Ο Καμμένος κατηγορεί το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ για συνεχιζόμενη «σπέκουλα»
04/06/2015 16:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Καμμένος κατηγορεί το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ για συνεχιζόμενη «σπέκουλα»

«Πληρώνω με την κάρτα μου»

Με αφορμή τις ερωτήσεις του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού που κατατέθηκαν στη Βουλή, σχετικά με τα έξοδα της διαμονής του στις HΠΑ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για "σπέκουλα" που "συνεχίζεται" και κατέστησε σαφές ότι "θα εισπράξω όλα τα ποσά των αγωγών που έχουν κατατεθεί εναντίον των ήδη καταδικασμένων συκοφαντών".

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: "Αντιλαμβάνομαι τη λογική του ΠΑΣΟΚ να θεωρεί ότι οι πολιτικοί πληρώνουν τα προσωπικά τους έξοδα με δημόσιο χρήμα όπως έκαναν πάντα τα στελέχη του. Όμως δεν ισχύει για όλους. Επειδή συνεχίζεται η σπέκουλα, ως υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πληρώνω τα προσωπικά μου έξοδα με την πιστωτική κάρτα μου, η οποία είναι στο όνομα μου και κατατίθεται στο πόθεν έσχες μου από το 1999 και δεν χρεώνω το δημόσιο ταμείο.

Δεν δίνω λογαριασμό που πληρώνω για προσωπικά μου έξοδα. Δε χρεώνω στο δημόσιο τα ταξίδια μου και η παραμονή που πληρώνει το κράτος περιορίζεται στο ελάχιστο τίμημα που προβλέπεται, 300 δολάρια τη βραδιά. Δηλώνω δε ότι θα εισπράξω όλα τα ποσά των αγωγών που έχουν κατατεθεί εναντίον των ήδη καταδικασμένων συκοφαντών. Όσον αφορά το Ποτάμι, μάλλον παρασύρθηκε από τα ποσά που πλήρωναν από το δημόσιο χρήμα υπουργοί στην ταβέρνα του προέδρου τους».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Fotini avatar
    Fotini 04/06/2015 18:46:33

    Τό νόμιμο δλδ ἡθικό;; Εἶσαι προκλητικότατος κ. ψεκασμένε γιατί ῞Ελληνες παίρνουν σέ ἕνα μῆνα ὅσα πλήρωσες γιά μιά βραδυά!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.