10/12/2009 18:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές έχουν ημερομηνία λήξηςΕκτός από σαφές δείγμα ανυπαρξίας κάθε έννοιας πολιτικής νοημοσύνης, αλλά και κομματικής πειθαρχίας η πρόωρη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη για την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας, συνιστά εκ των πραγμάτων ένα στιγμιαίο λάθος.

Τα δείγματα γραφής είχαν βέβαια δωθεί...

 

Είναι τουλάχιστον παράδοξο να ανακοινώνεις την εκ νέου υποψηφιότητά σου για το δήμο της πρωτεύουσας με... φόντο τους τόνους σκουπιδιών που κάνουν... πάρτι στους δρόμους της Αθήνας, τις τελευταίες ημέρες, και ενώ έχεις δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι βρίσκεσαι στο πλευρό των απεργών!

Ετσι, το μεσημέρι της Τετάρτης, και ενώ το κύριο πρόβλημα των κατοίκων αυτής της πόλης ήταν η απέραντη βρομιά έξω από τα σπίτια, τα γραφεία, τα καταστήματα, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τους ελάχιστους ελεύθερους χώρους πρασίνου, κλπ., ο δήμαρχος επιλέγει να «παίξει» το εσωκομματικό του παιχνίδι. Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του σε μια προσπάθεια να προκαταλάβει τις αποφάσεις της Ρηγίλλης -είναι γνωστή η δυσαρέσκεια του κ. Σαμαρά για την στάση του κ. Κακλαμάνη στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ- ενώ ταυτόχρονα αποκαλεί καλοδεχούμενες «όποιες πολιτικές, κοινωνικές, συνδικαλιστικές και φιλικές δυνάμεις θέλουν να σταθούν δίπλα στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα», εμφανίζοντας τον εαυτό του υπέρμαχο της ανεξαρτησίας της Αυτοδιοίκησης, ενώ έχει κερδίσει το αξίωμα ως κομματικός υποψήφιος!

Μια δήλωση που λίγο ως πολύ θυμίζει τη στάση του δημάρχου και στο θέμα της απεργίας των εργαζομένων με συμβάσεις έργου στην καθαριότητα του δήμου. Και με τη νομιμότητα και με τους απεργούς. Την ώρα, λοιπόν, που προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά των απεργών, την ίδια ώρα δηλώνει ότι συμφωνεί με τα αιτήματά τους και είναι στο πλευρό τους. Συμπληρώνει όμως –πονηρά- ότι δεν συμφωνεί με το συγκεκριμένο τρόπο που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους. Δηλαδή ο κ. Κακλαμάνης, παλαιός πολιτικός, θέλει να μας πείσει ότι αγνοεί πως στη χώρα αυτή τα συνδικάτα δεν έχουν μάθει -ακόμη- να διεκδικούν το δίκιο τους μέσα από τη δημόσια διαβούλευση και το egov.gr, αλλά κατεβαίνοντας στους δρόμους, και στη συγκεκριμένη περίπτωση χρόνια τώρα (και εντελώς συμπτωματικά κάθε φορά είναι Χριστούγεννα) με τη μη αποκομιδή των σκουπιδιών!

Παράδοξο νο2. Επικαλείται τη στήριξη των συνδικαλιστών και των υπολοίπων «κοινωνικών εταίρων» την ίδια ώρα που βγάζει παράνομη και καταχρηστική την απεργία τους.

Δεν ξέρω εάν η ΝΔ θα παίξει το «χαρτί» του δήμου με τον κ. Κακλαμάνη (το αφήνω για τα ρεπορτάζ των πολιτικών συντακτών), δεν «τσιμπάω» από την απόφαση του δημάρχου να σβήσει τις κλήσεις για παράνομη στάθμευση της δημοτικής αστυνομίας από τις 3 Δεκεμβρίου έως τη λήξη της απεργίας, δεν συμπλέω με διφορούμενες δηλώσεις υποστήριξης όταν αφορούν διεκδικήσεις εργαζομένων και απλώς σημειώνω ότι οι παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές έχουν ημερομηνία λήξης...

