Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο ΣΥΡΙΖΑ και το μακρύ χέρι της Χρυσής Αυγής
06/04/2014 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο ΣΥΡΙΖΑ και το μακρύ χέρι της Χρυσής Αυγής

Κοινή συνισταμένη των σεναρίων αποσταθεροποίησης ο Παπανδρέου και ο ΣΥΡΙΖΑ. Με μακρύ χέρι τη Χ.Α.! Με αμέριστη επικοινωνιακή υποστήριξη από τους μπροστινούς και φανερούς του γνωστού λόμπι της δραχμής

Επειδή στην Ελλάδα ξεχνάμε πολύ γρήγορα, και επειδή βλέπουμε πολύ στατικά τα γεγονότα, θυμηθείτε ακριβώς πριν μια εβδομάδα την προηγούμενη απόπειρα αποσταθεροποίησης της χώρας: 
Ο κ. Τσίπρας λίγες ώρες πριν το eurogroup (και χωρίς καν να το υπονοήσει προηγουμένως) υποβάλει πρόταση μομφής στον Υπουργό Οικονομικών (και όχι Ανάπτυξης) για να διακοπεί η διαδικασία, να μην μπορεί να εμφανιστεί στο eurogroup (όπου προήδρευε) να χάσουμε τις προθεσμίες, να μην επικυρωθεί η χρηματοδότηση της χώρας, να δημιουργηθεί χάος...

Όμως λόγω της ανοησίας του κ. Τσίπρα, δεν του βγήκε. Και προσπαθώντας να κάνει ρελάνς, πιστοποιεί ότι στόχος του δεν ήταν ο κ. Στουρνάρας, αλλά η σταθερότητα της χώρας, υποβάλλοντας αμέσως μετά, πρόταση μομφής στον Πρόεδρο της Βουλής. (συμβαίνει πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση). Και πάλι δεν του βγαίνει, γιατί ως ανεπαρκής που είναι, κι αυτός και οι συνεργάτες του, αγνοεί ότι αυτή η διαδικασία δεν μπορούσε να μπλοκάρει την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου.

Αμέσως μετά, η Ελλάδα γίνεται πρωτοσέλιδο στα ξένα ΜΜΕ για την πρόοδο της οικονομίας της και προαναγγέλλεται η έξοδός της στις αγορές, δηλαδή η αρχή εξόδου της από το Μνημόνιο. Ακριβώς τότε έρχεται η μαφιόζικη συμμορία της νύχτας και ρίχνει στην πιάτσα όλα όσα είδαμε. Εκβιάζοντας και για «άλλα». Με «δημοσιογράφους» promoteur (παρελαύνει ομαδικώς όλη η συμμορία).

Kαι αποδεικνύεται (από μαρτυρία) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (μέσω του Παναγούλη) γνωρίζει τα πάντα. Και με αποκάλυψη που έκανε ο Παναγούλης πριν ο Κασιδιάρης δηλώσει ότι έχει και άλλα βίντεο... Προφανώς του ξέφυγε!!!. Με τους υπόλοιπους παίκτες έτοιμους στην σκακιέρα...Και με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει το μέρος της «θυματοποιημένης» Χ.Α.
 Αλλά και πάλι τους χάλασε η «μαγιά»...

Έπειτα έρχεται η σειρά του Γιώργου Παπανδρέου. Μετά το «όχι» στο πολυνομοσχέδιο, σε συνεννόηση μάλιστα με τον Παπανδρεϊκό, Απόστολο Κακλαμάνη, ήρθε η παρέμβασή του για τον Τάκη Μπαλτάκο. O πρώην πρωθυπουργός με δήλωσή του αμφισβήτησε ανοικτά την συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ζήτησε ουσιαστικά τη διάλυση της κυβέρνησης. Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση ότι δεν έκανε τίποτε για την υπόθεση Μπαλτάκου και άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ποιες μπορεί να είναι αυτές; Με δεδομένη την κινητικότητα στο Παπανδρεϊκό στρατόπεδο (όποιο κι αν είναι αυτό) δεν αποκλείονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Η στάση του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή, οι διαρροές βουλευτών προσκείμενων στον κ. Παπανδρέου ότι «δεν πάει άλλο με τον Βενιζέλο που διαλύει το κόμμα» και την ανακοίνωση του ΓΑΠ, δημιουργούν ένα πολύ εκρηκτικό μίγμα.

