Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε τους μεταλλωρύχους
17/04/2015 00:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε τους μεταλλωρύχους

Μια αποκάλυψη που ήδη προκαλεί αίσθηση, έρχεται στο φως. Πρόκειται για δημοσίευμα της δεκαετίας του ’90 που εμφανίζει την τότε ηγεσία του Συνασπισμού υπέρ των μεταλλείων Χαλκιδικής.

Το επίμαχο δημοσίευμα εμφανίζει τον κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο και το σημερινό αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα, την κυρία Ασημίνα Ξηροτύρη και άλλα στελέχη του τότε ΣΥΝ με στολές μεταλλωρύχων στις στοές, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην απεργία πείνας των εργαζομένων.

«Θα πρέπει να ανοίξουν άμεσα τα μεταλλεία και να επιστρέψουν στην δουλειά τους οι εργαζόμενοι» ανέφερε τότε ο κ. Κωνσταντόπουλος καλώντας την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να δώσει λύση στο ζήτημα βιωσιμότητας.

Τα μεταλλεία Χαλκιδικής (Ολυμπιάδας, Στρατωνίου και Σκουριών) ανήκαν τότε στην εταιρία TVX και πρόκειται για τα ίδια μεταλλεία που λειτουργεί σήμερα καναδική εταιρία. Και καλά ο Κωνσταντόπουλος έχει τώρα... εκπρόσωπο τη Ζωή και δεν μετέχει στα κοινά. Ο Μπαλάφας και η Ξυροτύρη τί λένε για όλα αυτά; Εξευτελίζονται ή όχι;

ΣΧΟΛΙΑ

  1. δημης avatar
    δημης 17/04/2015 11:40:42

    ΑΠΛΟ.. Θα κόπηκαν οι .."καλές οικονομικές σχέσεις" (χρηματοδοτήσεις το λέγαμε παλιά)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.