#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/11/2010 22:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΓΑΠ πρασινίζει την Ελλάδα στα χαρτιά, γιατί στον χάρτη δύσκολο το βλέπω“Μαύρισε” το μάτι από το τόσο πράσινο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και η Τίνα Μπιρμπίλη σήμερα το μεσημέρι . Ούτε λίγο ούτε πολύ θα γίνει πράγματι ηΕλλάδα, Δανία του Νότου αν ακολουθηθεί η “πράσινη” πολιτική της κυβέρνησης.

Μέχρι το 2020 είπε ο Γ. Παπανδρέου θα μπορέσουν να πρασινίσουν πάνω από 3 εκατ. σπίτια μέσω εργασιών αναβάθμισης, όπως αλλαγή τζαμιών, μονώσεις, νέα κουφώματα, σκίαστρα κ.λπ.

Πράγματι, φιλόδοξο σχέδιο το οποίο, όπως ειπώθηκε, αν γινόταν θα έφερνε εξοικονόμηση ύψους 9 δισ. ευρώ από τη λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Ολα αυτά, όμως σε μια άλλη χώρα, για να μην πούμε σε άλλο γαλαξία. Εδώ και δύο χρόνια το κράτος προσπαθεί να κάνει πράξη ένα πρόγραμμα που θα αναβαθμίσει 100-150 χιλιάδες σπίτια και δεν τα έχει καταφέρει ακόμη. Τα λεφτά υπάρχουν από την Κομισιόν, τράπεζες δίνουν δάνεια, επιχειρήσεις κάνουν εκπτώσεις, αλλά ακόμη το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον” δεν έχει προκηρυχθεί.Από την άλλη το πρόγραμμα – μαμούθ που ανακοινώθηκε στο Ζάππειο, είναι στην ουσία... εθελοντικό. Θα κάνει ενέργειες η κυβέρνηση προκειμένου να γίνουν εκπτώσεις από τις εταιρείες και αν θέλουν οι ιδιοκτήτες μπορούν να αναβαθμίσουν τα σπίτια και τα λοιπά ακίνητά τους. Αυτό προϋποθέσει φυσικά λεφτά και ποιος άνθρωπος έχει σήμερα ή την επόμενη δύσκολη δεκαετία για να αγοράσει... κουφώματα και διπλά τζάμια;

Από την άλλη, τα “πράσινα άλογα” της κ. Μπιρμπίλη συνεχίστηκαν καθώς υποσχέθηκε πράσινα στρατόπεδα, πράσινα σχολεία, πράσινο νησί, πράσινα χωριά, πράσινες γειτονιές, πράσινες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ούτω κάθε εξής. Εντυπωσιακή δε η φωτογραφία από μια σκοπιά στο στρατό που είναι σκεπασμένη από... φωτοβολταϊκά πάνελ. Μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εδώ ο στρατός δεν έχει όπλα θα αγοράσει πάνελ.

Επομένως, το πρόγραμμα “Χτίζοντας το μέλλον” είναι στον αέρα και μάλλον λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο πρωθυπουργός ήθελε να “πρασινίσει” η Ελλάδα αλλά μόνο στα χαρτιά, αφού ο χάρτης την Κυριακή δύσκολα θα πρασινίσει.

Υ.Γ. Κατά τα άλλα κρίνετε απο την εμφάνιση της κ. Μπιρμπίλη και βγάλτε συμπέρασμα. Πως λέγεται αυτή η δημόσια εμφάνιση υπουργού; Αντικομφορμισμός του …ΔΝΤ. Η Πράσινη Επανάσταση με τα Τζηνς;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. μπλουτζην avatar
  μπλουτζην 04/11/2010 23:06:49

  Τώρα αυτή είναι εμφάνιση Υπουργού!

  Τί παριστάνει;

  • Tassos avatar
   Tassos @ μπλουτζην 05/11/2010 00:35:43

   Αυτό το σούργελο λοιπόν, ο υπουργός της ΝΔ που θα έρθει μετά θα του χαμογελάει στην τελετή παράδοσης-παραλαβής και να χαμε να λέγαμε και φούντες να φουμέρναμε. Πρέπει η ΝΔ να αρχίσει να στέλνει κόσμο στην ψειρού.

 2. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 04/11/2010 23:26:22

  Η τσοκαρία στην εξουσία! Χα-χαα-χα!

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 04/11/2010 23:46:09

  έχω 2 απορίες

  1) Ποιός τα πληρώνει όλα αυτά (πέρα από τον φουκαρά τον καταναλωτή και την θεία μου που είναι έξαλη), και

  2) Βάζει πάτους με χλωροφύλη, ή έχει πολλά ζευγάρια; 12 μήνες πέρασαν...

 4. perifanos deksios avatar
  perifanos deksios 05/11/2010 00:00:55

  http://www.youtube.com/watch?v=ySkt8bzJQRc&feature=player_embedded

  κοιτάξτε παραλήρημα σγουρού..ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΦΟΥΜΟ..

  • aengus avatar
   aengus @ perifanos deksios 05/11/2010 08:16:17

   Αν δεν φάνε φούμο και οι τρεις πασόκοι υποψήφιοι, μάλλον την βάψαμε …πράσινη…

 5. Α.Apostolou avatar
  Α.Apostolou 05/11/2010 09:47:53

  Εν τω μεταξύ το ανίκανο πράσινο κράτος, το οποίο στηρίζει ο αρχιτραμπούκος τροτσκιστής Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος, οφείλει να επιστρέψει στην Ε.Ε. επιχορηγήσεις € 1.254.090 λόγω απένταξης του έργου ΑΠΕ του Υβριδικού Ενεργειακού Κέντρου Ικαρίας της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, εξ αιτίας της καθυστέρησης που σημειώθηκε στην κατασκευή του έργου.
  Πληροφορίες κα Μ.Μπούτου της ΕΛΑΝΕΤ τηλ. 210-3620242 ...........

