#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/04/2010 15:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Βγενόπουλος πάει στην Σάμο να δει το δάσοςΜετά τις σημερινές δηλώσεις του κ. Σηφουνάκη, ο κ. Βγενόπουλος απάντησε ως εξής:

Ο κ. Σηφουνάκης το 2001 είχε αναλάβει απέναντί μου την υποχρέωση να αξιοποιηθεί η δωρεά μου των 50.000.000 δρχ. για να γίνει το δάσος των 50.000 ελαιόδεντρων και να με τιμήσει για την προσφορά μου.  Έκτοτε παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου εξαφανίσθηκε.  Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις μου η πρώτη αντίδραση του μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν ότι τον επισκέφθηκα με κανάλια και δημοσιογράφους και του υποσχέθηκα χρήματα που δεν έδωσα!

 

Μόλις έδωσα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Υπουργείο του είχε κάνει Συνέντευξη Τύπου,  ότι αυτός είχε καλέσει τα κανάλια και ότι βέβαια τα χρήματα τα έδωσα, ο  κ. Σηφουνάκης ισχυρίζεται σήμερα ότι τα χρήματα, που παραδέχθηκε πλέον ότι κατεβλήθησαν, αξιοποιήθηκαν από τον τοπικό Δήμο χωρίς τη γνώση ή ανάμειξή του.  Έχουμε στην διάθεσή μας το video από την Συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2001 ο κ. Σηφουνάκης, που αποδεικνύει το αντίθετο.  Ακόμη, το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Αιγαίου με ημερομηνία  5-2-2001 ξεκίναγε ως εξής: «Μία σημαντική πρωτοβουλία για την ανασύσταση του κατεστραμμένου από την περσινή μεγάλη πυρκαγιά Σαμιώτικου ελαιώνα αναλαμβάνει το Υπουργείο Αιγαίου σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα τον Όμιλο Εταιρειών MARFIN και την Τοπική Αυτοδιοίκηση Σάμου».  Προφανώς λοιπόν όχι μόνον είχε γνώση και ανάμειξη, αλλά ήταν και «σημαντική πρωτοβουλία» του!

 

Όμως θα παραμείνω στην ουσία του θέματος, στον ισχυρισμό δηλαδή ότι το δάσος, ο Σαμιώτικος ελαιώνας, έγινε.  Θα έρθω λοιπόν στην Σάμο για να μου δείξουν το δάσος, έστω και με καθυστέρηση περίπου 10 ετών. 

 

Δηλώσεις Σηφουνάκη:

Προηγουμένως, ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης , απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αιτιάσεις του κ. Βγενόπουλου αναφορικά με το θέμα της Σάμου , προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 «Στη Σάμο, μαζί με τα δάση κάηκε και η αλήθεια. Ο κ. Βγενόπουλος ισχυρίζεται ότι έδωσε 50 εκατ. δρχ. - ήτοι 146.000 ευρώ- σε εμένα ως Υπουργό Αιγαίου για την αποκατάσταση των καμένων εκτάσεων μετά τις πυρκαγιές του 2000.
Η αλήθεια είναι ότι, μετά τις πυρκαγιές, ο κ. Βγενόπουλος ζήτησε συνάντηση μαζί μου στην οποία προσήλθε συνοδεία δημοσιογράφων, φωτογράφων και τηλεοπτικού συνεργείου όπου μου γνωστοποίησε την πρόθεσή του, χωρίς όμως να μου παραδώσει οποιοδήποτε ποσό ή άλλο παραστατικό στοιχείο. Τον παρέπεμψα να κάνει την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού που είχε εκπονήσει πρόγραμμα αναδάσωσης και τον ευχαρίστησα για την πρόθεσή του.

Χθες αναγκάστηκε ο ίδιος, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου κ. Πεταλωτή, να παραδεχθεί ότι κατέθεσε τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Σάμου. Άρα δεν ενεχείρησε τίποτα ούτε στον Σηφουνάκη ούτε στο Υπουργείο Αιγαίου.
Είναι προφανές ότι ο κ. Βγενόπουλος προσπαθεί να προκαλέσει θόρυβο με ανύπαρκτα θέματα, παραπλανητικά προκειμένου να αποφύγει τη συζήτηση για συγκεκριμένα και επώδυνα.
Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας σας παραθέτω τις δηλώσεις του τότε Δημάρχου Πυθαγορείου Σάμου κ. Νικόλαου Μάρκου όπου αναφέρει ρητά πως ο Δήμος Πυθαγορείου ήταν ο αποκλειστικός αποδέκτης - μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων - της δωρεάς της Marfin και ο μόνος διαχειριστής της διάθεσής της».

