#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/10/2010 23:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Καρατζαφέρης δεν θέλει πια άτυπη συγκυβέρνηση – επιθυμεί υπουργείοΤη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης πρότεινε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για την οικονομική, κοινωνική ανασυγκρότηση, σωτηρία και έξοδό μας από την κρίση.

Πρωθυπουργέ μου. Θέλω ένα ρουσφέτι, με τόσα που σου ΄χω γράψει:. Βάλε και τον Κάρα σε ένα υπουργείο, σε ένα υφυπουργείο, σε ένα αναπληρωματικό υφυπουργείο βρε αδελφέ ,να ξεχαρμανιάσει κι αυτός να τελειώνουμε. Γιατί σου λέει τόσοι και τόσοι πέρασαν εγώ θα χαλάσω την ιστορία των εθνοσωτήρων. Θα θέλει και αρμοδιότητες ξέρω. Αλλά μέχρι να τις ξεμπερδέψετε θα έχουμε αλλάξει δύο κυβερνήσεις. Να κρατήσει τις αρμοδιότητες που έχει: να χαλάει την ημέρα του Σαμαρά, λίγο είναι αυτό;

Γιατί, σκέπτεται  ο Λαοπρόεδρος: με άτυπη συγκυβέρνηση θα τη βγάλω; Να ακούω και την τσιρίδα του Άδωνη;  Χαρτοφυλάκιο κύριοι. Υπουργός Αντικυθήρων, Δονούσας και Ηρακλειάς, μια χαρά ακούγεται.

Και αυτά τα νόστιμα που λέτε οι antiνέοι για δυνάμεις κατοχής και Τσολάκογλου να τα ξεχάσετε. Σας απαγόρευσε κανείς να κινηθείτε βραδινές ώρες;  Κι αν δεν έχετε δουλειά έχετε ελεύθερο χρόνο. Κι αν δεν έχετε λεφτά έχετε internet στο σπίτι. Κι αν είστε νέοι και θέλετε να ανοίξετε σπίτι ρωτήστε και κανά παντρεμένο. Όλα στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε. Δεν είναι κυβέρνηση κατοχής αλλά αντοχής. Του νευρικού μας συστήματος

Aναφέρθηκε, παράλληλα ο ΛΑΟπρόβλητος, στις επαφές που είχε με παράγοντες της κεντροδεξιάς παράταξης, λέγοντας ότι ο ίδιος συνθέτει και δεν διαιρεί και κάνει διάλογο με όλους για την σύνθεση και διεύρυνση της ευρύτερης παράταξης της Κεντροδεξιάς.

Η Ντόρα είπατε; Δεν έχει χρόνο για κυβερνήσεις εθνικής ενότητας. Έχει να εκφράσει «έναν ορισμένο κόσμο». Το κόμμα της κενότητας.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής για την Οικονομία, σημείωσε πως πρέπει να γίνει μια εξεταστική για να δούμε πως φτάσαμε εδώ, αλλά κυρίως για να διδαχτούμε και να αποφύγουμε την επανάληψη των λαθών μας.

Έχει μπει στο ρόλο ο άνθρωπος; Γιατί χρεώνεσαι λάθη; Συμμετείχες σε κάποια κυβέρνηση; Βγήκε κι ο μυστήριος ο Γερμανός σήμερα, τα ήξερε όλα ο πρωθυπουργός μας είπε για την οικονομία, άστα Γιώργη μου, πάμε για καμιά πρέφα, να θυμηθούμε τη ΜΟΜΑ

Απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα συνεργασίας στις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς «για να κάνουμε την πιο σωστή, δημιουργική και εποικοδομητική αντιπολίτευση για το καλό της χώρας. Μπορεί να έχουμε διαφορές, αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας διαιρούν».

Αν σου πω τώρα ότι πιο πολλά κοινά έχουν οι δεξιοί με τον Φιντέλ Κάστρο, παρά με σένα θα σε στενοχωρήσω και δεν το θέλω.

Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος: Σχετικά με τη στάση του στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είπε ότι δεν πρόκειται να «μηδίσει», αλλά διευκρίνισε ότι δεν βιάζεται.

