#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/03/2011 18:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να υπαγορεύουν όρους στην κυβέρνησηΤελείωσε πριν από λίγο η συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση και Υγείας κ. Α. Λοβέρδου με εκπροσώπους των μεταναστών και της Επιτροπής Αλληλεγγύης. Η πρόταση της κυβέρνησης προς τους μετανάστες, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο, ήταν να μπουν σε καθεστώς ανοχής για έξι μήνες με δέσμευση για άλλους έξι μήνες επέκταση. Για τη συνέχεια θα εξεταστούν οι λύσεις αφού πρώτα οι απεργοί λύσουν την απεργία τους.

Λίγο μετά, η απάντηση που έδωσαν οι μετανάστες απεργοί πείνας στην πρόταση Ραγκούση ήταν αρνητική. Ζητούν χορήγηση άδειας παραμονής με πλήρη δικαιώματα και διαμηνύουν ότι δεν θα μεταβούν μαζικά σε νοσοκομεία. Συγκέντρωση σε λίγο,στο Μουσείο.

 

Δηλαδή ενώ και οι πλέον επιφυλακτικοί παρατηρητές φοβούνται ότι το θέμα αυτό θα γίνει η θρυαλλίδα που θα ανατινάξει το πολιτικό σκηνικό, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ακόμα με τους λαθρομετανάστες. Ενώ από την άλλη μαίνεται στο παρασκήνιο η κόντρα Ραγκούση - Βενιζέλου για το ίδιο θέμα και ο αρμοδιότερος όλων υπουργός Προ Πο κ. Χρ.Παπουτσής απουσιάζει επιδεικτικά από τα τεκταινόμενα

Η Κυβέρνηση απέδειξε, για μία ακόμη φορά, ότι αδυνατεί να ελέγξει και να επιλύσει ένα εκρηκτικό πρόβλημα. Επί 38 τώρα μέρες διαπιστώνεται μια επικίνδυνη ανοχή, όπου από τη μία κινδυνεύουν κυριολεκτικά να πεθάνουν άνθρωποι, με απρόβλεπτες για τη χώρα μας συνέπειες και από την άλλη διαιωνίζεται μία απαράδεκτη μετακύλιση ευθυνών μεταξύ αρμόδιων υπουργών, δηλωσε η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή.

Ενώ ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ.,. Θανάσης Νάκος, σχετικά με το ζήτημα των μεταναστών απεργών πείνας στο Μέγαρο Υπατία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Την ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής από την κυβέρνηση την έχουμε κατ’ επανάληψη καταγγείλει. Αυτή ακριβώς η ανυπαρξία έχει οδηγήσει σήμερα την κυβέρνηση σε αδιέξοδο. Οι παλινωδίες, η ολιγωρία και η απρονοησία σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, έχουν οδηγήσει στο θλιβερό φαινόμενο της διαμάχης μεταξύ υπουργών σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των έγκλειστων μεταναστών στο κτίριο Υπατία.

Η κυβέρνηση και ιδίως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αγνόησαν το βασικότερο κανόνα της πολιτικής, που επιβάλλει να λαμβάνονται υπόψη οι συνέπειες που θα προκύψουν από κάθε ενέργεια ή από κάθε παράλειψη. Εάν, όπως είχαμε εγκαίρως καταγγείλει, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέτρεπε τη μετακίνηση των μεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα και εμπόδιζε την κατάληψη της Νομικής, απλά εφαρμόζοντας το νόμο, σήμερα η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Ούτε η κυβέρνηση θα βρισκόταν σε αδιέξοδο και οι υπουργοί της σε διαμάχη, ούτε θα ήταν αναγκασμένη υπό την πίεση των γεγονότων να αναζητά παρανόμους τρόπους εκτόνωσης της κατάστασης. Οι δηλώσεις αρμοδίων και αναρμοδίων υπουργών, όσον αφορά τροποποιήσεις του μεταναστευτικού νόμου, μόνο σύγχυση προκαλούν.

Η μεταβίβαση της ευθύνης από την κυβέρνηση στους περίφημους «καθοδηγητές» των μεταναστών, είναι απλώς μία απεγνωσμένη προσπάθεια εξεύρεσης “άλλοθι” για τα λάθη και τις παραλείψεις της ίδιας της κυβέρνησης. Αλήθεια, τώρα τους ανακάλυψε; Όταν επί σειρά μηνών οργάνωναν την κατάληψη της Νομικής και με πομπώδη τρόπο καθοδηγούσαν τα «θύματα»- μετανάστες, παραβιάζοντας το νόμο, τότε που ήταν η κυβέρνηση;

Η αποστασιοποίηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος παρακολουθεί κρυπτόμενος τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της κυβέρνησης, προφανώς δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του, γιατί η δική του ολιγωρία στην εφαρμογή του Νόμου οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο.

Το κυβερνητικό θέατρο του παραλόγου πρέπει να ρίξει, επιτέλους, αυλαία. Ας τα βρουν οι Υπουργοί μεταξύ τους, γιατί το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ!».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 04/03/2011 17:31:50

  Η Κυβέρνηση αποφάσισε εδώ και πολύ καιρό τί να κάνει. Όταν ξεκίνησε αυτή την υπόθεση από την Κρήτη.

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/03/2011 17:34:58

  Με αυτη την ΑΠΟΣΤΟΛΗ... τι περιμενουμε??
  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ
  Το Ινστιτούτο Υπατία είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός φορέας που ιδρύθηκε ως αποτέλεσμα μακροχρόνιας προσπάθειας με πρωτοβουλία διακεκριμένων προσωπικοτήτων από το χώρο των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών επιστημών.
  Αποστολή του είναι, μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης ιδεών, να προετοιμάζει και να υποστηρίζει σημαντικές πρωτοβουλίες – κρατικές και μη – προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

  Συνολακι εχω... ταφτα για χορευτριες.!

  ΠΠ

 3. ΚΜ avatar
  ΚΜ 04/03/2011 17:43:15

  Είναι σύννομο αυτό το «καθεστώς 6μηνης ανοχής» που μαγειρεύουνε για τους φερόμενους ως «απεργούς πείνας»; Μήπως είναι καιρός να ασκηθούν κάποιες μηνύσεις έναντι των κρατικών λειτουργών που προωθούν ανοιχτά την καταπάτηση του νόμου αντί της εφαρμογής του;

 4. Στέργιος avatar
  Στέργιος 04/03/2011 17:49:08

  Δηλαδή κ. Πιπιλή, η ΝΔ τι θα έκανε;
  Θα τους νομιμοποιούσε όλους;

  Είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους να βολέψει τους απεργούς πείνας με προσωρινές άδειες παραμονής που αργότερα, όταν καταλαγιάσει ο ντόρος, θα γίνουν άσυλα και γαλάζιες κάρτες. Η γνωστή πασοκική μέθοδος τού να μη λέμε ποτέ τα πράγματα με το όνομά τους.

  Ως Έλληνας πολίτης, πάντως, ΘΥΜΩΝΩ με τους απεργούς πείνας παρά τους συμπονώ. Συμφωνώ ότι είναι αδικημένοι από την εμπειρία τους με το άτιμο και πονηρό μας κράτος κλπ, αλλά κάποια προβλήματα δεν λύνονται με απεργίες πείνας.

  Μπορώ να πω, ας πούμε, θα κάνω απεργία πείνας με αίτημα να βγούμε από το Μνημόνιο ή να σταματήσει η υπερθέρμανση τού πλανήτη; Θεωρητικά μπορώ, αλλά είναι ρεαλιστικό να πιστεύω ότι έτσι θα διευθετηθεί το ζήτημα; Απλώς θα προκαλέσω ζημία στην υγεία μου.

 5. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 04/03/2011 17:54:18

  Οι μετανάστες αυτοί είναι τα θύματα αλλά, ποιος να τους το πει;;;;;;;;;;
  Όποιος τους αγαπάει πραγματικά, ας είναι ειλικρινής μαζί τους και όχι να τους πουλάνε "ενδιαφέρον".
  Και εγώ θέλω να προσεληνωθώ αλλά δεν είδα καμιά ΜΚΟ, να υποστηρίξει το αίτημά μου.
  Ας φροντίσουν οι κυβερνώντες σε συνεργασία με αξιόλογες ΜΚΟ και την ευρύτερη ΚτΠ να μη πέφτουν θύματα όλοι αυτοί οι άνθρωποι των κάθε πονηρών, ας μισθωθούν προσωρινά, κάποια καταλύμματα που θα επιφυλάσσουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και παράλληλα να ξεκινήσουν αυστηρές συζητήσεις με την Ε.Ε για αυτό το θέμα που πλήττει την Ελλάδα, και μέχρι τότε να ζουν σε καθεστώς ανοχής για κάποιους μήνες, μέχρι να εφαρμοστεί ο νόμος.
  Με λίγα λόγια, να τελειώνει αυτό το παραμυθάκι, και να τους βοηθήσουν είτε να επαναπατριστούν εθελοντικά, είτε να μετακινηθούν στην ευρώπη, είτε να γυρίσουν πίσω με απέλαση.
  Τους επιτήδειους που έχουν αναλάβει εργολαβικά να αποκαλούν ρατσιστές όλους τους έλληνες ή μετανάστες, που ενοχλούνται με αυτή την αποπνικτική κατάσταση, μόνο να τους αγνοήσει κανείς αξίζει.
  Μετανάστες παντού υπάρχουν, και έτσι πρέπει να συμβαίνει, αλλά όχι να χρησιμοποιείται η μετανάστευση ως όχημα για να διαρρηγνύεται ο κοινωνικός ιστός και να εξαθλιώνονται χωριά, πόλεις, μεγαλουπόλεις με το "έτσι θέλω"...

 6. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 04/03/2011 17:57:18

  Η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να δουλεύει την κοινωνία ψιλό γαζί.
  Το θέμα είναι απλό: δεν ξέρει πως να "σερβίρει" την πρόθεσή της να τους νομιμοποιήσει και εκβιάζει κραδαίνοντας τον "τρόμο των λαθρομεταναστών".
  Η κυβέρνηση δημιούργησε το πρόβλημα, βάσει της συνταγής: "δημιουργώ σε κάποιον ένα πρόβλημα και μετά παριστάνω το σωτήρα του, προτείνοντας τη λύση που με συμφέρει, βεβαίως".
  Νομίζει...

  Εμπρός λοιπόν, νομιμοποιήστε τους, αν σας βαστάει!

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 04/03/2011 18:02:51

   Αλλενάκι, είναι όλο στημένο.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ αλλενάκι 04/03/2011 18:03:36

   Στη συσκεψη σημερα, συμεμτειχαν 3 απεργοι πεινας.. εφαγαν μπισκοτακι??

   Η Πρεσβεια του Μαροκου... ΛΕΩ ΠΑΛΙ.. γιατι δεν ασχολαιται?? ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ

   ΠΠ

   • kostas avatar
    kostas @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/03/2011 18:22:02

    Πολύ σωστή παρατηρηση. Και κανείς δεν τους ρωτά.

