#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/02/2011 13:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας δηλώνει ΑΓΝΟΙΑ για την στρατιωτική άσκηση καταστολής πλήθους !!!

Πόσο μπορεί να φοβάται ο Έλλην πολίτης όταν ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης δηλώνει άγνοια για την στρατιωτική άσκηση στο Κιλκίς που είχε ως σχέδιο την καταστολή πλήθους ;;;

http://www.antinews.gr/2011/02/09/84664/

Δεν με πιστεύετε ε;

Έ, λοιπόν διαβάστε:

Οι βουλευτές Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ και Θεόδωρος Δρίτσας από το ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο της συζήτησης κύρωσης σύμβασης στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, ρώτησαν τον παριστάμενο υπουργό Εθνικής Άμυνας πως επέτρεψε να διεξαχθεί στρατιωτική άσκηση της 71ης Ταξιαρχίας του Κιλκίς με συμμετοχή κληρωτών και επαγγελματιών στρατιωτικών, όπου παρουσιάζονταν οι στρατιωτικές δυνάμεις να καταστέλλουν πολίτες διαδηλωτές που κρατούσαν πανό, όπου αναγράφονταν «Ειρήνη» και να φωνάζουν «ΣΥΡΙΖΑ- ΣΥΡΙΖΑ»…

Και από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισα να αναρωτιέμαι αν το Υπουργείο γνωρίζει και για τις βόλτες των τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο αλλά και πέριξ της…Γλυφάδας!!!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης δήλωσε  Άγνοια για τη στρατιωτική άσκηση και ψελλίζοντας προσπάθησε να πείσει ότι αν αποδειχθεί ύπαρξη στρατιωτικών ευθυνών, αυτές θα αποδοθούν άμεσα…!!

Όπως πχ για το Βατοπέδι, Siemens, Χρηματιστήριο κλπ

Μετά την… άγνοια, ο κ. Μπεγλίτης θυμήθηκε (!) ότι ήταν μία άσκηση επί χάρτου κι ότι κι ο ίδιος το πληροφορήθηκε από τον Τύπο και ότι ζήτησε αμέσως να ενημερωθεί δίνοντας μάλιστα και  εντολή να σταματήσει αμέσως η άσκηση…

Ενημέρωσε δε τους παρευρισκόμενους βουλευτές ότι καθημερινά γίνονται ασκήσεις περιφερειακού ή τοπικού χαρακτήρα για τις οποίες, αν είναι ήσσονος σημασίας, δεν ενημερώνεται η πολιτική ηγεσία….

Ακόμα και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. ΒΡΕΤΤΟΣ διερωτήθηκα εάν είναι δυνατόν να γίνονται πράγματα που δεν ξέρει η πολιτική ηγεσία (έλα ντε…!) και βεβαίως ότι υπάρχουν ευθύνες…(δεν είπε που)

Μετά την απάντησή, γεννώνται νέα ερωτηματικά. Ποιος αποφασίζει και ποιος σχεδιάζει τέτοιου είδους πράγματα; Δεν μπορεί αυτό να μην έχει και άλλες ουρές, σχολίασε και ο Θόδωρος Δρίτσας…

Και τα συμπεράσματα δικά σας. Βεβαίως, όλοι εσείς που αγναντεύετε το Αιγαίο, καλό θα ήταν να πάρετε και κανατηλεφωνάκι το Υπουργείο αν δείτε κανένα πλοίο με κανόνια και με κόκκινη σημαία να βολτάρει…

Antiκοινοβουλευτικός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. STATHIS avatar
  STATHIS 10/02/2011 13:22:23

  Κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει (έστω καθυστερημένα) ότι είναι άλλο ΤΑΣ και άλλο ΤΑΜΣ (τόσο απο οργανωτικής όσο κι από πλευράς ασφάλειας & δαπανών) !!!!!

