#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/08/2011 13:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Βενιζέλος ετοιμάζει την αποχώρηση του ΠαπανδρέουΣταθερός πολιτικός στόχος του Βενιζέλου είναι να καταστήσει συνένοχο τη ΝΔ στα «εγκλήματα» που γίνονται εις βάρος της χώρας τα τελευταία δύο χρόνια. Και αυτό γιατί γνωρίζει ότι η ιστορία έχει γυρίσματα και ο λαός θα ζητήσει αποκατάσταση του δίκιου.

Ωστόσο η πολιτική πρόταση συνενοχής να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση με 180 ψήφους, έχει και άλλες πολιτικές παρενέργειες.

Καταρχήν ο Βενιζέλος δεν είπε ότι θα το φέρει με 180, αλλά ότι είναι ανοικτό το θέμα – άρα τώρα βολιδοσκοπεί αντιδράσεις.

Επίσης ο Παπανδρέου δεν γνώριζε ότι ο Βενιζέλος θα προχωρούσε σε αυτή την πολιτική δήλωση – πρωτοβουλία, η οποία σε μία κανονική κυβέρνηση είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού. Αυτό που γνώριζε ο ΓΑΠ είναι την πάγια θέση του Βενιζέλου για ευρύτερες συναινέσεις σ’ αυτά τα θέματα. Επίσης ο Βενιζέλος θυμάται την απάντηση που του έδωσαν τότε υπουργοί: τι θα γίνει αν δεν συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι; Απάντηση δεν έδωσε.

Ας δούμε, όμως, τα πολιτικά δεδομένα της συγκυρίας. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομική κρίση εν μέσω μίας διεθνούς κρίσης. Και τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση θα κληθεί να πάρει νέα μέτρα, με ορατό ενδεχόμενο το πολιτικό άστρο που Βενιζέλου να μετατραπεί σε «πεφταστέρι».

Άρα η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης με 180 (που σημαίνει ψήφιση από τη ΝΔ) θα είχε πολλαπλά οφέλη για τον Βενιζέλο

-θα αποσοβούσε την πολιτική του καταστροφή

-θα επέβαλε τον εαυτό του ως τον πολιτικό ηγέτη της χώρας (έφερε την «συναίνεση», ανάγκασε τη ΝΔ να ψηφίσει)

-θα κέρδιζε πολιτικό κύρος επειδή θα έμενε πιστός και υλοποιούσε μία πολιτική του πρόταση

-η Ε.Ε., οι ΗΠΑ, το ΔΝΤ  θα του απένειμαν τα εύσημα: έκανε αυτό που δεν κατάφερε ο Παπανδρέου

Όλα αυτά είναι το καλό σενάριο. Αν  όμως ο Σαμαράς δεν ψηφίσει, τι γίνεται ; Παραδείγματος χάρη, η κυβέρνηση φέρνει τη δανειακή σύμβαση στη Βουλή, δηλώνει ότι χρειάζονται 180 ψήφοι για να γίνει νόμος του κράτους και δεν συγκεντρώνονται οι 180. Προφανώς πέφτει η κυβέρνηση της οποίας απορρίφτηκε η νομοθετική πρόταση. Και γίνονται εκλογές. Και ο Βενιζέλος θα εμφανιστεί ως ο σωτήρας που θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για να διασωθεί το ΠΑΣΟΚ. Άρα φεύγει ο ΓΑΠ και γίνεται πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. man8os avatar
  man8os 11/08/2011 13:26:47

  win-win.
  απο την αρχη ηταν προφανες οτι εδω θα κατεληγε εαν ανυσηχει εστω και λιγο για την επιβιωση του.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ man8os 11/08/2011 14:51:44

   Win-win, με τι αποτέλεσμα για τον ίδιο; Είναι νίκη να γίνει αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης; (Δεν λέω "της αξιωματικής αντιπολίτευσης", γιατί μέχρι τότε δεν είναι διόλου απίθανο να τους έχει περάσει στα ποσοστά ακόμα και το ΚΚΕ.)