Ο κ. Παπανδρέου υποστηρίζει ότι τίθεται σε αμφισβήτηση η «δημοκρατική λειτουργία της κυβέρνησης» και ότι η «απομάκρυνση Μπαλτάκου δεν αρκεί».

Όποιος διαβάσει πίσω από τις λέξεις της προσεκτικά διατυπωμένης ανακοίνωσης του κ. Παπανδρέου, θα διαπιστώσει ότι κάτι πολύ σοβαρό σκέφτεται να κάνει. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τι θα γίνει ας μην είμαστε μάντεις κακών. Άλλωστε, με την οικονομία να βρίσκεται στο προσκήνιο, αν κάποιοι θελήσουν να χύσουν την καρδάρα με το γάλα τώρα, ίσως να αποβεί μοιραίο για τη χώρα.

Να επισημάνουμε τέλος ότι η απόπειρα αποσταθεροποίησης δεν αφορά τον Αντώνη Σαμαρά. Αφορά τον θεσμό του Πρωθυπουργού, τον θεσμό του Κοινοβουλίου και τον θεσμό της Δικαιοσύνης...Δηλαδή και τις τρεις εξουσίες μαζί!!!. Και ειδικά για τον θεσμό της Δικαιοσύνης, που οι πάντες γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια, ακριβώς επειδή είναι απολύτως ανεξάρτητη, έχει κάνει άριστα τη δουλειά της και δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Είτε επώνυμο είτε ανώνυμο... Είτε επιχειρηματία, είτε πολιτικό, είτε τραπεζίτη, που τους έκλεισε εκεί όπου ανήκουν, στον Κορυδαλλό.

Και στις δύο περιπτώσεις κοινή συνισταμένη ο ΓΑΠ και ο ΣΥΡΙΖΑ… Με μακρύ χέρι τη Χ.Α.! Με αμέριστη επικοινωνιακή υποστήριξη από τους μπροστινούς και φανερούς του γνωστού λόμπι της δραχμής: τον Κουρή και τον Τράγκα…

Απέτυχαν και τώρα.

Αυτά για αρχή...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 06/04/2014 08:07:29

  Υπάρχουν "γέφυρες" μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΓΑΠ; Υπάρχουν "δίαυλοι" μεταξύ ΧΑ-ΣΥΡΙΖΑ; Η Χρυσή Αυγή "μακρύ χέρι" διαπλεκόμενων; Ο Κασιδιάρης μπαίνει μπροστά με προσωπική ατζέντα; Προσωπικά κανένα από τα παραπάνω ερωτήματα δε με απασχολεί. Πρόβλημά τους!

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ airman 06/04/2014 21:16:28

   Υπάρχουν "δίαυλοι" μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ. Όχι μόνο σε ανώτερα κλιμάκια (βουλή), αλλά και περιφερειακά, σε χαμηλότερα επίπεδα στελεχών.

