#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/01/2011 16:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γιώργος και ο Ερντογάν το ΗΠΑνε καθαράΜούδιασε η τουρκική πλευρά μόλις ο Παπανδρέου έθιξε τις παραβιάσεις … ας γελάσω! Χα χα χααααα

Δεν έχουν τον θεό τους αυτά τα «ελληνικά» μέσα ενημέρωσης. Βασιλικότεροι του Βασιλέως, θα μας κάνουν στον τέλος να πιστέψουμε ότι η Τουρκία τρέμει και μόνο στο άκουσμα της λέξης Παπανδρέου…! (να είναι καλά ο Χυτήρης…).

Τόσο πολύ άσχημη είναι οικονομική κατάσταση;

Τυχαίο;  Σε λίγο θα ακούμε και θα διαβάζουμε (σε μπαράζ τηλεοπτικών εκπομπών και άρθρων) πόσο «πολύ»  μας συμφέρει η συνεκμετάλλευση με την Τουρκία των πλουτοπαραγωγικών κοιτασμάτων στο Αιγαίο. Αυτό είναι τέχνη…!

Με την πάροδο έξι μηνών από σήμερα και με τον Γ. Παπανδρέου να δηλώνει κάθε στιγμή, πως η παρουσία του εξασφαλίζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (μας;;;), πως δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του (διότι δεν έχει ...σπαθί) το Mega θα λύσει την κορδέλα και θα βγει από το πακέτο η… λύση!  Πρόκειται για το πολυπαιγμένο παιχνίδι επικοινωνιακής ΠΑΣΟΚικής στρατηγικής αλλά πάντα πιάνει και πάντα αποδεικνύεται ως κακόγουστη φάρσα.

Η Θράκη θα ανοίξει πρώτη το κουτί της Πανδώρας… Ο εκφοβισμός της κοινωνίας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είχε ως στόχο μόνο να τους πάρει τα χρήματα από τις τσέπες ή να περικόψει τους μισθούς. Το κόλπο είναι να πουλήσει και πάλι την «σοσιαλιστική καλοζωία» υπό τον όρο όμως τα χρήματα να προέρχονται από τις… γεωτρήσεις.  Θυμάστε το: «θέλετε να πτωχεύσουμε»; Τι έγινε μετά; Έκοψαν μισθούς και συντάξεις και στην Ελλάδα των «αναρχικών» έπεσε μουγκαμάρα.

Σε λίγο θα ακούσετε: θέλετε να βγούμε από το Μνημόνιο; Και στο σιωπηρά ηχηρό μεγάλο «Ναι», θα γίνει ο «γάμος» με την Τουρκία και με τις λοιπές προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του πλανήτη…!

Και όπως σε όλους τους… καθώς πρέπει  «γάμους», θα έχουμε και μπαταριές, τις οποίες ο ταλαίπωρος και φοβισμένος Έλληνας θα εκλάβει ως… «πυροτεχνήματα»! Και έσονται οι δυο εις σάρκα μια…!

Εγώ πάντως σας το ΗΠΑ.

Ο Anti - κοινοβουλευτικός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άναυδος avatar
  Άναυδος 09/01/2011 16:38:14

  1) Σερφάροντας λίγο πριν, βρήκα αυτό σε ένα blog:
  http://tourkikanea.wordpress.com/2011/01/09/pap/
  [ Ο υπουργός επικρατείας Φαρούκ Τσελίκ μιλώντας σε [...] είπε : ¨Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία¨. ]

  2) Το τι γίνεται στη Θράκη, ασχέτως πολιτικών πεποιηθήσεων εκάστου παρατηρητή, το ξέρουμε μάλλον όλοι:
  Συνεχές "βάπτισμα", με άμεση συνεργασία των Ελληνικών κυβερνήσεων, όλων των Ελλήνων μουσουλμάνων ως Τουρκικής καταγωγής (ενώ είναι μόνο οι μισοί). Ξαναλέω. Με την άμεση συνεργασία των Ελληνικών κυβερνήσεων (το ΠΑΣΟΚ, ειδικά, το παράχεσε), και για πολλά ακόμη θέματα της Θράκης.