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΚΟΥ πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

    Ως πρώην Δήμαρχος του Πυθαγορείου Σάμου επί 16 χρόνια και κατά την περίοδο της καταστροφικής πυρκαγιάς του 2000 θεωρώ σωστό και αναγκαίο να προβώ σε διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την προχθεσινή συνέντευξη του κ. Βγενόπουλου στο τηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΙ. και αφορούσε τη δωρεά της εταιρείας MARFIN προς τον πληγέντα Δήμο Πυθαγορείου.
 Λίγο καιρό μετά την καταστροφική λαίλαπα πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της εταιρίας MARFIN να συμβάλλει στην αποκατάσταση πληγέντων με ένα αξιοσέβαστο ποσό. Την πληροφορία είχαμε από το γραφείο του τότε υπουργού Αιγαίου όπου η εταιρεία είχε εν πρώτοις γνωστοποιήσει την ευγενική της πρόθεση.
Αμέσως μετά ανέλαβα την πρωτοβουλία και ήλθα σε επαφή με την εταιρεία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η δωρεά. Υπήρξαν συχνές τηλεφωνικές επαφές και επίσκεψή μου στα γραφεία της εταιρείας όπου συναντήθηκα με τα στελέχη της MARFIN κ.κ. Τ. Πυλό και Π. Μητρόπουλο και οι οποίοι εκπροσωπούσαν την εταιρεία στις περαιτέρω επαφές μας. Στη συνάντηση αυτή μου γνωστοποίησαν ότι το ποσό της προσφοράς τους θα ανήρχετο στα 50 εκατομμύρια δραχμές.

Ευχαρίστησα και εισηγήθηκα ότι η καλύτερη αξιοποίηση της δωρεάς θα ήταν η αγορά δενδρυλλίων, ελαιόδεντρων κυρίως και η διανομή τους αναλογικά σε όλους του καταγεγραμμένους ήδη πυροπαθείς πληγέντες και τούτο διότι έτσι θα παρήχετο βοήθεια σε όλους τους πληγέντες συνδημότες και παράλληλα θα συνέβαλλε στην οικονομική προοπτική καθώς και την περιβαλλοντική αποκατάσταση του τόπου ζωντανεύοντας την ελπίδα για το αύριο.

Η εισήγηση μου έγινε αποδεκτή από την εταιρεία. Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Πυθαγορείου με την υπʼ αριθμ. 3/2001 απόφασή του ενέκρινε ομόφωνα τον τρόπο διάθεσης στους πληγέντες και αποδέχθηκε την πρόθεση της δωρεάς της MARFIN. Κατόπιν τούτων η εταιρεία κατέθεσε απευθείας για το Δήμο Πυθαγορείου στον Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό των 50 εκατομμυρίων δραχμών.

Στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο Πυθαγορείου αποδέχθηκε την δωρεά και ενέγραψε το ποσό στον προϋπολογισμό του (αρ. Απόφασης 58/2001). Επίσης με τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες έγινε η αγορά των δενδρυλλίων από διάφορα φυτώρια της πατρίδας μας. Με τα 50 εκατομμύρια αγοράστηκαν συνολικά περίπου 75.000 δενδρύλλια, ελαιόδεντρα διάφορων ποικιλιών και εσπεριδοειδών τα οποία διατέθηκαν σε όλους τους καταγεγραμμένους πληγέντες - οι οποίοι ήταν περισσότεροι από 2.000 - αναλογικά με το ύψος της καταστροφής που είχαν υποστεί.
Ο Δήμος Πυθαγορείου ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την προσφορά της και δημοσίευσε ευχαριστήριες ανακοινώσεις στον Τύπο.

Όπως συνάγεται από τα προαναφερθέντα ο Δήμος ήταν ο αποκλειστικός αποδέκτης της δωρεάς και διαχειριστής της διάθεσής της.