   • Dora avatar
    Dora @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/03/2011 19:11:15

    Ειχα ακουσει οτι ο πρεσβευτης του μαροκου ηταν αυτος που τους εξαπατησε τρωγοντας τους τα λεφτα και κανοντας την στο Μαροκο.
    Ειχα δει σχετικο βιντεο στον Evonymos καιρο πριν.

 7. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 04/03/2011 17:59:55

  "Οι απεργοί πείνας συνεδριάζουν για να αποφασίσουν τι θα κάνουν."
  Ελεύθερος Τύπος

  • Kostas D avatar
   Kostas D @ αλλενάκι 04/03/2011 20:08:39

   αααα......ωστε... "συνεδριαζουν" κιολας...

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Kostas D 04/03/2011 23:38:22

    Αυτοί δεν ήταν στο χείλος του θανάτά (και καλά); Τώρα τί έγινε; Μόλις ήρθε η ώρα να συνεδριάσουν πήραν τα πάνω τους ξαφνικά και είναι σε θέση να συσκέπτονται;

 8. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 04/03/2011 18:03:08

  Προσφέρω ένα ωραιότατο εισιτήριο για Καζαμπλάνκα άνευ επιστροφής για έναν απεργό πείνας(αν φύγει μαζί του και ένας αλληλέγγυος ΜΚΟ,ευχαρίστως να πάρω δάνειο να του κάνω το εισιτήριο)......Επίσης κ. Παπανδρέου και κ.Ραγκούση είμαι ανοιχτός στο διάλογο να προσφέρω κ ένα δεύτερο εισιτήριο για Αλγέρι με τον καμηλιέρη......Άντε ρε σοβαρευτείτε στο Μαξίμου,βάλτε τους σε ένα αεροπλάνο και ΔΡΟΜΟ,ώς τι ζητάνε και απαιτούν οι Μαροκινοί άσυλο και το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στη χώρα;ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,6 μήνες καθεστώς ανοχής δεν ορίζετε σε κανέναν νόμο.....ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

 9. Posidonas avatar
  Posidonas 04/03/2011 18:03:12

  Οταν η χωρα περναει εντονη οικονομικη κριση εξ΄αιτιας της κανιβαλικής πολιτικης που ακολουθησαν, ειδικοτερα οι ανευθυνοι ψευτοσοσιαλιστες δεν αποτελει ντροπη, αλλα και πραξη προδοσιας να συνομηλουν με μια οργανωμενη ομοδα λαθρεων και να θελουν να επιβαλουν τους ορος τους για την παραμονη τους στη χωρα. Επιτελους, οι αναξιοι πολιτικη, μας εχουν πεισει οτι λειτουργουν στο συνολο τους ως αφεντες και ιδιοτελεις σε μια κοινωνια που δεν εχουν κανει τον κοπο να τη ρωτησουν αν στην πλειοψηφία της συνφωνει με αυτο το πολιτικο πλιάτσικο που εχουν στήσει με τον καθε λαθρεο που ερχετε.
  Ολοι μας ως κοινωνια, περαν των ιδιοτελων εχουμε καταλαβει πως οι πολιτικοι ανδρες στερουνται ηθικης βασης, και τουτο τεκμαίρεται οχι το τι δηλώνουν,αλλα τι πρατουν. Σειρα τωρα πλεον, για να αποδειχθει οτι ζουμε σε συντεταγμενη πολιτεια εχουν οι δικαστές. Ειναι καιρος καποιοι απο αυτους να παρουν το βαρος της ευθυνης και χωρις να υπολογισουν τους διεφθαρμένους ηγετες και τη λασπη που θα τους πεταξουν, να πουν τέλος στην ανομια και ανοχη και να τους στειλουν πισω στη χωρα τους με βαση τους νομους που υπαρχουν. Ετσι, τοσο απλα ειναι τα πραγματα σε σοβαρα κρατη.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Posidonas 04/03/2011 18:05:28

   Δεν είναι ψευτοσοσιαλιστές.
   Είναι αυθεντικοί σοσιαλιστές.

   • thanasis avatar
    thanasis @ Orestios 05/03/2011 13:24:03

    κανεις λαθος ειναι θατσερικοι σοσιαλιστες
    οπαδοι του 4 δρομου προς τον καπιταλισμο
    και την βαρβαροτητα

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Posidonas 04/03/2011 18:24:36

   Φίλε Posidonas, είχα την ατυχία να κάτσω σπίτι 2 μέρες...
   Αν παρατηρήσεις προσεκτικά, τι συμβαίνει στην τηλεόραση, θα μείνεις άφωνος!
   Ξέρεις πόσοι καλλιτέχνες ποικίλης ύλης, συνεντευξιάζονται και επικοινωνούν ένα μήνυμα (επίπλαστης) αλληλεγγύης προς όσους μετανάστες βρίσκονται στη χώρα;
   Είναι να τρελαίνεσαι...
   Σήμερα, σε πρωινή εκπομπή, κάποιος καλλιτέχνης είπε: "έτσι είναι η παγκοσμιοποίηση, τι να κάνουμε; σας πάει καρδιά να τους διώξετε;;;"
   Εγώ σου το λέω...
   Αν δεν μας φορέσουν ζουρλομανδύα αυτοί, να μη με λένε...
   Έχει αποφασίσει το σύστημα, να "ρατσιστοποιήσει" μια ολόκληρη κοινωνία, δεν ενδιαφέρεται κανείς που κλείνουν οι επιχειρήσεις, που ερημώνουν οι γειτονιές, που νέα παλικάρια με προσόντα μεταναστεύουν, που αυξάνεται και αγριεύει η εγκληματικότητα, αλλά επιδεικνύουν αλληλεγγύη (;) σε ένα θέμα πιεσμένο μέχρι εκεί που δεν πάει...
   Το ξανάπα κάπου αλλού:
   1. Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση πλέον που τόσα χρόνια υπάρχει μετανάστευση προς την Ελλάδα, ξαφνικά ο κόσμος αγανάκτησε;
   Εκτός αν πρόκειται για κύμα μαζικής υστερίας και οι πολίτες μετατράπηκαν εν μία νυκτί, σε παρανοϊκούς ξενοφοβικούς κάφρους
   2. Γιατί δεν ακούγεται στο χαζο-κούτι η συντριπτικά πλειοψηφούσα άποψη, αλλά επιδίδονται σε κακο-παιγμένες ασκήσεις ανθρωπιστικής γυμναστικής;

   Προσωπικά έχω αρχίσει να ρωτάω τη μάνα μου, τον πατέρα μου, τους φίλους μου, αν έιχα δείξει ποτέ ρατσιστικά ή ξενοφοβικά συμπτώματα, μη τυχόν κρύβω κανέναν Αδόλφο μέσα μου και δεν το ξέρω...
   Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει και οι υπέυθυνοι απλώς αποποιούνται τις ευθύνες τους, κατηγορώντας τον κόσμο.
   Αυτό είναι όλο!

   Αλλά θα είμαστε ανεύθυνοι αν τους κάνουμε τη χάρη και εγκαταλείψουμε τη προσπάθεια να ζήσουμε αξιοπρεπώς.
   Εγώ δεν πρόκειται να την "κάνω" με ελαφρά πηδηματάκια από τον τόπο που γεννήθηκα, όπως λέει και ο Πορτοκάλογλου "το ποτάμι πίσω δε γυρνάει..."

   • thanasis avatar
    thanasis @ Γιώργος Μεσσηνία 05/03/2011 13:26:56

    επιτελους κλειστε το σαρδελοκουτη και
    απομονωστε τους γκαιμπελισκους
    του πανελληνιου global goverment σοσια
    λιστοφιλελευθερου κινηματος

 10. Misha avatar
  Misha 04/03/2011 18:07:43

  Συνεχίζουν την απεργία πείνας γιατι δεν τους δίνεται η δυνατότητα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις βουλευτικές εκλογές και αυτοί θέλουν να ψηφίσουν Γκιοργκάκις.
  Δυστυχώς πάμε για τα χειρότερα...Το πλάνο ALARM για στηριξη, από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστων, της πολιτικής Σόρος-ΔΝΤ -ΓΑΠ που εφαρμόζεται στην Ελλάδα , μπαίνει σε εφραμογή και ...γαία πυρί μιχθήτω...

  Α, και στο διαδικτυο είδα φωτογραφίες όπου μπάτσοι ψεκάζουν με χημικά αυτούς που συγκεντρώθηκαν χτές στο Συνταγμα για να τιμήσουν την μνήμη των αδικοσκοτωμένων 22χρονων της ομάδας Διας. Τα χει χάσει τελείως ο Σάμινας...

 11. Posidonas avatar
  Posidonas 04/03/2011 18:23:49

  Οσοι δικαστες ανεχονται να καταπατουνται οι νομοι απο τους εγχώριους υποστηρικτες τους και λαθρεουν εισερχοντες στη χωρα και δεν εφαρμοζουν τον νομο,ερχομαι να δικαιωσω τον Παγκαλιο που απεκαλεσε τους δημοσιους υπαλληλους κοπριτες. Αν θελουν να προστατευσουν το κυρος τους ως δημοσιοι λειτουργοι ας κινηθουν ως ανδρες, διαφορετικα θα τους απομεινει να δικασουν εμενα που εκλεψα την κοτα απο το κοτετσι του γειτονα μου.

 12. sp;iros avatar
  sp;iros 04/03/2011 18:32:01

  Απάνθρωπο αλλά ............. Να απελαθούν άμεσα άλλη λύση δεν υπάρχει.

 13. SharK avatar
  SharK 04/03/2011 18:51:16

  όλους εσάς που κόπτεστε για τη νομιμότητα πολύ σιωπηλούς σας βρίσκω σε σχέση με το ότι αυτοί οι άνθρωποι εργαζότανε ανασφάλιστοι εις όφελος κάποιου μεγαλοξενοδόχου δουλοκτήτη στα Χανιά. αλλά ξέχασα: εκείνος είναι νοικικυραίος προφανώς, και πυλώνας της δεξιάς σας νομιμότητας

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ SharK 04/03/2011 18:54:52

   Κι εσείς οι ανθρωπιστές που το ξέρατε, ποιός σας εμπόδιζε να την κάνετε εσείς την μήνυση χαρώτο;

  • Misha avatar
   Misha @ SharK 04/03/2011 18:58:11

   Ποιος βεβαιωνει το ποιος είναι εις έκαστος εξ αυτών; Την ταυτότητα, το ποιόν και το εν Ελλάδι παρελθόν του;
   Αστειευόμαστε; Αν δουλευαν στην Κρήτη παρατύπως , ας καταλογισθούν ευθύνες σε αυτόν που τους απασχολούσε. Πώς προσέλαβε ανθρώπους χωρίς έγγραφα, αγνωστου ταυτότητος, καταγωγής και ποινικού μητρώου;

   Και πώς αυτοί οι άνθρωποι ζητούν δικαιώματα χωρις να έχουν συναντηθεί καν με τον πρεσβευτή της χώρας καταγωγής τους;
   Κι αν γινουν δεκτά άνευ όρων τα αιτήματα τους, δεν θα αποτελέσει αυτή η ενέργεια τυφλοσούρτη για ολους τους υπόλοιπους μετανάστες που θα στρωθούν κατά χιλιάδες σε βαλτές (από τους «αλληλέγγυους») απεργίες πείνας , για να πετυχουν κι αυτοί ό,τι κατάφεραν οι 300 μαροκινοί;

   ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ;

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ SharK 04/03/2011 19:00:25

   Συμφωνώ μαζί σου, μόνο που η μισή αλήθεια είναι το μεγαλύτερο ψέμα φίλε.
   Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο, αλλά σκέψου όλες τις πτυχές του προβλήματος.
   Πάντως υπάρχουν και αυτοί που εκμεταλλεύονται ως "αγαπητικοί" τους μετανάστες με το αζημίωτο...

