#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/12/2010 00:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γ.Παπανδρέου, το Τζαμί και το “στρατηγικό βάθος” του Νταβούτογλου«Είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική, να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο χώρο. Γι’ αυτό, πολύ γρήγορα, προχωρήσαμε αυτές τις διαδικασίες. Υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στο να γίνει αυτό. Είναι δικαίωμα. Και προσωρινά, θα υπάρξει χώρος για τη λατρεία των μουσουλμάνων» προανήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός στη Βουλή.Λίγες ημέρες προηγουμένως και ενώ χιλιάδες μουσουλμάνοι της Αθήνας προσεύχονταν μεταξύ άλλων και προκλητικά στα Προπύλαια, ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεµέν Μπαγίς παραπονέθηκε για τη μη ύπαρξη τζαμιού στην ελληνική πρωτεύουσα, όπου θα ήθελε να προσεύχεται.

Την ίδια στιγμή και όπως έχουμε γράψει επανειλλημένως, ο ψευτομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε, ζητά  εμμέσως πλην σαφώς να τεθεί επικεφαλής όλων των μουσουλμάνων που ζούν στην Ελλάδα, περιλαμβανομένων και των μεταναστών. Ένας αρχιμουφτής, ο οποίος θα εκλέγεται από τους μειονοτικούς μουφτήδες.

Η δήλωση του Μπαγίς και η περίπτωση Μέτε αποκαλύπτουν τους απώτερους σκοπούς των Τούρκων που θέλουν το Τζαμί για να φιγουράρουν κάθε τόσο στην Ελληνική Πρωτεύουσα  ως προστάτες των Μουσουλμάνων της Αθήνας.

Ο Χάρτης-Ντοκουμέντο του Παγκόσμιου Τουρκο-Ισλαμικού ImperiumΔεν χρειάζεται άλλωστε να είναι κανείς ειδήμων στην γεωστρατηγική για να αντιληφθεί τον απώτερο στρατηγικό στόχο των Τούρκων. Θέλουν να καταστούν ηγέτες των Μουσουλμάνων της Ελλάδας, ενοποιώντας σε συμπαγή και υπάκουη μάζα τη νέα γιγάντια μουσουλμανική “μειονότητα” που κτίζουν τόσο μεθοδικά!  Αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσες δεκάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι φτάνουν στην Ελλάδα από Τούρκους “δουλεμπόρους”, ανθρώπους του παρακράτους και του συστήματος, που ποτέ δεν τους συλλαμβάνει η Άγκυρα… ούτε στην επικράτεια, ούτε στα τόσο καλά φυλαγμένα σύνορά της!

Πρόκειται για συστηματική προώθηση Μουσουλμάνων μεταναστών και διοχέτευσή τους στην Ελλάδα, με ένα σκοπό! Την άλωσή της από μέσα!

Με συνέντευξη του Μπαγίς στην ΝΕΤ (17-11-2010), για πρώτη φορά η Τουρκία αποσυνδέει τη Χάλκη από τη Θράκη και τους Ψευτομουφτήδες και τη συνδέει με Τζαμί στην Αθήνα:

Ερώτηση Φ. Π.: “Πόσο δύσκολο είναι για την Τουρκική Κυβέρνηση να ανοίξει τη Σχολή της Χάλκης”;

Απάντηση Μπαγίς: “Πόσο δύσκολο είναι για την Ελλάδα να φτιάξει ένα μεγάλο Τζαμί”

Η συνταγή Αλεξανδρέττας και Κύπρου

Η Μουσουλμανική αυτή “μειονότητα” των Αθηνών, που σύμφωνα με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας αριθμεί 750.000 μέλη (!!!) θα είναι στα χέρια της Άγκυρας μπαγκέτα, για να χορεύει κυριολεκτικά στο ταψί την Ελλάδα, με πολλούς, όπως είναι ευνόητο, τρόπους! Διαδηλώσεις, πορείες, καταλήψεις, αποκλεισμοί στρατηγικών κόμβων, εκφοβισμοί, προβοκάτσιες, σαμποτάζ… Ένας τεράστιος μελλοντικός “στρατός” που εκκολάπτεται μεθοδικά μέσα στην καρδιά της χώρας!