  • PELIAS avatar
   PELIAS @ man8os 12/08/2011 12:37:38

   Το μεταφέρω από το troctico γιατί αν αληθεύει αποδεικνύει πλέον την χειρότερη όψη του παιγνιδιού που μεταφέρει ο ΓΑΠ στην χώρα μας από τον Λευκό Οίκο και τα παραπαίδια του. Και με την ευχή για σοβαρή συζήτηση παρακαλώ και εγώ με την σειρά μου για συμμετοχή όσων γνωρίζουν περισσότερα.
   Κλείσιμο στρατιωτικών αεροδρομίων

   Share
   Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

   Μιλώντας σήμερα με στρατιωτικό της πολεμικής...

   αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου. Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη.

   Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μετασταθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.

   Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα. Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη.

   Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.

   Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το να μας δώσει περισσότερα κάποιος που γνωρίζει. Τα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν επάνω. Εκτός και αν συντόμως κάποιοι επιθυμούν να μην υπάρχει Ελλάδα επάνω…

   Γράφει ο Σωτήρης Τ.

   . . . . .

   Και με την παρακάτω δική μου συμμετοχή με όσα γνωρίζω και με όσα υποψιάζομαι ή μαντεύω.

   >Το μοντέλο που περιγράφει η είδηση είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα δια του 2. Και εκ συμπερασμού το άνω τμήμα της Ελλάδας πάει παρέα με τα Σκόπια, την Αλβανία και ίσως και με την Βουλγαρία. Για το κάτω μέρος δεν φαίνονται αλλαγές. Αλήθεια ή ψέμματα;;;

   Μόλις χθές ανακοινώθηκε ότι ο Τζέφρυ θα εγκαινιάσει την ΔΕΘ μέσα από πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας. Θα τον συνοδεύουν 3.500 αστυνομικοί ή ακόμα και λοκατζήδες.

   Είναι τόσο μεγάλός ο καϋμός για τον Γιωργάκη που, αν μη τι άλλο, και αφού την «αναχώρησή» του προέβλεψε προχθές και η FT N.Y., δεν θα φύγει αν προηγουμένως δεν αφήσει πίσω του μια Ελλάδα κομματιασμενη, ώστε η μεγαλύτερη αμερικανική βάση ανάμεσα στα Σκόπια και στο Κόσσοβο να έχει στην διάθεσή της και όλα τα δικά μας αεροδρόμια και φυσικά την επικυριαρχία της μισής Ελλάδας με κυρίαρχο το εν Σκοπίοις τσιράκιον του Λευκού Οίκου Ν. Γκρούεφσκυ.

   Και μετά από μία τέτοια διευθέτηση ο δρόμος ανοίγει για όποιον θελήσει να
   προσέλθει έναντι ανταλλαγμάτων. Από Εβραίους, την επιστροφή των οποίων νομοθέτησε ο Σημίτης και δεν ξενομοθέτησε ούτε Καραμανλής και για τους οποίους – 1.000.000 έως 2.000.000 Πολωνοεβραίους και τους συγγενείς αυτών – έξω από την Θεσσαλονίκη κατασκευάζει οικισμό εβραίος Ε.Δ.Ε. – Σαλτιέλ – μέχρι κάθε εθνικότητος μουσουλμάνους.

   Περιττό είναι να περιγράψω την συνέχεια. Αντ’αυτού προτιμώ να κάνω μία πρόταση για την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ.

   ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ! ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ …. ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ !

   Και εκείνη την ώρα να κατέβει στην πλατεία Αριστοτέλους όλη η Θεσσαλονίκη και να πανηγυρίσει την πρώτη πανελλήνια άρνηση του αμερικανικού Καραγκιόζη. Και με ελεύθερο βήμα για κάθε έναν που μπορεί να προσφέρει στην απελευθέρωση της Ελλάδας από κουρδισμένα αμθρωπάκια.

   Μία ευκαιρία σαν κι’αυτή δεν υπάρχει κάθε μέρα. Και πέρα από τις πολιτικές συνέπειες που θα εχει, θα έχει και μία φαιδρή συνέχεια, αν ο Βαγγέλης δεν θα μπορέσει να γεμίσει πλατεία και αν διατάξει τους χωροφύλακες να οδηγήσουν τα πλήθη δια της βίας από την πλατεία Αριστοτέλους στον χώρο της ΔΕΘ.

