#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/04/2010 11:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι ομάδες στη ΝΔ είναι επτά. Οι εξής δύο: ο Αντώνης και ο ΣαμαράςΕκεί που με είχε πιάσει μελαγχολία λόγω νηστείας διάβασα στο  ΒΗΜΑ ότι ο χάρτης της εξουσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει χωριστεί σε  επτά ομάδες και  φτιάχτηκα (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=323683).

 Καλά να είναι οι άνθρωποι να δημοσιεύουν πάντα τέτοια ρεπορτάζ να μας διασκεδάζουν.

 Προσέξτε λοιπόν ποιες είναι  σύμφωνα με την εφημερίδα οι επτά ξεχωριστές πολιτικές ομάδες της ΝΔ που θα προσπαθήσει να συνενώσει ο κ. Σαμαράς εν όψει του συνεδρίου του κόμματος τον Ιούνιο

1. Οι «σαμαρικοί»
Π. Παναγιωτόπουλος, Αρβανιτόπουλος , Διον. Καραχάλιος, Δ. Κανελλόπουλος, Δ. Σταμάτης, Χρ. Λαζαρίδης , Α. Γεροντόπουλος, Π. Μπαλτάκος, Θ. Βάρδας, Ι. Μουρμούρας, Γ. Μουρούτης, Διον. Σταμενίτης, Κ. Μαρκόπουλος, Β. Μιχαλολιάκος, Ι. Μανώλης, Κ. Τασούλας, Μαξ. Χαρακόπουλος, Κ. Γκιουλέκας ,  Κ. Τζαβάρας, Χρ. Σταϊκούρας, Ι. Βρούτσης, Γ. Κασαπίδης, Κ. Τζαβάρας  κ.α.

2. Οι «ντορικοί»
Η ήττα της κυρίας Μπακογιάννη άλλαξε τη στάση πολλών βουλευτών και στελεχών που τη στήριξαν. Στον ευρύ κύκλο των συνομιλητών της ανήκουν οι βουλευτές κκ. Κ. Κιλτίδης , Γ. Κοντογιάννης, Σ. Κεδίκογλου , Γρ. Αποστολάκος, Αθ. Γιαννόπουλος, Ελσα Παπαδημητρίου, Μ. Βαρβιτσιώτης και Ελ. Αυγενάκης.

4. Οι «καραμανλικοί»
Σε αυτήν την ομάδα υπάγονται οι βουλευτές και έμπιστοι συνεργάτες του κκ. Ι. Ανδριανός και Ευ. Αντώναρος, πρώην υπουργοί, όπως ο κ. Ευρ. Στυλιανίδης, αλλά και κορυφαία στελέχη με πρώτο στη λίστα τον τέως Πρόεδρο της Βουλής κ. Δ. Σιούφα.

5. Οι αποκλεισμένοι «πρώην»
Πολλά στελέχη και ειδικά πρώην υπουργοί βλέπουν τους εαυτούς τους στο κομματικό περιθώριο, αφού η νέα ηγεσία δεν επιθυμεί την αξιοποίησή τους και πολύ περισσότερο τη δημόσια παρουσία τους. Μεταξύ αυτών είναι οι κκ. Πρ. Παυλόπουλος, Γ. Αλογοσκούφης , Αρ. Παυλίδης , Γ. Βουλγαράκης, Π. Δούκας , Ευ. Μπασιάκος κ.ά.

6. Οι «εντός-εκτός»
Είναι πρόσωπα που αξιοποίησε ο κ. Σαμαράς, αν και στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές την κυρία Μπακογιάννη, με την οποία οι σχέσεις τους έχουν χαλαρώσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Στην ομάδα αυτή συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι πρώην υπουργοί και νυν τομεάρχες Κ. Χατζηδάκης, Ν. Δένδιας, ο ….Κυρ. Μητσοτάκης που ακολουθεί αυτόνομη πορεία από αυτήν της αδελφής του κυρίας Μπακογιάννη.