   Δεν αναφέρομαι σε σένα, δε σε γνωρίζω άλλωστε, γενικά μιλάω.

  • Dora avatar
   Dora @ SharK 04/03/2011 19:18:37

   Στην Κρητη,που ειναι ενα πασοκικο νησι,με τα ιδια μου τα ματια,σε διακοπες,τα ειδα ολα,κυριως στην Ιεραπετρα.Ολοι οι πασοκοκουμουνιστες εκει,για ενα κομματι ψωμι,τους εχουν ολοι μερα μεσα στα θερμοκηπια και τους στοιβαζουν δεκα-δεκα σ'ενα γκαραζ,περνοντας ασφαλως και ενοικιο!!!!!

   Αυτοι ειναι κυριες και κυριοι οι "φιλανθρωποι" του σοσιαλισμου.

  • Posidonas avatar
   Posidonas @ SharK 04/03/2011 20:42:48

   Αφου δουλευαν στους ξενοδοχους και περναγαν καλα, γιατι ηρθαν στη Αθηνα ταξιδακι; Αφου τους λυπάσαι, εισαι έτοιμος να διαθέσεις την κόρη σου ή την γυναικα σου προκειμενου να εξυπηρετηθουν κι αλλιως ή θα τους στειλεις στη δικια μου;

 14. η Dimi avatar
  η Dimi 04/03/2011 18:51:21

  Παρασκευή, 04 Μαρτίου, 2011: «Μεθυσμένοι μαροκινοί λαθρομετανάστες βρίσκονται ταμπουρωμένοι με μαχαίρια και σπαθιά σε σπίτι στην Καλλιθέα.» http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/

  Επίσης:
  «Στρατηγείο η Βίλα Υπατία, Στρατόπεδα τα Πανεπιστημιακά Ασυλα γιά την επιδιωκόμενη ισλαμοαναρχική εξέγερση."Ο καθηγητής" που συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους.»

  Επίσης:
  «Ο πυρήνας της δολοφονικής ομάδας αποτελείται από τρεις μετανάστες από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Τη σπείρα συμπληρώνουν ένας Αλβανός και ένας Ρουμάνος. Ευθύνονται για «πάμπολλες χαμηλού οικονομικού ενδιαφέροντος ληστείες σε όλο το λεκανοπέδιο.»

  Αυτόπτης μάρτυς: «Oποιος κυκλοφορούσε χτες στην Ηγουμενίτσα κινδύνευε να κατακρεουργηθεί απο ορδές λαθρομεταναστών.»
  http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/10/blog-post_1259.html

  ~Πηγή: ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
  ♠ ♠

  «Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ τα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη.»
  ~Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση του σ/ν του Χάρη Καστανίδη, υπουργού δικαιοσύνης: «Γιά την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Κώδικα.»

  «Δικαίωμα ψήφου στους (λαθρο)μετανάστες από τις δημοτικές εκλογές του 2010.» ~Γιάννης Ραγκούσης, υπ. εσωτερικών, αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

  «Η Ευρώπη βρίσκεται στα σύνορα μας, στα σύνορα της, με την παρουσία του Frontex, του Οργανισμού Διασυνοριακής Συνεργασίας και αυτή η επιτυχία είναι αναμφισβήτητα προϊόν της εργώδους προσπάθειας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά.»
  ~Χρήστος Παπουτσής, υπουργός προ.πο.

  «Φταίνε και οι μετανάστες χωρίς χαρτιά για τη «τρύπα» των νοσοκομείων. Είναι οι αλλοδαποί που δεν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα και καταφεύγουν στο σύστημα υγείας δια των εφημεριών και νοσηλεύονται επί πολλές ημέρες. Στα 150 εκατ. ευρώ ("προσέγγιση είναι δεν έχω τιμές. Του χρόνου θα έχουμε".)
  ~Ανδρέας Λοβέρδος, υπουργός υγείας

  «Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ως "επιβεβλημένο" και "αυτονόητο" πρέπει να ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ του Συντάγματος της χώρας και το δεύτερο πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ της Εθνικής Κυριαρχίας.»
  ~Βαγγέλης Βενιζέλος, συνταγματολόγος και υπουργός ΜΗ-Εθνικής Αμύνης.

  Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, αμφιβάλω αν σε λίγο καιρό θα μπορεί να έχει απαρτία η «Σοσιαλιστική Διεθνής.» ~Χάρρυ Κλυνν

  • Misha avatar
   Misha @ η Dimi 04/03/2011 19:16:16

   Αυτό που είπε ο Βενιζέλος ισοδυναμεί με την υπογραφή του Τσολάκογλου στην παράδοση της χωρας στους Γερμανούς.
   Κοντό σκοινί και Αχμαντινετζάντ.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Misha 04/03/2011 19:48:23

    + στη νιοστή

   • Orestios avatar
    Orestios @ Misha 04/03/2011 21:08:40

    Μίσα, το συρματόσχοινο είναι πιο αποτελεσματικό?

 15. SharK avatar
  SharK 04/03/2011 18:52:56

  Ζητώ να απελαθούν άμεσα όλοι οι Έλληνες δουλοκτήτες. Προσβάλλουν βάναυσα τον ανθρωποκεντρικό ελληνικό πολιτισμό.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ SharK 04/03/2011 18:55:54

   Απέλασέ τους, πάσο, αρκεί να απελάσεις μαζί και τα λαθρο-πετ σου.

  • Misha avatar
   Misha @ SharK 04/03/2011 19:00:45

   Γιατί δεν έσπευσαν να τους καταγγείλουν οι επαγγελματίες «αλληλέγγυοι», που σπρώχνουν τώρα τους μαροκινούς στο χείλος του θανάτου, εκτελώντας διατεταγμένη από τον ΓΑΠ υπηρεσία αποπροσανατολισμού της κοινης γνωμης , όπως ακριβώς έκαναν και την βραδια του πορίσματος της Ζημενς;

  • thanasis avatar
   thanasis @ SharK 05/03/2011 13:27:43

   αυτοι θα φυγουν νυχτα

 16. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΑΣ avatar
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΑΣ 04/03/2011 19:13:00

  Οι λαθρομετανάστες παίζουν ντέφι και ο jeffrey ,ο Ραγκούσης ,ο Καστανίδης ,ο Παπουτσής και τ άλα παιδιά χορεύουν.
  Ε ρε γλέντια.
  Θα το εγκρίνουν άραγε το επικαιροποιημένο μνημόνιο οι καταληψίες λαθρομετανάστες;
  Καλά θα κάνει ο Jeffrey να τους καλέσει στο μαξίμου και αυτούς την Τρίτη.....

 17. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 04/03/2011 19:19:30

  O Παυλοπουλος βεβαια ειχε νομιμοποιησει τους αντιστοιχους απεργους πεινας το 2008 γιατι οπως ελεγε δεν "ηθελε νεκρο".Κατα ειρωνεια του ζητηματος αυτο εγινε λιγες μερες πριν το φονο του Αλεξη που πυροδοτησε τα επεισοδια.
  Επομενως η ΝΔ εχει και αυτη το υποχωρητικο παρελθον της.
  Οσον αφορα τα τωρινα η αληθεια ειναι οτι καθε υπουργος κοιταζει το δικο του συμφερον.Ο Παπουτσης με το κολπο Υπατια πεταξε το μπαλάκι απο πανω του -που αφορουσε την καταληψη της νομικης - γιατι η αποδοση ή μη αδειας ειναι αρμοδιοτητας Ραγκουση ενω η αστυνομια δεν εχει δουλεια αφου η Υπατια δεν ειναι κατειλημμενη αλλα παραχωρημενη.
  Ο Βενιζελος φροντισε να χρεωσει στο Ραγκουση οποιαδηποτε δυσμενη εξελιξη και αυτος τωρα πρεπει να χαλασει το προφιλ του σκληρου που χτιζει υποχωρωντας.

 18. anonymous avatar
  anonymous 04/03/2011 19:20:20

  Για τους λαθροαπεργούς. Να τους αφήσουν και μόλις ένας ένας καταρρέει στο νοσοκομείο. Μόλις συνέρχονται απέλαση. Κι όταν λέω απέλαση εννοώ να τους διώξουν πραγματικά.

  Για τον Πελεγρίνη που το οργάνωσε κι έδωσε εντολή στους φύλακες να ανοίξουν τις πύλες του κτιρίου της νομικής για να μπουν μέσα, πειθαρχικό και απόλυση από το Πανεπιστήμιο.

 19. Zio avatar
  Zio 04/03/2011 19:24:40

  όλα στημένα είναι

  https://lh4.googleusercontent.com/-6BNHbxBYQTU/TXDtG_aceUI/AAAAAAAByhU/uNx0T9OG8iI/s1600/Untitled.jpg

 20. panos133 avatar
  panos133 04/03/2011 19:33:38

  ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ-ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΡΑ,....ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ....ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΕΙ.......ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ,ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΓΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ(ΧΑΧΑ)ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ.......ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ!!!!!Ε ΑΣ ΚΑΤΑΠΙΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΕΝΟΣ-ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΡΩΩ ΤΗΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ........

  ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.....

 21. ο ξένος avatar
  ο ξένος 04/03/2011 19:34:46

  Ποιος ξέρει αν μεταξύ των απεργών υπάρχουν κάποιοι που άλλαξαν "γνώμη" και αναγκάζονται να συνεχίσουν παρά τη θέλησή τους;
  Ήταν-είναι όλοι έτοιμοι να πεθάνουν; Είναι όλοι έτοιμοι να γίνουν "ήρωες";
  Αν ορισμένοι εξ'αυτών πήραν μια απόφαση υπό άλλες συνθήκες και τώρα την έχουν αναθεωρήσει;
  Οι αποφάσεις που ανακοινώνονται από έναν, δύο ή τρεις "εκπροσώπους" εκφράζουν το σύνολο των απεργών;
  Είναι πολύ σκοτεινό το σκηνικό της Υπατίας.

