#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/03/2008 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι ποντιακοί χοροί ενοχλούν τώρα τον Ερντογάν

Το «Πρώτο Θέμα» γράφει σήμερα ότι ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής του με τη Ντόρα Μπακογιάννη στην Άγκυρα μίλησε και για …«τουρκική μειονότητα της Ρόδου και της Κω» που πρέπει «να διδάσκεται την τουρκική γλώσσα». Άσκησε επίσης «κριτική στην Ελλάδα και για το ψήφισμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου υπερ των Ποντίων», ενώ απαίτησε (;) «να μην συμμετέχουν Έλληνες κυβερνητικοί παράγοντες σε εκδηλώσεις Ποντίων διότι αυτό δημιουργεί προβλήματα». Η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας δεν αντέδρασε και «με την υποχωρητική της στάση δίνει αέρα στην Τουρκία». 'Eτσι που πάμε δηλαδή θα συμβεί σε λίγο  αυτό που γράφαμε για πλάκα: Η Μύκονος θα γίνει θέρετρο της Τουρκίας για τις καλοκαιρινές διακοπές των πασάδων (δεν θέλω συνειρμούς).

Έφοδος και στο σπίτι του Βασιλάκη;
Και κάτι άλλο: Θυμάστε που γράφαμε εδώ ότι ο «κομιστής» τους εγγράφου Νίμιτς στο ΒΗΜΑ ήταν ο γιος της κας Μπακογιάννη; Δεν μας απάντησε κανείς μέχρι τώρα. Διαβάζουμε όμως σήμερα σε άλλη σελίδα της ίδιας εφημερίδας ότι «η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε νυκτερινή έφοδο στο σπίτι του διαπραγματευτή με τα Σκόπια Αδαμάντιου Βασιλάκη», η οποία φυσικά δεν απέδωσε τίποτα. Είναι δυνατόν;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 16/03/2008 18:43:29

  Αυτό με την έφοδο στο σπίτι του Βασιλάκη τρελό μου ακούγεται.

 2. factorx avatar
  factorx 16/03/2008 18:52:13

  Κι εμένα. Μπες στη σελίδα 24 του ΠΘ. Μια ολόκληρη στήλη έχει

 3. mediaspotgr avatar
  mediaspotgr 16/03/2008 20:07:03

  Γιατί λοιπόν αφού είναι θέμα εθνικής σημασίας δεν επενέβησαν οι αρχές με έφοδο τους στον ΔΟΛ να απαιτήσουν την φωτοτυπία με το σχετικό κείμενο, που φέρει μάλιστα και υδατογραφημένο αριθμό, για να δούμε ποιος το έδωσε πραγματικά;

 4. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 16/03/2008 21:54:12

  Για το σημαντικότερο ξέχασα να γράψω. Υπάρχει μια πολύ μικρή μειονότητα στη Ρόδο που οι περισσότεροι είναι εξισλαμισμένοι κρητικοί. Μετά την ένωση έφυγαν από κρήτη για Ρόδο και τους βρήκαμε εκεί. Επειδή είναι μουσουλμάνοι προσπαθεί να τους καπηλευθεί η Τουρκία. Κάποιοι εξ αυτών πέρασαν απέναντι για να βρουν την τύχη τους και γύρισαν πίσω. Έκανα φαντάρος εκεί γνώρισα αρκετούς και μίλησα με κάποιους συστρατιώτες. Δε θέλουν να φύγουν.

  Στην Κω επίσης υπάρχουν ελάχιστοι κι έχουν κι ένα αμιγές χωριό αλλά δεν ξέρω περισσότερα.

  Και στις δύο περιπτώσεις η κοινότητα είναι τόσο μικρή που οι νέοι έχουν πρόβλημα να βρουν γυναίκα μέσα από την κοινότητα.

 5. Τιριτόμπας avatar
  Τιριτόμπας 17/03/2008 00:25:12

  οι αμερικάνοι να φοβίσουν έλληνα, μέσα στην ελλάδα;
  χρησιμοποιώντας ποιον για αυτό;

  ελληνική κορυφαία θεσμική αρχή (τη δίωξης ηλ. εγκλ.) !

