#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/05/2012 22:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Αλέξης χαϊδεύει τα αυτιά όλωνΌλο  τον κόσμο κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. Συνδικαλιστές, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς κ.λπ. Πήγαν οι πανεπιστημιακοί καθηγητές, πρωτοστατούντων των Συριζαίων καθηγητών που πριν λίγο καιρό προέτρεπαν τους φοιτητές να κάνουν καταλήψεις, να δημιουργείται μπάχαλο στα ΑΕΙ, αλλά αυτοί να συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά και να μην χάνουν μεροκάματα.

Ζήτησαν λοιπόν οι πρυτάνεις να καταργηθεί ο νόμος – πλαίσιο για τα ΑΕΙ και να επιστρέψουμε στο παλιό καθεστώς. Να καταργηθεί δηλαδή ο νόμος που ψήφισαν 250 βουλευτές και να επιστρέψουμε στο καθεστώς εκείνο που τα λεφτά της χρηματοδότησης μοιράζονταν χωρίς έλεγχο, που οι καθηγητές τα έδιναν κατά το δοκούν, που η πελατοκρατεία ζει και βασιλεύει, που φοιτητές τα βρίσκουν με τους καθηγητές, τους ψηφίζουν και κάνουν κουμάντο στα πανεπιστήμια. Είναι τα ίδια ιδρύματα που ελέγχονται χρόνια τώρα από αριστερούληδες οι οποίοι δε θέλουν να αλλάξει τίποτε. Και στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι βρήκαν τον ήρωά τους, αυτόν που θα διώξει τον κακό νόμο και θα τους ξαναφέρει στο θρόνο τους.

Πήγαν και οι γιατροί οι οποίοι με τη σειρά τους ζήτησαν να καταργηθούν ρυθμίσεις που αφορούν συνταγογράφηση ή τον Ενιαίο Ταμείο ή όποιο άλλο μέτρο επιχειρήθηκε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του ΕΣΥ. Προφανώς και ο Λοβέρδος έκανε ανοησίες, αλλά το σίγουρο είναι ένα: Τα νοσοκομεία είναι η χοάνη που μπαίνουν λεφτά χωρίς να τελειώνει το πάρτι.

Φυσικά πήγαν και οι δικηγόροι που ζήτησαν κατάργηση φόρων που επιβλήθηκε σε βάρος τους, όπως και οι μηχανικοί με τα δικά τους αιτήματα. Προσέξτε, πρόκειται για επαγγελματικές ομάδες στις οποίες η φοροδιαφυγή ζει και βασιλεύει. Το μαύρο χρήμα δίνει και παίρνει και κανείς δεν το έχει πολεμήσει μέχρι σήμερα. Ακόμη και ο ΓΑΠ που υποσχέθηκε ότι θα βρει λεφτά από τη φοροδιαφυγή αλλά έκανε πίσω.

Ο Τσίπρας τους άκουσε όλους σαν... πρωθυπουργός. Σε πολλούς υποσχέθηκε μάλιστα και πολλά όταν θα αναλάβει την εξουσία. Είπε για παράδειγμα ότι δε θα γίνουν οι χιλιάδες απολύσεις από το δημόσιο τομέα ή ότι θα καταργηθεί ο νόμος για τα ΑΕΙ. Φανταζόμαστε ότι έταξε πολλά σε όλους, άλλωστε, τζάμπα είναι οι υποσχέσεις, γιατί να μην το κάνει;

Λεφτά υπάρχουν γιατί να μην είναι αρεστός σε όλους; Ακόμη και στους παλαιότερους ταξικούς εχθρούς. Γιατί μη μου πείτε ότι δικηγόροι, γιατροί και μηχανικοί δεν είναι προλετάριοι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. τυφεκιοφόρος avatar
  τυφεκιοφόρος 09/05/2012 22:39:03

  πάει να καλύψει τη θέση του πασόκ ο τύπος. πάει να γίνει ο νέος πασόκ. έχουμε αγώνες αύριο μου φαίνεται. έχουμε κι άλλονα για σκίσιμο.

 2. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 09/05/2012 22:43:14

  Τώρα είναι αργά για δακρύβρεχτες αναρτήσεις.Οταν λέγαμε οτι το κράτος είναι όμηρος συντεχνιών και καστών και οτι κόβει συντάξεις επειδή δεν μπορεί να τους ακουμπήσει,γράφατε όλοι με happy face.Ασε που η Βουλή και τα ψηφοδέλτια γέμισαν κυρίως απο αυτά τα επαγγέλματα!

