#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/05/2010 14:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΓΑΠ νομίζει ότι ο κόσμος τρώει, ακόμα, κουτόχορτοΜε διπλό πολιορκητικό κριό επιχειρεί ο πρωθυπουργός να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία. Απέναντι στις κατηγορίες του κόσμου για έλλειψη συνέπειας μεταξύ προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων καθώς και για οριστική απώλεια του σοσιαλιστικού χαρακτήρα του κόμματος ο Γ. Παπανδρέου επιχειρεί να κτίσει τα δικά του αναχώματα. Πόσο θα περάσουν αυτά στην κοινωνία είναι άλλο θέμα. Οφείλουμε πάντως να αναγνωρίσουμε ότι με την βοήθεια της απροκάλυπτης προπαγάνδας των ΜΜΕ κρατικών και ιδιωτικών, η στρατηγική της κυβέρνησης αρχίζει και θολώνει τα νερά.

Το πρώτο ανάχωμα έχει να κάνει με τις αλλαγές στους θεσμούς, δήθεν για περισσότερη διαφάνεια στην πολιτική ζωή. Μέτρα για ενίσχυση της δημοκρατίας, όπως είπε ο πρωθυπουργός. Όμως, το να αλλάξεις το πόθεν έσχες ή να αυξήσεις το χρόνο παραγραφής περισσότερη σύγχυση δημιουργεί και ακόμη περισσότερα παράθυρα για να ξεφεύγουν τα συνήθη λαμόγια. Από την άλλη, πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μιλά για ενίσχυση των θεσμών όταν την περασμένη Παρασκευή ο Γ. Παπακωνσταντίνου κατέλυσε το Σύνταγμα με την περίφημη ντροπιαστική τροπολογία που του δίνει τη δυνατότητα να υπογράφει αποφάσεις για το μέλλον της χώρας χωρίς να ρωτά το Κοινοβούλιο;

«Πήραμε σκληρά μέτρα, είναι δικαιολογημένη η πικρία, αλλά τι να κάνουμε μόνο έτσι δεν θα χρεοκοπήσουμε» είναι το δεύτερο ανάχωμα που επιχειρεί να σηκώσει  ο πρωθυπουργός. Επαναλαμβάνει ατάκες όπως θα χτίσουμε τη νέα Ελλάδα, θα οικοδομήσουμε νέα χώρα κι άλλα εντυπωσιακά τσιτάτα, αλλά μόνο για τους οπαδούς που κρατάνε πλαστικές σημαίες, όχι για όσους χάνουν το εισόδημά τους.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο όραμα για το κόσμο. Ένα νέο στόχο ή μια Ιθάκη που όσο κυνηγάμε τόσο ξεχνάμε την πείνα μας. Ο στόχος αυτός λέγεται “έξοδος από τον μηχανισμό στήριξης το γρηγορότερο δυνατό”.

Όπως δηλαδή ο Σημίτης μας έβαλε στο τρυπάκι της ένταξης στην ΟΝΕ όπου θα φάμε με χρυσά κουτάλια αλλά πρώτα  έπρεπε να κάνουμε θυσίες έτσι και τώρα ο Γ. Παπανδρέου μας εθίζει στην ιδέα της προσπάθειας για να διώξουμε το ΔΝΤ.

Μας πώς θα το διώξουμε όταν είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα, με τεράστια ανεργία, μεγάλη ύφεση, απίστευτα τοκοχρεολύσια και μια οικονομία που δεν παράγει τίποτε, παρά μόνο οράματα χωρίς στόχευση και το κυριότερο χωρίς όφελος για τον πολίτη;

Αυτή είναι η νέα στρατηγική της κυβέρνησης και θα δείτε τις επόμενες εβδομάδες πόσο όμορφα θα παίξουν το συγκεκριμένο χαρτί.

Ο λαός θα φάει, όμως και πάλι κουτόχορτο;

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 15/05/2010 15:20:33

  ...τελικά αυτό το κόμμα μια ζωή με ταξίδια ασχολιόταν, με τούνελ ή την Ιθάκη βάζοντας στόχους: τρίτους δρόμους,€, ΟΝΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΔΝΤ

  Εθνικοί "στόχοι" με σκοπό τις τσέπες των στόκων...

