#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/03/2010 10:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Ο Καρατζαφέρης επικεφαλής στην δεξιά φάλαγγα του ΠΑΣΟΚ»Στις 7 Μαρτίου έγραφα:

« Αυτή η απίθανη «κυβίστηση»*  του Γιώργου Καρατζαφέρη να μετατραπεί σε ένθερμο  «νεροκουβαλητή» του Γιώργου Παπανδρέου, στηρίζοντας μόνον αυτός,  τα μέτρα λιτότητας,  σε μια χρονική στιγμή που ο τελευταίος βάλλεται ακόμα και από το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ (βλέπε δηλώσεις Παπουτσή). Ούτε τυχαία είναι,  ούτε αθώα, ούτε άδολη,  ούτε άνευ ανταποδόσεως.

Όπως δεν είναι τυχαία η προβολή που  απολαμβάνει από τα γνωστά κέντρα διαπλοκής (μόνο το ντιβάνι του δεν έχει μεταφέρει σε ορισμένα κανάλια).

Ούτε η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται στη Ν.Δ. και στον Πρόεδρό της.

Ο  κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, …γνήσιο παιδί του  κ. Μητσοτάκη, σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ανέλαβε να φέρει  σε πέρας τη βρώμικη δουλειά του συστήματος.

Θα πάρει «πιστοποιητικά» δημοκρατικότητας  και αποδοχής  (δεν είναι δυνατόν ένας …ακροδεξιός να στηρίζει μια …δημοκρατική κυβέρνηση).

Θα αντιμετωπίζεται πλέον  ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη.

Τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του αταίριαστου  «πολιτικού γάμου»  θα τα δούμε στις δημοτικές εκλογές.

Έχει,  επίσης, ενδιαφέρον να δούμε πως θα τον …υποδεχθούν οι  …αντικειμενικές δημοσκοπήσεις που  έρχονται οσονούπω!» 

Επί του δεξιού κέρατος

Παρακολούθησα, χθες βράδυ την  τριτολογία  του  κ. Καρατζαφέρη στη Βουλή. Το μεγαλύτερο μέρος της  ήταν …αφιερωμένο στον Αντώνη Σαμαρά!

Ο  αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει λάβει θέση στο  δεξιό κέρας  της  φάλαγγας του ΠΑΣΟΚ και λειτουργεί  ως  επιθετικός του βραχίονας , με  στόχο:

 Να επιτίθεται στον Αντώνη Σαμαρά

Να  «παράγει»  τις  αντιπολιτευτικές ατάκες  για  τους  τίτλους  των  εφημερίδων και τα δελτία των ειδήσεων.

Να εκστομίζει, εκείνα που θέλει, αλλά δεν μπορεί να  πει  ο κ. Παπανδρέου

Έτσι ο κ. Καρατζαφέρη  με  ένα  σμπάρο  πετυχαίνει …τρία  τρυγόνια!

Βάζει πλάτες  στη  Κυβέρνηση  του  ΠΑΣΟΚ  σε  μια  χρονική  συγκυρία  που  όλα τα άλλα κόμματα  και  η  κοινωνία  βρίσκονται   απέναντί  του!

Παίζει  το παιχνίδι του πολιτικού του μέντορα, (του κ. Μητσοτάκη και της θυγατρός  του  κατ΄επέκτασιν ) για το πριόνισμα του Αντώνη Σαμαρά.

Σηκώνει  αναχώματα στο μετριοπαθές  τμήμα του κόμματός του, που θέλει  την παλιννόστηση  στη Ν.Δ.

Και να σκεφτείτε ότι πριν λίγους  μήνες, προκαλούσε  τον Αντώνη Σαμαρά να συμμαχήσει μαζί  του, να μην ψηφίσουν τον  Παπούλια  για  Πρόεδρο  της Δημοκρατίας και να ρίξουν το ΠΑΣΟΚ,  προκαλώντας   πρόωρες  εκλογές! 

Και πολλοί νεοδημοκράτες τον πίστεψαν!

Και δυσαρεστήθηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά και τη Ν.Δ!

Ας  τα βλέπουν τώρα!

Έτσι  είναι ο ….ξεχωριστός κ.  Καρατζαφέρης!  Σήμερα έτσι.  Αύριο αλλιώς!