7. Οι «αυτοεξόριστοι»
Στην ομάδα των «αυτοεξόριστων» ανήκουν οι κκ. Ευ.Μεϊμαράκης και Αρ.Σπηλιωτόπουλος οι οποίοι παρατηρούν από απόσταση τις εξελίξεις στη ΝΔ και παρασκηνιακά εκφράζουν σοβαρές ενστάσεις για πολλές επιλογές της νέας ηγεσίας, αν και δεν έχουν λογική «αντάρτικου».

 Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεσθε και μόνοι σας η κυρία Μπακογιάννη δεν έχει πλέον καμία ελπίδα. .

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nbechr avatar
  nbechr 03/04/2010 11:24:48

  Το θέμα είναι αν εχει ελπίδα ο Σαμαράς .........
  Αλλά φάκτορα εσύ ΜΟΝΟ την Ντόρα δεν θέλεις . Ο,τι άλλο ας είναι ....

  • GreenHorses avatar
   GreenHorses @ nbechr 03/04/2010 11:27:02

   Μόνο ο φάκτωρας και 400.000 χιλιάδες που ψήφισαν Αντώνη.

   • ellen avatar
    ellen @ GreenHorses 03/04/2010 19:18:33

    GreenHorses


    I agree with you!!!

  • provocateur avatar
   provocateur @ nbechr 03/04/2010 11:34:15

   Ο κάθε νοήμων αναγνώστης καταλαβαίνει αμέσως οτι η ουσία της ανάρτησης είναι στον τίτλο

  • Σπάρτακος avatar
   Σπάρτακος @ nbechr 03/04/2010 20:09:05

   Ασε τον φάκτορα να χτυπιέται,δικέ μου.Η Θοδωρούλα,δεν είναι μόνον η ελπίδα της παράταξης,δεν είναι μόνον η αγωνιώδης προσδοκία της Ελλάδας,αλλά και η παρακαταθήκη ολόκληρης της ΕΕ.-( Ευτυχώς μόνον στα όνειρα του πατρός της και της ιδίας).

  • Αννα Μαρία ( Μαριάννα ) Παπουτσάκη avatar
   Αννα Μαρία ( Μαριάννα ) Παπουτσάκη @ nbechr 05/04/2010 23:53:34

   Εστειλα ένα μήνυμα πρίν λίγο φοβάμαι αλλά δεν ήρθε ολοκληρωμένο, διότι διεκόπη ξαφνικά. Εάν γίνεται απαντήστε μου , προκειμένου να το ξαναστείλω.
   Εν κατακλείδι, χρειάζεται αυστηρότητα στις επιλογές των επικείμενων NOΔΕ. Η Λέσβος και η Λήμνος κινδυνεύουν να βρεθούν και πάλι στα χέρια των εργαλίων της γνωστής κλίκας! Πως θα πάμε σε συνέδριο? Με ποιούς?

   • Factorx avatar
    Factorx @ Αννα Μαρία ( Μαριάννα ) Παπουτσάκη 05/04/2010 23:58:03

    Ξαναστείλε το προηγούμενο

  • Αννα Μαρία (Μαριάννα) Παπουτσάκη avatar
   Αννα Μαρία (Μαριάννα) Παπουτσάκη @ nbechr 06/04/2010 01:49:52