  Η διαφορά είναι τόσο θεμελιώδης ΟΣΟ και κάθε θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!  *Μιά άποψη.-

 2. Αστραπόγιαννος avatar
  Αστραπόγιαννος 10/02/2011 13:22:40

  Άντε πάλι! Φυσικά και έχει άγνοια ΑΦΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Φαντάζομαι ότι την ίδια άγνοια έχει και για τις δεκάδες ασκήσεις που γίνονται σε επίπεδο μονάδας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Είναι δυνατόν να ασχολείται η πολιτική ηγεσία με το ποιο τάγμα της ΑΣΔΕΝ έχει σήμερα "σκηνάκια", για παράδειγμα; Σε λίγο θα στέλονουμε τον Μπεγλίτη και στην επιθεώρηση της Παρασκευής μη τυχόν και παρεξηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Πάντως τα εν λόγω συνθήματα ήταν βλακώδη και το μόνο που έκαναν ήταν να ρίξουν νερό στο μύλο των "προοδευτικών" δυνάμεων.

 3. TED avatar
  TED 10/02/2011 13:23:07

  Γιατί δε στέκεστε στο συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Μπεγλίτης;
  "Αν υπάρχουν ευθύνες στρατιωτικών, αυτές θα αποδοθούν άμεσα".

  Δηλαδή επειδή κάποιοι καλοθελητές (εδώ και αλλού) θυμήθηκαν όψιμα και κατέκριναν την άσκηση αυτή που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια, τώρα θα την πληρώσουν κάποιοι αξιωματικοί...

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ TED 10/02/2011 13:43:29

   Ας μην υπερβάλουμε ...... δε βλέπω "έκτακτα" στρατοδικεία (ούτε καν ΕΔΕ) !!
   Θα του στείλουν απλώς το εγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και , το πολύ -πολύ να "μαλώσει" το Διευθυντή του Δ' γρ. της ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ.   *Μιά άποψη.-

 4. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 10/02/2011 14:07:33

  Η Ελλάδα στον γύψο...

 5. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ avatar
  ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ 10/02/2011 15:39:20

  Ἀπὸ ποῦ συνάγεται ὅτι πρόκειται γιὰ ἄσκησι καταστολῆς Ἑλλήνων διαδηλωτῶν; Ἐπειδὴ αὐτὸ συνεπέρανε ἡ ὀργιάζουσα φαντασία κάποιων ὀργανώσεων τῆς ἄκρας ἀριστερᾶς, οἱ ὁποῖες ἔργο ἔχουν τὴν συκοφάντησι τῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων καὶ τὴν προπαγάνδα, τὴν προώθησι τῆς λιποταξίας καὶ τῆς ἀνταρσίας καὶ τὶς δολιοφθορὲς στὰ στρατόπεδα;

  Δηλαδή, οἱ ἑλληνικὲς δυνάμεις ποὺ συμμετέχουν στὶς εἰρηνευτικὲς καὶ ἀνθρωπιστικὲς ἀποστολὲς τοῦ ΟΗΕ, δὲν πρέπει νὰ ἐκπαιδεύονται γιὰ τὶς συνθῆκες ποὺ θὰ συναντήσουν;

  • lampros avatar
   lampros @ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ 10/02/2011 16:06:02

   Ἀπὸ ποῦ συνάγεται ὅτι πρόκειται γιὰ ἄσκησι καταστολῆς Ἑλλήνων διαδηλωτῶν;

   Από το ντύσιμο, την συνθηματολογία και το στήσιμο των «διαδηλωτών». Είδες το βίδεο;

   Δηλαδή, οἱ ἑλληνικὲς δυνάμεις ποὺ συμμετέχουν στὶς εἰρηνευτικὲς καὶ ἀνθρωπιστικὲς ἀποστολὲς τοῦ ΟΗΕ, δὲν πρέπει νὰ ἐκπαιδεύονται γιὰ τὶς συνθῆκες ποὺ θὰ συναντήσουν;

   Καταρχάς ΔΕΝ θα έπρεπε να συμμετέχουν καν στις «ειρηνευτικές και ανθρωπιστικές αποστολές του ΟΗΕ», αλλά γι' αυτό φταίει η πολιτική ηγεσία.

   Δεύτερον, οι ειρηνευτικές αποστολές έχουν ως αντίπαλα τα ...πλήθη; Δηλαδή ειρηνευτική αποστολή = πάμε στην Αίγυπτο να στείλουμε τον κόσμο που διαδηλώνει στο σπίτι του; Νόμιζα ότι οι ειρηνευτικές αποστολές πάνε σε ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ή πρώην εμπόλεμες περιοχές.

