Ο Γιάννης Ιωαννίδης καταδικάζει στημένες  δημοσκοπήσεις
25/02/2014 21:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Γιάννης Ιωαννίδης καταδικάζει στημένες δημοσκοπήσεις

Με αφορμή αναρτήσεις σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστολόγια για δήθεν δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ακόμη δεν άρχισε καλά-καλά η προεκλογική εκστρατεία και άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αυτά είναι αθλιότητες χαμηλοτάτου επιπέδου. Καλώ όποιον έχει στα χέρια του Δημοσκόπηση να την δημοσιοποιήσει αμέσως με τρόπο που προβλέπεται από τον Κώδικα των Δημοσκοπικών Εταιριών αλλά και από τους Κανόνες Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι τρεκλίσματα παπαγάλων. Ακόμη και όσοι γράφουν τέτοιες ανοησίες, ακόμη και όσοι τις διακινούν γνωρίζουν πολύ καλά ότι η δημοσκοπική εικόνα είναι εντελώς διαφορετική.

Καλώ επίσης όλους τους Συνδυασμούς και όλους τους Υποψηφίους να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοιες άθλιες πρακτικές ευτυχώς ελάχιστων, για να δείξουν ότι θα δώσουν την προεκλογική μάχη με ευπρέπεια».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.