#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/12/2010 12:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γιώργος μετακομίζει στον ΟΗΕ ;;; !!!Δεν είναι Πρωταπριλιά. Είναι παραμονές Χριστουγέννων και το φιλοκυβερνητικό βήμα που προσπαθεί απεγνωσμένα τον τελευταίο καιρό να γίνει ..αντικυβερνητικό γράφει σήμερα ότι εξαπλώνεται στο ΠΑΣΟΚ η φημολογία ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου ενδέχεται να διαδεχθεί το φθινόπωρο του 2011 τον κ. Μπαν Κι Μουν στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

Το «σενάριο ΟΗΕ» έχει μάλιστα απασχολήσει κορυφαία στελέχη της ομάδας πολιτικού σχεδιασμού της κυβέρνησης και ειδικότερα τον κ. Ι. Ραγκούση και την κυρία Ρεγγίνα Βάρτζελη, αλλά και τον ίδιο τον κ. Γ. Παπανδρέου. Ο υπουργός Εσωτερικών και η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου διαβεβαιώνουν ότι «δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα». Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να τερματίσει την επίμονη φημολογία στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠαΣοΚ. «Σκοπίμως πολλοί λένε ότι ψάχνω να δραπετεύσω» είπε και εξήγησε ότι τα πολλά ταξίδια του οφείλονται στην ανάγκη υπεράσπισης των συμφερόντων της χώρας.

Θυμάστε που σας γράφαμε τις προάλλες ότι Σε μυστικά δείπνα διαλύουν το ΠΑΣΟΚ και ορισμένοι το αμφισβητήσατε; Το επιβεβαιώνει και το Βήμα σήμερα λεγόντας ότι το Μαξίμου ανησυχεί ότι η … πληθώρα δείπνων και την… ανανεωμένη όρεξη βουλευτών και μελών της κυβέρνησης φιλικών προς τον κ. Ευ. Βενιζέλο οφείλεται ακριβώς στο «σενάριο ΟΗΕ». Έχουν οργανωθεί περισσότερα από οκτώ γεύματα βουλευτών- στα τέσσερα από τα οποία έχει παρευρεθεί ο υπουργός Υγείας, Α. Λοβέρδος. Στους προβληματισμένους βουλευτές που έχουν συμμετάσχει σε κάποια από τα δείπνα αυτά συμπεριλαμβάνονται οι κκ. Κ. Σπηλιόπου- λος, Δ. Λιντζέρης, Π. Ρήγας και η κυρία Τόνια Αντωνίου ενώ ως αυτόνομη «ομάδα προβληματισμού» αντιμετωπίζεται η... τρόικα των κκ. Ν. Αλευρά, Κ. Καρτάλη και Γ. Φλωρίδη που συναντώνται συχνά.

Συμμαχία Βενιζέλου – Παμπούκη;

Ένα άλλο στοιχείο που προβληματίζει στελέχη του «παπανδρεϊκού πυρήνα» είναι η «σχέση εμπιστοσύνης» ανάμεσα στον υπουργό Αμυνας και στον κ. Χ. Παμπούκη . Εικάζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας ενισχύει τη θέση του ως μοναδικού προσώπου «κοινής αποδοχής» μεταξύ του Πρωθυπουργού και του υπουργού Αμυνας και προετοιμάζεται έτσι ώστε σε περίπτωση επιβεβαίωσης του «σεναρίου ΟΗΕ» να δράσει σαν καταλύτης για την ομαλή μεταβίβαση της εξουσίας στον κ. Βενιζέλο.

Στο μεταξύ εξαπλώνεται η …γκρίνια στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου καθώς υπουργοί τρέμουν πλέον τις κοινωνικές αντιδράσεις απο τα καταιγιστικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Παράδειγμα η αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, λόγω έντονων αντιδράσεων του . κ. Χ. Καστανίδης της Αννας Διαμαντοπούλου κλπ.

