08/03/2010 15:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γιώργος απέτρεψε την παραίτηση Σαχινίδη

Πληροφορίες του Antinews αναφέρουν ότι χρειάστηκε προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για να αποσύρει την παραίτησή του ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης. Ο κ. Σαχινίδης είχε υποβάλει την παραίτησή του μετά την προσωπική επίθεση που δέχθηκε στην Βουλή από τον κ. Παπουτσή και ήταν αμετάπειστος.

Όπως εξάλλου γράφει το ΕΘΝΟΣ από το Παρίσι ο κ. Παπανδρέου έστειλε τελεσίγραφο προς τους διαφωνούντες γα τα μέτρα λέγοντας: «Δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις που θα διαλευκανθούν σύντομα, συντονισμένα, δυναμικά και αποφασιστικά».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 08/03/2010 16:09:33

  Ναι,ναι,παρεξηγήθηκε ο Σαχινίδης... Γιατί? Επειδή του ζήτησε ο Παπουτσής στην βουλή να απαντάει σαν υφυπουργός οικονομικών και όχι σαν Financial Times? Αν ήταν ειλικρινής ο Παπουτσής φυσικά,γιατί τα μέτρα τα στήριξε με την ψήφο του,προσπαθώντας κι αυτός να γλυτώσει το ...Έθνος από τους μισθούς των Δημ υπαλλήλων,που του κατέσκαβαν τα θεμέλια... Για να είμαστε ειλικρινείς,όντως,πρέπει να παρεξηγήθηκε ο κος υφυπουργός οικονομικών.Φαινόταν από τις τσιριχτές του οιμωγές στη βουλή.Αν είναι έτσι,πηρούνια υπάρχουν...

 2. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 08/03/2010 16:15:51

  Ευτυχώς,τελικά απετράπη το απονεννοημένο διάβημα,στο οποίο ο κος υφυπουργός οικονομικών ήταν έτοιμος να προχωρήσει, για λόγους ...ευθιξίας και έτσι η κυβέρνηση δεν θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός τέτοιου ταγού και τεράστιου φάρου της πολιτικής ζωής του τόπου.

 3. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 08/03/2010 19:08:11

  Kοιμηθείτε ήσυχος κύριε υφηπουργέ.Μετά το τράβηγμα του αυτιού από το Μαξίμου,λούφαξε ο κύριος Λουφαξής.

 4. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 08/03/2010 20:36:17

  sorry-sorry : ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.