#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/10/2012 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι πασόκοι έγιναν καλά παιδιά και οι «γαλάζιοι» κάνουν την πάπιαΕλλάδα, ένα απέραντο φρενοκομείο. Οι πρώτοι έσονται τελευταίοι και οι έσχατοι γίνονται… ήρωες.

Επίσης, οι προηγούμενοι «προδότες» και ριψάσπιδες ξαφνικά μετατρέπονται σε υπερασπιστές της πατρίδας. Η απόλυτη τρέλα δηλαδή. Και το λέμε αυτό με βάση τις πληροφορίες που έρχονται από τη Βουλή ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχoυν   ανέβει στα… κάγκελα διότι υποστηρίζουν ότι παρακάμπτονται από το ΤΑΙΠΕΔ στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων. Ζητούν από την κυβέρνηση κάθε αποκρατικοποίηση να έρχεται στη Βουλή και να ελέγχεται ενώ το υπουργείο Οικονομικών έκανε λίγο πίσω λέγοντας ότι κάθε φορά θα γίνεται ενδελεχής ενημέρωση για ότι πωλείται υποστηρίζοντας ότι σε άλλη περίπτωση θα υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και θα τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα.

Σε άλλο θέμα, αυτό του πετρελαίου θέρμανσης και των δικαιούχων επιστροφής φόρου οι πράσινοι βουλευτές βγαίνουν από τα αριστερά και ζητούν ακόμη περισσότερους δικαιούχους με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να κάνει πίσω και να λέει ότι θα ξαναδεί το θέμα.

Αυτά είναι μόνο δύο από τα θέματα στα οποία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει ταραχή και θα μπορούσε κάποιος να παρατηρήσει ότι έχουν δίκιο. Δε μπορεί να είναι για παράδειγμα ανεξέλεγκτο το ΤΑΙΠΕΔ στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων. Οι βουλευτές λένε ότι δε μπορεί να έχουν φάει τόσο «ξύλο» και να βλέπουν άλλους να τους παρακάμπτουν πουλώντας ότι θέλουν και όσο θέλουν. Και φέρνουν ως παράδειγμα το IBC στον Λάτση και τη Δωδώνη.

Επίσης, δίκιο έχουν για το πετρέλαιο θέρμανσης που θα κάψει πολύ κόσμο φέτος ενώ δε θα έχει και δημοσιονομικό αποτέλεσμα.

Αλλά πρέπει να παρατηρήσουμε δύο σοβαρά θέματα:

1. Το πρώτο είναι ότι εμφανίζονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι ίδιοι που ψήφισαν μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και που στήριζαν μέχρι τέλους τον Παπανδρέου, να είναι τώρα οι υπερασπιστές της διαφάνειας και του φτωχού λαού. Μα είναι δυνατόν οι πασόκοι βουλευτές αντί να λογοδοτούν για τις επιλογές 2,5 ετών να γίνονται τιμητές και υπερασπιστές του δικαίου; Ποιοι μιλάνε δηλαδή. Αυτοί δεν είναι που αποφάσισαν να υπογράψουν τα Μνημόνια που προβλέπουν μαζικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας; Τώρα κόπτονται πώς θα γίνουν οι αποκρατικοποιήσεις. Ή μήπως αυτοί δεν είναι που αποφάσισαν πέρυσι την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης η οποία ισχύει από σήμερα; Τώρα έγιναν τα «λαϊκά» παιδιά; Σε λίγο θα γίνουν ακόμη πιο αριστεροί από την Παπαρήγα και τον Τσίπρα.

