23/12/2009 22:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι μετανάστες εγκαταλείπουν την Ιρλανδία

Οι εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που πριν τη διεθνή οικονομική κρίση είχαν «προτιμήσει» να δουλέψουν στην Ιρλανδία, ιδίως στα τέλη της δεκαετίας του 1990, μοιάζουν πλέον να την έχουν εγκαταλείψει, τώρα που η χώρα επλήγη δεινά από την κρίση αυτήν, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τα οποία δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με την ιρλανδική στατιστική υπηρεσία, από τους περίπου 967 χιλιάδες μετανάστες που ήταν καταγεγραμμένοι επίσημα, ως μισθωτοί ή δικαιούχοι επιδομάτων, μόνον οι 425 χιλιάδες παρέμεναν πέρυσι στην Ιρλανδία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, οι Πολωνοί, που εγκαταστάθηκαν στην Ιρλανδία πριν η χώρα τους ενταχθεί στην ΕΕ, εγκατέλειψαν μαζικά την Ιρλανδία μόλις η Πολωνία κατέστη μέλος της ΕΕ κι ακόμα ότι μόνον το 48% των «δηλωμένων» μεταναστών έχουν σήμερα μιάν εργασία. Μετά τους Πολωνούς, Λιθουανοί και Σλοβάκοι προτιμούσαν να δουλέψουν στην Ιρλανδία ως μετανάστες, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.

Πέρυσι, το ΑΕΠ της Ιρλανδίας συρρικνώθηκε σε ποσοστό άνω του -2,5%

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 23/12/2009 22:26:14

  Λέτε να πρέπει να φαληρίσουμε και μεις, για να γλιτώσουμε επιτέλους απ τους Τσετσένους, Γεωργιανούς και λοιπούς κακοποιούς; Να φύγουν από δω, να πάνε αλλού. Η Τουρκία μαθαίνω ότι έχει ισχυρή οικονομία και προοπτικές ανάπτυξης.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Strange Attractor 23/12/2009 22:30:32

   αμφιβάλεις; εκτός αν μάθουν να πληρώνονται για να κάθονται θα φύγουν... εμείς τους κρατάμε εδώ. Εσύ και εγώ.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ Strange Attractor 23/12/2009 23:32:14

   Τι θέμα είναι ότι όλα τα μπουμπούκια θα φύγουν τελευταία γιατί οι παραοικονομία στην Ελλάδα δεν επηρεάζεται από την κρίση.

 2. nasos avatar
  nasos 23/12/2009 22:36:19

  Πόσοι από αυτούς έλαβαν την Ιρλανδική υπηκοότητα;

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ nasos 23/12/2009 22:40:08

   Οι Ιρλανδοί είναι Ιρλανδοί. Κέλτες με γλώσσα. Λες να γίνει κάποιος Έλληνας Ιρλανδός? Χλωμό. Εμείς, λόγω ...χωροταξίας είμαστε πιο μπερδεμένοι... Και με τους καινουργιους αναμοφωτές μας θα μπερδευτούμε ακόμα περισσότερο...

   • Nικόλας avatar
    Nικόλας @ archaeopteryx 24/12/2009 13:56:06

    κέλτες μarchaeopteryx ναι αλλα ακους πως εχουν τα πραγματα.η γιαγια μου ειναι απο την ιρλανδια...εγω τα μιλαω τα κελτικα τα gaelic καλητερα απο τα ξαδερφια μου.στην ιρλανδια απο τα 4 εκατομμυρια τα gaelic τα μιλανε πλεον σε καθημερινη βαση 350000 κοσμος στο σπιτι.τα παιδια τα μαθαινουν σχολειο οπως εμεις τα αρχαια ελληνικα.αγγλικα ειναι η γλωσσα της χωρας

 3. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ avatar
  ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ 23/12/2009 23:11:24

  Ἐγκαταλείπουν τὴν Ἰρλανδία; Νὰ ἔλθουν ἐδῶ! Ἐδῶ ὅλοι εἶναι εὐπρόσδεκτοι! Ὅλοι χωρᾶνε! Τρέξε Γιωργάκη νὰ τοὺς καλέσῃς!