Σενάρια και μυστικές διεργασίες

Πολλοί βουλευτές έχουν προεξοφλήσει ότι για το«σενάριο ΟΗΕ» εργάζονται μυστικά οι κκ.Χ.Παμπούκης καιΔ.Δρούτσας, καλλιεργώντας συστηματικά διεθνείς επαφές,πάντοτε εν γνώσει του Πρωθυπουργού.Ο κ.Δρούτσας, ο οποίος βρίσκεται κατά μέσο όρο 22 ημέρες τον μήνα στο εξωτερικό,διαψεύδει ότι έχει τεθεί ποτέ το«θέμα ΟΗΕ»στις διεθνείς συναντήσεις του. Συμπληρώνει ωστόσο ότι«δεν θα υπήρχε καλύτερος για τη θέση». Το ισχυρότερο επιχείρημα του υπουργού Εξωτερικών είναι ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει Ελληνας το συγκεκριμένο αξίωμα,καθώς η Ελλάδα έχει δύο «ανοιχτά» εθνικά θέματα,το Κυπριακό και το Σκοπιανό. Εμπειροι διπλωμάτες όμως υπενθυμίζουν με νόημα ότι η Ελλάδα υποστηρίζει πάντοτε τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για τα εθνικά θέματα,ενώ συμπληρώνουν ότι ο Νοτιοκορεάτης κ.Μπαν Κι Μουν εξελέγη παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά της Βόρειας Κορέας αποτελεί ένα από τα μείζονα διεθνή γεωπολιτικά ζητήματα.

Πώς εκλέγεται ο Γενικός Γραμματέας
Κορυφαία διπλωματική πηγή μιλώντας προς«Το Βήμα της Κυριακής»τόνισε ότι η διαδικασία διαδοχής στον ΟΗΕ αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τους άγραφους κανόνες του Οργανισμού, είναι η σειρά της Ευρώπης να εκλέξει Γραμματέα. Η εκλογή είναι μια μακρά διαδικασία από μυστικές ψηφοφορίες στο Συμβούλιο Ασφαλείας. O «νικητής» οφείλει να συγκεντρώσει τις ψήφους και των πέντε μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας- ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Βρετανία και Γαλλίακαι ταυτόχρονα την πλειοψηφία των συνολικά 15 μόνιμων και μη μόνιμων μελών. Τα 10 μη μόνιμα μέλη για το 2011 είναι:
Βοσνία, Βραζιλία, Γερμανία, Γκαμπόν, Ινδία, Κολομβία, Λίβανος, Νιγηρία, Ν. Αφρική και Πορτογαλία.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. liotsos avatar
  liotsos 24/12/2010 12:12:51

  Καθε φορα που οι ΠΑΣΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ηταν στο χαμηλο επιπεδο δημοφιλιας το "συστημα" τους εστελνε προεδρους στην Ε.Ε. οπως τον Σιμιτη, η Γ.Γ. στον Ο.Η.Ε. οπως τωρα τον Jefrey. Του ευχομαι και "ΚΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ".

  • διηνεκης avatar
   διηνεκης @ liotsos 25/12/2010 13:09:48

   στο καλο και μην μας ξαναρθει

 2. Στέργιος avatar
  Στέργιος 24/12/2010 12:21:14

  Μην ξεχνάτε ότι, για τα αφεντικά τού πλανήτη που λύσσαξαν με τον Μπούτρος Μπούτρος-Γάλι που δεν τους έκανε τα θελήματα, ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας πιστός αχυράνθρωπος όπως ο Κόφι Άνναν. Μετά τον Άνναν ήταν ακόμη πιο δύσκολο να βρεθεί κάποιος ακόμη πιο ανίκανος, αλλά βρέθηκε, στο πρόσωπο τού Μπαν Κι Μουν. Καταλαβαίνετε ότι η εύρεση διαδόχου τού Μπαν Κι Μουν είναι τιτάνιο έργο. Πού μπορεί κανείς να βρει ηλίθιο αχυράνθρωπο, πιο παθητικό και άχρηστο από τον νυν Γ.Γ. τού ΟΗΕ; Αν ακολουθήσετε τον ειρμό μου θα καταλάβετε...