 3. thanos avatar
  thanos 09/05/2012 22:45:21

  Πραγματικά, επαγγελματικές τάξεις φοροφυγάδων και κυκλωμάτων. Ταυτόχρονα, με πολύ μεγάλη δύναμη στην ελληνική κοινωνία, ομαδικά και ατομικά.

 4. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 09/05/2012 22:57:59

  Αλέξης είπε: Ψηφοφόροι μου λυπάμαι, μετά την ενθυλάκωση των ψήφων, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, φιλάκια.

 5. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 09/05/2012 23:02:00

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
  Εθεάθη απατεώνας να προσποιείται τον Πρωθυπουργό στο κέντρο των Αθηνών.
  Υπόκειται στους νόμους της Ποινικής Δικονομίας περί Αντιποίησης Αρχής.
  Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του ή εάν δεν το σηκώνουν, με τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

 6. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 09/05/2012 23:13:33

  Τί πήγαν να κάνουν οι δικηγόροι στη συνταγματική διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης; Παράκρουση......

 7. wx avatar
  wx 09/05/2012 23:13:51

  για την ώρα ο Τσίπρας είναι 57000 ψήφους πίσω από την ΝΔ, αν κάτι μας λέει αυτό για την συντριβή μας...

 8. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/05/2012 23:55:30

  Ξ εχάσατε να πείτε ότι πήγε με τον γερο-Γλέζο να δει και τους εκπροσώπους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Ολοι δικαιούνται 5 λεπτά δημοσιότητας, ακόμα και τα πολ-ποτικά ρετάλια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
  Ενας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Καλύβης, στο δελτίο της ΝΕΤ είπε "κακό είναι να έχεις επαφή με την κοινωνία;". Αλλά εκπρόσωπος της ΝΔ ήταν ο Αρούλης στο ίδιο δελτίο, οπότε, φαντάζεστε, με τα κρεμμυδάκια τον έκανε τον Τσίπρα, κρέας έγινε η μούρη του....
  Αυτή δεν ήταν διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης, αυτό ήταν κανονική περιοδεία γυρολόγου-κομματάρχη. Να του εξηγήσει άλλη φορά κανείς του Αλέξη ότι η διερευνητική εντολή δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα....Πώς όταν καίμε την Αθήνα για τον Γρηγορόπουλο; Ε λοιπόν, καμία σχέση.
  Καλά που βρέθηκαν από τη Γαλλική Προεδρία να του κλείσουν την πόρτα κατάμουτρα, διότι οι Γάλλοι, σοσιαλιστές-ξεσοσιαλιστές, το προεδρικό αξίωμα το τιμούν και δεν το έχουν για να ξευτελίζεται με την κάθε τριτοκλασάτη αριστεράντζα που σπούδασε καταλήψεις και ευχέλαιο στις Καλόγριες. Ή μήπως νομίζετε πως δεν ξέρουν οι Κουτόφραγκοι το "πλούσιο" (σε...καταλήψεις) βιογραφικό του wannabe Πρωθυπουργού Τσίπρα;
  Πάλι καλά που δεν ζήτησε ο Στρατούλης να συζητήσει τα οικονομικά με την Λαγκάρντ του ΔΝΤ...

 9. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/05/2012 23:59:00

  Δεν ήταν μόνο οι δικηγόροι. Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, πήγε και ο Σύλλογος Φορτοεκφορτωτών Κατεψυγμένων Ιχθύων και Κρεάτων "Ο Άγιος Νεκτάριος" και του υποσχέθηκε να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

 10. Κρίτων avatar
  Κρίτων 10/05/2012 00:06:26

  Πίσω από τις λέξεις κρύβεται η αλαζονεία του Αλέξης! Η ωραιοπάθεια του Αλέξης! Η επαρχιωτοθεώρηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης. του Αλέξης....Δυστυχώς πίσω από τις λέξεις κρύβεται πάντα ένας Αλέξης!

 11. fantomas avatar
  fantomas 10/05/2012 00:08:32

  Όλο τον κόσμο κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. Συνδικαλιστές, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς κ.λπ.
  ΨΈΜΑΤΑ....... Εμένα δεν με κάλεσε !

