#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/09/2011 08:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι παλαιοκομματικές πρακτικές της "εκσυγχρονίστριας" κ. ΔιαμαντοπούλουΠρώτα θα βγει η ψυχή (της χώρας) μετά το χούι των Πασόκων να διορίζουν. Αυτή τη φορά είναι η Άννα Διαμαντοπούλου που επιχείρησε να διορίσει 150 άτομα  εκτός ΑΣΕΠ και μάλιστα σε ….υπό κατάργηση οργανισμό! Την έπιασαν όμως «με τη γίδα στην πλάτη» κι έτσι αναγκάζεται τώρα  να ακυρώσει τις προσλήψεις.

Η ιστορία στήθηκε από το υπουργείο Παιδείας και την «εκσυγχρονίστρια» Άννα Διαμαντοπούλου μέσα στο καλοκαίρι. Η υπουργός που μας κουνά συνεχώς το δάχτυλο και  υπεραμύνεται του «μικρού κράτους» επιχείρησε να κάνει προσλήψεις στο «Ινστιτούτο Νεολαίας»  παρ’ ότι  είχε ανακοινωθεί από τις αρχές Ιουνίου, από τον Θόδωρο Πάγκαλο, ότι θα καταργούνταν, κατόπιν επιταγών της τρόικας. Άλλες οι βουλές της κ. Διαμαντοπούλου όμως, που το παίζει και καλή «μαθήτρια» μπροστά στους ξένους επιτηρητές. Προχώρησε λοιπόν κανονικά το σχέδιό της σαν να μην τρέχει τίποτα, οργανώνοντας και το σχετικό διαγωνισμό, όπου οι εξεταζόμενοι θα διαγωνίζονταν από το σπίτι τους (!) σε ερωτήσεις που θα απαντούσαν στον υπολογιστή. Φυσικά θα μπορούσαν να είχαν δίπλα τους, καθηγητές, βιβλία, λυσάρια, οτιδήποτε. Και μετά, οι επιτυχόντες της α’ φάσης (που ολοκληρώθηκε) θα περνούσαν από προσωπικές συνεντεύξεις (ναι, αυτές που όταν ήταν στην αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ, τις κατακεράυνωνε) για την τελική επιλογή των 150.

Οι επιτυχόντες που θα προσλαμβάνονταν θα είχαν ως έργο την ενημέρωση των νέων που επιθυμούν να ….ανοίξουν επιχειρήσεις και το όλο έργο είχε ονομαστεί «Αναβάθμιση και Επέκταση της Λειτουργίας των θυρίδων επιχειρηματικότητας και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας».

Οι αποτυχόντες της α’ φάσης όμως, κατήγγειλαν σημεία και τέρατα   για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού κι άρχισαν να πέφτουν οι ενστάσεις (βλέπε και http://www.ify.gr/)και οι διαμαρτυρίες βροχή. Όταν δημοσιεύτηκαν και τα ονόματα των επιτυχόντων όπου μέσα βρισκόταν η ….μισή νεολαία ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε μεγάλος πανικός στο υπουργείο από τηλεφωνήματα και καταγγελίες. Εν τω μεταξύ η υπόθεση έφτασε και στους εκπροσώπους της τρόικας οι οποίοι έφριξαν και δεν πίστευαν  στα αυτιά τους.

Κατόπιν όλων αυτών, φαίνεται ότι η κ.Διαμαντοπούλου πείστηκε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει το σχέδιό της για τους 150 διορισμούς και πιθανότατα θα αναγκαστεί να ακυρώσει και τον διαγωνισμό. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά μάλλον είναι θέμα ημερών.

Κατά τ’ άλλα η κυβέρνηση αγωνίζεται σκληρά για τη διάσωση της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 25/09/2011 09:08:43

  Ακούγεται τρελό ότι ενώ μας οδηγούν στην χρεοκοπία και την τρομακτική υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου ακόμα ασκούν τις ίδιες και χειρότερες πρακτικές - πιο εκσυγχρονισμένες - που ευθύνονται για τη κατάντια της χώρας.
  Αν ήταν 1 Απρίλη θα το παίρναμε σαν αστείο, αλλά δυστυχώς για μας και τα παιδιά μας η χώρα μας εν μέσω μεγάλης κρίσης κυβερνιέται από ανθρώπους αδίστακτους και τραγικά αστείους.

  • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
   ΑΓΡΟΤΗΣ @ παρατηρητής 25/09/2011 09:40:09

   Μας οδηγούν? Έχουμε ήδη φτάσει από τον Απρίλη του 2010.Αυτά που βιώνουμε τώρα είναι οι συνέπειες . Τι περιμένεις όμως από κάποιους πουλημένους χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας? Είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται για τις ΜΚΟ και τα πασοκικά στελέχη?Είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται για προσλήψεις συμβούλων? Για τις προσλήψεις βοηθών στις εξετάσεις? .....και άλλα πολλά

 2. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 25/09/2011 10:11:48

  Για τα Ινστιτούτο Νεολαίας είχα γράψει εδώ και καιρό στα Αντινέα...τα αποτελέσματα δε του διαγωνισμού είναι καταπληκτικά αφού επιτυχόντες στις πρώτες θέσεις είναι στελέχη της ΠΑΣΠ...μια αναζήτηση στο διαδίκτυο αρκεί για να χαμογελάσουμε λίγο.
  Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο διαγωνισμός σε ένα υπό κατάργηση οργανισμό, ούτε ότι λεφτά των ΕΣΠΑ πάνε για προσλήψεις (έτσι και αλλιώς εκεί πήγανε όλα τα πακέτα ως επί το πλείστον σε αμοιβές και επιχορηγήσεις), ούτε οι φοιτήτριες στη διοίκηση του Οργανισμού, ούτε οι αμοιβές ΔΣ και Προέδρου ...ούτε τα 500,000,000$ πχ που άλλη βουλευτής τώρα ανακάλυψε ότι πάνε σε ΜΚΟ αλλά ψηφίζει Μνημόνια και ΜΠΔΣ (δικαίωμα της αλλά όχι να πέφτει και από τα σύννεφα).

  Είναι ότι εδώ που είναι η χώρα για ορισμένους το πάρτι συνεχίζεται και δεν τρέχει τίποτα με λύσεις να είναι οι απολύσεις οι περικοπές σε μισθούς και τις συντάξεις, ο κεφαλικός φόρος και στο φόρο και οι παμφολογίες ότι οι βουλευτές θα κάνουν οικονομία και θα μας στοιχίσουν τα ΙΧ τους μόνο κάτι εκατομμύρια γιατί θα είναι νέα των 1,600κ.ε. ....

  ΥΓ

  Φαντάζομαι πχ ότι το ΕΤ δεν μπορεί να τυπώνει βιβλία απλά θα πρέπει να γίνονται διαγωνισμοί και να ανοίγουν τα σχολεία με dvd αλλά όλοι να ασχολούνται ΜΟΝΟ με τον αν το ΕΣ καθυστέρησε ή όχι και ΚΑΝΕΙΣ να μην σχολιάζει τις επισημάνσεις του ΕΣ για το διαγωνισμό.

  Οσο με αφορά προσωπικά εγώ εδώ και δύο χρόνια το γράφω μακάρι να χρεοκοπήσουμε για να στήσουμε ένα καινούριο κράτος με δομές κανόνες και λειτουργίες γιατί δεν πάει άλλο.

  ...ας αφήσουμε δε το γεγονός ότι στην Αργεντινή (με την οποία μας απειλούν) δεν είχαν ελικόπτερα για όλους.

 3. Krax avatar
  Krax 25/09/2011 10:18:32

  Ποιό Ακούγεται τρελό ?
  Απο το '81 δεν έχουν λυθεί ακόμα οι απορίες σου?

 4. Mm avatar
  Mm 25/09/2011 10:52:18

  τι χαλια ειναι αυτά;; Για φτύσιμο είναι αυτοί που καταδέχονται να επιβαρύνουν την χώρα και προσπαθουν να χωθούν με κάθε τρόπο στο δημόσιο
  ΕΝΩ ξέρουν ότι δεν θα κάνουν τίποτα παραγωγικό.
  Και μην ακούσω ότι έχουν ανάγκη να δουλεψουν!!
  Προτιμότερο ειναι να πανε στο χωριό τους να κανουν κάτι παραγωγικό!

  Βαρεθηκα τις κλάψες και τις δικαιολογίες!

 5. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 25/09/2011 10:54:24

  Αυτά και άλλα καμώματα των πασόκων θα πρέπει προσεκτικά και βήμα-βήμα να τα παρακολουθεί και να τα καταγράφει η ΝΔ , ώστε να πληρωθεί ο λογαριασμός από τους επιτήδειους μαυρογιαλούρους.

  • irida avatar
   irida @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 25/09/2011 10:58:28

   Δεν το κάνει όμως. Σιωπή! Το από παλιά πρόβλημα της ΝΔ.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ irida 25/09/2011 12:08:46

    Σιωπή ή συνενοχή?