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΒΑΘΟΣ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥΓια πρώτη αφορά αποκαλύπτεται ότι πίσω από το “Στρατηγικό βάθος” κρύβεται το εφιαλτικό “Ισλαμικό Βάθος”

“Τα Βαλκάνια θα ξαναγίνουν Οθωμανικά”

Θυμάται κανείς τι είπε ο Νταβούτογλου τον Οκτώβριο του 2009 από το Σεράγεβο:

“Επιθυμούμε μια νέα Βαλκανική, που θα θεμελιώνεται στις πολιτικές αξίες, στηνοικονομική αλληλεξάρτηση, στη συνεργασία και στην πολιτιστική αρμονία. Όλα αυτά εξασφαλίζονταν στα Οθωμανικά Βαλκάνια” και συνέχισε:

“Εμείς θα αναβιώσουμε την εποχή αυτή, τα Οθωμανικά Βαλκάνια ήταν μια επιτυχημένη ιστορία και τώρα πρέπει να αναγεννηθούν”.

Αυτό τον Χάρτη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έχει μπροστά του εδώ και καιρό ο Νταβούτογλου, λέγοντας το εξής απλό: όσο πιέζουμε τις μειονότητες της Τουρκίας τη συρρικνώνουμε, μαζί με τη δύναμη, τη γεωγραφία, την οικονομία και τη διεθνή εικόνα της. Πρέπει να κάνουμε ό,τι και στην περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου έχοντας πιο χαλαρά τις μειονότητες, παρουσιαζόμενοι σαν “προστάτες” και όχι “αφέντες”, είχαμε πολύ μεγαλύτερα, σύνορα, επιρροή, οικονομική και γεωπολιτική δύναμη! Θα κάνουμε ανοίγματα, παίρνοντας βέβαια ανταλλάγματα από  διπλανές χώρες, ώστε να επεκτείνουμε την επιρροή μας μέσα σε γείτονες, παλαιά εδάφη μας, ελέγχοντας και εξουσιάζοντας με τους εκεί Μουσουλμάνους, σταδιακά τις ίδιες τις χώρες αυτές, κάνοντάς τες δορυφόρους της Τουρκίας, η οποία στα μάτια τους πρέπει να φαίνεται ευεργέτης, φίλη, προστάτης! Έτσι θα απλώσουμε την ισχύ μας σε πολλαπλάσιο χώρο, θα δημιουργήσουμε συνθήκες ειρήνης, συνεργασίας και οικονομικής ανάπτυξης εσωτερικά και περιφερειακά και θα καταστούμε στρατιωτική, γεωπολιτική και κυρίως οικονομική Υπερδύναμη της περιοχής, από τον Περσικό Κόλπο, ως την Αδριατική Θάλασσα και από το Σουέζ, την Παλαιστίνη και την Ανατολική Μεσόγειο ως τη Μαύρη Θάλασσα!

Βασισμένο σε στοιχεία απο το: http://www.noiazomai.net/turkoislam.pdf

http://www.noiazomai.net/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. DHMOKRATHS avatar
  DHMOKRATHS 11/12/2010 01:23:06

  Αυτά είναι

  http://www.newscode.gr/diplomatia/story/to-elliniko-ierateio-tou-neo-othomanismou

 2. gloup avatar
  gloup 11/12/2010 02:16:57

  αντιγράφω από το" εν κρυπτώ" τα παρακάτω σχόλια, με σεβασμό για την ελλάδα που προσπαθεί.

  Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  H Ellada tha geni san to Kanada kai peo xerotita.
  Sto Toronto etan 90% Evropios ston 1980. Tora enai 70% kenasi/pakistanous/mavri. Exhoun pari to kratos xoris na kanoun polemo.
  Exhi geni ghetos mesa sto Toronto pou den vlepis outan an aspros kai outan an lexi sta egglesika.
  Afto pou kani o papadreos enai to peo xerotito pragma gia Ellenismos. Afto pou e tourkia den bourisai na kani (na mas skotosi kai na mas katheris apoto kosmo) o papadreos mai to koma tou pasok tha to kani.
  An theletai na deta kalo kratos pou vastizi to politismos, ithagenis anthropi enai e japonazi, koreatis, kenasi pou den afnoun kapios allos xenos na pari to krati tous.
  Stiltous peso ollous den berasi pou exhoun erthi an enai eglezous, pakistanous, kenasous, mavri, aspri na panai peso sto krati tous giati e Ellada enai gia tous Ellenes ekeni e proto ithagenis anthropi.
  Opios theli poikalia na pi na meni sta alli krati.
  Den theloumai na genoumai san tous Aztecs sto krati tous!!!!

  2 Ιανουαρίου 2010 3:56:00 π.μ. GMT+02:00

  GMT+02:00

  Ο/Η Ανώνυμος είπε...
  Διαβασα το γραμμα που εγραψε ο ελληνας απο τον Καναδα και δακρισα.Ο καιμενος ουτε καλα ελληνικα δεν ξερει αλλα η αγαπη για την πατριδα του τον εκανε να γραψη μπραβο φιλε καλη χρονια

  2 Ιανουαρίου 2010 7:49:00 μ.μ. GMT+02:00

 3. blue nile avatar
  blue nile 11/12/2010 02:55:47

  Τελικά οι μειώσεις μισθών και συντάξεων η κατάργηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας όλη αυτή η εξαθλίωση που μας περιμένει δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δουν τα μάτια μας στο άμμεσο μέλλον.
  Σε λιγότερο από δύο χρόνια οι μουσουλμάνοι στο λεκανοπέδιο θα είναι ένα εκατομμύριο.
  Έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοι μας για να απελευθερωθούμε και αρκεί ένας ανελλήνιστος βαρβαρικότερος των βαρβάρων για να μας μετατρέπει ξανά σε οθωμανική επαρχία.
  Θέλω να δω όλους αυτούς τους ανιστόρητους ψευτοαριστερούς που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα τι θα λένε όταν αρχίσουν οι ρινοτμήσεις στο κέντρο της Αθήνας σε μουσουλμάνες που δεν θα φορούν φερετζέ.

 4. oxi ki etsi avatar
  oxi ki etsi 11/12/2010 04:37:32

  Στο Λεκανοπέδιο υπάρχουν ένα εκατομύριο (μάλλον παραπάνω) Μουσουλμάνοι... Υπάρχουν και 300 Βουλευτές και καμιά 50αριά χιλιάδες υπερευαίσθητοι προοδευτικοί... Υπάρχουν βέβαια και κάμποσες χιλιάδες ντιγκιντάγκηδες που "εξυπηρετούνται" μιά χαρά από τους μουσουλμάνουν αλλοδαπούς...

  Οι υπόλοιποι όμως είμαστε 5 εκατομύρια Έλληνες!!!

  Στο χέρι μας είναι (στην κυριολεξία) να γίνει ότι θέλουμε εμείς...

  • blue nile avatar
   blue nile @ oxi ki etsi 11/12/2010 11:06:46

   Αν είναι ένα εκατομμύριο τότε κλάφτα Χαράλαμπε.
   Σε δύο χρόνια θα είναι τουλάχιστον δύο...

  • Σοσιαληστής avatar
   Σοσιαληστής @ oxi ki etsi 11/12/2010 12:16:27

   Κάτω τα χέρια από τους νεοδοσιαλιστές.