 2. iconology2009 avatar
  iconology2009 06/04/2014 08:09:48

  Προσέξτε πώς ο γκεμπελισμός της πλευράς Χρυσή Αυγή-ΣΥΡΙΖΑ,ΓΑΠ-από τη στιγμή που λειτουργεί συντονισμένα προς ένα κοινό σκοπό τη θεωρώ ΜΕΤΩΠΟ-προσέξτε λοιπόν πόσο ύπουλα πάει να αθωώσει τα κατά συρροήν εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Αντί να χαρακτηρίζεται με το όνομα του πρωταγωνιστή των εγκλημάτων-δηλαδή της Χρυσής Αυγής-παίρνει το όνομα των θυμάτων της, αυτών δηλαδή που παγιδεύτηκαν και υποκλάπηκαν και στη συνέχεια επεξεργάστηκαν οι συνομιλίες τους. Γιατί ας πούμε Μπαλτάκος-γκέιτ και όχι και Παναγούλης-γκέιτ; Ή Βούτσης-γκέιτ; Γιατί η Χρυσή Αυγή να βρίσκεται στο επικοινωνιακό απυρόβλητο;

  • iconology2009 avatar
   iconology2009 @ iconology2009 06/04/2014 08:17:23

   Να ολοκληρώσω το συλλογισμό μου: γιατί όχι δηλαδή Χρυσή Αυγή γκέιτ; Αυτή δεν έκανε αυτές τις απαράδεκτες και ποινικά κολάσιμες πράξεις μέσα στο ίδιο το Κοινοβούλιο-γιατί αυτή η παράμετρος υποβαθμίζεται αλήθεια;-που το μετέτρεψε σε αυτό που πριν τρία χρόνια το κατάγγελε σαν μπουρδέλο;

  • airman avatar
   airman @ iconology2009 06/04/2014 08:30:03

   Πολύ απλά διότι η διαπλοκή άνθισε, θέριεψε και παραλίγο να πνίξει τη Χώρα επειδή ήταν στο απυρόβλητο. Η ΧΑ ως οργάνωση με στελέχη που ανέπτυξαν εγκληματική δράση και πήραν το δρόμο προς Κορυδαλλό μεριά δεν μπορούσε να μείνει στο απυρόβλητο. Η διαπλοκή το μόνο που μπορεί να της προσφέρει σε αντάλλαγμα των προς κοινό όφελος "soft" εγκληματικών δραστηριοτήτων της είναι το επικοινωνιακό απυρόβλητο. Αδίστατοι ως προς τις μεθόδους δράσης τους, βρήκαν κώδικα επικοινωνίας και συνεννούνται μια χαρά.

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 06/04/2014 09:07:18

  To κοινό σημείο όλων αυτών των τύπων που φαίνονται εκ πρώτης όψεως ετερόκλητο σύνολο είναι ο ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟΣ.Φυσικα οι αντιευρωπαϊκές δυνάμεις ευνοούν άλλες πλανητικές δυνάμεις.Πρώτη απ όλες - και αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτο στην Ελλάδα - είναι η Ρωσία.Επειδή στην Ελλάδα η Ρωσία είναι αγαπητή και μετέχουμε στην ΕΕ αυτή η αντιπαλότητα υποβαθμίζεται από τα ελληνικά ΜΜΕ.Αλλά τη σημαία της ΕΕ είχαν για σύμβολο οι εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτες στην Ουκρανία που ξεσηκώθηκαν όταν ο Γιανούκοβιτς ανακοίνωσε την αναστολή της διαδικασίας ένταξης της χωρας στην ΕΕ.Για πρώτη φορά στην ιστορία άνθρωποι πέθαναν κάτω από την σημαία της ΕΕ ζητώντας την ένταξή τους σε αυτήν. Στην Ελλάδα κόμμα της Ρωσίας έχει γίνει πια η ΧΑ ενώ τα κόμματα της αριστεράς παριστάνουν ότι έκοψαν τις παλιές σχέσεις τους με τη Ρωσία αλλά σε όλα τα διεθνή θέματα υποστηρίζουν τα ρωσικά συμφέροντα. Η θέση των ΗΠΑ είναι πιο πολύπλοκη.Είναι στρατιωτικός σύμμαχος της ΕΕ μέσω του ΝΑΤΟ αλλά εμπορικός ανταγωνιστής.Εκεί παίζει ο ΓΑΠ αλλά οταν το παρατραβάει και απειλεί την ευστάθεια του παγκοσμιου συστήματος απολύεται στις Κάννες από τον Σαρκοζύ συμφωνούντος αναγκαστικά του Ομπαμα.Αποσύρεται από την κυκλοφορία και περιφέρεται στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε εφεδρεία. Έξοδος της Ελλάδος στις αγορές σημαίνει τέλος της ευρωκρίσης.Η αμερικανική οικονομία έχει ανακάμψει και ο κίνδυνος για το ρόλο του δολλαρίου έχει παρέλθει ισως όμως κάτι μπορούν να κερδίσουν ακόμη.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ψυχραιμια 06/04/2014 11:40:40

