Ο Θεοδωράκης γουστάρει καρέκλα στο Μαξίμου
23/04/2014 18:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Θεοδωράκης γουστάρει καρέκλα στο Μαξίμου

Δεν αποκλείει ακόμη και την... κατάληψη του Μεγάρου Μαξίμου ο Σταύρος Θεοδωράκης, δηλαδή να γίνει κάποτε πρωθυπουργός

Δεν αποκλείει ακόμη και την... κατάληψη του Μεγάρου Μαξίμου ο Σταύρος Θεοδωράκης, δηλαδή να γίνει κάποτε πρωθυπουργός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Stigma Fm της Ζακύνθου, ο Σταύρος Θεοδωράκης ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που ενδεχομένως θα σχηματιστεί μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Οι ρόλοι δεν μοιράζονται με βάση τις φιλοδοξίες του καθενός. Υπάρχουν πολλά καβαλημένα καλάμια στην πολιτική. Αυτούς τους ρόλους τους μοιράζει, όταν πρέπει και όπως πρέπει, η λαϊκή ψήφος».

Στην παρατήρηση ότι δεν αποκλείει την ανάληψη της πρωθυπουργίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: Όταν μπαίνεις στην πολιτική, δεν αποκλείεις τίποτε. Κάνεις μια προσπάθεια για το παραπάνω, γιατί πιστεύεις ότι θα πετύχεις. Δηλαδή, είναι ψευδές να βγαίνει κάποιος και να λέει “εγώ θα βοηθήσω μέχρι εδώ”. Γιατί μέχρι εδώ; Θα βοηθήσεις μέχρι όπου να σου πει ο κόσμος. Αλλά το τι θα σου πει ο κόσμος, αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Και όχι να κάνεις όνειρα και να καβαλικεύεις καλάμια και να τρέχεις».

Οπότε, ο κ. Θεοδωράκης, αν του το ζητήσει ο κόσμος μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν δεν θεωρεί τον εαυτό του ικανό για την Ευρωβουλή και γι’ αυτό δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Τι μένει να του ευχηθούμε; Άντε και πλανητάρχης.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. iconology2009 avatar
    iconology2009 23/04/2014 22:37:41

    Καλό! Ένας ταβερνιάρης πρωθυπουργός! Χωρίς ούτε ένα πτυχίο για δείγμα! Ούτε καν της αγγλικής γλώσσας! Αν και βέβαια, μετά τον απόλυτο αρνητικό ρέκορντμαν του IQ Γιωργάκη Παπανδρέου, τίποτα πια δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ποιος να τόλεγε ότι στον 21ο αιώνα, όταν η πολιτική έχει πια διεθνοποιηθεί και καταστεί απίστευτα περίπλοκη, θα είχαμε τους πνευματικά απόκληρους να διεκδικούν -και μάλιστα κάποιοι να την κατακτούν!-την εξουσία!

  2. EL GREKO avatar
    EL GREKO 23/04/2014 23:38:05

    Ας προσέξει η Ν.Δ. στο απώτερο μέλλον μην τον βάλει σε κανένα σχημα ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.