Πώς να μηδίσεις; Στην αυλή του σατράπη είσαι. Αν το κάνεις κατοχύρωσε την πατέντα. Κάτσε να δούμε αν θα χωράνε σε ταξί οι ψηφοφόροι του συναγερμού και καιρό για «νουθεσίες» έχεις άπλετο.

Τζάμπα περίμενα διάγγελμα μετά τον πρωινό συναγερμό. Με συνέντευξη μας ξεπέταξες…

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 06/10/2010 23:28:56

  Αυτή η παχουλή περσόνα που καλύπτει τον πατριωτικό λεγόμενο χώρο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεπροβολής. Με τον χοντρό αυτόν που ακούει Λονδίνο από τα μικράτα του ξορκίζουν οι νταβάδες και οι δημοσιογραφικές φίρμες τον πραγματικό πατριωτισμό. Ο μεγάλος αυτός φόβος των χλιδάτων οφείλεται στο ότι αν επικρατήσουν πραγματικές πατριωτικές πολιτικές η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη, κατευθείαν στο πιό ψηλό κλαρί !.. ))

  • anonymous avatar
   anonymous @ http://neotera.wordpress.com 07/10/2010 00:58:30

   Η ιδεολογία του κόμματος βασίζεται στο γεγονός ότι μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, στην αρχή της δεκαετίας του 1990, δεν υφίσταται ο οριζόντιος διαχωρισμός του πολιτικού φάσματος σε Αριστερά, Κέντρο και Δεξιά. Αυτά, σύμφωνα με την ιδεολογία του ΛΑ.Ο.Σ., έχουν αντικατασταθεί με το διαχωρισμό της στάσης ανθρώπων, κομμάτων και χωρών σε υπέρ ή κατά της ισοπεδωτικής διάστασης της Παγκοσμιοποίησης.

   Πηγή: Wikipedia ΛΑΟΣ

   Με τη μόνη διαφορά ότι δεν τα πιστεύει, δεν τα υπηρετεί και δεν τα κάνει πράξη. Παρόλο που τα ανωτέρω ισχύουν, τα καπηλεύθηκε και τα καπέλωσε, όπως καπηλεύθηκε και καπέλωσε και τον πατριωτικό χώρο. Δυστυχώς στην Ελλάδα πολλές ιδέες τις καπηλεύονται κάποιοι με στοχο το καπέλωμα την κρίσιμη στιγμή. Το ίδιο έκανε και το ΠΑΣΟΚ αλλά και όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα. Ο Σαρρής ισχυρίζεται ότι τα χρηματοδότησαν οι Αμερικάνοι για να αποσοβήσουν τον Κομμουνιστικό κίνδυνο. Το ΠΑΣΟΚ είναι βέβαιο ότι έχει χρηματοδοτηθεί από το ίδρυμα Ροκφέλερ.

   Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Καρατζαφέρης ήταν αχυράνθρωπος του Μητσοτάκη και τώρα θα στεγάσει και τη Ντόρα. Η Ντόρα δήλωσε ότι ο Καρατζαφέρης δεν είναι πλέον ακραίος άρα συνεργαζόμαστε.

   • Θραξ Αναρμόδιος avatar
    Θραξ Αναρμόδιος @ anonymous 07/10/2010 12:17:14

    Λυπάμαι που το λέω αλλά κόμματα σαν το ΛΑΟΣ κάνουν εξίσου μεγάλο κακό στην σχέση του έλληνα με τα εθνικά ζητήματα, ζημιά δηλαδή της ίδιας αν όχι μεγαλύτερης έκτασης, με όλους αυτούς που βγάζουν σπυράκια και μόνο στο άκουσμα της λέξης πατρίδας και έθνος.

    Εχουμε από τη μια τους "προοδευτικούς" εθνομηδενιστές και από την άλλη τους οπορτουνιστές πατριώτες που σχεδόν ευτελίζουν με την παρουσία τους και τα καμώματά τους αυτές τις τόσο ΧΡΗΣΙΜΕΣ, ναι χρήσιμες, έννοιες για όλους μας.

    Η πατρίδα, το έθνος κλπ, δεν είναι ούτε φολκλορ, ούτε μεταφυσική, ούτε φασισμός, ούτε τι άλλο.