  • Αγανάκτηση avatar
   Αγανάκτηση @ Ο Ιθαγενής 15/05/2010 15:24:18

   Από τα στοιχήματα του Σημίτη στις κόκκινες γραμμές του ΓΑΠ.
   Μας φάγαν τις ζωές μας...

 2. nikolas avatar
  nikolas 15/05/2010 15:26:03

  ΜΕ ΣΎΜΜΑΧΟ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΆ ΜΜΕ ΝΑΙ ΘΑ ΦΆΕΙ ΚΟΥΤΌΧΟΡΤΟ!!!

 3. GreenHorses avatar
  GreenHorses 15/05/2010 15:26:10

  Γιατί δεν τρώει ο κόσμος κουτόχορτο;

  Εδώ κατάφερε να τους εξαπατήσει ο γιος της μαμι, με το λεφτά υπάρχουν.

  • laz avatar
   laz @ GreenHorses 15/05/2010 16:34:22

   ποιους να εξαπατησει?αφου 3 εκατομμυρια τους ψηφισαν το 2004 ,3 και το 2009....σταθερος ειναι ο κομματικος στρατος

 4. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 15/05/2010 15:58:54

  Αυτό που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει είναι μια μόνο σταγόνα. Η θύελλα θα έρθει με μαθητική ακρίβεια, αλλά το πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Αυτήν την φορά δεν επιτρέπεται να ελέγξουν την εκδήλωση της αγανάκτησης και να την οδηγήσουν σε λάθος δρόμους.
  Για να επέλθει η κάθε αντίδραση απαιτείται η κρίσιμη μάζα, διαδικασία η οποία εδώ και καιρό συντελείται. Οι ανάλογοι ρυθμοί ανάπτυξης δεν είναι γραμμικοί, αλλά προσομοιάζουν περισσότερο με εκθετική καμπύλη, η οποία εκτινάσσεται αφού ολοκληρωθούν κάποια στάδια.
  Σήμερα καταγράφεται μια εγκράτεια στους σχολιασμούς σε πατριωτικές σελίδες, διότι οι Έλληνες έχουν υποστεί σοκ από την επίσκεψη του εκπροσώπου του τουρκικού επιθετισμού και την δουλική συμπεριφορά της εγχώριας πέμπτης φάλαγγας των εγχώριων δοσιλογοτουρκόσπορων. Όχι διότι δεν γνωρίζουν τι εστί Ερνταγκάν, Παπανδρέου, Πάγκαλος, Κοεμτζόγλου, Τούρκογλου. Αλλά αυτή την στιγμή είναι φρέσκια η ροχάλα τους, καθώς κυλάει πάνω στα πρόσωπά μας, φέρνοντας μας σε διάθεση απροσμέτρητης εθνικής αηδίας. Είναι το σοκ μπροστά στην βεβήλωση των ιερών χωμάτων της πατρίδας μας, κάτω από την προκλητική παντόφλα ενός βάρβαρου ιδεολόγου της μαντήλας, ενός χωριάτη που είναι γέννημα του δεσποτισμού και φασισμού, που μας προκαλεί χυδαία μέσα στο σπίτι μας και το πασουμάκι μιας τραβεστί κυβέρνησης των κατεστημένων της ξενοδουλείας, που χορεύει το χορό κοιλιάς μπροστά στα μαζικά μέσα.
  Είναι ο θρήνος που σχηματίζει κόμπο στον λαιμό μας.Ο συλλογικός εξευτελισμός μιας χώρας, από αυτούς που επιδεικνύουν μέσα σε συνθήκες σκλαβοπάζαρου τις αλυσίδες μας.
  Είναι η ντροπή μαύρων ημερών για την χώρα, που μας φέρνει στα όρια της σημερινής μας αμηχανίας.
  Μηδενίζοντας την ανοχή μας.

