Ο ΓΑΠ πήρε το όπλο του...
21/11/2014 22:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΓΑΠ πήρε το όπλο του...

Το χρονικό ενός πασοκικού εμφυλίου σφραγίστηκε με την επιστολή του Γ. Παπανδρέου στον Ευ. Βενιζέλου με την οποία ζητά έκτακτο συνέδριο και εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα.

Το χρονικό ενός πασοκικού εμφυλίου σφραγίστηκε με την επιστολή του Γ. Παπανδρέου στον Ευ. Βενιζέλου με την οποία ζητά έκτακτο συνέδριο και εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα. Προφανώς εκτιμά ότι μπορεί ο ίδιος να ελέγξει το ΠΑΣΟΚ και θέτει στον Βενιζέλο ένα δίλημμα. Να πάει στο συνέδριο ή ο Παπανδρέου να πάρει τους βουλευτές και τα στελέχη που ελέγχει και να διαλυθεί το κόμμα.

Στο συνέδριο, όπως αναφέρει ο κ. Παπανδρέου, πρέπει να συζητηθούν τα πάντα, και να ληφθούν αποφάσεις για τη φυσιογνωμία και την πορεία του ΠΑΣΟΚ στο μέλλον.

Ο κ. Παπανδρέου εκφράζει και τη διαφωνία του με την Δημοκρατική Παράταξη την ίδρυση της οποίας έχει δρομολογήσει ο κ. Βενιζέλος και εξαρτά τη συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές από την τύχη που θα έχουν οι προτάσεις τις οποίες διατυπώνει.

Η πλάκα είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει αίσθηση ότι ο κόσμος τον έχει αποδοκιμάσει και δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Λέει ότι δικαιώθηκε η πολιτική της περιόδου 2009-2011, τότε δηλαδή που διέλυσε τη χώρα. Αφήστε δε που μιλάει και για πελατειακό καπιταλισμό. Ποιος ο Γ. Παπανδρέου το παίζει τώρα… προλετάριος.

Η επιστολή τελειώνει με την πρόκληση και πρόσκληση που απευθύνει στον Βενιζέλο: «Η ευθύνη για να δρομολογηθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση, ανήκει στην ηγεσία του Κινήματος, που απαιτείται να λειτουργήσει με πνεύμα δημιουργικό». Το τι θα κάνει ο Βενιζέλος θα το μάθουμε σύντομα, ωστόσο, είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ βαράει κι αυτό διάλυση και δημιουργεί και σοβαρό πολιτικό πρόβλημα καθώς είναι κυβερνητικός εταίρος καλώς ή κακώς ενώ πλησιάζουμε στις Προεδρικές εκλογές που κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Από την άλλη, αυτοί οι άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ είναι εκτός τόπου, χρόνου και κοινωνίας. Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες ένα υπέροχο σόου με πράσινη σφραγίδα. Ένα θεατρικό έργο πασοκικής προέλευσης με τον Βενιζέλο να συναντά Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη και να θέλουν να δείξουν πόσο αγαπημένοι είναι εκεί στο ΠΑΣΟΚ του 3%. Και μπορεί με τον πρώτο να μην έχουν να πουν και πολλά και να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο, όπως απέδειξε και η σημερινή αποστολή με τον δεύτερο φαίνεται ότι είχαν ταύτιση απόψεων καθώς ο κ. Σημίτης τάχθηκε λέει υπέρ της ΔΗΠΑΡ, δηλαδή της Δημοκρατικής Παράταξης. Τώρα ποια είναι αυτή και πότε θα γίνει και αν θα αντικαταστήσει το ΠΑΣΟΚ μόνο στα μυαλά των Πασόκων υπάρχουν.

Αλλά έχει πλάκα να βλέπεις να συναντώνται τρεις άνθρωποι που ο καθένας από αυτούς έβαλε από μια… κοτρώνα στο οικοδόμημα αυτό που λέγεται κατεστραμμένη Ελλάδα. Και να μιλάνε ο Βενιζέλος, ο Σημίτης και ο Παπανδρέου για ανανέωση, δημοκρατία, πρόοδο και άλλες τέτοιες βαρύγδουπες κουβέντες.

Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τον τροχονόμο της διαπλοκής την περίοδο 1996-2004, τον πρωθυπουργό των Ιμίων, τον φίλο του Ακη και των λοιπών λαμόγιων που τσάκισαν τα ταμεία, να εμφανίζεται ως ανανεωτής της παράταξής του.

Είναι φοβερό να βλέπεις τον κ. Παπανδρέου να κάνει… γκράντε εμφανίσεις και να το παίζει αδικημένος που κάποια στιγμή θα έρθει ξανά η ώρα του. Αυτός που μέσα σε δύο χρόνια θητείας του καταρράκωσε το κύρος της Ελλάδας. Κι αυτός που είναι από τη δεκαετία του ’90 υπουργός σε διάφορες κυβερνήσεις, επομένως και ένοχος για όσα έχει περάσει η χώρα.

Και τέλος είναι προκλητικό να βλέπεις τον Βενιζέλο να εμφανίζεται ως εγγυητής της ενότητας ακόμη και στο ίδιο του το κόμμα. Και το πασοκικό τρίο μπελγκάντο να κάνουν συναντήσεις για να δουν πώς θα ξαναδημιουργήσουν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Λες κι έχει η Ελλάδα ανάγκη από μια τέτοια παράταξη που θα στηρίζεται στα παλιά και φθαρμένα υλικά που διέλυσαν τη χώρα.

Μα καλά εκεί στη Χ. Τρικούπη δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί; Δεν αντιλαμβάνονται ότι προκαλούν όταν βγαίνουν αυτοί οι τρεις πολιτικοί και θέλουν να το ξαναπαίξουν σωτήρες της παράταξής τους και της πατρίδας τους;

Γι’ αυτό τους βρίζει όλος ο κόσμος και τους έχει μετατρέψει σε μικρό κόμμα. Γιατί δεν είναι ικανοί να κάνουν ούτε αυτοκριτική και να φύγουν πριν τους… φύγουν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 21/11/2014 22:25:04

  Όσο και να φαίνεται αστείο ο ΓΑΠ έχει οπαδούς και μάλιστα οπαδούς που τώρα ψηφίζουν σύριζα.Τυχόν επάνοδός του μπορεί να δώσει την πρώτη θέση στη ΝΔ με το ποσοστό που θα κόψει από το σύριζα.Μετά βέβαια η ΝΔ θα πρέπει να συνεργασθεί μαζί του. Η εποχή των αυτοδυναμιών τέλειωσε.Διαλέξτε ποιόν προτιμάτε για συνεταίρο : Βενιζέλο,Παπανδρέου ή Ποτάμι.Δεν ξεφεύγετε από τον καταραμένο μεσαίο χώρο όπως και να έλθει το πράγμα.Εγώ προτιμώ Βενιζέλο από τους τρεις αλλά δεν τον βλέπω καλά.

  • Ποταμίσιος Χάνος avatar
   Ποταμίσιος Χάνος @ ψυχραιμια 22/11/2014 00:00:35

   Άμα βγεί στο κουρμπέτι ο άθλιος απόγονος, το βλέπω να ...στερεύει το ποτάμι.