    Πατρίδα και έθνος δεν υπάρχει αν δεν υπάρχουν άνθρωποι. Πατρίδα είναι οι άνθρωποι. Πατρίδα είναι η κοινωνία που συγκροτούμε όλοι μας.

    Η ιστορία μας, καλή και κακή, οι ήρωές μας με τα καλά τους και τα πολύ άσχημά τους, οι μνήμες, τα τραγούδια, τα παραμύθια, τα ονόματά μας. Αλλά κυρίως πατρίδα είμαστε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι και τα ΠΑΙΔΙΑ μας. Πατρίδα ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    Οχι μεταφυσική.
    Οχι κορώνες φασιστικές.

    Κοινωνία ελληνική. Αυτό είναι πατρίδα.

    Θραξ Αναρμόδιος

 2. Orestios avatar
  Orestios 06/10/2010 23:32:34

  Γιατί να θέλει συγκυβέρνηση?
  Ετοιμάζεται να την κάνει καμιά ομάδα βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ?

 3. lahunas avatar
  lahunas 07/10/2010 00:01:46

  Προτεινω Καρατζαφερη Πρωθυπουργο ΓΑΠ υπουργο εξωτερικων Κωνσταντινο ξανα Βασιλια .

  Δυστηχως εχουν πεθανει Μαρκεζινης, Παπαγος Κανελοπουλος κλπ

 4. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 07/10/2010 00:01:58

  Μικρέ Οδυσσέα, ο πρωταθλητής των κυβιστήσεων, ξέρει πολύ καλά και τί λέει και πότε το λέει!
  Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται, στην αναγκαιότητα σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης. Και έχει εν τέλει απόλυτο δίκαιο, γιατί μόνο μια τέτοια κυβέρνηση «εθνικής συνενοχής» θα διευκόλυνε τα μέγιστα τον ΓΑΠ και θα απάλλασσε τόσο την ατυχήσασα κόρη όσο και τον ίδιο, από τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό του εξαπτέρυγου.
  Τώρα αν του άνοιξε η όρεξη και είδε και τον εαυτό υπουργό στα καλά καθούμενα, ώστε να ενισχύσει τον τίτλο του ως «κωλοτούμπα» και με τον τίτλο του «υπουργού» είναι απολύτως λογικό, αφού τα πράγματα δείχνουν ότι δεν ξαναμπαίνει στη βουλή το απόκομμά του. Παρά μόνον αν η μειοψηφία Χανίων-Ευρυτανίας, ΛΑΟΣ και άλλες μνημονιακές δυνάμεις, κατέλθουν ως συνεργαζόμενοι με το ΠΑΣΟΚ, τύπου Τατούλη!

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Αφροδίτη 07/10/2010 00:05:39

   Χωράνε ούλοι!!

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ Μικρός Οδυσσέας 07/10/2010 00:55:21

    Ναι χωράνε ούλοι, αλλά στην φωτογραφία που ανάρτησες δεν μου έβαλες και την κόρη και μου λείπει! Εκτός αν σε δυσκόλεψε η μετρίου αναστήματος κυρία, που παρακολουθεί! Το μοντάζ σου πάσχει και πρέπει να το δεις!

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ Μικρός Οδυσσέας 07/10/2010 10:05:54

    @Αφροδίτη Μια χαρά μου φαίνεται το μοντάζ.Η Ντόρα είπε ότι θα κάνει κόμμα΄, δεν έχει χρόνο για κυβερνήσεις.
    Για να μην καρπωθώ όλη τη δόξα (χαχαχα) σε ενημερώνω ότι το μοντάζ που λες δεν είναι δικό μου, το κείμενο είναι

  • Orestios avatar
   Orestios @ Αφροδίτη 07/10/2010 00:18:51

   Τέτοια μανία να θέλει να κλειστεί κάποιος στην φυλακή Αφροδίτη είναι πρωτοφανής.

