#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/04/2012 17:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι μάσκες έπεσαν: Ο Παπανδρέου διαφημίζει ... ΚαμμένοΣε μια δύσκολη στιγμή για το κόμμα του κ. Καμμένου, όταν λόγω της αμετροέπειας των δηλώσεων του και της ... ελαφρότητας των υποψηφίων του οι οπαδοί του το αντιμετωπίζουν πλέον με σκεπτικισμό ποιος έρχεται για να τον σώσει και να τον ανεβάσει στις ειδήσεις; Κανείς άλλος από τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, κοινώς ΓΑΠ!

Στην πρώτη, αν δεν κάνουμε λάθος, προεκλογική δήλωση του ο υπεύθυνος για την καταστροφή της Ελλάδας δεν βγήκε να μας μιλήσει γι αυτά που διέπραξε ούτε φυσικά για να ζητήσει συγνώμη. Αλλά για να δώσει επικοινωνιακή ώθηση στο κόμμα που δημιουργήθηκε λίγο πριν τις εκλογές για να υπονομεύσει την αυτοδυναμία της ΝΔ. Για να παίζουν τα κανάλια την δήλωση και να ακούγεται ο κ. Καμμένος.

Ξέρει τι τον περιμένει τον κ. Παπανδρέου και τους άλλους συνενόχους του Μνημονίου και χρησιμοποιούν πλέον όλα τα μέσα για να διασωθούν.

Διαβάζουμε λοιπόν στα ολοφυρόμενα για τη νίκη Σαμαρά ΜΜΕ που αναπτύχθηκαν επί παντοκρατορίας Παπανδρέου ότι το γραφείο του ΓΑΠ εξέδωσε οργισμένη, λέει, ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα. Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".

..,Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.

Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν.

Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.

Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ..."

Ποιός όμως πολιτικός θα καταδεχόταν να απαντήσει στις αοριστολογίες και συνωμοσιολογίες του κ. Καμμένου; Μόνο ο ΓΑΠ φυσικά. Ο οποίος ούτε τον σκοπό για τον οποίο έβγαλε την ανακοίνωση, να πλήξει τη ΝΔ, δεν μπορεί να κρύψει. Γι αυτό και "χρεώνει" τον κ. Καμμένο στην ΝΔ που τον ... διέγραψε και την οποία πολεμά.

Όσο για τις γνωστές δηλώσεις του κ. Καμμένου για τον ΓΑΠ, την οικογένειά του, τα cds και τα λοιπά ένα μόνο θα πούμε: όταν κατηγορείς κάποιον χωρίς ατράνταχτα στοιχεία και όταν στην θέση της σοβαρής και τεκμηριωμένης κριτικής βάζεις ...συνωμοσίες του σύμπαντος, τον ΒΟΗΘΑΣ. Και δυστυχώς έχουμε ανάλογα παραδείγματα και από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με την οικογένεια Παπανδρέου. Την εποχή, για παράδειγμα, του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πατέρα του ΓΑΠ κάποιοι, από τη ΝΔ πάλι, αποκάλυπταν στοιχεία για δήθεν "πάμπερς" και άλλα παρόμοια που οδήγησαν τελικά στην αθώωση του Ανδρέα Παπανδρέου. Επειδή τεχνηέντως η δίκη και η δικογραφία στηρίχθηκαν στα έωλα στοιχεία και όχι στα πραγματικά.

Η αξία των καταγγελιών που κάνει κάθε τόσο ο κ. Καμμένος είναι ίδια ακριβώς με εκείνη όσων λέει στο βίντεο που ακολουθεί.

Ένα βίντεο στο οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε τη συνέπεια λόγων και έργων του Προέδρου των ΑΝΕΛ , καθώς επίσης και τη εξαιρετική του ικανότητα στη ….μαντική τέχνη.

Ό,τι προβλέπει πέφτει έξω!