   • Σοσιαληστές avatar
    Σοσιαληστές @ lampros 10/02/2011 18:20:56

    Ἀπὸ ποῦ συνάγεται ὅτι πρόκειται γιὰ ἄσκησι καταστολῆς Ἑλλήνων διαδηλωτῶν;

    Από το ντύσιμο, την συνθηματολογία και το στήσιμο των «διαδηλωτών». Είδες το βίδεο;

    Λάμπρο σύνελθε από το 2006 γίνεται αυτή η άσκηση, τα ρούχα είναι απόδειξη πλάκα κάνουμε; Και φωνάζουν go home στην Κουμουνδούρου ώς σύνθημα;

  • Αστραπόγιαννος avatar
   Αστραπόγιαννος @ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ 10/02/2011 16:52:28

   Όχι βέβαια Καλλίμαχε. Η αριστερά προτιμά να επαναληφθεί το σκηνικό του Κοσσόβου παρά να είναι εκπαιδευμένες οι ΕΔ. Να θυμίσω ότι στο Κόσσοβο οι ελληνικές ΕΔ φυλούσαν μια σερβική εκκλησία. Καμιά 50αριά Αλβανοί κατσαπλιάδες τους την έπεσαν με πέτρες και ξύλα. Οι δικοί μας όντας ανεκπαίδευτοι σε τέτοιου είδους συγκρούσεις δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα: από τη μια δεν μπορούσαν να αμυνθούν αφού ήταν ανεκπάιδευτοι για χαμηλής έντασης συγκρούσεις όπως προείπα, αφετέρου δεν μπορούσαν να ανοίξουν πυρ αφού οι επιτιθέμενοι το μόνο που είχαν ήταν πέτρες, ξύλα και μολοτώφ. Αποτέλεσμα; Αποχώρησαν, η εκκλησία καταστράφηκε, και ένα όχημα της ελληνικής δύναμης πυρπολήθηκε. Ευτυχώς όμως δεν είχαν εκπαιδευτεί σε καταστολή πλήθους και έτσι η σουπερ-ντουπερ ελληνική δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τους κακούς καραβανάδες. Ζήτω η αριστερά του Ψυχικού, του Da Cappo και των προταγμάτων του Πολυτεχνείου. Κάτω οι μπάστοι και οι καραβανάδες.

 6. RedStar avatar
  RedStar 10/02/2011 15:59:44

  Στο τι εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη άσκηση απάντηση δίνει "ξεκάθαρα" ένας απόστρατος συνταγματάρχης στην εκπομπή του MEGA των Χασαπόπουλου κ Αναγνωστάκη.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2m62AkjkDWU
  Το ζητούμενο είναι πόσο γνωρίζει ο κόσμος το "νέο δόγμα" του ΝΑΤΟ, ενάντια σε ποιον στρέφεται και και ποιες πολιτικές δυνάμεις βάζουν πλάτη ή με την υπογραφή τους σαν κυβέρνηση ή με την συμφωνία τους σαν "αντιπολίτευση"?

 7. spiros avatar
  spiros 10/02/2011 16:27:52

  καλά μας δουλεύουν??εδώ έχει γίνει χαμός στα περισσότερα blog για την άσκηση και ο αναπληρωτής υπουργός ¨δεν ήξερε τιποτά¨???

 8. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 10/02/2011 18:49:21

  Για το λόγω που διερωτώνται οι βουλευτές είμαι σίγουρος ,καθώς είτε είναι αστράτευτοι ή υπηρέτησαν σε κανένα βισματικό γραφείο και δε συμμτείχαν σε καμία άσκηση.Συνεπώς δεν έχουν ιδέα για το στράτευμα.
  Για τον υπουργό τώρα,καμία Μονάδα δε κοινοποιεί το πρόγραμμα εκπαίδευση της επιπέδου λόχου στον ΥΕΘΑ.Το περίεργο είναι πως δεν διάβασαν το αντινιουζ χθες που το είχε ως άρθρο για να το ψάξουν.
  Τώρα όσο αφορά την άσκηση σας καλώ να ψάξετε να βρείτε σε άρθρα του διαδικτύου πόσες διαδηλώσεις γίνονται το χρόνο από αριστεριστές έξω από τη βάση τη Σούδας στα Χανιά και μάλιστα την αντιμετώπιση τους την εκτελεί η Πολεμική Αεροπορία.

