16/09/2008 11:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οργή Καραμανλή για Λούλη και Ρουσόπουλο

Η οργή του Κ. Καραμανλή από τα αποτελέσματα των γκάλοπ είναι πλέον εμφανής στο Μαξίμου. Ένταση και πανικός. Πανικόβλητοι «σύμβουλοι» και «συνεργάτες» παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και μπλογκς και τους λένε να γράψουν ότι ο Καραμανλής θα διαγράψει τον Τατούλη μόλις «κουνηθεί» και ότι θα κάνει ανασχηματισμό και ίσως εκλογές, για να σηκώσουν την πεσμένη στο πάτωμα εικόνα του. (Τι πεσμένη, τσαλαπατημένη είναι.)

Αυτό που εξόργισε τον κ. Καραμανλή δεν ήταν κυρίως τα ποσοστά στην παράσταση νίκης που δείχνουν σκηνικό ανατροπής της πολιτικής πραγματικότητας. Αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων που τραυμάτισαν σοβαρά την προσωπική εικόνα του. Και είναι γνωστό ότι ένα πράγμα δεν συγχωρεί, τα πλήγματα στην προσωπική του εικόνα.

Η οργή του έχει τώρα αποδέκτες τους κ. Ρουσόπουλο και Λούλη, τους βασικούς εισηγητές δηλαδή της «γραμμής στη Θεσσαλονίκη» που αποδείχθηκε καταστροφική.

Πολύ περισσότερο, επειδή παρά τις προειδοποιήσεις κομματικών στελεχών, οι άνθρωποι του Μαξίμου επέμεναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ότι «θα μαζέψουν» τα γκάλοπ.

(δείτε μερικά από τα ποσοτικά στοιχεία στα σχόλια)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 16/09/2008 11:26:19

  Σε δημοσκόπηση της GPO για το Mega δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ προηγείται σε μία σειρά ποιοτικά στοιχεία έναντι του ΠΑΣΟΚ. Το 65% θεωρεί ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Το 63,3% θεωρεί ότι έχει πολιτικές ευθύνες ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Χαρακτηριστικό της μεταστροφής της κοινής γνώμης είναι ότι για την αντιμετώπιση διαφθοράς το 32,2% εμπιστεύεται το ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου έναντι 28,4% τη ΝΔ με τον Κώστα Καραμανλή. Είναι η πρώτη φορά που δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κ. Καραμανλής χάνει το πλεονέκτημα που διατηρούσε απέναντι στον κ. Παπανδρέου και συντηρούσαν το μύθο ότι «είναι το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης».
  Για το εάν ο πρωθυπουργός χειρίστηκε σωστά την υπόθεση Βουλγαράκη, το 43% απαντά Σωστά/Μάλλον Σωστά και το 54,1% Λάθος/Μάλλον λάθος. Στο αντίστοιχο ερώτημα για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου το 28,7% απαντά Σωστά/Μάλλον σωστά και το 60% Λάθος/Μάλλον λάθος.
  Στο ερώτημα ποιον εμπιστεύεστε κατά της διαφθοράς, το 28,4% απαντά τον Κ.Καραμανλή, το 32,2% τον Γ.Παπανδρέου και το 35,2% απαντά «Κανέναν». Στο αντίστοιχο ερώτημα για την οικονομία το 35,1% απαντά τον Κ.Καραμανλή, το 34,2% τον Γ.Παπανδρέου και το 29,6% απαντά «Κανέναν».
  Ενδιαφέροντα, τέλος, είναι τα αποτελέσματα στις ερωτήσεις για το εάν πρέπει να γίνει ανασχηματισμός και πρόωρες εκλογές. Η συντριπτική πλειοψηφία (73,2%) είναι υπέρ ενός ανασχηματισμού (23,0% «όχι») αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τις πρόωρες εκλογές, όπου το 54,0% δεν τις επιθυμεί, ενώ το 44,5% δηλώνει «υπέρ».