 4. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 23/12/2009 23:26:04

  Εχει και τα καλά της η κρίση... μακάρι δλδ να κρατήσει μερικά χρόνια.

 5. ETHEROVAMON avatar
  ETHEROVAMON 24/12/2009 00:54:14

  Αντισυνταγματική η απόδοση Ιθαγένειας!!!
  Πράσινο Πραξικόπημα;


  Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει όπως φαίνεται Ιθαγένεια σε ένα σωρό μετανάστες. «Το Σύνταγμα λέει ότι «Όλoι όσoι βρίσκoνται στην Eλληνική Eπικράτεια απoλαμβάνoυν την απόλυτη πρoστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τoυς, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πoλιτικών πεπoιθήσεων». Δεν λέει ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια!»

  Εγώ θα εμμείνω κάπου αλλού. Στο Τμήμα Άλφα του Συντάγματος:

  «ΤΜΗΜΑ Α': Μορφή του πολιτεύματος
  Άρθρο 1
  1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
  2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
  3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

  Άρθρο 2
  1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
  2. Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.»

  Τι μας λέει λοιπόν ξεκάθαρα το σύνταγμα;
  Ότι θεμέλιο του πολιτεύματος που έχουμε είναι η λαϊκή κυριαρχία, και πως όλες οι εξουσίες πηγάζουν ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ και είναι υπέρ του λαού και του ΕΘΝΟΥΣ. Στο τρίτο link τώρα βλέπετε δημοσκόπηση όπου
  - Το 51.6% του λαού θεωρεί τους μετανάστες απειλή (για το Έθνος και τον εαυτό του). Βέβαια εδώ δεν πρέπει να αγνοήσουμε το 17.8% που δεν εκφράζει άποψη (αποχή απ' την ερώτηση), επομένως το πραγματικό ποσοστό που θεωρεί τους μετανάστες απειλή είναι 62.7% και όχι 51.6 σε αντίθεση με το 37.3% (και όχι 30.6) που τους βλέπει ως ευκαιρία.


  - Το 79.3% του λαού θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί - πράγμα που σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να διώξει η πολιτεία αρκετούς - τουλάχιστον τους μισούς, ώστε να φτάσουμε στο ότι είναι ικανοποιητικός ανεκτός αριθμός για την κοινωνία.

  - Το 57.5% θεωρεί πως οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία.


  Έχουμε λοιπόν έναν λαό ο οποίος δημοκρατικά θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί, πως οι μετανάστες αποτελούν απειλή, και πως οι μετανάστες αυξάνουν την ανεργία και συμπιέζουν τους μισθούς! Επομένως η λαϊκή κυριαρχία στην Ελλάδα και η εξουσία του Λαού, επιβάλει, σύμφωνα με το πρώτο άρθρο (!!!) του Συντάγματος την απέλαση των μεταναστών και όχι μάλιστα το αντίθετο, την απόδοση Ιθαγένειας σε αυτούς, όπως προσπαθεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ, ενάντια στον Λαό και στην Εξουσία του, και έτσι ενάντια στο ίδιο το Σύνταγμα!!!

  Επίσης, στο άρθρο 1, αναφέρει ρητά, ότι όλες οι εξουσίες που πηγάζουν από τον λαό (και όχι από το ΠΑΣΟΚ ή τα εκάστοτε Κόμματα!), είναι υπέρ του αυτού λαού και υπέρ του Έθνους (του λαού αυτού, δηλαδή του Ελληνικού Έθνους). Προσοχή. Δεν μιλάει για ΚΡΑΤΟΣ!.. Αλλά για ΕΘΝΟΣ!.. Απόδοση Ιθαγένειας σε μετανάστες διαφορετικών Εθνικοτήτων κάνει κακό σε οποιοδήποτε Έθνος! Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, με το μέτρο που θέλει να περάσει, έρχεται και σε δεύτερο σημείο σε αντίθεση με τον Ελληνικό Σύνταγμα!