  • iconology2009 avatar
   iconology2009 @ ψυχραιμια 22/11/2014 00:21:55

   Μα δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Η γνώμη μου είναι ότι αντίθετα εξυπηρετεί το ΣΥΡΙΖΑ η εξέλιξη. Η πρόθεση του Παπανδρέου δεν είναι να κρατήσει κανένα ΠΑΣΟΚ. Τα κίνητρα του δεν είναι πολιτικά-ξέρει πολύ καλά ότι είναι τελειωμένος και καλομαθημένος όπως είναι στα έτοιμα, τα οριακά ποσοστά του όποιου κόμματος μείνει δεν τον ενδιαφέρουν. Τα κίνητρα του είναι πιο πεζά, πιο ταπεινά, πιο στενά και σίγουρα απολίτικα: μια εκδίκηση εναντίον του Βενιζέλου αδιάφορο αν τού είναι αυτοκαταστροφική για τον ίδιο. Έχω την εντύπωση ότι ο ΓΑΠ προτιμάει να δει ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία-όπου τόσοι δικοί του κάνουν δεύτερη καριέρα εκεί-παρά να δει τους συμπλεγματικούς εφιάλτες του να δικαιώνονται: Σαμαρά και Βενιζέλο-τι πακέτο κι αυτό για τον καημένο τον Παπανδρέου. Υ.Γ. Πάψτε να αντιμετωπίζετε τον Παπανδρέου σαν πολιτικό, σαν πολιτικά σκεπτόμενη προσωπικότητα. Βασικά ένας μηχανισμός είναι που τον κατευθύνει και είναι αυτός ο μηχανισμός-θα τον αποκαλούσαμε Δυναστικό μηχανισμό και σίγουρα περιλαμβάνει τη φαμίλια σαν σκληρό πυρήνα του-που μπορεί να σκέπτεται, να οργανώνει και να δρα πολιτικά. Αλλά αυτός ο μηχανισμός δεν έχει πια τη στήριξη του άλλοτε κραταιού κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ και προοπτική δυναμικής δε μπορεί να υπάρχει-είναι καμένο χαρτί, πολύ περισσότερο που είναι εξόφθαλμο ότι βασικά ο ΓΑΠ βαριέται να ξαναπαίξει το ίδιο έργο, χωρίς αυτή τη προοπτική. Στη δήλωση του επιμένει στη βουλευτική του ιδιότητα και αν θυμάμαι καλά, δεν αναφέρεται στη παλιά αρχηγική. Η γνώμη μου είναι ότι μπορεί να προτείνει για την ηγεσία κάποιο αχυράνθρωπο του-σκέφτομαι ότι μπορεί να χρήσει τον Κεδίκογλου-και απλά θα περιμένει σαν τον Σαμψών να δει την κατάρρευση του οικοδομήματος που έφτιαξε ο πατέρας του. Είναι η νομοτέλεια που προσπάθησε να αποφύγει ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν πρωτοφανώς διατύπωσε αυτό το απροκάλυπτα σαφές σαν προειδοποίηση: το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ. Προφανώς ήθελε να πει-έξυπνος άνθρωπος ήταν-ότι αν κληρονομηθεί θα συμβεί ότι και αν τεμαχιστεί ή μοιραστεί σε τιμάρια. Υ.Γ. Αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑίος θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη. Αυτό θα φανεί από τις χαιρέκακες αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες μέρες. Υ.Γ.2 Η γνώμη μου είναι ότι ο Βενιζέλος δεν θα το κάνει το Συνέδριο αλλά το πρόβλημα δεν θα το αποφύγει. Η ρήξη ενεργοποιείται και θα πρέπει να διαχειριστεί αυτό που θα υπολείπεται από τις απώλειες, που σίγουρα θα υπάρχουν. Να προσθέσω ότι η γνώμη μου είναι ότι ο ΓΑΠ έχει περάσει γραμμή στους οπαδούς του να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί οι οπαδοί δεν πρόκειται να γυρίσουν σε κανένα ΠΑΣΟΚ που έτσι κι αλλιώς δεν τον ενδιαφέρει τον Παπανδρέου έτσι συρρικνωμένο που θα είναι. Ο ΓΑΠ τους θέλει να είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και είναι με το ΣΥΡΙΖΑ που θα ανοίξει διάλογο και συμφωνίες και μόνο μάυτό. Υπάρχουν άνθρωποι του εκεί που μπορεί κρυφά ήδη να το έχουν ξεκινήσει.