 2. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 16/09/2008 11:42:15

  Κώστα,

  έχουν γραφεί τόσα πολλά για τον Λούλη, που τον έχεις μέσα στα ποδάρια σου σε ειδικό γραφείο παρακολουθήσεως των τεκταινομένων μέσα στην Ν.Δ. και αναμεταδόσεώς τους στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Και έτσι είναι δικαιολογημένη η απορία γιατί τον κρατάς; Δέν σου αρκεί η Ντόρα που άλλη δουλειά δέν κάνει απο το να διαχωρίζει την δική της πολιτική απο την δική σου.

  Γιατί εξοργίζεσαι, αφού δέν είχες την στοιχειώδη προβλεπτικότητα για όσα σήμερα επαληθεύουν τους προ πολλού ενδιαφερόμενους για το μέλλον της Ν.Δ. της χώρας μας και των κατοίκων της προφητών;

  'Επεσες και εσύ Κωστάκη όπως η Brother Lehman. Κρίμα!

  ΠΕΛΙΑΣ

 3. Greek citizen avatar
  Greek citizen 16/09/2008 11:49:10

  Mr. Karamanlis now you discover "America" like the Brother Lehman? Rousopoulos and Loulis should go on holiday!

 4. mikros fokion avatar
  mikros fokion 16/09/2008 11:49:20

  η μεγαλυτερη επικοινωνιακη φουσκα αρχισε να ξεφουσκωνει...

 5. krogias avatar
  krogias 16/09/2008 11:59:15

  Για αυτό τώρα τελευταία τα press-gr και troktiko κόβουν τα video και τα σχόλιά μου;
  Πάει περίπατο η ελευθερία της έκφρασης...

 6. mareli avatar
  mareli 16/09/2008 12:02:06

  Μερικές παρατηρήσεις για τη δημοσκόπηση:

  1. στόχος των δημοσκοπήσεων της τελευταίας εβδομάδας από τις “γνωστές” ALCO και METRON ANALYSIS είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ της οποίας την πολιτική κυριαρχία (παρά την φθορά λόγω οικονομίας) δεν μπορούσε ΚΑΝΕΙΣ να αμφισβητήσει πριν 10 ακριβώς ημέρες!! Στόχος είναι η αύξηση της συσπείρωσης στο ΠΑΣΟΚ μέχρι τις Ευρωεκλογές, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, αφού θεωρείται δεδομένο, ότι οι Βενιζελικοί θα “τιμωρούσαν” το Γιώργο μέσω ΣΥΡΙΖΑ, για να τον ξεφορτωθούν. Η συσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ αυξάνεται ΑΜΕΣΩΣ αν ο ψηφοφόρος του “μυριστεί” ΕΞΟΥΣΙΑ. Γι’ αυτό η METRON δείχνει επί πλέον μείωση της ψαλίδας στην “ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ” στέλνοντας το μήνυμα: ερχόμαστε στην ΕΞΟΥΣΙΑ!
  2. Ο Ευαγγελάτος έχει σκηνοθετήσει ξανά το ίδιο έργο (στο ALTER) 15 ημέρες πριν από τις εκλογές του 2004, όταν παρουσίασε δημοσκόπηση της ALCO, που έκλεινε την ψαλίδα στη 1 μονάδα! Και τότε μιλούσε για τη δημοσκόπηση “που ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό”.
  3. O Ευαγγελάτος έχει σκηνοθετήσει και το σεισμό των 7.5 ριχτερ στην Κεφαλλονιά, που ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι δεν έγινε ΠΟΤΕ!!!

  Το επικοινωνιακό “δρώμενο” που ζούμε αυτές τις μέρες ταιριάζει απόλυτα στην επέτειο της Δημοκρατίας που “σκηνοθέτησαν” μετά την μεταπολίτευση τα οράματα της Σοσιαλ-αριστερής νομενκλατούρας στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, αλλά αποδέχτηκε και την Τυραννία!!

 7. ο μετρητής avatar
  ο μετρητής 16/09/2008 12:03:40

  Από το Σάββατο της Εκθεσης μέχρι σήμερα: ημέρες 10.