 9. thanasis avatar
  thanasis 10/02/2011 18:57:17

  o σοσιαλισμος με ανθρωπινο προσωπο εν ονοματι του
  μνημονιου γινεται δικτατορια με σκληρο προσωπο
  και οι υπουργοι δηλωνουν ανιδεοι

 10. factorx avatar
  factorx 10/02/2011 19:11:38

  Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη για τη Νατοϊκή άσκηση στο Κιλκίς, έκανε την παρακάτω δήλωση:

  «Είναι πρωτόγνωρο και είναι επικίνδυνο υπουργός Αναπληρωτής Άμυνας να μην ξέρει ποιες στρατιωτικές ασκήσεις γίνονται στη χώρα και τι κάνουν οι στρατιωτικές μονάδες.
  Οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη, με τις οποίες ομολόγησε πρωτοφανή για τη θέση του άγνοια σχετικά με την στρατιωτική άσκηση στο Κιλκίς καταδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, την ανυπαρξία της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ στα ευαίσθητα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
  Ταυτόχρονα, είναι περίεργο το γεγονός ότι η κυβέρνηση από τη μια απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και το “συναθροίζεσθαι” στους κατοίκους των Σερρών και από την άλλη κάνει ασκήσεις για την καταστολή εξεγέρσεων.
  Με όλα αυτά η κυβέρνηση προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες που δικαίως διερωτώνται πως κυβερνάται αυτός ο τόπος».

  • ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
   ΓΙΩΡΓΟΣ @ factorx 10/02/2011 22:48:27

   ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ! ΤΑ AΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ! ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ. ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ PRESSIG! KAMMIA KINHΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΠΩΣ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΒΛ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΛΑΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!!!!!!!! ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;), ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Κ.Λ.Π ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΧΕΙ!

  • NONOS avatar
   NONOS @ factorx 10/02/2011 23:15:17

   Οση σχεση εχει ο Τζίμας με τις Ε.Δ. εχω εγω με το ΚΚΕ-ΜΛ και με το ΜΛ-ΚΚΕ
   Στο θεμα μας τωρα σχετικά με την ενημερωση η οχι του Μπεγλίτη απ'οσα γνωρίζω τα Γενικά Επιτελεία σχεδιαζουν και εκτελούν ασκήσεις σχεδόν καθε μερα αλλοίμονο αν για καθε μια ενημερωναν και τον Υπουργό, μόνο σε μεγαλες εθνικές ασκησεις πανελληνιας εμβελειας γινεται ενημερωση ,αλλωστε ασκησεις τετοιου ειδους και βεβαια προβλέπονται και αναγραφονται και στα κειμενα που υπογραφουν οι Υπουργοί για τις διεθνεις υποχρεωσεις της χωρας που καλουνται οι ΕΔ να υλοποιησουν(αν κατι δε δοκιμαστεί ειναι αχρηστο) γιατι λοπόν καποιοι σημερα ανακαλυψαν τον ..τροχό.
   Οταν το 2004 καηκε ο Αγιος Ουρος στο Κοσσοβο και απο θαυμα δε φερανε καποιο δικό μας στην κασα ολοι (ΜΜΕ-Πολιτικη ηγεσία) ηταν μεσα στο καδρο της "φωτογραφίας' και ουτε γατα ουτε ζημιά, αν ομως γινόταν η "στραβή"θα στηνονταν ΓΟΥΔΙΑ για τους "αχρηστους και ανεκπαιδευτους" στρατιωτικούς,οπως βεβαια και σημερα ο κατα τα αλλα συμπαθής ΑΝΥΕΘΑ βιαστηκε να παρει κεφαλια και να ψαξει ευθηνες(αραγε για τα δις που φαγωθηκαν πηραν κανενα κεφαλι)
   Ειναι λυπηρό και επικινδυνο να χρησιμοποιούνται οι ΕΔ για μικροπολιτική εκμεταλευση, αφηστετες απερισπαστες στο εργο τους και στη... πεινα τους.

