#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/08/2010 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι νεκροθάφτες της Ελλάδας επαινούν την κυβέρνησηΤι θα ακολουθήσει το νέο μπαράζ επαίνων προς την κυβέρνηση;

“Η Αθήνα θα πρέπει να παραμείνει σε αυτό το μονοπάτι για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, εφαρμόζοντας πειθαρχημένα τις μεταρρυθμίσεις και –όπου καθίσταται δυνατό- εκπλήσσοντας τις αγορές με την επίτευξη των στόχων προϋπολογισμού νωρίτερα του αναμενόμενου. Για να ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της, η Ελλάδα θα πρέπει να απελευθερώσει περαιτέρω και να απλοποιήσει το ρυθμιστικό πλαίσιο σε τομείς-κλειδιά για την οικονομία, όπως ο τουρισμός, το λιανικό εμπόριο, η ενέργεια, οι μεταφορές αλλά και μια σειρά κλειστών επαγγελμάτων”.

Ποιος τα λέει όλα αυτά; Μα φυσικά ο κοινοτικός επίτροπος Ολι Ρεν αυτός που μας έβαλε στη μεγάλη αυτή οικονομική περιπέτεια και μας πέταξε στα μούτρα και το περίφημο πλέον “καλό κουράγιο”.

Λίγες ώρες μετά τα εύσημα από τον άλλο... εχθρό, τη Moody's, ήρθε ο Ρεν για να πανηγυρίσει σχεδόν διότι η κυβέρνηση εφαρμόζει κατά γράμμα όσα η Τρόϊκα της επέβαλε. “Η Αθήνα έχει διαψεύσει όσους αμφισβητούν τις προσπάθειες της, εφαρμόζοντας ένα φιλόδοξο και αποδοτικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής”, αναφέρει σε άρθρο του στην Wall Street Journal. Χαρακτηρίζει επίσης αβάσιμες τις φήμες περί αναδιάρθρωσης του χρέους ενώ προβλέπει ότι πιθανό η εντυπωσιακή πρόοδος στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις να οδηγήσει το ρυθμό ανάπτυξης υψηλότερα του προβλεπόμενου.

Μέχρι και οι Financial Times έγραψαν χθες ότι μπορούμε να αποφύγουμε την πτώχευση.

Ούτε λίγο ούτε πολύ και ο Ρεν -και όλοι οι άλλοι- μας λέει να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχθούμε την πολιτική της κυβέρνησης, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξει, τη φτώχεια και την ανεργία μήπως και κάποτε δούμε φως στο τούνελ.

Μα φυσικά, δουλειά του είναι να λέει αυτά τα πράγματα. Τόσο αυτός όσο και το ΔΝΤ είναι “νεκροθάφτες” των λαών, οπότε ο κόσμος δεν πρέπει να τους λαμβάνει σοβαρά. Διότι οι αγορές θέλουν ακριβώς τέτοιες προβλέψεις, η Ελλάδα όμως ζητά διαφορετική πολιτική και οικονομική κατεύθυνση.

Κι εν πάση περιπτώσει, πριν από λίγες εβδομάδες, όταν το ίδιο το ΔΝΤ μας γέμισε από επαίνους, λίγο μετά τα στοιχεία για τα έσοδα και την ύφεση ήταν τέτοια που όλοι καταλάβαμε τι σημαίνει πρόγραμμα σταθερότητας. Τώρα τι θα ακολουθήσει το νέο μπαράζ επαίνων;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Olympia avatar
  Olympia 25/08/2010 09:00:30

  Με χρέος 150% του ΑΕΠ ανά τη λήξει της χρηματοδότησης του ΔΝΤ, ΔΕΝ θα πτωχεύσουμε;
  Δηλαδή θα βγούμε στις αγορές να δανειστούμε ενώ οι αγορές θα γνωρίζουν ότι εντός της τριετίας θα πρέπει να αποπληρώσουμε το δάνειο του ΔΝΤ με τους λεόντειους όρους και θα μας δανείσουν;;;
  Δεν μας δάνειζαν πριν λίγους μήνες όταν το χρέος ήταν 115% του ΑΕΠ και θα μας δανείσουν στο 150% και θα μας σώσουν από την χρεωκοπία;
  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ;

  • ΠΕΛΙΑΣ avatar
   ΠΕΛΙΑΣ @ Olympia 25/08/2010 12:12:29

   Olympia,

   θα έμαθες βέβια και εσύ αλλά και αρκετοί άλλοι εδώ μεσ και έξω ότι, στην Ουγγαρία, σε πείσμα όλων των σφαγέων του ΔΝΤ, των Μασσόνων και των Σιωνιστών ο φρέσκος Πρωθυπουργός της χώρας άλλαξε την πορεία των εντελλομένων μέτρων μεταφέροντας τις οικονομικές κακουχίες στις Τράπεζες.