 22. Misha avatar
  Misha 04/03/2011 19:35:28

  Η πλάκα είναι πως η κατοχική κυβέρνηση στο τέλος ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ στα αιτήματα των μαροκινών, ενώ την ίδια στιγμή φέρεται με ωμή και κτηνώδη βία έναντι των ελληνων κατοίκων της Κερατέας, προστατεύοντας τα συμφέροντα του εργολάβου.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Misha 04/03/2011 19:50:14

   H κατοχική κυβέρνηση ενορχήστρωσε το σκηνικό αυτό και έχοντας καταλύσει το Σύνταγμα χρησιμοποιεί ξένους για τις δουλειές της στα πρότυπα του αδελφού Καντάφι που βάζει μισθοφόρους από το Τσαντ να σφάζουν Λίβυους.

   • Orestios avatar
    Orestios @ αλλενάκι 04/03/2011 21:07:38

    Πολύ σωστά

 23. zame avatar
  zame 04/03/2011 19:48:01

  ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...Σε ποια άλλη χώρα της ΕΕ μπορούσε να συμβεί αυτό το φαινόμενο..
  Η επόμενη απαίτηση των λαθρομεταναστών (αν παραμείνουν) θα είναι ο διορισμός τους στο Δημόσιο
  (oxι με συμβασεις ορισμενου χρονου)..&.. ΙΧ αυτοκίνητο με φορολογικές ελαφρύνσεις..&. ΑΤΟΚΑ-δανεια..κλπ.
  ....η ελειψη σοβαροτητας σε τοσο υποπτες & περιεργες εποχες...ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ?

 24. atletico avatar
  atletico 04/03/2011 19:53:54

  Ενας εχθρος ειναι εξω απο τα τειχη της πολης,ετοιμος να εισβαλει...

  Τοτε ενας απο τους εχθρους,βγαινει λιγο μπροστα και λεει:
  ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ.

  Ξερουμε οτι αν τον αφησουμε να πραγματοποιησει την απειλη του,οι δικοι του που θα το δουν,θα ξεσηκωθουν να ορμησουν εναντιον της πολης.

  Οποτε το διλλημα ειναι το εξης:
  1)Να αμυνθουμε στους εισβολεις οτι και να κανουν.

  2)Να ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ τις πυλες και να παραδωσουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ την πολη ωστε να μη χυθει αιμα!!!

  Η ΚΥΒΕΡΝΥΣΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ 2

  Εξαερταται τι θεωρεις προτεραιοτητα
  για την κυβερνυση το ζητημα δεν ειναι πως να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,εστω κι αν χρεαστει να πολεμησει
  αλλα πως να μη ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ,ακομα κια ειναι να χασουμε τον πολεμο και την ελευθερια

  ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ(!!!)
  οχι μονο η κυβερνυση αλλα και ολοι οι ψευτοπροοδευτικοι...

  • atletico avatar
   atletico @ atletico 04/03/2011 19:57:16

   Το ειπε και ο Βενιζελος,το μονο που μας νοιαζει ειναι να μη χαθει ζωη.
   Το χαμο της ελευθεριας και της υπαρξης Ελλαδας ποιον τον χεζει.

   Ποτε θα παψουν να προσποιουνται οτι δεν εχουμε πολεμο????

   • atletico avatar
    atletico @ atletico 04/03/2011 20:00:26

    Και στο πολεμο καποιες ζωες ΔΥΣΤΥΧΩΣ και ΜΟΙΡΑΙΑ αναγκαστικα θα χαθουν.

    Το θεμα δεν ειναι αν θα χαθουν ζωες πλεον,αλλα ΠΟΙΑΝΩΝ οι ΖΩΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ
    ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ Η ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ????????????????????

  • atletico avatar
   atletico @ atletico 04/03/2011 20:03:55

   Και σε καθε πολεμο,καποιες ζωες αναγκαστικα θα χαθουν,δυστυχως.

   Το θεμα δεν ειναι πλεον ΑΝ θα χαθουν ζωες
   Αλλα ΠΟΙΑΝΩΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.(εστω πιο μετα)
   Των εισβολεων ή των Ελληνων?????

   • atletico avatar
    atletico @ atletico 04/03/2011 20:12:12

    Η επιλογη ειναι...................................του ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!!!!!!

    τι νομιζατε δικη μας θα ελεγα?
    αλοι αποφασιζουν για μας,τα καθυστερημενα

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ καλοι μου λαθρομεταναστες,σας παρακαλουμε μην μας απειλειτε οτι θα αυτοκτονησετε,κλαψ, κι εμεις θα σας δωσουμε τα κλειδια της πολης κλαψ,κλαψ κι οτι αλλο μας ζητησετε σνιφ σνιφ

 25. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/03/2011 20:03:50

  1. δεν ειναι μεταναστες, ειναι Λαθρομεταναστες Απεργοι Πεινας.. οι εκπροσωποι
  2. ποιοι θα συγκεντρωθουν στο Μουσειο??
  3. το ΠΑΣΟΚ τους εφερε Αθηνα, το ΠΑΣΟΚ δεν εχει λυση.. κυνηγαει την ουρα του ( που ειναι και μακρια.. και πρασινη με φολιδες...)
  4. οι καθοδηγητες εχουν ονομα αρα φερουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ευθυνη.
  5. οι συζητητες του ΠΑΣΟΚ με τους λαθραιους και τους καθοδηγητες εχουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ευθυνη στο σκορποχωρι.
  6. οι πρασινοκρανοι τρωνε ξυλο.. π εγραψε και ο Φακτωρας
  7. λεω παλι ο κουραστικος.... το ΠΑΣΟΚ δεν σκεφτηκε να συνομιλησει με την Πρεσβεια του Μαροκου??? πολιτες τους ειναι... ειναι ολοι ηλιθιοι??
  8. παρτε στο ΠΑΣΟΚ και μια απορριψη.. αχχαχα απο ποιους? και οι Λαθραιοι σας απορριπτουν!!!!

  Ερχεται και η μη-λαθραια απορριχη !!! ΟΜΟΦΩΝΑ το κοπη τη πιτα το ΠΑΣΟΚ

  ΠΠ

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/03/2011 21:06:56

   Και όχι μόνο αυτά, στην Υπατία δημιουργήθηκε ένα ιδιότυπο κράτος όπου δεν ισχύουν οι νόμοι.
   Η κυβέρνηση νομιμοποιεί κάποιους παράνομους συνομιλώντας μαζί τους, κάνοντας δακρύβρεχτους διαλόγους (όπως μας πληροφορεί η προπαγάνδα τους), ενώ την ίδια ώρα κάνει επιθέσεις στους νόμιμους κατοίκους της Κερατέας, κάνει επιθέσεις σε κάθε νόμιμο εκπρόσωπο επαγγελματιών, υβρίζει τους Έλληνες σαν απατεώνες έχοντας παραδώσει την Εθνική Κυριαρχία.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/03/2011 21:18:08

   Αρκετά με τις πασοκιές πυτζάμας περί «οικονομικών μεταναστών της βίλας υπατίας». Tη κοχλαστή πατάτα των ΛΑΘΡΟ, αμιγώς γιά Εθνοκτόνους ψηφοθηρικούς λόγους, αυτοί οι ίδιοι τη δημιούργησαν. Αυτή η λαοπλάνα και ψεύτρα ακυβερνησία οδηγείται νομοτελειακά, στα τάρταρα.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/03/2011 21:38:53

   Το Μουσείο το βανδάλισαν τις προάλλες, στη συναυλία για τους λάθρο, και την αποκατάσταση της όψεως θα την πληρώσουμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι.
   Αφού την ευθύνη της συναυλίας την είχαν συγκεκριμένες οργανώσεις, γιατί να μην σταλεί σε αυτές ο λογαριασμός;

   • Orestios avatar
    Orestios @ ΒΙΣ 04/03/2011 21:43:33

    Τα λεφτά των άλλων (των φορολογουμένων δηλαδή) είναι για τους διοργανωτές και όχι για τα μουσεία μας.

 26. Brankaleon avatar
  Brankaleon 04/03/2011 21:02:10

  Άλλο ένα από τα χαοτικά τερτίπια, πάνω στο τραπέζι.
  Και όλα τα "ανόμοια", συμπλέκονται για να μην μπορεί να βρεθεί τάχαμου δήθεν η άκρη.

  Η μόνη λύση, η άλλη λύση, ...
  Η πέρα από την λογική τους και τον καμβά τους.

  Ίσως μια λύση, είναι η απόδοση πολιτικού ασύλου στους 300 (κατά τα διεθνή νενομισμένα) και η ταυτόχρονη απέλασή των από την Ελλάδα.
  Ας τους λουσθούν οι "εταίροι" μας.

  Αλλά χρειάζονται, για κάτι τέτοια, ... ΟΥΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΡΥΔΙΑ.
  Τότε να αποκαλυφθούν και οι "ευαισθησίες" ολονών.

  Αλλά Ποιός;

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Brankaleon 04/03/2011 21:36:20

   Το υποκριτικό και άθλιο Δουβλίνο ΙΙ, το οποίο φέρει σφραγίδα της ακυβερνησίας Σημίτη και έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χωματερή ψυχών και ανθρώπινης δυστυχίας, πρέπει άμεσα ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ. Αυτή είναι η μία και μοναδική λύση. Εστω και αν αυτή η λύση δεν αρέσει καθόλου στους Ευρωπαίους «Φίλους και Εταίρους μας», ήρθε η ώρα να πάψουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να πάρουν και αυτοί γεύση από το δικό τους φαρμάκι με το οποίο δηλητηριάζονται καθημερινά, οι Ελληνες.

 27. Bodinus1576 avatar
  Bodinus1576 04/03/2011 21:06:53

  Πλέον ο εκβιασμός απέκτησε και ονοματεπώνυμο: Η πρώην ευνοούμενη του Βούγια Αλ Σαλέχ (πώς λέμε Σελευκίδες ένα πράγμα; καμία σχέση) έγραψε άρθρο με τίτλο "Ξυπνήστε, θα έχουμε νεκρούς και θα καεί η Αθήνα" με το οποίο ζητάει από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει λόγω των ταταρχών, που θα ξεσπάσουν σε αντίθετη περίπτωση, τα αιτήματα των εποίκων.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Bodinus1576 04/03/2011 21:35:56

   Η απάντηση πρέπει να είναι "καμία Αθήνα δεν θα καεί, γιατί προτού την κάψουν αυτοί που θέλουν να την κάψουν, θα έχουν γίνει λούτσα από τις μάνικες". Και όλως τυχαίως να γίνει και εισαγγελική έρευνα και έρευνα του ΣΔΟΕ στις ΜΚΟ της Αλ Σάλεχ. Και θα δεις για πότε η Άφρα θα αρχίσει να ψάχνει άλλη δουλίτσα, ας πούμε σε καμία εμφάνιση αλά Τζούλια σε κλαμπ...
   Αν θέλει το κράτος να επιβληθεί, μπορεί να το κάνει. Μια χαρούλα γίνεται.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Bodinus1576 04/03/2011 21:40:37

   Πες μου σε παρακαλώ; Αυτή πότε την είχε καταγγείλει η ΝΔ, όταν κατείχε θέση επί της χάραξης μεταναστευτικής πολιτικής;
   Να σου απαντήσω: Ποτέ!!!
   Ολη η φασαρία εναντίον της είχε γίνει από τα πατριωτικά ιστολόγια, αυθόρμητα και ασυντόνιστα.

