#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/04/2012 14:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΓΑΠ ζητάει συγνώμη και προετοιμάζεται για το...Ειδικό ΔικαστήριοΤι σου είναι η κάλπη τελικά. Μέχρι και συγγνώμες από τους μέχρι τώρα αμετανόητους, βγάζει στην επιφάνεια.

Η πρώτη συγγνώμη για τα οικονομικά εγκλήματα, έστω και ανειλικρινής, ήλθε από τον Ευ. Βενιζέλο. Άλλωστε, την ψήφο μας ζητάει, τι είναι μια κουβέντα έστω και ψεύτικη;

Η δεύτερη ήρθε από το κύριο υπεύθυνο της οικονομικής κατάρρευσης, τον καπετάνιο του Τιτανικού. Ο Γ. Παπανδρέου, που κάποτε ήταν περιζήτητος για συνεντεύξεις από όλα τα μέσα ενημέρωσης, έδωσε συνέντευξη στην ... εφημερίδα Πελοπόννησος (δεν έχουμε τίποτε με την καλή εφημερίδα) και είπε με μια δόση από το υποκριτικό του ταλέντο: «Θα ήθελα εκ μέρους όλου του πολιτικού κόσμου να τους ζητήσω συγγνώμη» και συνέχισε: «Πληρώσαμε και πληρώνουμε λάθη δεκαετιών. Δεν μπόρεσα να αποτρέψω τις άδικες αποφάσεις που είχαμε ανάγκη, για να μην καταρρεύσει η χώρα. Και αυτό, είναι ευθύνη όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών δυνάμεων, είτε κυβέρνησαν, είτε όχι τη χώρα. Τους διαβεβαιώνω με το χέρι στην καρδιά πως έκανα ό,τι μπορούσα, έκανα ό,τι ήταν δυνατόν».

Ο κ. Παπανδρέου αποκάλυψε ότι έγιναν και αδικίες και ζητά συγγνώμη, αλλά κατόπιν εορτής. Και σε μια δόση μεγαλοψυχίας πήρε στις πλάτες του (ούτε ο Πύρρος να ήτανε) όλο τον πολιτικό κόσμο. Αμ, είναι αργά κ. Πρώην πρωθυπουργέ. Ας τα σκεφτόσασταν αυτά όταν διαλύατε τη χώρα.

Ο κ. Παπανδρέου, επίσης, υποστήριξε ότι ο Σαμαράς τον... μιμείται. «Άκουσα τον κ. Σαμαρά πρόσφατα, να λέει: "Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που την κατάντησαν υπερχρεωμένη. Ποιά είναι η περιουσία της χώρας μας: Είναι ο φυσικός της πλούτος... και είναι -πάνω απ' όλα- το ταλέντο των ανθρώπων της..." Τον ευχαριστώ που επαναλαμβάνει όσα λέω εδώ και χρόνια. Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έλεγα "λεφτά υπάρχουν". Ποτέ δεν το εννόησα ως εντολή για παροχές».

Δεν το εννόησε ποτέ αλλά όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία άρχισε να μοιράζει επιδόματα αν και γνώριζε ότι το έλλειμμα ήταν τεράστιο. Κι αφού ήξερε που ήταν τα λεφτά γιατί δεν επένδυσε σ΄ αυτό. Στον ορυκτό πλούτου, τους ανθρώπους, τα ταλέντα τους; Αν το είχε κάνει ίσως τώρα να μην ήταν απλά παρελθόν.

«Καλύτερα οι Έλληνες να θυμώνουν γι' αυτά που ζουν, παρά να ζήσουν την απόλυτη καταστροφή μιας χρεοκοπίας. Και αυτό το αποτρέψαμε. Ξέραμε ότι θα έχει κόστος. Αλλά ήταν συλλογική η απόφασή μας να κάνουμε το πατριωτικό μας καθήκον».

