#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/10/2010 22:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Άρης και το άγχος παραμονής στην επικαιρότηταΗ πολιτική life style τελείωσε την εποχή του Μημόνιου

Η δήλωση

Ολόκληρη η σημερινή δήλωση του κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλου στο «Έθνος» έχει ως εξής: «Η ΝΔ έχει αρχηγό. Εξελέγη πρόσφατα και από μεγάλη πλειοψηφία. Ουδείς τον αμφισβητεί και συνεπώς θα έχει πολλές ευκαιρίες να προσφέρει στο κόμμα.

Επίσης για τη ΝΔ ο κύκλος του Κ. Καραμανλή εμφανίζεται να έχει κλείσει. Ομως, ενδεχομένως, αυτό να μην ισχύει για τον τόπο και στο μέλλον. Και αυτό γιατί είναι ακόμα νέος και πολύτιμα έμπειρος, ώστε, εάν χρειαστεί, οι πολίτες, ή η κοινωνία, ή η ίδια ζωή να ζητήσουν να ανοίξει ένας νέος, διαφορετικός κύκλος προσφοράς από τον ίδιο για τη χώρα».Το σχόλιο:

Είδε κι ο Άρης το διπλό μέσα στην Τούμπα , της ομάδας που προς τιμήν ονομάζεται ακόμη έτσι,  κι άρχισε τις δηλώσεις.

«Είναι ακόμη νέος  και πολύτιμα έμπειρος». Για τον Βασίλη Κικίλια είπα θα λέει. Αν είναι ανώτερος ο άνθρωπος είδες τι γίνεται. Παραμερίζει την προσωπική του πικρία για τη μη αξιοποίηση του και στηρίζει τον υποψήφιο του κόμματος. Αλλά φευ. Για τον Καραμανλή μιλούσε. Αν είχε τόση στήριξη από τους συνεργάτες του τον καιρό που κυβερνούσε, μόνο ο βασιλέας Γεώργιος ο Α΄ θα τον ξεπερνούσε σε χρόνια εξουσίας.

«Αν χρειασθεί», λέει. Την προηγούμενη φορά που ο λαός ζήτησε Καραμανλή, η άλλη του επιλογή ήταν τα τανκς και είχε χαθεί και η μισή Κύπρος εν τω μεταξύ.

Βέβαια ο Άρης είναι πάντα political correct. Έχει ξεκινήσει τις δηλώσεις του με την αποκλειστική πληροφορία ότι η ΝΔ έχει αρχηγό, που ουδείς τον αμφισβητεί. Γι αυτό ρίχνουμε και καμιά ντουφεκιά, να διατρανώσουμε την παρουσία μας, μην χαθούμε κι από την επικαιρότητα. Η πολιτική με όρους life style έχει τελειώσει τον καιρό του μνημονίου, αλλά οι λεπτομέρειες αυτές δεν έχουν φτάσει στον πλανήτη Άρη.

Τώρα όσοι από εσάς σκεφτείτε ότι δεν μπορεί  ένας άνθρωπος με τις πολιτικές παραστάσεις του Άρη να μην ξέρει τη σύγχρονη πολιτική αλφαβήτα και με βάση το  timing  της δήλωσης του σκοπό του έχει να θολώσει το μήνυμα της ΝΔ ενόψει περιφερειακών, είσθε άπιστοι Θωμάδες. Πρόκειται για μια άδολη δήλωση που σκοπό είχε την στήριξη του ηθικού της ευρύτερης παραταξιακής δυναμικής. Άλλωστε απαντά στο καίριο και εναγώνιο ερώτημα του άνεργου και στα όρια της εξαθλίωσης Έλληνα, ο οποίος κοιμάται και ξυπνά με το άγχος του πολιτικού μέλλοντος Καραμανλή.

Το ερώτημα τελικά είναι αν μεγαλύτερο κακό σε αυτή τη χώρα έκαναν οι πολιτικοί ή οι επικοινωνιολόγοι με τις συμβουλές τους προς αυτούς.

Ως ειδικός επί των προβλέψεων θα σας προσδιορίσω επακριβώς το χρόνο επανάκαμψης του πρώην πρωθυπουργού, δανειζόμενος ένα σύνθημα παλαιό των οπαδών του Άρη που έσειε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο:

- Πότε;

- Ποτέ- ποτέ- ποτέ-ποτέ-ποτέ

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Yδροκερος avatar
  Yδροκερος 04/10/2010 22:38:16

  Αυτά που είπε στο ΕΘΝΟΣ δεν τα είχε συννονοηθεί πριν με τον ίδιο τον Καραμανλή;

  Στο γραφείο του Καραμανλή ήταν λένε το Σάββατο και προφανώς τον είδε από κοντά. Πήρε γραμμή και αμέσως μετά βγήκε με δήλωσή του για να υποστηρίξει ότι είναι ακόμα νέος και έχει να προσφέρει πολλά.
  Ο Άρης λειτουργεί ατύπως ως ο εκπρόσωπος Τύπου του Καραμανλή.
  Ψάχνει ρόλο γεφυροποιού και θέλει να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

  • νεφέλη avatar
   νεφέλη @ Yδροκερος 04/10/2010 22:55:11

   Πριν από λίγες μέρες όμως, έτρωγε με την Ντόρα.....