Θ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ETHEROVAMON avatar
  ETHEROVAMON 10/12/2009 20:07:09

  Τον Κακλαμάνη τον κατεβάζει ως υποψήφιο η άγια οικογένεια ώστε να προκαταλάβει τον Αντώνη στις όποιες αποφάσεις του για τον ΥΠΟΨΉΦΙΟ του Δήμου Αθηναίων στις επερχομενες εκλογές του Οκτ. 2010.
  Είναι σίγουρο ότι το σύστημα το Μητσοτακέϊκο θα ψηφίσει Κακλαμάνη έτσι ώστε ο Δήμος να χαθεί ματά από 30 χρόνια που τον κέρδιζε συνεχώς η Ν.Δ
  Και αυτό για να μας πούν ότι με Σαμαρά ούτε τον Δήμο δεν μπορούμε να κερδίσουμε πόσο μάλλον την κυβέρνηση.Αρα όταν η Ντόρα έλεγε ότι με Σαμαρά η Ν.Δ θα γίνει ένα μικρό κόμμα,είχε δίκιο.
  Αντώνη ,πάρε μέτρα τώρα που είναι νωρίς.

 2. ΙΑΝΟΣ avatar
  ΙΑΝΟΣ 10/12/2009 20:18:20

  .... Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΧΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ....!!!!

 3. Y. avatar
  Y. 10/12/2009 20:24:16

  Υπάρχει μια τακτική που έχει πολλούς θιασώτες: “Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση”. Απ’ εδώ και πέρα θα τρώμε στη μάπα, συχνές, συχνότατες παρεμβάσεις, από το γελαστό παιδί. Ο Μιχαλολιάκος (υπεύθυνος γραμματείας για την τοπική αυτοδιοίκηση), τι κάνει?

  • Y. avatar
   Y. @ Y. 10/12/2009 20:28:42

   ......δημαρχάρα, η πόλη βρομάει. Δεν μπορείς να περπατήσεις, δε μπορείς να αναπνεύσεις. Τουλάχιστον μοίρασε μάσκες.

 4. Λάκωνας avatar
  Λάκωνας 10/12/2009 20:36:54

  είναι μεν έμπειρος αλλά οι 'εμπειρίες' του αυτή την φορά δεν θα του δώσουν κανένα πλεονέκτημα

 5. kanis avatar
  kanis 10/12/2009 20:44:48

  Ο Ανύπαρκτος Δήμαρχος Αθηνών λειτουργεί μόνο κατ΄εντολή Θοδώρας Μητσοτάκη. Τώρα, εκδικούνται τους Αθηναίους, που δεν την ψήφισαν...Γι΄αυτό τους αφήνουν, να βρωμάνε και ν΄αρρωστήσουν κιόλας, αν είναι δυνατόν!

  • Y. avatar
   Y. @ kanis 10/12/2009 21:06:09

   Κατέβηκαν μάλιστα αγροτικά από τα Μαραθώνα και φορτώνουν, γιατί λέει, κάνει καλό στα μαρούλια.

  • kanis avatar
   kanis @ kanis 10/12/2009 21:30:53

   Ηλθαν, λέει, κι οι ψηφοφόροι Ντόρας από Ζωνιανά, να προμηθευτούν το μαγικό λίπασμα΄...

  • Y. avatar
   Y. @ kanis 10/12/2009 22:58:29

   ...το στείλαν με την Ετζίαν του Βασιλάκη.

  • kanis avatar
   kanis @ kanis 10/12/2009 23:15:45

   Δειγματισμός των προιόντων τους,έναντι πάντα της ευεργετικής λάσπης, γίνεται σε διάφορα σημεία στο κέντρο των Αθηνών , ως ένδειξη ευγνωμοσύνης των ψηφοφόρων καλλιεργητών προς τους προστάτες τους!

  • Y. avatar
   Y. @ kanis 10/12/2009 23:24:13

   !!!!!!!

  • kanis avatar
   kanis @ kanis 10/12/2009 23:53:02

   ...για γέλια ή για κλάμματα την έχουν καταντήσει την Αθήνα, ή πρώην κι ο νυν δήμαρχός της;
   Την Αθήνα με το αγιόκλημα και τις νερατζιές...
   που τώρα αποπνέει, παν τι έτερό τι βρωμερό...!

