#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/09/2012 00:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΓΑΠ αντιδρά στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική«Οι Έλληνες συνεχίζουμε να δίνουμε μια σκληρή μάχη. Μάχη που αρχίσαμε όλοι μαζί, μόλις η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, τον Οκτώβριο του 2009», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αναφορικά με τις εξελίξεις με αφορμή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, αλλά και ευρύτερα.

«Η Ελλάδα έχει διανύσει πολύ δρόμο. Η πορεία προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται τούτη την ώρα σε ένα κρίσιμο σημείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι «είναι η ώρα που οι εξελίξεις στην Ευρώπη δικαιώνουν τη θέση μας ότι η κρίση δεν είναι μόνο ελληνική» και «που η χώρα επιχειρεί να υπερασπιστεί τις θυσίες των Ελλήνων και να διαμορφώσει τους όρους μιας βιώσιμης οικονομίας, μιας ασφαλούς πορείας για την ελληνική κοινωνία».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι θεμελιώδεις αποφάσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υιοθετούνται πλέον ως αδήριτη ανάγκη και από άλλες πολιτικές δυνάμεις, δημιουργώντας ένα εθνικό μέτωπο» και υπογραμμίζεται πως «η πιο θεμελιώδης πολιτική απόφαση που έλαβε το 2010 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ως δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου, ήταν να κάνει τα πάντα για να μην ζήσουν οι Έλληνες μια εθνική τραγωδία, τη βίαιη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ».

Συνεχίζοντας, τονίζεται ότι: «Κάποιοι εξακολουθούν να επιδιώκουν το αντίθετο. Εξακολουθούν να ποντάρουν σε μια καταστροφή. Απέχουν συνειδητά από αυτήν την προσπάθεια και αναζητούν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη, όπως και εξιλαστήρια θύματα. Δημαγωγούν για να αποκρύψουν την πολιτική τους ένδεια, την αδυναμία ανάληψης οποιασδήποτε ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους Έλληνες, την απουσία σεβασμού στο Δημοκρατικό πολίτευμα και τη λειτουργία των θεσμών».

 «Θα αποτύχουν», επισημαίνεται.

Στην ανακοίνωση τονίζεται η θέση του κ. Παπανδρέου για «διαφάνεια, όπως απαιτεί ένα κράτος δικαίου, που δεν έχει καμία σχέση με μικροκομματικές σκοπιμότητες» και για «ανάδειξη της αλήθειας, ώστε να αποκαλυφθούν οι σκευωροί, οι εμπνευστές της χωρίς όρια συνωμοσιολογίας και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Μιας συνωμοσιολογίας που, όπως υποστηρίζεται στην ανακοίνωση, «επικράτησε τα τελευταία δυόμισι χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας και αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου».

Επιπλέον,τονίζεται η θέση του πρώην πρωθυπουργού για «απόρριψη της λογικής του συμψηφισμού, που εξισώνει τους εμπρηστές με τους πυροσβέστες», «λογική που κατέπεσε ήδη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα στατιστικά στοιχεία και το έλλειμμα του 2009, όπου ανεδείχθησαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας τα τελευταία χρόνια».

«Είναι βέβαιο ότι, οι «τιμητές» θα αποκαλυφθούν. Και θα λάβουν τα επίχειρα της Ιστορίας από την οποία τίποτα δεν έχουν διδαχθεί», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση και καταλήγει: «Στη Βουλή, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες μιας συντεταγμένης Πολιτείας, θα κληθούν όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Ελληνικό λαό και να τοποθετηθούν για όλα αυτά τα θέματα».

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dal avatar
  Dal 06/09/2012 00:31:14

  O άνθρωπος έχει το ακαταλόγιστο. Σε άλλη χώρα εκτός ΕΖ θα είχε κρεμαστεί. Εδώ περιφέρεται "ελεύθερος και ωραίος', επανεκλέγεται πρόεδρος της Σοσιαλιστικής για τις επιτυχίες του και έχει την αναίδεια να κάνει δηλώσεις υπεράσπισης του έργου του. Αυτός που κατέστρεψε στην κυριολεξία τη χώρα. Μπράβο μας.

 2. lazaros avatar
  lazaros 06/09/2012 02:17:34

  ARE TRABA SE KAMIA PARALIA ME TA KOYBADAKIA SOY

 3. TooGrreekk avatar
  TooGrreekk 06/09/2012 02:44:08

  Τώρα "η κρίση δεν είναι μόνο ελληνική . . . ."

  Το 2009 (επι ηγέτη) δυσκολευόταν να το πει ο "μπαγλαμεύς"
  τώρα την βρήκε την κρίση στα μέτρα του και την φοράει κάθε μέρα.
  Που θα πάει o SOB,
  δεν θα έρθει κατα . . Washingon μεριά;

 4. Διας avatar
  Διας 06/09/2012 08:23:58

  Η Αθλιότητα προσωποποιημένη ...
  Το άτομο δεν έχει συνείδηση...
  Κάποιος ψυχολόγος θα πρέπει να του γνωστοποιήσει .. μπας και κατανοήσει τη έννοια της λέξης ΧΑΡΑΚΊΡΙ η Αυτοκτονία ....Δεν ελπίζω βέβαια ότι θα αντιληφθεί κάτι !!!!
  Τέτοιοι τύποι θεωρούν τον εαυτό τους "περιούσιο".
  Η δικαιοσύνη, θα πρέπει όμως κάποτε να δώσει απάντηση στον κύριο αυτόν ....θα πρέπει να τιμωρηθεί για την προδοσία του προς τον Ελληνικό Λαό.