  • Μούσα avatar
   Μούσα @ Μποτίλια στο Πέλαγος 15/05/2010 18:22:19

   Συμφωνω Μποτιλια ειναι τοσα αυτα που εγιναν χτες και αυτα που ειπωθηκαν που ζαλιστηκαμε δεν ξεραμε τι να πρωτομαζέψουμε, τι να πρωτοσχολιάσουμε,τι να πρωτογράψουμε.
   Συν ολα αυτα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρο, δεν προλαβαίνουμε στην κυριολεξία να πάρουμε ανάσα.
   Το ενα χτυπημα μετα το αλλο.
   Γι αυτό μαλλον ασκείται να είναι σε καλη φορμα ο αργηγός, για να είναι πιο αποδοτικός στο σχέδιο της αποτελείωσης μας.
   Ομως η ανοχή δεν ειναι μηδενική ,-παρ΄ολο που τα μισα απο οσα εχουν κάνει εως τωρα χρίζουν ποινή εσχάτης προδοσίας,-
   γιατι αν ηταν, κάποιος 'κουζουλος' θα βρισκόταν ν΄αποτελειώσει κυριολεκτικά αυτους τους τουρκόσπορους,αλβανόσπορους,εβραιόσπουρους.
   Πιστευω ομως οτι και ποτέ αλλοτε στην ιστορία μας δεν ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατι ποτε αλλοτε δεν ειχαμε τόσους εχθρούς ΣΥΓΧΡΟΝΩς ν΄αντιμετωπίσουμε και όντας καπως ανέτοιμοι.
   Εχουν φροντίσει βλέπεις να κλεισουν οσες εξόδους διαφυγης μας μπορούν, αποχαυνώνοντας και εκφυλίζοντας τον λαο απο την μια,
   απομονωνοντας δε με διαφορους τρόπους ανθρώπους επικίνδυνους γι΄αυτους.

   • Μποτίλια στο πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο πέλαγος @ Μούσα 15/05/2010 19:59:15

    Οι καταστάσεις που επιβάλουν σφοδρή αλλαγή δεδομένων χαρακτηρίζονται αναγκαία από ρευστότητα. Τότε η έδραση του παλιού συστήματος χάνει σε σταθερότητα, χωρίς ακόμη να έχει εγκαθιδρυθεί το επόμενο. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται τότε πολύ μεγάλες, αλλά πολύ μικρής διάρκειας.
    Η επιλογή της στρατηγικής του σοκ μπορεί να ισχύσει για την μεγάλη πλειοψηφία, όχι όμως και για τους επαγγελματίες επαναστάτες, οι οποίοι από καιρό και μόνιμα καραδοκούν, έχοντας συγκεκριμένη αντίληψη για τα επερχόμενα.
    Ο επιδιωκόμενος διαμελισμός του Ελλαδικού κράτους εμφανίζεται στην βιβλιογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του '80. Όσοι κράταγαν καραούλι είχαν αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν. Αρκετοί είναι αυτοί που αισθάνονται ψυχολογικά και πνευματικά προετοιμασμένοι. Υστέρηση υπάρχει μόνο σε υλικό επίπεδο, διότι δεν είναι δυνατόν να υπερσκελιστούν αυτοί που εδώ και αιώνες έβγαλαν την μαμά τους στο πεζοδρόμιο, βάσει σχεδίου και ασκούν πλήρη υλικό έλεγχο.
    Μια παροιμία όμως λέει "γνωρίζει ο κλέφτης, γνωρίζει και ο νοικοκύρης". Από την επόμενη εβδομάδα εισαγόμαστε σε νέα κοσμική φάση, όπου τόσο οι άρχοντες του κόσμου τούτου, όσο και οι πτωχοί τω πνεύματι θα επιχειρήσουν να εκταμιεύσουν τις οικονομίες τους.
    Ανήκω σε αυτούς που αισιοδοξούν και αισθάνονται έτοιμοι. Το DNA μας έχει ωριμάσει μέσα στα παθήματα και στις αποτυχίες περισσότερων γενεών και είμαι βέβαιος, ότι αυτήν την φορά θα δώσουμε ένα ακόμη καλύτερο εαυτό. Εάν αυτό πρόκειται να επαρκέσει δεν γνωρίζω. Είμαι όμως πεπεισμένος, ότι η ίδια αβεβαιότητα ισχύει και για το αντίπαλο στρατόπεδο. Διαθέτουν αρκετά καλή τεχνογνωσία, ώστε να υποτιμούν τους κινδύνους.

