Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας
26/01/2015 16:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ με 162 βουλευτές

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκε νέος πρωθυπουργός της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα πληρώ πάντα το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού.Θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους" είπε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας".

Προηγουμένως,ο Κάρολος Παπούλιας έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας, αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, του είπε: «Σας ενημερώνω ότι μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών συναντήθηκα με τον κ. Καμμένο, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση. Υπάρχει λοιπόν η δεδηλωμένη, που απαιτεί το Σύνταγμα και ελπίζω ότι η υπάρχουσα πλειοψηφία των 162 βουλευτών μπορεί να γίνει μεγαλύτερη».

Ο κ. Παπούλιας απάντησε: «Δεν έχω να κάνω τίποτα περισσότερο, παρά να σας αναθέσω την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, αφού πρώτα σας ορκίσω».

Οι δύο συμφώνησαν ότι πρέπει να επισπευστούν οι διαδικασίες, όπως είπε ο κ. Τσίπρας αποχωρώντας από το γραφείο του ΠτΔ, γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.

Στη συνέχεια,ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή,προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες του Σκοπευτηρίου.

Μεταξύ διευθυντών των γραφείων απελθόντος και νέου πρωθυπουργού,έγινε η καθιερωμένη παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου.Ο διευθυντής του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Μπούρας, ενημέρωσε τον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα,ο κ.Τσίπρας είχε συνάντηση περίπου μισής ώρας,στην Αρχιεπισκοπή,με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο πριν μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, για τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και στη συνέχεια, την ορκωμοσία με πολιτικό όρκο.

«Έρχομαι να πάρω την ευχή σας, οι σχέσεις πολιτείας και εκκλησίας θα είναι πιο αναβαθμισμένες και πιο ουσιαστικές απ' ό,τι ήταν πριν» δήλωσε ο κ. Τσίπρας κατά την υποδοχή του από τον κ. Ιερώνυμο. «Έχουμε ανάγκη από τη δύναμη αυτή και ιδίως στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, όπου ο ρόλος της Εκκλησίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μέλημά μας είναι να συνεργαστούμε στενά, μέσα από το καλό κλίμα που υπάρχει» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε: «Πρώτο μέλημά μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που υποφέρουν και σιγά- σιγά θα δούμε όλα τα άλλα ζητήματα».

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη και τον διευθυντή του γραφείου του, Νίκο Παπά. Μετά τη συνάντηση, δεν έγιναν δηλώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, στο τέλος της ο κ. Τσίπρας ζήτησε και πάλι την ευχή του αρχιεπισκόπου επισημαίνοντας ότι «θα μας χρειαστεί».

Το πρωϊ,ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛΛ Πάνο Καμμένο,ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε:«Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι ΑΝΕΛ δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί σήμερα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ορκωμοσία και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης».

Πηγή:AΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ελενα Κανελοπούλου avatar
  Ελενα Κανελοπούλου 26/01/2015 11:56:41

  Βοήθεια μας! Ο ένας χειρότερος από τον άλλο , οι δύο "συνέταιροι" ..

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Ελενα Κανελοπούλου 26/01/2015 22:11:21

   H OΥΣΙΑ ΠΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ NTOΠΙΟΙ ΛΑΙΚΙΖΟΝΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ,

 2. Kώστας Θ. avatar
  Kώστας Θ. 26/01/2015 11:59:00

  To μόνο θετικό που βλέπω είναι η συγκράτηση του ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικά θέματα και σε θέματα λαθρομετανάστευσης / ιθαγένειας. Κατά τα άλλα τραγωδία.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Kώστας Θ. 26/01/2015 13:24:55

   Μη βιάζεσαι...

 3. Eva avatar
  Eva 26/01/2015 12:03:45

  Καλή επιτυχία στην κυβέρνηση της αριστεράς.

  • Ναβουχοδονοσωρ avatar
   Ναβουχοδονοσωρ @ Eva 26/01/2015 12:06:40

   αχαχαχα καλό! το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; θα είναι η πρώτη Φιλελεύθερη Κυβέρνηση της Αριστεράς Παγκοσμίως! το παράδειγμα μας θα ακολουθήσει η Κούβα, η Βενεζουέλα και η Βόρεια Κορέα!