   • Bodinus1576 avatar
    Bodinus1576 @ ΒΙΣ 04/03/2011 22:21:16

    Εννοείται συμφωνούμε. Απλά θλίβομαι, επειδή έχω ζήσει σε διάφορες χώρες, μικρές και μεγάλες, με κοινό τους παρονομαστή το σοβαρό κράτος, που εμπνέει σεβσμό. Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια και σε σχέση με την επίθεση νεαρών μεταναστών (ενός Τούρκου και ενός Έλληνα) κατά Γερμανού συνταξιούχου στο Μετρό, επειδή τους παρατήρησε αυστηρά, που καπνίζαν μέσα στο τραίνο, η αστυνομία τους "περιέλαβε". Θυμάμαι την απάντηση του Γερμανού Υπ.Δημ.Ταξ (νομίζω ο Σόιμπλε και το μεταφράζω αυτολεξί) "Σε τέτοιες περιπτώσεις το Κράτος πρέπει να δείξει τα δόντια του". Απλά...

 28. Στέργιος avatar
  Στέργιος 04/03/2011 21:17:46

  Πρέπει το θέμα των απεργών πείνας να διεθνοποιηθεί. Πρέπει να καταστήσουμε τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες συνυπεύθυνες για την τύχη τους. Τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. Με τον πρώτο θάνατο από ασιτία θα ξεσπάσουν ταραχές υποκινούμενες από το παρακράτος των "γνωστών αγνώστων" που θα κάνουν τα "Δεκεμβριανά" τού 2008 να φαίνονται σαν γυμναστικές επιδείξεις.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Στέργιος 04/03/2011 21:32:48

   Καθόλου ζόρικα δεν θα ήταν αν υπήρχε κυβέρνηση με ... Αν τολμήσουν και κατεβούν για φασαρίες, κατεβάζεις μάνικες και όποιος αντέξει στο ψοφόκρυο. Ούτε χημικά ούτε τίποτα. Και βρίσκεις μία ωραία αφορμή για απελάσεις. Την καλύτερη.
   Αν το διεθνοποιήσουμε, παραδεχόμαστε την ήττα μας και μπάζουμε μέσα όλες τις αριστερίστικες αδελφές οργανώσεις και ΜΚΟ της Ευρώπης. Τις πρόσφατες καταγγελίες της Frontex και συγκεκριμένα των Γερμανών ότι "απωθούμε τους λαθρομετανάστες" στον Έβρο τις θυμάσαι;
   Σε τέτοιες περιπτώσεις, ή ακολουθείς σκληρή γραμμή και βραχυπρόθεσμα τραβάς ζόρι αλλά μακροπρόθεσμα κερδίζεις, ή ακολουθείς ελαστική γραμμή και κερδίζεις βραχυπρόθεσμα, αλλά δημιουργείς προηγούμενο και η επιλογή σου αποδεικνύεται ολέθρια.
   Είμαι αναφανδον υπέρ της σκληρής γραμμής.
   Εγραφα πιο κάτω, και δεν το τελείωσα εκ παραδρομής, ότι σταθμεύει το ασθενοφόρο στο Υπατία, ενώ φορολογούμενοι πολίτες καλούν ασθενοφόρο και έρχεται μετά από 1 ώρα.

   • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
    ΣΟΝ ΠΕΝ @ ΒΙΣ 04/03/2011 21:54:11

    Ανασύσταση των ναρκοπεδίων στον Έβρο τώρα.

 29. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 04/03/2011 21:26:01

  Εξοργίστηκα όταν άκουσα ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σταθμεύει επί μονίμου βάσεως έξω από το Υπατία, τη στιγμή που έλληνες φορολογούμενοι πολίτες
  Καταντήσαμε να είμαστε όμηροι μιας δράκας παράνομων Μαροκινών και μιας ακόμα μικρότερης δράκας άεργων αλητών της άκρας Αριστεράς, που η θέση του θα ήταν στο εδώλιο του δικαστηρίου, αν ήμασταν ευνομούμενη πολιτεία.
  Οσο για τον επίορκο γιατρό της "Επιτροπής Πρωτοβουλίας" που τους "περιθάλπει" και ταυτόχρονα τους παρακινεί σε συνέχιση της απεργίας πείνας, θα ήθελα να ξέρω από πού μισθοδοτείται.
  Να βγει η ΝΔ τώρα και να καταγγείλει την έκνομη αριστερίστικη μεθόδευση και την υποκρισία της κυβέρνησης. Και να ζητήσει επιτέλους να ανακοινωθεί επιτέλους η χώρα ή οι χώρες προέλευσης αυτών των λαθρομεταναστών.
  Στο κάτω-κάτω, αρκετά με τους εκβιασμούς. Οποιος θέλει να πεθάνει, ας το κάνει. Φτάνει να μην τον υποχρεώνουν κάποιοι άλλοι να πεθάνει, οπότε στην περίπτωση αυτή έχουμε φόνο εκ προμελέτης με δόλο. Και το λέω επειδή υπάρχουν καταγγελίες ότι οι νταβατζήδες τους τούς εμποδίζουν να φάνε όταν το ζητούν.

  • Misha avatar
   Misha @ ΒΙΣ 05/03/2011 00:02:15

   ΒΙΣ
   Ο Θανάσης Καραμπέλης είναι ογκολόγος στο Μεταξά, καλός επιστήμονας και άνθρωπος. Προπερσυ μαζί με άλλους γιατρούς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ηταν από τους λίγους που μιλησαν για την γιγαντιαία απάτη των φαρμακοβιομηχάνων με την γρίππη των χοίρων, προφυλάσσοντας τον ελληνικό πληθυσμό από ένα τεράστιας έκτασης πειραματικό εμβολιασμό με άγνωστε παρανέργειες.
   Στην υπόθεση των μεταναστών, απλώς κάνει λάθος πολιτικές εκτιμήσεις , όπως κάνουμε κατά καιρούς όλοι μας.

   • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
    ΣΟΝ ΠΕΝ @ Misha 05/03/2011 00:32:57

    Misha

    H άποψή σου για τη γρίππη είναι επηρεασμένη από τον πόλεμο που δέχθηκε το εμβόλιο από διάφορους βαρειά κομμουνισμένους που βλέπουν σε κάθε περίπτωση πωλήσεων σκοτεινά συμφέροντα.
    Το ζήτημα είναι απλό.
    Εμφανίστηκε ένας νέος ιος γρίππης που βέβαια δεν είχε τα χαρακτηριστικά βατύτητας της Ισπανικής του '20 αλλά δεν στερείτο παρενεργειών ακόμη και σε υγειή άτομα.
    Ως νέος ιος από τις γνωστούς επιδημιολογικούς υπολογισμούς και εξαιτίας της ανυπαρξίας ανυπαρξίας αντισωμάτων στον πληθυσμό απειλούσε να προσβάλλει μέχρι και τα 2/3 των πολιτών.
    Ένας νέος ιός που δεν γνωρίζεις τη φυσική του ιστορία δε γνωρίζεις αν στον οργανισμό του ανθρώπου ανασυνδυαζόμενος με έναν άλλου τύπου ιό έδινε μια επικίνδυνη μετάλλαξη.
    Κανείς όμως δε μπορούσε να προεξωφλήσει την πορεία της επιδημίας.
    Μη ξεχνάς ότι φέτος πέθαναν περίπου 150 άτομα με το 1/3 να μην ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου, να νοσηλευθούν στα νοσοκομεία περισσότερα από 1500 άτομα; και στις μονάδες εντατικής θεραπείας περισσότεροι από 150.
    Και το φαινόμενο εξελίσσεται.
    Μη σου διαφεύγει επίσης η ανησυχία και φέτος των υγειονομικών αρχών που στην αρχή , επηρεασμένες από την περιρρέουσα εναντίον του εμβολίου ατμόσφαιρα σιώπησαν για να ξεκινήσουν στη συνέχεια πολυδάπανη καμπάνια για τον εμβολιασμό.
    Δυστυχώς η πρόληψη κενοφανών επιδημιών είναι οι εμβολιασμοί.
    Τό αν ένας νέος ιός εξελιχθεί σε Αρμαγεδώνα ή όχι είναι μη προβλέψιμα ζητήματα.
    Το αν πάλι κάποιες εταιρείες κερδίζουν είναι πάλι άλλο ζήτημα.

    • Misha avatar
     Misha @ ΣΟΝ ΠΕΝ 05/03/2011 01:20:48

     Σον Πεν
     Το ζητημα με την μεγάλη παραμύθα της πανδημιας της γρίππης των χοίρων έχει γραφτεί από την ιστορία.
     Ξεκίνησε λογω των κακών συνθηκων υγιεινής και υπερκατανάλωσης αντιβιοτικών σε φάρμα βιομηχανικής εκτροφής χοίρων .
     To μεγάλο κόλπο του Π.Ο.Υ με τις φαρμακευτικές εταιρείες και το καθηγητικό κατεστημένο αποκαλύφθηκε και με την προσφατη έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
     Τώρα , τα σχετικά με τους φετινούς θανάτους είναι άλλη μεγάλη ιστορία που αν την ανοίξουμε θα κλάψουν μανουλες...
     Nα σου θυμήσω μονο πως στην Πολωνία δεν αγορασαν ούτε μισό εμβόλιο πέρυσι και από ό,τι γνωρίζουμε οι Πολωνοι είναι μια χαρά και η χώρα δεν μετακόμισε στην υποσαχάριο Αφρική.

     • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
      ΣΟΝ ΠΕΝ @ Misha 05/03/2011 20:00:46

      H υπερκατανάλωση αντιβιοτικών επηρεάζει την ανάπτυξη αντοχής στα μικρόβια-βακτήρια, όχι στους ιούς.
      Αντιϊκά φάρμακα στα ζώα δεν χρησιμοποιούνται.
      Στους δε ανθρώπους αντιϊκά χρησιμοποιούνται μόνο στην περίπτωση του Έϊντς , των ιών του έρπητα και τελευταία της γρίππης.
      Ήταν υποχρεωμένες οι σοβαρές χώρες να προμηθευτούν επαρκή αριθμό εμβολίων.
      Τό τί έκανε η Πολωνία δεν είναι κριτήριο.
      Το τί έκαναν όλες οι αναπτυγμένες χώρες, είναι.
      Και μόνο για τον κίνδυνο κατάρευσης του συστήματος
      υγείας μιας χώρας εξαιτίας της πληθώρας εισαγωγών στα νοσοκομεία ήταν επιβεβλημένος ο εμβολιασμός.
      Βέβαια μετά την εξέλιξη ενός γεγονότος προφήτης γίνεται ο καθένας.
      Μη ξεχνάς οι αντιδράσεις ξεκινησαν αφού είχε προκύψει ικανός αριθμός κρουσμάτων και οι γιατροί είχαν διαμορφώσει άποψη.
      Πριν όμως την έξαρση του φαινομένου όλοι αναρωτιούνταν αν υπάρχει επάρκεια εμβολίων.

