#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/08/2011 22:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΓΑΠ τα βλέπει όλα καλά και ο Καρατζαφέρης συμφωνεί μαζί τουΟ Γιώργος Παπανδρέου που βλέπει όλα τα πράγματα στην Ελλάδα να εξελίσσονται ομαλά και ο Γιώργος Καρατζαφέρης που στηρίζει ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς τον μνημονιακό του συνεταίρο, ήταν η εικόνα που κυριάρχησε στην σημερινη συνεδρίαση της Βουλής για το νομοσχέδιο για τηνν Παδεία.

Ο μέν πρώτος να επιμενει ότι κερδίζει μέρα με τη μέρα τη σκληρή μάχη που δίνει και πως δικαιώνεται (..!) ο δε δεύτερος να διερωτάται αν σήμερα πρέπει να είσαι με την πλειοψηφία του μνημονίου, ή με την μειοψηφία της μνημειώδους βλακείας (!!!)....

«Δημιουργούμε ισχυρό κλίμα ασφάλειας παρά το δυσμενές κλίμα στην Ευρώπη. Δικαιώνονται οι προτάσεις μας. Όμως αυτό δεν αρκεί. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η αριστερά καταπολεμά το νομοσχέδιο για να περιφρουρήσει το τον κομματικό της στρατό που είναι οι φοιτητές στα πανεπιστήμια, σχολίασε ο Γ. Καρατζαφέρης.

Για απελευθέρωση του πανεπιστημιακού χώρου από παθογένειες, φοιτητοπατέρες και πελατειακό σύστημα, μίλησε ο Γ, Παπανδρέου επιμένοντας πως το νομοθέτημα της Άννας Διαμαντοπούλου αντιμετωπίζει τις εκπαιδευτικές στρεβλώσεις του παρελθόντος…

Ο Γ. Παπανδρέου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ακόμα,  υπογράμμισε πως έως σήμερα, επρόκειτο για ένα «Σοβιετικό μοντέλο κεντρικού σχεδιασμού χωρίς να είναι καν ορθολογικός. Γιατί πολύ απλά είναι πελατειακός. Ατή η αντίληψη ομφάλιου λώρου με το κράτος επεκτάθηκε και στο φοιτητικό κίνημα. Η αγνή πρόθεση συμμετοχής μετατράπηκε σε ευκαιρία συναλλαγής φοιτητοπατέρων με καθηγητές που ήθελαν διοίκηση. Η εξαγορά ατών των συνειδήσεων μετέτρεψαν τα πανεπιστήμια σε κέντρο που μεταδίδουν την νόσο του συστήματος, την πελατειακή συναλλαγή».

Και όλα αυτά από τον πολιτικό ο οποίος διετέλεσε δυο φορές Υπουργός Παιδείας (Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων) την περίοδο 1988 - 1989 και τον Ιούλιο 1994 έως τον Σεπτέμβριο 1996.

Πρόκειται για την τελευταία πράξη κατεδάφισης ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού μιας καταστροφικής κυβέρνησης, σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας…

«Αν φέρναμε εμείς αυτό τον νόμο υπήρχε καμία περίπτωση να τον στηρίξετε; Θα καίγατε την Αθήνα. Δεν έχετε το ηθικό και πολιτικό στερέωμα να μιλήσετε για συναίνεση. Στο μυαλό του ΠΑΣΟΚ ήταν πάντοτε οι μεθοδεύσεις, οι μηχανισμοί και ο έλεγχος των μηχανισμών» σχολίασε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Α. Λυκουρέτζος «ενημερώνοντας» την κυρία Διαμαντοπούλου πως δεν μπορεί να μιλάει για αξιοκρατία όταν Διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προάγει τη σύζυγό του για διευθύντρια σε σχολείο της Περιφέρειάς του.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. zap-zap avatar
  zap-zap 23/08/2011 22:46:48

  καμία πρωτοτυπία από ΓΑΠ και Φύρερ, μαζί θα φύγουνε.

  • madprof avatar
   madprof @ zap-zap 24/08/2011 18:29:51

   Όντως αξίζει να διερωτάται κανείς σήμερα αν πρέπει να είναι με την εκ τοις πράγμασι προδοτική - δωσίλογη πλειοψηφία του μνημονίου, ή με την δημαγωγική και δωσίλογη μειοψηφία της μνημειώδους βλακείας (!!!)….
   Η ουσία είναι πως ΝουδουλοΠασοκοΛηστοΣυμμοριτοΛαμόγια οδήγησαν τους πολίτες σε προσωπική - οικογενειακή χρεοκοπία και υπαρξιακό αδιέξοδο και την χώρα σε διεθνή ευτελισμό, απαξία και παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγήν.
   Οι φορείς του τρίτου πυλώνα του και επισήμως προτεκτοράτου περί άλλων τυρβάζουν.

 2. ixnos avatar
  ixnos 23/08/2011 22:56:51

  Εδω ειναι το ζουμί. Mετά τον..Κιλτίδη ,και ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ μετακομίζει στο ΛΑ.γ.ΟΣ

  • Εnzo avatar
   Εnzo @ ixnos 23/08/2011 23:00:28

   καινουριο αυτο? σωπα ρε παιδακιμ. Παει το ΔΗΣΥ, πατος!

 3. Κώστας avatar
  Κώστας 23/08/2011 23:06:24

  Ο άνθρωπος είναι για γέλια.
  Ένας πολυπράγμων δημοκόπος χαμηλοτάτου επιπέδου που ως βδέλλα κόλλησε στην Νέα Δημοκρατία. Κάποιοι αντιστάθηκαν και του έκλεισαν την πόρτα(Γ.Ράλλης). Άλλοι(Μητσοτάκης) συνεπείς στην στελέχωση της ΝΔ με μπάζα τον έβαλαν από το παράθυρο στη Βουλή.

