#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/04/2010 18:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι πιλότοι έδειξαν τον δρόμο, εμείς θα καθόμαστε στον καναπέ και θα κλαίμε;Έντονα επικριτικός απέναντι στη στάση που τήρησαν οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης του πτητικού επιδόματός τους, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος, διαβεβαιώνοντας πάντως πως «η αποκατάσταση του εισοδήματός τους θα γίνει εγκαίρως με άλλο τρόπο».

Μιλώντας στην Βουλή, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι «στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν νοείται ούτε λευκή απεργία, ούτε απεργία, ούτε στάση εργασίας. Και δεν επιτρέπεται να συνεννοούνται μεταξύ τους και 700 πιλότοι να δηλώνουν αδυναμία για ψυχολογικούς λόγους».  «Αδίκησαν », πρόσθεσε, «τον εαυτό τους και τη λαμπρή παράδοση του όπλου τους και έστειλαν λάθος μήνυμα στην κοινωνία και στην απέναντι πλευρά».

Η απάντηση αναγνώστη μας

 Την αξιοπρέπειά των πιλότων δεν μπορούν ούτε να την αγοράσουν, ούτε να την πουλήσουν.

 Τη "δουλειά" τους δεν την κάνουν για τα λεφτά. Η "δουλειά" αυτή δεν πληρώνεται και το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, το αναγνωρίζει και αυτό τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

 Αν νομίζουν ότι η πρόσφατη "διαμαρτυρία" τους είναι μόνο για το πτητικό τους επίδομα, απλά για λεφτά να το πούμε απλά, κάνουν μέγα λάθος. Έτσι θέλησαν να το περάσουν τα ΜΜΕ για προφανείς λόγους. Είναι ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ που έρχονται.

 Δε σας κάνει εντύπωση ότι σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο ο πρώτος "κλάδος εργαζομένων" που ξεσηκώθηκε είναι αυτοί;; Αυτό  δείχνει, ότι έρχονται ΒΙΑΙΑ πράγματα στην κοινωνία. Πρωτόγνωρες καταστάσεις που κανένας δεν ξέρει που θα οδηγήσουν την Πατρίδα.

 Οι πιλότοι έδειξαν τον δρόμο στον απλό κόσμο. Μη τους φοβάστε, βγείτε και διατρανώστε την αντίθεσή σας στο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε.

 Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πολλά θέματα και προβλήματα, αλλά σε λίγο καιρό πιστεύω ότι οι κουβέντες από τους καναπέδες τους σπιτιού μας, θα είναι παρελθόν μιας και δε θα οδηγούν πουθενά.

 Ένας απλός πολίτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 29/04/2010 19:06:45

  Σε απάντηση του κ Βενιζέλου παρακαλώ τους ναυάρχους που παραιτούνται ή στους αεροπόρους τους οποίους επικρίνει, να του απαντούν με τις δηλώσεις του κ Πάγκαλου για το τι βρήκε στο ΥΠΠΟ όταν τον είχε διαδεχθεί.
  Μια αναζήτηση στο google μπορεί να βγάλει όλες τις δηλώσεις και τα δημοσιεύματα της εποχής.

  ΥΓ

  :-)

  ...και δεν υπάρχει και πρόβλημα γιατί οι στρατιωτικοί αν μη τι άλλο ξέρουν από ιεραρχία: ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης προΐσταται του Υπουργού Εθνικής Άμυνας

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 29/04/2010 19:13:14

  Έχω την εντύπωση ότι τελικά πήρε το μήνυμα και αναδιπλώθηκε και τα μάζεψε κάπως ο υπέρβαρος.

 3. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 29/04/2010 19:22:06

  Μία λέξη μόνο αρμόζει στον υπουργό Βενιζέλο και τους ομοίους του : ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!

  Ντροπιάζετε τη χώρα !!
  Ταπεινώνεται και εξευτελίζετε συνηδειτά τους Έλληνες πολίτες.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

 4. Φαρμακύων avatar
  Φαρμακύων 29/04/2010 19:22:27

  Βρε συ, άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη.
  Καλό πάντως.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Φαρμακύων 29/04/2010 20:51:52

   ;;;;

 5. Σαος avatar
  Σαος 29/04/2010 19:26:08

  Άραγε εννοούν την διχοτόμηση του Αιγαίου και την συνδιαχείριση της Θράκης; Οι τούρκοι στρατηγοί από την άλλη, ετοιμάζουν τις αυτοκινούμενες γέφυρες που θα δώσουν την δυνατότητα των τουρκικών αρμάτων μάχης να περάσουν τον Έβρο.

  Αιφνιδιαστική άσκηση στον Έβρο με σενάριο "Βαριοπούλας" από την 3η Τ/Θ τουρκική Ταξιαρχία!
  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11874&Itemid=139

  Υπάρχει πιθανότητα να δούμε κανένα πραξικόπημα στην Τουρκία και ταυτόχρονα "πέσιμο" στην Ελλάδα;;;;

  • Σιφιλης avatar
   Σιφιλης @ Σαος 30/04/2010 07:20:05

   Στρατιωτικό πέσιμο από την Τουρκιά στο άμεσο μέλλον είναι απίθανο έως αδύνατο, γιατί η κατάσταση θα είναι μη διαχειρίσιμη. Επιπλέον θα κλείσει τελείως την πόρτα για οποιαδήποτε συνεργασία/συνεκμετάλλευση κτλ. Στο διπλωματικό πεδίο είμαστε μάλλον ακάλυπτοι αυτή την στιγμή.

