότι τελικά η αίθουσα στο μουσείο δεν δόθηκε, αντ'αυτής θα χρησιμοποιηθεί η αίθουσα "Τερψιχόρη" του Χίλτον. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, και η επιτυχία της εκδήλωσης μοναδική, παρά την απουσία των δύο πρώτων ομιλητών.

  Αυτά, για την ιστορία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.