   • Σοσιαληστής avatar
    Σοσιαληστής @ Σοσιαληστής 11/12/2010 12:16:43

    νεοσοσιαλιστές*

 5. A.M. avatar
  A.M. 11/12/2010 10:01:57

  Ένα ζήτημα είναι βέβαια οι στρατηγικές επιλογές της Τουρκίας.
  Αυτό όμως ΔΕΝ θα πρέπει να είναι για την Ελλάδα το βασικό ζήτημα.
  Η Ελλάδα θα πρέπει να έχει μια δικιά της στρατηγική, κυρίαρχη και ανεξάρτητη απ τις στρατηγικές επιλογές της Τουρκίας και κάθε «Τουρκίας».
  Και ειλικρινά δεν γνωρίζω εάν ως χώρα έχουμε κάν στρατηγικό δόγμα, ποιό είναι αυτό και προς τα που οδεύουμε ως έθνος και ως κράτος ή εάν απλώς κάθε κυβέρνηση και για να κυριολεκτώ κάθε πρωθυπουργός και κάθε 4 χρόνια αλλάζει το στρατηγικό δόγμα (εάν υπάρχει τέτοιο βέβαια) με αποτέλεσμα να μην πάμε πουθενά.

  Τώρα ως προς την επικράτηση των μουσουλμάνων όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά γενικά στην Ευρώπη η δική μου άποψη είναι πως οι δυτικές κοινωνίες οδηγούνται μόνες τους στον αφανισμό, αυτοκαταστρέφονται, αυτοκτονούν και για αυτό ΔΕΝ φταίνε οι μουσουλμάνοι.

  Και γίνομαι σαφέστερος.
  Όταν μιλάμε για ελέγχους γεννήσεων, για οικογενειακό προγραμματισμό, για εκτρώσεις και για προφύλαξη κατά την σεξουαλική επαφή μιλάμε για παρέμβαση στην φυσική εξέλιξη της ζωής μέσα σε μια κοινωνία.
  Ειδικά όταν όλα τα παραπάνω μας έχουν παρουσιαστεί ως δήθεν κατακτήσεις των προοδευτικών κοινωνιών και εμείς το έχουμε αποδεχτεί ως σωστό, ουσιαστικά έχουμε αποδεχτεί ως σωστό τον αφανισμό των κοινωνιών μας.
  Γιατί αυτές οι παρεμβάσεις είναι παρεμβάσεις κατά της ζωής και της φυσικής της συνέχειας.
  Και ΔΕΝ το θέτω το ζήτημα απ την θρησκευτική του ή θρησκοληπτική του θεώρηση.
  Καθόλου.
  Απ την εντελώς φυσική θεώρηση των πραγμάτων το θέτω.
  Αυτοκτονούμε ως κοινωνίες στα πλαίσια μιας πιο άνετης και χαλαρής και χωρίς ευθύνες προσωπικής μας ζωής που δεν θα δεσμεύεται από πολλά παιδιά και υποχρεώσεις και ανάγκες που αυτά τα παιδιά συνεπάγονται.
  Έχουμε επιλέξεις μόνοι μας τον θάνατό μας.

  Οι μουσουλμάνοι αντίθετα, τηρώντας με αυστηρότατο τρόπο την απαγόρευση κάθε παρέμβασης στις γεννήσεις, ουσιαστικά ΜΗ παρεμποδίζοντας την ζωή να γενηθεί και να υπάρξει ακόμα και εάν αυτή η ζωή που θα γεννηθεί δεν προβλέπεται ρόδινη με τα δικά μας δυτικά πρότυπα, συνεχίζουν να αυξάνονται εντελώς φυσιολογικά, και όπως είναι επόμενο αριθμητικά να πολλαπλασιάζονται με φρενήρεις ρυθμούς έναντι των δικών μας κοινωνιών που μειώνονται.

  ΔΕΝ φταίνε λοιπόν οι μουσουλμάνοι που αυξάνονται και πληθύνονται απλώς μη παρεμβαίνοντας στην εξέλιξη της ζωής αλλά φταίμε εμείς που εμποδίζουμε την ζωή να γεννηθεί και να εξελιχθεί και κατά συνέπεια να οδηγούμαστε στον αφανισμό.