  • 4.777.711 avatar
   4.777.711 @ Στέργιος 24/12/2010 14:25:21

   Ενα."κενο".μου.ερχεται.στο.μυαλο....

 3. pel avatar
  pel 24/12/2010 12:22:15

  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1913480
  διαβαστε εδω τα νεα μετρα, μεταταξη προιοντων σε αυξημενο φπα αναμεσα και τα ... λιπασματα!!!
  αυτοι εχουν βαλθει να μας εξανδραποδισουν, ο κοσμος ειναι σαστισμενος και αδιαφορος.

 4. καραγκιοζης avatar
  καραγκιοζης 24/12/2010 12:30:57

  αξιος ο μισθος του!

 5. νικος avatar
  νικος 24/12/2010 12:32:49

  ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ...

  • 4.777.711 avatar
   4.777.711 @ νικος 24/12/2010 14:26:24

   δεν.ηταν.λες?

 6. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 24/12/2010 12:43:30

  Να ξεκουμπιστεί από την Ελλάδα και όπου θέλει ας πάει.

  • ΛίγκαΤουΒορρά avatar
   ΛίγκαΤουΒορρά @ Αρματιστής 24/12/2010 18:44:17

   Μήπως το θέμα έγκειται στο γεγονός ότι από εκείνη τη θέση ίσως κάνει μεγαλύτερη ζημιά;

 7. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 24/12/2010 12:44:23

  Σωστόοοοοοοοος

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 24/12/2010 12:45:11

  Κινεζοι στο τετραγωνο !..
  να παει.. θα γιτωσει ο κοσμακης με το ΓΑΠ ΟΗΕ, θα στοχαζεται ολη μερα και την υπολοιπη θα ειναι στο αεροπλανο..
  το ΓΑΠ ειναι Psychosocial
  "I did my time and I want out, so abusive
  Fate, it doesn't cut, the soul is not so vibrant
  The reckoning, the sickening
  Back at you, subversion, pseudo-sacred, pyscho virgin.

  Fake and defenseless lie
  (Psychosocial)
  I tried to tell you first
  (Psychosocial)
  Your hurtful lies are giving out
  (Psychosocial) "

  ΠΠ

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 24/12/2010 12:47:44

   Γκαμπόν, Κολομβία, Λίβανος, Νιγηρία, Ν. Αφρική και Πορτογαλία..
   περιμενουν το ΔΝΤ !!! ποιος καλυτερα ενημερωμενος ?? χαχαχαχααα

   ΠΠ

 9. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 24/12/2010 12:52:16

  Πολύ σοβαρή είδηση.

  Του λύνονται τα χέρια...

  Είναι γνωστός ο παθητικός και ύπουλος ρόλος του ΟΗΕ στο διαμελισμό της Σερβίας.

  Το διαβατήριο ορισμένων γράφει : Ιnternational Citizen.

  • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
   ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ αλλενάκι 24/12/2010 13:24:37

   Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους

   Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν στον ΟΗΕ δεν υπήρξαν ποτέ Χριστιανοί,αλλά κοσμοπολίτες.Είναι οπαδοί μιάς αρχαίας και ανώτερης φιλοσοφίας (στην πραγματικότητα επιβιώνουν υπονομεύοντας)
   Η ιδεολογία τους είναι η ίδια με του Μπαρούχ Σπινόζα , που ίδρυσε την αθεϊστική εκδοχή του Ιουδαϊσμού.
   Απορρίπτουν οτιδήποτε εθνικό. Πρέπει να είναι συνομώτες,μυστικιστές και να είναι απελευθερωμένοι από τη χυδαιότητα της καθημερινότητας (σας θυμίζει κάτι?).
   Δεν αναγνωρίζουν το κράτος και είναι Αναρχικοί. Το κύριο
   χαρακτηριστικό τους είναι η μαρξιστική ιδεολογία.Ακόμη και τώρα που κατέρρευσε το Σοβιετικό μπλοκ.Υπάρχει πλήρη ταύτιση μεταξύ των θέσεων του κομμουνιστή-διεθνιστή και του Κοσμοπολίτη-τραπεζίτη.
   Αγωνίζονται με διάφορα μέσα και δικαιολογίες εναντίον του εθνικού αστικού κράτους.