   • Eva avatar
    Eva @ Ναβουχοδονοσωρ 26/01/2015 12:20:58

    Ε...στην κυβένηση της αριστεράς με ολίγον απο δεξιά (λεμε τώρα)

  • Μκ avatar
   Μκ @ Eva 26/01/2015 12:12:12

   ....της αριστεροδεξιάς.....

 4. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 26/01/2015 12:07:59

  Πρώτη φορά αριστερά. Ετσι. Καλορίζικη. Με το δεξί, που λένε.

 5. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ avatar
  ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ 26/01/2015 12:16:19

  ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!

 6. Hunter avatar
  Hunter 26/01/2015 12:18:21

  Κοιτάξτε φάτσα ο Καμμένος... 100.000 ψήφοι όχι μόνο τον διαφύλαξαν από την συνταξιοδότηση αλλά θα τον κάνουν και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης...

 7. Tassos avatar
  Tassos 26/01/2015 12:20:39

  Η κίνηση αυτή θα είναι μοιραία για τους ΑΝΕΛ. Θα υποστεί κυβερνητική αλλά και δομική φθορά καθώς θα υποχρεώνονται να ψηφίζουν νομοσχέδια υπέρ μεταναστών, υψηλότερης φορολογίας στην μεσαία τάξη κλπ Είναι τραγικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που αποξενώνει το ΠΟΤΑΜΙ που έχει πολλούς αριστερούς βουλευτές (και αρχηγό). Κατά την γνώμη μου η ΝΔ θα πρέπει να κινηθεί πολυσυλλεκτικά, το έδειξε και ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας από παντού. Χρειάζεται ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες, και κάτι που έχει ξεχάσει: η ΕΡΕ ήταν κόμμα grass roots, η ΝΔ έχει γίνει estet και μπλαζέ. Το αντίθετο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει τον τόπο με οργανώσεις από προστασία της καρέτα καρέτα μέχρι προστασία του Αφγανού ταλιμπάν. Σε αυτές τις οργανώσεις γίνονταν ζύμωση του κόσμου και γίνονταν οικείοι στις γειτονιές.

  • Διογένης avatar
   Διογένης @ Tassos 26/01/2015 12:29:26

   Στον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν ότι το Ποτάμι είναι δημιούργημα της ελληνικής διαπλοκής και δεν θέλουν να γίνουν όμηροί της με το καλημέρα. Δηλαδή, ο Τσίπρας μπορεί να θέλει, αλλά δεν θέλει ο Λαφαζάνης και πολλοί άλλοι. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να μπει σε μια τέτοια σύγκρουση. Για τον Καμμένο οι λαφαζανικοί δεν έβαλαν ποτέ βέτο, αν και θα προτιμούσαν έναν αριστερό σύμμαχο. Ωστόσο οι ιδιαιτερότητες του κόμματος Καμμένου τούς κάνουν να μην έχουν συνολικό θέμα με αυτόν. Πάντως η ουσία είναι ότι ο Καμμένος θα φορτωθεί όλο το πολιτικό κόστος από τις επιλογές της κυβέρνησης Τσίπρα και θα εξαφανιστεί και αυτός, πολύ σύντομα, από το πολιτικό προσκήνιο, όπως άλλωστε και ο Τσίπρας.

  • Hunter avatar
   Hunter @ Tassos 26/01/2015 12:38:35

   Στη Ν.Δ είναι πρώτοι σε σταυρούς η Ντόρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Τραγάκης (!!!), ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιακουμάτος, ο Μεϊμαράκης, ο Χατζηδάκης και λοιποί... Αυτούς τους ανθρώπους ΔΕΝ μπορείς να τους κάνεις πλέον "οικείους"... Ο κόσμος τους βλέπει από την εποχή που ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και τους συνδέει αυτόματα με σκάνδαλα και πελατειακές σχέσεις... Δεν "εξοικειώθηκε" 25 χρόνια μαζί τους, τώρα θα εξοικειωθεί;;; Η Ν.Δ δεν πρέπει να γίνει "πολυσυλλεκτική" γιατί θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη όπως σε λίγο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ... Πρέπει να εξαϋλώσει, αφομοιώσει, "καταπιεί" ή όπως θέλεις πες το, τη Χ.Α και το ΛΑ.ΟΣ και να ξαναγίνει ΔΕΞΙΑ. Με ανθρώπους που θα διαβάζεις "ορθολογικό" βιογραφικό όχι με ανθρώπους που από τα 22-23 ήταν "σύμβουλοι" υπουργείων και υπουργών... ΔΕΝ υπάρχει πολιτισμένη χώρα άνωθεν της Σαχάρας, στην οποία τα υπουργεία και οι υπουργοί έχουν "συμβούλους" 22-23 ετών...