2. Το δεύτερο είναι ότι η ΝΔ εμφανίζει σημάδια έντονης κυβερνησιμότητας. Οι ίδιοι οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ δεν ήταν αυτοί που πριν τις εκλογές του Ιουνίου εξαπέλυαν σφοδρές επιθέσεις κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων για μέτρα που ήταν αντιλαϊκά αλλά και αδιαφανή; Τώρα λοιπόν που εξαφανίστηκαν αυτές οι ψυχές; Γιατί δε βγαίνουν να μιλήσουν για τις αδικίες και αντίθετα είτε σιωπούν ένοχα είτε έχουν γίνει διαπρύσιοι υποστηρικτές των πολιτικών του Μνημονίου;

Πώς λοιπόν οι «τελειωμένοι» πασόκοι άλλαξαν δέρμα και έγιναν αντιμνημονιακοί των Μνημονίων που οι ίδιοι ψήφισαν ενώ πολλοί Νεοδημοκράτες βουλευτές από σφόδρα αντιμνημονιακοί τώρα κάνουν την πάπια; Έτσι πιστεύουν ότι θα κερδίσουν τον κόσμο και θα αναστηλώσουν το γκρεμισμένο πολιτικό οικοδόμημα; Είναι μακριά νυχτωμένοι όλοι τους. Η πολιτική υποκρισία δεν περνάει πια. Και κάτι άλλο: Η αγνωμοσύνη είναι ο χειρότερος φίλος κάποιων που έγιναν ισχυροί και τώρα κοιτάζουν αφ’ υψηλού. Και είναι δυστυχώς πολλοί αυτοί που ξεχνούν ποιοι ήταν, ποιοι έγιναν και που θα πάνε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒLACKQUEEN avatar
  ΒLACKQUEEN 26/10/2012 08:48:50

  '' Πώς λοιπόν οι «τελειωμένοι» πασόκοι άλλαξαν δέρμα και έγιναν αντιμνημονιακοί των Μνημονίων που οι ίδιοι ψήφισαν ενώ πολλοί Νεοδημοκράτες βουλευτές από σφόδρα αντιμνημονιακοί τώρα κάνουν την πάπια; ''
  Πώς γίνεται;;; Ακριβώς με το ίδιο τρόπο που γινόταν 30 χρόνια τώρα. Τα δύο μεγάλα κόμματα, έτσι πολιτεύονται, ανταλάσσοντας ρόλους, εναλασσόμενα στην εξουσία, ως τσαρλατάνοι υποκριτές καιροσκόποι. Ο αφελής λαός με την ...κοντή μνήμη, την ελαστική συνείδηση και την εγκληματική συνενοχή, ακόμα και σήμερα που βιώνει την εξαθλίωση και τη μιζέρια εξ΄αιτίας της ανικανότητας των ...υπερασπιστών των δικαίων του, δεν παρουσιάζει εμφανώς τουλάχιστον, κάποια διαφοροποίηση όσον αφορά την κατανόηση του όλου παιγνίου και τον καταλογισμό των ευθυνών, όπου αυτές αναλογούν. Ως εύπιστοι, εύπλαστοι, αφελείς και εγκεφαλικά οκνοί, δεν είναι άξιοι της μοίρας τους; Τιμή και δόξα στους αγωνιστές Πασοκοβουλευτάδες, τους υπέρμαχους των κάθε είδους αισχρών συμφερόντων, τους κομπογιαννίτες πολιτικάντηδες, τους σιωπηλούς και άβουλους συνενόχους του προδότη ΓΑΠ. Αλλά ευθύνεται και η επιβεβλημένη συγκυβέρνηση, που λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλους αυτούς και εμποδίζει την καθημερινή υπενθύμιση της ενοχής και της εγκληματικής τους προϊστορίας. Αυτή η συγκυβέρνηση τελικά, αποτελεί σανίδα σωτηρίας τους για το παρόν αλλά και για το κοντινό μέλλον, αν λάβουμε υπ΄όψιν μας τα σενάρια περί συνένωσης με τη ΝΔ εις σάρκαν μίαν !!!! Το τέλειο έγκλημα , μπορεί να υπάρξει τελικά ;; :-)

 2. Slick avatar
  Slick 26/10/2012 08:55:57

  Σωστός

 3. drider avatar
  drider 26/10/2012 09:14:29

  Κάνετε ακόμα το λάθος να πιστεύετε ότι νοιάζεται ο κόσμος για τα επικοινωνιακά παιγνίδια της μίας ή της άλλης πλευράς.