 10. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 24/12/2010 12:52:37

  Ακούσατε προχθές στο Ράδιοαρβύλα το παρακάτω:

  Κάποιοι άνθρωποι από διάφορες χώρες, περηφανεύονταν και διαφήμιζαν τις εξελίξεις της ιατρικής στη χώρα τους, σύμφωνα με τις οποίες οι γιατροί τους είχαν πετύχει να τους αλλάζουν χέρια, πόδια, καρδιές, εγκέφαλο και σε λίγες μέρες να πηγαίνουν στην εργασία τους. Ήρθε και η σειρά του Έλληνα...... Αυτά που αναφέρατε είναι τρίχες τους είπε.... Εμείς στην Ελλάδα έχουμε έναν που δεν έχει αρχ...ια, δεν έχει μυαλό, δεν ξέρει Ελληνικά, αλλά τον κάναμε πρωθυπουργό και αμέσως όλοι οι Έλληνες άρχισαν να ψάχνουν για δουλειά.

  Ξέρει κανένας αν είναι ανέκδοτο ή πραγματική ιστορία;

 11. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 24/12/2010 12:54:26

  Αν η μεταβίβαση στον Βενιζέλο γίνει "ομαλά", ο... Ρέλλος θα πετάξει το φραπέ στον Παμπούκη αυτή τη φορά;

 12. Giorgos_T avatar
  Giorgos_T 24/12/2010 12:57:55

  Συγγνώμη για την εμπάθεια, αλλά,
  Θα ήταν ιδανικός πάντως για την παγκόσμια ελίτ:
  Καιρός να υποδουλωθούν και οι δυτικοευρωπαϊκές χώρες...
  Ο κύριος δίνει ένα λαμπρό παράδειγμα.

  Σεμνά και ταπεινά, πονηρά, ο "καλούλης" Γιώργος τα "έκανε όλα":
  Τα γραφε πριν χρόνια ο ίδιος του ο αδερφός:
  "Είναι πολιτικός με νοοτροπία δεκαετίας του '60".
  Δηλαδή, υποκριτής,επιπόλαιος, αδύναμος, αρχομανής, λαοπλάνος, ρηχός, πονηρός, αδίστακτος, ψεύτης. Ποιό από όλα τα κοσμητικά είναι αδικαιολόγητο;

  Άντε, πολύ με το καλό τον πήραμε και μας καβάλησε ο Γιωργάκης.

  • MatrixRevolutionEra avatar
   MatrixRevolutionEra @ Giorgos_T 24/12/2010 15:44:03

   Χαίρομαι που δεν χρησιμοποιείς το επίθετο "χαζός". Η μόνη διαφωνία που έχω με κόσμο που δεν τον έχει σε εκτίμηση (όπως κι εγώ άλλωστε) είναι αυτή. Δεν είναι διάνοια, αλλά σίγουρα δεν είναι ο χαζός και αφελής που νομίζουν αρκετοί.

 13. Rotarmist avatar
  Rotarmist 24/12/2010 13:00:15

  ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ:
  Ο Γ. Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΤΟΣΩΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ (ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ) ΧΩΡΩΝ η ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

 14. Νίκος avatar
  Νίκος 24/12/2010 13:05:04

  Το είχα προείπει πριν αρκετό καιρό.