   Δεν άκουσες τον Κεδίκογλου που είπε ότι εκ του πονηρού πολλοί έτρεξαν να πουν ότι η Ρωσία είναι συνεργάτης της ΧΑ στο θέμα των υποκλοπών, ενώ το βίντεο είχε ανέβει μια μέρα πριν σε ελληνικό site και μετά σε αγγλικά και άλλα και τελευταία ανέβηκε στης Γκαζπρομ; Καθαρή προβοκάτσια των πέρα του ατλαντικού που για ξεκάρφωμα κάνουν εκδηλώσεις τιμής για την 25η Μαρτίου. Στην πράξη πως βοηθούν όμως οι ΗΠΑ; Από τη Ρωσία είδα και μια έκπτωση στο φυσικό αέριο. Από την άλλη το ΔΝΤ με τον Τόμσεν εκτελεστή κατέστρεψε την κοινωνία που τώρα ξεχνάει ποιος ΓΑΠ την έχωσε στο κόλπο ύπουλα και προσχεδιασμένα και τώρα ο ίδιος συνεργάζεται στην ουσία με σύριζα και ΧΑ να ρίξουν το Σαμαρά μην τυχόν προλάβει και ελευθερώσει τον τόπο από τα δεσμά που της επιβλέθηκαν τεχνηέντως από εγχώριους πουλημένους και εκτός χώρας συμφέροντα.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Γεώργιος Τ. 06/04/2014 17:02:49

    Γιώργο, ο Ψυχραιμίας είναι γνωστό ότι, όσο αποτυχημένος κι άν είναι στην αποστολή του, φιλοδοξεί να είναι το δάχτυλο της Αμερικής εδώ μέσα. Το φυσάν και δεν κρυώνει, οι μαθητευόμενοι μάγοι, με τον αντίκτυπο που είχε η υπόθεση της Κριμαίας στην κοινή γνώμη και επιδιώκουν τώρα (χωρίς την παραμικρή αποχρώσα ένδειξη) να συσχετίσουν τη Ρωσία με τη ΧΑ προκειμένου να ανασχέσουν την επιρροή της πρώτης στα «hearts and minds» (όπως λεν και στο Agency). Όσο για τα δακρύβρεκτα περί «αντιευρωπαϊσμού», δεν υπάρχει πιο αντι-ευρωπαϊκή δύναμη από τις ΗΠΑ. Καταρχήν, διότι ώς Ευρώπη αναγνωρίζει μόνο την μισή Ευρώπη, την οποία εξαναγκάζει να παλινωδεί, ως ΕΕ, μηδέποτε δυνάμενη να συμπράξει στρατηγικά με την άλλη μισή, μην τυχόν αναδειχθεί σε υπερδύναμη και σε αντίπαλο δέος των ΗΠΑ. Κατά δεύτερον δε, επειδή οι ΗΠΑ (και όχι η Ρωσία φυσικά) ρίξαν βενζίνη (δια χειρός ΓΑΠ) στην φωτιά και την κρίση δανεισμού μιας μικρής χώρας την μετέτρεψαν (ελέω και γερμανικής βλακείας) σε κρίση του Ευρώ. Οι ίδιοι (ΗΠΑ) είναι αυτοί που μπλόκαραν αυτή τη βδομάδα την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση ποντάροντας σε ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχιστεί η κρίση στο Ευρώ. Και για να πάρουν αυτά που θέλουν στο πιάτο, μέσα σε ένα τρίμηνο, από τον Τσίπρα, σε άλλα θέματα.