   • Μεγάλες στιγμές. avatar
    Μεγάλες στιγμές. @ iconology2009 22/11/2014 10:49:21

    Αν έχει περάσει γραμμή ο ΓΑΠ να ψηφίσουν σύριζα,ποιος θα ειναι ο δικός του ρόλος;Γιατί αποκλείεται να τους χαρίζει έτσι απλά και αποκλείεται να αρκεστεί σε κάτι άλλο εκτός απο "πρώτο βιολί" για τον εαυτό του.Ασε που το πιο ασφαλές συμπέρασμα για τα πολιτικά δρώμενα είναι ποτέ δεν τελειώνει κάποιος με αυτό το επώνυμο.Κράτα μικρό καλάθι και περιμένουμε

    • iconology2009 avatar
     iconology2009 @ Μεγάλες στιγμές. 22/11/2014 11:18:25

     Έχουν τελειώσει Βενιζέλοι-οι άλλοι, οι παλιοί, Ράλληδες, Θεοτόκηδες, Τσαλδάρηδες-μιλάω για πρωθυπουργικές δυναστείες μόνο-αλλά και Βουρβώνοι, Αψβούργοι, Χοεντζόρλεν, Ρομανόφ, Γκάντιδες, Ντυβαλιέ και δεν θα τελειώσουν οι Παπανδρέου με τόσο άχρηστους απογόνους; Επί της ουσίας τώρα: είναι όλα θολά στο μυαλό του πανίβλακα. Το μόνο που ξέρει, το μόνο που τον καθοδηγεί είναι η εκδίκηση. Αυτή βολεύει τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για αυτοδυναμία, γιατί αποδυναμώνει το ΠΑΣΟΚ με τρόπο δραματικό. Οι όποιες συμφωνίες έχουν γίνει είναι άδηλες αλλά υπαρκτές και μάλιστα από αρκετό καιρό τώρα. Θυμίζω ότι στη περσινή ψηφορία στη Βουλή για παραπομπές των Παπακωσνταντίνου, Βενιζέλου και Παπανδρέου ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(μετρήστε τα κουκιά ένθεν κακείθεν). Προφανέστατα υπήρξε γραμμή ότι τον Παπανδρέου δεν τον αγγίζουμε, γιατί; γιατί έχει να μας διεκπεραιώσει μια σπουδαία δουλειά! Κοντά στο νου κι η γνώση. Αυτή τη δουλειά διεκπεραιώνει τώρα ο τζουτζές των αμερικανών στην Ευρώπη.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ψυχραιμια 22/11/2014 12:25:46

   Δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά αυτά που γράφεις είναι πολιτικάντικες ανοησίες. Ποιος Έλληνας που ξέρει τι πάθαμε από τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ σκέπτεται με τέτοιο τρόπο; Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνει "κρα" είναι ο συγχρονισμός Σύριζα-ΓΑΠ-ΔΝΤ στο να ρίξουν το Σαμαρά και να πάει η χώρα σε διάλυση ακριβώς τη στιγμή που ανεβαίνει το ΑΕΠ και πέφτει η ανεργία. Είναι το τελευταίο τους χαρτί και πάνε για χαρακίρι αν αποτύχουν. Και έχεις και τον "πατριώτη" της πλάκας τον Καμμένο να τους βοηθάει με κάθε τρόπο. Μιλάμε για συντονισμό από το εξωτερικό, Ουάσιγκτον μεριά. Εδώ ο Βενιζέλος το είπε στο ίσια προχθές έξω από το Μαξίμου περί των επιδιώξεων του ΔΝΤ να έχει λόγο στα της Ευρώπης μέσω του προγράμματος στην Ελλάδα. Δεν θέλουν να φύγουν από εδώ με τίποτα. Και πάνε να διώξουν πρώτοι αυτόν που θέλει να τους διώξει πρόωρα. Αλλά είπαμε, ο Έλληνας έχει κολλήσει στη λέξη μνημόνιο και τα υπόλοιπα πλην της τσέπης του είναι μικρά και ασήμαντα...

   • Πάρης ο όμορφος avatar
    Πάρης ο όμορφος @ Γεώργιος Τ. 22/11/2014 19:51:01

    Χαχαχα! ''...και πέφτει η ανεργία.'' Που ακριβώς πέφτει; Σε λήθαργο; Σε λάθη; Σε κώμμα; Σε γκρεμό; Φοβερός είσαι ώρες ώρες !