  Σύμφωνα με το άρθρο 2, πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας είναι ο σεβασμός και η προστασία ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ του ανθρώπου!.. Προσοχή. Όχι του ίδιου του Ανθρώπου, αλλά της ΑΞΙΑΣ του Ανθρώπου.

  Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Πολιτεία έχει υποχρέωση όχι να σέβεται και να προστατεύει γενικά κάθε άνθρωπο (π.χ. μετανάστες), αλλά τις αξίες του ανθρώπου - πράγματα δηλαδή που ο άνθρωπος (και σε μια συγκεκριμένη κοινωνία ο Λαός) τα έχει ως Αξίες - π.χ. Ειρήνη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Δικαιώματα, την μοναδικότητα/εθνικότητα του καθενός κτλ.  Όταν σε μια κοινωνία η οποία δεν επιθυμεί μετανάστες, κάποιο κόμμα δίνει δικαιώματα ιθαγένειας σε αυτούς, τότε καταπατά τις αυτές αξίες τις κοινωνίας, εφόσον μειώνει την Ειρήνη ανάμεσα στον λαό (εφόσον του επιβάλλει κάτι που ο λαός το βλέπει ως απειλή), του στερεί την Ελευθερία να επιλέγει ο ίδιος ποιους θέλει και ποιους όχι στην κοινωνία του, του υποβιβάζει δικαιώματα όπως το δικαίωμα της ψήφου σε εκλογές, αφού του δίνει λιγότερη βαρύτητα, του καταπατεί την ανάγκη ύπαρξης συγκεκριμένης εθνικότητας που επιθυμεί ο Λαός (κατά πλειοψηφία πάντα) κτλ... Μα πάνω απ' όλα το ΠΑΣΟΚ, με το νομοσχέδιο που κάνει, καταπατεί μια από τις ύψιστες Αξίες του Ανθρώπου - στερώντας του το Δικαίωμα να αποφασίσει δια μέσου δημοψηφίσματος ο ίδιος ο λαός, γι' αυτό το σημαντικό θέμα, εφόσον κατά πλειοψηφία ο Λαός είναι αντίθετος!


  Διαβάζοντας κάποια πράγματα από το πρώτο link:
  «Πρόσθεσε πως ο μετανάστης δεν είναι εχθρός και πως η κοινωνική ένταξη και η δημιουργία προϋποθέσεων αρμονικής συμβίωσης είναι το καλύτερο αντίδοτο για το φόβο και την ανασφάλεια.».. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός λοιπόν, επιβάλλει την δικιά του άποψη πάνω στην άποψη του Λαού, καταπατώντας κατάφωρα το σύνταγμα. Δέχεται πως υπάρχει φόβος και ανασφάλεια στον λαό, αλλά πράττει σε αντίθεση με αυτό που θέλει ο λαός για να σταματήσει να φοβάται και να είναι ανασφαλής, δημιουργώντας πέρα από το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας και το αίσθημα της προδοσίας και την καταπίεσης. Η εξουσία του πρωθυπουργού, έρχεται σε αντίθεση με την εξουσία που πηγάζει από τον λαό - ο πρωθυπουργός λοιπόν δεν επιβάλει κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα και το Θεμέλιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος!.. Σε κάθε περίπτωση, αν ο πρωθυπουργός θεωρεί πως αυτός έχει δίκιο, οφείλει να ενημερώσει τον λαό και να του δώσει το Δικαίωμα να επιλέξει αυτός. Αν ο λαός δεν είναι έτοιμος να δεχτεί μια τέτοια θέση, οποιαδήποτε καταναγκαστική επιβολή αυτής της άποψης, είναι αντισυνταγματική, παράνομη και προδοτική. Όχι όμως να επιβληθεί ο πρωθυπουργός στον Λαό, και μάλιστα καταπατώντας το ίδιο το Σύνταγμα, εφόσον αυτό που κάνει δεν υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος, αλλά αντίθετα το Κράτος!