    • Γεώργιος Τ. avatar
     Γεώργιος Τ. @ ΚΜ 06/04/2014 17:18:34

     Συμφωνούμε απόλυτα σε όλα.

  • Γιάννη Αυλακιώτης avatar
   Γιάννη Αυλακιώτης @ ψυχραιμια 06/04/2014 17:52:02

   επιτέλους κάποιος με λογική

 4. Fiscal avatar
  Fiscal 06/04/2014 11:42:19

  Νομίζω ότι η απειλή-φοβέρα του τύπου δεχτείτε αυτά που μας επιβάλλουν διότι θα πάμε πίσω στη δραχμή και θα καταστραφούμε δεν περνάει πια. Έπιασε άπαξ(Ιούνιος 2012) τώρα ο κόσμος έχει ξυπνήσει...

 5. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 06/04/2014 15:28:10

  O Kεδίκογλου αυτά πρέπει να πει αφού είναι εκτός των άλλων ο σύνδεσμος της κυβέρνησης με τη Ρωσία. Επισήμως η Ρωσία δεν έχει κανει κάτι.Η ευθύνη ανήκει στο τοπικό κόμμα που ενεργεί όπως ενεργεί.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ψυχραιμια 06/04/2014 17:20:23

   Αφού λοιπόν θέλουμε οι σχέσεις μας με τη Ρωσία να είναι καλές, αυτό σημαίνει πως οι επαφές υπάρχουν μεταξύ Σαμαρά-Πούτιν. Επομένως γιατί να μας δημιουργήσουν πρόβλημα αυτοί που θέλουν να επενδύσουν σε λιμάνια και σιδηροδρόμους, και όχι αυτοί που θέλουν τα κοιτάσματά μας;

 6. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 06/04/2014 19:15:02

  Δεν δημιουργούν προβλήματα σε σένα.Στην ΕΕ δημιουργούν μέσω εσού.Και δεν φαίνονται ούτε μπορείς να πεις κάτι εάν γίνεται μέσω Ελλήνων πολιτικών.Ξαναείπα ότι έξοδος της Ελλάδος στις αγορές σημαίνει τέλος της ευρωκρίσης.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ ψυχραιμια 06/04/2014 19:50:54

   Προβλήματα στην ΕΕ και στην Ευρώπη γενικότερα (Ουκρανία, Ρωσία) δημιουργείτε εσείς (η Αμερική εννοώ, όχι εσύ προσωπικά). Και έξοδος της Ελλάδος στις αγορές πράγματι σημαίνει αρχή του τέλους της Ευρωκρίσης, γι'αυτό την τορπιλίσατε.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ ΚΜ 07/04/2014 18:07:49

    Δυστυχώς τα ευκόλως εννοούμενα εδώ ΔΕΝ πρέπει να παραλείπονται. Καλά έκανες και τα έγραψες επομένως.

 7. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 06/04/2014 21:43:33

  Koίταξε και για τη 17Ν παρ ότι δολοφονούσε Αμερικανούς,έγραφε κομμουνιστικές αντιαμερικανικές προκηρύξεις και πίεζαν διαρκώς οι Αμερικανοί για τη σύλληψή της όπως και τελικά έγινε υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν ότι ελέγχεται από τους Αμερικανούς. Τι έμεινε από όλα αυτά;Τίποτα.Η ΧΑ συνελήφθη με τον ίδιο νόμο που συνελήφθη η 17Ν,τον καταγγελθέντα "τρομονόμο" είναι αντιαμερικανική από την ιδρυσή της ,μιλάει ανοιχτά και χωρίς να κρύβεται υπέρ της Ρωσίας και έστειλε και μέλη να πολεμήσουν στη Σερβία κατά του ΝΑΤΟ.Θα εξελιχθεί το ίδιο σενάριο με τους 17νοεμβρίτες. Δεν θα πιστεύεις αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ ψυχραιμια 06/04/2014 22:54:45