Κανείς κρατικός φορέας, Υπουργείο ή πολιτικό πρόσωπο δεν ενεπλάκη στη διαδικασία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γενικότερο σχεδιασμό μας για την αποκατάσταση είχαμε τη στήριξη και τη βοήθεια αρκετών κρατικών φορέων όπως του Υπουργείου Αιγαίου το οποίο χρηματοδότησε άλλες δράσεις αποκατάστασης, βελτίωσης υποδομών και ειδικό πρόγραμμα για το δημοτικό διαμέρισμα των Μαυρατζαίων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 21/04/2010 15:59:48

  Το δάγκωσε το δόλωμα ο Σηφουνάκης, άντε να καταφέρει τώρα να ξεφύγει απ'τ'αγκίστρι...

 2. nasos avatar
  nasos 21/04/2010 16:03:09

  Που να θυμάται ο Σηφουνάκης τι απογίνανε τα 50 εκ δρχ το 2001,τι ήταν 50 εκ δρχ για τους Πασόκους εκείνες τις ηρωικές εποχές,φραγκοδίφαραγκα ήταν,peanuts που λένε και στην πατρίδα του ΓΑΠ,την Μιννεσσότα,ούτε για τους καφέδες στο Da Capo δεν φτάνανε.

  • nancy avatar
   nancy @ nasos 21/04/2010 16:14:19

   Λάθος φίλε, όπως διάβασες στο κείμενο, ενώ τότε δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα και δεν απάντησε για τα επόμενα εννέα χρόνια, του ήρθε φλασιά μόλις σήμερα τί απέγιναν τα ψωροεκκατομυριάκια. Κρίμα βρε σηφουνάκο, η υστεροφημία σου άργησε 9 χρόνια.

   • nancy avatar
    nancy @ nancy 21/04/2010 18:36:30

    Τιραμόλα, ήμουν σαφής. Γιατί ήταν εξαφανισμένος στις συνεχείς οχλήσεις του Βγενόπουλου και μετα δήλωσε οτι λεφτά ΔΕΝ δοθηκαν. (τα ελληνικά είναι μητρική μου γλώσσα). Και υπ όψιν το υπ. Αιγαίου καταργήθηκε τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης. Αυτά χωρίς περαιτέρω. Συνειρμοί δεκτοί.

  • Greenhorses avatar
   Greenhorses @ nasos 21/04/2010 17:46:48

   Λογικό που να τα θυμάται, άλλωστε για τους σοσιαλισταράδες είναι μικρό αυτά τα ποσά!!!

 3. fatfat avatar
  fatfat 21/04/2010 16:13:53

  η ανακοίνωση του κυρίου Μάρκου πρώην δημάρχου Πυθαγορείου Σάμου, νομίζω ότι ξεκαθαρίζει την κατάσταση και βάζει τα πράγματα στην θέση τους όσο αφορά ποιος ήταν ο αποδέκτης της δωρεάς της MARFIN.....αλλά πρέπει τώρα κάποιος να ελέγξει :

  - αν όντως αγοράστηκαν τα περίπου 75.000 δενδρύλλια με τα 50 εκατομμύρια της δωρεάς της MARFIN, όπως αναφέρει ο κύριος Μάρκου (να γίνει δηλαδή έλεγχος στα συγκεκριμένα τιμολόγια αγοράς δενδρυλλίων, κατά είδος,ποσότητα και αξία).

  - αν όντως τα δενδρύλλια αυτά φυτεύθηκαν στον αναφερόμενο ελαιώνα - για αυτό ακριβώς το λόγο δόθηκε η δωρεά (να γίνει δηλαδή επιτόπου έλεγχος, με ταυτόχρονη καταγραφή των δενδρυλλίων).

 4. Factorx avatar
  Factorx 21/04/2010 16:14:45

  Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους πριν από λίγο, ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι σύμβουλος του κ. Σηφουνάκη στο υπουργείο Αιγαίου για θέματα περιβάλλοντος ήταν ο κ. Νίκος Παπανδρέου

  • Μαρία avatar
   Μαρία @ Factorx 21/04/2010 23:33:33

   Α,ναι! Το ξέρω αυτόν! Είναι ο "μασκαρεμένος 'Έλληνας με αμερικανική καρδιά"!