 11. LOKROS avatar
  LOKROS 10/02/2011 21:27:30

  Ο Ελληνικός Στρατός είναι για την φύλαξη των συνόρων και την προστασία της Αξιοπρέπειας της Πατρίδας.

  • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
   ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ LOKROS 10/02/2011 22:23:00

   Να σου θυμίσω το καλοκαίρι ,στο Καστέλι Ηρακλείου,που ντόπιοι μπήκαν στο αεροδρόμιο για να διαμαρτυρηθούν για τον Καλληκράτη.Αυτοί έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τις Δυνάμεις του αεροδρομίου καθώς η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία σε σταρτιωτική περιοχή.
   Άρα απαιτούνταν η προηγούμενη εκπαίδευση των Δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας στην αντιμετώπιση διαδηλωτών προκειμένου να ανταπεξέλθουν.

 12. occultist avatar
  occultist 10/02/2011 23:07:01

  Ο στρατός να εκπαιδευτεί για την αντιμετώπιση ενόπλων στρατιωτών επιτεθέμενου ξένου κράτους και οχι για την καταστολή Ελλήνων αόπλων διαδηλωτών πολιτών. Πολύ φοβάμαι οτι σύντομα θα τους δούμε, μαζί με τα ΜΑΤ, να ρίχνουν δακρυγόνα μέσα στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα στα γυναικόπαιδα και τους γέρους.

 13. δημης avatar
  δημης 11/02/2011 01:33:50

  Του υπενθύμισε κανείς ποιός είναι και τι δουλειά έχει;;;;;

 14. oddlabs avatar
  oddlabs 11/02/2011 08:25:50

  Τέτοιου είδους εκπαίδευση, έκανα το 2004 όταν υπηρέτησα στις Ε.Δ ως πεζοναύτης. Η εκπαίδευση γίνεται στο Ειδικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Αγώνα Κατοικημένων Τόπων και Ειρηνευτικών Αποστολών (Ε.Κ.Ε.Α.Κ.Τ.Ε.Α) στο Κιλκίς. Η εκπαίδευση περιελάμβανε διάφορα. Μάχη μέσα σε πόλεις, έλεγχο κτιρίων, checkpoint για αυτοκίνητα, συλλήψεις, πειριπολίες κλπ. Ήταν εμφανές και τότε ότι, ούτε ή πολιτική, αλλά ούτε και η στρατιωτική ηγεσία είχαν και μεγάλη επαφή με το τι γινόταν...Βέβαια, τότε σενάριο με διαδηλωτές δεν υπήρχε...Δε νομίζω ότι η συγκεκριμένη είδηση είναι τόσο ανησυχητική...τόσο η άσκηση, οσο και η άγνοια...

 15. ANNITA avatar
  ANNITA 11/02/2011 09:19:08

  παιδιά τώρα καταλάβατε ότι έχουμε χούντα στη χειρότερη της μορφή; Οι μέρες της παλιάς χούντας και του πολυτεχνείου ήταν πυροτέχνημα μπροστά στα καινούργια πεπραγμένα. Αν ποτέ συμβεί και έχουμε ένα δεύτερο πολυτεχνείο, ο Θεός να φυλάει βέβαια και επέμβει ο στρατός, τότε ας έχουν υπόψη τους οι στρατιωτικοί ότι:Ο στρατός είναι μια ιδέα ιερή για την Ελλάδα εκπροσωπεί κατα τρόπον τινα την πατρίδα μας και την υπεράσπισή της όχι να σηκώνει το όπλο του έναντια στον άοπλο πληθυσμό που θα μπορούσαν σε δεδομένη στιγμή, να τον εκπροσωπούν η αδελφή του, η μάννα, ο αδελφός του καθένα. Ας το σκεφτούν όσοι υπηρετούν λοιπόν στο στρατό αλλά και στα σώματα ασφαλείας. Ας μάθουμε επιτέλους να σκεφτόμαστε σαν άνθρωποι που δεν δεχόμαστε να μας τσαλαπατούν την αξιοπρέπεια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.