  ««Παρά τις σποραδικές ακραίες φωνές, όλα τα κόμματα συμφωνούν κατά βάση μαζί μας», πρόσθεσε και κατέληξε: «Μια νέα διάσταση του πατριωτισμού ανοίγεται στην Ελλάδα που αφορά στην δημοκρατική επί ίσοις όροις συμβίωσης όλων μας»», ο κ. πρωθυπουργός αγνοεί ότι πάνω από το 50% του Ελληνικού λαού διαφωνεί μαζί τους, ενώ κοιτάει μόνο τα κόμματα. Εδώ φαίνεται καθαρά πως ο πρωθυπουργός θεωρεί πως η εξουσία πηγάζει από τα κόμματα, και όχι από τον λαό, του οποίου την φωνή την αποκαλεί σποραδική - αποδεικνύοντας πως δεν έχει ιδέα για το τι θέλει ο λαός!, και τον οποίο ο ίδιος τον.. εξαπάτησε τάζοντας του χρήματα και λέγοντάς του ψέματα. Ο πρωθυπουργός αγνοεί περίπου 6εκ. Έλληνες που θεωρούν απειλή τους μετανάστες και περίπου 9εκ. Έλληνες που θεωρούν πως οι μετανάστες είναι πάρα πολλοί, και κοιτάει λιγότερο από 300 βουλευτές για να περάσει αυτό που θέλει, ενάντια στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  Τέλος ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναφέρει:
  «Οι μετανάστες αποτελούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής Ελλάδας, όσο δεν τους εντάσσουμε αρμονικά στην κοινωνία μας τόσο μπορεί να δημιουργούνται ρήγματα στη συνοχή της, σημείωσε ο κ.Παπανδρέου», όπου ο ίδιος παραδέχεται ότι οι μετανάστες έχουν δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας, επομένως πως οι μετανάστες αποτελούν πράγματι απειλή για την κοινωνία μας. Οι ίδιοι οι μετανάστες λοιπόν, κατά τον πρωθυπουργό καταστρέφουν εκ των έσω την Ελληνική κοινωνία, και ως λύση ο πρωθυπουργός προτείνει.. να τους πούμε Έλληνες και να τους δώσουμε τα ίδια δικαιώματα που έχει η Ελληνική κοινωνία, σε σημείο ώστε να ψηφίζουν οι ίδιοι! Προτείνει δηλαδή, σε αυτούς που δημιουργούν ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας με τα βασικά δικαιώματα, να τους δώσουμε όλα τα δικαιώματα!.. Αν με τα βασικά δικαιώματα είναι ικανοί και δημιουργούν ρήγματα, με πλήρη δικαιώματα (π.χ. να εκλέγουν οι ίδιοι άτομα - να έχουν περισσότερη εξουσία!) δεν θα οδηγήσουν την κοινωνία μας σε πλήρη κατάρρευση;