Να που βγήκε και πατριώτης ο κ. Γιώργος και σωτήρας της χώρας. Πώς όμως εμείς έχουμε την εντύπωση πώς και δεν σωθήκαμε και οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν εντελώς ανθελληνικές;

«Πληρώσαμε και πληρώνουμε λάθη δεκαετιών. Δεν μπόρεσα να αποτρέψω τις άδικες αποφάσεις που είχαμε ανάγκη, για να μην καταρρεύσει η χώρα. Και αυτό, είναι ευθύνη όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών δυνάμεων, είτε κυβέρνησαν, είτε όχι τη χώρα. Τους διαβεβαιώνω με το χέρι στην καρδιά πως έκανα ό,τι μπορούσα, έκανα ό,τι ήταν δυνατόν».

Θέλει να μας πει δηλαδή ότι τις έβλεπε τις αδικίες αλλά δεν μπόρεσε να τις αποτρέψει. Τότε δεν είναι απλά επικίνδυνος, είναι και ανίκανος.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο Ειδικού Δικαστηρίου, εμφανίστηκε... ατρόμητος. Να δείτε που θα το παίξει και ήρωας στο μέλλον, όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης. Έβαλε μπροστά, μάλιστα, την οικογένειά του που όλο διώκεται αλλά όλο στέκεται όρθια. Είναι και μεγαλομανής δηλαδή.

«Πολλοί επιχείρησαν να τελειώσουν την οικογένειά μου σε Ειδικά Δικαστήρια. Ο εκφοβισμός, οι απειλές, οι σκευωρίες προς τους Παπανδρέου από συμφέροντα ή ακραίες φωνές, είναι γνώριμο φαινόμενο. Αλλά όσο στημένες και να είναι οι κατηγορίες, η αλήθεια διαλύει τις σκευωρίες και αποκαλύπτει τους σκευωρούς. Αυτό έχει αποδείξει η ιστορία. Ούτε με απασχολεί λοιπόν, ούτε με φοβίζει το ενδεχόμενο. Δεν φοβάμαι την αλήθεια  - άλλοι πρέπει να την φοβούνται».

Ποιοι πρέπει να φοβούνται κύριε Παπανδρέου. Ας μας το πείτε διότι με μια συγγνώμη δεν καθαρίζετε εύκολα. Τέλος, οι Κολυμβήθρες του Σιλωάμ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 26/04/2012 15:27:51

  Να τους δω στη φυλακη αυτον και τον Παπ/νου μαζι με τον Ακη και μερικα αλλα πρασινα τρωκτικα, και τη περιουσια τους στο σφυρι, και μετα ας αποσυρθω στο Αγιο Ορος... Δεν θα εχω αλλες προσδοκιες απ τη ζωη μου..
  8-)

  • Μάνια avatar
   Μάνια @ Μικρασιάτης 26/04/2012 15:42:00

   χα,χα κατι σαν ταμα δηλαδη;!Που φτασαμε;ΝΑ ταζουμε τον εαυτο μας , για να απαλλαγουμε απο τα πρασινα τρωκτικα , και οχι μονο
   Ευχομαι να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου συντομα,,,αλλα προσεξε γιατι ειναι βαρια η καλογερικη ,,,,,συμπατριωτη Μικρασιάτη :smile: !

  • anonymous avatar
   anonymous @ Μικρασιάτης 26/04/2012 15:50:47

   Εγώ φίλε να πάω να βρω τον Πατακό και θα τον στείλω μαζί με κάμερες να τους πάει τσιγάρα.

 2. Μάνια avatar
  Μάνια 26/04/2012 15:31:00

  “Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που την κατάντησαν υπερχρεωμένη. Ποιά είναι η περιουσία της χώρας μας: Είναι ο φυσικός της πλούτος… και είναι -πάνω απ’ όλα- το ταλέντο των ανθρώπων της…” Τον ευχαριστώ που επαναλαμβάνει όσα λέω εδώ και χρόνια. Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έλεγα “λεφτά υπάρχουν”. Ποτέ δεν το εννόησα ως εντολή για παροχές».

  ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ
  http://www.youtube.com/watch?v=ftGyhfPUQBk


  "Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο Ειδικού Δικαστηρίου, εμφανίστηκε… ατρόμητος. Να δείτε που θα το παίξει και ήρωας στο μέλλον, όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης. "

  AYTO ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

  Και κατι ακόμα,,,,το θεμα με τον δανεισμο της Ρωσίας και των ομογενων με ομολογα , οπως ειπε ο Ιβαν Σαββιδης πρεπει να διευκρινιστεί
  και να ζητησει εξηγησεις η ΝΔ!
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SDH3kPYsq7s

  • Μάνια avatar
   Μάνια @ Μάνια 26/04/2012 15:36:25

   *ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ(εννοώ το ειδικό δικαστήριο)

 3. Σπύρος Δούκας avatar
  Σπύρος Δούκας 26/04/2012 15:48:53

  Θρασύτατος και φαύλος εκ κληρονομίας, όπως πάντα, τώρα μιλάει και ως "... εκπρόσωπος όλου του πολιτικού κόσμου".
  Έρχεται η ώρα όμως, που όλοι αντιμετωπίζουν την ψυχή τους και το κακό που έχουν κάνει, τους τιμωρεί.
  Έχει καταφέρει αυτός ο άξεστος, αγράμματος και ξιπασμένος άνθρωπος, να εμποτίσει με απέραντη δυστυχία τον Ελληνικό λαό.

  Προς GAP
  Μην νομίζεις ότι θα γλυτώσεις, με τις βλακώδεις δηλώσεις σου, σε γλύφτες δημοσιογραφίσκους.
  Ο δρόμος μετά τον Τσοχατζόπουλο έχει ανοίξει.
  Θα τιμωρηθείς και εσύ και οι όμοιοι σου, συνεργάτες σου.

 4. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 26/04/2012 16:05:18

  1ον)Γιατί λέει ὃτι δέν μπόρεσε νά ἀποτρέψει τίς ἂδικες ἀποφάσεις πού εἲχαμε ἀνάγκη,γιά νά μήν καταρρεύσει ἡ χώρα,ἀφοῦ εἶχε συμφωνήσει μέ τόν Στρός Κάν ἀπό τόν Ιούνιο τοῦ 2009 τήν ὑποδούλωσή μας στό Δ.Ν.Τ.
  2ον)Γιατί λέει ὃτι ὁ Σαμαρᾶς τόν μιμεῖται ὃταν ἀναφέρει τόν φυσικό μας πλούτο καί μάλιστα δικαιολογεῖ τή φράση του ''λεφτά ὑπάρχουν'' ὃτι ἐννοοῦσε ἀκριβῶς τόν φυσικό μας πλούτο,ἀφοῦ ὀρκιζόταν στήν ἀρχή τῆς Πρωθυπουργίας του ὃτι στήν Ἐλλάδα ΔΕΝ ὑπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου καί φυσικοῦ ἀερίου...,πότε ἂραγε ἒλεγε ψέματα,τότε ἢ τώρα;..
  ΟΧΙ κ.Παπανδρέου,δέν εἶναι καλύτερα πού θυμώσαμε γιά νά μήν χρεοκοπήσουμε,γιατί εἲμαστε καί θυμωμένοι καί χρεοκοπημένοι!

 5. markost avatar
  markost 26/04/2012 16:31:53

  Ακόμα είναι ελεύθερος ;

 6. δημης avatar
  δημης 26/04/2012 17:20:40

  "Αλλά όσο στημένες και να είναι οι κατηγορίες, η αλήθεια διαλύει τις σκευωρίες και αποκαλύπτει τους σκευωρούς.".......
  ποιά "ΑΛΗΘΕΙΑ";;;;;;;;
  -ΑΥΤΗ ΤΟΥ 3-2;;;;;;;;
  -ΑΥΤΗ ΤΟΥ "ΓΥΑΛΙΟΥ " ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΗΣΑΝ ..."ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ";;;;;;;;;
  ΕΥΧΗ:....ΟΤΑΝ ΠΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ..."ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.."

