03/12/2013 16:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Βενιζέλος το έχει κουράσει με τις επιθέσεις του κατά του Στουρνάρα

Τελικά ο κ. Βενιζέλος μπορεί σε κάθε στιγμή του να γίνει «φθηνός» και το κυριότερο να κάνει κακό στη χώρα του. Διότι αυτή η ανόητη κόντρα με τον Γ. Στουρνάρα μπορεί να διατηρείται στα όρια της Ελλάδας, σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να περνά έξω και να δίνει δικαιώματα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αυτός ο ... επιτυχημένος υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, πήγε στις Βρυξέλλες για να επιτεθεί στον κ. Στουρνάρα. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, επιτέθηκε με ειρωνεία κατά του υπουργού Οικονομικών καθώς όταν ρωτήθηκε κατά ποσόν ο κ. Στουρνάρας θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Έλληνας Επίτροπος δήλωσε: «Ο κ. Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος...» Και συνεχίζοντας με τον ίδιο ειρωνικό τόνο πρόσθεσε ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα του κόσμου γιατί εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπόνοια και τη συμπάθεια γι' αυτά που περνά ο ελληνικός λαός.

Προφανώς ουδόλως ενδιαφέρουν τον κόσμο οι κόντρες των δύο ανδρών, άλλα είναι τα προβλήματα. Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος έχει πλέον κουράσει με τις συχνές επιθέσεις του κατά του κ. Στουρνάρα. Πρώτα κοιτάζουμε άλλωστε τον εαυτό μας στον καθρέπτη και μετά κάνουμε κριτική. Όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Ειδικά ο κ. Βενιζέλος έχει κριθεί κι έχει αποδοκιμαστεί. Καλύτερα να μασά παρά να μιλά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Skeptikisths avatar
  Skeptikisths 03/12/2013 16:44:23

  Τον αφήσατε να μετατρέψει την ΝΔ σε μπλε ΠΑΣΟΚ και το πράσινο ΠΑΣΟΚ το βγάλατε λάδι απ'όλα του τα αμαρτήματα. Αυτή είναι η ουσία! Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

 2. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 03/12/2013 16:49:17

  O κ Βενιζέλος πρώτα μιλά .....
  και μετά σκέφτεται.... Να περιμένουμε τίποτα καλύτερο ;; Αργά πια..

  • Ο Ιππέας avatar
   Ο Ιππέας @ Σωκράτης 03/12/2013 21:53:17

   Σωκράτη ετσι δείχνει βασικά
   αλλά μην ξεχνάς οτι είναι και ραδιούργος.
   Οτι λέει και ότι κάνει τα φυτεύει σήμερα
   γιατι θα του χρειαστούν αύριο.
   Κάτι έχει "στα σκαριά" :D

 3. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 04/12/2013 10:19:58

  Ότι επίθεση κι αν κάνει το πασοκ στο 5% θα μείνει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.