#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/02/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Βενιζέλος θέλει να κάνει κυβέρνηση με τον ...Σαμαρά!!!

Η διαπλοκή προσπαθεί να σώσει τον ΒενιζέλοΈχουμε γράψει κατά καιρούς ότι η εποχή αυτή είναι ιδανική για να μοιραστεί η πίτα στη διαπλοκή. Κάποια στιγμή τα έργα θα τρέξουν, το ξεπούλημα περιουσίας του κράτους είναι σε εξέλιξη, κατασκευές, ενέργεια, τζόγος, κρατικά ακίνητα κ.λπ. πρέπει να δοθούν σε ξένους και ντόπιους επιχειρηματίες.

Και μια πρόθυμη κυβέρνηση είναι πάντα η καλύτερη επιλογή των συμφερόντων. Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μία από αυτές, αλλά έχει βραχύ βίο. Ήδη πάντως, έχει αρχίσει να μοιράζει φιλέτα και να στρώνει το χαλί σε όσους επιθυμούν ένα μεγάλο ή ένα μικρό κομμάτι της πίτας.

Καθώς όμως ο βίος του Παπαδήμου στην πολιτική τελειώνει, αυτοί που κάθε φορά ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, επιδιώκουν να υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Γι΄ αυτό και εξυφαίνουν διάφορα σενάρια. Ξεκίνησαν με το να κρατήσουν τον Παπαδήμο ζωντανό για ένα χρόνο ακόμη.

Πλήθος τα δημοσιεύματα που λιβάνιζαν τον πρωθυπουργό για το πόσο μεθοδικός είναι και πόσους γνωστούς έχει στην Ευρώπη.

Μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα γκάλοπ αποδοκιμασίας στον Παπαδήμο, άρχισαν τα άλλα σενάρια. Όπως αυτή της κυβέρνησης τεχνοκρατών α λα Ιταλία με έναν.... Έλληνα Μόντι και μικρό κυβερνητικό σχήμα. Φυσικά πάλι τον Παπαδήμο φωτογράφιζαν.

Όμως, ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι εστί τεχνοκράτης και πόσο η ενασχόλησή του με τους αριθμούς θα του κάνει τη ζωή δύσκολη.

Έτσι, σιγά – σιγά αποσύρεται κι αυτό το σενάριο αφού η ΝΔ δεν δείχνει να τσιμπάει και ζητά εκλογές και καθαρές λύσεις.

Εφόσον λοιπόν όλα κινηθούν με ομαλότητα, τον Απρίλιο πάμε στις κάλπες και ο λαός θα αποφασίσει.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, διακινείται ένα άλλο σενάριο, πιο ύπουλο από τα υπόλοιπα. Θα δείτε σε εφημερίδες τις επόμενες ημέρες στελέχη του ΠΑΣΟΚ να προωθούν τη λύση του μεγάλου συνασπισμού. Δηλαδή της συνεργασίας με τη ΝΔ με πρόσχημα την κατάσταση της χώρας που δε χωράει αντιπαλότητες.

Θα βγουν και θα πουν πόσο καλό για τη χώρα είναι η εθνική συνεννόηση θα προτάξουν το φόβο μπροστά σε μια εκρηκτική άνοδο των κομμάτων της Αριστεράς και της Χρυσή Αυγής, κι έτσι θα δικαιολογήσουν την.. δήθεν εθνική ανάγκη να πάει ο Σαμαράς και να τα βρει με το Βενιζέλο.

Προφανής η προσπάθεια ενός διαλυμένου ΠΑΣΟΚ να προωθήσει τέτοια σενάρια διότι πρώτα – πρώτα είναι σενάρια επιβίωσης του ίδιου. Για σκεφτείτε στις εκλογές να πάρει 20% ο κ. Βενιζέλος. Δε θα ξέρει που να κρυφτεί. Πετάει λοιπόν ένα τέτοιο σχέδιο μπας και αποκτήσει ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Και φυσικά στο σχέδιο αυτό έχει πάντα πρόθυμα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που με άρθρα και συνεντεύξεις θα προωθήσει το σενάριο της συνεργασίας για να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Δεν είμαστε προφήτες, αλλά να το δείτε, θα φάμε πολλή πλύση εγκεφάλου το επόμενο διάστημα

Και φυσικά δε μπορεί να μην έχει σχέση με τα παραπάνω η συνάντηση του Βενιζέλου με τον Ψυχάρη πριν από μερικές ημέρες. Κι απ' ότι μαθαίνουμε σύντομα θα γίνει συνάντηση και με τον Μπόμπολα.