Καλά, ποιόν συμβουλεύεται όταν κάνει δηλώσεις;

Να απολύσει την …αστρολόγο του αμέσως!

Τελικά, πόσο είναι το χρέος Αρχηγέ;

100, 115 ή 130 δις;

Μπορείς να καταλήξεις σ’ ένα νούμερο γιατί ζαλίζομαι;

Για να σε …υπερασπίζομαι χωρίς να ..εκτίθεμαι.

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργoς Αχαιός avatar
  Γιώργoς Αχαιός 25/04/2012 19:32:06

  Ωραία φωτογραφία! Πως λέγεται ο κύριος; Παπακαμμένος;

 2. ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ avatar
  ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ 25/04/2012 19:55:29

  Τι σου βγάζει ομως το photoshop !!!!
  Κάτι σαν ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν βγήκε?

 3. Mara avatar
  Mara 25/04/2012 20:08:23

  Λυσσάξανε... από χθές με τον Καραμανλή και την παρέμβαση στήριξης του στον Σαμαρά.
  Αμήχανος και ενοχλημένος ο Πανούλης το πρωί στο Σκάι, όταν ρωτήθηκε από την Τσαπανίδου, δεν ήξερε τί έλεγε προσπαθώντας να υποβαθμίσει το γεγονός με γελοιότητες....
  Η στάση Καραμανλή αποκάλυψε την μεγάλη εξαπάτηση που επιχειρούσε τόσο καιρό με τα σενάρια ότι τάχα μου ο Καραμανλής τον στηρίζει γιατί θέλει να ρίξει τον Σαμαρά.
  Η εξέλιξη αυτή... ανατρέπει αυτά που φαντάζονταν....
  Ο κόσμος πλέον κατάλαβε τον ρόλο του κ. Καμμένου.
  Κατάλαβε ότι υπηρετεί στην κυριολεξία, αυτά που δήθεν... καταγγέλει.
  Έρχεται λοιπόν στο ξεκούδουνο.... ο Παπανδρέου και με την δήλωση του προσπαθεί να τον διασώσει.... ηρωποιόντας τον.

 4. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 25/04/2012 20:11:37

  Προσέξτε αυτό και αντιμετωπίστε το με τους φίλους. Οι βουλευτες που πγγαν με τον Καμμένο είχαν φυσικά εκλογικούς καταλόγους της ΝΔ. Παίρνουν λοιπόν τηλέφωνο οπαδους της ΝΔ και τους λένε να τους ψηφίσουν. ¨Οταν αυτοί απαντούν "δεν μπορώ να το κάνω, εγώ είμαι με την παράταξη" τι τους λένε; "Κι εμείς με την παράταξη είμαστε και τον Καραμανλή. Βοηθήστε τώρα να διώξουμε τον Σαμαρά και μετά θα επιστρέψουμε όλοι με τον Καραμανλή". Ετσι ακριβώς

  • Mara avatar
   Mara @ Αυτόνομος 25/04/2012 20:59:12

   Αυτόνομε,

   Αυτό που αναφέρεις ισχύει 100%
   Σε περιπτώσεις δε, που ξέρουν ότι κάποια άτομα σε τοπικό επίπεδο, έχουν κάποια ιδιαίτερη επιρροή σε ψηφοφόρους, επικοινωνεί ο ίδιος ο Καμμένος και τα ισχυρίζεται όλα αυτά... περί Καραμανλή.

 5. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 25/04/2012 20:20:35

  Είπαμε όλοι προσπαθούν να υποτιμίσουν την νοημοσύνη τών πολιτών .ΑΜ ΔΕ
  θα τα καταφέρουν.

 6. Ακαυτος avatar
  Ακαυτος 25/04/2012 20:32:59

  Ο Παναώτης βρήκε το χρώμα του.

 7. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 25/04/2012 20:51:59

  Δεν ξέρω ποιος έκανε το σποτάκι αλλά είναι άψογος και τα λέει όλα σε 50 δεύτερα. Το ρίχνεις στην τηλεόραση και τελειώνεις στο άψε σβήσε με τον αγράμματο, απλά πράγματα.