 5. (A)θανάσης avatar
  (A)θανάσης 21/04/2010 16:18:01

  Ναι αλλά βάσει των ανωτέρω, δίκιο φαίνεται να έχει ο Σήφουνας...

 6. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 21/04/2010 16:23:13

  "Με τα 50 εκατομμύρια αγοράστηκαν συνολικά περίπου 75.000 δενδρύλλια, ελαιόδεντρα διάφορων ποικιλιών και εσπεριδοειδών τα οποία διατέθηκαν σε όλους τους καταγεγραμμένους πληγέντες – οι οποίοι ήταν περισσότεροι από 2.000 – αναλογικά με το ύψος της καταστροφής που είχαν υποστεί."

  Αρα ελαιώνας, όλος μαζί, δεν υπάρχει. Τζάμπα το ταξίδι λοιπόν.

  Μένει τώρα να εντοπίσουμε τους 2000 πληγέντες και να τους ζητήσουμε να μας δείξει ο καθένας που φύτεψε το μερίδιο από τα 75 χιλιάδες δενδρύλλια που του αναλογούσε. Εύκολο ακούγεται.

  Εκτός κι αν υπάρχουν παραστατικά παραλαβής δενδρυλλίων από τον κάθε πληγέντα.

  Ρε τι τραβάμε κι εμείς οι πολίτες στις δημοκρατίες!

  Θραξ Αναρμόδιος

 7. yanna avatar
  yanna 21/04/2010 16:24:41

  Ο πόλεμος των ΜΑ ΕΣΤΡΩΝ παραπληροφόρησης,

  Αιδώς Αργείοι κάθε προέλευσης και επιπέδου.

  Αποπροσανατολιζόμαστε από τους πραγματικούς κλέφτες, όπως πάντα,
  λόγω των κιτρινισμένων ΜΜΕ !

  • nancy avatar
   nancy @ yanna 21/04/2010 16:36:22

   Μπορείτε να βρείτε τους πραγματικούς κλέφτες, εμείς όμως είμαστε τα πραγματικά θύματα.

 8. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 21/04/2010 16:50:43

  Υπάρχει και κάτι πιο εύκολο από το να μετράμε συνδυασμούς δενδρυλίων και πληγέντων. Να γίνει αυτό που είπε ο Βγενόπουλος.

  Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων όσων ασχολήθηκαν με τα κοινά τα τελευταία 30 χρόνια. Μην βιαστεί κανείς να πει ότι δεν γίνεται. Γίνεται και παραγίνεται και μάλιστα και γρήγορα και εύκολα. Θέληση να υπάρχει.

  Αλλά υπάρχει;

 9. uber-under avatar
  uber-under 21/04/2010 17:18:30

  Λοιπόν: τον κάλεσε τον Βγενόπουλο ο Σηφουνάκης ως Υπουργός γιαμνα επωφεληθεί της δημοσιοτητας. Λογικο, τα συνεργεια τηλεόρασης και τους δημοσιογράφους τους φώναξε ο Υπουργός που ειναι κατ΄επάγγελμα πολιτικός. Βεβαίως και θα εγνώριζε τα πάντα γύρω απο την συγκεκριμένη δωρεά ου την παρέδωσε σον κολλητο του πρ. Δήμαρχο Πυθαγορείου για τον ελαιώνα. Για να λεει σήμερα ο Βγενόπουλος "πάμε να μου δείξετε το...δάσος που δώρισα" μάλλον δάσος δεν υπάρχει. Τι γίναν τα 50 εκατομμύρια του Βγενόπουλου;΄Η κάποιοι φτιάξανε σπίτια, ή πήγαν στα προεκλογικά του ΠΑΣΟΚ. Να δούμε αν ο Βγενόπουλος θα βρει το δάσος...( "Δάσος, δάσος εισαι ΄δω"...)

 10. Romanos avatar
  Romanos 21/04/2010 17:38:54

  O k. Bγενοπουλος , ειναι ο μονος που τα λει .
  οι αλλοι κανουν την παπια.