     • Misha avatar
      Misha @ ΣΟΝ ΠΕΝ 06/03/2011 13:20:44

      Σον Πεν


      Η υπερκατανάλωση αντιβιοτικών σαφώς και επηρεάζει και τις ανοσολογικές απαντήσεις του οργανισμού απέναντι και στις ιώσεις. Για την σχέση της βιομηχανικής κτηνοτροφίας με την γρίππη των χοίρων τα έχει γράψει και καθηγητής της Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ, εδώ και ένα χρόνο ακριβώς πάνω στην «τούρλα του Σαββάτου», όταν η τρομοπροπαγάνδα για τη γουρουνογρίππη ήταν στην κορύφωση της.
      Τότε ζητήθηκε από το Συμβούλιο της Ευρωπης έρευνα για αυτό που χαρακτήριστηκε από κορυφαιο επιδημιολόγο ως το νο1 ιατρικό σκάνδαλο του νέου αιώνα.

      08/01/2010


      Έρευνα πρόκειται να πραγματοποιήσει αυτόν το μήνα η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) σχετικά με την «επιρροή» που άσκησαν οι φαρμακευτικές εταιρείες στην εκστρατεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τη νέα γρίπη Η1Ν1.

      Το κείμενο της απόφασης που εγκρίθηκε από τη Συνέλευση και που ζητά έρευνα δηλώνει ότι: «Προκειμένου να προωθήσουν τα πατενταρισμένα τους φάρμακα και εμβόλια κατά της γρίπης, οι φαρμακευτικές εταιρείες επηρέασαν τους επιστήμονες και τις επίσημες υπηρεσίες που έχουν την ευθύνη για τη δημόσια υγεία να σημάνουν συναγερμό στις κυβερνήσεις παγκοσμίως ώστε αυτές να σπαταλήσουν τους λιγοστούς πόρους τους για αναποτελεσματικές στρατηγικές εμβολιασμού και να εκθέσουν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιή άτομα στον κίνδυνο των άγνωστων ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων που δεν έχουν ελεγχθεί επαρκώς».

      Ως «ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα» χαρακτήρισε ο Dr. Wolfgang Wodarg την εκστρατεία του ΠΟΥ για την «ψεύτικη πανδημία» γρίπης. Ο Dr. Wolfgang Wodarg είναι πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της PACE και είναι αυτός που κατέθεσε την πρόταση για την κοινοβουλευτική κινητοποίηση. «Ο ορισμός της πανδημίας δεν πρέπει να τελεί υπό την επιρροή της φαρμακοβιομηχανίας» πρόσθεσε ο Dr. Wodarg.

      Ο Dr. Wolfgang Wodarg, γιατρός-επιδημιολόγος και πρώην μέλος της γερμανικής Bundestag (γερμανικό κοινοβούλιο), δηλώνει ότι η εκστρατεία της «ψεύτικης πανδημίας» ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάιο στη Πόλη του Μεξικού, όταν περίπου εκατό «φυσιολογικά» περιστατικά γρίπης ανακοινώθηκαν ως αρχή μιας απειλητικής νέας πανδημίας, αν και υπήρχαν ελάχιστα επιστημονικά στοιχεία για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο ΠΟΥ, «σε συνεργασία με ορισμένες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και τους επιστήμονές τους, επαναπροσδιόρισαν τις πανδημίες», αφαιρώντας τη φράση «ένας τεράστιος αριθμός ατόμων κόλλησαν τη νόσο ή πέθαναν» από τον υπάρχοντα ορισμό και αντικαθιστώντας την με την απλή δήλωση ότι πρέπει να υπάρχει ένας ιός που εξαπλώνεται εκτός συνόρων και στον οποίο οι άνθρωποι δεν έχουν ανοσία.

      Τα νέα αυτά πρότυπα ανάγκασαν τους πολιτικούς στις περισσότερες χώρες να αντιδράσουν αμέσως και να υπογράψουν εμπορικές συμφωνίες για πρόσθετα και νέα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων, μέσω «σφραγισμένων συμβολαίων», βάσει των οποίων οι παραγγελίες είναι εξασφαλισμένες εκ των προτέρων και οι κυβερνήσεις παίρνουν πάνω τους σχεδόν όλη την ευθύνη. «Με αυτόν τον τρόπο, οι παραγωγοί εμβολίων διασφαλίζουν τεράστια κέρδη, χωρίς να έχουν κανέναν οικονομικό κίνδυνο. Έτσι, απλά περιμένουν έως ότου ο ΠΟΥ πει τη λέξη 'πανδημία' και τα συμβόλαια ενεργοποιούνται» δηλώνει ο Dr. Wolfgang Wodarg.

      «Τον Ιανουάριο, θα διεξαγάγουμε επείγουσα συζήτηση σχετικά με την επιρροή της φαρμακοβιομηχανίας στον ΠΟΥ και 47 κοινοβούλια από όλη την Ευρώπη θα ενημερωθούν. Μετά από αυτό, θα ξεκινήσουμε μια έρευνα και θα ακούσουμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση πανδημίας. Σκοπός μας είναι καμία φαρμακευτική εταιρεία να μην μπορεί, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, να ασκήσει επιρροή στην κήρυξη πανδημίας» συνέχισε ο Dr. Wolfgang Wodarg.

      «Τα θύματα των εκατομμυρίων ανθρώπων που εμβολιάστηκαν χωρίς λόγο πρέπει να προστατευθούν από τα κράτη τους και η ανεξάρτητη επιστημονική διασαφήνιση θα παρέχει στοιχεία και διαφάνεια για τα εθνικά και, αν είναι απαραίτητο, τα ευρωπαϊκά δικαστήρια» πρόσθεσε ο Dr. Wolfgang Wodarg.

      Πηγή:
      Pharmatimes

      Και το πιο απίστευτο από όλα , που απεκάλυψε δικός μας γιατρός δημόσιας υγείας, ειναι πως το εμβόλιο για την εποχιακή γρίππη περιείχε και το στέλεχος του Η1Ν1 που ευθυνόταν για την «πανδημία».

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Misha 05/03/2011 02:36:17

    Δεν είναι λάθος πολιτικές εκτιμήσεις "όπως κάνουμε όλοι μας". Αν είναι μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εθνομηδενιστής και μέλος κακοποιού οργάνωσης. Δεν μπορεί να είσαι συνειδητά μέλος σπείρας και να είσαι αμέτοχος ευθυνών. Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι σπείρα κακοποιών, δεν είναι κόμμα. Κακώς τον πληρώνει το δημόσιο για να απασχολείται στην Υπατία. Θα έπρεπε να είχε απολυθεί. Να τον πληρώσει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 30. Zio avatar
  Zio 04/03/2011 21:35:47

  «Ευρέθην αντιμέτωπος ιστορικού διλήμματος : Ή ν' αφήσω να συνεχισθή ο αγών και να γίνη ολοκαύτωμα, ή υπείκων εις τας παρακλήσεις όλων των ηγητόρων του στρατού ν' αναλάβω την πρωτοβουλίαν της συνθηκολογήσεως... "Τολμήσας" δεν υπελόγισα ευθύνας... Μέχρι σήμερον δεν μετενόησα δια το τόλμημά μου. Τουναντίον αισθάνομαι υπερηφάνειαν.»

  Τσολάκογλου Γεώργιος.

 31. sakis avatar
  sakis 04/03/2011 21:36:37

  Ε όχι ρεε παιδιά πλάκα μου κάνετε τολμάνε οι λαθρομετανάστες να απορρίπτουν και πρόταση της κυβέρνησης που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν απελαθεί πακέτο τόσο οι ίδιοι όσο και οι ακροαριστεροί φασίστες που τους εκμεταλεύονται.Ε τότε να κατέβουμε όλοι οι Έλληνες να κάνουμε απεργία πείνας μέχρι θανάτου μήπως και μας λυπηθούνε και σταματήσουν να μειώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις αλλά το ξέχασα εμείς είμαστε Έλληνες,κατώτεροι άνθρωποι με κατώτερο dna από τους λαθρομετανάστες άρα και να πεθάνουμε δεν έγινε και τίποτα ,μόνο κάνας Πακιστανομπαγκλαντιανός μην πάθει τίποτα και δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ.Αν δουν σε μερικά χρόνια καμιά Χ.Α με διψήφια ποσοστά μην αρχίζουν να πέφτουν όλοι από τα σύννεφα και μιλάνε για το ''αυγό του φιδιού'' και άλλες τέτοιες παπαριές

 32. Zio avatar
  Zio 04/03/2011 21:42:40

  απορώ πάντως που δεν έχουν κάνει ακόμα ΜΚΟ "Η Υπατία", για τα διακαιώματα των μεταναστών, κλπ.

  Η Σαχλέχ έβγαλε νέο πόνημα, στο πνεύμα των ημερών, που εκβιάζει και αυτή με τη σειρά της ότι αν δεν βρεθεί λύση, θα χυθεί αίμα, φωτογραφίζοντας τον Ραγκούση ως "υπεύθυνο".

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Zio 04/03/2011 21:47:49

   Ας ζητήσει μία κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί του να τον πείσει. Πώς έπειθε τόσο καιρό τον Βούγια και τον έσερνε από τη μύτη; Όλη η Θεσσαλονίκη το ξέρει. Εδώ σέρνει καράβι, τον Ραγκούση δεν θα σύρει; Ας κάνει και αυτή μια θυσία για το καλό των ομοφύλων και ομοθρήσκων της.

 33. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 04/03/2011 21:43:45

  @ ΒΙΣ
  Δεν είδες την ανακοίνωση της ΝΔ για το θέμα; Μάλλον άνευρη, χωρίς να απηχεί την πραγματική οργή της ελληνικής κοινωνίας για τον ωμό εκβιασμό των λάθρο.