Κάποτε  πωλούσε …κασέτες και  κομματικό πατριωτισμό  στους  οπαδούς της Ν.Δ.

Ύστερα  τους …ξαναπούλησε το  βιβλίο  του με  τις φωτογραφίες  της κας Λιάνη!

Κατόπιν η Κυβέρνηση Μητσοτάκη του έδωσε ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα!  Και άφθονες  κρατικές  διαφημίσεις!

Ο κ. Μητσοτάκης  «χέρι-χέρι»  τον  «κατέβασε»    και  υποψήφιο  βουλευτή!  Και οι νεοδημοκράτες  ανταποκρίθηκαν  και  το  1993  τον  έβγαλαν  πρώτο  βουλευτή  στη  Β’ Αθηνών  με  ρεκόρ  ψήφων!

Μετά , επειδή  «ο Γιώργος  είναι  πονηρός», ήθελε να  γίνει  και  αρχηγός!

Είναι  ο  μοναδικός   αρχηγός  κόμματος  που  έχει  υπό  την  ιδιοκτησία  του  τηλεόραση, ραδιόφωνο και  εφημερίδα!

Και πολεμάει τους  διαπλεκόμενους  (λέμε τώρα! )

Κ.Ρ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. xehasiarhs avatar
  xehasiarhs 23/03/2010 10:43:17

  και φυσικά χθες ήταν άκαμπτος στο θέμα της "Μακεδονίας". Στην τηλεόραση προχθές έλεγε ότι συζητά και παράγωγο...Κωλοτούμπας...

  • τάρας μπούλμπα avatar
   τάρας μπούλμπα @ xehasiarhs 23/03/2010 13:49:07

   Παιδιά μήπως έχει εντοπίσει κανείς το συγκεκριμένο βίντεο που δηλώνει ότι συζητά και το παράγωγο;

   θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον..

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ xehasiarhs 23/03/2010 20:33:11

   Αυτό μας ενδιαφέρει όλους. Υπάρχει κάπου ανεβασμένο;

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ xehasiarhs 24/03/2010 01:21:29

   Επανέρχομαι γιατί διάβασα τα πρακτικά της Δευτέρας 22/3/2010. Αυτά είπε για το όνομα.

   «Αντιλαμβάνομαι και το δύσκολο ρόλο της συναντήσεως των Βρυξελλών με τον κ. Γκρουέφσκι.

   Εσείς, όλοι οι άλλοι, κάνετε ό,τι θέλετε. Εμείς βέβαια -πρέπει να το ξεκαθαρίσω- ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός το όνομα ή παράγωγο δεν το δεχόμαστε. Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν το δεχόμαστε!

   Περιμένω μάλιστα στη δευτερολογία του να ακούσω τον αξιότιμο απουσιάζοντα αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας –δεν αντιλαμβάνομαι γιατί απουσιάζει, δεν είχα καμία διάθεση να τον μαλώσω, τέλος πάντων δικό του θέμα είναι αν απουσιάζει- να μας πει επιτέλους αυτή η κόκκινη, η γαλάζια γραμμή ή όπως αλλιώς λέγεται, ποια είναι.

   Δίνουμε το όνομα ή παράγωγο, ναι ή όχι; Γιατί αν θυμάμαι καλά –υπάρχουν εδώ και παλιοί Κοινοβουλευτικοί- το 1993 "τούμπαρε" την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του κ. Μητσοτάκη, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Αυτός ο λόγος ισχύει ή εξέλιπε πλέον; Να ακούσει ο ελληνικός λαός μέχρι πού περπατάει ο καθένας και πού πηγαίνει.

   Εμείς ξεκαθαρίζουμε σ’ όλους τους τόνους ότι σ’ αυτό θα είμαστε απέναντι και αν υπήρξε από εμάς, αν θέλετε, μια συστολή και στο κυρίαρχο θέμα –που θα το βρούμε μπροστά μας- των μεταναστών δεν μαζέψαμε τον κόσμο εδώ απέξω για πιθανούς κινδύνους που όλοι αντιλαμβάνεστε, για το θέμα όμως της εκχωρήσεως του ονόματος θα βγούμε όλοι στο δρόμο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Αυτό το λέω για να γίνει σαφής η τοποθέτησή μας.»