 11. fatfat avatar
  fatfat 21/04/2010 18:34:29

  για να λέει ο κύριος Βγενόπουλος "Θα έρθω λοιπόν στην Σάμο για να μου δείξουν το δάσος" μήπως ξέρει κάτι περισσότερο από εμάς (όπως π.χ το δάσος δεν έγινε ποτέ) ή μήπως υπερβάλλει για να κερδίσει τις εντυπώσεις?
  Μόνο μια σύντομη επίσκεψή του στην Σάμο, θα μας δώσει κατατοπιστική απάντηση.

  Υ.Γ : To δεύτερο ενδεχόμενο (δηλαδή περί δηλώσεων του κυρίου Βγενόπουλου για δημιουργία εντυπώσεων), το θεωρώ πολύ λιγότερο πιθανό (από το πρώτο ενδεχόμενο).

 12. παλιός αναγνώστης avatar
  παλιός αναγνώστης 21/04/2010 19:00:05

  Το παρακάτω σχόλιο (http://www.ellispoint.gr/index.php?option=com_resource&controller=article&article=2294&category_id=5&Itemid=21) δημοσιεύτηκκε σήμερα στο site της Ελλης Στάη Ellispoint.gr απο τον συνεργάτη της και πρ.αφεντικό της (στο FLASH) δημοσιογράφο Πάνο Κολιοπάνο. Να θυμήσουμε οτο ο .Κολιοπάνος ειναι «αντικειμενικός» δημοσιογράφος, αφου διαθέτει μερικά χαρακτηρισικά γνωρίσματα:

  Εχει βαφτίσει τα δίδυμα του κ. Πάγκαλου με την κυρία Ελένη ΄Κόκκαλη, απασχολείατι ΣΗΜΕΡΑ στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και προαλείφεται για διορισμό επικεφαλής του ΑΠΕ.Με το σχόλιό του στο Ellispoint.gr επιδιώκει προφανώς να υπερασπισθεί τον κουμπάρο του κ. Πάγκαλο ρίχνοντας λασπη στον Βγενόπουλο. Μα, ο βγενόπουλος έχει βαρεθεί να λέει (σ΄όσους ακούυνε) οτι ΔΕΝ τον ενδιαφέρει η πολιτική. ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!
  Προς τι τότε τα περι «Μπερλουσκονισμού»;  Το σχόλιο του κ.Κολιοπάνου:

  Αποφασίστε επιτέλους κ. Βγενόπουλε, βγαίνετε από ττις επιχειρήσεις και μπαίνετε στην πολιτική; Είστε πράσινος γιατί είστε ΠΑΟ ή διότι ανέκαθεν ήσασταν ΠΑΣΟΚ; Μας έχει φάει η αγωνία. Διότι κάποιοι κακεντρεχείς διαδίδουν ότι οι επενδυτές σας όντες δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις σας (τα 5,5 δις. της MIG έχουν γίνει 1 και κάτι) ετοιμάζονται να σας βγάλουν από τις επιχειρήσεις και εσείς, μιας και πολεμάτε την ανεργία, θα αυτοαπασχοληθείτε με την πολιτική. Όμως, κατά τα λεγόμενα σας, επιθυμείτε να είστε ένα είδος remote control πολιτικού. Θα αποτελέσει και αυτό άλλο ένα τεχνολογικό σας επίτευγμα. Ο Μπερλουσκόνι θα πρασινίσει από τη ζήλεια του.


  Πάνος Κολιοπάνος

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ παλιός αναγνώστης 21/04/2010 21:43:27

   Προφανώς κάποιοι αντιλαμβάνονται την ελευθερία λόγου ως την κατάσταση στην οποία για πολιτικά θέματα μιλάνε μόνο οι πολιτικοί. Οι υπόλοιποι πολίτες μόνο με την Τζούλια και με την μπάλλα επιτρέπεται να ασχολούνται. Ο συγκεκριμένος κύριος θα ήταν πιο πειστικός αν ανέφερε και κανένα επιχείρημα στο σχόλιο του.