  Το Μνημόνιο ΙΙ το ψηφίσαν και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Τα μέτρα που είναι να ψηφιστούν τώρα απορρέουν από αυτήν την αναληφθείσα υποχρέωση. Διαφοροποίηση από εδώ ή από κει με μηδενική σούμα για το λαό, δεν αφορά κανένα.

 4. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 26/10/2012 09:27:19

  Προς τι η έκπληξη;
  Όλοι οι βολευταί υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού όταν είναι στην αντιπολίτευση και τα συμφέροντα του συστήματος εξουσίας όταν το κόμμα τους κυβερνά.
  Το ίδιο ακριβώς θα γίνει αύριο και με τους βουλευτές της Ν.Δ.
  Χρόνια τώρα παρακολουθούμε το ίδιο κακοπαιγμένο θέατρο.

 5. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 26/10/2012 09:28:42

  Η Νέα Δημοκρατία, λόγω της έντονης εσωστρέφειας των ετών 1981 - 2000, έχει προφανή δυσκολία στη διαχείριση της εσωκομματικής δημοκρατίας, ταυτίζοντας την έκφραση γνώμης με την υπονόμευση. Με αποτέλεσμα, όταν είναι στην εξουσία, να μην υπάρχει παρρησία και ειλικρίνεια εντός της κοιν. ομάδας και να μην διαγιγνώσκονται έγκαιρα τα προβλήματα (βλέπε καταψήφιση μνημονίου 2 και διαγραφές). Στον ίδιο δρόμο βαδίζει και τώρα, τα δε αδιέξοδα θα ανακύψουν απότομα και πάλι όλοι θα είναι αιφνιδιασμένοι.
  Τέλος πάντων, ες αύριον τα σπουδαία.
  Χρόνια Πολλά στη Θεσσαλονίκη μας γιά τα Εκατόχρονα!

 6. avax avatar
  avax 26/10/2012 09:36:05

  Οπως ακριβώς τα λές είναι αγαπητέ Φάκτορα.
  Οι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ βουλευτές αντιπολιτεύονται απο μόνοι τους την κυβέρνηση μέχρι να την ρίξουν. Δεν θα χρειαστεί να το κάνει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνοι τους τα έχουν σχεδόν καταφέρει. Εναν-δυό μήνες ακόμα, κι αν αντέξουν...

 7. Νίκος avatar
  Νίκος 26/10/2012 09:41:22

  Ουπς

 8. ΒLACKQUEEN avatar
  ΒLACKQUEEN 26/10/2012 09:55:02

  '' Πώς λοιπόν οι «τελειωμένοι» πασόκοι άλλαξαν δέρμα και έγιναν αντιμνημονιακοί των Μνημονίων που οι ίδιοι ψήφισαν ενώ πολλοί Νεοδημοκράτες βουλευτές από σφόδρα αντιμνημονιακοί τώρα κάνουν την πάπια; ''
  Πώς γίνεται;;; Ακριβώς με το ίδιο τρόπο που γινόταν 30 χρόνια τώρα. Τα δύο μεγάλα κόμματα, έτσι πολιτεύονται, ανταλάσσοντας ρόλους, εναλασσόμενα στην εξουσία, ως τσαρλατάνοι υποκριτές καιροσκόποι. Ο αφελής λαός με την ...κοντή μνήμη, την ελαστική συνείδηση και την εγκληματική συνενοχή, ακόμα και σήμερα που βιώνει την εξαθλίωση και τη μιζέρια εξ΄αιτίας της ανικανότητας των ...υπερασπιστών των δικαίων του, δεν παρουσιάζει εμφανώς τουλάχιστον, κάποια διαφοροποίηση όσον αφορά την κατανόηση του όλου παιγνίου και τον καταλογισμό των ευθυνών, όπου αυτές αναλογούν. Ως εύπιστοι, εύπλαστοι, αφελείς και εγκεφαλικά οκνοί, δεν είναι άξιοι της μοίρας τους; Τιμή και δόξα στους αγωνιστές Πασοκοβουλευτάδες, τους υπέρμαχους των κάθε είδους αισχρών συμφερόντων, τους κομπογιαννίτες πολιτικάντηδες, τους σιωπηλούς και άβουλους συνενόχους του προδότη ΓΑΠ. Αλλά ευθύνεται και η επιβεβλημένη συγκυβέρνηση, που λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όλους αυτούς και εμποδίζει την καθημερινή υπενθύμιση της ενοχής και της εγκληματικής τους προϊστορίας. Αυτή η συγκυβέρνηση τελικά, αποτελεί σανίδα σωτηρίας τους για το παρόν αλλά και για το κοντινό μέλλον, αν λάβουμε υπ΄όψιν μας τα σενάρια περί συνένωσης με τη ΝΔ εις σάρκαν μίαν !!!! Το τέλειο έγκλημα τελικά, μπορεί να υπάρξει;; :-)

