27/09/2007 16:54
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Αλογοσκούφης έβαλε τρίποντο στον Ιωαννίδη

 Έξαλλοι πληροφορούμεθα ότι είναι ο νέος υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης από την αιφνιδιαστική απόφαση του Γιώργου Αλογοσκούφη να τους πάρει τον …ΟΠΑΠ και τον πακτωλό χορηγιών που τον συνοδεύει. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες «εφαρμόζοντας πλήρως τις διατάξεις του νόμου 3429 για τις ΔΕΚΟ, το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών θα ελέγχει πλέον όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις που έχουν εισαχθεί στο χρηματιστήριο, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΠΑΠ. Αυτό σημαίνει πως και η εποπτεία του ΟΠΑΠ θα αφαιρεθεί από την γενική γραμματεία Αθλητισμού και θα περάσει στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών». 

Για να αντιμετωπίσει την οργή των κ. Λιάπη και Ιωαννίδη (ως γνωστόν το υπουργείο Πολιτισμού είχε μέσω του υφυπουργείου και της Γραμματείας Αθλητισμού, αποφασιστικό ρόλο στον ΟΠΑΠ) η κυβέρνηση διαρρέει τώρα ότι «η τελική εποπτεία θα ασκείται από τον πρωθυπουργό».

Το τι μπορεί να συμβαίνει εξάγεται από τα εξής δεδομένα: Ενάμισι μόνο μήνα πριν τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου η υπο τον άνθρωπο του Μαξίμου, καθηγητή Κωστάκο, διοίκηση του ΟΠΑΠ έδωσε στην Intralot του Σ. Κόκκαλη μια ακόμα μεγάλη προμήθεια εξοπλισμού. Ο κ. Ιωαννίδης έχει συγκρουστεί ανοικτά με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και ανήκει επίσης στο στρατόπεδο της Ντόρας. Υπήρχαν επίσης πληροφορίες ότι πριν κινηθεί ο κ. Αλογοσκούφης στη Γραμματεία Αθλητισμού θα πήγαινε πρόσωπο που επίσης δεν διάκειται ευνοϊκά προς την Intralot. Αλλά, θα πείτε, αφού η κυβέρνηση έχει ήδη κατατροπώσει τη διαπλοκή από τη μάχη του Μπαϊρακτάρη στην προηγούμενη θητεία της, αποκλείεται να εκδηλώνονται παρόμοια φαινόμενα στη νέα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.