   Έχουν πέσει όλοι να τον φάνε. Περιμένουμε εξελίξεις. Εκεί βέβαια κιαι όχι εδώ.

   ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

   Περιμένω με ανυπομονησία την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ. 'Αν και τότε ο λαός μας θα συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο της αποβλακώσεως , αποκλείεται να μήν περάσουμε όλο το μαρτύριο που μας φορτώνουν.

   ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΫΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

   ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ.

   ΠΕΛΙΑΣ

  • Μisha avatar
   Μisha @ Olympia 25/08/2010 12:52:42

   Ολυμπία , μας περνάνε για ΠΟΛΥ ΖΩΑ!
   Για την ακρίβεια είναι απολύτως βέβαιοι πως μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν απόλυτως θα μάς έχουν συνεχώς εν υπνώσει , χειραγωγούμενα δουλάρια στην εξυπηρετηση των επιθυμιών τους.

 2. tsilivithras avatar
  tsilivithras 25/08/2010 09:58:27

  Είναι όλοι όργανα των τραπεζιτών που αδιαφορούν για οτιδήποτε άλλο πέραν της κάλυψης των τοκογλυφικών δανείων και της χασούρας της τζογαδόρικης σπέκουλας.

  Τράπεζες, ΔΝΤ, διεθνείς οργανισμοί, εταιρίες συμβούλων, οίκοι αξιολόγησης, mainstream media έχουν όλα την ίδια ατζέντα.Να "κοινωνικοποιείται" το ρίσκο της σπέκουλας και να μεταφέρεται το βάρος στις πλάτες των πολιτών όλων των κρατών.
  Χτες η Αργεντινή, σήμερα εμείς, αύριο κάποιος άλλος.
  Απο την μια τα σύνθετα οικονομικά "προϊόντα" που κάνουν την κατανόηση από τον απλό πολίτη πρακτικά αδύνατη κι από την άλλη η αέναη μπαρουφολογία των εκάστοτε κυβερνώντων δημιουργούν το καλύτερο προπέτασμα καπνού και παράγουν φόβο ώστε ο πολίτης και η κοινωνία να υπομένει ληστρική οικονομική επιδρομή αδιαμαρτύρητα.
  Η συνεχής ενοχοποίηση κάθε κοινωνίας που έκανε λάθη στην πορεία της μεταφέρει μια φορτική αίσθηση στους πολίτες οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται (σε δεύτερο χρόνο) ότι οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι τους λεηλατούνται βάναυσα από το χείριστο είδος ανθρώπου που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη.

  Τα μπράβο και οι έπαινοι βοηθούν τους λίγους κομματόσκυλους να χαίρονται με τη στάχτη στα μάτια τους, βοηθούν τους κυβερνώντες να "ανασάνουν" από την πίεση που δημιουργείται στο εσωτερικό της κοινωνίας ΚΑΙ να συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  Οι επόμενοι μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι σαρωτικοί.
  Ο "έπαινος" μαζί με τις φήμες για δήθεν προορισμό του τζεφρυ για υψηλόβαθμη θέση σε διεθνή οργανισμό είναι παραπλάνηση για να νομίζει ο κόσμος ότι αυτοί οι άνθρωποι νοιάζονται για το καλό των κοινωνιών.
  Μην ξαφνιαστούμε αν ακούσουμε και καμμιά υποψηφιότητα για κανένα Νόμπελ.

  Το πολυ-πολιτισμικό κεφάλαιο του Μαμμωνά και η σπέκουλα διαλύουν κοινωνίες ποδοπατούν δικαιώματα και καταστρέφουν ανθρώπους.

  Τελικό στάδιο του σχεδίου είναι η κατάλυση κάθε έννοιας ξεχωριστής εθνικής οντότητας και η διαχείριση ανθρώπων και πλούτου από τα τσιράκια των banksters.