  • Y. avatar
   Y. @ kanis 11/12/2009 00:19:35

   ...ναι, αλλά στα νεράτζια βάζαν και ξυραφάκια. Αυτά τα παλιά, τα Αστορ. Κυκλοφορούν και σε γλυκό κουταλιού (τα νεράτζια). Ανάλογα με το μπραντ, μπορεί και πετυχημένο.
   Για το δε αγιόκλιμα, βγαίνει και σε σαπούνι ανταλλακτικό, υγρό. Το διαφημίζουν, για καλό.
   Άρα, μη παραπονιέσαι, και γίνεσαι αντιδραστική στον κύριο Δήμαρχο, και στην κυρία πρώην Δημαρχο

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ kanis 11/12/2009 19:37:44

   Να τα μαζεψουμε όλα και να τα ριξουμε εξω απο την Αραβαντινού για να αρωματιζεται καθε πρωι η μεγαλοκοπέλα..

 6. Y. avatar
  Y. 10/12/2009 20:53:24

  ...με τη πρωϊνή δε βροχή, άρχισαν και γίνονται λίπασμα. Οι δε υπηρεσίες για τα δένδρα, άρχισαν να τα κλαδεύουν, και έτσι δίπλα στα σκουπίδια, και τα αποκομμένα. Φαίνεται ότι οι γεωπόνοι του είπαν ότι, μ’αυτό τον τρόπο το λίπασμα γίνεται βιολογικό.

 7. Spm avatar
  Spm 10/12/2009 21:15:06

  Εγώ για τη εν λόγω περίπτωση έχω να καταθέσω μια ριζοσπαστική άποψη, που λέει ότι: για να έχει κάποιος γυναίκα χρειάζεται, χρήμα και χρόνο.
  Γυναίκα= χρήμα•χρόνος δηλαδή αφού ο χρόνος είναι χρήμα
  =χρήμα•χρήμα δηλαδή χρήμα στο τετράγωνο
  =χρήμα στο τετράγωνοκαι επειδη το χρήμα είναι η ρίζα του κακού
  =sqrt κακό στο τετράγωνο
  = η ρίζα φεύγει με το τετράγωνο
  άρα γυναίκα = κακό

  και οποίος κατάλαβε, κατάλαβε σε σχέση με το δημοσιευμα

 8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10/12/2009 21:38:42

  O κύριος "το ξεσκονίζω το μιλφεϊγ" κάποτε δήλωσε το τέλος της βουλευτικής του καριέρας .Μήπως ήρθε η στιγμη να ανακοινώσει και το τέλος στη Δημαρχία?

 9. ΑΦΡΟΔΙΤΗ avatar
  ΑΦΡΟΔΙΤΗ 10/12/2009 21:42:00

  Πραγματικά στην παρούσα συγκυρία αυτό, που απασχολεί όλη την Ελλάδα είναι αν ο Νικήτας θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμρχος Αθήνας. Αφού λύσαμε τα τεράστια προβλήματά μας ασχολούμαστε και με τις δημοτικές.

 10. nemo avatar
  nemo 10/12/2009 22:05:21

  ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ.Ο ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΗΤ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΔΡΟΜΟ...?

 11. loretta avatar
  loretta 10/12/2009 22:26:55

  ο νικητας καθοτι τρελλο και πονηρο αγορι....ναστε σιγουρος οτι θα κανει κωλοτουμπα την στιγμη που θα ανακοινωθει ανεπισημα το ονομα του υποψηφιου δημαρχου αθηνων απο το ΠΑΣΟΚ αυτο να το θυμαστε (ειδικα αν ειναι κανενας χρυσοχοιδης η διαμαντοπουλου)...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ....απλα διαπραγματευετε εκβιαστικα το μελλον του.!!

  γιαυτο και ο αντωνης καλα κανει και τον γραφει επιδεικτικά προς το παρον!!