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Γεώργιος Τ. 22/11/2014 23:08:43

    Σκέψου ομως @ΓεώργιεΤ να επιθυμεί ο Γαπ να προταθεί για ΠτΔ , μια που αναζητείται πρόσωπο "κοινά αποδεκτό"!

   • Μεγάλες στιγμές. avatar
    Μεγάλες στιγμές. @ Γεώργιος Τ. 22/11/2014 23:23:39

    Δεν ξέρω αν είναι ανοησίες.Εγώ δεν έχω τις γνώσεις ή τις πληροφορίες που εχεις εσυ για ΔΝΤ και ΟυασιγκτονΑυτό που ξέρω οτι θα επιστρέψει.Πώς και με ποιους προσπαθώ να καταλάβω.Οσο για τη μνήμη και το αισθητήριο του Έλληνα ασ'το είναι για γέλια

 2. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 21/11/2014 23:02:17

  Τα είπες όλα, που λέει και το τραγούδι. Οι βρυκόλακες είναι ανάμεσά μας.

 3. granik avatar
  granik 21/11/2014 23:14:49

  Γιώργο προχώρα είμαστε μαζί σου...hasta la victoria siempre!

 4. Ποταμίσιος Χάνος avatar
  Ποταμίσιος Χάνος 21/11/2014 23:47:32

  Γιώργο μεγάλε διανοητή, αφιερωμένο : Λεβεντόπαιδο Αρίστο...... http://www.youtube.com/watch?v=oX_vad0d0jg

 5. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 22/11/2014 02:33:29

  Πάντως την επιστολή προς τον χοντρό πρέπει να την έγραψε άλλος! Δεν υπήρχε κανένα λάθος!!!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Χαλκιδέος 22/11/2014 12:26:30

   Το αδερφάκι του ο συγγραφέας προφανώς.

   • Πάρης ο όμορφος avatar
    Πάρης ο όμορφος @ Γεώργιος Τ. 22/11/2014 19:47:25

    Όχι. Αυτός δεν ξέρει ούτε να μιλήσει καλά καλά Ελληνικά. τα βιβλία του (2-3 όλα κι όλα), τα γράφει στα Αγγλικά και του τα μεταφράζει άλλος.

 6. ΙΚΟ avatar
  ΙΚΟ 22/11/2014 10:00:27

  "Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ". Τι το 'θελε και το 'πε ο Βενιζέλος;

 7. ΓΑΠΙΚΟΣ avatar
  ΓΑΠΙΚΟΣ 22/11/2014 10:59:06

  Αρχικά, όποιος παρακολουθεί τις παγκόσμιες ειδήσεις αξιόπιστων πολιτικών παραγόντων, εντός και εκτός Ευρώπης, την περίοδο 2009-2011 μπορεί να καταλάβει τι είχε γίνει τότε. Ο Herman V. Rompuy, ο οποίος είναι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) μαζί με την Μέρκελ και τον Σαμαρά δικαίωσε τον Παπανδρέου λέγοντας πως είπε την αλήθεια. Ο τ. υπουργός οικονομικών των Η.Π.Α. Τίμοθι Γκάιτνερ είπε πως η Ευρώπη ήθελε να διαλύσει την Ελλάδα για τα ψέματα του Καραμανλή. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε έκθεση η οποία ανέφερε πως η προηγούμενη κυβέρνηση, πριν την εισαγωγή στο μνημόνιο, δηλαδή η κυβέρνηση Καραμανλή-ΝΔ παραποίησε τα στοιχεία με δόλο (deliberate misreporting) για να δείξει πως όλα είναι καλά. Δήλωνε 2 Οκτωβρίου του '09 ο Παπαθανασίου πως το έλλειμα είναι 6% και τελικά ήταν στο 15%. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μεντβέντεφ είχε αναφέρει πως όταν συζητούσε με τον Έλληνα πρωθυπουργό (Παπανδρέου) του είχε πει να πάνε στο ΔΝΤ. Με όλες αυτές τις ειδήσεις δικαιώνεται η διετία 2009-2011 που υπήρξε η μεγαλύτερη μείωση ελλείμματος (2009: 36 δις, 2011: 19 δις), με την προσπάθεια για ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ μεταρρυθμίσεις («Καλλικράτης»; Τομή με το παρελθόν της αυτοδιοίκησης.Ηλεκτρονική συνταγογράφηση; Τομή με το παρελθόν των ασφαλιστικών ταμείων.«Διαύγεια»; Τομή με το παρελθόν των δαπανών και της αδιαφάνειας στο δημόσιο.Νόμος για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση; Τομή με το παρελθόν και το κατεστημένο των Πανεπιστημίων.Ηλεκτρονικές προμήθειες στο δημόσιο; Τομή με το παρελθόν των προμηθειών.Όλες οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ; Αντικειμενικά κριτήρια για προαγωγές; Τομή με το παρελθόν της αναξιοκρατίας στο Δημόσιο.Οικονομική Αστυνομία; Οικονομικοί Εισαγγελείς; Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών; Τομή με το παρελθόν της απόλυτης φοροδιαφυγής.) Και σήμερα κάποιοι δεξιοί και δήθεν αριστεροί προτιμάτε να ακούτε τους ψεκασμένους καμμένους ή τους φασίστες, ή τους δήθεν προοδευτικοούς της ΔΗΠΑΡ......Συγχαρητήρια