 5. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 06/09/2012 10:48:43

  Μην προσπαθείτε να παρουσιάσετε ότι το ΓΑΠ έχει το ακαταλόγιστο.
  Αυτός ο άνθρωπος είναι απλά αδίστακτος. Είναι ο Κουίσλιγκ της Ελλάδας!
  Σε μια πολιτισμένη κοινωνία θα τον είχαν ήδη στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα. .

 6. Bob ο μάστορας avatar
  Bob ο μάστορας 06/09/2012 11:02:16

  Αγαπητέ συναθλητή του μαραθωνίου, εσύ και το συνάφι σου, πολιτικό και οικογενειακό θα χρειαστείτε μια καλλίτερη απολογία από αυτή τύπου Τζοχατζόπουλο-Βενιζέλου.
  Διχάσατε την κοινωνία, πουλήσατε φόβο, ψέμμα και αμετροέποια, far too long, να στο πω να το καταλάβεις.
  Αδειάσατε της τσέπες μας μέχρι φόδρας.
  Κάνατε θαύματα που θα έχουν να διηγούνται για πολλές γενιές (ελπίζω).
  Προσεταιριστήκατε και αναδείξατε τη μούργα και το κατακάθι και σ' αυτό θα πνιγήτε.

 7. Ανδρεας Καραγκιόζης avatar
  Ανδρεας Καραγκιόζης 06/09/2012 11:11:07

  Μνημόνιο. 3.000 αυτοκτονίες. Εκπατρισμός. Ανεργία. Υγεία. Εξευτελισμός. Κατάθλιψη. Προδοσία. ΔΝΤ. Διαπλοκή. Τρόικα. Χρεωκοπία. Καρκινοπαθείς. Χαμένα όνειρα. Ασφαλιστικό. Εθνικά θέματα. Λαθρομετανάστες. Παιδεία. Γενοκτονία. Αυτός, μισεί και υποτιμά τους ανθρώπους εφόσον νομίζει ότι είναι εξυπνότερος απ’ αυτούς. Ζει υπερπολυτελώς, τη στιγμή που η εργατικότητα του δε θα του επέτρεπε να μένει ούτε σε καλύβα. Αγνοεί τις ανησυχίες των ανθρώπων καθώς δεν τον αφορούν. Δεν τον ενδιαφέρει, αν ο άνθρωπος κυριολεκτικά πεθαίνει κάθε μέρα για να εξασφαλίσει ένα κομμάτι ψωμί γι’ αυτόν και τα παιδιά του. Επίσης, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι το σύστημα εξουσίας δεν το απασχολούν οι ιδεολογίες. Ο φιλελευθερισμός ή ο σοσιαλισμός. Αρκεί αυτοί που πρεσβεύουν την όποια ιδεολογία να κλέβουν, να βυθίζουν την κοινωνία στο σκοτάδι και οι λαοί να δίνουν την πλειοψηφία, πότε στον έναν και πότε στον άλλο. Πως εξηγείται αλλιώς, οτι ο επι δεκαετίες υπουργός φυλακισμένος Τσοχατζόπουλος, συμπορευότανε ιδεολογικά, κοινωνικά, οικονομικά, μ' όλους αυτούς που προσπαθούν σήμερα να σώσουν τη χώρα. Κανένας δεν είδε ή δεν κατάλαβε τίποτα? Δηλαδή, ή συνεργοί είναι ή άχρηστοι, οπότε σε κάθε περίπτωση πρέπει να αδειάσουν τη γωνιά. Η κοινωνία δεν πρόκειται να ηρεμήσει, όσο δεν απονέμεται δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη είναι το μέτρο του πολιτισμού μιας κοινωνίας. Άν πάλι απορείτε για το θράσος τους, προέρχεται απο την πεποίθησή τους ότι τίποτα δε φαίνεται ικανό να απειλήσει το σύστημα εξουσίας, το οποίο ελέγχει απόλυτα την κοινωνία.

 8. Μάνος avatar
  Μάνος 06/09/2012 12:45:20

  JEFRY PAPATZIS

 9. o Βόγλης ο Κηφισεύς avatar
  o Βόγλης ο Κηφισεύς 06/09/2012 22:38:04

  Οπως το έλεγε κι ο Καραγκιόζης,
  τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μας.
  «Οι Έλληνες συνεχίζουμε να δίνουμε μια σκληρή μάχη.
  Μάχη που αρχίσαμε όλοι μαζί,
  αλλά επειδή εγώ κάνω διακοπές τις συνεχίζετε εσείς.

  Που θα πάει ρε άχρηστε . . που θα πάει . .
  δεν θα σπάσει κάποτε ο γεροδιάολος το πόδι του ;

  Αχ ρε Ευγένιε Σπαθάρη, πού ΄σαι να δείς δοξασμένε,
  σενάρια που μας έγραφες κάποτε στην Κηφισιά
  τώρα παίζονται ζωντανά στην νεα Ερυθραία.

 10. δημης avatar
  δημης 06/09/2012 23:58:35

  " αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, αναφορικά με τις εξελίξεις με αφορμή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, αλλά και ευρύτερα."
  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.... ΤΟ...ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΙΟΝΙΑ...
  ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η...ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.....

 11. dimitrtf avatar
  dimitrtf 08/09/2012 00:08:17

  ποιος σε ρωτησε τουριστα της συμφορας??και ακου το μαυρισμα δεν γινεται μονο απο τον ηλιο .γινεται καλυτερα με πισσα και πουπουλα μην πολυκυκλοφορεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.