 3. neotera avatar
  neotera 25/08/2010 10:02:46

  Βεβαίως οι κατεδαφιστικές μεταρρυθμίσεις ΔΝΤ βοηθούν την όποια Νέα Μεταπολίτευση στο έργο της. Οσο δε πιό ριζοσπαστικό είναι αυτό το έργο, τόσο περισσότερο βοηθούν. Bravo Giorgos ! Ετοιμοι για Λαοκρατία γινήκαμε! Απ' αυτή την οπτική καλύτερα να μην έρθει η ΝΔ ως όχημα οπισθοδρόμησης...

 4. triste avatar
  triste 25/08/2010 10:17:29

  Μην σχολιάζετε τέτοια θέματα

  Αυτά καίνε και ξυπνάνε

  Δεν γίνονται τίποτε ποδοσφαιρικοί αγώνες;

  Καμμιά τρομοκρατική ενέργεια; Καμια πυρκαγιά μήπως; Κα ‘να σελεμπριτι μήπως πιάστηκε με κόκα; Τέτοια

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ triste 25/08/2010 10:31:06

   Μπάλα αύριο αδερφέ...κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι...γιατί όχι;;
   Η ζωή δεν σταματά ποτέ.

   Πυρκαγιές...σαν να φαίνεται ότι μια πυρίμαχη μεμβράνη σκεπάζει τον τόπο όταν κυβερνά όργανο των τραπεζιτών...μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια γιατί δεν βλέπω και τηλεόραση.

   Τρομοκρατική ενέργεια...τι να σου πω;;;Ξέρει κανείς που έφτασαν τα spread;;;...να ξέρουμε να υπολογίσουμε ρε παιδί μου.

   Τώρα για σελέμπριτυ και κόκες...δύσκολα...με τόση λιτότητα και τα φράγκα που έφαγαν στη Μύκονο...κάνα "μπάφο" και πολύ είναι.

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ triste 25/08/2010 10:51:27

   Σήμερα γάμος γίνεται...

 5. vang1972 avatar
  vang1972 25/08/2010 10:18:50

  στους νεκροθάφτες των λαών απευθήνθεικε απ' ότι γνωρίζω και η Τουρκία με μεγάλα προβλήματα και η οικονομία της ανέκαμψε, αλλά στην δική μας περίπτωση νομίζω ότι η καλήτερη λύση θα ήτανε να συνεχίζουμε την ίδια φιλολαϊκή πολιτική του Τσοβόλα δώστα όλα και των κλειστών συντεχνιών, πράγματι η σοβιετική οικονομία με δανεικά είναι η καλύτερη λύση, έτσι θα πετύχουμε να πληρώνουν φόρους μόνο οι μισθωτοί ενώ οι υπόλοιποι θα κλέβουν τον φπα για να μην κλεισουν, και με τα δανεικά θα καλύπτουμε εις τους αιωνες των αιωνων τις ανάγκες του κράτους.

 6. ένας Άμλετ avatar
  ένας Άμλετ 25/08/2010 10:39:45

  Τέτοιες εξυπναδίτσες λέτε και εξοργίζετε τον κόσμο ακόμα περισσότερο.
  Είδατε τον Τσοβόλα στον αντ1 –και σας …έτσουξε πολύ…

 7. tsilivithras avatar
  tsilivithras 25/08/2010 11:14:54

  Το άρθρο φέρει τίτλο:

  "Να γιατί οι ξένοι θεωρούν τον Γιώργο σαν “τον ανθρωπό τους” – “Ακάλυπτη” η Ελλάδα, “καλυμμένοι” οι ΕΚΤ, ΔΝΤ & ΕΕ !!"

  • http://neotera.wordpress.com avatar
   http://neotera.wordpress.com @ tsilivithras 25/08/2010 13:10:25

   Οταν μας μιλούν εγγλέζικα 15 χρόνια τώρα κάποιοι νόμισαν ότι ήθελαν να τους βάλουν στο πνεύμα της εποχής. Αναμενόμενο να τους πάρουν δουλοπάροικους τώρα, αλλά οι υπόλοιποι τι φταίμε ? Και πως ξεχωρίζουμε ? Μένοντας στη χώρα μας, ή φεύγοντας ?

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ tsilivithras 25/08/2010 13:21:16

   Όποιος θέλει να φύγει να φύγει τώρα.
   Οι υπόλοιποι ακονίστε αισθήσεις και λάβετε θέσεις.
   Θα χρειαστούμε την "φάλαγγα" πάλι σε αυτόν τον τόπο.
   Λουστείτε και γυαλιστείτε να στε έτοιμοι.


   ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!