 6. giorp avatar
  giorp 29/04/2010 19:37:44

  Πάντως οι συντεχνίες εξακολουθούν να ωφελούνται είτε είναι αεροπόροι είτε είναι υπάλληλοι Βουλής και εξαιρούνται από τα μέτρα. Στο Νοσοκομείο Λευκάδας 15 γιατροί που διαμαρτυρήθηκαν και για πρώτη φορά στην ιστορία υπόβαλλαν παραιτήσεις γιατί κινδύνευε κόσμος, κανείς δεν ασχολήθηκε. Τι να σκεφτεί κανείς; Ότι το συντεχνιακό πάρτυ συνεχίζεται και οι βουλευτές πρώτοι.
  Βλ και http://forza-grecia.pblogs.gr/2010/04/mhpws-pshfisame-ypokritika-ligoyria.html

  • Graekus avatar
   Graekus @ giorp 29/04/2010 20:02:01

   ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Π.Α. "ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ" ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ (ΑΚΟΜΑ).
   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΣΙΑΛΜΑ, ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Κ.Β.Γ. ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ (ΑΛΗΤΕΣ-ΛΕΡΕΣ-ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ).
   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ READINESS ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ (ναι, είναι ακόμα Ελληνικό νησί η Λήμνος) ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΕΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΣΤΟ DA CAPO.

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΥΡΟ.
   http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11836&Itemid=49

   ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ...

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ giorp 29/04/2010 21:07:35

   @giorp

   Hi Stros, how are you?
   Nice nickname!

 7. Ακυρος avatar
  Ακυρος 29/04/2010 19:53:41

  Αιφνιδιαστική παραίτηση υποναυάρχου
  29-04-2010 14:57:12
  Αιφνίδια παραίτηση του υποναυάρχου Στυλιανού Φενέκου διευθυντή Κλάδου Πόρων είχαμε πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr ο υποναύαρχος οδηγήθηκε στην κίνηση αυτή ύστερα από λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Eθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο κατά τη διάρκεια παρουσίασης πλάνου αναδιοργάνωσης της υπηρεσίας.

  O προηγούμενος ναύαρχος που είχε παραιτηθεί ήταν ο Ι.Θεοδωρουλάκης Α/ΓΕΝ το 2002, μετά διαφωνία του σε θέματα προαγωγών αποστρατειών με τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ι.Παπαντωνίου.

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


  Εκτός των αεροπόρων και οι ναύαρχοι!

  Βάζετε στοίχημα πως η ...λεκτικη αντιπαράθεση αφορουσε την ...αναδιοργάνωση του Βοτανικού και το δώρο στον Πασά Ερντογάν;;;
  ΜΕ 2 εκατομύρια κόστος για το χατήρι του;;;
  Μη και δεν προσυπογράψουμε την δουλεία, παραχωρώντας τα ιερά εδάφη του Βοτανικού.
  Ελπίζω η θεία γή να βάλει μόνη της εμποδια στην ιεροσυλια. "Γεννώντας" τους κρυμμένους θησαυρούς της.
  Απλά πρέπει να υπάρχει εγρήγορση και επίβλεψη όταν αρχίσουν οι εργασίες για την ανέγερση του τζαμιού.
  Ειναι αδύνατον να μη βρεθουν αρχαία στην περιοχή. Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικου είναι ελαφρές κατασκευές (τολ και διόρωφα) Αρα η Αθηνά θα βάλει το χέρι της Αρκεί η αρχαιολογική υπηρεσία να είναι παρούσα! Ολοι Προσοχή και επιτήρηση!

 8. Orestios avatar
  Orestios 29/04/2010 19:54:47

  Ο Βενιζέλος συνεχίζει να γλύφει το GAP. Έγινε βασιλικότερος του βασιλέως. Ξευτιλίζεται ακόμη περισσότερο. Δεν του αξίζει καμία λύπηση.

 9. petros avatar
  petros 29/04/2010 21:45:57

  για ορεστιος .δειτε ποιος προαλειφεται για προεδρος ΟΛΘ

 10. Umberto Eco avatar
  Umberto Eco 30/04/2010 00:26:30

  Ο Βενιζἐλος που τόλμησε να θίξει τους ηρωϊκούς μας πιλότους έχει μπει ποτέ του σε στρατιωτικό αεροπλάνο;Εχει ετοιμαστεί ποτέ να βγει από το σπίτι του σε 2 λεπτά τρέχοντας;Εχει κυνηγήσει ποτέ του Τούρκους στο Αιγαίο παίζοντας τη ζωή του κορώνα γράμματα,ξεχνώντας και γυναίκα και παιδιά και δάνεια και φίλους κλπ;
  Αν υπάρχει κάτι που ακόμη λειτουργεί επαγγελματικά σ'αυτή τη χώρα που την κατάντησαν Μπουργκίνα Φάσο είναι η Πολεμική μας Αεροπορία.Αυτή βρήκες να θίξεις βρε όρθιο γουρούνι κι ο άλλος ο φλώρος του LSE;;;Ντροπή σας πουλημένοι ανθέλληνες!!!
  Συγγνώμη για το ύφος αλλά είμαι εξοργισμένος όταν μου πουλάνε την πατρίδα,μου βάζουν να πληρώσω αυτά που έφαγαν άλλοι και στο τέλος θέλουν και να μην διαμαρτύρομαι!!!
  Η απάντησή μας -μόλις περάσει το πρώτο μούδιασμα -θα πρέπει να είναι στους δρόμους!!!

  • spartaner avatar
   spartaner @ Umberto Eco 30/04/2010 22:49:29

   Να αγιασει το στομα σου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.