 5. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 15/05/2010 16:17:47

  Καί ἡ σταγόνα αὐτή θά εἶναι ἕνα γεγονός ἀσήμαντο,πού δέν θά γεμίζει τό μάτι,καί ὅμως θά κάνη τό θαῦμα του.

  • Μποτίλια στο πέλαγος avatar
   Μποτίλια στο πέλαγος @ Kὀριννα 15/05/2010 20:04:24

   Το μάτι είναι αχόρταγο. Το ποτήρι όχι.

   • Μούσα avatar
    Μούσα @ Μποτίλια στο πέλαγος 15/05/2010 21:02:21

    Αγαπητέ Μποτίλια οι κοσμικές σου αναλυσεις μ΄ενθουσιαζουν.
    Ελπίζω να ικανοποιήσεις το αίτημα μου στο e-mail που σου έστειλα.
    (πρέπει να μονο να καταλήξω σ΄ενα όνομα 'για ολες τις χρήσεις' που λεμε και για τους γείτονες, γιατι τα εχω ψιλομπερδέψει)

   • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο Πέλαγος @ Μποτίλια στο πέλαγος 16/05/2010 12:33:06

    done

 6. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 17:25:28

  Ψυχής Ευγενίου δάκρυ ανάργυρον


  Γεράσιμε,Ανθούλα,Ασπασία,Σμαρώ,Στέφανε κι Απόστολε,έπεσεν η αυλαία.
  Σήμερα,ήλθεν κι ο Σουλτάνος. Αυτόν τον ανυδρο Μάη, πέσαν οι τίτλοι του τέλους,ξεθώριασαν κι οι πιό φθηνές οι μάσκες. Σείς,να θυμάσθε το περσινό το καλοκαίρι. Εκείνο το πικρό καλοκαίρι του 2009, που μιά ψυχούλα σκόνταψε κιέπεσε κι ευθύς επέταξεν ψηλά.Μακρυά μας,όσο γίνεται πιό μακρυά μας. Εκεί απ'όπου θα μας βλέπει πιό καθαρά,πιό νηφάλια,με την ίδια όμως πάντοτε αγάπη. Με το ίδιο καλωσυνάτο χαμόγελο.Το χαμόγελο,της χαράς,της σοφίας και της γνώσης.Στα σκαλοπάτια του Γκαίτε,έσκυψεν ο Αρχάγγελος και με σεβασμό τηνε πήρε αυτήν την ψυχούλα.Τι κι άν την ίδιαν ώρα,στην Πάρο και στη Νιό, οι Βαλκυρίες και οι φέρουσες τα δαχτυλίδια των Νιμπελούνγκεν βορεινές κόρες,έσμιγαν στις μοναχικές σπηλιές,με δασύτριχους Αντώνηδες και άλκιμους Παναγιώτηδες.Τι κι άν την ίδιαν ώραν ο Ολίγιστος πρίγκηψ,συνομωτούσεν με την αυλήν του.Μα και ποιοί δεν ήταν στην αυλήν αυτήν.Λέκτορες και προφέσορες,κοινοτάρχες και Πορφυρογέννητοι. Νέας, καλπικής κοπής,αποστεωμένες εκκεντρικές επιστημόνισσες και γουρμασμένες πάλαι ποτέ σουμπρέτες,μαζεμένες απ'τ'αζήτητα και τρυγημένες από γέρικες αγκαλιές αγράμματων παραλήδων.
  Σε μιάν Αθήνα καθημαγμένη απ'τον τελευταίο αιματηρό Δεκέμβρη,έφυγεν η ψυχή σου Ευγένιε κι επέταξεν εκεί όπου της πρέπει.Τα χερουβείμ δεν έχουν φύλλο,κακές και πονηρές σκέψεις δεν κάνουν.Ο Αρχάγγελος τώρα,σε κρατάει απ'το χέρι κι ακόμα σε σεργιανάει στους απέραντους, τους χλοερούς τους τόπους.Ενθα ουκ έστιν,πόνος,ωδύνη και σπαραγμός.
  Εσείς, Γεράσιμε,Ανθούλα και Σμαρώ, Στέφανε,Απόστολε κι Ασπασία,κρατήστε φυλαγμένη τη δουλειά του στις καρδούλες σας.Σας εδιασκέδασεν,σας εμόρφωσεν σας εξύψωσεν ο μπάρμπα Ευγένιος.Μην λησμονήσετε ποτέ τον Καραγκιόζη,μην κόψετε ποτέ το νήμα της πατρίδας.Ο Καραγκιόζης θ'άναι πάντα κοντά σας,θ'άναι πλάι σας, να σας φωτίζει και να σας δείχνει τον δρόμο.Ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές σας.Δεν είναι μόνον γιά γέλια ο Καραγκιόζης,παιδιά μου.Γιά γέλια είναι η μικρόψυχη πράξη του Πορφυρογέννητου.Είθε το Ανάργυρον δάκρυ της ψυχούλας του Ευγένιου,να διαχυθεί στους αιθέρες.Εκεί θα το θαυμάζουμε όσοι θέλουμε κι όσοι μπορούμε.Οι λοιποί,δεν δικαιούνται ούτε να το γνωρίζουν.