 8. ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
  ΓΣΠΥΡΟΥ 25/04/2012 23:20:25

  Ε όχι και να δικαιώνεται Ο καμμενος επειδη τον εγκαλει για αναξιοπιστία Ο ΓΑΠ. Δηλαδη θα θέλατε να αλωνιζει ο Ελλημαρας με τα ψέμματα για δανεισμο απο Ρωσία 25 δισ και άλλα ευτραπελα; Το Προσβλητικο για τοην Πολιτική νιοημοσύνη των Ελληνων φαινόμενο Καμμενος αντιμετωπίζεται με την αλήθεια και την αποδομηση με λογικά επιχειρήματα των ασυναρτησιών του.
  Η ανοχή στο φαινόμενο Καμμενου και του αριστερού του αντιστοιχου Τσίπρα επωάζει κινδύνους για το λαο και τη χώρα που ούτε η πιο νοσηρή Ανθελληνική Φαντασία δεν μπορεί να σκεφτεί.
  Ο τυχοδιωκτικός καιροσκοπισμός και των δυο, περισσότερο του Καμμενου, με προφανη στόχο το ίδιο όφελος μόνο με πράξεις εθνικης μειοδοσίας μπορούν να συγκριθούν.
  Μετά τις χθεσινοβραδυνες σαχλαμαρες, ασυναρτησίες ψέματα και ανακριβειες του Καμμενου έπρεπε σημερα οι λεξικογράφοι να επαναδιατυπώνουν το λήμμα Πολιτικός Φελός. Δυστυχώς αυτή η πολιτικη τερατογενεση ανδρώθηκε σε μια έντιμη πατριωτική παράταξη.
  Τέλος δε οι πολίτες που απο τιμωρητικη διαθεση αποστρέφονται τα σοβαρά και υπευθυνα κόμματα και επικροτούν τα ευηχα αλλα προφανη ψέμματα, μοιάζουν με αυτόν που έπιασε τη γυναίκα του με άλλον και για να την τιμωρήσει κόβει τα γεν@χχχχχ του Ορ@@@@.

 9. ΤΟΤΙ avatar
  ΤΟΤΙ 26/04/2012 01:09:06

  Οσο καταστροφικος και να υπηρξε σαν πρωθυπουργος εχει απολυτο δικαιο σ αυτα που λεει η ανακοινωση,εκθρεψαμε ενα τερας δημαγωγιας στο ονομα της πολυσυλλεκτικοτητας για να κινητοποιει συνομοσιωλογους και ακραιους..το ιδιο με Μανωληδες και λοιπους δηθεν λαικους,το ιδιο με Μαρκοπουλους,Σταματηδες και λοιπους ..μην τους ταυτιζεται με τον μεγαλο Αντωνη Σαμαρα,αυτος εφυγε απο το κομμα,αυτοι απ την παραταξη..οχι αλλο ασπρο μαυρο..η νεα μεταπολιτευση που ευαγγελιζομαστε θα ερθει με αληθειες,σχεδιο,θυσιες..ειναι ιστορικη ευκαιρια να ξεφορτωθει σαπιλα η παραταξη..λεβεντομ... που δηλωναν κεντροδεξιοι χωρις να ξερουν γιατι..

 10. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 26/04/2012 09:07:20

  Πως είναι δυνατόν να ψηφίζετε ρε παιδιά ακόμη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ??????? Αυτοί οι δύο δεν κυβερνούσαν από το 75 και μετά??? Έχει σημασία εδώ που μας έφτασαν ποιος έφταιξε περισσότερο και ποιος λιγότερο?? Όποιος και αν βγει από τους δύο μαζί δεν θα κυβερνήσουν?? Το μνημόνιο πάλι δεν θα μας τσακίζει?? Ήμαρτον δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε άλλη συνταγή αφού με αυτή το γλυκό καίγεται!! Ένας πρώην μαχητικός ΝΔημοκράτης!!