   Με την ιδιότητα της υποψηφίας στις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές απεφάσισα ώς οπαδός της ΝΔ αλλά και ως πολιτευτής στο Νομό της Λέσβου να στηρίξω την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά. Απεφάσισα να βγάλω από πάνω μου μετά από πολλά χρόνια τον τίτλο της μητσοτατικής στη Λέσβο, λόγω οικογενειακών δεσμών του πατέρα μου με το περιβάλλον της οικογενείας Μητσοτάκη, αλλά και ιδιαιτέρως λόγο του μεγάλου αγώνα που έδωσα το 1990 για τον κ. Μητσοτάκη. Ομως από το 1993 είχα να περάσω την πόρτα της Ρηγίλλης , τότε που απεχώρησα και εγώ σιωπηλά χωρίς όμως παράλληλα να κάνω αυτό που έλεγε η καρδιά μου και η συνείδηση μου, να σταθώ στο πλάι του δημόσια.
   Ανέβηκα ξανά τα σκαλιά της Ρηγίλλης το 2009 ως υποψηφία(καμικάζι) και σήμερα που είμαι σαρανταδύο χρονών , είπα πως εάν πρίν δεκαέξι χρόνια είχα το ελαφρυντικό της νιότης τώρα δεν θα είχα κανένα,και έπρεπε να κάνω αυτό που έλεγε η συνείδηση μου. Με υπερηφάνεια στήριξα τον Αντώνη ως τον αξιότερο για να κυβερνήσει το τσακισμένο πλοίο της παραταξής μου. Αντιμέτωπη βρίσκομαι τώρα στις επικείμενες εκλογές των NOΔΕ στη Λέσβο, με όλους τους άρπαγες και τους πλιατσικολόγους που ετοιμάζονται να εκλέξουν ή να εκλεγούν μέσα από τα κομματικά όργανα προκειμένου να συνεχίζουν να απολαμβάνουν και να λυμαίνονται ότι η κομματική εξουσία μπορεί να αποδώσει με την ελπίδα πως θα συνεχίζουν να πολλαπλασιάζουν τις αδιαφανείς business τους. Προσπαθώντας οι ΝΔ ηγούντες στο νομό της Λέσβου , να με βγάλουν στην κυριολεξία απέξω από όλα , Θα συνεχίζω με υπερηφάνεια να στηρίζω τον Πρόεδρο αλλά χρειάζομαι και βοήθεια που δεν έχω. Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη θέλω να είναι η Παράταξη της Υπερηφάνειας , της Εθνικής Συνείδησης , της Διαφάνειας ,της Πολιτικής και της Κοινωνικής Αξιοπρέπειας. Η παράταξή μου στον Τόπο μου την Λέσβο κινδυνεύει μέσα από τις κλίκες και τις ίντριγκες και φοβάμαι πως οι εκλογές των ΝΟΔΕ κινδυνεύουν να βρεθούν ή να χειραγογούνται από τους επιτήδιους δήθεν παραταξιακούς που κάνουν πολύ πολύ χοντρές business. Οι τοπικές εφημερίδες τα έχουν γράψει πολλές φορές όπως και "κάποια κομματικά στελέχη" της ΝΔ που επισκέφτονται τον τόπο μου συχνά τελευταία , που απαξίωσαν κανονικά ότι τους ανέφερα! Δεν χάνω τις ελπίδες μου, τώρα ξεκινάμε αλλά χρειάζεται προσοχή αναδιοργάνωση συνέπεια και κυρίως επιλογή προσώπων με κοινωνική και πολιτική αξιοπρέπεια. Πιστεύω πως το πνεύμα του αείμνηστου φίλου μας "Δημήτρη Π." μας έφερε όλους κοντά και μας προστατεύει πάντα. Μου λείπει και σ' αυτόν τον αγώνα σήμερα ακόμη πιο πολύ!

 2. Παντακης Γιωργος avatar
  Παντακης Γιωργος 03/04/2010 11:38:03

  Πισω μου σε εχω "σατανα" Πασχαλιατικα με αυτην την γυναικα.....ΟΥΣΤ και μην μας γραφεις

 3. Παντακης Γιωργος avatar
  Παντακης Γιωργος 03/04/2010 11:44:41

  Factorx....ξεχασες τον Λυκουρετζο στους Σαμαρικους.....ο οοιος παρεπιπτοντως που ειναι ?