  • ΦΏΤΙΟΣ ΑΘΑΝ. avatar
   ΦΏΤΙΟΣ ΑΘΑΝ. @ loretta 10/12/2009 22:36:54

   ΣΑΆΝ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΡΕΤΑ

 12. gaetano avatar
  gaetano 10/12/2009 23:05:52

  ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΑΦΤΟΝ . ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΕΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

 13. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 11/12/2009 00:58:19

  Θα θέσει θέμα Κακλαμάνη...
  Η πρώτη κίνηση της Ντόρας εναντίον του Σαμαρά είναι προετοιμασμένη καλά, και θα εκδηλωθεί στην σύνοδο της Κ.Ο.

  Θα μιλήσει για ενότητα, αλλά ταυτόχρονα θα ρίξει και τα φαρμακερά της βέλη εναντίον του νέου προέδρου του...

  ...και θα τον κατηγορήσει ως υπομονευτή της ενότητας.

  Στον "Φιλιππικό" της Ντόρας θα περιγράφεται με ζωηρά χρώματα η τάση του Σαμαρά, να απομονώσει και να απομακρύνει σιγά σιγά από την ηγετική ομάδα, όλους εκείνους που την στήριξαν. Είναι βέβαιο πως θα θέσει θέμα Κακλαμάνη.

  Θα γελάσουμε...

  Από το nonews

 14. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 11/12/2009 11:40:17

  Εξεστιν...Κλαζομενίοις ασχημονείν.Μήπως ο Νικήτας είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος;Ολοι γιά την πάρτη τους κι ας πάει να... η παράταξη(όπου,παράταξη=όλος αυτός ο δύστυχος,αγνός , άδολος και ταλαιπωρημένος κόσμος,που τους έκανε ανθρώπους).Ας μην ξεχνάνε όλοι αυτοί οι κωλοτούμπες,την 29η Νοεμβρίου 2009.Αυτή την μέρα σταθμό,θα την βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.Τα πράγματα άλλαξαν γιά τον φιλήσυχο συντηρητικό πολίτη.Ολες αυτές οι στρατιές που δεν φοβήθηκαν να δηλώσουν όνομα,διεύθυθνση,τηλέφωνο,κομματική τοποθέτηση κλπ,κλπ,προκειμένου ν'αποτινάξουν από πάνω τους τη σκόνη και τη λέρα,θα σταθούν απέναντι στον όποιο Νικήτα,στην όποια Ντορίτσα.Τις εφημερίδες,τους διαπλεκόμενους με τα κανάλια,τα ξελιγωμένα αργυρώνητα δημοσιογραφάκια,τους μπουκώνεις εύκολα.Τι γίνεται όμως με τα BLOGS ;;;Δύσκολα τα πράγματα κυρά Παναγιώτα μας.Άς τολμήσουν υπονόμευση !.....Εδώ είμαστε.

 15. Res avatar
  Res 12/12/2009 15:47:00

  Ο κ. αυτός πρίν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, δεν έπρεπε να συζητήσει με το κόμμα του;
  Θέλει πολύ φαντασία να καταλάβουμε ότι είναι εκβιαστής;
  Ότι εκπορεύεται από την αγία οικογένεια;
  Ότι άρχισε τον αγώνα της φθοράς του αρχηγού της Ν.Δ.;
  Μία είναι η λύση:
  Διαγραφή από τη Ν.Δ. και ας πάει όχι μόνο για Δήμαρχος Αθηναίων αλλά και για Πρόεδρος Δημοκρατίας.

 16. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 12/12/2009 16:45:47

  Ο Νικ. Κακλαμάνης Παραλαμβάνει τον μηχανισμό της Ντόρας, στέλνει απειλητικά μηνύματα στον Σαμαρά...
  Μόνον στο nonews-NEWS.
  Πριν τις εκλογές είχε παραχωρήσει τον μηχανισμό που ο ίδιος διαθέτει στο Δήμο, στην Ντόρα.
  Τώρα η Ντόρα του παραδίδει τον δικό της.
  Υπαρχηγός Ντοράρχης ο Νικήτας. Αυτός αναλαμβάνει από εδώ και πέρα, τα χτυπήματα σε βάρος του Σαμαρά. Παράλληλα διοχετεύει με διάφορα βαποράκια που έχει, απειλές σε...