 8. CRAZY DOCTOR avatar
  CRAZY DOCTOR 25/08/2010 11:19:00

  δυστυχως οσο και να μην αρεσει σε ολους μας, το διλλημα ηταν το εξης: πτωχευση στις 19 μαϊου ή τροϊκα......και οχι τροϊκα ή "μιγμα οικονομικης πολιτικης"

  • Alex avatar
   Alex @ CRAZY DOCTOR 25/08/2010 11:23:09

   @crazy doc

   Το διλλημα νομιζα οτι ηταν Σοσιαλισμος η Βαρβαροτητα...οσο για τη πτωχευση δυστυχως επτωχευσατε απο μυαλο και εντιμοτητα...τετοια εθνικη οσφυοκαμψια πια ΔΝΤλατρεις?

   Δεν πειθετε πλεον κανενα...

   • mitsosms avatar
    mitsosms @ Alex 25/08/2010 11:48:35

    h**p://mitsosms.blogspot.com/2010/08/blog-post_3341.html

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ CRAZY DOCTOR 25/08/2010 11:24:37

   Δεν το έθεσες σωστά το δίλημμα. Ήταν "στάση πληρωμών των πιστωτών στις 19 Μαΐου ή υποδούλωση των Ελλήνων και υποθήκευση ακόμα και της Ακρόπολης". Εσύ, τι θα διάλεγες; Το δεύτερο;

  • ΝΙΚΟΣ avatar
   ΝΙΚΟΣ @ CRAZY DOCTOR 25/08/2010 11:38:54

   Τρελογιατρέ το διάστημα από τον Οκτώβριο μέχρι τις 19 Μαίου, γιατί το ξεχνάς; Από το "λεφτά υπάρχουν" πώς φτάσαμε στην πτώχευση;

   • mitsosms avatar
    mitsosms @ ΝΙΚΟΣ 25/08/2010 11:44:52

    Με πρωτογενές έλλειμμα; Τι λες τώρα;

   • Alex avatar
    Alex @ ΝΙΚΟΣ 25/08/2010 11:52:54

    Τι λες τωρα? Οτι λεει ολος ο κοσμος mistosms...αλλα δεν ηξερε καλε ο ΓΑΠ...ολα τα καταλαβε μετα....για αυτο φουσκωσε το ελλειμα δυσφημισε τη χωρα ΄΄απειλησε΄΄ με το πιστολι πανω στο τραπεζι...και οι Ευρωπαιοι ΄΄τα εκαναν πανω τους΄΄ και το Τ+10 εμεινε αναπαντητο...και την Εθνικη κυριαρχια που τη βαζεις?

    Αλλα ο ΓΑΠ παει για ΄΄μεγαλα΄΄ πραγματα για διεθνη διακυβερνηση και παγκοσμια αναδιανομη του πλουτου και κανει προπονηση στη χωρα που τον φιλοξενει ,γιατι δεν ειναι στην Αθηνα παρα μονο σπανια γιατι ειναι κοσμοπολιτης βλεπεις και εκτος απο τα ταξιδια ανα τον κοσμο σαν τον Φιλεα Φογκ του αρεσουν σαν καλος τουριστας και οι Ελληνικες ακτες να κανει κανο...και μενει σε 6*ερα ξενοδοχεια σαν αλλος Γλυξμπουργκ που παραθεριζε στο Μον Ρεπο στη Κερκυρα.Και ο Γλυξμπουγκ ξενοφερτος ηταν...τυχαιο δεν νομιζω...

   • CRAZY DOCTOR avatar
    CRAZY DOCTOR @ ΝΙΚΟΣ 25/08/2010 11:54:30

    κανεις λογικος ανθρωπος δε ξεχνα το τι εγινε τις τελευταιες δεκαετιες γενικως..το τι θα καναμε στις 19 μαιου εχει τα παντελονια κανεις να μας το πει?

   • Alex avatar
    Alex @ ΝΙΚΟΣ 25/08/2010 11:57:56

    @crazy doc

    Παραβιαζεις ανοικτες θυρες...πες μας κατι καλυτερο την ιδια καραμελα ακουω απο πολλους υποστηρικτες του Δ.Ν.Τ εχει απαντηθει πολλακις το ερωτημα αλλα κανετε οτι δεν το ακουτε....

   • Θραξ Αναρμόδιος avatar
    Θραξ Αναρμόδιος @ ΝΙΚΟΣ 25/08/2010 12:06:35

    crazy doctor says:
    25/08/2010 at 11:54

    "κανεις λογικος ανθρωπος δε ξεχνα το τι εγινε τις τελευταιες δεκαετιες γενικως..το τι θα καναμε στις 19 μαιου εχει τα παντελονια κανεις να μας το πει?"