 9. Νίκος avatar
  Νίκος 26/10/2012 10:04:00

  Πάλι τα ίδια; Δεν είπαμε ότι το υπάρχον πολιτικό προσωπικό αδυνατεί χτίσει τη νέα μεταπολίτευση ακριβώς επειδή το ίδιο, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος; Αυτοί, προσπαθούν να νομιμοποιήσουν το πελατειακό κράτος στη συνείδηση του κόσμου, τώρα που αντιλαμβάνονται ότι κινδυνεύει από αφανισμό, όσο ποτέ.
  Τα πρωτοεμφανιζόμενα πολιτικά πρόσωπα, δυστυχώς διακατέχονται από τη γνωστή έπαρση του νέου, μοντέρνου και μορφωμένου, χωρίς χιλιόμετρα όμως. Σε αυτή τη ριμάδα τη ζωή, η πρακτική, τις περισσότερες των περιπτώσεων , εκδικείται τη μόρφωση. Ας μην το λησμονούν οι συνομήλικοί μου, εντιμότατοι νεόκοποι πολιτικοί. "Νέο" ίσον, γενναιότητα, ειλικρίνεια, εντιμότητα, όραμα, όρεξη, παρόρμηση και αυθεντικότητα. Αν το "νέο" δεν χαρακτηρίζεται από τα παραπάνω γνωρίσματα, τότε το μόνο που κάνει, είναι να αναπαλαιώνει το ρουσφετολογικό κράτος.

 10. αρέλεγος avatar
  αρέλεγος 26/10/2012 10:09:41

  Ποιό πράσινο και ποιό γαλάζιο
  Πολυκαιρισμένα , φθαρμένα χρώματα
  μαζί που ξεθώριασαν κι'εχουνε γίνει γκρί

 11. IOKLOS ZARAS avatar
  IOKLOS ZARAS 26/10/2012 10:20:18

  To έχουμε ξαναπεί. Η ΝΔ είναι ο μόνος λόγος που μκροημέρευσε το πασοκ. Ούτε η ποιότητα των στελεχών του, ούτε το ποιόν των οπαδών δικαολογούσε τέτοια μακρότητα βίου. Ακριβώς επειδή η ΝΔ ήταν και είναι νερόβραστη το πασοκ καταστράφηκε αφού κατέστρεψε τα πάντα. Μην απατάσθε όμως. Η σαπίλα που αυτό δημιούργησε, η ανηθικότητα και τα σαπισμένα μυαλά που αναοτύχθηκαν τα χρόνια της πασοκοκρατίας, ζουν και βασιλεύουν. Απλα μετακόμισαν ένα κλικ αριστερότερα όπου βρήκαν πρόσφορο έδαφος να συνεχίσουν να υπάρχουν.

 12. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 26/10/2012 10:47:21

  "Μα είναι δυνατόν οι πασόκοι βουλευτές αντί να λογοδοτούν για τις επιλογές 2,5 ετών να γίνονται τιμητές και υπερασπιστές του δικαίου;"

  Η πρόταση αυτή εκφράζει την παράνοια των αναλύσεων και της νοοτροπίας στην Ελλάδα, αγαπητέ συντάκτη του άρθρου.
  Δηλαδή, το πρόβλημα είναι η διαχείρηση της κρίσης κι όχι το τι οδήγησε σε αυτή!