  Επιτέλους, πότε θα βρεθεί ένας πολιτικός να επαναλάβει σε αυτά τα αποβράσματα τα λόγια της Θάτσερ προς τους απεργούς πείνας του ΙΡΑ;

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Αυριανιστής 04/03/2011 21:50:50

   Η ΝΔ έχει δώσει πάρα πολύ κακά δείγματα στο όλο θέμα - και σε άλλα θέματα αντιπολίτευσης - και φοβούμαι ότι στην επόμενη κυβέρνηση ΝΔ θα δούμε το sequel της γνωστής αποτυχημένης υπερπαραγωγής "Σεμνά και ταπεινά"...
   Γι' αυτό και εγώ δεν μπορώ πολύ τους διθυράμβους προς αρχηγούς, είμαι κουμπωμένος μέχρι το λαιμό....
   Μακάρι φυσικά να διαψευσθώ, το εύχομαι.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ ΒΙΣ 04/03/2011 21:52:05

    Βέβαια, να αναγνωρίσω ότι ο Μηταράκης σήμερα στο Άλτερ έθεσε στον Χυτήρη (που ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τους Μαροκινούς) το θέμα του λαθρονόμου.

    • Άργος avatar
     Άργος @ ΒΙΣ 04/03/2011 22:42:20

     Τον κατατρόπωσε τον Χυτήρη, πάντως. Πρώτη φορά ήταν τόσο καλός. Ο Μυταράκης βγαίνει του Σαμαρά, παρόλο που η φάτσα του είναι αντιεπικοινωνιακή. Φαίνεται ότι ξέρει το αντικείμενό του.

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ Αυριανιστής 04/03/2011 22:43:40

   Είσαι πολύ "μικρός" για να συγκρίνεις τους αγωνιστές του IRA με τα Μαγκρέμπ αποβράσματα.
   Μάλλον ατυχής, η αναφορά σου.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Σταύρος 05/03/2011 09:33:31

    Δεν "συγκρίνω" τίποτε. Δική σου, βολική επινόηση είναι η δήθεν "σύγκριση". Αυτό που θεωρώ επιβεβλημένο είναι η ίδια αντιμετώπιση, ως προς το πρακτέο και μόνον. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

    • Σταύρος avatar
     Σταύρος @ Αυριανιστής 05/03/2011 11:25:28

     Δεν είμαι από την πλευρά της Θάτσερ ή του ΓΑΠ αλλά, από την πλευρά των αγωνιστών.
     Εκεί θεωρώ ότι χωλαίνει η σύγκριση, Μαγκρέμπ και IRA.
     Η "Θάτσερ" όπως και η "Ελισάβετ" στα παρακάτω παραδείγματα δεν είχαν κανένα δικαίωμα να είναι στην Ιρλανδία ή στην Κύπρο.
     Όπως δεν έχουν κανένα δικαίωμα τα αποβράσματα του Μαγκρέμπ να βρίσκονται στην Ελλάδα και να απαιτούν.
     Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός στον διαχωρισμό!

  • Misha avatar
   Misha @ Αυριανιστής 05/03/2011 00:14:58

   Αυριανιστή

   ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!
   Τι σχέση έχουν οι ήρωες του ΙΡΑ με τα καθοδηγούμενα παιδαρέλια από το Μαρόκο; Και αλοίμονο μας αν κάνουμε προτυπο σκοταδόψυχους αποικιοκράτες τύπου Θάτσερ

   • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
    ΣΟΝ ΠΕΝ @ Misha 05/03/2011 00:45:58

    Ακριβώς επειδή ο Μπόμπυ Σαντς και οι σύντροφοί του δε συγκρίνονται με τους πλύντες των παρμπρίζ καθώς και τα αιτήματά τους, καθιστά την απόφαση της Θάτσερ μνημείο δράσης των πολιτικών εκείνων που όταν υπηρετούν το συμφέρον της Πατρίδας τους δεν σταματούν πουθενά.
    Συγκλονιστική είναι επίσης η απόφαση του Φράνκο να μη δώσει χάρη στους 5 βάσκους ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι μια εβδομάδα πριν από το επικείμενο θάνατό του, παρά τη διεθνή εκστρατεία για τη σωτηρία τους.
    Τα παραδείγματα δεν σημαίνουν το θαυμασμό των προσώπων ή της πολιτικής των.
    Όμως αποτελούν παραδείγματα εμμονής στο σκοπό και τη υπηρέτηση της Πατρίδας χωρίς υπολογισμό του πολιτικού ή προσωπικού σου κόστους.
    Π.χ Πάντα θαύμαζα το θάρρος του Μπελογιάννη μπροστά στο θάνατο, χωρίς να συμφωνούσα με τη δράση του.

    • Misha avatar
     Misha @ ΣΟΝ ΠΕΝ 05/03/2011 01:25:30

     Μένει να δώσεις και συγχαρητήρια στην άλλη σκοταδόψυχη την Ελισσαβετ που δεν άκουσε τις παρακλήσεις των μανάδων και ανέβασε στο ικρίωμα τον 18χρονο Ευαγόρα Παλληκαρίδη και τους συναγωνιστές του.

     Πάτε καλά οι δεξιοί ή το έχετε χάσει τελείως ;;;;!!!!

     Το δίκαιο κάνει μια πράξη επαινετή, όχι η φυση της.
     Επιμονή είχαν και οι Τσέτες που έκαναν εθνοκάθαρση στη Μικρασία , σ αυτούς θέλετε να μοιάσετε;

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 05/03/2011 07:55:03

      Δεν ειναι θεμα συγχαρητηριων.Οι δεξιοι εχουμε μαθει να σκεφτομαστε και απο τη πλευρα της εξουσιας ενω πολλοι αλλοι δηθεν επαναστατες εχουν μαθει μονο σε καταστροφες και φασαριες χωρις αναληψη ευθυνων κυβερνησης.

     • Misha avatar
      Misha @ ψυχραιμια 05/03/2011 10:18:45

      Ναι ρε Ψυχραιμία.
      Πού και πού όμως να θυμάστε και τη Λέλα Καραγιάννη και τον Σπύρο Μουστακλή, όχι να «κατανοείτε» διαρκώς τους ταγματασφαλίτες, τον Τσολάκογλου, το ΕΑΤ-ΕΣΑ, τη Φρειδερίκω και τον Παττακό....

     • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
      ΣΟΝ ΠΕΝ @ Misha 05/03/2011 20:05:47

      Παρέλειψες να αφομοιώσεις την αναφορά μου στο Μπελογιάννη.
      Η εμμονή στο σκοπό ήταν το θέμα μου.
      Στην Ελλάδα υποχωρούμε σε κάθε εμπόδιο.
      Όπως θα γίνει και τώρα με τους λάθρο.

 34. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 04/03/2011 21:50:57

  Και η δηλώσεις της Ν.Δ είναι ψοφοδεείς.
  Δεν τολμά να πει αυτό που σκέπτεται η πλειοψηφία των Ελλήνων.
  Ότι οι λαθρομετανάστες είναι ενήλικες που πα'ιρνουν τις ευθύνες των πράξεών τους.
  Ότι εκβιάζουν ένα κράτος που τους φιλοξενεί επί χρόνια να παραβεί τους νόμους του και να ανοίξει το δρόμο για νέους ανάλογους εκβιασμούς.
  Ότι την ευθύνη για τη ζωή υους την έχουν οι ίδιοι και όσοι τους ενθαρρύνουν να αυτοκτονήσουν(υπάρχει αδίκημα στο Π.Κ).
  Η πρόκληση αισθημάτων ανθρωπισμού είναι ψευτοδίλλημα γιατί η αξία της ζωής είναι τεράστια εμπρός στο ήσσονος σημασίας ζήτημα του ασύλου.
  Να συνταχθεί από τώρα δικογραφία εναντίον όσων τους ενθαρρύνουν να συνεχίζουν την απεργία.

  Υ.Γ Έμαθα από γιατρό που νοσήλευσε 6-7 ότι η αλβουμίνη τους ήταν στα ύψη που σημαίνει ότι σιτίζονται.
  Απλά έκοψαν το νερό και εμφανίζουν συμπτώματα αφυδάτωσης που είναι θορυβώδη αλλά αντιμετωπίζονται άμεσα με έναν ορό ηλεκτρολυτών.
  Αν όντως έκαναν απεργία πείνας θα είχαμε σταδιακή επιδείνωση ορισμένων από αρκετές ημέρες κια όχι δεκάδες τις 2 τελευταίες.
  Προφανώς στο παιγνίδι βρίσκεται και η Κυβέρνηση προκειμένου μέσω αισθημάτων ανθρωπισμού να δοθεί το πράσινο φως από την κοινωνία για υποχώρηση.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΣΟΝ ΠΕΝ 04/03/2011 22:09:13

   Την τελευταία πληροφορία στείλε την σε μερικά ιστολόγια. Αξίζει να κυκλοφορήσει. Και εγώ είχα υπόνοιες από κάποια πρόσωπα που είδα, χωρίς να είμαι γιατρός, ότι δεν θύμιζαν ανθρώπους που δεν έχουν φάει τίποτα εδώ και 40 μέρες.
   Αν είναι απάτη η όλη ιστορία, θα πρέπει να ξεσκεπαστεί.

 35. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 04/03/2011 22:03:16

  Σε αεροπλάνο ή σε πλοίο και στο καλό.Και μαζί μπορεί να αναχωρήσει και όποιος κομπλεξικός "παγκοσμιοποιημένος" το επιθυμεί. Νισάφι πια.....

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Γιώργος Γκ. 04/03/2011 22:13:27

   Πάντως συνονόματε, εξαιρετικά γήινη και ειλικρινή ανάλυση έκανε η κ. Ακριβοπούλου, στις ειδήσεις του skai.
   Μη νομίζεις πως δεν βλέπουν τι γίνεται...
   Πάντως, από αυτή την ιστορία, έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους ρατσιστές, και αυτό είναι κρίμα.
   Αλλά...
   Που να το καταλάβουν αυτό κάποιοι αφελείς συνάνθρωποί μας;

   Υ.Γ δεν αναφέρομαι στους επαγγελματίες του αντι-ρατσισμού,
   -αυτοί έχω καταλάβει τι πρεσβεύουν- αλλά σε ανθρώπους που αγνοούν την εξέλιξη του ζητήματος και είναι προσκολλημένοι στη τηλεόραση.

 36. straydog avatar
  straydog 04/03/2011 22:08:49

  Μην είστε αφελείς!Εδώ η Ελλάδα χάνεται και η κυβέρνηση διαλέγει να
  ασχοληθεί με το θέμα των απεργών πείνας,που η ίδια άφησε να εξελιχθεί.
  Από κοντά και οι συνήθεις ψευτοαριστεροί``αλληλέγγυοι``και το σκηνικό
  για να ασχολούμαστε τις επόμενες 2ο ημέρες είναι στημένο...

  • popolaros avatar
   popolaros @ straydog 04/03/2011 22:14:31

   +1000

 37. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 04/03/2011 22:16:22

  @ straydog

  Και, όλως "συμπτωματικώς", μέσα σε αυτό το εικοσαήμερο που εμείς θα ασχολούμαστε με το αν θα αποδημήσουν (εις Κύριον) οι λάθρο, ο Τζέφρυ θα παίζει στα (ευρωπαϊκά) ζάρια το μέλλον της Ελλάδας...