   Προσπαθείς να θολώσεις τα νερά. Άλλωστε σε μας τους δεξιούς ουδέποτε ευδοκιμούσε η άποψη ότι η 17Ν είναι αμερικανοκίνητη οργάνωση. Αυτό που ίσχυε όμως, και το βλέπαμε ξεκάθαρα, είναι ότι, ασχέτως άν οι στόχοι τους ήταν άλλοι, έδιναν με τη δράση τους σε σας την ευκαιρία να ανακατεύεστε στην πολιτική ζωή της χώρας και να την ελέγχετε ακόμα περισσότερο. Έτσι και με την Χρυσή Αυγή, το ίδιο επιχειρείτε. ΥΓ: Βομβαρδίσατε τη Σερβία, μια και το ανέφερες, και μετά αναρωτιέστε γιατί σας βλέπει ως μη φιλική δύναμη η κοινή γνώμη, και τί του βρίσκουν του Πούτιν και της Ρωσίας οι Έλληνες. Αναλυτές είστε εσείς ή ανίκανοι σκιτζήδες που δεν αξίζετε τα λεφτά σας;

 8. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 06/04/2014 22:02:45

  Προσωπικά πιστεύω ότι η βιντεοσκόπηση Μπαλτάκου, καθώς και των υποκλοπών που θα δουν το φως της δημοσιότητας σε λίγο, έγιναν με την βοήθεια Μυστικών Υπηρεσιών. Δεν πιστεύω ότι ο Κασιδιάρης πήγε στο "Πλαίσιο", πήρε μία κάμερα και ένα μικρόφωνο και μπήκε στο γραφείο του ανόητου Μπαλτάκου. Υπήρξε υποστήριξη από Μυστικές Υπηρεσίες. Αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα και στις υποκλοπές που θα βγουν στο φως. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα. Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, των Ρώσων ή εγχώριες ? Όποια και αν είναι η απάντηση, δημιουργείται ένα τεράστιο θέμα. Θέλω τέλος να υπενθυμίσω τις κεραίες που βρέθηκαν στην περιοχή της Ραφήνας, προ ολίγων εβδομάδων. Δεν είναι άσχετο το θέμα. Εν ολίγοις, πιστεύω ότι η πολιτική εξουσία παρακολουθείται από ξένα (ή εγχώρια για λογαριασμό κάποιων) κέντρα. Η χώρα μας έχει γίνει κέντρο συμφερόντων.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 07/04/2014 18:10:05

   Άρα; Πρέπει να στηριχθεί ο Σαμαράς που δέχεται τον πόλεμο από σκοτεινά κέντρα και που συγχρονίζονται εναντίον του ΧΑ, σύριζα και ανελ. Με το Πασόκ να βάλλει εναντίον Κρανιδιώτη για να ακούσει ο Σαμαράς. Ανάθεμα την ευλογιά που λένε...

 9. The Don avatar
  The Don 07/04/2014 00:54:15

  παιδιά, σορυ κιόλας, αλλά δεν φταίει κανένας παπανδρέου, κανένας τσίπρας, κανένας κασιδιάρης. Με ανεργία 30% και τη μισή χώρα να δυσκολεύεται να πληρώσει τη δεη δεν πάμε πουθενά. Ισώς ήρθε η ώρα να εκβιάσουμε κούρεμα χρέους κλπ. Αλλιώς θα βγει ο συριζα και οτι γινει εγινε.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ The Don 07/04/2014 18:10:51

   Σε άλλη ανάρτηση ήθελες να σχολιάσεις ή δε τη διάβασες καν;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.