    Οτι θα έκαμνες κι εσύ γιατρέ αν δεν είχες να πληρώσεις το ενοίκιο του γραφείου σου: θα πήγαινες στον ιδιοκτήτη και θα τού 'λεγες "δεν έχω, θες να το διακανονίσουμε;"

    Ξέροντας κιόλας ότι "εξωση" ή "κατάσχεση" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ. Και άρα είναι υποχρεωμένος να διαπραγματευτεί.

    ΘΑ

   • Alex avatar
    Alex @ ΝΙΚΟΣ 25/08/2010 12:08:09

    Θρακα στο ΘΑ βαλε αναμεσα μια τελιτσα παραπεμπει σε ΘΑ ΘΑ ΘΑ του Ανδρεα και του ΓΑΠ...κριμα ειναι...χιουμορ κανω....

   • Θραξ Αναρμόδιος avatar
    Θραξ Αναρμόδιος @ ΝΙΚΟΣ 25/08/2010 12:12:11

    @Alex

    lol

    ΘΑ

 9. armageddon avatar
  armageddon 25/08/2010 11:32:00

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ,ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ..

 10. Πορτοκαλί Γκουρού avatar
  Πορτοκαλί Γκουρού 25/08/2010 11:56:07

  Οι νεκροθάφτες (οι νεκροκομιστές για να είμαι ακριβής), είναι ένα ακόμη κλειστό επάγγελμα. Από την στιγμή που οι ευρονεκροθάφτες θέλουν να τα ανοίξουμε όλα, ας ανοίξουμε κι αυτό. Να έρθουν λοιπόν και οι Κινέζοι που ήθελαν να μας βοθήσουν, να έρθουν και οι Άραβες που ήθελαν να μας βοηθήσουν και να επιλέξουμε τι μας συμφέρει περισσότερο.

  Απλά πράγματα.

 11. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 25/08/2010 12:01:09

  Όσα μας έκλεψαν ο Τσολάκογλου και ο θίασός του, σε μπαι πας, σε χημειοθεραπείες και σε τεχνητά μέλη να τα ξοδέψουνε. Μπορεί να ακούγεται χοντρό και βάρβαρο,αλλά αγανακτήσαμε πια.Έφεραν στον τόπο μας την φτώχεια, την δυστυχία και τις δυνάμεις κατοχής. Το να δεις πλέον κάποιον να χαμογελάει,είναι σπάνιο φαινόμενο. Άπορώ πώς αντέχουν τόσες κατάρες,που ακούω να τους ρίχνει ο κόσμος καθημερινά. Τελικά,να μου το θυμηθείτε, από τον Θεό θα το βρούν...

  • CRAZY DOCTOR avatar
   CRAZY DOCTOR @ ΙΩΝΑΣ 25/08/2010 12:20:56

   να μην εδινες στον τσολακογλου ελλειμα-χρεος μαμουθ και παραποιημενα στοιχεια...τωρα να παρακαλας να τον εχουν οι γιατροι καλα ,να σε γλυτωσει απο την ολοκληρωτικη πτωχευση

   • Alex avatar
    Alex @ CRAZY DOCTOR 25/08/2010 12:30:38

    Crazy doc

    Τι μας λετε καλε? Σοβαρα? και δε μου λες δεν ταηξερε στις 3 Οκτωβρη αυτα τα ανακαλυψε στις 5? Δεν εκανε δλδ ο ΓΑΠ παραποιοηση και αμφιδορμη μεταφορα εισπραξεων και δαπανων?
    Αληθεια απο τα 5,5 χρονια της Ν.Δ καητγορειται οτι τα 4,5 η χωρα ηταν σε επιτηρηση απο την Ε.Ε...τοσο πολυ καλα τους κοροιδευαν ή εριξε νερο στο αυλακι των Γερμανων κερδοσκοπων ο ΓΑΠ?
    Η απογραφη ηταν Εγκλημα κατα το ΓΑΠ αληθεια? Τοτε γιατι τετοια σπουδη να την κανει και ιδιος...οσο για το Τ+10 μογγα...

   • Julius avatar
    Julius @ CRAZY DOCTOR 25/08/2010 13:05:04

    @Alex
    Tσαμπα ταλαιπωρησε με το Γιατρο. Ο ανθρωπος, (και οι ομοιοι του), εχουν τετοιες κομματικες παρωπιδες που δεν μπορουν να δουν περα απο τη μυτη τους.
    Δε συζητω την αγνοια του στα οικονομικα.
    Το θεμα ειναι τι φταιμε εμεις οι υπολοιποι να επηρεαζουν τη ζωη και το μελλον μας οι ασχετοι.

