#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/09/2010 19:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Άδωνις στον τοίχοΑπόσπασμα από την σημερινή (26/9/2010) συνέντευξη του κ. Γεωργιάδη στον Κυριακάτικο Ελεύθερο Τύπο

E.T.: Θα δώσετε τη μάχη σε μια περιφέρεια που ο πληθυσμός μαστίζεται από την ανεργία , τα  λουκέτα , τις περικοπές μισθών .Πως θα προσελκύσετε τον ψηφοφόρο , όταν έχετε ταχθεί υπέρ του μνημονίου ;

Α.Γεωργιάδης : To μνημόνιο το υπερψήφισα με τον ίδιο τρόπο που θα έτρωγα μουρουνέλαιο , εάν μου έλεγε ο γιατρός ότι η θα το φάω ή  θα πεθάνω ……

Μπορεί τώρα ο κ. Γεωργιάδης να απαντήσει και σε αυτές τις ερωτήσεις;

Στην σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας , την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρός σας , στα  γραφεία της στην Βουλή , στις 09:00 το πρωί  , την ημέρα διαδικασίας ψηφίσεως  των μέτρων από την Ελληνική Βουλή , γιατί ψηφίσατε ΝΑΙ , μαζί με Βορίδη , Πλεύρη , Αποστολάτο , Αιβαλιώτη και Καρατζαφέρη , ενώ οι άλλοι 9 βουλευτές  ψήφισαν ΟΧΙ ;

Τότε ισχυρισθήκατε πως το κάνατε για το καλό της πατρίδος και βρήκατε ως μόνη λύση την ψήφιση του Μνημονίου .

Οι άλλοι που ψήφισαν ΟΧΙ , δεν  ήταν υπέρ του συμφέροντος της πατρίδος ;

Βέβαια παραμένει η απορία , πως πλειοψήφησε το ΟΧΙ μεταξύ σας και μέσα στην αίθουσα της βουλής όλοι ψήφισαν ΝΑΙ .

Μήπως είναι και ένα θέμα που αφορά την κολοβή δημοκρατία στο κόμμα σας ;

Ε.Τ. : Ο συνδυασμός σας  θα στελεχωθεί από πρόσωπα που προέρχονται από το ΛΑΟΣ η και από άλλους πολιτικούς χώρους ;

Α.Γεωργιάδης :Ήδη σας ανακοινώνω ότι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης μου στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας , είναι ο Αντώνης Δαλακούρας  , ο οποίος και εκπροσωπεί στη Νομαρχία Αθηνών την Ν.Δ.

Χα χα χαααα

Με αυτή την απάντηση ο κ. Γεωργιάδης δεν κάνει τίποτα άλλο απο τον να επιβεβαιώνει τον τίτλο του εξαπτέρυγου του ΠΑΣΟΚ , γιατί όλοι γνωρίζουν πως ο κ. Δαλακούρας είναι του άρματος της Ντόρας .

Όπως επίσης , όσοι γνωρίζουν τα του κόμματός του , γνωρίζουν την απόφαση της Ντόρας για πλήρη στήριξη των υποψηφίων του ΛΑΟΣ σε όλους τους συνδυασμούς .

Όμως ξεχνάτε να αναφέρετε τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που μετέχουν του ψηφοδελτίου του κ. Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη.

Τα παραθέτουμε, προκειμένου να φρεσκάρουμε την επιλεκτική μνήμη του .

Μαυρομάτης , Κυριακίδου , Καραγιαννίδης , Φαραζάς , Ταχτσίδης , Δάγκου και Γαλαντέρης

Μήπως όλοι αυτοί διαφώνησαν με τις πολιτικές του αρχηγού του ΛΑΟΣ και κυρίως με το αντιλαϊκό μνημόνιο , στην ψήφιση του οποίου ο κ. Γεωργιάδης έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο;

Δυστυχώς, κ. Γεωργιάδη , κάποια στιγμή θα αναγκασθείτε να πείτε την αλήθεια στους ψηφοφόρους σας που σας γυρνούν σιγά-σιγά  την πλάτη

ΑντιΛΑΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ορθολογιστής avatar
  Ορθολογιστής 26/09/2010 19:27:26

  Κάτι τέτοια φαίνεται ότι διαβάζουν οί άνθρωποι τής φωτογραφίας καί ξεράθηκαν στά γέλια.

 2. Paranoia avatar
  Paranoia 26/09/2010 20:51:23

  "που σας γυρνούν σιγά-σιγά την πλάτη"
  τι σιγά-σιγά ρε αντιΛΑΟΣ, εδώ στο site του την Εκκλησία του Δήμου (τρομάρα του) πλέον μόνο για να του τη μπούνε γράφουνε και αυτό αραιά και που.