  Η ζωή πάντα κυριαρχεί του θανάτου
  γι αυτό και συνεχίζουμε να υπάρχουμε ως ανθρώπινο είδος.
  Οι μουσουλμάνοι εν προκειμένω έχουν κάνει τις σωστές επιλογές και εμείς τις λάθος.
  Και βέβαια θα κυριαρχήσουν χωρίς κανέναν πόλεμο ακριβώς επειδή έχουν ταχθεί με το μέρος της ζωής.
  Και μεταχειριζόμενοι τις ήδη υπάρχουσες δημοκρατικές δομές των κοινωνιών μας σε λίγα χρόνια απο σήμερα θα βρεθούν σε θέσεις εξουσίας και θα μετατρέψουν τις δημοκρατίες μας και τους νόμους μας και τα συντάγματά μας ως ένα τίποτε εφαρμόζοντας παντού την σαρία.
  Και τότε να δούμε ποιός θα μιλάει για ανθρώπινα δικαιώματα, για οικογενεικακό προγραμματισμό, για εκτρώσεις, για έλεγχο γεννήσεων, για φεμινισμό!! - ΤΟ γέλιο!!! - και για δημοκρατία.

  Ως δυτικές κοινωνίες έχουμε δύο επιλογές αν δεν θέλουμε να συμβούν αυτά:
  Η μία είναι να στεγανοποιήσουμε τα σύνορά μας και να πετάξουμε έξω κάθε τι μουσουλμανικό οριστικά και για πάντα.
  Η δεύτερη είναι να αρχίσουμε να ξαναγεννάμε παιδιά όπως κάναμε μέχρι πριν μόλις λίγες δεκαετίες έτσι ώστε αριθμητικά να μπορούμε να ανταγωνιστούμε από θέση ισχύος την αύξηση των μουσουλμάνων μεταναστών περιορίζοντας ταυτόχρονα σε ένα ποσοστό όχι πάνω από 10% του συνόλου του πληθυσμού τους μουσουλμάνους στην χώρα.

  Η ζωή πάντα κυριαρχεί του θανάτου.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ A.M. 11/12/2010 20:09:57

   Εξαιρετικό το σχόλιό σου. Οι δυτικές κοινωνίες ουσιαστικά αυτοκτονούν, με πολλούς και διάφορους τρόπους. Και τις "βοηθούν" στην αυτοκτονία αριστερόστροφοι κυβερνώντες, όπως καλή ώρα ο δικός μας ΓΑΠ.

 6. st.takis avatar
  st.takis 11/12/2010 10:06:49

  ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 7. thrakiotis,me μνημη avatar
  thrakiotis,me μνημη 11/12/2010 11:06:17

  Τις φωτοσυναντήσεις Ξυνίδη Μετε,Πατριάρχη Μέτε, το πώς φήφισαν στις περιφερειακές οι τούρκοι στην θράκη και το τι κρύβεται πίσω ας μας προβληματίσουν.

 8. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 11/12/2010 17:02:21

  Μεγαλύτερη ντροπή είναι που υπάρχει αυτή η οικογένεια που διέλυσε την ΕΛΛΑΔΑ....Τώρα ξυπνήσατε;Στην Αθήνα υπάρχουν δεκάδες γκέτο,οι μουσουλμάνοι αγγίζουν το 1,5 εκατ κ καθημερινά μπαίνουν κι άλλοι,κι άλλοι με κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των ξυπόλητων εποίκων το μουσουλμανικό θρήσκευμα.Πακιστανοί,Αφγανοί,Μαροκινοί,Αλγερινοί,Σομαλοί είναι φανατικοί μουσουλμάνοι που έρχονται εδώ βάση σχεδίου....Στην επαρχία συμμορίες κινούνται ελεύθερα σκοτώνοντας κ βιάζοντας χωρίς έλεγχο....Ας μην αναφερθώ στους Ρουμανόγυφτους κ Βουλγαρόγυφτους που έρχονται κατά χιλιάδες στη Βόρεια Ελλάδα κ μαχαιρώνουν για 1 ευρώ.Απορώ ρε γκιαούρηδες πότε θα ξυπνήσετε,πότε.......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.