   • foros1 avatar
    foros1 @ Hunter 26/01/2015 18:48:39

    στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, κανένα κόμμα χωρίς το "κέντρο" μέσα του (τυπικά ή άτυπα), δεν μπορεί να πάρει διψήφιο ποσοστό. στον 22ο αιώνα, μπορεί αυτό να αλλάξει...

 8. roadrunner avatar
  roadrunner 26/01/2015 12:23:15

  Επιτέλους! Τα απωθημένα του Καμμένου πραγματικότητα : "Και γκάζωσα αδερφέ που λες, με μια κ@@@πιλάλα,
  με δίχως φρένα ή λογική, πάει χάθηκε η μπάλα.
  Και να! Η συμμαχία της ΝΤΡΟΠΗΣ, στο αναρχικό δοβλέτι,
  ‘τι απωθημένα είχα, κρυφά, να δω και τον Σκουρλέτη!. Πώς να μη θυμηθώ την παλιότερη ανάρτηση του αντινιούζ "Το δράμα και η κωμωδία" ;

 9. Διογένης avatar
  Διογένης 26/01/2015 12:24:17

  Το καλό είναι ότι με τον Καμμένο "μέσα" θα εξαφανιστούν και οι δύο από προσώπου γης πολύ σύντομα. Ούτε που φαντάζονται τι τους περιμένει. Τους έχουν φλομώσει τα αυτιά οι Αμερικανοί ότι η Μέρκελ θα υποχωρήσει, όμως η Μέρκελ δεν θα υποχωρήσει. "Ούτε μία στο εκατομμύριο", που έλεγε και ο Αλέξης. Αυτό οι Αμερικανοί το ξέρουν, αλλά δεν το έχουν πει στον Αλέξη. Θα τους κάνει τη δουλειά τους, θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, και μετά θα τον πετάξουν σαν στιμμένη λεμονόκουπα. Πάμε για αλλαγή καθεστώτος. Όπως το 1974 με τον Ιωαννίδη. Κάτι τέτοιο θα βιώσουμε. Θα τελειώσει επιτέλους η αριστερά. Ας ελπίσουμε οι συνθήκες τραγωδίας του 1974 να είναι πολύ ηπιότερες σήμερα. Τηρουμένων των αναλογιών, η κατάσταση θυμίζει και λίγο Δεκεμβριανά, όταν ο Στάλιν είχε συμφωνήσει με τους Άγγλους να μην πάρει την Ελλάδα, αλλά δεν το είχε πει στο ΚΚΕ για να μην παραλείψουν να δώσουν τη μάχη, μήπως και κερδίσει την Ελλάδα τηρώντας τη συμφωνία με τους Άγγλους. Τελικά βέβαια δεν κέρδισε, όμως τη δουλειά του την είχε κάνει, διότι σε αντάλλαγμα για την Ελλάδα είχε ένα σωρό άλλα κέρδη. Το ΚΚΕ μπήκε σε μια μεγάλη μάχη χωρίς να έχει σοβιετική βοήθεια, όμως δεν το ήξεραν από πριν. Κοινώς, τους πούλησαν. Τότε η ΕΣΣΔ, σήμερα οι ΗΠΑ. Πάντοτε όμως από την εδώ πλευρά οι ίδιοι: οι δικοί μας αριστεροί.