  Δεν βλέπουμε πως η κακοδιαχείριση της κρίσης είναι λογική συνέπεια της όλης εγκληματικής ανεπάρκειας και ανομίας που επικράτησε στη χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια;
  Το έγκλημα αυτό διαπράττεται κατ΄εξακολούθηση με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, των μηχανισμών του Κράτους και των υποζυγίων τους (νέα οικονομικά τζάκια - Αρσένης - ΜΜΕ, συνδικαλιστές, αεριτζίδες "επιχειρηματίες και βολεμένων τμημάτων του λαού).
  Όλες οι πολιτικές δυνάμεις συνειδητά και υποσυνείδητα λειτούργησαν παρομοίως.
  Σε όποιον τομέα της κοινωνικής δραστηριότητας κι αν κοιτάξει κανείς θα δει την ίδια ανεπάρκεια, φαυλότητα και λαμογιά.

  Κι όταν ο κυρίαρχος τρόπος λειτουργίας ενός κοινωνικού συνόλου είναι η φαυλότητα, τότε η νοοτροπία, ο τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς μπολιάζονται και διαμορφώνονται αντίστοιχα.

  Σαν σε θίασο που τα πρόσωπα απομορφωποιούνται στην σκοτεινή ύλη του σκοτεινού κειμένου.

 13. Karenin avatar
  Karenin 26/10/2012 11:19:48

  Μην πειράζεται τους πασόκους βουλευτές. Με το πολιτικό μασάζ που έχουν φάει, και εμβολιασμενοι καθως είναι για τέτοιες καταστάσεις είναι οι μόνοι σίγουροι στην ψήφιση των μέτρων.

 14. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 26/10/2012 11:46:27

  δεν έχετε δεί ακόμη τίποτα!

 15. Νίκος avatar
  Νίκος 26/10/2012 12:05:45

  Μήπως μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, ποιος ήταν πρωθυπουργός και υπουργοί το 2006 και το 2008, τότε που η αρμόδια επιτροπή γνωμοδότησε για τα μέτρα που έπρεπε να παρθούν, προκειμένου να παταχθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων; Και γιατί επίσης τα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων; Όχι, για να ξέρουμε τι λέμε και πως θα χωρίσουμε από εδώ και πέρα τους πολίτες. Σε πράσινους και μπλε ή κερδισμένους τυχοδιώκτες και έντιμους χαμένους;

 16. Φιλιππος avatar
  Φιλιππος 26/10/2012 12:06:33

  Οσο υπαρχουν πολιτες αυτης της χωρας που ακομα πιστευουν πως πο βουλευτες των κομματων εξουσιας εχουν εστω και στο πισω μερος του μυαλου τους το κοινο καλο και το ορθοποδισμα του λαου ειναι μακρα νυχτωμενοι.Εξυπηρετουν κατα πρωτον τον εαυτο τους και το περιβαλον τους {γιους,κορες,κουμπαρους,βλεπε Μειμαρακης,Σιουφας} και δευτερον τις εντολες,οποιες και απ'οπου κι αν προερχονται,του αρχηγου.Δεν αξιζουν ουτε την απαξιωση μας.

