#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/02/2008 15:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Ανδριανός είπε «Θέμος», αλλά χωρίς «συναλλαγή»

Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες από τις καταθέσεις στον ανακριτή:

Ο κ. Γ. Ανδριανός: Επιβεβαίωσε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης του έδωσε το DVD. Είπε όμως ότι δεν υπήρξε «συναλλαγή» και ότι «κάθε δημοσιογράφος θα μπορούσε να κάνει αυτό που έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης». Άφησε δηλαδή έξω τον «εκβιασμό».

Ο κ. Γ. Αγγέλου: Επιβεβαίωσε ότι ήταν ενήμερος για την ενέργεια του κ. Ανδριανού, αλλά σε ερώτημα του ανακριτή αν ήξερε το όνομα του κομιστή, απάντησε ότι ο υφιστάμενος του δεν του το είπε επικαλούμενος το…«δημοσιογραφικό απόρρητο» (!) Ο κ. Αγγέλου, κατέθεσε επίσης στον ανακριτή ότι ο Χρήστος Ζαχόπουλος, του είχε πει ότι δεχόταν πιέσεις χωρίς όμως να κάνει λόγο για εκβιασμό.

Ο Θέμος Αναστασιάδης: Διαψεύδει τον κ. Ανδριανό και κατέθεσε ότι δεν έδωσε αυτός το DVD. Είπε επίσης ότι πρόκειται για νέο «βρώμικο 89», ότι «τον πολεμούν» κυβερνητικά στελέχη, το MEGA και ο κ. Ψυχάρης και ότι «μάζεψε» τα 5.500.000 για να «σώσει» την εφημερίδα.

Ο κ. Κουκοδήμος κατέθεσε, για την «μεσολάβηση» του Κλαδά στον Μάκη, ότι υπήρξε «παρανόηση μιας φιλικής συζήτησης».

Από το περιβάλλον του Τριανταφυλλόπουλου διαρρέουν ήδη ότι «θα γίνει χαμός» και για τον Κουκοδήμο και για τον Θέμο στην σημερινή εκπομπή του. Και για να βλογήσουμε κι εμείς τα γένια μας, μέρες που είναι, υπενθυμίζουμε ότι το έχουμε ήδη γράψει ότι ο Ανδριανός θα προστατέψει όσο μπορεί τον Θέμο (blog.anti.gr/?p=951)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 07/02/2008 17:49:51

  Ρε παιδιά είναι δυνατό να καταρρεύσει το σύστημα? Βλέπετε ότι το κατάλαβαν και τα μάζεψαν. Σαφώς ψεύδονται δεν υπάρχει αμφιβολία. Τώρα θα βγουν λάδι οι πάντες.

 2. www.xestus.com avatar
  www.xestus.com 07/02/2008 19:01:41

  Αποκλειστικό

  Απόσπασμα από την κατάθεση την οποία πρόκειται να δώσει ο κ. Ζαχόπουλος (το έκλεψα από το προφητικό βιβλίο που πρόκειται να εκδώσει ένας φίλος του ζαχαροπλάστης)

  Το ντιβιντί το παρέδωσε στη κυβέρνηση ο κύριος Σ. Κόκκαλης ο οποίος το αγόρασε από τον Θέμο για μόλις 5.5 εκ. ευρώ, με σκοπό να γίνουν φίλοι – ο Σωκράτης με τον Κώστα – και να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Φυσικά ο Μάκης τσαντίστηκε διότι ήθελε το πρωτάθλημα να δοθεί στον Παναθηναϊκό ως δώρο για τα εκατό χρόνια, πράγμα το οποίο τσάντισε τον Χίο του οποίου το κασετοφωνάκι έσπασε στην προσπάθεια να πιάσει το βάζο με το γλυκό βύσσινο που είχε φτιάξει η μάνα του. Ως αποτέλεσμα ο γνωστός καλός συγγραφέας – το λέει και ο ίδιος,, αλήθεια θάναι – Τσαρούχας τα έβαλε με τους μασόνους οι οποίοι δεν του έκαναν τίποτα αλλά τον έκαναν πλούσιο και ο Κουίκ έβαλε τα κλάματα διότι ένας από τα παράθυρα είπε πως δεν έχει φουαγκρά στο Βασιλόπουλο τση Κηφισσσάς. Κατόπιν τούτου το «πρώτο θέμα» έβαλε σιντί με περιεχόμενα ντιβιντί και ένας γνωστός σκηνοθέτης έγινε προφήτης. Φυσικά ο Ευαγγελάτος τοποθέτησε ένα δημοσιογράφο υπάλληλό του ως ιδιαιτέρα γραμματέα του προφήτη και ο Λαζόπουλος χτύπησε 70. Νομίζω τοις εκατό.

  Έτσι έγιναν τα πράγματα κύρεε ανακριτά και όχι όπως τα λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  σχεδόν βέβαιος ότι έτσι έχουν τα πράγματα
  Dr Aparadektos
  www.signominesfala.blogspot.com
  www.theatregr.blogspot.com
  www.xestus.com

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.