  • Hunter avatar
   Hunter @ Διογένης 26/01/2015 12:49:13

   Διογένη, με τις καταθέσεις "φαγωμένες", με περί τα δύο εκατομμύρια δημοσίους υπαλλήλους μετά τις κρατικοποιήσεις και με τη χώρα έξω από το Ευρώ, λίγο με νοιάζει τι θα απογίνει η "Αριστερά"... Τα παραπάνω πώς αποτρέπονται μου λες;;;

   • Διογένης avatar
    Διογένης @ Hunter 26/01/2015 17:22:32

    Δεν νομίζω να αποτρέπονται ανθρωπίνως. Η ευκαιρία μας ήταν χθες. Την πετάξαμε στα σκουπίδια. Τώρα, ο Θεός βοηθός. Εάν επαληθευτεί αυτό που εγώ βλέπω ως ανθρωπίνως αναπόδραστο, τότε τουλάχιστον θα έχουμε το καλό ότι θα απαλλαγούμε από αυτή την ιδεολογία, αυτή τη νοοτροπία, αυτή τη σαπίλα. Και το μέλλον θα είναι καλύτερο από το σημερινό παρόν. Όμως μέχρι να έρθει εκείνο το μέλλον ίσως περάσουμε πείνα κλπ. Δεν ξέρω τρόπο να αποτραπεί, ειλικρινά. Δεν βλέπω κανέναν. Ο Τσίπρας πλέον κυβερνάει τη χώρα και πρόκειται να την οδηγήσει στα βράχια. Ο Θεός βοηθός.

    • rally monkey avatar
     rally monkey @ Διογένης 27/01/2015 01:15:52

     δεν την πετάξαμε εμείς Διογένη. Το ερώτημα είναι αδυσώπητο. Τί ακριβώς έκανε για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του και να αποτρέψει κυβέρνηση συριζα... Του είπαν να κρατήσει "αναμμένα κάρβουνα" και τα κράτησε. Η Ιστορία θα του το αναγνωρίσει. Δώρον άδωρον απαξ και η επόμενη κυβέρνηση θα ήταν συριζα. Απο την επομενη των εκλογών του '12 το εγραψα- επρεπε να στοχεύσει σε ανεργία, κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη - το ο'τι 'επρεπε να πάρει σκληρά μετρα δεν είναι άλλωθι - ουτε οτι τα πόνταρε όλα σε συμφωνία με τους δανειστές για έξοδο απο το μνημόνιο πριν την εκλογή Προέδρου..

   • ante avatar
    ante @ Hunter 27/01/2015 08:44:49

    ακόμα αυτές οι ανοησίες...;2 εκ. οι 580 χιλιάδες...;μήπως μετράς πάνω από τις δυνάμεις σου;

 10. Eva avatar
  Eva 26/01/2015 12:24:39

  Τώρα οι "δυσαρεστημένοι δεξιοί¨ πιστεύω να αισθάνονται δικαιωμένοι...η όχι?

 11. Ρηνα avatar
  Ρηνα 26/01/2015 12:46:46

  Εγω ειδα τον Καμμενο μαγκωμενο, το ιδιο και τον Κουϊκ πισω του. Μαλλον τους ξεκοψε πολλα ο Τσιπρας και θα τους υπενθυμισε οτι εχει και αλλες εναλλακτικες που περιμενουν με τη γλωσσα εξω. Οσο για τη ΝΔ μια ζωη στη πικρα.....ομως πληρωνει την αλαζονεια των στελεχων της, τα λαθη της προεκλογικης τακτικης με την υπερβολικη εμφαση στο φοβο και τη χαρακτηριστικη ατολμια που τη διακρινει σε ολη της τη πορεια που δυστυχως εχει γινει αντιληπτη και την εκμεταλλευονται πολλοι αναλογα με τα συμφεροντα τους, για να μη μιλησω με τα επιθετα που στολιζουν αυτη ακριβως την ιδιοτητα της τα ΜΜΕ και το ιντερνετ..... Τελικα δεν πιστευω οτι ο Καμμενος θα ειναι αναχωμα στα εθνικα θεματα, οπως διατυμπανιζει. Ιδωμεν...... ΥΓ Περιμενω να δω πως θα....ορκιστει αυτη η κυβερνηση.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Ρηνα 26/01/2015 13:30:05

   Ντούμπλεξ θα ορκιστεί. Οι δεκατρείς στο Ευαγγέλιο,οι υπόλοιποι στον αέρα... Τον Ιερώνυμο σκέφτομαι,που στην αρχή θα κάνει το Δαλάι Λάμα,και στο υπόλοιπο θα τον συλλυπούνται ο Παπούλιας κι ο Καμμένος...