Κάποιοι μ' αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν επίσης να θολώσουν την κρίση του ελληνικού λαού. Αν δηλαδή φανεί ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν διαφορές, Σαμαράς και Βενιζέλος είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, ο κόσμος θα τσιμπήσει και θα κατεβάσει αμάσητο ότι δώσουν να φάει.

Και μπορεί το Μνημόνιο να μην αφήνει πολλά περιθώρια για ελιγμούς, εντούτοις μια ισχυρή κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Και κάτι τέτοιο χρειάζεται η χώρα. Έτσι δε θα γίνει χαμός στην Ελλάδα, δε θα μοιραστούν στην εγχώρια και ξένη διαπλοκή τα ιμάτια της πατρίδας.

Όσο κι αν ο κ. Βενιζέλος προσπαθήσει να μας πείσει για τη χρησιμότητα των κυβερνήσεων συνεργασίας κανείς δεν πρέπει να τσιμπήσει. Το κόμμα του 8% δε μπορεί να βάζει όρους για το πολιτικό μέλλον της χώρας. Αν θέλει ας πάει να συνεργαστεί με ότι έμεινε από τον Καρατζαφέρη. Ο κόσμος θα ψηφίσει όπως πρέπει τον Απρίλιο.

Και στο κάτω – κάτω, αν η εθνική ανάγκη επιβάλει συμβιβασμούς και συνεργασίες, ας αφήσουν το νικητή να έχει το πάνω χέρι. Ας θέσει ο Σαμαράς τους κανόνες του παιχνιδιού.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Αριστερός Ψάλτης

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 18/02/2012 10:13:25

  Είναι περίοδος μετγραφών σκέφτηκαν και άρχισαν οι προτάσεις;.......

 2. Tassos avatar
  Tassos 18/02/2012 10:20:34

  Αν δεν πιάσει αυτοδυναμία η ΝΔ είναι μονόδρομος αυτή η συνεργασία, γατί ο Καρατζαφέρης α) δεν είναι αξιόπιστος β) κάνει ότι του λέει η διαπλοκή άρα θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια της ΝΔ γ) έχει υποστεί το κάζο Αδωνη -Βορίδη. Το πιο αστείο είναι αυτό που λέει ηη Διαμαντοπούλου "να κάνουμε συγκυβέρνηση με Παπαδήμο πρωθυπουργό". Βρε νούμερο, θα έχει ο Σαμαράς 3 φορές τα ποσοστά σας και δεν θα γίνει Πρωθυπουργός? Εσείς θα επιβάλλετε όρους? Βέβαια, μακάρι να έπιανε ένα 10 % η Μητσοτάκαινα :-) και να έκανε τον Σαμαρά Πρωθυπουργό :-) Αυτό θα ήταν Η αποθέωση της πολιτικής πορείας του Αρχηγού.

 3. αγθ avatar
  αγθ 18/02/2012 10:37:03

  Μην εκπλαγείτε αν όντως έτσι γίνει στο τέλος... Οι παγίδες πολλές (ήδη κάποιες έχουν λειτουργήσει) και ο χρόνος των εκλογών ...άδηλος, με όλους μας να επιμένουμε σε μια τραγική απάθεια, περιμένοντας έναν κάποιον ...μεσσία, εσωτερικόν ή εξωτερικόν.

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 18/02/2012 10:37:11

  Η τελευταία παράγραφος είναι βλαπτικό ακόμα και να εκφέρεται. ΚΑΜΙΑ μετεκλογική συνεργασία με τους εγκληματίες της υποδούλωσης της χώρας. Μόνο η αυτοδύναμη κυβέρνηση μπορεί να δώσει διαπραγματευτική ισχύ απέναντι στους ευρωναζί. Αν χρειαστεί στήριξη, αυτή ας ζητηθεί ακόμα κι από την αριστερά παρά από τη νεοφιλελεύθερη, μεταλλαγμένη ληστοσυμμορία.