  • ΕΛΛΗΝ avatar
   ΕΛΛΗΝ @ Yδροκερος 05/10/2010 03:13:56

   Και μετά ξύπνησες........

 2. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 04/10/2010 22:56:05

  Επιτέλους, τύποι σαν τον Άρη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ας πάνε στα αζήτητα, please!
  Η τουλάχιστον, ας φτιάξει γρήγορα αυτό το κόμμα της η Ντόρα και ας τους μαζέψει. Θα προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον τόπο. Θα είναι ωραίες γλάστρες.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ ΒΙΣ 04/10/2010 23:15:08

   Ο Σαμαράς τον έχει παντελώς γραμμένο τον Αρούλη και σου λέει: Πώς θα γίνει να φανώ κι εγώ λίγο?

  • anonymos avatar
   anonymos @ ΒΙΣ 05/10/2010 09:21:18

   Μαυρίστε τον Μιλτιάση, πρώτο γύρο Τασο.

  • lpap avatar
   lpap @ ΒΙΣ 05/10/2010 09:37:00

   Σιγά μην τον πάρει η Ντόρα!! Δε νομίζω πως θέλει να τελειώσει πολιτικά. Τουλάχιστον με τέτοιες επιλογές. Πιστεύω πως η Ντόρα δεν θα καταφέρει να μπει σε βουλή αλλά θα είναι σε κυβερνήσεις συμμετοχής ως προσωπικότητα πολιτική. Ο μόνος τρόπος να υπάρχει πολιτικά. Αν πάρει απόλυτα φθαρμένους όπως ο Άρης κάηκε . Ήδη η "αδυναμία" του Σαμαρά να αφήσει στο περιθώριο άτομα, για μένα, απόλυτα διαπλεκόμενα κι αντιπαθή κι ανύπαρκτα θα του κοστίσει.

 3. Orestios avatar
  Orestios 04/10/2010 22:58:22

  Με το Κουλούρη του ΠΑΣΟΚ τί κοινό έχει ο ........ Αρούλης (σορόπια εδώ κι εκεί)?

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Orestios 04/10/2010 23:17:25

   Μήπως υπονοείς ότι ήταν και ο Αρούλης "Μέγας Προμηθευτής της Αυλής"; Ο Κουλούρης ξέρουμε τί προμήθευε.

 4. δημης avatar
  δημης 04/10/2010 22:59:45

  Μπουρνουζοπετσέτα είχε;;;;;;;;;

 5. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 04/10/2010 23:03:28

  Βγήκε και πρώτος σε σταυρούς τρομάρα του ο ζελεδούλης. Έλεος με τα πρόσωπα του χθες..

 6. BlueSky avatar
  BlueSky 04/10/2010 23:11:59

  Διάβασα μια ανάρτηση σχετικά με την Φωτεινή Πιπιλή. Εύγε, Φωτεινή, αλλά μερικοί στο κομμά είστε πολύ αργοί. Σας λείπουν ανακλαστικά. Πρέπει να διαβάζετε πιο πολύ antinews και να συμμετέχετε πιο ενεργά στην αντιπολίτευση του διαδικτύου. Ούτως ή άλλως τα πασοκοκανάλια σας έχουν αποκλείσει.Παρακάτω η σχετική ανάρτηση:
  ''Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η δαιμόνια Φωτεινή Πιπιλή δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ενώ συχνά πυκνά τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με δηλώσεις της.Πλέον, η βουλευτής της Ν.Δ., έχει «βολευτεί» με το κοινωνικό δίκτυο Facebook, απ’όπου (μέσω pm) ασκεί δριμύτατη κριτική για πρόσωπα της επικαιρότητας. «Τα πήρε» λοιπόν η διαδικτυακή Fotini με τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου και την ελληνο-κινεζική συνεργασία χαρακτηρίζοντάς τον GAP (στα αγγλοσαξονικά “κενό”) κάνοντας το σχετικό λογοπαίγνιο με το «ΓΑΠ»:
  «Ενας χρόνος Πασοκ του ΓΑΠ! Πόσο ψεύτης καί λαοπλάνος,αποδείχθηκε στό χρόνο! Μαζί με Πάγκαλο,Κατσέλη, Μίχα ,Παπουτσή θα εδιωχναν τήν COSCO καί τώρα "γλύψαν" ολοι μαζί εκεί πού εφτυναν, τους Κινέζους που εφερε η Ν.Δ.
  Πόσο GAP μπορεί να ειναι οταν καμαρώνει πού τού δίνει ΒΡΑΒΕΙΟ η Κεντρική Ευρωπαική τράπεζα στό Βερολίνο επειδή με τά μέτρα στήν Ελλάδα,εσωσε τους Γερμανούς τραπεζίτες!», αναφέρει η Fotini Pipili στο pm της.
  Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω πόσο μάλλον για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
  Για του λόγου το αληθές: Δείτε το facebook της!
  Οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ, τι κάνουν;;;;;

  • Yδροκερος avatar
   Yδροκερος @ BlueSky 04/10/2010 23:46:18

   "Πόσο GAP μπορεί να ειναι οταν καμαρώνει πού τού δίνει ΒΡΑΒΕΙΟ η Κεντρική Ευρωπαική τράπεζα στό Βερολίνο επειδή με τά μέτρα στήν Ελλάδα,εσωσε τους Γερμανούς τραπεζίτες!», αναφέρει η Fotini Pipili στο pm της"

   Οι γερμανοί τραπεζίτες θα του ζητάνε το βραβείο πίσω σε λίγους μήνες.Η κατάσταση οδηγήται σε αναδιαρθρωση χρέους.
   Ο ελληνικός λαός τι βραβείο του δίνει του κυρ. Παπ? Ασφαλώς το βραβείο της ανοικτής παλάμης.