 12. Μisha avatar
  Μisha 25/08/2010 12:50:04

  O σύμβουλος του ΓΑΠ Στίγκλιτς φέρεται να λέει πως είχε συμβουλέψει τον ΓΑΠ να μην προσφύγει στο ΔΝΤ, γιατί από την κόλαση του ΔΝΤ δε βγαίνεις ούτε σε 20 χρόνια , χωρίς να εξασφαλίζεται η ανάπτυξη ούτε μετά από αυτά τα 20 μαύρα χρόνια !!!

  Το αληταριάτο του διευθυντηρίου των Βρυξελλών ζητά να μάς γδάρει ζωντανούς για να μη θιγεί το έκτρωμα της ευρωζώνης που μας έφερε σε αυτό το χάλι!

  Διώχτε τον ΓΑΠ γιατί δεν ορρωδεί προ ουδενός προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα που τον ανέβασαν.Βάλτε τους Τσουκατομαντέληδες στο μπαλαούρο να σαπίσουν δίπλα με τους Ξηρούς γιατί αν οι Ξηροί σκότωσαν δεκα ανθρώπους αυτά τα γραβατοφορεμένα , χλιδάεργα καθάρματα δολοφονούν εκατομμύρια ανθρώπους, και οδηγούν την πατρίδα σε Νέα Δουλεία ανάλογη με αυτή τςη τουρκοκρατίας.

 13. Paranoia avatar
  Paranoia 25/08/2010 14:15:48

  Οι έπαινοι συνοδέυτηκαν σήμερα με spread άνω του 900.

  Οι "αγορές" δεν είναι καμμια ομάδα ηλιθίων που άγονται και φέρονται από δηλώσεις. Μελετούν τα στοιχεία και βλέπουν ότι έχουν να κάνουν:

  Με μια χώρα που η οικονομία της είναι πλέον αποψιλωμένη από ρευστό και από την οποία σε λίγο δεν θα μπορούν μαζευτούν άλλα έσοδα για το κράτος.

  Μια χώρα στην οποία ουδέποτε έγινε έρευνα για να φανεί τι έφταιξε και έχει φτάσει στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και στην οπποία ουδείς καταδικάστηκε για οποιοδήποτε σκάνδαλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα επαναληφθούν πάλι τα ίδια στο μέλλον.

  Μια χώρα στην οποία 10 μήνες τώρα δεν έχει συνταχθεί ούτε ένα έστω υποτυπωδώς σοβαρό αναπτυξιακό προγραμμα.

  Μια χώρα που οι υπεύθυνοί της αερολογούν και μιλάνε από μόνοι τους για εκχωρήσεις εθνικής ανεξαρτησίας.

  Σε μια τέτοια χώρα θα ήθελαν ποτέ οι ίδιοι οι κυβερνώντες, εαν είχαν τα κεφάλαια, να επενδύσουν έστω και μεσοπρόθεσμα 1 σέντ από τα χρήματά τους;

  Να γιατί τα spreads θα μείνουν εκεί που είναι ό,τι δηλώσεις και να γίνουν από τον οποιονδήποτε έλληνα ή ξένο, να γιατί και οσονούπω θα χρεοκοπήσουμε αναγκαζόμενοι να αναδιαρθρώσουμε το χρέος μας έχοντας στην πλάτη μας 110 δις παραπανίσιου χρέους.

  • Paranoia avatar
   Paranoia @ Paranoia 25/08/2010 15:48:11

   Μετά τη Σλοβακία και η Τσεχία λέει «όχι» στο πακέτο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας

   • Μisha avatar
    Μisha @ Paranoia 25/08/2010 16:15:32

    Δυστυχως τις αρνησεις αυτές θα τις εξισορροπήσει η Γερμανία εφόσον κερδοσκοπεί αγριως εις βάρος μας μέσω του Μνημονίου.

   • CRAZY DOCTOR avatar
    CRAZY DOCTOR @ Paranoia 25/08/2010 18:30:33

    και η ΝΔ ειπε ΟΧΙ στο σχεδιο διασωσης...

 14. armageddon avatar
  armageddon 26/08/2010 11:58:55

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΑ SPREADS SHMERA 25/8 = EΛΛΑΣ =924 ,ΠΟΡΤΟΓ,=322
  ΙΣΠ=181.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.