  (Μετράω πότε θα πάει σπίτια του ο Ρουσό).

 8. krogias avatar
  krogias 16/09/2008 12:06:25

  mareli, κατά την άποψή μου, ξεκινάς με λάθος σκεπτικό. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμη για συσπείρωση προς τις Ευρωεκλογές.
  Επίσης, τα δημοσιογραφικά λάθη (έστω και εσκεμμένα για τηλεθέαση) τι σχέσει έχουν με τις δημοσκοπήσεις;

 9. προό avatar
  προό 16/09/2008 12:06:52

  Πανικόβλητοι «σύμβουλοι» και «συνεργάτες» παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και μπλογκς και τους λένε να γράψουν [...]

  Αν αληθεύει αυτό, να αρχίσω να αναρωτιέμαι σοβαρά για το αν τα blog είναι η ελπίδα του μέσου πολίτη να ενημερωθεί εκτός της γραμμής που δίνουν οι νταβατζίδες (έστω και αν διαφωνώ με τον όρο). Τέτοιες επαφές -ξαναλέω, αν υφίστανται - αργά ή γρήγορα δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης και διαπλοκές νέου τύπου, ό,τι δηλαδή (υποτίθεται ότι) τα blog μπορούν να παρακάμψουν.

  Καταλαβαίνουμε επίσης -και πάλι αν ισχύει- το πόσο ψεύτικο και στημένο μοιάζει να είναι ένα μέρος του ειδησεογραφικού blogging στην Ελλάδα, ώστε να είναι γνωστοί με ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα--αραγέ αυτό δεν τους κάνει επιρρπείς σε πιέσεις από κυβέρνηση/κόμματα/άλλα κέντρα εξουσίας;

 10. Magneti avatar
  Magneti 16/09/2008 12:07:28

  Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως? Η' προτιμάς να βγει ως thread?

 11. Factorx avatar
  Factorx 16/09/2008 12:16:09

  @Μετρητή: Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα,έχεις προσληφθεί για να μετράς. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
  Όταν ξαναπαντρευτώ και αποκτήσω κι εγω μια σύζυγο εκδότη, ή επιχειρηματία, θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα. Μέχρι jakussi στο Αγιον Ορος θα έχουμ. Ole

 12. Factorx avatar
  Factorx 16/09/2008 12:57:16

  @προό. Κάνε μια βόλτα στα χθεσινά ή και σημερινά μπλογκς και κτύπα για "Σταικούρα", Τατούλη, ή ανασχηματισμό. Δες και τα σημερινά φύλλα. τα τάχαμε δήθεν "αποκλειστικά" ειναι όλα διαρροές του ρουσόπουλου.
  Τι νόμιζες, οτι στην μπλογκόσφαιρα υπάρχει παρθενογέννεση;

 13. lamogio avatar
  lamogio 16/09/2008 13:05:20

  πια ενημερωση απο τα "ανεξαρτητα" μπλογκς ρε λαμογια?
  το ξεφωνημενο κατιναριο των μπλογκοδημοσιογραφων το ονομαζεται ενημερωση?
  τα διαβαζουμε για πλακα.

 14. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 16/09/2008 13:07:05

  “Οργή Καραμανλή για Λούλη και Ρουσόπουλο”: Ένας έξυπνος άνθρωπος, τους ακούει όλους και ρωτάει τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! Μόνο οι βλάκες, τα μωρά και οι πρεζάκηδες θεωρούν άλλους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τα λάθη τους. Και, φυσιο-ΛΟΓΙΚΑ, ΑΝ ο Πρώτος είναι ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, η ανευθυνότητα διαχέεται, κατόπιν, μέχρι και τον τελευταίο κλητήρα και οδοκαθαριστή του Δημοσίου.


  ΥΓ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο επόμενος εκπρόσωπος Τύπου παίζεται μεταξύ Αργύρη Ντινόπουλου, Κατερίνας Παπακώστα και Παναγιώτη Ψωμιάδη.