 5. ano-kato avatar
  ano-kato 18/02/2012 10:57:10

  Νεοδημοκράτες αρχίστε να ετοιμάζεστε ψυχολογικά....Ήδη το ψηστήρι άρχισε.

 6. paratiritis avatar
  paratiritis 18/02/2012 10:59:36

  Εν ταξει εγινε ο Σαμαράς πρωθυπουργός . Οι διαφοροι Μπομπολες και Ψυχαρηδες απο την επόμενη ημερα θα αρχισουν το πριονισμα . Το είδαμε το εργο και με τον Μητσοτακη και με τον Καραμανλή . Ειναι παμπονηροι και χρσιμοποιουν οποιαδηποτε μεσα για να επιτυχουν τους σκοπους τους. Τι θα κανει με ολους αυτους η ΝΔ?

  • yianna avatar
   yianna @ paratiritis 18/02/2012 13:10:38

   Αλήθεια τι θα κάνει? Θα τους έχει στην αρχή μαζί της, όπως με τον Καραμανλή και μετά θα αρχίσει το πριόνισμα όπως το ζήσαμε όλοι για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες. Αυτοί είναι ένα καθεστώς που δύσκολα θα δεχθεί να φύγει από τα δρώμενα. Εάν δεν πάρει αυτοδυναμία, που το θεωρώ πιθανότατο αν το δει κανείς και διαχρονικά, θα αναγκασθεί να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ. ¨Η θα πηγαίνει η χώρα σε εκλογές κάθε λίγο?
   Ένα λάθος έκανε ο Σαμαράς, που δέχθηκε να μπεί στην κυβέρνηση Παπαδήμου, και δεν τους άφησε να τραβήξουν το κουπί μέχρι τέλους οπότε τότε θα είχαν μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Όχι όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, αλλά τα λαμόγια και οι υπηρέτες του Καθεστώτος. Τώρα σιγά σιγά τους σώζουμε, και μετά 5 χρόνια πάλι θα τους έχουμε μπροστά μας για να καταστρέψουν ότι μπορεί να έχει διορθωθεί μέχρι τότε.
   Τι να πω, μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι ..

 7. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 18/02/2012 11:10:48

  Άς εξασφαλίσει ο Βενιζέλος την διαδοχή στο Πασοκ,σε περίπτωση εκλογής από την βάση και μετά το 8% είναι όλο δικό του,να μην ξεχάσω και τον ψαλιδοχέρη Κουτρουμάνη,ΑΞΙΟΣ!!!Που μου θέλουν και κυβέρνηση!!!

 8. ano-kato avatar
  ano-kato 18/02/2012 11:15:55

  Μα αυτά γίνονται εντελώς δικαιολογημένα πια.Δεν είχε ακούσει την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει πολιτική και έτσι φτάσαμε εδώ που αυτά όλα είναι πια εντελώς απαραίτητα.Ενώ αν την είχαν ακούσει τι έλεγε, Ζάππειο 1 και 2 δηλαδή,όλα τώρα θα ήταν μια χαρά. Αυτά είπε περίπου ο Ντινόπουλος το πρωί στη ΝΕΤ. Παραμύθια με κακούς δράκους και ιππότες που τα λέω στην εγγονή μου για να τρώει δηλαδή.Κατά τα άλλα 12% κάτω πάλι η σύνταξη μου,20% κάτω επικουρική μου.Αλλά δεν είναι μόνο ο Ντινόπουλος σήμερα κυκλοφορούσε και άλλο αστέρι στα media ο κύριος Καψής ο αδερφός του γνωστού "Π-Τ-Ω-Χ-Ε-Υ-Ο-Υ-Μ-Ε,και έλεγε πως αυτές οι περικοπές γίνονται γιατί οι Έλληνες δεν έχουμε φοφρολογική συνείδηση!!!!!Για όλα φταίει ο λαός και το άλλο κόμμα ποτε εμείς.Αει να μου χαθείτε πια.

 9. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 18/02/2012 11:16:36

  Εάν θέλει ο Σαμαράς ως κυβέρνηση πολλά μπορεί να κάνει με αυτούς, από την στιγμή που βρίσκοντε στην ζωή με σωληνάκια.Ας τους κόψει τα ρουσφετολογικά δάνεια και διαφημίσεις και θα δεις που θα πάνε.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ dikefalosaitos 18/02/2012 12:49:15

   +++++++

 10. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 18/02/2012 11:17:28

  τώρα τελευταία αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε δοκιμαστικό σωλήνα......
  Είναι μια αρχή!