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ Orestios 07/10/2010 00:39:39

    Ορέστιε πες μου, θυμάσαι κανέναν να έχει κλειστεί στη φυλακή; Αφού έχουν φροντίσει τα "καλόπαιδα" για τη μη ευθύνη τους και για την ασυλία τους! Ελπίζεις ότι θα βρεθεί ποτέ καμιά πλειοψηφία στη Βουλή να αλλάξει αυτήν τη ντροπή; Προσωπικά μπορεί να θέλω να αισιοδοξώ για πολλά, αλλά για κάτι τέτοιο, δεν το βλέπω καθόλου!

   • Σταύρος avatar
    Σταύρος @ Orestios 07/10/2010 00:50:59

    Πλειοψηφία Αφροδίτη είμαστε εμείς!
    Αν δεν το τολμήσετε εσείς (κρατώντας την "πισινή " σας) να είστε σίγουρη ότι θα το κάνει ο λαός.
    The hard way!
    Δεν είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας Πολιτικάντης να λέει: "αναλαμβάνω την Πολιτική ευθύνη" και να "καθαρίζει"!
    Για παθητική φωνή το βλέπω(και το θέλω εγώ) και όχι ενεργητική!

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ Orestios 07/10/2010 10:30:15

    Σταύρο, αν νομοθετούσαμε εμείς ασφαλώς και θα το κάναμε! Ας φροντίσουμε να στείλουμε στη Βουλή εκείνους που θα το κάνουν, γιατί και ο ν. "περί ευθύνης υπουργών" και η "βουλευτική ασυλία" δεν επιτρέπεται να παραμένουν σε ισχύ!

 5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 07/10/2010 00:05:18

  Κάνει φυγή προς τα εμπρός. Ξέρει την τύχη των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής! Πιστεύει πως με την οικουμενική θα μοιράσει τις ευθύνες και σε άλλους οπότε.. η σφαλιάρες θα πέσουν σε όλους...

 6. η Dimi avatar
  η Dimi 07/10/2010 00:18:54

  To εξαπτέρυγο:

  "Το σ' αγαπώ να σου το πω φοβάμαι και διστάζω, άσχετα πως το μαρτυρώ στιγμές που σε κοιτάζω. Το ξέρεις ότι Σ’ Αγαπώ! μη με ρωτήσεις πόσο, γιατί δεν έχω τη σωστή απάντηση να δώσω. Θεέ μου, και να 'ταν δυνατό δέκα φορές να ζούσα, δέκα φορές πιο δυνατά Εσένα ν' Αγαπούσα!"

  Ο μπαμπάς της θυγατέρας:

  "Σ'αντάμωσα στον ύπνο σου (Oh,my God), χάϊδεψα τα μαλλιά σου.. δανείστηκα τα μάτια σου, κ'είδα τα όνειρά σου. Σ'αντάμωσα στο γέλιο σου, στα χείλη, στο φιλί σου, στ'απέραντο της θάλασσας, θα περπατώ Μαζί σου!"...

 7. blue nile avatar
  blue nile 07/10/2010 00:29:34

  ...αν γίνει οικουμενική κυβέρνηση με θυγατέρα και Καρατζαφύρα εγώ μεταναστεύω..

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ blue nile 07/10/2010 00:45:27

   Πού πας; Εγώ λέω να πάρουμε τα βουνά, που έχει πολλά και όμορφα η Ελλάδα μας!

 8. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 07/10/2010 00:46:28

  Μάλλον βλέπει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να γίνει υπουργός.

  Βασικά όλοι αυτοί τα ρέστα τους παίζουν. Τελειωμένοι είναι και με κάθε τους κίνηση χτυπούν όλο και πιο βαθιά το καρφί στο φέρετρό τους.

 9. ένας Άμλετ avatar
  ένας Άμλετ 07/10/2010 04:10:10

  «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»
  …………………………………..
  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

  Για να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της οικονομίας και την κοινωνική έκρηξη
  ……………………………………………………..


  Μυστικές επαφές για παράταση της εξόφλησης του χρέους
  …………………………………………………….
  Όλο και πυκνώνουν, ακόμα και εντός της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, οι εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Γιώργος Παπανδρέου σχεδιάζει τη συγκρότηση μιας «κυβέρνησης Μνημονίου», μιας συμμαχικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη, της Ντόρας Μπακογιάννη, ακόμα και του ΛΑΟΣ!