   • anonymos avatar
    anonymos @ Yδροκερος 05/10/2010 09:23:50

    Μα είναι τόσο απλό γιατι δίνετε διαστάσεις?
    Κάθε εταιρεία κάθε χρόνο βραβεύει τους καλύτερους υπαλλήλους της.
    Ετσι φέτος η Ντόιτσε Μπάνκ βράβευσε τον καλύτερο εισπράκτορα της.

  • Γλίτσας avatar
   Γλίτσας @ BlueSky 04/10/2010 23:49:01

   Εσύ τι είσαι; Ο γιος της η κανένα τσιράκι της. Σιγα μη μπούμε στο φεις μπουκ να διαβάσουμε τη πιπιλή. Και όχι τίποτα άλλο αλλά μάσησε και ο υδροκέφαλος και σου απαντάει σοβαρά.

   • Γλίτσας avatar
    Γλίτσας @ Γλίτσας 04/10/2010 23:55:57

    Τα στοιχεία που μαζευει το φεις μπούκ τα πουλάνε στις στοές των τεκτώνων και θα μας ελέγχουν όλους σε λίγο. Μετά μας φταίνε τα θηρία και τα χαράγματα. Αφού μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας δινοντας τους τα εσώψυχα μας γραφοντας τα όλα στα κοινωνικά δίχτια.

 7. Κώστας avatar
  Κώστας 04/10/2010 23:12:15

  Αρης Σπηλιωτόπουλος, η προσωποποίηση της αποιδεολογικοποίησης της Κεντροδεξιάς παράταξης: Ντρέπομαι να πω πως είμαι κεντρώος διότι θα με πάρουνε με τις πέτρες όσοι γνωρίζουν την πρόσφατη πολιτική ιστορία της Ελλάδος. Ξεκίνησα και από την καραμπινάτη δεξιά ΔΗΑΝΑ και μερικοί θα το θυμούνται. Δηλώνω μεσαίος μια που ο Λούλης είναι ο γκουρού μου. Επενδύω στις δημόσιες σχέσεις. Εχω αφόρητο κοινωνικό σύμπλεγμα κατωτερότητας με την λάμψη του lifestyle. To καλύπτω με πουκάμισα και γραβάτες που νομίζω πως είναι trendy, ενώ στην πραγματικότητα θα ήταν επιλογές μόνο του Χάρη Σιανίδη. Ολοκληρώνω την μεγαλειώδη πολιτική μου καριέρα υποστήριζοντας Ντόρα Μπακογιάννη.(Καταραμένες δημοσκοπήσεις, με πήρατε στο λαιμό σας.) Ο αρχηγός του κόμματος μου θέλει πριν και πάνω από όλα ιδεολογικό αγώνα με γωνίες χωρίς "μεσαία" στρογγυλέματα. Δηλαδή δεν του κάνω. Θα του δείξω εγώ...

 8. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 04/10/2010 23:17:33

  Μπα?Ασχολούμαστε και με το life style ρεπορτάζ τώρα?

  Ο κος Σπηλιωτόπουλος κάνει μια "πυθιακή" δήλωση. Αρχικά δηλώνει παρών στην πολιτική επικαιρότητα (η αλήθεια είναι ότι τον είχαμε ξεχάσει αλλά φαίνεται ότι δε μας έχει ξεχάσει ο ίδιος).
  Η δήλωσή του μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως. Δίνει τα διαπιστευτήριά του στη νέα ηγεσία (αλλά αν αποτύχει τότε αυτός θα πάρει θέση).
  Αναφέρεται σε ένα "διαφορετικό κύκλο προσφοράς" του Καραμανλή. Δηλαδή αυτός ο "διαφορετικός" νέος κύκλος μπορεί να σημαίνει πρόεδρος του κόμματος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας (σε όλα μέσα είναι).
  Δηλώνει επίσης ότι ο Καραμανλής είναι νέος ακόμα (άρα και ο ίδιος).
  Έχει καλές σχέσεις με τη κα Μπακογιάννη.
  Με λίγα λόγια λέει "Παιδιά είμαι κι εγώ εδώ και όταν θα δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις θα τοποθετηθώ αναλόγως"
  Πολιτευτής της απολιτίκ μεταμοντέρνας πασοκικής κεντροδεξιάς του μεσααίου χώρου.
  Ναι, υπάρχουν πολλοί σαν κι'αυτόν και ψηφίζουν κιόλας (μετά από ένα executive weekend στις Κυκλάδες)

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Γιάννης Φαίλτωρ 04/10/2010 23:42:34

   Το ζήτημα όμως εμπίπτει στις προβλέψεις, που όπως γνωρίζεις είμαι ο αρμόδιος (και ο αριστογείτων να μη σου πω)

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Μικρός Οδυσσέας 05/10/2010 11:32:14

    Καλό! Μικρός και τυραννοκτόνος Οδυσσέας λοιπόν.