   http://www.parliament.gr/ergasies/praktika/txt/syne100322.doc

 2. JOHN avatar
  JOHN 23/03/2010 11:39:28

  Παπατζης ειναι ο ανθρωπος,τι αλλο να πεις!Προσπαθει να επιπλευσει πανω στην απατη του ψευτοπατριωτισμου που επικαλουνται και τα¨συναιτερακια¨του για τις αρπαχτες που σχεδιαζουν απο τους πολιτες.Μονο που και αυτος δεν μας διευκρινιζει ποιοι ειναι οι στρατηγοι που μας οδηγησαν στη μερικη απωλεια της εθνικης ανεξαρτησιας μας,κατα τα λεγομενα του ΓΑΠ,και ποια η τιμωρια τους.Πολυ γρηγορα ξεθοριασε η μπογια του,μερος του προβληματος και της σαπιλας ειναι!!

 3. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ avatar
  ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 23/03/2010 11:46:26

  Ο Κος Καρατζαφέρης προσπαθεί να καλιεργήσει με σπουδή ένα προφίλ υπερκομματικού και "εθνικού" ηγέτη.Έχει προφανώς δει το κενό και προσπαθεί να το καλύψει.Τα ίδια "περί στήριξης" είχε δηλώσει και με την εκλογή του Κ.Κ. του β' ,λοιδωρήθηκε τότε από το ΠΑΣΟΚ αλλά δε διαβάσαμε κριτικά σχόλια στις εφημερίδες της τότε συμπολίτευσης.Προς το παρόν βλέπω να στηρίζει οικονομικά αλλά να είναι και ο πλέον επικριτικός σε άλλα ζητήματα (π.χ. ιθαγένεια).Το στοίχημα του υπερκομματικού είναι δύσκολο να το κερδίσει -εξ'ου και οι αναρίθμητες κωλοτούμπες-αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι θα του αποφέρει κέρδη γιατί πολύ απλά πραγματεύεται το αυτονόητο:πάνω απ'όλα η Ελλάδα.
  Τα περί κοινωνικού ξεσηκωμού και εναντίωσης της κοινωνίας στην κυβέρνηση δεν τα σχολιάζω.Συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών) 25 άντε 30.000 κόσμου,όσοι και στο Κλεάνθης Βικελίδης στο Άρης-Πάοκ,τι να λέμε...Ο Καρατζαφέρης είτε αρέσει είτε όχι τα "πιάνει" στον αέρα αυτά.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 23/03/2010 11:58:27

   Dear Jeffrey,μπορεί κανείς πολλά να σου προσάψει. Δυό πράγματα όμως, όμως δεν μπορεί:Την έλλειψη χιούμορ και την έλλειψη οίκτου.

 4. Swell avatar
  Swell 23/03/2010 11:58:46

  Oταν γύρω σου στον κήπο που φύτρωσες, κυριαρχεί το "ήθος", είναι αναμενόμενο να παίρνεις κι εσύ απ' το χρώμα του.

 5. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 23/03/2010 12:00:34

  'Τώρα πια ξέρεις.
  Καρατζαφέρης.'

  • thespieys avatar
   thespieys @ Δημήτρης 23/03/2010 12:41:39

   "Γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο"! Χαχαχαχα!!!

 6. Γιώργος avatar
  Γιώργος 23/03/2010 12:23:57

  Όσο η ΝΔ δεν απαντά στον Καρατζαφέρη, αλλά τα στελέχη της παριστάνουν τους "ανώτερους" που δεν καταδέχονται να απαντήσουν στον πεζοδρομιακό Καρατζαφέρη, τότε η ΝΔ δεν πρόκειται να δει φως καθώς θα πλαγιοκοπείται και από τα δεξιά και από τα αριστερά.
  Χθες, ο Καρατζαφέρης ήταν ελεεινός απέναντι στον Σαμαρά και δεν υπήρξε καμμία αντίδραση από τον δεύτερο. Ο πλέον αμόρφωτος πολιτικός του ελληνικού κοινοβουλίου να επιτίθεται με ανοίκειες εκφράσεις στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από την άλλη πλευρά "άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει".