  Με εξαίρεση τη Δημοκρατική Αριστερά οι υπόλοιποι έχουν, υπενθυμίζουμε, υπερψηφίσει το περιβόητο Μνημόνιο και το στηρίζουν με κάθε τρόπο, με προεξάρχουσα βέβαια την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.

  Οι διακινητές του προαναφερθέντος σεναρίου εκτιμούν πως η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν την εντεινόμενη οικονομική κρίση, που πλέον αρχίζει να παίρνει διαστάσεις και κοινωνικής κρίσης. Τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

  Οι μεγάλες δυσκολίες θα εμφανιστούν τον Φλεβάρη. Τότε, πάντα κατά τις προαναφερθείσες εκτιμήσεις, η κυβέρνηση θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της τις απορρέουσες εκ του Μνημονίου.

  Το ίδιο περίπου διάστημα η κοινωνική ένταση αναμένεται να έχει χτυπήσει «κόκκινο». Δεν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη.

  Ούτως ή άλλως είναι πλέον πολλοί, πάρα πολλοί, ακόμα και εντός της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, εκείνοι που πιστεύουν ότι το 2011 θα είναι πιο δύσκολο ακόμα και απ' το 2010, χρονιά που η Ελλάδα οδηγήθηκε στην «τρόικα» και στο Μνημόνιο. Καθώς δε ο Γιώργος έχει πάντοτε στο βάθος του μυαλού του την έξοδο απ' τη χώρα και την ανάληψη της ηγεσίας κάποιου διεθνούς οργανισμού, αλλά όχι πρόωρα, δηλαδή μέσα στους επόμενους μήνες, θέλει προφανώς να μπορέσει να κυβερνήσει για δύο χρόνια τουλάχιστον ακόμα.

  Και μέσα σε τέτοιες συνθήκες αυτό δεν θα είναι καθόλου ένα εύκολο εγχείρημα. Με την οικονομική κρίση πάντα σε πρώτο πλάνο, την ανικανότητα διαχείρισής της και την κοινωνική ένταση ογκούμενη, τα πράγματα θα κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε αδιέξοδο, παρά τη μεγάλη πλειοψηφία που έχει η κυβέρνηση μετά τις περυσινές εκλογές.

  Άλλωστε και τυχόν εκλογική αποτυχία των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου μήνα θα θέτει εκ των πραγμάτων ζήτημα πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης και των βασικών επιλογών της. Και αυτό άσχετα με το ότι η κυβέρνηση μιλά μεν για δημοψηφισματικό χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά τον περιορίζει σε επίπεδο... «Καλλικράτη».

  Όμως το σοβαρότερο, επαναλαμβάνουμε, ζήτημα θα είναι ο τρόπος χειρισμού και διαχείρισης της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

  Απ' την άλλη οι δυνάμει σύμμαχοι του Γιώργου σε μια ενδεχόμενη συμμαχική κυβέρνηση έχουν... δοκιμαστεί στην πράξη.

  Αφενός (πλην Κουβέλη) έχουν ψηφίσει το Μνημόνιο. Επίσης έχουν σταθεί δίπλα στην κυβέρνηση σε μια σειρά κρίσιμων θεμάτων πλην του Μνημονίου.

  Πρόσφατα π.χ. τάχθηκαν υπέρ της περαίωσης και υπέρ των κυβερνητικών χειρισμών στην οξεία αντιπαράθεση με τους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων.

  Επίσης μαζί με το ΠΑΣΟΚ πάνε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η στήριξη με τον ΛΑΟΣ και την Ντόρα του Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η στήριξη απ' την Ντόρα του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ η συνεργασία με τη Δημοκρατική Αριστερά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πολλές περιπτώσεις σηματοδοτεί μια γενικευμένη προσέγγιση.

  Δεν αποκλείεται ακόμα και μια διογκωμένη τεχνητή κρίση, με επίκεντρο την οικονομία, προκειμένου αυτή η συμμαχική κυβέρνηση να περάσει με τα λιγότερα δυνατά «αίματα», δεδομένου ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και στην κοινωνία και μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Αν και υπάρχουν και αισιόδοξες εκτιμήσεις, όπως για παράδειγμα ότι «εδώ περάσαμε το Μνημόνιο, δεν θα περάσουμε μια κυβερνητική συνεργασία με την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη;».