  Από συνέντευξή του Εξαπτερυγιώτη Προέδρου:
  "- Ξέρετε από show biz. Ισχύει το ότι είχατε κάποτε σχολή μανεκέν ;

  Βεβαίως και μάλιστα για πολλά χρόνια : από το 1969 ως το 1981. Δυό σχολές ήταν τότε : της Ροντοπούλου και η δική μου. Την έκλεισα επειδή ήθελα να βάλω υποψηφιότητα με τη ΝΔ και ο Ράλλης ήταν αυστηρός και δεν ήθελε μανεκέν και ιστορίες. Αλλα εποχές άλλα μυαλά"

 4. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 24/08/2011 08:07:03

  "Ο ΓΑΠ τα βλέπει όλα καλά και ο Καρατζαφέρης συμφωνεί μαζί του"

  Συμφωνώ απόλυτα με το τίτλο.

  Αλλά η ΝΔ τι κάνει;
  Αντιπολίτευση;

  • madprof avatar
   madprof @ Αρματιστής 24/08/2011 09:46:29

   Έχοντας ιδίαν πείρα από την λειτουργία της εκπαίδευσης στο ΝουδουλοΠασοκιστάν (2ας και 3ας) μόνο ντροπή πρέπει να αισθάνονται οι εκπρόσωποί τους παρά να εικοτολογούν ο εις εναντίον του άλλου για να καλύψουν τα εγκλήματα που έχουν κάνει στην παιδεία και άρα στους πολίτες της χώρας . Πλήρης κομματοποίηση οριζοντίως και καθέτως και στις τρεις βαθμίδες σπουδών, αλλαγές λειτουργίας σχολείων χωρίς τον ελάχιστο προγραμματισμό. (π.χ. με την μεταρρύθμιση της χαζοβιόλας ΓιανΚουτς α) ισοτιμία απολυτηρίου ΓΕΛ και πτυχίου ΤΕΕ για να μην δικαιούνται οι απόφοιτοι του ΓΕΛ να πάρουν ένα πτυχίο από τα ΤΕΕ και άρα να είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ επί πληρωμή β) κατάργηση μαθημάτων και αλλαγές αναλυτικών προγραμμάτων σπουδών χωρίς προγραμματισμό για το πως θα αξιοποιηθούν χιλιάδες καθηγητές που έμειναν χωρίς ωράριο διδασκαλίας και με συνέπεια την πλήρη «Αλβανοποίησή» τους).
   Δεν αξίζει να αναφερθώ στον τρόπο λειτουργίας της πλειοψηφίας των ΤΕΙ (η περίφημη περίπτωση του προέδρου τωνΤΕΙ Σίνδου να συναλλάσεται με σπουδαστή την υποστήριξή του για επανεκλογή είναι η απόδειξη του πόσο διεφθαρμένο είναι το όλο σύστημα λειτουργίας τους) και των τομέων σπουδών τους, είναι γνωστό τοις πάση πως κομματοπολτολειτουργούν και βολεύουν ημετέρους ένθεν κακείθεν και παρακείθεν. Λυπάμαι τους γονείς που ξοδεύουν χιλιάδες ευρώα για να περάσουν τα παιδιά τους κάποια χρόνια χωρίς να έχουν αποκτήσει επί της ουσίας καμία ειδίκευση ή κατάρτηση, πλην εκείνης του τάβλι και του χαβαλέ.
   Το ίδιο συμβαίνει και στα ΑΕΙ.
   Άρα τέλος οι εικονικές κοτομαχίες για την παιδεία από αυτούς που την κατάντησαν κομματοσκελετό στο ντουλάπι τους.
   Αιδώς Αργείοι!

 5. armagedon avatar
  armagedon 24/08/2011 09:08:10

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΣ.

 6. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 24/08/2011 09:27:58

  Πολύ σωστά λέει ο Λυκουρέντζος ότι παρόμοιο νόμο αν έφερνε η ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ θα έκαιγε την Αθήνα.
  Αλλά το ζήτημα είναι τι κάνει η ΝΔ τώρα που το ΠΑΣΟΚ έφερε αυτό που θα ήθελε ή ΝΔ και δεν τολμούσε να προτείνει.Καταψηφίζει - γιατί;
  Μόνο και μόνο επειδή το έφερε το ΠΑΣΟΚ,για να τα έχει καλά με την αριστερά ή και κάποιους δικούς της πανεπιστημιακούς - γιατί;
  Με το νόμο αυτό ανατρέπεται το δημιούργημα του 1982 που έκανε τα πανεπιστήμια μπάχαλο.Καταργείται το πανεπιστημιακό άσυλο οριστικά.
  Επομένως πολύ σωστά απο την δική του σκοπιά ενος δεξιού κόμματος ο ΛΑΟΣ το ψηφίζει.Η ΝΔ τι ακριβώς θέλει;
  Nομίζει μήπως οτι θα χτυπήσει το ΛΑΟΣ κατηγορώντας το ότι συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ στην κατάργηση του ασύλου και τον περιορισμό της αριστεράς στα πανεπιστήμια;
  Eτσι θα γυρίσουν πίσω οι νεοδημοκράτες που ψηφίζουν ΛΑΟΣ;
  Κάτι δεν έχουν καταλάβει μου φαίνεται και μετά φωνάζουν για τις δημοσκοπήσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.