 15. triptokarudos avatar
  triptokarudos 24/12/2010 13:56:49

  Αφού ανεκηρύχθη και εκ των κορυφαίων ... διανοητών του 21ου αιώνος

  τ'ωρα θα είναι ο πρώτος αμερικανοευρωπαίος πρόεδρας του ΟΗΕ

  μετά από Αφρικανούς, Αιγυπτίους, Κορεάτες κλπ κλπ

  μωρε μπράβο

  τοιούτως επιβραβεύονται τα πειθήνια αγόρια

 16. Νικος avatar
  Νικος 24/12/2010 14:18:18

  Και λέτε μετά ότι οι εξαγωγές δεν πάνε καλά. Σε κάποιο προϊόν το αντίστοιχο ισοζύγιό μας είναι δραματικά πλεονασματικό.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Νικος 24/12/2010 14:37:15

   Στον στόκο βεβαίως βεβαίως.

   • παγωτατζής avatar
    παγωτατζής @ TopGunZ 24/12/2010 15:24:49

    Kαι τα χρέη φίλε μου ,μήν ξεχνάς,και τα χρέη.
    Πρώτο εξαγωγικό προιόν μας.
    Αυτό δεν διαφήμιζε ό υποψήφιος;;;

 17. panos33 avatar
  panos33 24/12/2010 15:07:32

  ο πατροΚοσμας ο αιτωλος ειχε πει:Το κακό θα έρθει από έναν κασιδιάρη και από τούς διαβασμένους. ο επομενος παγκοσμιος βασιλιας θα ερθει ως ειρηνοποιος,λυκος με προβεια προβατου,αυτος θα ειναι ο Αντιχρηστος που θα φερει το σφραγισμα...."«Και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το ΧΑΡAΓΜΑ"......ΒΡΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!
  καλες γιορτες με υγεια σε ολους!!!!

 18. Κρης avatar
  Κρης 24/12/2010 15:51:52

  Ναί όπως ο Σημίτης έγινε συντονιστης στην ΕΕ
  http://bit.ly/gsBPbl και
  http://news.pathfinder.gr/world/eu/74447.html

  The UN Secretariat uses two working languages: English and French. All Secretaries-General
  http://en.wikipedia.org/wiki/Secretaries-General
  have had a working knowledege of both languages.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Official_languages_of_the_United_Nations

  στον τωρινό
  There have been questions, however, regarding the extent of his knowledge of French, one of the two working languages of the United Nations Secretariat.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ban_Ki-moon

  @@@

 19. nasos avatar
  nasos 24/12/2010 16:18:32

  ναι,όπως ο Σημίτης ετοιμάζονταν να αναλάβει σημαντικό πόστο στην ΕΕ
  πουθενά δεν θα πάει και ο ΓΑΠ,δεν υπάρχουν θέσεις για τέως ηγέτες failed states όπως η Ελλάδα

 20. ierofantis avatar
  ierofantis 24/12/2010 16:39:02

  Νομίζω ότι όταν με το καλό πάει στον ΟΗΕ, θα είναι και η τελευταία φορά που ο Οργανισμός αυτός θα λειτουργήσει. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει ότι ο μεγάλος Στοχαστής αφού διέλυσε τη χώρα του και το λαό της, κατάφερε να διαλύσει και τα Ηνωμένα Έθνη...
  Στο Μαυσωλείο του τότε, στη Νέα Υόρκη, χιλιάδες θα στοιβάζονται πληρώνοντας εισητήριο, για να θαυμάσουν το βαλσαμωμένο του μυαλό και δεκάδες συγγράμματα θα γραφτούν για να εξηγήσουν τις απίθανες εγκεφαλικές λειτουργίες του ανδρός...
  ΓΑΠ ΘΕΕ, ΕΛΘΕΤΩ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΟΥ...

 21. ataktos avatar
  ataktos 24/12/2010 17:42:16

  τουλάχιστον και ο τιραμολα ..να μας μείνει εδώ παιδιά

 22. tiramola avatar
  tiramola 24/12/2010 18:18:36

  Μεγάλη επιτυχία για την μικρή μας χώρα θα είναι ο πρωθυπουργός της και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς να γίνει και ΓΓ ΟΗΕ.