   Κλείνω εδώ φίλοι μου με την παρατήρηση ότι, αν δεν ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ για να διώξουμε εδώ και τώρα το υπερατλαντικό τσόφλι, σε λίγον μόνο καιρό θα μας έχουν δέσει πισθάγκωνα.

   ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!

   ΠΕΛΙΑΣ

 2. lianos avatar
  lianos 11/08/2011 13:29:32

  την τύχη της ¨ατυχήσασας¨ νομίζω ότι θα έχει σε κάθε περίπτωση, αλλά δεν με ενδιαφέρει η τύχη του, με ενδιαφέρει πότε θα καταλάβουμε ότι μας εξαθλίωσαν αυτός και η παρέα του

 3. Απορία avatar
  Απορία 11/08/2011 14:37:57

  Με την διεθνή κρίση να πλησιάζει σε λίγους μήνες το μέγιστο, το πιθανότερο είναι οσονούπω να μην έχει ουδείς χρήμα, αλλά ούτε συμφέρον και διάθεση να δανείσει ούτε σέντσι για να σωθεί η Ελλάδα.

  Εντός του νέου έτους είναι χλωμό εαν θα καταφέρνουν ΔΝΤ-ΕΕ να μας εκταμιεύουν τις δόσεις του δανείου.

  Τουτέστιν εντός του 2012 θα βγει αληθινή η προφητεία των μάγια που θέλει την Ελλάδα να γυρίζει στη δραχμούλα της.

  Οπότε ό,τι και να σκέφτονται τα κόμματα το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον...

 4. jkr avatar
  jkr 11/08/2011 14:42:31

  O ΓΑΠ δεν πήγε στην κηδεία του Πεπονή!!!!!
  Δεν χαλάει τις διακοπές του ούτε με σφαίρες...

  • φωνη avatar
   φωνη @ jkr 11/08/2011 14:54:35

   Πήγε το άλλο ορφανό της διασποράς ο Νικολάκης

   • jkr avatar
    jkr @ φωνη 11/08/2011 14:57:08

    Δεν είναι το ίδιο, ο ΓΑΠ είναι πρωθυπουργός, ήταν συνάδελφος με τον Πεπονή στο υπουργικό δεκαετίες.
    Είναι απίστευτη η απουσία του.
    Μην τον αξιολογείται ..είναι 60 ετών..είναι τρομερός ο κυνισμός του.

    • jkr avatar
     jkr @ jkr 11/08/2011 14:59:02

     "αξιολογείτε"

    • φωνη avatar
     φωνη @ jkr 11/08/2011 14:59:44

     Μα ο ΓΑΠ απουσιάζει ως Πρωθυπουργός από τη χώρα δε θα απουσιάσει ως συνάδελφος από την κηδεία;

     • jkr avatar
      jkr @ φωνη 11/08/2011 15:02:17

      Σύμφωνοι, απλώς είναι τρομερό ζήτημα σημειολογίας.

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ jkr 11/08/2011 15:05:42

      Εδώ ο μπαμπάς του, ενώ γινόταν η πολύνεκρη πειρατεία στο "Ακίλε Λάουρο", σαλιάριζε με τη Μιμή στο κότερο του γνωστού... ισόβιου δημάρχου. Κατά μάνα (πατέρα), κατά κύρη λοιπόν.

