#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/07/2013 13:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γιώργος Μουρούτης για τον Κώστα ΒαξεβάνηΠερισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ το άρθρο του Γ.Μουρούτη στο antinews της 12/12/12 για τον Κ.Βαξεβάνη:

 Ο Γιώργος Μουρούτης απαντά στον Κώστα Βαξεβάνη

 Ο δημόσιος κατήφορος του εν λόγω “κυρίου” δεν έχει όρια. Του απάντησα ότι το να με καθυβρίζει αποτελεί τίτλο τιμής για μένα. Το να ζητά την αποπομπή μου, με χαλυβδώνει. 

Προσωπικά αντέχω, δεν πτοούμαι από τις ύβρεις και τις απειλές οποιουδήποτε, όση πολιτική κάλυψη και αν έχει, όσο και αν η κοιμωμένη ΕΣΗΕΑ, ανέχεται τέτοιο διασυρμό του (άλλοτε) δημοσιογραφικού λειτουργήματος. 

Όμως το ποτήρι ξεχείλισε. Ως νέος επιθεωρητής “κλουζώ” ο εν λόγω “κύριος” ανακαλύπτει σκάνδαλα συνωμοσίες, υπονοεί “παρακρατικές” ίντριγκες…Προφανώς από αυτά ξέρει καλά. 

Καθημερινά, από την ασφάλεια του παχυλού συμβολαίου που απολαμβάνει από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, στοχοποιεί, λοιδορεί και διασύρει πρόσωπα και θεσμούς. Ίσως να είχε μάθει ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει, όποτε θέλει και οι ύβρεις του να μένουν αναπάντητες. Μπορεί να υπολόγιζε στην κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ, που την είχε πάντοτε απλόχερα. 

Όμως τα ψέμματα τελείωσαν. 

Η λάσπη πλέον θα επιστρέφεται σε όποιον την εκτοξεύει.

Και εξηγούμαι: Μιλά και πάλι για σκάνδαλα του Πρωθυπουργού, ενώ γνωρίζει την αλήθεια, που και ο ίδιος ακόμα την έχει γράψει. Λέει ότι δήθεν ο Πρωθυπουργός διατηρεί χρήματα στο εξωτερικό, ενώ γνωρίζει ότι η μισθοδοσία όλων των Ευρωβουλευτών (ακόμα και των αγαπημένων του του ΣΥΡΙΖΑ) κατατίθενται σε Βελγική τράπεζα του Ευρωκοινοβουλίου.

Γνωρίζει ότι όταν όλοι οι σύντροφοί του έβγαζαν τα λεφτά τους έξω, ο Πρωθυπουργός έφερνε μέσα την μισθοδοσία του Ευρωκοινοβουλίου, για να σηματοδοτήσει τη στήριξή του στο Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα. Και όμως, επιμένει να λασπώνει. Γνωρίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αδερφός του Αλέξανδρος κληρονόμησαν από τους γονείς τους δύο σπίτια στην οδό Μουρούζη, τα οποίο αντάλλαξαν μεταξύ τους, πληρώνοντας ο ένας στον άλλο τη διαφορά, όπως και τους αναλογούντες φόρους. Όμως αυτός συνεχίζει να λασπώνει, αναφέροντας για “αγοροπωλησίες του Πρωθυπουργού με αντικειμενική αξία 500 Ευρώ”. 

Γνωρίζει ότι οι ασυναρτησίες του περί δήθεν σκάνδαλα αποχαρακτηρισμών είναι απλώς ασυναρτησίες. Και επιμένει να τις επαναλαμβάνει. Άλλωστε στη “σχολή Κλουζώ” ισχύει το ρητό “ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει” 

Μέσα σε όλη τη σύγχυση που έχει, αφήνει υπονοούμενα ότι δήθεν συναντιέμαι με παρακρατικούς και άλλους ποινικούς. Αυτά του τα επιστρέφω, άλλωστε φαίνεται γνωρίζει καλά τέτοια υποκείμενα, για να τα επικαλείται.

Για ένα μόνο θλίβομαι. Για τον κατήφορο των θεσμικών εκπροσώπων της δημοσιογραφίας. Κάποτε αποτελούσε λειτούργημα. Για κάποιους ρομαντικούς ίσως ακόμα είναι. Όμως σήμερα είναι διασυρμός. 

Διότι κε Τρίμμη της ΕΣΗΕΑ, καλές είναι οι πορείες και οι απεργίες για την διασφάλιση των προνομίων σας, αλλά καλό θα ήταν να βάζατε ένα φρένο σε τέτοιες συμπεριφορές, αναπόδεικτες κατηγορίες, και εξωφρενικές ύβρεις που εκτοξεύουν τα μέλη σας. 

Άλλωστε καλό σε εσάς και στον κλάδο σας θα έκανε… 

http://www.antinews.gr/2012/12/12/195131/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κραντωρ avatar
  Κραντωρ 11/07/2013 19:33:17

  Ο Κώστας Βαξεβάνης, προερχόμενος από οικογένεια κομμουνιστών της Λέσβου, επελέγη το 1988 σε ηλικία 22 ετών να δημοσιογραφή στον Ριζοσπάστη επίσημο όργανο του ΚΚΕ και της ...σοβιετικής πρεσβείας.
  Τώρα εύπορος κομμουνιστής μετέχει στο ΚΚΕ Νο2, υπό το ψευδώνυμο ΣΥΡΙΖΑ , και επιχειρεί να συνεχίση την σταδιοδρομία του ως τιμητής των κακώς κειμένων της αστικοδημοκρατίας, της οποίας οι μαρξισταί αποτελούν αναπόσπαστο και θεμελιώδες τμήμα.

 2. Αέρας στα πανιά avatar
  Αέρας στα πανιά 11/07/2013 20:17:09

  Δεν θα διαφωνήσω .....αλλά πάμε στο ζουμί !! Η συζυγός του κυρίου Μουρούτη νομιμοποιείται να ζει απο το δημόσιο όταν το δημόσιο σγαγιάζεται για χάρη της μεταρίθμισης;;
  To αυτό ερώτημα και για την σύζυγο του κυρίου Στουρνάρα !!

  • κωστας avatar
   κωστας @ Αέρας στα πανιά 12/07/2013 18:55:06

   Δλδ, Τι έπρεπε να κάνουν οι γυναίκες δημοσίων προσώπων , εάν έχουν διορισθεί στο δημόσιο - πολλές αυτών πριν καν τους γνωρίσουν- με σκληρέες διαδικασίες ΑΣΕΠ ; Να παραιτούνται, χάνοντας τα δικαιώματά τους; Να πάρουν μακρά άδεια άνευ αποδοχών και να επιστρέψουν μετά; Συντρόφια, αυτές οι σύζυγοι δεν έχουν δικαιώματα εργασίας ;

   • ΑπυθιΑ avatar
    ΑπυθιΑ @ κωστας 12/07/2013 21:26:49

    Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε οτι μία καταραμένη σύμπτωση, θέλει ΌΛΕΣ σχεδόν τις άξιες των αξίων και άριστες των αρίστων συζύγους των ...επιφανών και κρατικοδίαιτων ανδρών τους, να είναι και οι ίδιες ''σιτιζόμενες'' από τον πολύπαθο, αμαρτωλό, διαβρωμένο, υπεράριθμο, αντιπαραγωγικό δημόσιο τομέα!! Φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία. Σίγουρα με ....σκληρό ΑΣΕΠ προσελήφθησαν, γιατί δεν είχαν ανάγκη αυτές ειδικά, από .....ρουσφέτια και ειδική μεταχείριση. Θου Κύριε.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.