Ο Αντώναρος, ο Σαμαράς και η πολύχρονη νεοδημοκρατική αφασία
07/09/2014 09:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Αντώναρος, ο Σαμαράς και η πολύχρονη νεοδημοκρατική αφασία

Ενοχλήθηκε ο Αντώναρος γιατί ο Σαμαράς δεν έκανε ανακοινώσεις για μεγάλες φορο-απαλλαγές και δεν προχώρησε σε ακατάσχετη παροχολογία

Επικριτικός για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ήταν ο Ευάγγελος Αντώναρος. Αν δεν τον θυμάστε είναι εκείνος ο τύπος που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έκανε άνθρωπο ο Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία.

Ενοχλήθηκε λοιπόν ο Αντώναρος γιατί ο Σαμαράς δεν έκανε ανακοινώσεις για μεγάλες φορο-απαλλαγές και δεν προχώρησε σε ακατάσχετη παροχολογία. Και σε tweet του αναφέρει: «Τι μεσολάβησε άραγε από τις συγκεκριμένες διαρροές στον Τύπο την Πέμπτη μέχρι τις… μη ανακοινώσεις; Κύριος οίδε….»

Να σου πούμε εμείς τι μεσολάβησε κ. Αντώναρε; Μεσολάβησαν μερικά χρόνια νεοδημοκρατικής αφασίας και οικονομικής καταστροφής που κι εσείς έχετε ευθύνη. Τα δικά σας ασυμμάζευτα ήρθε να μαζέψει ο Σαμαράς και τον κατηγορείτε κι από πάνω. Αυτά μεσολάβησαν και προφανώς δε σας αρέσουν να ακούτε μεγάλες αλήθειες. «Έμαθε η γριά στα σύκα» που λέει και η παροιμία. Έτσι και ορισμένοι θέλουν παροχές.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. rally monkey avatar
  rally monkey 07/09/2014 16:17:45

  αυτός και η Μαριέτα τον έφαγαν (απο μέσα)

 2. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 07/09/2014 19:42:14

  Μα γιατί ασχολεισθε με τον άνθρωπο; Αφήστετον στην ησυχία του..

 3. Διογένης avatar
  Διογένης 08/09/2014 15:15:54

  Δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε το παιχνίδι του ΓΑΠ υιοθετώντας τις θέσεις του ΓΑΠ για το ποιος φταίει για το Μνημόνιο. Ο εκπασοκισμός της ΝΔ είναι ασφαλώς κατακριτέος, όμως η διαχείριση Καραμανλή δεν έχει καμία σχέση με καμία πασοκική διαχείριση. Πολύ πιο συμμαζεμένη και πολύ πιο συνετή. Ειδικά η περίοδος 2004-2006. Το 2007 ήταν προεκλογικό, το δε 2008 ενέσκηψε η παγκόσμια κρίση. Δεν φταίει λοιπόν εκείνη η κυβέρνηση, ούτε μπορούσε να μαντέψει την ασύμμετρη απειλή που συνιστούσε ο ΓΑΠ για τη χώρα. Αν κάτι μπορούμε να καταλογίσουμε στον Καραμανλή είναι η άτακτη φυγή του τον Σεπτέμβριο του 2009, όχι επειδή "έβλεπε τα προβλήματα να έρχονται", όπως θέλει η εκδοχή που έχει επιβάλει ο ΓΑΠ στον δημόσιο λόγο, αλλά προφανώς επειδή κάποιοι του το ζήτησαν/ απαίτησαν. Και το πόσο υποτακτικός φάνηκε τότε ο Καραμανλής φαίνεται και από τη "συναίνεση" που εξήγγειλε απέναντι στις συκοφαντίες του ΓΑΠ για δήθεν "παραποίηση των στατιστικών στοιχείων" από την κυβέρνησή του, στα οποία δεν απαντούσε τίποτα, ενώ η πραγματική παραποίηση γινόταν από τους ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου, όπως απέδειξε ο Μ. Κεφαλογιάννης με τη μνημειώδη του ομιλία στο πλαίσιο της συζήτησης του επόμενου προϋπολογισμού τον Δεκέμβριο του 2009. Ποτέ δεν απάντησε τίποτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο ΓΑΠ στην μνημειώδη εκείνη ομιλία Κεφαλογιάννη. Αυτό όμως έγινε επί Σαμαρά. Μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2009, που ήταν Πρόεδρος της ΝΔ ο Καραμανλής, η ΝΔ και ο ίδιος ο Καραμανλής επεδείκνυε μια, αν μη τι άλλο, ύποπτη σιωπή. Τόσο ύποπτη όσο και η άτακτη φυγή του από την εξουσία. Υπάρχουν λοιπόν πράγματα να προσάψει κανείς στον Καραμανλή, αλλά όχι την πασοκική λεηλασία της χώρας.

 4. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 08/09/2014 23:22:41

  AN ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΝΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.