  • Μετανάστης στη χώρα μου avatar
   Μετανάστης στη χώρα μου @ tiramola 24/12/2010 18:57:23

   Και να κάνει: 1,2,..102 Σχέδια Ανάν. Από απλός σερβιτόρος, καμαρώτος στην κρουαζιέρα των Ισχυρών...όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο για μας: Με τις ευχές μας, και απο εμάς δεν θάχει να φοβάται τίποτις πλέον. Θα μπεί στην εστίαση της Αλ-καϊντο-ταλιμπανικής πλευράς, και τόοοτε να δεις πόσο τόπο θα πιάσουν έτη επί ετών τζόγκινγκ!

 23. Σπύρος avatar
  Σπύρος 24/12/2010 18:25:50

  Oντως...Κατι σαν τον Ανάν πού ξάσπρισε το δέρμα του τό λαμόγιο καί τον σημερινό πρόεδρο τον ταγματασφαλίτη τών Αμερικανών...Ρουφιάνος τού Μπούς ο ένας ,υπηρέτης κάθε δολοφονικής επίθεσης στόν Κόσμο ο Κορεάτης..


  Ε ο GAP θά τούς ξεπεράσει και τούς δυό..

  Ασε πού θά γίνει σάν τον Κοκό..
  Θά κάνει κάμποσα χρόνια γιά νά τού επιτραπεί να ξαναμπεί στην Χώρα.

 24. Misha avatar
  Misha 24/12/2010 19:11:05

  Διαδόσεις από το περιβάλλον ΓΑΠ με προφανή σκοπό, όπως και οι βραβεύσεις του ΓΑΠ από τους τοκογλύφους, η παρουσίαση του στους τοπ διανοητές (η βλακεία τωρα δικαιώνεται) κλπ
  Ο νοτιοκορεάτης Μπαν κι Μούν θα παραμείνει γραμματέας και για δεύτερη θητεία γιατί έτσι βολεύει τις ΗΠΑ , λόγω της κρίσης με την Β.Κορέα.
  Πιο πιθανό είναι να τον πάρει η Κλιντον ως αντικαταστάτη του Χόλμπρουκ στο Στέητ Ντηπάρτμεντ:είναι ισοϋψείς , με κοινη καταγωγή και ορκισμένοι υπηρέτες του αμερικάνικου κατεστημένου.

 25. Σαος avatar
  Σαος 24/12/2010 19:26:43

  Τι να κάνει ο Τζέφρης;;; Είπε ο άνθρωπος να εξυπηρετήσει το global governance που τόσο πολύ ευαγγελίζεται...Υπάρχει καλύτερη θέση από του γ.γ. του ΟΗΕ (και πολύ του είναι);;;;;;

 26. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 24/12/2010 22:52:37

  Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.Και εξηγούμαι.
  ΓΑΠ μηδέν έργο ,σουλάτσο ανά την υφήλιο για να σώσει τώρα την Ελλάδα και αργότερα τον κόσμο όλο.
  ΟΗΕ μηδέν αποτέλεσμα σε όποια απόφαση κι'αν πάρει( Κύπρο κλπ) γιατί έτσι τον έχουν καταντήσει οι πάτρωνες του ΓΑΠ (ΗΠΑ) ανυπόληπτο.
  Οπότε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
  Τυχαίο ,δεν νομίζω.

 27. bgtrotel avatar
  bgtrotel 25/12/2010 01:08:12

  Ποιός τη χάρη μας

 28. Orestios avatar
  Orestios 30/12/2010 17:14:53

  Και για τον Σημίτη, που την κοπάνησε από την Ελλάδα, έλεγαν διάφορα τέτοια.
  Μπορώ να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη?
  Σε πια πτέρυγα του Κορυδαλλού θα φιλοξενηθούν "πιο σοσιαλιστές"?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.