 38. Νικηφόρος Ουρανός avatar
  Νικηφόρος Ουρανός 04/03/2011 22:25:36

  Στο δελτίο των 8 απόψε γιατρός του ΕΣΥ κατάγγειλε πως οι απεργοί πείνας λαθρομετανάστες εμποδίζονται στα νοσοκομεία να λάβουν τροφή από τους συνοδούς τους αλληλέγγυους συγκεκριμένου χώρου. Παριστάμενος στο δελτίο αλληλέγγυος , γιατρός μάλιστα , δήλωσε ότι τους εμποδίζουμε να πάρουν τροφή γιατί αν φάνε στην κατάσταση που είναι θα πεθάνουν. Ερώτηση : Γιατί ο Τσίπρας και οι λοιποί επιδιώκουν να έχουν νεκρούς ; Η απάντηση είναι προφανής. Φοβάμαι ότι τα δύσκολα έπονται. Επιτέλους ας υπάρξει αντίδραση .

 39. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης 04/03/2011 22:25:44

  Οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν παράνομα στη χώρα μας. Το Ελληνικό κράτος σε εποχή οικονομικής κρίσης τους δίνει τσάμπα τα εισιτήρια επιστροφής και 300 ευρώ για να γυρίσουν στη χώρα τους.

  Παρόλα αυτά δεν δέχονται και ζητάνε να μείνουν εδώ παρανομούντες την στιγμή που τα χρήματα που τους προσφέρονται τα έχουν ανάγκη πολλοί έλληνες, οι οποίοι έχουν χάσει τη δουλειά τους

  Αν ζητούν ελευθερία και δημοκρατικά δικαιώματα, γιατί δεν αγωνίζονται στη χώρα τους για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπατριωτών τους και της δική τους; Εδώ αγωνίζονται για τη δική τους καλοπέραση παρανομούντες εις βάρος των Ελλήνων πολιτών που έχουν δουλέψει σκληρά, και έχουν χύσει ποτάμια αίματος για να φέρουν τη χώρα στο επίπεδο που βρίσκεται.

  Το 1922 οι μουσουλμάνοι Τούρκοι κατέσφαξαν τους Έλληνες προγόνους μου στη Μικρά Ασία. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί το ίδιο στα παιδιά μας, νομιμοποιώντας μαζικά μουσουλμάνους να παραμείνουν στη χώρα μας.

  Έχουμε και εμείς οι Έλληνες και τα παιδιά μας δικαιώματα σ’ αυτή τη χώρα, όχι μόνο οι καραγκιόζηδες της αριστεράς και της προόδου και οι πουλημένοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής. Ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς από τους συμπαραστάτες των παράνομων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών για τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου, για τους απομείναντες Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, για τους Έλληνες του Αγίου Παντελεήμονα και των χωριών της επαρχίας που φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους, όπου καθημερινά δέχονται επιθέσεις, και βιαιοπραγίες από λαθρομετανάστες. Έχει ποτέ διαμαρτυρηθεί αυτή η αλητεία, για τις επιθέσεις και τους βιασμούς μικρών κοριτσιών από πακιστανούς που συμβαίνει στην επαρχία.

  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!

  Πρέπει να διοργανωθεί συλλαλητήριο κατά των παράνομων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που κατακλέβουν, και βιαιοπραγούν κατά των Ελλήνων πολιτών. Για τους Έλληνες πολίτες και τα παιδιά μας δεν θα ενδιαφερθεί κανένας; Δεν μένει τίποτα άλλο από το να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Δεν θα αφήσουμε αυτοί να καταστρέψουνε τη χώρα μας. Στα παιδιά μας θα παραδώσουμε ελληνική πατρίδα! Όχι μουσουλμανικό προτεκτοράτο της Τουρκίας!


  Κώστας Σταματάκης, PhD
  Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
  Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ
  k_stamat@otenet.gr

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Κώστας Σταματάκης 04/03/2011 23:27:49

   Δεν βλεπω ομως διαδηλωσεις.Οταν ψηφιζοταν το λαθρονομοσχεδιο μονο 3000 ηταν.

 40. Tassos avatar
  Tassos 04/03/2011 22:59:50

  Πάντως δεν έχει ξαναγίνει ιστορικά τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Εχει θάψει αυτός ο τόπος εισβολείς και εισβολείς... Απλά θα είναι κρίμα να αρχίσει ο κόσμος να λυντσάρει στον δρόμο κάθε μελαμψό.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Tassos 04/03/2011 23:26:36

   Φοβαμαι οτι θα γινει τωρα.

 41. Άργος avatar
  Άργος 04/03/2011 23:09:02

  Δε μπα να έχουν όσους νεκρούς θέλουνε! Εμείς τους είπαμε να έρθουν εδώ παράνομα και να μας εκβιάσουν κι από πάνω μέσω απεργίας πείνας; Ούτε η κυκλοφορία στην Ηπείρου δεν θα σταματήσει. Θα φάνε και το ξύλο της αρκούδας οι ...αλληλέγγυοι από τους μπάτσους, που είναι και παρμένοι αυτές τις ημέρες.

  Και ποια απεργία πείνας κάνουνε; Τρίχες! Όποιος έχει κάνει, ξέρει.

  Δεν φταίνε, όμως, οι απεργοί. Οι αλληλέγγυοι φταίνε. Αυτοί είχαν την ιδέα, αυτοί τους μάζεψαν. Πάντως, οι πασοκοι δεν πήρε χαμπάρι τι τους έστησαν οι Συριζαίοι. Ή ήταν ανίκανοι να αντιδράσουν στην αρχή. Τώρα, κάθονται σε ανθρωπιστική ωρολογιακή βόμβα, που την ενεργοποιούν και απενεργοποιούν οι αλληλέγγυοι, όπως τους συμφέρει. Η όλη οργάνωση δείχνει ότι έχουν σχεδιάσει την κορύφωση γύρω στις 20 Μάρτη, τότε που θα παίρνονται οι αποφάσεις στην ΕΕ.

 42. sakis avatar
  sakis 05/03/2011 03:08:51

  Και εμένα ο πατέρας μου εδώ και πολλούς μήνες δεν έχει δουλειά στην οικοδομή γιατί προτιμάνε τους φθηνότερους και ανασφάλιστους αλλοδαπούς να κατέβουμε και εμείς και να κάνουμε μια απεργία πείνας μέχρι θανάτου για να βρεί το κράτος δουλειά στον πατέρα μου,να κατέβουν και οι συνταξιούχου που τους έκοψαν τα ΕΚΑΣ και τα δώρα να κάνουνε και αυτοί μια απεργία πείνας μέχρι θανάτου για την αδικία που υφίστανται;
  Να κάνουν απεργία πείνας μέχρι θανάτου και τα παιδιά των stage,οι συμβασιούχοι που απολύθηκαν,οι άνεργοι,οι απολυμένοι της Νάουσας ή του μετρό, ή μήπως να κάνουν μια απεργιούλα μέχρι θανάτου οι αστυνομικοί που τους έχει αφήσει στην τύχη τους το κράτος και τον απαραίτητο εξοπλισμό τον αγοράζουν με δικά τους χρήματα;Αν θέλουν να πάνε στο Μαρόκο και την Αλγερία να κάνουν απεργία πείνας αν τολμάνε και όχι στην Ελλάδα που επειδή την βρήκαν μπανανία και ξέφραγο αμπέλι προσπαθούνε να λογικοποιήσουν τον παραλογισμό τους γιατί ξέρουν σε οποιαδήποτε άλλη δυτικοευρωπαική χώρα μπαίνοντας παράνομα προσπαθούσαν μέσω απεργιών πείνας να εκβιάσουν το κράτος θα είχαν απελαθεί πακέτο τόσο οι ίδιοι όσο και τα ακροαριστερά,εξτρμεστικά τσογλάνια που τους εκμεταλεύονται αλλά στην Ελλάδα του Τσίπρα και Λαζόπουλου βρίσκουν και τα κάνουν

  • Κώστας Σταματάκης avatar
   Κώστας Σταματάκης @ sakis 05/03/2011 08:57:55

   @sakis
   Α! ρε παλληκάρι εσύ είσαι Έλληνας και εκτός του ότι όλοι αυτοί σε μισούν, σε έχουν γραμμένο κιόλας

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ sakis 05/03/2011 10:32:19

   Δεν κάνουν όμως απεργία πείνας όλοι αυτοί που αναφέρεις.
   Κομματάρχες πάνε και ψηφίζουν μπας και βρουν ανοιχτή πόρτα για να βολευτούνε.
   Ούτε καν στους δρόμους ή στις πλατείες δεν τους βλέπεις να διαμαρτύρονται.
   Οι άνεργοι επισήμως είναι πάνω από 800.000 ή υποαπασχολούμενοι είναι επίσης εκατοντάδες χιλιάδες και στην μεγαλύτερη διαδήλωση βλέπεις το πολύ μέχρι στιγμής 50.000 κόσμο.

   Οταν δε μερικά χρόνια πριν το πλαστικό και γρήγορο χρήμα έρεε άφθονο , ελάχιστοι προβληματίζονταν για την ελληνική κοινωνία, το επίπεδο της πολιτικής, ή το μέλλον της Ελλάδας.
   Οσο είχανε να ξοδεύουν, όλα ήταν μια χαρά.
   Μέχρι το μπαμ του χρηματιστηρίου, από αγρότες στην επαρχία,περιπτεράδες και ψιλικατζήδες στο κέντρο, μέχρι υπαξιωματικούς στο στρατό και την αστυνομία, όλοι ήταν στημένοι με ένα κινητό και παρακολουθούσαν τις τιμές στο χρηματιστήριο, ελπίζοντας να γίνουν σε ένα χρόνο πλούσιοι, και αγωνιώντας αν θα πάρουμε τους ολυμπιακούς αγώνες για να νιώσουμε εθνικά υπερήφανοι.
   Και 6.000.000 πολίτες ψήφιζαν παράλληλα Σημίτη και Καραμανλή.

   Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Κάποιος 05/03/2011 13:59:20

    Σε αυτο εχεις δικιο.Ωστοσο υπαρχουν και διαφοροποιησεις.
    Και οταν απειλουσαν οι Οθωμανοι τη Κωνσταντινουπολη οι περισσοτεροι προτιμουσαν να λουφαρουν.
    Ησαν ομως και μερικοι που συνεργαζονταν με τη λογικη "ειναι θελημα Θεου η Πολη να τουρκεψει".
    Και τωρα οι περισσοτεροι αποφευγουν να αντιπαρατεθουν εξω απο τα πληκτρολογια αλλα μια μειοψηφια "αλληλεγγυων" συνεργαζεται με τους εποικους.
    Aφου οι υπολοιποι δεν αντιδρουν εμπρακτα δεν υπαρχει και λογος να φωναζουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.