 11. Γιώργος Ρ avatar
  Γιώργος Ρ 18/02/2012 11:33:48

  "Η διαπλοκή προσπαθεί να σώσει τον Βενιζέλο"

  "Και στο κάτω – κάτω, αν η εθνική ανάγκη επιβάλει συμβιβασμούς και συνεργασίες, ας αφήσουν το νικητή να έχει το πάνω χέρι. Ας θέσει ο Σαμαράς τους κανόνες του παιχνιδιού."

  Αριστερέ ψάλτη ούτε λίγο ούτε πολύ μας λες ότι η μετεκλογική συνεργασία
  ΝΔ-Πασοκ είναι θεμιτή αν επιβληθεί από εθνική ανάγκη τουτέστιν από έλλειψη αυτοδυναμίας που είναι και το πιθανότερο.

  Η διαπλοκή δεν θέλει να διασώσει κανένα Βενιζέλο.
  Η διαπλοκή θέλει να διασώσει τα συμφέροντα της και γι ' αυτό χρησιμοποιεί τους διάφορους Βενιζέλους.

 12. ΜΠ avatar
  ΜΠ 18/02/2012 11:56:34

  Δεν ανησυχώ πλέον για τα παπαγαλάκια, το εννοώ, θα τα αναλάβει ο Άδωνις, ο οποίος για Υπεύθυνος Τύπου μου λέει. Θα ανεβάζει και οκτάβες ενίοτε και θα μπαίνουν όλα στη θέση τους. Το γελάτε; Τα ΜΜΕ θέλουν καμουτσίκι για να σκάσουν πια και ο Άδωνις χθες στο mega τον Τσίμα τον έφαγε για πρωινό. Απίστευτη φάση, ο βελζεβούλ (Τσίμας), τον κοίταζε με ύφος "καήκαμε"!!!!!!!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΜΠ 18/02/2012 14:48:50

   ακριβώς όπως τα λέτε και οι δυό σας

 13. Λαρισαίος avatar
  Λαρισαίος 18/02/2012 12:03:40

  Αυτό πήγε να κάνει και ο Καραμανλής με την παρότρυνση του Σουφλιά και είδαμε που κατέληξε. Καμμία συνεννόηση με τους διαπλεκόμενους, αν βγει πρωθυπουργός ο Σαμαράς το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να κόψει την αιμοδοσία στα συγκροτήματα Τύπου και να τους αφήσει να ψοφήσουν...αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.

 14. Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
  Κωστας Ε. Χριστοδουλου 18/02/2012 12:04:04

  Φύλακες γρηγορείτε , άν βεβαίως θέλετε καί άν μπορείτε !!!

 15. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 18/02/2012 12:24:06

  Δὲν ξέρω τί ἔχει στὸ μυαλό του ὁ Σαμαρᾶς γιὰ τὸ ἀπευκταῖο ἐνδεχόμενο μὴ αὐτοδυναμίας (εἶχε δηλώσει ὅτι θὰ ἐπαναληφθοῦν οἱ ἐκλογὲς κάποτε), ἀλλὰ ἐλπίζω νὰ μὴ σχεδιάζει νὰ νεκραναστήσει τὸ ΠΑΣΟΚ συγκυβερνώντας μὲ τὸ τίποτα.

 16. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 18/02/2012 12:28:47

  Τι έχω καταλάβει...ο χρόνος των εκλογών μετατίθεται συνεχώς, με κύριο στόχο να πληγεί η αυτοδυναμία της ΝΔ..Δυστυχώς ο Πρόεδρος παλεύει με δυνάμεις (εντός κι εκτός ) που τον ξεπερνούν... εύχομαι στο διάστημα που απομένει να κινηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι εφικτή η αυτοδυναμία..αρωγοί του είμαστε και θα είμαστε..