  Ο πρωθυπουργός όχι μόνο εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του χρήματα, αλλά δείχνει να θέλει να καταπατήσει το Σύνταγμα και τις ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΕΣ του Πολιτεύματός μας, ασκώντας ο ίδιος εξουσία μόνος του, αγνοώντας τις φωνές του λαού τις οποίες θεωρεί σποραδικές φωνές. Ο πρωθυπουργός και το ΠΑΣΟΚ, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και αποδείξεις, αποτελούν ένα προδοτικό κόμμα για το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες, που καταπατεί το Ελληνικό σύνταγμα, αγνοεί τον λαό, ενώ υφάρπαξε την εξουσία με εξαπάτηση του λαού. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με την στατιστική έρευνα που έγινε και τα όσα ακούγονται για την απόδοση Ιθαγένειας, αποτελεί έναν σύγχρονο Τύραννο προδότης της Ελλάδας, που δεν έχει θέση σε μια Δημοκρατική κοινωνία όπως η Ελλάδα! Αποτελεί έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα σε πλήρη κατάρρευση - για να εξυπηρετήσει συμφέροντα ξένων (ΝΤΠ) - επιθυμώντας να δώσει Ιθαγένεια σε άτομα τα οποία ο ίδιος παραδέχεται πως δημιουργούν ήδη ρήγματα στην συνοχή της κοινωνίας μας. Τους κλέφτες, τους δολοφόνους και γενικότερα όσους προκαλούν ρήγματα σε μια κοινωνία κ. Πρωθυπουργέ, όσους προκαλούν φόβο και ανασφάλεια, τους αντιμετωπίζουμε με απόδοση περισσότερων δικαιωμάτων και τιμών ή με φυλακή και στέρηση δικαιωμάτων; Αν το κάνουμε με τον δεύτερο τρόπο, γιατί στους μετανάστες - που όπως ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ προκαλούν ρήγματα στην κοινωνία μας - πρέπει να το κάνουμε με τον πρώτο τρόπο;  Στο κάτω- κάτω, ποιος είστε εσείς που θα Αγνοήσετε την Εξουσία του Ελληνικού Λαού και το Σύνταγμα της Ελλάδος, και θα του επιβάλετε με το έτσι θέλω την άποψή σας; Εσείς που ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για να του υφαρπάξετε ψήφους;

  Θα σημειώσω τι λέει το σύνταγμα στο Τμήμα Δ', Άρθρο 120:
  «3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.», κ. ΓΑΠ δείχνετε ότι τείνετε να σφετερίζεστε με εξαπάτηση, την λαϊκή κυριαρχία και τις εξουσίες που απορρέουν από αυτή, και δράτε ενάντια του συντάγματος, επομένως αν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση για τέτοιο νομοσχέδιο, χωρίς την επιβεβαίωση της λαϊκή κυριαρχίας μέσω δημοψηφίσματος, η εξουσία σας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ.
  Η τότε παράνομη εξουσία σας θα αποκατασταθεί από τον Ελληνικό λαό, και εσείς και όσοι ήταν υπέρ ενός τέτοιου νομοσχεδίου χωρίς δημοψήφισμα, θα διωχθείτε από τον ίδιο τον λαό. Οι σποραδικές φωνές στις οποίες αναφέρεστε, είναι οι φωνές ενός λαού άνω των 6εκ, τις οποίες εσείς, κλεισμένος στο γραφείο σας και την βουλή σας, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ!..
  Αγνοείτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!.. Και αυτό είναι σφετερισμός και ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

  «4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.», δεδομένου του ότι με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ προσπαθείτε να καταλύσετε το Σύνταγμα, όσοι θεωρούμε πως είμαστε Έλληνες Πατριώτες ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, να αντισταθούμε εναντίων σας ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!.. Βάλτε το απλά καλά στο μυαλό σας αυτό το τελευταίο!

  Σαν λαός με ΕΞΟΥΣΙΑ, δεν σας ζητάμε τίποτα περισσότερο, από την ΔΙΕΝΕΡΓΕΊΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Όχι μόνο γιατί πιστεύουμε ότι αυτό που θέλετε εσείς έρχεται σε αντίθεση με αυτό που θέλουμε εμείς ο Λαός, αλλά και για να μάθουμε ποια είναι πραγματικά η θέληση του Λαού!.
  Αν ο Λαός συμφωνεί μαζί σας, τότε κάθε φόβος και ανησυχία θα μας φύγει.
  Αν όμως Δεν διενεργήσετε Δημοψήφισμα, τότε πέρα από φόβο και ανησυχία θα μας γεμίσετε με την οργή της προδοσίας και την ανάγκη της υποχρέωσης υπεράσπισης του Συντάγματος και την αποκατάσταση ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 6. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 24/12/2009 01:24:08

  Να έρθουν εδώ. Έχουμε άπειρο χώρο και πόρους (και βλακεία).

 7. symer avatar
  symer 25/12/2009 11:17:50

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Θ' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ !!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.