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Γιώργος 23/03/2010 15:52:34

   Γιώργο, καλά κάνει η αξιωματική αντιπολίτεση και δεν απαντά σον 'πωλούντα τοις μετρητοίς'.Ετσι,τον απαξιώνει περισσότερο.Δεν του χαλαλίζει την τιμή ,να τον κάνει συνομιλητή.Οσο περισσότερο αφήνεις τον τενεκέ να κοπανιέται,τόσο περισσότερο τον καταριούνται αυτοί που τον ακούνε. Η ΝΔ,τον έκανε επιτέλους,ξεπαρεού και τον παρέδωσε πεσκέσι στον μαγεμένο ποδηλάτη.Κάνε υπομονή και θα δείς σε ποιανού τα χέρια θα σκάσει το βαρελότο.

 7. ΙΔ avatar
  ΙΔ 23/03/2010 13:08:20

  Σημειολογικό ενδιαφέρον τήs ανηρτημένηs φωτό.Υπό τό άγρυπνο βλέμα τών Χαζαρομογκόλων.Τί νά λέει μέ τό μυαλό του ό Χάζαροs καί νά γελά. Μά πώs κατάντησαν έτσι .Πώs ασχήμηναν τόσο;Από ποιά διαδικασία γενετική πέρασαν καί άσπρισαν τά αδέρφια μαs;Αγού λοιπόν προδίδουν τήν φυλή μαs δώστε τουs τήν βρώμικη δουλειά.Νά μεταφέρουν μέ κουβάδεs όλλα τά αποριματά μαs στην χαβούζα.Νομίζω ότι αυτή ή ανάλυση είναι εμπεριστατομένη.

 8. Mara avatar
  Mara 23/03/2010 13:28:32

  Ούτε στα πιό τρελλά του όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ο επίτιμος... τέτοιο ψυχοπαίδι... Άξιος, άξιος.... Τέτοιες "χαρές" ούτε τα παιδιά του...

 9. aris53m avatar
  aris53m 23/03/2010 14:11:39

  είτεδ εξί είναι είτε αριστερό (το κέρας) ας τον Πρόεδρο να κάθεται επάνω του :)

 10. Γιώργος avatar
  Γιώργος 23/03/2010 18:08:51

  @ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

  Αυτή η λογική όμως φίλε Σπάρτακε, να μην απαντά δηλαδή η ΝΔ στον χυδαίο υβρεολόγο, δεν φαίνεται να ωφέλησε επί Καραμανλή. Μάλλον έβλαψε. Ο Καρατζαφέρης αντιμετωπίζεται μόνο στο επίπεδο του, όχι αφ' υψηλού.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Γιώργος 23/03/2010 18:30:05

   Γιώργο συμμερίζομαι την αγωνία σου.Την ίδια αγωνία είχα κι εγώ,μέχρι που κατάλαβα πόσο τενεκές είναι ο ...μαπακάλης που πουλάει τοις μετρητοίς.Μην υποτιμάς Γιώργο,τα μυαλά του κόσμου.Εξη μήνες,ήταν αρκετοί,γιά να διώξουν τις τσίμπλες απ΄τα μάτια και των πιό ανυποψίαστων.Περίμενε το σκάσιμο του βαρελότου,στα χέρια του ποδηλάτη.Δεν θα χρειασθεί να περιμένεις και πολύ.....

 11. ΔΡΑΚΟΣ avatar
  ΔΡΑΚΟΣ 23/03/2010 19:35:25

  Τελικά 1730 ευρώ στην ταβέρνα τα φάγανε οι δικοί σας ναι ή όχι ;

 12. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 23/03/2010 19:39:59

  Ὁ Καρατζαφέρης,οὔτε πού μπορεῖ νά φανταστῆ πόσοι ψηφοφόροι,τοῦ ἔχουν γυρίσει τήν πλάτη καί πᾶνε γιά Σαμαρᾶ μεριά.Θά τό καταλάβη ὁσονοὔπω.

  • Σπάρτακος avatar
   Σπάρτακος @ Kὀριννα 23/03/2010 20:36:33

   Κόριννα,δίκιο έχεις.Ωστόσο, μην παραβλέπεις το γεγονός ότι ο μαγεμένος ποδηλάτης, είναι gentelman.Τres bien eleve.Ολο και θα του στείλει μερικά πούλμαν με 'νέας κοπής Ελληνες',γιά ψηφοφόρους. Αυτό να δώ και τι στον κόσμο. Πακιστανό καβάλα σε παπάκι,ν΄'ανεμίζει τη σημαία του ΛΑΟΣ...........

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.