  • Factorx avatar
   Factorx @ Παντακης Γιωργος 03/04/2010 12:18:48

   Αγαπητε το ρεπορτάζ είναι του ΒΗΜΑτος

   • Παντακης Γιωργος avatar
    Παντακης Γιωργος @ Factorx 03/04/2010 12:33:14

    OK..Συγνωμη

  • Bill avatar
   Bill @ Παντακης Γιωργος 03/04/2010 19:22:04

   O Aνδρέας μάλλον θα πάει για Γραμματέας του κόμματος

 4. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 03/04/2010 14:01:12

  Το ένα χτύπαε τ'άλλο χέρι,από την απορπισιά..........Γιατί τόση απελπισία στο συγκρότημα;;;;;;;;;Πενία τέχνας κατεργάζεται !

 5. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 03/04/2010 15:50:28

  Δουλειά του συγκροτήματος είναι να παρουσιάσει κατακερματισμένη τη Ν.Δ.

  Το παλεύει η γυναίκα, να μην φανεί ότι ο Αντώνης έχει κι άλλους απέναντι; Σε λιγότερο από τρεις μήνες είναι το συνέδριο, να μην προετοιμαστεί καθόλου το έδαφος από τώρα;

  Μόλις περάσει με το καλό το Πάσχα, πάω στοίχημα πως, θα αρχίσουν οι γκεμπελικού τύπου προπαγάνδες από όλον τον Τύπο! Θα χορτάσουμε από τα γνωστά φερέφωνα, να μας ταΐζουν με το ξαναζεσταμένο φαγητό των παραμονών της προεδρικής εκλογής! Είναι ικανοί να βγάζουν κάθε βδομάδα και γκάλοπ! Ίδια ασφαλώς σε αξιοπιστία με τα προηγούμενα!

  Έτσι, για να επιβεβαιώνεται ο Ν.Ζ. για τις διαπιστώσεις του στο πρόσφατο άρθρο του περί "περιστρόφων" και "πιστολιών".

 6. panagiotis avatar
  panagiotis 03/04/2010 17:52:04

  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ. ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
  ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΑΝΑΝ....
  ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ !!
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ panagiotis 05/04/2010 09:59:44

   Κι όχι μόνον αυτό. Τσούγκρισε τ΄αυγά και είπε και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ -πράγμα που απέφυγε ο Γιωργάκης, ο οποίος έβγαινε φωτογραφία μόνον με αλλοδαπούς.

 7. XRISTOS DELI avatar
  XRISTOS DELI 03/04/2010 19:49:26

  ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.

 8. Αννα Μαρία (Μαριάννα) Παπουτσάκη avatar
  Αννα Μαρία (Μαριάννα) Παπουτσάκη 06/04/2010 22:10:52

  Οσοι ζήσαμε το 1990 - 1993 από κοντά ξέρουμε καλά ποιός είναι που και γιατί στηρίζει όποιον στηρίζει. Το περιβάλλον της Κυβέρνησης τότε εκτός της αλαζονείας περιείχε και πολλά άλλα που στις εσωκομματικές εκλογές έπρεπε να εξαργυρωθούν. Ο Αντώνης το 1993 έφερε τη λύτρωση σε όλους εμάς που φτάσαμε να αναρωτιόμαστε για το που υπήρχε τότε η Νέα Δημοκρατία. Οσοι έζησαν το τότε ξέρουν καλά γιατί δικαιώθηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Η βάση σιωπά αλλά απέδειξε πως ξέρει να επιλέγει. Ευτυχώς Ελπίζω, και Ελπίζω στον Ελληνικό λαό και στους ψηφοφόρους που θα πάψουν να χειραγωγούνται από τις κλίκες και τις ίντριγκες! Τέλος στα φαντάσματα του παρελθόντος! Ναι στο σήμερα Ναι στην Επόμενη Μέρα της Ελπίδας της Προοπτικής της Αναγέννησης της Αξιοπρέπειας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.