 7. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 26/04/2012 17:21:15

  Ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη είναι γνωστός για την προτίμησή του στους σαλονάτους ψευτοαριστερούς του Κουβέλη. Προς τι, λοιπόν, αυτή η αναπάντεχη προσπάθεια να φιλοτεχνηθεί η "αγιογραφία" του ΓΑΠ, και μάλιστα μέσα από μία εφημερίδα, υποτίθεται, του κεντροδεξιού χώρου;

 8. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 26/04/2012 18:09:42

  Μην ανησυχείς ΓΑΠ θα τα πεις στην απολογία σου στο Ειδικό Δικαστήριο!Βλέπω τα ταξίδια σου πιά είναι κοντά,μέχρι Πελοπόννησο!Το καύσιμο που ξόδεψες για να διασύρεις τον τόπο στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα,θα καταλογιστεί εις βάρος της ιδιαιτέρας περιουσίας σου!
  Δεν θα σε λυπηθεί κανένας,δεν σε συμπαθεί κανένας,οπότε είσαι τυχερός που δεν γεννήθηκες στη Λιβύη!!!

 9. Ανδρέας avatar
  Ανδρέας 26/04/2012 18:17:18

  Bravo Giorgo. τσ τσ τι άνθρωποι είναι αυτοί οι Έλληνες, δεν εκτιμούν τίποτα. Καλού κακού βάλε το κολάν και ξεκίνα να τρέχεις παρέα με τον Βαλλιανάτο.

 10. η Dimi avatar
  η Dimi 26/04/2012 19:43:06

  "Ενα Εθνος μπορεί να επιβιώσει με τους ανόητους, ακόμα και με τους φιλόδοξους. Δεν μπόρεσε όμως ποτέ ν’ αντέξει, τον “εκ των έσω” προδότη.

  Ενας εχθρός προ των πυλών, είναι λιγότερο επικίνδυνος, επειδή είναι αναγνωρίσιμος και κρατάει τη σημαία του ανοιχτά. Ο “εκ των έσω” προδότης όμως, είναι τρομερός, επειδή κινείται εντός των πυλών ελεύθερoς και ο χθόνιος ψίθυρός του, σαν θρόϊσμα των φύλλων, απλώνεται στους δρόμους της πόλης και στις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης.

  Ο “εκ των έσω” προδότης δεν εμφανίζεται ως προδότης.
  Μιλάει με τα θύματά του σε τόνους οικείους. Είναι μασκαρεμένος και “φοράει” το πρόσωπο και τα επιχειρήματα των θυμάτων του. Τους απευθύνει υποκριτικές εκκλήσεις γι’ απαλλαγή από τη προστυχιά που βρίσκεται βαθιά ριζωμένη στις καρδιές των ανθρώπων.

  Ο “εκ των έσω” προδότης σαπίζει τη Ψυχή του Εθνους.
  Μολύνει το Πολιτικό Σώμα, έτσι ώστε αυτό, να μη μπορεί πλέον ν’ αντισταθεί.
  Αγνωστος μέσα στη νύχτα, δόλια και μυστικά υπονομεύει και αποδομεί τους Πυλώνες του Εθνους. Ενας δολοφόνος, είναι λιγότερο επίφοβος.
  “Ο εκ των έσω” εχθρός είναι ΠΑΝΟΥΚΛΑ.”

  ~Μarcus Tullius Cicero: Ρωμαίος πολιτικός, ρήτορας, ιστορικός (106-43 π.Χ)

 11. ΑΜΟΡΓΟΣ avatar
  ΑΜΟΡΓΟΣ 27/04/2012 00:07:00

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.