  3) Άκουσα χτες οτι το Ισραήλ πήρε θέση για την "συνεκμετάλλευση" και είπε (σε δική μου ερμηνεία:) "εδώ είμαι εγώ, και μην σας νοιάζει!" .
  Υπάρχει είδηση σε αυτό; ξέρει κάποιος σχετικά;

 2. Άναυδος avatar
  Άναυδος 09/01/2011 16:40:30

  1) Σερφάροντας λίγο πριν, βρήκα αυτό σε ένα blog:
  h*tp://tourkikanea.wordpress.com/2011/01/09/pap/
  [ Ο υπουργός επικρατείας Φαρούκ Τσελίκ μιλώντας σε [...] είπε : ¨Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία¨. ]

  2) Το τι γίνεται στη Θράκη, ασχέτως πολιτικών πεποιηθήσεων εκάστου παρατηρητή, το ξέρουμε μάλλον όλοι:
  Συνεχές “βάπτισμα”, με άμεση συνεργασία των Ελληνικών κυβερνήσεων, όλων των Ελλήνων μουσουλμάνων ως Τουρκικής καταγωγής (ενώ είναι μόνο οι μισοί). Ξαναλέω. Με την άμεση συνεργασία των Ελληνικών κυβερνήσεων (το ΠΑΣΟΚ, ειδικά, το παράχεσε), και για πολλά ακόμη θέματα της Θράκης.

  3) Άκουσα χτες οτι το Ισραήλ πήρε θέση για την “συνεκμετάλλευση” και είπε (σε δική μου ερμηνεία:) “εδώ είμαι εγώ, και μην σας νοιάζει!” .
  Υπάρχει είδηση σε αυτό; ξέρει κάποιος σχετικά;

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ Άναυδος 09/01/2011 16:43:48

   'Οποιος ξέρει δε μιλά & όποιος μιλά ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ !!!!   *Μιά άποψη.

   • Άναυδος avatar
    Άναυδος @ STATHIS 09/01/2011 16:51:24

    Δλδ να σταματήσουμε να μιλάμε και να ξαναγυρίσουμε στο στεγανό καβούκι μας; Τι δεν κατάλαβε το μικρό μου iq;

    • STATHIS avatar
     STATHIS @ Άναυδος 09/01/2011 16:59:46

     ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ , ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΕΣ ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!


     *Μιά άποψη (ταπεινοτάτη).

     • S.T. avatar
      S.T. @ STATHIS 10/01/2011 17:08:23

      ΑΥΤΟ-ΚΡΗΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ

      Υπέρ-ταπεινή άποψη…

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ Άναυδος 09/01/2011 17:01:45

     Εμ, αυτό είναι το θέμα, ότι το στεγανό καβούκι που δεν ήταν ποτέ και τόσο στεγανο, ξεχείλωσε και πλάκωσαν οι μνηστήρες της Πηνελόπης.

     Για τις συμφωνίες συνεργασίας με το Ισραήλ που έχουν ετοιμαστεί ή υπογραφεί, σε στιλ πανομοιότυπο με τις 25 συμφωνίες που υπογράφηκαν με την Τουρκία κατά την επίσκεψη Ερντογαν εδώ, διάβασε στο ιστολόγιο Εγκληματικότητα.

     Κοινώς η χώρα έχει βγει στο μεσανατολίτικο παζάρι και ότι έχετε ευχαρίστηση...

     • S.T. avatar
      S.T. @ αλλενάκι 10/01/2011 17:07:54

      ΑΥΤΟ-ΚΡΗΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ

      Υπέρ-ταπεινή άποψη....

   • Λευκοθέα avatar
    Λευκοθέα @ STATHIS 09/01/2011 17:05:09

    Ξέχασες τον άλλο
    που παντελονιάζει τις μίζες
    ξεπουλώντας εθνικό χώρο

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ Λευκοθέα 09/01/2011 17:10:05

     Λευκοθέα, σου απάντησα στο άλλο ποστ για το Αιγαίο, τώρα δεν ξέρω που απευθύνεται το σχόλιό σου, αλλά πρόσεξε και τον τίτλο του Anti-κοινοβουλευτικού, ευρηματικός indeed!

     • Λευκοθέα avatar
      Λευκοθέα @ αλλενάκι 09/01/2011 18:12:01

      Δεν την είδα την απάντησή σου. Θα την ψάξω. Ευχαριστώ.
      Όντως, τα σπάει ο τίτλος. Αν και η Total δείχνει ότι αναζητείται και ευρωπαϊκή συνενοχή.
      Το σχόλιο μου πήγαινε σε αυτούς που ξέρουν και δε μιλούν και σε αυτούς που μιλούν.
      Όσο για το Ισραήλ θα πάρει ό,τι παίρνει πάντα από εμάς.
      Το άσχημο για μένα είναι μόνο η Κύπρος. Μην κρυβόμαστε: Από το 2004 παρακαλουσε ο αείμνηστος ο Τάσσος να ορίσουμε κοινή ΑΟΖ. Δεν το κάνουμε γιατί πάμε για τουρκο-μοιρασιά στο Αιγαίο.
      Οπότε αφήνουμε την Κύπρο
      να συνορεύει με Τουρκία και Αίγυπτο (ξεχνάμε δηλαδή το Καστελόριζο αλλά και τη Γαύδο)
      Και αν παρεμβάλλεται Τουρκία και Αίγυπτος -ισλαμοποιημένη σε μετά Μουμπάρακ εποχή- νομίζεις τι;
      Ότι θα κάνουν αγωγό Κύπρος με Ισραήλ; Έτσι αποκομμένες δεν πρόκειται να βγάλουν δεκαετία ως ανεξάρτητα κράτη