 15. lamogio avatar
  lamogio 16/09/2008 13:07:50

  εχει ξεσπαση η μεγαλυτερη κριση στην μεταπολεμικη ιστορια του παγκοσμιου καπιταλισμου.
  και οι μπλογκοκατινες ασχολουνται με τον τατουλη,τον βουλγαρακη ,και το μ...ι της χαιδως.
  βοηθειααααααααααααα
  οχι αλλη ενημερωσηηηηηηηηηηη

 16. τιραμολα avatar
  τιραμολα 16/09/2008 13:14:31

  @mareli
  Τα σεναρια δινουν και παιρνουν...
  Η χωρα των σεναριων!!
  Ο Ευαγγελατος του σεισμου και των δημοσκοπησεων...
  Οι Βενιζελικοι θα πηγαιναν με ΣΥΡΙΖΑ...
  Μολις μοιριζουν εξουσια ανεβαινει η συσπειρωση...
  Και παει λεγοντας...
  Τοσο πολυ υποτιμας τους πολιτες σεναριογραφε του διαδυκτιου?
  Την εξυπναδα σας πληρωνουμε ολοι...

 17. τιραμολα avatar
  τιραμολα 16/09/2008 13:17:33

  factorX ανελαβες τη δουλεια απο τα παπαγαλακια των ΜΜΕ που κανουν το ρεπορταζ της ΝΔ?
  Πειξαμε τοσα χρονια με τον οργισμενο και ενοχλημενο Καραμανλη!
  Εικονικο προσωπο ειναι , οτι του πουνε λεει , δεν νευριαζει ποτε...
  Κανα παιδακι δωστου και κανα dvd και σου υπογραφει οτι θελεις...

 18. mareli avatar
  mareli 16/09/2008 13:23:58

  krogias, νομίζω ότι η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ απαιτεί ανασύνταξη το συντομότερο δυνατό και αυτό πιστοποιεί απόλυτα και η αρθρογραφία του antinews.gr τις τελευταίες μέρες (πχ. έρχεται δημοσκόπηση που φέρνει "μπροστά" το ΠΑΣΟΚ). Μάλιστα, η ανάρτηση αυτή ουσιαστικά απαντά στην τελευταία παράγραφο του τελευταίου άρθρου του Γ. Λούλη στο ekloges.gr, η οποία κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων και επιχειρεί να προσθέσει το γνωστό επικοινωνιακό "κερασάκι" του τύπου "ΒΡΑΖΟΥΝ οι βουλευτές" ή "ΓΚΡΙΝΙΑ για Λούλη και Ρουσόπουλο"!
  Έτσι αυξάνεις την εσωστρέφεια στη μια πλευρά και ταυτόχρονα συσπειρώνεις την άλλη.
  Έτσι θα ΠΡΕΠΕΙ να πάμε μέχρι το Δεκέμβριο, γιατί το ΣΥΣΤΗΜΑ δεν θ' αντέξει με τίποτα δημοσκοπήσεις στις οποίες θα προηγείται η ΝΔ. Τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταρεύσει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο οι Βενιζελικοί το περιμένουν στη γωνία...
  Δυστυχώς, αυτή είναι η σημερινή Δημοκρατία των ΜΜΕδων και των "αφεντικών" τους. Θυσιάζουν το ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθούν. Δεν τους ενδιαφέρει να σώσουν το ΠΑΣΟΚ!!!
  Το ότι ο λαός επιλέγει το ΣΥΡΙΖΑ (41% έναντι 13% στην άσκηση αντιπολίτευσης σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ) για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια και την ελπίδα του είναι δημοκρατικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τους εγκληματικά επικοινωνιολογούντες της άλλης πλευράς.
  Αν ο Λούλης και ο Ρουσόπουλος είναι καταγέλαστοι επικοινωνιολόγοι, τότε ΑΥΤΟΙ που αρνούνται τη λαϊκή βούληση πως χαρακτηρίζονται με επικοινωνιακούς και πραγματικούς όρους; Επιεικώς ΑΡΝΗΤΕΣ της Δημοκρατίας!
  Τέλος, θα πρέπει να σου πω ότι εγώ τη Δημοσιογραφική ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ δεν τη χαρακτηρίζω Δημοσιογραφικό ΛΑΘΟΣ. Είναι διατεταγμένη υπηρεσία εκτέλεσης εντολών των "αφεντικών".