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ ΕΥΑ 18/02/2012 13:20:48

   Ευα μου χαίρε . Ο ρυθμιστής των εκλογών είναι ο Σαμαράς, καθόσον το πασοκ έχασε την δεδηλωμένη (131 βουλευτές σήμερα). Δηλονότι, όποτε αποφασίσει να αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση, τότε έχουμε εκλογές και να χτυπιούνται όσο θέλουν οι ενδιαφερόμενοι και τα θυμιατήρια τους.

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 18/02/2012 15:51:25

    Χαίρομαι πάντα όταν διαβάζω τα σχόλιά σου Γιαδικιάρογλου!
    ΥΓ: Με αγχώνουν οι ''καθυστερήσεις'' στο 90'...ελπίζω μόνο να βάλουμε εμείς το νικητήριο γκολ στο τέλος και να πάρουμε το πρωτάθλημα!

 17. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 18/02/2012 12:47:01

  Αυτά που ήξεραν θα τα ξεχάσουν οι κύριοι Μπόμπολας, Ψυχάρης, Αλαφούζος, Κόκαλης και ΣΙΑ με Σαμαρά πρωθυπουργό. Το λάθος που έκανε ο Καραμανλής προς γνώση και συμμόρφωση. Η πρώτη παράγραφος του άρθρου μπορεί να σημαίνει και μια ηττοπάθεια. Δεν πρέπει να λέμε ότι κάποιοι ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί. Τελείωσε η βασιλεία τους. Αυτοί οι κάποιοι θέλουν δάνεια από τράπεζες όχι για να κερδοσκοπήσουν πια αλλά απλώς για να πάνε παραπέρα. Αφήστε λοιπόν τη συντήρηση του μύθου των ισχυρών διαπλεκόμενων. Το κύκνειο άσμα τους βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Ο Σαμαράς θα τους βάλει στη θέση που πρέπει να έχουν οι επιχειρηματίες. Ξεδόντιασμα στη διαπλοκή με κανόνες που απαγορεύουν ένας εργολάβος να κατέχει όλη την ενημέρωση. Και τέρμα ο μοναδικός πελάτης τους να είναι το κράτος.

  Ο Μπόμπολας έχει πάρει ένα σωρό έργα οδοποιίας και δεν μπορεί να τα φέρει εις πέρας, χρωστάει παντού και οι υπεργολάβοι του είναι όλοι απλήρωτοι.

  Ο Ψυχάρης μέχρι πρότινος παρακαλούσε για ένα δάνειο 15 εκ. ο άλλοτε κραταιός.

  Ο Τεγόπουλος μας τελείωσε (μαζί μ'αυτόν και κάτι φήμες για ανοίγματα στην πράσινη ανάπτυξη).

  Ο Αλαφούζος βλέπει τον Σαμαρά να σηματοδοτεί στροφή της χώρας και προς τη Ρωσία εκτός από το "παραδοσιακό" κόλλημα της Ελλάδας στις ΗΠΑ και ως εφοπλιστής με συνυφασμένα συμφέροντα προς το Αμέρικα φοβάται ότι θα μείνει στην απέξω. Επίσης κατηγορείται πλέον ανοιχτά από διαφόρους για μη σύννομες δραστηριότητες. Το άνοιγμα που πάει να κάνει με φίλους επιχειρηματίες της πράσινης ανάπτυξης είναι ακόμα μετέωρο.

  Ο Κόκαλης δεν πάει και πολύ καλά επιχειρηματικά και την κάνουν οι επιχειρήσεις που ελέγχει για εξωτερικό σιγά-σιγά. Τελειώσανε οι δημόσιες προμήθειες.

  Οι Βαρδινογιάννηδες έχουν μαζευτεί. Η κρίση στο πετρέλαιο αλλά και η γενικότερη οικονομική κρίση τους έχει επηρεάσει τόσο ώστε η παρέμβασή τους στην πολιτική να είναι συνεχώς μειούμενη.

  Οι Λάτσηδες μετά το φιάσκο της (μη) συγχώνευσης με τον Αλφα-Κωστόπουλο είναι αμφίβολο τί μπορούν να κάνουν για να γλυτώσουν την πτώση.

  Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

  • Κωνσταντίνος avatar
   Κωνσταντίνος @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 19/02/2012 01:09:11

   "Ο Τεγόπουλος μας τελείωσε..."