  Βέβαια τα πράγματα δεν είναι απλά. Η ούτως ή άλλως δεινά δοκιμαζόμενη βάση του ΠΑΣΟΚ λόγω του Μνημονίου πόσες ακόμα αντοχές διαθέτει για να καταπιεί και κάτι τέτοιο;

  Πάντως το σενάριο, εφόσον τελικά υλοποιηθεί, θα υλοποιηθεί στις αρχές της άνοιξης.

  Μετά δηλαδή την –αναμενόμενη– μεγάλη κρίση του Φλεβάρη ο Γιώργος θα καλέσει στη συγκρότηση μιας κυβέρνησης ευρέος φάσματος για την αντιμετώπιση της δεινής κρίσης. Και θα βρει –θα έχουν προηγηθεί οι σχετικές διαβουλεύσεις...– ανταπόκριση απ' τους προαναφερθέντες συμμάχους (…)

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ ένας Άμλετ 07/10/2010 10:09:44

   Εφιαλτικό σενάριο

 10. Y. avatar
  Y. 07/10/2010 07:46:36

  Ε, όχι και πρέφα ο Γιώργος. Η πρέφα είναι εγκεφαλικό παιχνίδι. Για μουτζούρη και μπιρίμπα τον έχω

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Y. 07/10/2010 10:11:04

   Δηλωτή?

 11. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 07/10/2010 09:12:11

  Μικρέ Οδυσσέα, λόγω του μελαγχολικού φθινοπωρινού καιρού έχω όρεξη για πολιτικά σενάρια.
  Ο Καρατζαφέρης θα μπει στην κυβέρνηση εθνικής κενότητας όχι ως αρχηγός του ΛΑΟΣ. Στο κάτω κάτω δεν είναι δικό του το κόμμα. Μετά από "ζυμώσεις" και «διεργασίες» γι α «το καλό του τόπου» δεν είναι διόλου απίθανο να δημιουργηθεί ο «νέος πόλος της Ευρύτερης Κεντροδεξιάς»με αρχηγό τη Θεοδώρα και υπαρχηγό τον Καρατζαφέρη. Θα έχουμε εταιρική συγχώνευση ενός ήδη κοινοβουλευτικού κόμματος και του στρατού στήριξης της οικογένειας. Εκεί θα βρουν στέγη διάφορα δεξιά «ορφανά του μνημονίου» που τώρα αισθάνονται άβολα με τον αρχηγό Αντώνη.
  Θα χρειαστεί βέβαια να γίνει μια μικρή ανακαίνιση προς το κέντρο. Έένα βαψιματάκι στα έπιπλα, ένα σφουγγαρισματάκι, ένα γυαλισματάκι βρε αδελφέ, και μετά θα αρχίσει το πλασάρισμα του νέου προϊόντος από τα "έγκυρα" μέσα ενημέρωσης. Και να σου έτοιμος ο ένας πόλος της Συμμαχίας των Συνετών. Ο άλλος πόλος ο εξ΄ αριστερών αναμένει με το όπλο παρα πόδα. Μετά θα αναλάβει η Θεοδώρα το ΥΠΕΞ, ο Καρατζαφέρης το ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ή το ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ο Κουβέλης το ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ θα ταξιδεύει στον κόσμο πιο ήσυχος. Έτσι θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

  Εσύ που είσαι και αρμόδιος τυραννοκτόνος επί του στοιχήματος, πως το βλέπεις?

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Γιάννης Φαίλτωρ 07/10/2010 10:13:38

   Η όποια κυβέρνηση συνεργασίας θα είναι ακόμη πιο καταστροφική.
   Δεν νομίζω ότι θα υλοποιηθεί το σενάριο. Αν τα πράγματα φθάσουν στο απροχώρητο πάμε σε εθνικές εκλογές.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ μικρός οδυσσέας 07/10/2010 11:05:01

    Full speed Eθνικές Εκλογές κι από
    Α' Γύρο, The Skies Above Are Blue.

    Koρυφαία Ημέρα, Οδυσσέα!