 13. mixstr avatar
  mixstr 21/04/2010 19:04:07

  Νομίζω οτι αντί να παίρνουμε το μέρος του ενός ή του άλλου, μιας και ο κ. Βγενόπουλος απέδειξε οτι πράγματι έδωσε τα λεφτά, ας μας δείξει και η άλλη πλευρά τα δικά της παραστατικά (τιμολόγια αγοράς δενδρυλίων, αποδείξεις παραλαβής τους απο τους 2000 πληγέντες και βέβαια τον νέο ελαιώνα).
  Αν δεν υπάρχουν, σαφώς είναι εκτεθειμένοι τόσο ο Δήμος όσο και το τότε Υπουργείο Αιγαίου, στην γνώση του οποίου ήταν το θέμα.
  Με ειρωνίες και πολιτικάντικα εφυολογήματα δεν μας πείθουν πιά.

 14. ΠΑΝΑΓΟΣ avatar
  ΠΑΝΑΓΟΣ 21/04/2010 19:17:26

  O γαμπρός του Δασκαλαντωνάκη.....

 15. Αλεξάνδρα avatar
  Αλεξάνδρα 21/04/2010 20:02:34

  Πέρα απο όλη αυτή την φιλολογία, μήπως παίζει κάποια κόντρα Βγενόπουλου με το τωρινό Υπουργείο του Σηφουνάκη; Παράξενο μου φαίνεται επιχειρηματίας να θυμάται και να επιτίθεται 10 χρόνια μετά, ρωτώντας που πήγανε τα λεφτά του.

 16. ΛΟΓΟΣ avatar
  ΛΟΓΟΣ 21/04/2010 20:20:33

  Συνέντευξη κ. Βγενόπουλου στον ΣΚΑΪ.
  Μια πρώτη ανάγνωση πολύ σωστός και καθαρός
  Μια δεύτερη ανάγνωση πολύ αγαπά τον ΓΑΠ
  Μια τρίτη ανάγνωση προσπαθεί να βρει τρόπους να στηρίξει τον ΓΑΠ. Οι άλλοι γύρω του φταίνε, υπουργοί κλπ.
  Μια τέταρτη ανάγνωση προσπαθεί να περάσει στην κοινή γνώμη αυτό που προσπαθούν τα περισσότερα ΜΜΕ, να μείνει στην εξουσία ο ΓΑΠ πάση θυσία.

 17. ΑΝΩΝΥΜΟΣ avatar
  ΑΝΩΝΥΜΟΣ 21/04/2010 20:23:35

  «Ο κ. Παπανδρέου είναι ο μόνος και ο τελευταίος που μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» ;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!
  Ούτε λέξη για την πορεία των τόσων πολλών ανοιγμένων εθνικών θεμάτων και την τελευταία εξάμηνη πορεία τους. «Να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες για την Ολυμπιακή κλπ.;;».
  Πως; Στηρίζοντας τον επί χρόνια πρώην υπουργό παιδείας και εξωτερικών
  και σημερινό πρωθυπουργό κ Παπανδρέου;;;;;
  Άφεση αμαρτιών για τους πολιτικούς που έκλεψαν τα λεφτά του ελληνικού λαού και απλά να φύγουν από το σύστημα;;;;;;

 18. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 21/04/2010 21:54:12

  Ο κ. Βγενόπουλος ξέχασε ότι ο Γιώργος είναι καπετάνιος στο πλοίο που λέγεται Ελλάς και όχι μούτσος στο μονόξυλο που αρέσκετε να πιλοτάρει.
  Σίγουρα είναι ο τελευταίος που συνειδητά θα καταστρέψει την Ελλάδα.
  Έτσι είναι οι ηγέτες;
  Κυρία μου θα μας τρελάνουν που λέει και ο Λαζόπουλος.

 19. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ avatar
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 22/04/2010 01:18:08

  Με τα 100 περίπου εκατομμύρια ευρώ που δώθηκαν μετά τις πυρκαγιές της Ηλείας τι έγινε??? Θα μας πεί κανένας Μολυβιάτης???????

 20. klausevitz avatar
  klausevitz 22/04/2010 04:30:09

  Απο μηχανής θεός ο Βγενόπουλος;
  Είμαστε καλά;

 21. enianos avatar
  enianos 22/04/2010 13:00:05

  Δεν μας αφορούν τα κίνητρα του Βγενόπουλου, αλλά η (απολογία) του κυρίου που εκλέχθηκε και ορίσθηκε να υπηρετεί την πολιτεία !!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.