   'Οχι ρε φούστη μου, θα σταματήσει δηλαδή να εκδίδει το "ΚΟΜΙΞ";

 18. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 18/02/2012 13:05:21

  ΜΑ ο Βενιζέλος είναι σε κυβέρνηση που στηρίζει η ΝΔ....
  Τον έχουμε αποδεχτεί ως Υπουργό Οικονομικών για να κάνει και τις "διαπραγματεύσεις"

  Τον άνθρωπο που επέβαλε το χαράτσι της ΔΕΗ μπέρδεψε το ΦΠΑ στις μπουγάτσες (δεν είχε αρχίσει και τις προσφορές η αεροπορική εταιρεία) και διαπραγματευόταν ισόποσες δόσεις με τους Φιλανδούς.

  Του παρείχαμε λοιπόν ψήφο εμπιστοσύνης....

 19. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 18/02/2012 13:15:08

  Φαντάσου να μην είχαν διαπραγματευτεί ορισμένοι μέχρι την ....Παρασκευή. Αλλά ευτυχώς "έσωσαν" συντάξεις μισθούς και επικουρικές....

  Μην τα λες στην εγγονή σου ούτε στα παραμύθια δεν έχει τόσο μύθο.

 20. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 18/02/2012 13:15:37

  Kαι σήμερα στον Αυτιά, ο τελευταίος αναγκάσθηκε να ζητήσει συγνώμη στον κ.Γεωργιάδη για το ελεγκτικό ύφος του στην υποβολή των ερωτήσεων. Κι εγώ νομίζω ότι ο Σαμαράς ξέρει πολύ καλά τί κάνει. Και θεωρώ ότι αυτά που κάνει και δεν λέει είναι πολύ σημαντικά. Τον εμπιστεύομαι (και σαν άνθρωπο που όταν σου μιλάει σε κοιτάει ευθεία στα μάτια, όσος κόσμος κι αν ακολουθεί για να του μιλήσει).

 21. axis avatar
  axis 18/02/2012 14:59:33

  Επειδή παίζει πολύ δυνατά το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πρέπει άμεσα ο Σαμαράς να ζητήσει αυτοδυναμία και να δηλώσει ότι δεν συνεργάζεται μετεκλογικά με κανένα. Οι πασόκοι έχουν σκοπό να συνεχίζουν να κυβερνάνε μέσω της αντιπροεδρίας Βενιζέλου και αυτό δεν θα το ανεχτεί κανένας νεοδημοκράτης.

 22. factorx avatar
  factorx 18/02/2012 15:10:42

  Μπορείς να συγκυβερνήσεις με το 8%;

 23. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 18/02/2012 15:36:39

  Απαιτείται δέσμευση από τον Αντώνη ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συνεργαστεί με τον πλέον αποτυχημένο,ψεύτη και άχρηστο τενεκέ της πολιτικής φανφάρας.

 24. Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
  Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 18/02/2012 16:09:31

  Μην κάνεις τέτοιου είδους αναφορές..
  Ζούμε πλέον στον αστερισμό της κωλοτούμπας !
  Όσο κι αν ακούγεται παράξενο,βλέπω τον Τσίπρα
  πιο κοντά στον Σαμαρά.
  Κάτω από κάποιες προυποθέσεις βέβαια.
  Να αδειάσει τις τσέπες του από τις πέτρες,να βάλει
  επιτέλους γραβάτα,και να σταματήσει να μασάει
  τσίχλες όταν συνομιλεί με μεγαλυτέρους του !

 25. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 18/02/2012 17:03:48

  ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
  ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ
  ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΝ
  ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ SOYPER POYMA SAR ΤΗΣ ΠΑ
  ΠOY ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
  ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΨΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

 26. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 18/02/2012 17:13:22

  Να επισκευτεί την Μοναδα των Souper Pouma ο Αντώνης και να εκφράσει τα αισθήματά του στους ανθρώπους που σώζουν μέρα νύκτα ζωές χωρίς να υπολογίζουν το ρίσκο που παίρνουν. Παίρνοντας αφορμή από την φοτο του δημοσιεύματος.

 27. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 18/02/2012 21:19:19

  Ας φροντίσει πρώτα να βγεί βουλευτής και μετά να ονειρεύεται συμμετοχές.

 28. dim avatar
  dim 19/02/2012 16:47:21

  Αντωνη μην μασας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.