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Μικρός Οδυσσέας 05/10/2010 11:40:51

    Μικρέ Οδυσσέα πρόσεχε! Η δολοφονία του Ιππάρχου από τους τυραννοκτόνους είχε κίνητρο την ερωτική αντιζηλία. Δεν είναι ώρα τώρα να σου βγει και το όνομα ως η "Σαλώμη" του αθλητικοπολιτικού ρεπορτάζ!

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ Μικρός Οδυσσέας 05/10/2010 14:46:59

    Φαιλτόριους σε ανακαλώ εις την τάξιν. Πάλι ψεκασμένος είσαι?

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Μικρός Οδυσσέας 05/10/2010 15:03:20

    Νέφος αοράτων σωματιδίων ίπταται επί των κεφαλών ημών.
    Λέω να πάω μέχρι τη Μύκονο για καθαρμό!

 9. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 04/10/2010 23:29:48

  Για τον αρούλη τα είπαμε, τώρα σε ότι αφορά τον Παναγιωτόπουλος στο άλτερ σήμερα ήταν αρκετά καλός. Πρώτη φορά που έδωσε σωστές απαντήσεις στακάτες και επιτυχημένες, λίγο ακόμα και θα πιάσει καλό επίπεδο.

 10. η Dimi avatar
  η Dimi 04/10/2010 23:33:31

  Perry in the “Land of Opportunity”

  http://bit.ly/PWK1M

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ η Dimi 05/10/2010 10:07:33

   Εξαιρετικά διδακτικό Dimi. Thanks

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ μικρός οδυσσέας 05/10/2010 10:30:13

    Αnytime!

 11. Aris. A avatar
  Aris. A 04/10/2010 23:36:24

  Ο κύριος Σπηλιωτόπουλος αν δεν κάνω λάθος είναι βουλευτής Β Αθηνών.

  Είναι εκεί που παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά γλώσσες και όνειρα που το πρωί αντί να δουλεύουν λόγω της υψηλής ανεργίας σαπίζουν βλέποντας Μενεγάκη.

  Είναι εκεί που πενηντάρηδες και πενηνταπεντάρηδες μένουν άνεργοι μη μπορώντας να ζήσουν την οικογενειά τους και πέφτουν στα αντικαταθλιπτικά.

  Είναι εκεί που συνταξιούχοι προσπαθούν να ζήσουν με 800 ευρώ στήνονται στις ουρές του ΙΚΑ και τον νοσοκομείων προσπαθώντας να βρουν γιατρούς.

  Είναι εκεί που τα πρεζόνια το βράδυ βγαίνουν παγανιά σπάζοντας τζάμια αυτοκινήτων και ψάχνοντας τα μπας και βρουν κάτι να πουλήσουν για να εξασφαλίσουν την δόση τους.

  Είναι εκεί που τα ζευγάρια που δουλεύουν δεν βρίσκουν σταθμούς να στείλουν τα παιδιά τους και τα δίνουν πότε στον ένα γείτονα πότε στον άλλο.

  Ακούσατε όλο αυτό το διάστημα κάποια παρέμβαση για τα παραπάνω κάποια επερώτηση κάποια ανησυχία κάποιο προβληματισμό.

  Οχι βέβαια.

  Οι πρίγκιπες δεν ασχολούνται με τιποτένια πράγματα.

  Η ασχολία τους όταν δεν περνάει η υπερτιμημένη μπογιά τους είναι να δημιουργούν προβλήματα σαν τα μικρά παιδιά που κλαίνε όταν δεν τα παίζουν τα μεγαλύτερα στο παιχνίδι.

  Το Περιστέρι, το Αιγάλεω, οι Αγ Ανάργυροι είναι πολύ μακριά από το Κολωνάκι για να ξέρει ο Αρης τι γίνεται στην εκλογική του περιφέρεια.

  Αλήθεια αυτός δεν είναι όπως μας παραμύθιαζαν οι πολιτικοί αναλυτές που έχει μεγάλη επιροή στο εκλογικό σώμα και ιδιαίτερα στους νέους και η υποστήριξη του στην Μπακογιάννη θα άλλαζε τα δεδομένα πέρυσι τον Δεκέμβριο.

  Αρη είδες πόσο σε ακολουθήσαμε στις επιλογές σου κακώς δεν το λαμβάνεις υπόψη θα σου χρειαστεί στις επόμενες εκλογές.

  Αυτός δεν είναι που σήμερα συμμαχεί με αυτούς που τον αποκαλούσαν Αρούλη και Σαλώμη με στόχο να πλήξει τον νέο αρχηγό που δεν είναι διατεθιμένος να ικανοποιήσει τα καπρίστια του.

  Το έχω πει και θα το ξαναπώ Αρη τι ρόλο παίζετε το ξέρουμε είστε πολύ προβλέψιμοι.