  και ποιον α φοβίσουν; τον έλληνα που εργάζεται για αυτό;

  Δηλαδή ο έλληνας που εργάζεται για αυτό - εργάζεται παράλληλα και κατά της δουλειάς του;

  Θέλει δηλαδή να απολυθεί και μετά να κάνει καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας για να του κολλήσουν τα ένσημα;

  Τι είδους νοητικοί διχασμοί και τριχασμοί είναι αυτοί;

  Ο Factorx έγραψε αυτό το ανώνυμο σχόλιο ή ο Ζεραρ Ντε Βιλλιέ;


  χαχαχα

 6. ΣΥΜΠΟΣΙΟ avatar
  ΣΥΜΠΟΣΙΟ 17/03/2008 00:55:26

  Δύο Έλληνες κατέθεσαν στεφάνι στον ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου ώς Υπουργός Εξωτερικών και ο Κωστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός. Δεν ξεχνιόνται με τίποτα.

 7. Ποκοπίκο avatar
  Ποκοπίκο 17/03/2008 01:00:57

  Έτσι επιβάλλεται από τη δεοντολογία πρακτικής των επισκέψεων ξένων κρατών σε μια χώρα.

  Δε σημαίνει πως το πιστεύει κιόλας ο καταθέτης του στεφανιού... τυπική αγγαρεία είναι

  δε λέει κάτι, δε βαραίνει στη ζυγαριά που βάζεις τα πράγματα. μη χαλάς θερμίδες , μη σε πιάσει και το καρπιαίο σύνδρομο, οικονομία για ουσιαστικότερα.


  υγ. ο στεφανόπουλος από ξεροκεφαλία? οίηση? αφέλεια? άγνοια? λένε πως προσέβαλλε τον καλεσμένο του τον κλίντον... και κάποιοι εδώ το είδαν σαν ηρωισμό.

  μπουλσιτ ... που θα έλεγε κι ο κλίντον...

 8. ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ avatar
  ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ 17/03/2008 01:23:30

  Περισσότερα για την κύρια Ντόρα στο:

  http://pea-kyanea.blogspot.com/

 9. factorx avatar
  factorx 17/03/2008 03:24:44

  Τιριτόμπας Says: Αμισβητείς τον προηγούμενο σχολιάστή ως εξης: "οι αμερικάνοι να φοβίσουν έλληνα, μέσα στην ελλάδα; χρησιμοποιώντας ποιον για αυτό; ελληνική κορυφαία θεσμική αρχή (τη δίωξης ηλ. εγκλ.)!...Ο Factorx έγραψε αυτό το ανώνυμο σχόλιο ή ο Ζεραρ Ντε Βιλλιέ;

  Δηλαδή θες να μας πείς οτι οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να επηρεάσουν καμια ελληνική αρχή; Αυτά ούτε κυβερνητικοί υπάλληλοι δεν τα λένε.
  Και επειδή προφανώς οι πηγές σου δεν σε ενημερώνουν καλά επαναλαμβάνουμε οτι δεν τα γράφουμε εμείς αυτό, το ΠΘ τα γράφει.

 10. Ποκοπίκο avatar
  Ποκοπίκο 17/03/2008 04:41:31

  Ο κάθε προϊστάμενος ελληνικής υπηρεσίας δέχεται εντολές, συμβουλές, πιέσεις μόνο από τους ανώτερούς του και από τους πολιτικούς προϊστάμενούς του. Ή από βουλευτές, δημάρχους, προέδρους συλλόγων.

  Επειδή κανένας δεν είναι τέλειος, μπορεί π.χ. ο στα8μαρχης της Σία, μέσω κάποιου γνωστού, να δώσει ένα δωράκι σε κάποιον υπάλληλο για να πάρει πληροφορίες π.χ. για τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου που έχουν τον αριθμό του - λέμε τώρα σαν παράδειγμα- αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ

  Άσε που υπάρχει παντου και πάντα η διπλωματική ασυλία!