  βάρος του προέδρου του Κόμματος.
  "Τον Νικήτα μην τον πολεμάς γιατί θα τον βρει μπροστά σου".
  Ένα παρόμοιο νήνυμα έστειλε το πρωί για άλλη μια φορά από το MEGA.
  "Δεν μπορεί το κόμμα , και δεν το κάνει τα τελευταία χρόνια, να δώσει χρίσμα υποψηφίου Δημάρχου". Το' πα και το ξαναλέω, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας".
  Η πρώτη θεαματική σύγκρουση αναμένεται να γίνει, όπως ήδη σας έχουμε πει, στο συνέδριο. Μέχρι τότε ο Ντοράρχης θα προετοιμάζει την επίθεση έχοντας στα χέρια του, τον μηχανισμό της κόρης του Μητσοτάκη.... apo to blog nonews-news

  Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΚΟΜΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

 17. syn avatar
  syn 12/12/2009 16:54:37

  έχει την στήριξη του Βωβού ο άνθρωπος...αφήστε τον να κατέβει, έστω και μόνος, έτσι να χαρούμε το μαύρισμα.

 18. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 12/12/2009 18:31:02

  Ο Καρατζαφυρερ για μια ακομα φορα τα στριβει. Σύμφωνα λοιπόν με συνέντευξη του Προέδρου του Λαος που δημοσιεύεται στο αυριανό "Πρώτο Θέμα",για μια ακόμα φορά ο...ανεμοδείκτης κάνει στροφή 180 μοιρών κι από εκεί που διατυμπάνιζε πως "θα κατεβάσουμε δικούς μας υποψηφίους στους τρεις μεγάλους Δήμους",ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ...ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!!!

  Ανέλπιστο στήριγμα λοιπόν για τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΤΟΡΟΛΑΓΟ Νικήτα,από έναν ακόμα...τρόφιμο της Οικογένειας!Ο μόνος που θα αισθάνεται άβολα από αυτή την εξέλιξη,είναι σίγουρα ο Άδωνις Γεωργιάδης,που είχε πιστέψει ότι θα κατέβαινε για Δήμαρχος Αθηναίων!

  • Y. avatar
   Y. @ ΓΙΑΝΝΗΣ 12/12/2009 21:21:06

   Έλλειψη ψυχραιμίας του προέδρου του ΛΑΟΣ εν όψει της μετακίνησης ψηφοφόρων του προς τη ΝΔ. Εκδηλώνεται, ποικιλοτρόπως.

 19. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 12/12/2009 18:36:10

  Τέτοια απελπισία πια; Τόσο υπάλληλος του Μητσοτάκη ήταν τελικά;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Επώνυμος 12/12/2009 18:50:03

   Αυτα να τα βλεπουν οι υποτιθεμενοι δεξιοι ενοικοι της πολυκατοικιας που επιμενουν να ψηφιζουν αυτον τον ανθρωπο που το παιζει προστατης των φτωχων και εχει 50 ακίνητα και δικό του κανάλι..!!

 20. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 12/12/2009 21:12:43

  Το θεμα ειναι πως μεχρι τον Οκτωβρη που εχουμε εκλογες τοπικης αυτοδιοικησης ειναι πολυ πιθανο ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφυρερ να ειναι κατω του 3%!!Και τοτε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.

 21. Incho avatar
  Incho 12/12/2009 23:08:10

  Έχετε δίκιο, αυτά που κάνει τελευταία ο Καρατζαφέρης δεν τα βρίσκω σωστά, μάλλον τυχοδιωκτικά μοιάζουν και πιθανότατα δεν θα αρέσουν σε αυτούς που τον ψήφισαν.

  Παρόλα αυτά, αποδείχθηκε χρήσιμος ως εργαλείο πίεσης ώστε να ληφθούν επιτέλους μέτρα για την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες (μετά τις Ευροεκλογές) και αυτή του η εμφανής χρησιμότητα του έφερε ψήφους και τώρα, αλλά αν δεν σοβαρευτεί θα του φύγουν πάλι με την ίδια ευκολία που ήρθαν.

  Θα έπρεπε να έχει μάθει κάτι, με βάση και αυτά που έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.