 19. Greek citizen avatar
  Greek citizen 16/09/2008 13:30:06

  Αγαπητε Φακτορ. Ευτυχως που υπαρχουν και τα Blogs! στην Ελλαδα! Τουλαχιστον ας αφησουμε τους επισκεπτες να αποφασισουν μονοι τους...Ο καθενας εχει την κριση να αποφασισει και να δει ποιος ειναι σοβαρος και ποιος οχι! ΕΛΕΟΣ!

 20. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/09/2008 13:49:10

  Τα αποτελεσματα του ΠΑΣΟΚ μπροστα εχουνε ενα λογο αυτη την περιοδο. Συσπειρωση και τιποτε αλλο λογω Ευροεκλογων. Ο Μπεννυ ειναι σε καλοκαιρια ναρκη, αν μυρισει το μελι θα χυπνησει ορεξατος.

  Φυσικα ο ΚΚ δεν εχει παρει καμια αποφαση μεχρι τωρα. Αφηνει τους αλλους ν αποφασιζουν γι αυτον και για εμας. Φοβερος Αρχηγος. Τροχονομος που ρυθμιζει την κυκλοφορια των προβληματων. Divert everything.

  Αν μπορουσε να εμπνευσει Νικη ο ΓΑΠ, ο ΚΚ θα ηταν για μπανια και μετανοιες στη Μονη τωρα. Τυχερος ο μπαγασας ο ΚΚ.

  ΠΠ

 21. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/09/2008 13:53:21

  Τωρα δηλαδη με ΓΑΠ Πρωθυπουργο θα δουμε Δαμανακη/Ανδρουλακη/Μπιστη/Παγκαλο Υπουργους?

  Ασ μας πει καποιος πως θα σωσουμε τ αυτια τα ματια και οσο μυαλο μας εχει μεινει... το χιουμορ θα μεινει ζωντανο στις δυσκολες μερες που ερχονται.

  ΠΠ

 22. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 16/09/2008 14:08:07

  Ωρέ λέτε τελικά τον σεισμό να τον έβγαλε ο Κυριακού μόνο και μόνο για να στενοχωρήσει το φιλαράκι του το Κουρή ? Δε πειράζει . Έτσι θαυμάσαμε το νησί εμείς οι απλοί Κεφαλονίτες της πρωτευούσης δίχως τζιπ Cayenne και Nicolas Cage .

  Πως το έλεγε η διαφήμιση στο Alter ?
  Moonshine Suites ! ?

  Ωρέ Διαολέμπα τους ω Άη Γεράσιμε .

  Κύριοι ,

  Η πολιτική σκηνή θα παραμένει στα ίδια χάλια όσο εμείς οι πολίτες συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με τις ψυχολογικές μεταβολές του κάθε ασκών εξουσία .

  Ο εν λόγο κύριος ΚΚ θα μπορούσε πολύ απλά , λόγω της αχαλίνωτης οργής του , να πετάξει κλωτσηδόν τους αυτουργούς της οργής του (έτσι κάνουν όσοι είναι αφεντικά , πάπαλα) .

  Απλά : πολιτική δίχως άσκηση πολιτικής δημιουργεί παραπολιτική .