 12. Nik avatar
  Nik 10/05/2012 00:17:36

  Δείτε για να μάθετε τη διαφορά μεταξύ εξυπνάδας και ευφυίας. Εξυπνος είναι, αναμφίβολα, μια πονηρή και επαρχιώτικη εκδοχή του ΓΑΠ. Αλλά μέχρις εκεί.

  Για να μείνετε άφωνοι ψάχτε να τον ακούσετε σε ξένη γλώσσα. Τράτζικ!

 13. arab_subleague avatar
  arab_subleague 10/05/2012 00:58:16

  σιγά το καλσόν

 14. ο Μήτσος avatar
  ο Μήτσος 10/05/2012 02:40:18

  Είδαμε και τον ΓΑΠ που μίλαγε καλά την ξένη γλώσσα πόσο μας πρόκοψε.

  Ο Αλέξης μπορεί να μην έχει μεγάλη πείρα σαν πολιτικός των τελευταίων 30 χρόνων, αλλά τουλάχιστον δεν είναι έρμαιο συμφερόντων. Ούτε χρωστάει σε κανέναν, άρα δεν ελέγχεται από περίεργους κύκλους. Αυτός είναι ο λόγος που το κόμμα του ήταν το μοναδικό στην ιστορία που κατάφερε να συρρικνώσει το Πασόκ αλλά και την ΝΔ σε επίπεδα πρωτοφανή.

 15. makedonas avatar
  makedonas 10/05/2012 02:42:10

  Επειδη το φιασκο με τον Τσιπρα κρατησε πολυ πρεπει να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα περι του κομματος που ονομαζεται ΣΥΡΙΖΑ.

  Το κομμα αυτο δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα ιδρυμα στεγασης των παιδιων του ΚΚΕ που εφυγαν απο το "σπιτι" και το οποιο θα μπορουσε απλα να εχει την ονομασια ΚΚΕ Β'

  Ειναι κομμουνιστες (οπως μπορει καποιος να διαπιστωσει απο τα ονοματα και τα εμβληματα των συνιστωσων του) και μαλιστα πιο σκληροπυρηνικοι απο αυτους του ΚΚΕ!Ο σκοπος τους ειναι ο ιδιος ακριβως με του ΚΚΕ και απλα φοβουνται να το πουνε ξεκαθαρα για να μην τους θεωρουν κομμουνιστες Β' κατηγοριας η κομμουνιστες "ιμιτασιον" αλλα και για να ψαρευουν φηφους ανυποψιαστων πολιτων!Ας μην ξεχναμε πως η μητρικη τους ονομασια αλλωστε ηταν...ΚΚΕ εσωτερικου!

  Οταν ο τσιπρας μιλαει για κυβερνηση της αριστερας απλα αποφευγει να πει την αληθεια!Θελει απλα συμπραξη ολων των κομμουνιστικων και παρακομμουνιστικων δυναμεων για να κυρηξει την κοκκινη επανασταση και να εγκαθιδρυσει (δια της βιας φυσικα) την δικτατορια του προλεταριατου!
  Μας το αποκαλυψε αλλωστε προεκλογικα λεγοντας πως εαν παρει την διερευνητικη εντολη δεν θα την επιστρεψει αλλα θα συγκεντρωσει τον λαο εξω απο την βουλη για να αναγκασει το ΚΚΕ σε συμπραξη και ετσι να κυρηξουν απο κοινου την κοκκινη επανασταση!

  Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας γιαυτο και ζουμε αυτο το καραγκιοζιλικι με τον τσιπρα τις τελευταιες μερες!Ο Τσιπρας πηρε τους δρομους για να αναζητησει συμμαχητες για την επανασταση που ονειρευεται γιαυτο και επισκεφθηκε ενα καρο ασχετα με την διερευνητικη εντολη μορφωματα οπως ΜΚΟ,συνδικαλιστικες οργανωσεις κλπ.Μπορει αυτα τα μορφωματα να μην εχουν σχεση με την πολιτικη σκηνη αλλα θα μπορουσαν να δωσουν μερικους στρατιωτες για την επανασταση του καπεταν-αλεξη!