 5. Σ.τ.γ.θ avatar
  Σ.τ.γ.θ 11/08/2011 15:33:41

  Δεν καταλαβαίνω :
  Είναι θέμα επιλογής των επιδιώξεων του κ.Βενιζέλου το αν θα πρέπει να ψηφιστεί με 151 ή 180 ;
  Ηταν κάποτε ,γιατί εδώ και χρόνια δεν ασχολείται πια, ήταν καθηγητής συνταγματικού στο πανεπιστήμιο, και θα μπορεί ακόμα να διακρίνει ποια σύμβαση απαιτεί 151 ψήφους και ποια 180.
  Επομένως ή κάθεται και μας εξηγεί το γιατί και πώς, σε κάθε περίπτωση και πείθει ( προσοχή δεν εκβιάζει ) τους 180 ή, βγάζει το ...''σιωπητήριο '' που λένε τα φαντάρια.
  Ύστερα Εκβιάζει... τι πάει να πει εκβιάζει τον Σαμαρά .
  Εκείνος που δεν υποκύπτει στον όποιο εκβιασμό κινδυνεύει από κάποια συνέπεια της μη συμμόρφωσής του ή, επειδή κάπου έχει λερωμένη την φωλιά του και θέλει να αποφύγει την αποκάλυψη των ανομιών του ή γιατί εκείνος που τον εκβιάζει είναι αδίστακτος γκάγστερ του υποκόσμου.Τέτοια διλήμματα σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχουν.
  Ισως είναι το επιχείρημα '' για την σωτηρία της πατρίδος'' που είναι και το τελευταίο όπλο όσων δεν έχουν, δεν μπορούν, δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν ή να πουν.Το ζήσαμε το ακούσαμε πολλές φορές,για τους νεώτερους θυμίζω ήταν και τότε που κάποιοι μας βάλανε λέει στον γύψο...
  Τελειώνω.
  Τίποτα περισσότερο δεν έχει να πάθει η πατρίδα
  Στο σημείο που μας έχουν φέρει μοιάζει με εκείνον που έπεσε στην θάλασσα και αντί άλλης βοήθειας του προσφέρουν ομπρέλα για να φυλαχτεί από την βροχή.
  Επομένως μόνον την ομπρέλα θα προσφέρει ο κ. Σαμαράς αν υπάρχει εκβιασμός και αν υποκύψει σ αυτόν .
  Ας το έχει υπ όψει του ο κυρ Αντώνης κι ας θυμηθεί πως κάποτε οι Έλληνες λέγανε ΟΧΙ στους εκβιασμούς.

 6. JTSANAS avatar
  JTSANAS 11/08/2011 16:18:23

  ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ( ΣΑΜΑΡΑΣ ) ΤΑΡΑΜΑ !!!!!!! ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΩΚΛΗΣΙ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ? ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ( ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ) Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΓΑΠ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΗ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ( ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ - ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΜΟΔΕΡ ΜΑΡΓΚΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΓΑΠ - ΝΑΠ - ΑκοςΑΠ !! Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ .

 7. nickvel avatar
  nickvel 11/08/2011 16:36:41

  ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ( ΣΑΜΑΡΑΣ ) ΤΑΡΑΜΑ . Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΩΚΛΗΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΥΓΩΣΕΙ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ? ( ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ? ) ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ( ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ) Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΓΑΠ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΗ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ( ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ - ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΜΟΔΕΡ ΜΑΡΓΚΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟ ΤΡΙΟ ΓΑΠ - ΝΑΠ - ΑΑΠ , ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΛΩΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ .

 8. ιεραξ avatar
  ιεραξ 11/08/2011 19:13:46

  Θεωρώ επιτακτικό και επιβεβλημένο,να στοχοποιηθεί και να αποδομηθεί ο Βενιζέλος ακόμα περισσότερο.Να αναδειχθεί ο κενολόγος,φλύαρος,αλαζονικός και φίλαρχος χαρακτήρας του ανδρός.Αφορμές δίνει καθημερινά.Αν παρατηρήσετε το υποτελές, αμήχανο και ραγιάδικο ύφος του όταν χαιρετά τους ξένους θα αντιληφθείτε οτι ΄΄είναι ικανός για όλα΄΄…..
  Να απαξιωθεί ο δικολαβίστικος και απεραντολόγος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να περάσει επικοινωνιακά και κουτοπόνηρα την Προδοσία που συντελείται στην Πατρίδα μας
  Μόνο ετσι θα δημιουργηθούν οι προυποθέσεις πλήρους απαξίωσης ΚΑΙ της επόμενης μέρας για το ΠΑΣΟΚ, καθώς ελλείψει αδιαφιλονίκητου φαβορί οι υπόλοιποι δελφίνοι θα φιλονικούν και ο κόσμος θα τους περιγελάει.
  (Οσο για τον ΓΑΠ, αυτός πολιτικά απέθανε αλλά δεν ετάφη ακόμη…..)
  Και στην συνέχεια να αρχίσει το τιτάνιο έργο τού Αντώνη Σαμαρά για την εθνική ανασυγκρότηση, έχοντας την πολιτική υπεροπλία και την κοινωνική αποδοχή.

 9. kp8 avatar
  kp8 11/08/2011 19:40:43

  Δεν εχω διαβάσει πιο έυστοχους χαρακτηρισμούς για τον Βενιζέλο !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.