 6. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 25/09/2011 10:59:06

  Τα λόγια δε φτάνουν πλέον να περιγράψουν, τι είναι ''αυτό'' που κυβερνά τη χώρα μας..

 7. BlueSky avatar
  BlueSky 25/09/2011 12:46:37

  Παλιοπασόκα της κακιάς ώρας, μη τολμήσεις και τα βάλεις με τους διορισμένους καθηγητές, γιατί θα τρίβεις τα μάτια σου! Να θέσεις σε εφεδρεία το συνάφι , τους παρατρεχαμενούς και τους οσφυοκάμπτες που σε περιτριγυρίζουν.

 8. tpe avatar
  tpe 25/09/2011 12:50:56

  Πως μπορείς κάποιος να μιλήσει με την Τρόϊκα;;;;; Αλήθεια, υπάρχει τρόπος επικοινωνίας; email, fax, τηλέφωνο;

 9. knight rider avatar
  knight rider 25/09/2011 12:52:46

  Ε τι να κάνει το κορίτσι για να επανεκλεγεί .......... διορίζει, μέχρι να φέρει ο ΓΑΠας την παγκόσμια διακυβέρνηση της Bilderberg, όπου δεν απαιτούνται εκλογές και ψήφοι αλλά η πίστη στο Σατανά , με τον οποίο όπως μας δήλωσε προσφάτως συμμάχησε προκειμένου να τυπώσει τα βιβλία των μαθητών!

 10. Νικ avatar
  Νικ 25/09/2011 14:01:05

  Εκείνη η υπόθεση στο ταχυδρομείο Ιλισσίων ήταν αρκετή για να δούμε τον αληθινό χαρακτήρα της κυρίας.

  Επί του θέματος. Μερικές δεκάδες ντουβάρια που χρειάζονται σκονάκι για να δουλέψουν στο δημόσιο θα γίνουν συμβουλάτορες ενεργητικών νέων που θέλουν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις. Ανέκδοτο!

  Νικ

  • faki avatar
   faki @ Νικ 01/10/2011 14:49:26

   Kalooo!

 11. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 25/09/2011 14:23:11

  Όχι απλά πασοκικοί νεολαίοι αλλά και βαριά ονόματα από την εκλ. περιφέρεια της Άννας εμπλέκονται...

  Κι αυτά ενώ έχει καταγγελθεί ήδη η υπέρογκη "υπερωριακή" αποζημίωση των ανθρώπων των πολιτικών γραφείων στο Υπ.Παιδείας (ΥπΟΥΡΓΟΎ, Υφυπουργών. Γεν.& Ειδ. Γραμματέων) οι οποίοι δε προσφέρουν και πολλά, τη στιγμή που το διοικητικό έργο πέφτει πάλι στο υπόλοιπο προσωπικό χωρίς καμμιά αναγνώριση.
  Συγχρόνως, πρώτο το Υπ.Παιδείας ξεκινά το μοτίβο της "απογραφής" των υπεραρίθμων στις υπηρεσίες του...Να φανταστώ ότι δε θα είναι πασόκοι όσοι πάρουν τα παπούτσια στο χέρι..
  h__p://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63397118

 12. Bloody Mary avatar
  Bloody Mary 25/09/2011 15:13:24

  Κατά τα άλλα, κατηγορείται ως "κοινωνικός αυτοματιστής" όποιος καταφέρεται κατά των δημοσίων υπαλλήλων και όσων υποστηρίζουν τις βολικές μακροχρόνιες αργομισθίες που, μετονομασθείσες σε "εργασιακές εφεδρείες", θα διασφαλίσουν την αδιατάρακτη προνομιακή σίτιση των κομματόσκυλων εις βάρος των λοιπών - αιμορραγούντων - Ελλήνων και την μέχρι τη συνταξιοδότηση παραμονή τους στις θέσεις που (στην πλειοψηφία τους) κατέλαβαν με τέτοιες μεθοδεύσεις ......

 13. Christos Nik avatar
  Christos Nik 26/09/2011 00:03:09

  Το ακόμη πιο... γαργαλιστικό είναι το πως το θέμα το κάρφωσε πρώτη η ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης, που έχει κόντρα με την Διαμαντοπούλου λόγω νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ! Ήταν οι ΠΑΣΠίτες της Πολυτεχνικής του ΑΠΘ που "έδωσαν στεγνά" τους συντρόφους τους...
  Δείτε το θέμα από την Ιστοσελίδα της ΝΔ Θεσσαλονίκης εδώ:
  http://ndthessaloniki.gr/?p=3795

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.