  ΣΗΜ:Σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο,ότι ο υπουργός Πολιτισμού,δεν ενέκρινε την απόφαση του προκατόχου του Αντωνίου,γιά την κηδεία δημοσία δαπάνη,του Ευγενίου Σπαθάρη.Εύχομαι κι ελπίζω,να μην είν'αλήθεια.Το αμύθητον ποσόν,λέγεται πώς ήταν της τάξεως των 6000 Ευρώ.Αφεριμ εφέντη.

  • Nancy avatar
   Nancy @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 17:49:21

   Σπάρτακε, ας φοβηθούν τη συσσωρευμένη οργή του κόσμου γιατι η εκδήλωσή της, κάποτε δεν ελέγχεται. Είναι ο προδωμένος, εξαπατημένος, νεόπτωχος κόσμος μας.Εύχομαι να μην είναι αργά για όλους μας.

 7. καθρέφτης avatar
  καθρέφτης 15/05/2010 17:27:43

  Ας φάει παντεσπάνι.

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 15/05/2010 17:35:05

  ο ΓΑΠ διαλυει τον κοινωνικο ιστο, επιβαλοντας ανισα μετρα, για να παρουμε δανεικα!!! χωρις οραμα αναπτυξης, δανεικα τα οποια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ και οταν φυγει θ αφησει πισω του 450δις χρεος διελυμμενη κοινωνια, τους Τουρκους πορτιεριδες και ανεμογεννητριες στο Γραμμο. Τι τον ενδιαφερει? αυτος θα πληρωσει? Αυτος θα μεινει εδω?

  Ο ΓΑΠ σκυβει να πιασουμε εμεις το σαπουνι..

  ΠΠ

 9. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 15/05/2010 18:12:05

  Αὐτό πού γράφει ὁ Σπάρτακος εἶναι ἐξοργιστικό.
  Ἥ δική του πάντως,νά εἶναι σίγουρος πώς θά γίνη δημοσίᾳ δαπάνῃ,γιατί δέν θά προλάβουν οἱ δικοί του.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Kὀριννα 15/05/2010 18:28:37

   Κόρρινα,άν αναφέρεσαι στην δική μου κηδεία,αυτή δεν θα κοστίσει τίποτα, γιατί απλούστατα κάποια στιγμή,θ'αναληφθώ εις τους ουρανούς.Χωρίς φανφάρες,χωρίς δαπανηρά στεφάνια (ωστόσο όμως,ιοστεφής),χωρίς υποκριτικούς επικήδειους.Με μόνη μου έγνοια κι αγωνία,την φροντίδα και την τύχη, των αγαπημένων μου δέκα επτά(17)σκύλων.

