Ο Καραμανλής στηρίζει Δήμα
09/12/2014 15:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Καραμανλής στηρίζει Δήμα

Το περιβάλλον Καραμανλή χαρακτήρισε εξαιρετική την υποψηφιότητα Δήμα

Το περιβάλλον Καραμανλή χαρακτήρισε εξαιρετική την υποψηφιότητα Δήμα, ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει αντίδραση από την άλλη Αγία Οικογένεια, δηλαδή από το Μητσοτακέϊκο.

Σίγουρα δεν θα αισθάνθηκε και πολύ καλά ούτε ο Κ. Μητσοτάκης ούτε και η Ντόρα από την επιλογή Σαμαρά. Να θυμίσουμε μόνο ότι ο Σταύρος Δήμας, στάθηκε με αξιοπρέπεια και πολιτικό ήθος όταν ήρθε σε ρήξη με την οικογένεια και συγκεκριμένα με την μακαρίτισσα τη Μαρίκα. Ήταν 25 Ιουλίου 1991, κι ενώ συνόδευε τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στο επίσημο ταξίδι του στη Σοβιετική Ένωση, δήλωσε ξαφνικά ότι παραιτείται από υπουργός Βιομηχανίας. Τα αίτια της παραίτησης, τα οποία δεν αποσαφηνίστηκαν από τον ίδιο, αποδόθηκαν από το σύνολο του Τύπου σε φραστικό επεισόδιο που είχε με τη σύζυγο του πρωθυπουργού κ. Μαρίκα Μητσοτάκη. Η παραίτηση υπεβλήθη και τυπικά στις 27 Ιουλίου - είχε ήδη γίνει αποδεκτή από τον πρωθυπουργό την προηγούμενη ημέρα- ενώ τα καθήκοντα του υπουργού Βιομηχανίας ανατέθηκαν προσωρινά από τις 29 Ιουλίου στον υφυπουργό Β. Μαντζώρη.

Οι φήμες που διαψεύστηκαν και από τις δύο πλευρές έλεγαν ότι η Μαρίκα, που κυβερνούσε ουσιαστικά αντί του άντρα της, χαστούκισε τον Σταύρο Δήμα ενώ είχε απαιτήσεις που δεν μπορούσε κανείς σοβαρός πολιτικός να τις υλοποιήσει.

Επομένως, και μόνο ότι πήγε κόντρα στην Αγία Οικογένεια, και μόνο ότι παραιτήθηκε, δεν βολεύτηκε δηλαδή στα υπουργικά έδρανα, και μόνο ότι δεν δημιούργησε πρόβλημα στο κόμμα του, τον κάνει συμπαθή, αξιοπρεπή, σοβαρό και μετρημένο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κίττυ avatar
    Κίττυ 10/12/2014 01:11:24

    ...μα είναι εξαιρετική επιλογή! Προς τι η έκπληξη της λογικής στήριξης του Καραμανλή; ...κι η Ντόρα άλλωστε στο βήμα fm, χαρακτήρισε ως εξαιρετικό τον κ Δήμα ως υποψήφιο Πρόεδρο. Για να δούμε, θα τον θεωρήσουν εξ ίσου εξαιρετικό κι οι συνομιλητές της στα πέριξ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.