  • ΙΚΟ avatar
   ΙΚΟ @ ΓΑΠΙΚΟΣ 22/11/2014 11:11:22

   Εντάξει, βρε Νίκο, στο προσεχές μυθιστόρημά σου να τα γράψεις αυτά και θα μοσχοπουλήσεις.

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ ΓΑΠΙΚΟΣ 22/11/2014 12:28:02

   Εγώ θυμάμαι μια ερώτηση στη συνέντευξη στη ΔΕΘ για τα αν θα χρειαστούμε ΔΝΤ και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη.Δεν χρειαζόμαστε τέτοιους μηχανισμούς και τέτοιο σενάριο δεν υπάρχει.Άρα ποια αλήθεια μας λες και ποια επιτυχία;

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ Μεγάλες στιγμές 22/11/2014 19:58:17

    Εγώ πάλι τώρα θυμήθηκα που τον ρώτησαν κάποτε αν έχει υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο η Ελλάδα κι εκείνος απάντησε κατηγορηματικά ότι όλα είναι ψέματα...

  • Πάρης ο όμορφος avatar
   Πάρης ο όμορφος @ ΓΑΠΙΚΟΣ 22/11/2014 16:53:51

   Ok. Μην κουράζεσαι φίλε μου. Ας πάρει 1,5% 0 ΓΑΠ, 1,5% ο Βάγγος κι ας μας απαλλάξουνε για πάντα από τη φρικτή κι ένοχη παρουσία τους.

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ ΓΑΠΙΚΟΣ 22/11/2014 17:54:52

   οταν ήσουν μικρός δεν σου είπαν να μη γραφεις ψέμματα ?

 8. Απονενοημένος Διάβημας avatar
  Απονενοημένος Διάβημας 22/11/2014 16:29:00

  Καλά , γελάτε εσείς! Πόσο στοίχημα βάζετε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα μας τον ξαναφέρουν τον ΓΑΠ σαν "σωτήρα"? Και πόσο στοίχημα βάζετε πως θα τον ξαναψηφίσει ο ...σοφός Ελληνικός λαός?

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Απονενοημένος Διάβημας 22/11/2014 18:21:23

   Δε νομίζω οτι θα τον ξαναψηφίσει ο ελληνικός λαός,αν όμως τεθεί τελικά θέμα εκλογής νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση,σίγουρα θα τον ξαναβγἀλουν...

   • ΙΚΟ avatar
    ΙΚΟ @ Κυθήριος 22/11/2014 19:11:50

    Γι' αυτό λοιπόν, ραντεβού στις ...κάλτσες.

    • Κυθήριος avatar
     Κυθήριος @ ΙΚΟ 22/11/2014 22:19:57

     Θα μείνουν με τις καλτσοδέτες...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.