   • Nancy avatar
    Nancy @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 21:17:28

    Σπάρτακε 17!! Απίστευτο!
    Πάντως εγώ 2-3 τους εξασφάλισα στα καλύτερα χέρια. Βέβαια πληρώνω κάποιο συμβ.ποσό, αλλα είναι χαρούμενοι. Να μην έχεις τέτοιες έννοιες λοιπόν.

 10. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 18:22:44

  Φίλε του λαού,σε αναζήτησα σήμερα,σε άλλη ανάρτηση,γράφοντας πως ελπίζω ν'άσαι καλά.Γιατί χάθηκες;
  Στο διά ταύτα:Το άκουσα το πρωί 10-10.30πμ, στο ραδιόφωνο του Real,από τον Παυλόπουλο και τον Νιφλή(;),ενώ οδηγούσα πρός το χωριό μου στα ΒΑ της υπέροχης Αττικής.Παραλίγο να πέσω στην προπορευόμενη νταλίκα.Πάντως,θέλω να πιστεύω πως οι δύο δημοσιογράφοι,ή κάνανε πλάκα,ή δεν είχαν καλή πληροφόρηση.

 11. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 18:33:50

  είναι γηραμμένο σήμερα το μεσημέρι,στην σελίδα,'Η Ρηγίλλης πρέπι να στείλει λουλούδια στη Ντόρα'.Σπέυσε ταχέως,γιατί την προλαβαίνεις,δεν την προλαβαίνεις την ανάρηση.Είναι κάτω-κάτω στην κεντρική σελίδα.

 12. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 18:35:32

  παροράματα : γραμμένο και πρέπει.Ας όψεται ο δαίμων του....pressing.

 13. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 15/05/2010 18:42:41

  Ναι, αλλα οι παρενεργειες των βιταμινων του κουτοχορτου υπαρχει τροπος να εξουδετερωθουν με την εντιμη και εγκυρη ενημερωση ολων των πολιτων: Να αφησουμε, λοιπον, τις κουβεντες, ή μαλλον παραλληλα με τις κουβεντες να ανασκουμπωθουμε ολοι και να επιδοθουμε σ' αυτη την προσπαθεια. Η τεχνολογικη εποχη που διανυουμε μας παρεχει αφθονα και προσιτα μεσα για να μπορεσουμε να πετυχουμε και την ενημερωση των Ελληνων, οι οποιοι ειναι δεσμιοι της επιρροης της τηλεορασης. Αλλωστε, ειναι και ο μονος τροπος για να ξεφυγουμε μια ωρα αρχητερα απο τον εναγκαλισμο του ΔΝΤ και απο τα δεινα που επισωρευει σε βαρος ολων μας.

  • Μούσα avatar
   Μούσα @ xenitemenos21 15/05/2010 19:09:50

   'Η τεχνολογικη εποχη που διανυουμε μας παρεχει αφθονα και προσιτα μεσα για να μπορεσουμε να πετυχουμε και την ενημερωση των Ελληνων, οι οποιοι ειναι δεσμιοι της επιρροης της τηλεορασης'.

   Αυτο είναι που μ΄ανησυχεί ή μαλλον με κάνει ν΄αναρωτιέμαι πολλες φορές πως και μας αφησαν ελεύθερα τοσα άφθονα και προσιτά μέσα?.

   • Enola Gay avatar
    Enola Gay @ Μούσα 15/05/2010 21:14:52

    Κοίτα να ανοίξεις πρώτα κανένα βιβλίο, και μετά ασχολήσου με τα "προσιτά" μέσα. Σε πιάνω ελαφρώς ανενημέρωτη ώρες ώρες στα γραφόμενα σου.