     • Λευκοθέα avatar
      Λευκοθέα @ αλλενάκι 09/01/2011 19:03:40

      Την βρήκα την απάντηση σου! Σε ευχαριστώ. Και πόσο δίκιο έχεις!
      Είδα και το ιστολόγιο που ανέφερες.
      Δεν πιστεύω ότι ισχύουν αυτά
      τα περί συμφωνιών. Ίσως τα διαδίδουν από Ισραήλ μεριά για να μη φανούν αποκομμένοι. Ίσως ο ΓΑΠ προσπαθεί να το παίξει "μεσολαβητής" ότι είναι ο μόνος που κατέχει τη λύση για τη Μέση Ανατολή. Και να προωθηθεί στον ΟΗΕ.
      Όμως, δεν πρόκειται να γίνει συνεργασία με το Ισραήλ. Επειδή δεν κυβερνάται από πολιτικούς.
      Δηλαδή, εμάς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών προέρχεται από οικογένειες με γενιές επαγγελματιών πολιτικών. Ανθρώπων που ζουν από την πολιτική.
      Εκεί η πλειοψηφία προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας. Είναι τέτοια η διαφορά νοοτροπίας σε επίπεδο Εξουσίας, που αυτή και μόνο είναι απαγορευτική για οποιαδήποτε "συνεργασία".
      Δες τί έγινε με την Τουρκία. Όσο κυβερνούσαν οι στρατιωτικοί, οι Έλληνες πολιτικοί δεν είχαν σχέσεις. Με το που βγήκε ο Έρντι που είναι πολιτικός 100%, κατευθείαν αρχίσανε οι κουμπαριές και τα αδελφιλίκια

 3. φωτεινη avatar
  φωτεινη 09/01/2011 16:51:43

  και μενα αυτο το σκηνικο με το ισραηλ πολυ με εχει παραξενεψει.ειδα ομως οτι και ο σαμαρας μεσω παναγιωτοπουλου συμφωνουσε,μετα τη συναντηση νετανιαχου σαμαρα.διοτι εγινε και αυτη,ηθελε να μιλησει με την αξιωματικη αντιπολιτευση ως κομμα εξουσιας ,ειπε.

 4. φωτεινη avatar
  φωτεινη 09/01/2011 16:53:56

  ναι ,αυτα τα γραφει ο χαρδαβελλας,που ανακαλυψε ολως τυχαιως το θησαυρο τωρα.

 5. ierofantis avatar
  ierofantis 09/01/2011 17:25:18

  Με το κράτος του Ισραήλ, μπορούμε να κάνουμε κολλεγιές και να επωφεληθούμε από την κοινή συνεργασία. Αρκεί να αντιληφθούμε ότι το Ισραήλ μας έχει περισσότερο ανάγκη τώρα και όχι το αντίστροφο.

  Ο STATHIS νομίζω με τους γρίφους του μιλάει... Οι ανατροπές (οποιες και αν είναι αυτές) στο γεωπολιτικό σκηνικό της γειτονιάς μας και οι εξυφαινόμενες συνεργασίες ή συμμαχίες δεν χρειάζεται να τις κάνουμε βούκινο. Αρκεί να έχουν γνώσιν οι Φύλακες...

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/01/2011 18:07:45

  δεν ηταν παραβιασεις!! ηταν υπερπτησεις!!! οι λαοπλανοι..
  Αν ειναι ετσι να κανουμε υπερπτησεις στα σπιτια τους, φιλικα , εταιρικα και ομορφα.

  Πετανε οι μπριζολες??

  ΠΠ

 7. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 09/01/2011 18:11:10

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΠΕΔΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ,ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΟΟΣ ΦΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

 8. zackii avatar
  zackii 09/01/2011 18:22:22

  Απόλυτα σωστό το άρθρο. Αυτά που αναφέρει πέστε μου σε ποιόν άλλο λαό με IQ μεγαλύτερο της αμοιβάδας θα πέρναγαν? Ακριβώς αυτό είχε πιάσει ο Ανδρέας, και κυβέρναγε τόσα χρόνια -γιά να μην πω ότι κυβερνάει ακόμα από τον τάφο,γιατί μάλλον αυτόν ψηφίζουν κι όχι το χαζο-ΓΑΠ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.