   • Hunter avatar
    Hunter @ Κυθήριος 26/01/2015 13:45:49

    Αυτό το χιούμορ σου... :)

  • toxo avatar
   toxo @ Ρηνα 26/01/2015 15:22:55

   Θα ορκισθεί ή θα δώσει τον λόγο της τιμής του;Πώς γίνεται ο πολιτικός όρκος;Υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα;

 12. Ελενα Κανελοπούλου avatar
  Ελενα Κανελοπούλου 26/01/2015 13:03:32

  Όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα , εάν η συγκυρία δεν ήταν τόσο δύσκολη για την χώρα , θα έλεγα ότι η πολιτική σκηνή θυμίζει opera buffa .Όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε με όλα αυτά τα σούργελα . Είτε μας αρέσει είτε όχι η ΝΔ παρόλα τα βαρίδια που την τραβάνε στον πάτο χρόνια τώρα , παραμένει ακόμα το μόνο κόμμα με κάποια σοβαρότητα ισως το μόνο αποκούμπι της χώρας , τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα .Γι αυτό ο πρόεδρος έχει εθνική υποχρέωση να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος , κάτι που περιμένουμε από τον Νοέμβριο του 2009 , προκειμένου αυτό να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών και να μην καταλήξει σαν το ΠΑΣΟΚ

  • Hunter avatar
   Hunter @ Ελενα Κανελοπούλου 26/01/2015 13:43:30

   ΆΨΟΓΗ! ...κάτι που περιμένουμε από το 2009... Όπως γράφω παραπάνω, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με ανθρώπους, οι οποίοι πριν καν βγάλουν τη Νομική ήταν ήδη "νομικοί σύμβουλοι" υπουργών και "ειδικοί σύμβουλοι" βουλευτών... Ούτε μπορούμε να προχωρήσουμε με ανθρώπους που "φοβούνται" ή "ντρέπονται" να πουν ότι είναι δεξιοί γιατί έτσι το επέβαλλε το Μητσοτακέικο και κάποιοι απίθανοι τύποι σαν τον Ρουσόπουλο και τον Αντώναρο που ήθελαν να κάνουν το κόμμα "μοντέρνο"... Ακόμα ηχεί στα αφτιά μου το αμίμητο του Κώστα Καραμανλή (του νεότερου): "εμείς είμαστε κατεξοχήν κόμμα του Κέντρου"!!! Έβλεπα (στα Γιάννενα) τα βιογραφικά των υποψηφίων μιας και ζω στο εξωτερικό μόνιμα και δεν τους γνωρίζω όλους από κοντά. Ψήφισα δύο νέους υποψήφιους και βγήκαν τελευταίοι σε σταυρούς... Πρώτος ο Τασούλας που στα 22 του ήταν "ιδιαίτερος" και "ειδικός σύμβουλος" του Αβέρωφ (!!!), στα 29 του, επί Μητσοτάκη, ήταν "ειδικός σύμβουλος" στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας, Εμπορίου και Γεωργίας (!!!) και στα 35 του ήταν δήμαρχος Κηφισιάς κι Εκάλης... Στα 29 του ήταν "ειδικός σύμβουλος" σε τρία υπουργεία (με τους ανάλογους μισθούς από τα υπουργεία φαντάζομαι)!!! Προσέξτε, όχι "νομικός" μιας και είχε πτυχίο νομικής, αλλά "ειδικός"... Ένας δικηγόρος 29 ετών (που δεν έχει εξασκήσει ποτέ το επάγγελμα), πόσο "ειδικός" μπορεί να είναι σε θέματα Οικονομίας, Εμπορίου και Γεωργίας ώστε να συμβουλεύει "ειδικά" τρία υπουργεία και την κυβέρνηση;;;;;;;;;;; Ποιος είναι, ο Αϊνστάιν;;;;;

   • Διογένης avatar
    Διογένης @ Hunter 26/01/2015 17:25:29

    Κι εγώ αυτοί που ψήφισα στην περιφέρειά μου βγήκαν τελευταίοι σε σταυρούς! Τιμή μας και καμάρι μας;

 13. Eva avatar
  Eva 26/01/2015 15:30:33

  O Kαμμένος στην πρωινή δήλωσή του για τη συνεργασία απεκάλεσε πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Ούτε να ορκιστεί δεν περίμενε. Δεν κρατιέται!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.