Οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών έλαβαν Σαμαράς και Βενιζέλος
22/02/2014 18:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών έλαβαν Σαμαράς και Βενιζέλος

Η ψηφοφορία για τις ευρωεκλογές θα διεξαχθεί με το σύνολο της Επικράτειας ως ενιαία περιφέρεια, ενώ οι σταυροί προτίμησης θα είναι τέσσερις

Ο Πρωθυπουργός με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στην μακρά σύσκεψη που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, συζήτησαν και για την επικείμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν η ψηφοφορία για τις ευρωεκλογές να διεξαχθεί με το σύνολο της Επικράτειας ως ενιαία περιφέρεια.

Σχετικά με τους σταυρούς προτίμησης, οι σταυροί θα είναι τέσσερις, ενώ ακόμα είναι ανοικτό εάν θα ισχύσει το ασυμβίβαστο των εν ενεργεία βουλευτών, οι οποίοι με βάσει την υφιστάμενη νομοθεσία πρέπει να παραιτηθούν για να θέσουν υποψηφιότητα για την ευρωβουλή.

Το συγκεκριμένο θέμα εξακολουθεί και διχάζει την κυβέρνηση ενώ ενστάσεις για την άρση του διατυπώνονται και από κορυφαίους κοινοβουλευτικούς παράγοντες.

Επί της διαπραγμάτευσης με την τρόικα εκφράστηκε αισιοδοξία ότι θα επέλθει συμφωνία και θα εκταμιευθεί η δόση των 8,8 δισεκ. ευρώ τον Απρίλιο, ενώ συζητήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.