  Και όπως λένε καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Aris. A 04/10/2010 23:40:43

   Το δικό μας όμως έχει Δράκο και κατεεβαίνει στην Πελοπόννησο

   • Aris. A avatar
    Aris. A @ Μικρός Οδυσσέας 05/10/2010 00:28:09

    Οδυσσέα παρατηρείς ότι το αντι Σαμαρικό μπλοκ έχει χάσει την ψυχραιμία του και αυτό κατά την γνώμη μου είναι η ισχυρότερη δημοσκόπηση ότι ο Σαμαράς πάει καλύτερα από ότι και εμείς πιστεύουμε.

    Εχουν φτάσει στο σημείο να στηρίζουν υπόδικους υποψηφίους δημάρχους αντιπεριφερειάρχες και το κακό συναπάντημα αρκεί να γίνει ζημιά στους επίσημους υποψηφίους της ΝΔ.

    Μέχρι και αντιμνημονιακούς υποστηρίζουν.

    Μου θυμίζουν εμένα που στα δεκαεπτά μου για να λυγίσω μια κουκλάρα που είχα βάλει στο μάτι και πέρναγα συνέχεια μπροστά από το σπίτι της με την μεγαλύτερη ξαδέρφη μου.

    Σωστά κατάλαβες και την κουκλάρα δεν έβγαλα και με την ξαδέρφη μου τσακώθηκα γιατί την ανάγκαζα να στολίζεται ντάλα μεσημέρι αντί να είναι στην θάλλασα.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Μικρός Οδυσσέας 05/10/2010 01:20:38

    @aris.A

    «Χωρίς τη σαβούρα το παπόρι μπατάρει» ~Μανιάτικη Παροιμία

    Αγωνία + πανικός + φόβος = Δικαιολογημένη Απώλεια Προσανατολισμού και Ψυχραιμίας, γιά τους πάσχοντες πολέμιους του κ. Αντώνη Σαμαρά.

    Ηγγηκεν η Ωρα του "Διά Ταύτα"..

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ Μικρός Οδυσσέας 05/10/2010 09:48:49

    Δεν ξέρω αν έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους πάντα προαναγγέλουν κόμμα το οποίο λέει στις δημοσκοπήσεις πιάνει το 3 τοις εκατό. Και γιατί δεν κατεβαίνουν στις περιφερειακές που είναι η πιο μεγάλη δημοσκόπηση?

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Μικρός Οδυσσέας 05/10/2010 10:28:07

    Οδυσσέα, Καλημέρα.

    Ανεξαρτήτως προθέσεων γι’αυτούς του κυρίους φαίνεται να ισχύει το γνωμικό:

    «Μία πράξη οφείλει να είναι αποτέλεσμα σκέψης, όχι υποκατάστατό της»

    ~Jeff Mallett: Δημιουργός του γίγαντα Yahoo® από την αρχική του φάση,
    μέχρι και το παγκόσμιο franchise, που είναι σήμερα.

 12. I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
  I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 04/10/2010 23:50:01

  Ο Σπηλιωτόπουλος, σαν πονηρούλης που είναι, αυτό που κάνει είναι απλά να συντηρεί το θέμα Καραμανλή (που καλλιέργησαν οι νταβατζήδες) και που ο ίδιος ο Καραμανλής το ξέκοψε ορθά-κοφτά. Απλά είναι πιο προσεκτικός από τους διάφορους Μεγκαφύρερ και το κάνει με τσαχπίνικο τρόπο.

 13. noldor avatar
  noldor 04/10/2010 23:59:30

  Συνεχίστε να τρώγεστε μεταξύ σας και ο ένας να σας βρωμάει και ο άλλος να σας μυρίζει και θα καταλήξετε ΣΥΡΙΖΑ.

  • man8os avatar
   man8os @ noldor 05/10/2010 01:53:23

   Καμμενος με τον Τολκιν?
   Μην ανυσηχεις δεν χρειαζονται οι Αρουλδες, οι Κοστετσιδες και η σια.
   Παρεπιμπτοντος ο Παναγιωτοπουλος ηταν εξαιρετικος σημερα. Λιγο ακομα θελει να βελτιωσει την σαφηνεια των απαντησεων και θα βαθμολογηθει με 10.

   • Tassos avatar
    Tassos @ man8os 05/10/2010 09:05:30

    Και μένα μ'έκανε εντύπωση. Στιβαρός. Φαίνεται ότι αρχίζουν και αίρονται όλοι στο ύψος τους. Ηταν αυστηρός γιατί κατάλαβε ότι οι χαριτωμενιές με αυτό το άθλιο σύστημα ΜΜΕ καιΠΑΣΟΚ δεν βγάζουν πουθενά.

 14. diasapollon avatar
  diasapollon 05/10/2010 00:12:44

  Τι άλλο μπορούσε να πει ο Αρηντορούλης;

 15. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 05/10/2010 00:20:08

  Μικρε Οδυσσέα,


  Προσπαθώ να αντιληφθώ ποιό είναι το επιλήψιμο της δήλωσης Σπηλιωτόπουλου.

  Πολύ φοβούμαι ότι αρχίζουμε έναν αγώνα δίκης προθέσεων.