 17. sixtiria avatar
  sixtiria 26/10/2012 12:12:46

  τα μασωνακια ολου του κοσμου το εχουν ξεφτιλισει , δεν εχουν κανενα οικτο

 18. τάσος avatar
  τάσος 26/10/2012 12:16:44

  όπως είχαν καταδυθεί στα υπόγεια και τήρησαν σιγή ασυρμάτου για αρκετά χρόνια αφού ο κόσμος κατόρθωσε να απαλλαγεί από αυτούς το 2004, έτσι και τώρα. τότε όμως επανεμφανίστηκαν θριαμβευτικά το β' μισό του 2008 κατακαίγοντας τελικά την αθήνα το δεκέμβριο και παίρνοντας ξανά αυτοδύναμοι την εξουσία εμφανιζόμενοι ως εγγυητές της ηθικής τάξης και της δημοσιονομικής αξιοπιστίας, ξηλώνοντας ακόμη και τα πατώματα της έρημης χώρας μας στη συνέχεια. έτσι και τώρα. σιωπούν ως να μην υπήρξαν ποτέ, αν εξαιρέσουμε κάποιες γκεστ παρεμβάσεις όπου εμφανίζονται ως απογοητευμένοι από τη διακυβέρνηση του καραμανλή νεοδημοκράτες. φοβού τους τομπριστάς.

 19. Λιογκος avatar
  Λιογκος 26/10/2012 13:27:48

  Πριν αρκετό καιρό πολλοί έγραφαν ότι θα έρθει η ώρα που το ΠΑΣΟΚ θα είναι αντιμνημονιακό και η ΝΔ αρωγός του μνημονίου... πολλοί λοιδορούσαν αυτή την άποψη... κοίτα όμως που η ώρα αυτή έφτασε! Το λάθος είναι καθαρά της ΝΔ και του Σαμαρά... άντε λοιπόν να δεχτώ ότι είπαν ναι στη κυβέρνηση Παπαδημου, ακόμα και τώρα όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι είπαν ΝΑΙ στον Παπακωνσταντινου ως ΥΠΕΚΑ, στον Χρυσοχοιδη στον Βενιζελο... όπως στρώνεις κοιμάσε!

 20. panos avatar
  panos 26/10/2012 15:05:02

  Ποιος ασχολειται με τα καθε λογης βουλευτακια? Οι περισσοτεροι ειναι ανεπαγκελτοι η φοροφυγαδες γιατροι,δικηγοροι, οικονομολογοι κ.λ.π Εχουμε βεβαια και κατι φλωρους.....και τιτικες που ειναι μονο για τη μοστρα,αλλα ΕΜΕΙΣ τους βγαλαμε.Το μειζον ΘΕΜΑ ειναι να αλλαξει η νοοτροπια του Λαου, η λογικη της παρτης μας , του βολεματος, και στο φιναλε να ξαναγινουμε σοβαρη χωρα, και οχι διεφθαρμενη και κακομαθημενη. Σε αυτα τα ζητηματα θελαμε πολλα ΜΝΗΜΟΝΙΑ απο μονοι μας, και οταν ακουω μερικοι ειναι μνημονιακοι η το αντιθετο, αυτα ειναι για εσωτερικοι καταναλωση, και για δηθεν ηρωισμους. Οι μαγκιες ομως δεν περνανε τωρα.........

 21. Το όνομα του Ρόδου avatar
  Το όνομα του Ρόδου 26/10/2012 15:51:27

  Τα κοκόρια οι γαλάζιοι βολευτές, που ποιούν την ΠΑΠΙΑ, θα το αντιληφθούν όλοι τους καλά στις επόμενες εκλογές όταν μπουλούκι θα τρέχουν να καταλάβουν μία από τις 55-60 βουλευτικές θέσεις που θα τους αντιστοιχούν.

 22. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 26/10/2012 20:28:12

  Κάποιος πολιτικός είχε πει "αφού στην κοινωνία υπάρχουν
  τόσοι κλέφτες, δεν θα πρέπει να εκπροσωπούνται και στην Βουλή".

 23. noldor avatar
  noldor 27/10/2012 00:40:37

  "Μα είναι δυνατόν οι πασόκοι βουλευτές αντί να λογοδοτούν για τις επιλογές 2,5 ετών να γίνονται τιμητές και υπερασπιστές του δικαίου; "

  Ποιος έπρεπε να τους υποχρεώσει και δεν το έκανε;

 24. Δ. Παπ avatar
  Δ. Παπ 27/10/2012 13:18:34

  Το συνεχές loop του μεταπολιτευτικού συστήματος στην χώρα. απλά και συνηθισμένα πράγματα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.