  Τίποτε άλλο;

  btw δεν το είδα στο Πρώτο θέμα. έχεις υτο λινκ του

 11. Ποκοπίκο avatar
  Ποκοπίκο 17/03/2008 04:44:52

  και δεν καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεσαι, αυτό βγαίνει από το ύφος σου.

  κι οι δυο προσπαθούμε για την αλήθεια. Δε θέλεις να προσπαθήσω εγώ; θέλεις μόνος σου;

 12. Swell avatar
  Swell 17/03/2008 12:42:44

  Για τη σημαία που θ' ανεμίζει στην Αραβαντινού, δεν της είπαν τίποτα;

 13. Ο άλλος Πόντιος avatar
  Ο άλλος Πόντιος 17/03/2008 16:02:52

  Ο Ερντογάν και άλλοι Τούρκοι πολιτικοί θέτουν συχνά το θέμα του αστήρικτου, κατ' αυτούς, ισχυρισμού περί γενοκτονίας των χριστιανών Ποντίων.
  Στις εκδηλώσεις για τη γενοκτονία αυτή παρευρίσκονται Έλληνες πολιτικοί. Αυτό ενοχλεί τους Τούρκους, και γίνεται θέμα σε κάποιες εφημερίδες τους κατά καιρούς.
  Βέβαια το κατά πόσον ο όρος "γενοκτονία" μπορεί να χρησιμοποιείται για να περιγράφει τους εκτοπισμούς και τις σφαγές που υπέστησαν οι Πόντιοι είναι ένα θέμα που πράγματι δεν έχει ακόμα λυθεί. Οι περισσότεροι από τους επιστήμονες που ασχολούνται με το ζήτημα στη Ελλάδα κάνουν σαφώς "ιδεολογική" χρήση της ιστορίας.
  ΥΓ: Προσωπικά έχω χάσει πολλα μέλη της οικογένειάς μου στους εκτοπισμούς.

 14. sxolio.gr avatar
  sxolio.gr 17/03/2008 17:31:25

  προς αλλο πόντιο
  μια ενδιαφερουσα αποψη γι αυτό (και τη Μικρασιατική Εκστρατία) μπορεις να βρεις στο βιβλιο ΠΟΛΕΜΟΣ & ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ εκδοσεις ωκεανιδα (νομιζω -συγγραφεα δυστυχως δεν θυμαμαι)
  ΠΡΟΣΟΧΗ Το βιβλιο βλαπτει σοβαρα τα νευρα των κολλημενων πατριδοκάπηλων ειναι ακατάλληλο αυστηρως για τουρκοφάγους αλβανοφάγους κτλ)

 15. Ο άλλος Πόντιος avatar
  Ο άλλος Πόντιος 18/03/2008 00:34:21

  @sxolio.gr
  Ευχαριστώ.
  Στα υπόψη

 16. alexandra avatar
  alexandra 19/03/2008 20:41:53

  σχολιο, η αναφορά σου στο συγκεκριμένο βιβλίο δεν ειναι ο λόγος για τον οποίο σου απαντάω,(που βρίσκω οτι καλά κάνεις και το αναφέρεις) αλλα η αλλαζονία της στάσης του γνήσιου εκπροσώπου του του ορθού λογου, της αληθινής αριστερής ουμανιστικής αντιληψης και των σωστών πηγών πληροφόρησης που διαμορφώνουν την ορθή στάση του σύγχρονου ολοκληρωμένου αποψηματία. Το βρίσκω τοσο παλιομαδίτικο πιά,τοσο παλιοαριστερό. Και επειδή δεν ξέρεις που απευθύνεσαι, τι πηγές,ποιά πορεία εχει διαγράψει ο καθένας,και απο ποιούς ενδεχομένως κύκλους εχει διαμορφώσει άποψη,άσε την οιηση και το μπλαζέ στυλάκι για αυτούς που τώρα μαθαίνουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.