  Αν ο Σαμαράς στις επόμενες εκλογές ζητήσει από τον Καραμανλή να ηγηθεί του ψηφοδελτίου επικρατείας και να περιοδεύσει τη χώρα συμμετέχοντας στην προεκλογική εκστρατεία, τι θα πούμε τότε; Είναι μάχιμος ο Καραμανλής;

  Αν ο Σαμαράς εκλεγεί Πρωθυπουργός και προτείνει τον Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τι θα πούμε τότε; Κακώς τον πρότεινε;

  Το θέμα της υποτιθέμενης επανόδου του, που όλοι ξέρουμε ποιοί διακινούσαν, το έκλεισε ο ίδιος ο Καραμανλής με ξεκάθαρο τρόπο.

  Γιατί συνεχίζουμε να διυλίζουμε τα πράγματα;

  Τέλος, όσον αφορά στα του Life style του κ. Σπηλιωτόπουλου, ας τα βλέπουν αυτοί που τον ψηφίζουν.

  • man8os avatar
   man8os @ Κώστας Ροδινός 05/10/2010 01:55:33

   Δεν ειναι απιθανο οταν γινει ο Σαμαρας προθυπουργος να αναλαβει ο Καραμανλης καποιον επιτελικο ρολο.
   Επισης δεν αποκλειετε αργοτερα, μετα απο χρονια να γινει προεδρος την δημοκρατιας. Αλλα αυτη η κουβεντα δεν εει αξια να γινετε τωρα.

   • ΕΛΛΗΝ avatar
    ΕΛΛΗΝ @ man8os 05/10/2010 03:25:15

    Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα.

    Το timing

    Και όχι αυτη καθαυτή η δήλωση

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Κώστας Ροδινός 05/10/2010 09:58:52

   Κώστα καλημέρα. Αν δεν γνωρίζει ο Άρης από πολιτικό timing, από εσωτερικές ισορροπίες, από ξεκάθαρα προεκλογικά μηνύματα, την ώρα που η Ντόρα προαναγγέλει κόμμα και η δήλωση του ήταν απλά για το μέλλον του Καραμανλή, πάω πάσο.

 16. Tassos avatar
  Tassos 05/10/2010 00:37:31

  Re παιδιά με συγχωρείται αλλά εκεί στην Αθήνα σαν να το χετε ψιλοχάσει. Μπορεί να με εξηγήσει κάποιος πώς αυτός ο κενός άνθρωπος, εξαρτημένος από το άθλιο lifestyle βγήκε πρώτος στην Β'Αθηνών? Και πιο πριν είχε βγει ο Κούλης.. Δηλ. με τέτοιους βουλευτές πώς να πάρει η έρμη η ΝΔ παραπάνω από 20-25 % στην Β'Αθηνών. Προκαλούν την φτωχολογιά τέτοιες επιλογές. Πώς θα σε ψηφίσει ο μεροκαματιάρης όταν η εικόνα που έχει για την ΝΔ είναι το παλαμάρι που κρατάει ο Σπηλιωτόπουλος στην θαλαμηγό?

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Tassos 05/10/2010 00:48:29

   Γιατι η Αθηνα και η Β' Αθηνων ιδιως εχει καθε καρυδιας καρυδι.
   Υπαρχει και η Γλυφαδα που τωρα κατεβαινει ο Βαρβιτσιωτης,το Μαρουσι,η Κηφισια και πολλα άλλα χωρις φυσικα να αποκλειονται και ευπορες ομαδες και στις λαικες συνοικιες.
   Αν η ΝΔ δεν θελει για ψηφοφορους τους ανθρωπους που εχουν καποια οικονομικη επιφανεια και θελει να τους χαρισει στο ΠΑΣΟΚ παω πασο.
   Και ο Αρης χρειαζεται και ο Πολυδωρας και η Παπακωστα και ολοι.
   Η ΝΔ δεν ειναι -τουλαχιστον δεν ηταν - μονοταξικο κομμα.

   • noldor avatar
    noldor @ ψυχραιμια 05/10/2010 02:16:35

    Αυτό λέω και γω

 17. moriarty avatar
  moriarty 05/10/2010 01:19:42

  Ο 'Αρης δεν είναι σοβαρός πολιτικός ... Εξελέγη στην Β' Αθηνών γιατί αυτό είναι το επίπεδο του κομματικού μηχανισμού που τον ανέδειξε, αυτά είναι τα άτομα που προωθεί το μηντιακό σύστημα, και αυτά είναι δυστυχώς και τα κριτήρια πολλών Ελλήνων ψηφοφόρων, οι οποίοι επιλέγουν βουλευτές με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν οδοντόκρεμα.

  Βγήκε λοιπόν ο Άρης και είπε κατι σε μια εφημερίδα που του πήρε συνέντευξη για να γεμίσει τις σελίδες της, και το μηντιακό σύστημα αναδεικνύει την μαλακία σε περισπούδαστη δήλωση που χρήζει πολλαπλών αναγνώσεων γύρω από το μέλλον του ΚΚ 'Β. Λες και η βασική ανησυχία των ψηφοφόρων που εγκατέλειψαν τη ΝΔ στις εκλογές του 2009, ή το βασικό πρόβλημα των ανέργων, των οικονομικά κατετραμμένων, των πληγέντων από την οικονομική κρίση, είναι ο μελλοντικός ρόλος του ΚΚ 'Β! Συγγνώμη αν ακούγομαι καυστικός, αλλά παίζεται το μέλλον των παιδιών μας και καλό είναι οι διάφοροι φελλοί - πολιτικάντηδες, παπαγαλογράφοι, γιοί, κόρες και εγγόνια - να βγάλουν τον σκασμό και να σταματήσουν να παράγουν λευκό θόρυβο!