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ μικρός οδυσσέας 08/10/2010 01:40:01

    Και αν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι τέτοιο που να "επιβάλει" συνεργασίες, γιατί να μην καταφύγουν σε αυτές, ώστε να προκύψει εκ του αποτελέσματος η κυβέρνηση "εθνικής συνενοχής", που καιρό τώρα αναμασάνε!
    Αφού το νοιώθουμε όλοι ότι, τον μεν Αντώνη πάνε να τον εμπλέξουν «σύροντάς» τον σε μια τέτοια λύση, τη δε κόρη να την ξαναβάλουν στο κάδρο από τα αζήτητα και τον Καρατζαφέρη να τον διασώσουν από την διαφαινόμενη κατάρρευση!
    Έχεις ιδέα το τί σενάρια μηχανεύονται οι δολοπλόκοι και ο «επίτιμος» αρχηγός τους;

  • metalhead avatar
   metalhead @ Γιάννης Φαίλτωρ 07/10/2010 10:20:29

   σας χαλάει δηλ.δημ τάξης ο καρατζαφέρης?..μήπως προτιμάτε τον νικήτα σ'αυτό το πόστο?

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ metalhead 07/10/2010 10:25:00

    Με υφυπουργό το Βορίδη θα έχει ενδιαφέρον η αλήθεια είναι.
    Ο Νικήτας θα πάει στο Γεωργίας υπέυθυνος για τα δάση

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ metalhead 07/10/2010 10:34:29

    Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως θα ασκούσε διοίκηση ο Κάρα τώρα που το λες

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ metalhead 07/10/2010 10:36:27

    Γιάννη μαζέψτε τα αιτήματα σας να τα μεταφέρω στον Πρωθυπουργό.
    Κανά δύο ρουσφέτια θα μου κάνει

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Γιάννης Φαίλτωρ 07/10/2010 10:51:58

   Ψηφίζεται καινούργιος εκλογικός νόμος. Προκηρύσσονται εκλογές. Σχηματίζεται ο νέος κεντροδεξιός πόλος. Οι εκλογές δεν οδηγούν σε αυτοδυναμία. Δημιουργείται η Κυβέρνηση των Συνετών. Στοχοποιείται ο Σαμαράς γιατί δεν καταφέρνει τον εκλογικό στόχο νίκης. Οδηγείται σε παραίτηση γιατί μίκρυνε την παράταξη. Ο νέος αρχηγός (Δήμας?) είναι πιο συνετός. Γίνεται επιτέλους ο ενιαίος Κεντροδεξιός Συνασπισμός. Ο Παπαχελάς πανηγυρίζει Η Θεοδώρα επιστρέφει νικήτρια. Ο Γιώργος πάει στον ΟΗΕ. Η Θεοδώρα ορκίζεται πρωθυπουργός.
   Ξυπνάω ιδρωμένος..Κάνει κρύο...Ρίχνω μια κουβέρτα επάνω μου…

   h**p://www.youtube.com/watch?v=rc-is-bLRFU&feature=related

 12. MAN avatar
  MAN 07/10/2010 10:33:02

  ΚΥΡΙΟΙ
  ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΝΟΥ :ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΕΛΟΣ!!!

 13. victoria avatar
  victoria 07/10/2010 11:07:44

  Από ότι καταλαβαίνω όλοι βλέπουμε το σενάριο της συγκυβέρνσησης να αρχίζει να παίζει ολοένα κ πιο δυνατά. Όλοι ξέρουμε τι θα σημάνει αυτό για τη χώρα μας.

  Φίλε Μικρέ Οδυσσέα, αγχώθηκα κιόλας, αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι κάνουμε. Το βλέπουμε να έρχεται? Έχει κανένα μπακ-απ σχέδιο η ρηγίλλης βρε παιδιά?
  Να προκαλέσει εκλογές (δεν ξέρω πώς, αλλά αν θες κάπως θα το κάνεις), να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία οι Βουλευτές μας έξω από τη Βουλή, να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να πάνε στις Βρυξέλλες και να μη φεύγουν από το γραφείο του Μπαρόζο αν δεν αλλάξουν οι όροι των δανείων, να κάνουν απεργία πείνας, δεν με νοιάζει, κάτι.
  Μη μας το πείτε το σχέδιο, απλώς να υπάρχει!!