  Πριν απο λιγο ο Κεφαλογιαννης και ο Κυρτσος σε εκπομπη του αλφα ρωτησαν τον εκπροσωπο του ΣΥΡΙΖΑ τι εννοει "κυβερνηση της αριστερας" και αν πισω απο αυτην την φραση κρυβεται η φραση "δικτατορια του προλεταριατου".Ο εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αντι να απαντησει στην ερωτηση αρχισε να ουρλιαζει και να κατηγορει τον Κεφαλογιαννη οτι "στο κομμα σας εχετε τσεκουροφορους βουλευτες και πρωην μελη της χρυσης αυγης!" στην προσπαθεια του να μην απαντησει στην ερωτηση!

  Να τελειωνουν λοιπον τα ψεματα και η συγκαλυψη με αοριστες εννοιες του τυπου "αριστερα","λαικη δημοκρατια" που ουσιαστικα δεν λενε τιποτα για το περιεχομενο!Δεν ειναι ουτε σοσιαλδημοκρατες ουτε τιποτα αλλο παρα ενα ακομη κομμουνιστικο κομμα (σκληροπυρηνικο μαλιστα).Μεσα στον ΣΥΡΙΖΑ ο τιτλος σοσιαλδημοκρατης θεωρειται βρισια και γενικα την δημοκρατια την απεχθανονται πραγμα που εχουμε διαπιστωσει ολοι μας στα φοιτητικα μας χρονια (καταληψεις με 1% υπερ της καταληψης,φιμωμα και βια κατα των αλλων παραταξεων,τραμπουκισμος κλπ)!

  Αυτα ομως πρεπει να τα μαθει ο κοσμος για να μην πεφτει απο τα συννεφα οταν ακουει πως εαν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαβει την εξουσια θα δημευσει τις τραπεζικες καταθεσεις!

  Σιγα το νεο!!Κομμουνιστες ειναι!Τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν?

 16. Θ.Δ. avatar
  Θ.Δ. 10/05/2012 03:07:19

  Απο βιασυνη εβαλα ασχετο ψευδωνυμο!
  Θ.Δ.

 17. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 10/05/2012 09:56:24

  το προγραμμα του συριζα ειναι αναρτημενο στο διαδυκτιο με μια μικρη προσπαθεια να ξεπερασει τα ευχολογια θα δει ποσο αστειοι ειναι για τα οικονομικα της χωρας πχ επαναγορα ολυμπιακης οτε 100000 προσληψεις στο δημοσιο και αλλα αστεια. http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=617&Itemid=170

 18. Προφήτης avatar
  Προφήτης 10/05/2012 11:33:40

  Και κάτι ακόμα. Όσοι σήμερα βάλλουν πολιτικά κατά του Τσίπρα, αποσκοπώντας στο να τον "κοντύνουν", επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο.

  Ήδη βρίσκεται στο 25%.

  Και αν αμφιβάλλουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , ας επιδιώξουν εκλογές.

  Δεν σημαίνει βέβαια ότι ο κ. Τσίπρας διαθέτει ή οφείλει να απολαμβάνει ασυλία για όσα πράττει - το αντίθετο.

  Αλλά το να τού καταλογίζονται πρακτικές που αποτελούν ρουτίνα των τέως κυβερνητικών κομμάτων είναι αστείο. Και το αντιλαμβάνονται όλοι.

  Κι επιπέλους, αν ήθελαν να ΜΗΝ αποκτήσει δύναμη ο κ. Τσίπρας, να μην ψήφιζαν το Μνημόνιο που καταστρέφει το 95% του ελληνικού λαού.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Προφήτης 10/05/2012 11:44:27

   Που το μέτρησες Προφήτη; Σου το είπαν μυστικά γκάλοπ; Αλλά πέρα απο αυτό δεν σου προκαλεί εντύπωση ότι ενώ εχεις γραψεις εδώ δεκάδες άρθρα καταδίκη της πολυπολιτισμικότητας του Τσίπρα, των δεκεμβριανών κλπ ξαφνικά έγινες συνήγορός του; Η πατρίδα που μας έλεγες που είναι; Στον ... ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οπορτουνισμός, παιδική ασθένεια των αμετανόητων αριστερών.

 19. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 10/05/2012 12:42:05

  Πάντως ή ο Προφήτης αντιγράφει το Zougla.gr ή αυτό τον Προφήτη. Τέλεια σύμπτωση κειμένων-τίτλων-απόψεων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.