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ Δημήτρης 26/04/2012 17:06:31

   Και τώρα Δημήτρη μου, δεν μας λες τι να ψηφίσουμε κι εμείς τα ορφανά;
   Δώσε μας καμιά ιδέα.

  • ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
   ΓΣΠΥΡΟΥ @ Δημήτρης 26/04/2012 22:05:04

   @Δημήτρης. Ολοι οι άλλοι απουσίαζαν, δεν συμμετείχαν στη διακυβέρνηση της χώρας; Ως βουλευτές η πολιτικες ομάδες δεν έχουν μεριδιο ευθύνης; Ποιά ήταν η διαφορετικη πρόταση που διατυπωθηκε από τους "άλλους" που σου δειχνουν πιο δημοφιλείς και αρεστοί;
   Το δημόσιο χρεος πράγματι το δημιουργησαν κατα κυριο λόγο τα δυο κομματα. Τα άλλα σε ποια παροχή εναντιωθηκαν; Το αντιθετο μάλιστα πλειοδοτουσαν και κατήγγειλαν ότι το κράτος δαπανουσε λίγα, συναινουσαν και υπερθεματιζαν σε καθε ειδους παροχή προνόμιο και δαπανη. Ακόμη και στη χρηματοδοτηση των κομματων 9που υποκριτικά καταδικάζουν) ποιός διαφώνησε, Ποιος δεν την εισεπραξε; Σημερα όλοι σχεδον οι "άλλοι" πολιτεύονται με τα ξεθωριασμενα επιχειρηματα του χθες. Επιδιωκουν να εξαγοράσουν την πολιτικη συμπαθεια και τη ψήφο με υποσχεσεις παροχών απο λεφτά που όλοι ξερουν οτι δεν υπαρχουν. Οι πιο γελοίοι απο αυτους βρήκαν πετρελαια και φυσικο αεριο που θα τιτλοποιήσουν(!) και θα πωλησουν για 100 και πλεον δις. Αλλοι υποσχονται παραμονη στο ευρώ και την ΕΕ διαγράφοντας μονομερώς το χρέος η παγωνοντας το, θετοντας τα θεμελια νεου ήθους στο πιστωτικο σύστημα όπου ο χρεώστης θα οριζει αν, πότε και πως θα αποπληρώσει το χρέος του. Σαχλαμαρες δηλαδή. Η ΕΕ θα πειθαρχήσει στην πολιτικη και τις επιθυμίες του ΣΤΡΙΖΑ και των συναφών ομάδων!
   Δεν θα υποστηριξω οτι δεν εγιναν λαθη ακομη και από την ΝΔ, εγιναν όμως και σωστά δεν ειμαστε όπως οι όμορες χωρες ειμαστε στην ΕΕ και το Ευρώ και αυτά ειναι κατακτησεις και άλλα. Το 1989 που επεσε το ανατολικο μπλόκ, αν εχουμε λιγο μνημη θα θυμηθούμε καραβανια δυστυχίας να κατακλυζουν την Ευρωπη και την Ελλαδα. Οι ελληνες δεν ηταν αναμεσα τους και καποιοι ειχαν παλεψει για αυτό.
   Η οργή με την οποία ντυνουμε την πικρα ενδεχεται να οδηγήσει σε επιλογες χωρις επιστροφή.

 11. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 26/04/2012 17:07:48

  Τελικά υπάρχει κανένας ΑΝ.ΕΛΛΛ. που να ξέρει ορθογραφία;
  Εάν υπάρχει ... τιμή του.

 12. Θ avatar
  Θ 26/04/2012 20:47:53

  θα τους γράφει ο Γεωργαλάς τπυς λόγους... εις υιγείαν του Αγγελέτου.. Κανά!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.