  Εδώ φαίνεται και το επικοινωνιακό πρόβλημα της ΝΔ - η ΝΔ θα έπρεπε να κάνει ειδήσεις με καθημερινές προτάσεις και ιδέες για την πάταξη της διαφθοράς, την ανασύσταση του κρατικού μηχανισμού, την ανάταξη της οικονομίας. Να δημιουργεί ιδεολογική ζήμωση στην κοινωνία - όχι απλά «Όχι στο μνημόνιο». Αποκτώντας το προβάδισμα στον ιδεολογικό τομέα, για να αποκτήσει και το προβάδισμα στον πολιτικό, που έλεγε κι ο Γκράμσι (;). Περιμένουμε να ακούσουμε προτάσεις από τον Στ. Δήμα, να δούμε επιτελείο σοβαρών επιστημόνων, κι αντ' αυτών ακούμε τον Αρούλη να παίζει την Πυθία.. Έλεος πλέον.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ moriarty 05/10/2010 11:56:22

   Έχεις εντελώς δίκιο, αλλά πώς να αποκτήσει προβάδισμα στην κοινωνία μέσω ζύμωσης στον ιδεολογικό τομέα, όταν το επίπεδο του κομματικού μηχανισμού είναι αυτό που περιγράφεις, και δυστυχώς δεν έγινε καμμία σοβαρή δουλειά προς την κατεύθυνση της αναβάθμισής του, ένα χρόνο τώρα? Όταν η κορυφή και η βάση δεν επικοινωνούν?

   • moriarty avatar
    moriarty @ δρόμος 05/10/2010 23:53:05

    Προβάδισμα στην κοινωνία ίσως να μπορούσε παλαιότερα να αποκτήσει με μηντιακές πατερίτσες και ισχυρές δόσεις λαϊκισμού, όπως δηλ. ο ΓΑΠ που από «Γιωργάκης» έγινε Γιώργος και από ακαταλληλότερος, καταλληλότερος. Όμως, τώρα πλέον που τελειώσανε τα δίφραγκα, που φθάσαμε στο ταμείο, που καταρρέει το σκηνικό, το προβάδισμα στην κοινωνία θα πρέπει να είναι ουσιώδες και αληθινό. Οι ομιλίες και οι συνεντεύξεις Σαμαρά δίνουν σαφείς ενδείξεις ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και την πρόκληση. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι διαθέτει σχέδιο για τη λύση του προβλήματος, ή ότι διαθέτει τα υλικά για να βάλει το ενδεχόμενο σχέδιό του σε εφαρμογή. Θα έλεγα μάλιστα ότι, παρά την αντίληψη περί του προβλήματος, ο ΑΣ φαίνεται να παραμένει προσανατολισμένος σε στενά κομματικές λογικές για την αναζήτηση λύσεων - λογικές που είναι αδιέξοδες λόγω της φύσεως του κομματικού μηχανισμού αλλά και της εποχής και του διακυβεύματος. Εν πάσει περιπτώσει, η πορεία θα δείξει.

 18. Αγροφυλακας avatar
  Αγροφυλακας 05/10/2010 05:47:51

  Είναι κρίμα γιατί ο Άρης έχει και γνώσεις και το χάρισμα του λεγειν αλλά είναι παλάντζας και μόνο για λόγια και show off. Τα ιδία έκανε και στο συνέδριο, κλείνοντας την ομιλία του με κάτι σαν: «Αγαπάμε τον Σαμαρά, αλλά αγαπάμε την ΝΔ περισσότερο», ενθουσιάσθηκε η ομαδουλα του και έτρεξαν να τον συγχαρούν στο τέλος. Επήγα και εγώ του σφίγγω το χέρι και του λέω: «Άρη, εσύ έχεις καλές ιδέες γιατί δεν έβαλες για αρχηγός?». Δεν ήξερε αν θα έπρεπε να με πιστέψει και τελικά του λέω: Τώρα όμως Άρη, αρχηγό έχουμε δεν ψάχνουμε άλλο για αρχηγό, και συμπλήρωσα στην γλώσσα που είμαι σίγουρος καταλαβαίνει καλά: “Make up your mind where you belong, stop speaking on both sides of your mouth”. Το ότι είναι μόνο για λόγια το βασίζω στο έργο του σαν υπουργός παιδείας και την προσωπική εμπειρία που είχα μαζί του (εξ αποστάσεως) διότι ούτε καν απαντούσε την αλληλογραφία του.

  • Κοντη Λιζα avatar
   Κοντη Λιζα @ Αγροφυλακας 05/10/2010 13:39:05

   Το Αγροφυλακα που έχει ενα σαιτ στους οδοντογιατρούς τονε γνωρίζεις;

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Κοντη Λιζα 05/10/2010 14:16:22

    Καμια σχεση. Δωσε την διευθυνση να παω και εγω να δω.