  PS έγραψες με αυτό για το Φιντέλ! (τι νόμιζες, το victoria, έχει και από hasta la victoria siempre! -Che)

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ victoria 07/10/2010 11:37:37

   Α, δεν έχει σχέση με την πλατεία? χαχαχχα
   Σε ευχαριστώ victoria

   • victoria avatar
    victoria @ μικρός οδυσσέας 07/10/2010 11:57:43

    Τι προσγείωση στον ιδεαλισμό μου ήταν αυτή?!
    (καλά, χρειάζεται ώρες ώρες) :-)

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ μικρός οδυσσέας 07/10/2010 12:12:31

    Έχεις δίκιο. Ξενέρωσα τα επαναστατικά σου ένστικτα
    Viva la revolution λοιπόν

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ μικρός οδυσσέας 07/10/2010 12:34:28

    @ victoria: Ιδεαλισμός: οι ιδέες, ή η σκέψη, που αποτελεί είτε ολόκληρη είτε μια αναπόφευκτη πτυχή οποιασδή ποτε πλήρους πραγματικότητας, έτσι ώστε ένας κόσμος των υλικών αντικειμένων που δεν περιέχουν καμία σκέψη είτε να μην μπορεί να υπάρξει δεδομένου ότι είναι πεπειραμένος, είτε δεν θα ήταν πλήρως «πραγματικός.» Ο ιδεαλισμός αντιπαραβάλλεται συχνά με υλισμός, και οι δύο που ανήκουν στην κατηγορία monist σε αντιδιαστολή με dualist ή πλουραλιστικός οντολογίες. (εξατομικευμένος διάλογος στο όπως είναι το νικ συνεχόμενο αγγλιστί τζι μέιλ ντατ καμ)

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ μικρός οδυσσέας 07/10/2010 12:38:03

    Πότε αρχίζουν οι παραδόσεις κόμη ντε Τρασύ?

 14. helas george avatar
  helas george 07/10/2010 11:59:03

  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΛΟΓΩ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΕ "ΑΓΩΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ" ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 15. ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ avatar
  ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ 07/10/2010 12:31:34

  Έχουν πάρει χαμπάρι τι τους περιμένει και μας χαϊδεύουν τα αυτιά με αυτά που θα θέλαμε να ακούσουμε.
  ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ: Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ...

 16. area51gr avatar
  area51gr 07/10/2010 18:10:01

  Καλά ε.. Γελάμε μαζί σας!

  Είστε οι σύγχρονοι ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ αλά ΝΔ-Σαμαρά!
  Το όλο άρθρο είναι απλά κομμάτι της ανόητης φαντασίας σας, που στηρίζεται στην θέση του Καρατζαφέρη για ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ κυβέρνηση και όχι ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ως το παραφράζετε εσείς. Συνεχίστε.. σκάμε πολύ γέλιο μαζί σας! :D

 17. αντί-ΛΑΟΣ avatar
  αντί-ΛΑΟΣ 07/10/2010 21:24:37

  Ο Καρατζαφέρης ενδιαφέρεται μόνον γιά τον εαυτό του . Δεν τον απασχολεί
  καθόλου το Κόμμα του , ο ΛΑ.Ο.Σ. , ούτε οι βουλευτές του. Ευχαρίστως θα
  συμμετείχε στην σημερινή κυβέρνηση υπό τον ΓΑΠ, σαν υπουργός Δημόσιας
  Τάξεως χωρίς υφυπουργούς. Κανέναν βουλευτή του δεν θέλει να έχει μαζί του
  διότι όλη τη δόξα την θέλει γιά τον εαυτό του και μόνον ! Τους άλλους θα
  τους αποκλείσει με το εύκολο επιχείρημα "δεν σας θέλουν στο ΠΑΣΟΚ, γιατί
  είσαστε ακροδεξιοί, βασιλικοί, πρώην χρυσαυγίτες κλπ".
  Ο άνθρωπος αυτός ενδιαφέρεται γιά την εξουσία. Τα υπόλοιπα που λέει και
  ξελέει είναι γιά τους αφελείς οπαδούς του, όσους του έχουν απομείνει !

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.