  Τώρα, η τρογλανοπαρέα Μπιρμπίλως Γιωργάκη αφού έχασε το Υβριδικό Ικαρίας ( η είδηση αποκρύφτηκε) τρέχει για ξύλα και για λάχανα, δηλ. για ταράτσες και κουφώματα....

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Α.Apostolou 05/11/2010 11:37:09

   Και για Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την Προστασία των Υδάτων. Παρέα με σκουπιδιάρηδες που δεν έχουν δει ποτέ σκουπιδοντενεκέ. Αυτό είναι το Πασόκ, αυτή η Τοπική Απομύζηση, αυτή η Ελλάδα του Πολίτη.

   Τελικά, η χρεοκοπία θα έχει ένα καλό, εάν τους ξεφορτωθούμε, αλλά φοβάμαι, ότι αυτοί θα ξεφορτωθούν πρώτα εμάς.

 6. nyfitsa avatar
  nyfitsa 05/11/2010 15:33:42

  Καλά, ...η εμφάνιση σας πειράζει και το περιτύλιγμα; Το περιεχόμενο στο «ακατοίκητο» να έχουν όλοι τους…. Και ας φορούν ό τι θέλουν !!!

 7. χρυσηίς avatar
  χρυσηίς 05/11/2010 17:50:41

  Πρέπει να είναι κάποιος πολύ κομπλεξικός για να σχολιάζει μ αυτο τον τρόπο .Είναι εμφανίσιμη η υπουργός.Ε και ? Πάμε παρακάτω ...

  • Professor Moriarty avatar
   Professor Moriarty @ χρυσηίς 05/11/2010 19:13:27

   "Ἀτρεΐδης δ᾿ ἄρα νῆα θοὴν ἅλαδὲ προέρυσσεν,

   ἐν δ᾿ ἐρέτας ἔκρινεν ἐείκοσιν, ἐς δ᾿ ἑκατόμϐην

   βῆσε θεῷ, ἀνὰ δὲ Χρυσηΐδα καλλιπάρῃον

   εἷσεν ἄγων...."

   χα-χα-χααα! (ομηρικός γέλως)

   • headbangers balls avatar
    headbangers balls @ Professor Moriarty 05/11/2010 19:17:50

    grapsta se greeklish na ta katalavoume re megale

 8. η Dimi avatar
  η Dimi 05/11/2010 19:10:58

  Οι εν λόγω μπορούν να φορούν ό,τι θέλουν, με την προϋπόθεση ότι δεν πληρώνουν οι Ελλήνες Φορολογούμενοι.

  Εφόσον όμως είναι Δημόσιοι υπάλληλοι, οφείλουν, σε κάθε έκφανση της εργασιακής τους ζωής, να είναι και να δείχνουν επαγγελματίες και να προσδίδουν (την ανύπαρκτη μέχρι σήμερα) Προστιθέμενη Αξία στον Δημόσιο Θώκο, στον οποίο είναι ταγμένοι, και τους οποίους με στερήσεις οι Ελληνες Φορολογούμενοι πληρώνουμε, να υπηρετούν.

  Κι επειδή μιά φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, υπάρχει έστω ψήγμα ποιότητας στη γλώσσα των σωμάτων και του ενδυματολογικού κώδικα των δύο θεατρίνων που να μην απωθεί τη νοημοσύνη και την αισθητική μας; Οι υποκριτικές προσώπου εκφράσεις και χειρονομίες, ο υπερφίαλος ναρκισσισμός, τα δήθεν φυσιολατρικά, οι πράσινες μούχλες, τα πράσινα άλογα και τα περί αγέρηδες ηχηρά, που Δεν εντυπωσιάζουν κανένα, είναι τα μόνα που λανθασμένα τους ενδιαφέρουν, επειδή, έχουν τη ψευδαίσθηση ότι έτσι «πουλάνε». Σε ποιούς; Τι;

  Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. Οχι! το ΕΙΝΑΙ. Και λανθασμένα λησμονούν, ότι ο σεβασμός των Πολιτών αξιοκρατικά κερδίζεται. Ποτέ δεν χαρίζεται. Κι όσοι εξ αυτών, επιμένουν ν'αγνοούν και να προσβάλλουν ποικιλότροπα τη νοημοσύνη, την αισθητική και τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων, είναι καταδικασμένοι σε βραχύβια παραμονή στους Θώκους..
  *
  «Τhe Professional Woman has to be two things: Classy and Fabulous»
  ~Coco Chanel, the irreplaceable fashionista

  • headbangers balls avatar
   headbangers balls @ η Dimi 05/11/2010 19:14:29

   χμ.... να φανταστω οτι μια κοιλάρα με την γραβάτα να προεξέχει στο σκεμπέ και πουκάμισο κουμπωμένο σφιχτά να προεξέχει το προγούλι σε καλύπτει. πάντως το τακούνι πραγματικά ελεεινό

 9. η Dimi avatar
  η Dimi 05/11/2010 20:13:02

  Αs a newcomer on an ad hoc basis jive talker παρκαδόρος, με «fatal» νικ που δηλοί τα πάντα γιά σένα πριν από σένα, οι εκ του μή όντος οικειότητες, τα greeklish, τα χμ.. και τα ρε., your whole package is Not inspiring. Not one bit. Adios.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.