 3. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 26/09/2010 21:11:04

  Η Μπακογιάννη σήμερα στη Real News λέει πως «σαφώς» ο Καρατζαφέρης μετακινήθηκε προς το Κέντρο. Επίσης δεν αποκλείει ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον.

  • KyrMitsos avatar
   KyrMitsos @ Γιάννης Σ. 28/09/2010 01:40:27

   το επιβεβαίωσε και η κυρα Φερενίκη Τζαβέλαινα!
   Οταν τον δίαλεξε να την διαλέξει για αρχηγό του ψηφοδελτίου για την Ευρωβουλη. τότε που έβαλε και τον θανασάκη στη δεύτερη θέση για να σκορπίσει τον ντορό για την επιλογή του!
   Ο θανασάκης έμεινε 3 μήνες στην ευρωπαική του θέση και μετα ...λάκισε για να διεκδικησει την βουλευτική του έδρα!
   Εφαγε 2 θέσεις ο Πολύστροφος στην Ευρώπη, που υποτίθεται θα είχαν την αποστολή της προάσπισης των εθνικών θεμάτων της Ελλάδος και ο κατ΄ εξοχήν νεκροθαφτης τους, τις αφιέρωσε στα ...οικονομικά της αδιέξοδα!

   http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=3604
   "...Ρωτήσαμε την συνομιλήτρια μας αν δεν την προβλημάτισε η συμμετοχή σε ένα κόμμα του οποίου ο ηγέτης είχε αποκηρύξει πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

   «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν» μας απαντάει. «Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει αμβλύνει σημαντικά την στάση του. Πρόσφατα, εκφράσθηκε πολύ θετικά για τον κ. Σημίτη ενώ ΤΟ ΒΗΜΑ δημοσιεύει συχνά συνεντεύξεις του».'

   Ετσι για να θυμόμαστε ποιός προσέλαβε ποιόν και ποιός ...άμβλυνε γενικώς!

 4. ORGANOMENO avatar
  ORGANOMENO 26/09/2010 21:21:33

  Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την αναγνώριση σε αλλοδαπούς και ανιθαγενείς του καθεστώτος του πρόσφυγα ή του δικαιούχου επικουρικής προστασίας.

  Σχετικό προεδρικό διάταγμα προώθησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με την συνυπογραφή τεσσάρων συναρμόδιων υπουργών. Με το προεδρικό διάταγμα τροποποιείται η υφιστάμενη νομοθεσία και τίθεται χρονικό όριο έκδοσης της σχετικής απόφασης 3 μηνών στην ταχύρρυθμη διαδικασία και 6 μηνών στην κανονική διαδικασία. Αρμόδια όργανα για την έκδοση της απόφασης σε πρώτο βαθμό είναι οι αστυνομικοί διευθυντές στην ταχύρρυθμη διαδικασία των 3 μηνών και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης στην κανονική διαδικασία των 6 μηνών.

  Επαναφέρεται το στάδιο της ενδικοφανούς προσφυγής και συνιστώνται ειδικές επιτροπές, χωρίς τη συμμετοχή αστυνομικών, οι οποίες θα εξετάζουν τις υποθέσεις σε δεύτερο βαθμό.
  Το προεδρικό διάταγμα προβλέπει ότι τα σχετικά αιτήματα θα εξετάζονται σε 14 υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτές έχουν επιλεγεί με κριτήρια τη μεγάλη συγκέντρωση αλλοδαπών στις περιφέρειές τους. Το προεδρικό διάταγμα ως συναρμόδιοι υπουργοί έχουν υπογράψει ο υπουργός Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρης Καστανίδης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και οι υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

 5. ευτυχια avatar
  ευτυχια 26/09/2010 21:52:20

  Αγαπητέ ΑΝΤΙΛΑΟΣ@
  Αν και σε καταλαβαίνω γιατί και γω ΑΝΤΙΛΑΟΣ είμαι, μην σπευδεις να υιοθετήσεις και όλους τους υποψηφίους. Επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, κάποιοι(ες) ανεπάγγελτοι εξ αυτών έφαγαν απλώς ψωμί απο τον (Διονύση) Ψωμιάδη και αυτό υπερασπίζονται. Δεν έχουν όλοι πολιτικούς λόγους. Απλώς ο γνωστός τσιγγούνης Καρατζαφέρης δεν τους προσέλαβε στη Βουλή.Υπάρχουν και αυτοί(-ες) που προσπαθούν να κάνουν κάποια καριέρα, μια που δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μια φορολογική δήλωση στη ζωή τους.

 6. ευτυχια avatar
  ευτυχια 26/09/2010 22:17:02

  Η τεράστια δυστυχία της Μπακογιάννη είναι ότι υπάρχουν τα blogs κι έχουν αποκαλύψει όλη την διαπλοκή της με τον Καρατζαπαίρνει

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.