 14. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 15/05/2010 18:48:02

  @Το σχολιο αναφερεται στον σχολιαστη l' ami du peuple at 17:53

 15. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 15/05/2010 19:22:42

  Καλέ μου καί συμπαθέστατε Σπάρτακε,πῶς θά μποροῦσα νά ἐννοῶ κάτι τέτοιο;
  Τόν ἄλλο τόν γελοῖο τῆς κυβερνήσεως ἐννοῶ.
  By the way,πού λέει καί τό παιντί,ἔχεις ἐκτροφεῖο(ἔτσι τό λένε; )σκύλων;
  Ἄν ναί,καί ἔχεις κανένα Κόλεϋ,δώστου μιά ἀγκαλιά,ἔτσι γιά τήν μνήμη τοῦ Μπροῦμελ μου.

  Μιά πού ἀρχίσαμε τά μακάβρια,ἐγώ ὅσο ἦμουν ἔξω εἶχα παρακαλέσει τά παιδιά μου,ἄν συνέβαινε ἐκεῖ τό ἀναπόφευκτο, νά μέ φέρουν ἐδῶ καί νά μέ βάλουν σέ λοφάκι παραθαλάσσιο,νά ἔχω καί ἄνοιγμα γιά νά βλέπω τήν θάλασσα,τίς βαρκοῦλες καί τόν γαλάζιο οὐρανό μέ τά πετούμενά του.Τελικά ἦρθα,ὁπότε μένει τό 2ο μέρος νά πραγματοποιηθῆ.
  Μέχρις ἐδῶ τά μακάβρια,καθότι γλυκειά ἡ ζωή κι΄ ὁ θάνατος μαυρίλα.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Kὀριννα 15/05/2010 19:45:38

   Κόρρινα,ένας θαυμάσιος φίλος που πιά δεν υπάρχει,τι λές πως έκανε κάποτε στη Νότια Εύβοια;Βρήκε ένα ερημοκκλήσι ψηλά στο βουνό,μπήκε μέσα κι έβγαλε τις εικόνες γιά ν'απολαύσουν τη Θέα του Ευβοικού,λίγο πρίν πέσει το σκοτάδι.Μετά τις έβαλε στη θέση τους και προσευχήθηκε.Ο Στέφανος,δεν υπάρχει πιά,γιατί ο Πανάγαθος τους καλούς,τους καλεί γρήγορα κοντά του.Κρίμα.Γιατί ήταν ένα φώς,που φώτισε τη ζωή των παιδιών μου,της συντρόφου μου κι εμένα.
   Κόλει δεν έχω,αλλά εκτός από τα πέντε λατρεμένα μου ημίαιμα,έχω και δώδεκα λουκανικάκια( dachshound,alies teckel).Πραγματικοί δυνάστες της ζωής μου,αλλά και λυτρωτές της ψυχής μου.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 22:08:01

    Σου το αφιερώνω

    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

    Όλες οι στιγμές που έζησα
    Και φύγανε για πάντα.
    Οι φίλοι, τα ποτά, οι γκόμενες…
    Όλα αυτά που ορίσαν μια ζωή.
    Τώρα που το τέλος του δρόμου πλησιάζει,
    Αυτό που έμεινε το ξέρω…
    Είναι δυό μάτια ήρεμα και μια υγρή μυτούλα.
    Σύντροφοι μιας ζωής που ήτανε
    (αλλά που πια δεν είναι).

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 16/05/2010 12:37:11

    Εκ βαθέων οι ευχαριστίες μου.Ομως,μην παίζεις με τον πόνο μου.Λατρεμένα πλάσματα που δεν μιλούν.Αλλά όσα τα μάτια τους μου λένε,πως να χωρέσουν σ'όλους της Γής τους τόμους;

 16. Μούσα avatar
  Μούσα 15/05/2010 23:10:04

  @Enola GAy

  Τι εγινε?
  Τραβάς καποιο ζόρι μαζί μου?
  Σε θίξαμε καπου?

 17. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 16/05/2010 00:48:24

  Γι΄ αὐτό δέ θέλω πιά σκύλο.Δέν ἀντέχω τόν χωρισμό.
  Καί ἐσύ Atractor,μή γράφεις τέτοια γιατί τά δάκρυα τά ἔχω εὐκολα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.