 23. mareli avatar
  mareli 16/09/2008 14:11:37

  Τιραμόλα, ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο: εγώ πιστεύω ότι τις αποφάσεις τις παίρνει ο λαός και όχι ΑΛΛΟΙ για λογαριασμό του! Όμως εσύ είσαι σίγουρος ότι όλοι οι ΑΛΛΟΙ το βλέπουν έτσι; Γιατί αν σέβονταν το μυαλό μας δεν θα του συμπεριφέρονταν σα να ήταν τιραμολα!
  Για πες μου εσύ πιστεύεις ότι το antinews.gr γνωρίζει πραγματικά την οργή του Καραμανλή για τους τόσο κοντινούς συνεργάτες του.
  Σε λίγο θα μας πουν πως μάλωσε τα παιδιά του που τσακώθηκαν χτες με κάποιο συμμαθητή τους στο σχολείο!!!

 24. troktiko avatar
  troktiko 16/09/2008 14:18:16

  Καλό είναι να μας πεις ποια blog παίρνουν γραμμή απο Μαξίμου. Δεν μπορεί να πετάς κάτι έτσι και να λες με γενικολογίες χωρίς στοιχεία. Ποιος πήρε τηλέφωνο ποιον; Εντάξει μπορεί να μην προσφέρουμε ενημέρωση γιατί δεν είναι είμαστε ενημερωτικό portal, μπορεί να κάνουμε χαβαλέ και να μας κατηγορείς για ότι θέλεις, αλλά όχι ότι δέχθηκαν τελέφωνα blogs από το Μαξίμου. Επειδή εμείς δεν είμαστε, πες μας ποιοι είναι; εμείς όταν γράφουμε κάτι λέμε και για ποιους εννοούμε. Αυτό είναι το fair play

 25. Factorx avatar
  Factorx 16/09/2008 14:25:03

  @troktiko: έχουμε ή αναρτήσει απάντηση στο δημοσίευμά σας για εμας.

 26. DAN avatar
  DAN 16/09/2008 16:23:48

  Η δημοσκόπιση που παρουσίασε ο Ευαγγελάτος και φέρνει το ΠΑΣΟΚ 2,2% μπροστά, δεν πρέπει να δίνουμε σημασία μιας και ο ίδιος, (ο Ευαγγελάτος)"...έχει σκηνοθετήσει και το σεισμό των 7.5 ριχτερ στην Κεφαλλονιά, που ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι δεν έγινε ΠΟΤΕ!!!". MARELI.

  Αφού διάβασα κι αυτό το επιχείρημα κατά του ΠΑΣΟΚ, πάει ...έκλεισα ως σχολιαστής !...

 27. DAN avatar
  DAN 16/09/2008 16:24:36

  Στη δημοσκόπιση που παρουσίασε ο Ευαγγελάτος και φέρνει το ΠΑΣΟΚ 2,2% μπροστά, δεν πρέπει να δίνουμε σημασία μιας και ο ίδιος, (ο Ευαγγελάτος)”…έχει σκηνοθετήσει και το σεισμό των 7.5 ριχτερ στην Κεφαλλονιά, που ΟΛΟΙ γνωρίζουμε ότι δεν έγινε ΠΟΤΕ!!!”. MARELI.

  Αφού διάβασα κι αυτό το επιχείρημα κατά του ΠΑΣΟΚ, πάει …έκλεισα ως σχολιαστής !…

 28. mareli avatar
  mareli 16/09/2008 16:38:10

  Geia xara DAN!!!

 29. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/09/2008 18:40:39

  αν είναι να δω Μπίστη, το δηλώνω από τώρα, θα ψηφίσω Ποπάϊ ή Γιαγκούλα.

  Την Δαμανάκη την βαριέεεμαι, ο Ανδρουλάκης με ψυχαγωγεί (αλλά σε πολύ μικρές δόσεις), ο Πάγκαλος είναι ξύπνιος αλλά λίγο μεγάλος.

 30. potamiotis avatar
  potamiotis 16/09/2008 19:40:50

  ΣΕΙΣΜΟΣ..ΣΕΙΣΜΟΣ..ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.Ο ΗΛΙΟΑΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΝΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ.

 31. ΕΡΑΤΩ avatar
  ΕΡΑΤΩ 16/09/2008 20:53:17

  Eipe kai o Dan thn kotsana tou, epikzromenh apo ton Marelli
  duo duo pan oi Xiotes

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.