  • moriarty avatar
   moriarty @ Αγροφυλακας 05/10/2010 23:54:06

   Τι γνώσεις έχει ακριβώς ο Άρης, που τις απέκτησε και που τις απέδειξε;

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ moriarty 05/10/2010 23:59:59

    Κάπου άκουσα πως έχει τελειώσει ΙΕΚ κομμωτικής αλλά δεν την ασκεί.

 19. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 05/10/2010 07:59:03

  για το στολισμο του Υπουργειου του δεν μιλησε? Δε μας αφηνεις ησυχους Αρη μου..! Δεν εχουν στομα τα παλαμαρια στη φωτογραφηση να μιλησουν.

  Το τικ γλιστραει??

  ΠΠ

 20. Γιώργος avatar
  Γιώργος 05/10/2010 11:18:22

  Πάντως και ο Αβραμόπουλος ήταν απελπιστικά απογοητευτικός χθες στο ΜΕΓΚΑλο κανάλι. Ασαφής, χωρίς να μπορεί να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε καίριες πολιτικές γραμμές της Ν.Δ., όπως ο αντιμνημονιακός χαρακτήρας των επερχόμενων εκλογών, ή την συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τα εξαπτέρυγα του, ΛΑΟΣ και Ντόρα.
  Δυστυχώς, ο Σαμαράς τραβάει μόνος του το κουπί προς το παρόν...

  • metalhead avatar
   metalhead @ Γιώργος 05/10/2010 11:23:35

   αντιθετα ο γκιουλεκας ηταν πολύ καλός...μολις ακουστηκε κατι για το το ονομα "μακεδονία" εβγαλε το σκασμό,ενω για το μνημόνιο τον ταπωσε ο κουκουές...και μετά ειπε οτι δε θα αυξησει τα δημοτικά τέλη.."λεφτα υπάρχουν" δηλ.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Γιώργος 05/10/2010 11:58:35

   Χρειάζεται πολύς καιρός για να επιμορφωθούν τα στελέχη, και όταν συνεχώς παρεμβαίνουν εκλογικές διαδικασίες ο χρόνος δεν βρίσκεται!

 21. Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ avatar
  Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ 05/10/2010 11:25:31

  Την κυριακή το βράδυ, λίγο πριν τις 11 ήμουν στο liberty bar-restaurant στη Γλυφάδα.

  Ετοιμαζόμουν να φύγω γιατί δούλευα την επόμενη ημέρα το πρωί...

  Εκεί... σκάει μύτη και ο κ. Σπηλιωτόπουλος ... με ωραιότατο μπλε φουλάρι...

  Εντύπωση έκανε στην παρέα μου και σε άλλους που άκουγα γύρω το πόσο πολύ

  μαυρισμένος ήταν (παρήγγειλαν και solarium στη Βουλή;;) και πολλά αστειάκια

  ακούστηκαν για το φουλάρι... άν ήταν άραγε από τις παραγγελίες της "νέας

  διακυβέρνησης...και της μηδενικής ανοχής"

  Εγώ που δούλευα την επόμενη ημέρα έφυγα... Η Βουλή είχε ρεπό δευτεριάτικα άραγε

  και ο κος Σπηλιωτόπουλος το ξενύχτησε;

  Φυσικά και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι και πρέπει να χαλαρώνουν και να

  διασκεδάζουν. Η εικόνα όμως ενός υπερμαυρισμένου βουλευτή να έρχεται

  στο bar αργά την ώρα που άλλοι αποχωρούν επειδή εργάζονται την επόμενη, είναι

  μάλλον άκομψη (παρά την κομψότητα του φουλαριού)

 22. metalhead avatar
  metalhead 05/10/2010 11:43:06

  ήταν συνοδευμένος?

 23. KyrMitsos avatar
  KyrMitsos 05/10/2010 17:07:56

  http://1.bp.blogspot.com/_SYRDRclMq4Q/Sw26XALZlUI/AAAAAAAAADE/uwqQwr0idyI/s1600/%CF%83%CF%80%CE%B7%CE%BB8.jpg

  Άρη μου!!!


  Ποιηματάκια!!!!!
  -Αρη μου το μπουρνούζι σου
  πού το ‘χεις κρεμασμένο;
  Μήνα στης Ντόρας Κούβελου,
  μήνα στης Μητσοτάκη;
  -Εκεί το κρέμασα, ψηλά,
  σ΄ ένα καρφί μεγάλο,
  για να ‘χω να σκουπίζομαι
  όταν ιδρώσω κι άλλο!
  Τόσο πολύ κουράστηκα
  για να σας κυβερνήσω,
  που θέλω και να σκουπιστώ
  όταν θα σας ...μιλήσω!
  (ελεύθερη επιλογή ρημάτων σε -ισω!)
  ***
  -Εσυ δεν ήσουν Αρη μου
  που σ΄ ειπανε Σαλώμη;
  Γιατί τώρα τους στέκεσαι
  και θες να καταφέρεις,
  να γίνει αντιπολίτευση
  ο κυρ Καρατζαφέρης;
  ***
  -Αρη μ΄ τη πετσετούλα σου
  πάρτηνε και σκουπίσου
  γιατί στο λέρωσε πολύ
  η Ντόρα το …λειρί σου!
  ****
  ΛΑΟΣ τον Άρη κούνησε
  καλό της Ντόρας κάνει!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.