#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/05/2009 11:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι «καλοί» μουσουλμάνοι εναντίον των «κακών»

Ανοίγει ο κύκλος, για μία εμφύλια αντιπαράθεση της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα.


_______________________________________________________________________________________________
Από την μία πλευρά, οι «ενσωματωμένοι» μουσουλμάνοι, -στο οικονομικό αλλά και πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας- και από την άλλη το «λούμπεν» προλεταριάτο, που συναπαρτίζεται κυρίως από λαθρομετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων.

Μέσα στο σαββατοκύριακο η  Κοινότητα  Μουσουλμάνων  «Φιλότητα» δημοσιοποίησε επιστολή,  σύμφωνα με την οποίαν, αφενός δηλώνει ότι δεν συμμετέχει και δεν συμμερίζεται -και μάλιστα σε ιδιαίτερα σκληρό τόνο- τα όσα παρακολουθήσαμε να διαδραματίζονται στους δρόμους της Αθήνας, την περασμένη εβδομάδα και αφετέρου ζητά την απομόνωση των «ακραίων στοιχείων» και «την αποστασιοποίηση του μουσουλμανικού κόσμου από τραμπούκους, κλέφτες και εγκληματίες!». Επίσης τονίζει:

«Εάν νομίζεις ότι λεηλατώντας τις επιχειρήσεις και τις περιουσίες των συμπολιτών σας  ή δημιουργώντας βανδαλισμούς σ΄ αυτόν τόπο  θα ανταποκριθούμε  ως Κοινότητα  Μουσουλμάνους Ελλάδας (μία έμμεση απειλή) και κάνεις μεγάλο λάθος. Να πας εκεί που σε παίρνει και ΟΧΙ στον τόπο μου (εννοείται η Ελλάδα). Το μόνο που μπορούμε  να πούμε είναι ότι είστε η ΝΤΡΟΠΗ μας».

Και ένα ακόμα ενδεικτικό σημείο της ταξικής «προσέγγισης» των κινητοποιήσεων της περασμένης εβδομάδας είναι: «Εάν συνεχίσετε να δράτε, σε μία οργανωμένη κοινωνία, μ΄ αυτόν τον τρόπο, τότε καλά σας κάνουν και θα συνεχίσετε να είστε οι ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ της εποχής μας».
Η εν λόγω επιστολή  προπαγανδίστηκε από πολλούς ιμάμηδες, που κηρύττουν  στους δεκάδες χώρους λατρείας, που υπάρχουν στην Αθήνα ελλείψει τζαμιού.

Σουνίτες και Σιίτες

Όπως και σ΄ όλον τον  κόσμο, έτσι και στην Ελλάδα  οι Σουνίτες και οι Σιίτες  βρίσκονται σε μία συνεχή διαμάχη λόγων δογματικών διαφορών, που -όπως και στις αιρέσεις του ορθόδοξου κόσμου- αντανακλούν ταξικές διαφορές. Η διαμάχη αυτή  διαχέεται σε περίπου 35 εθνικότητες μουσουλμάνων, οι οποίες μάλιστα διεκδικούν τον έλεγχο  του τζαμιού -όταν και εφόσον αυτό κτιστεί.

Οι Σιίτες είναι πιο αυστηρά προσηλωμένοι στα κείμενα του Κορανίου και αποτελούν τους παρίες του μουσουλμανικού κόσμου -όπως άλλωστε και στη χώρα μας, καθώς αποτελούν την πλειοψηφία των λαθρομεταναστών.

Εκτός του ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών δεν εφάρμοσαν μία ουσιαστική και ανταποκρινόμενη στις πραγματικές συνθήκες μεταναστευτική πολιτική- είναι ότι η ελληνική Πολιτεία έχει πάρει μία σαφέστατα διακριτική θέση υπέρ των Σουνιτών, με τους οποίους άλλωστε συνεργάζεται και συναλλάσσεται.  

Έτσι το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει δώσει το «χρίσμα» στους Σουνίτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι νόμιμοι στη χώρα μας και συμμετέχουν ακόμα και στα πολιτικά πράγματα -κυρίως μέσα από υποψηφιότητες, που ενσωματώνουν τα κόμματα στα ψηφοδέλτια τους.

Τ.Χ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αρχίδαμος avatar
  Αρχίδαμος 25/05/2009 12:02:52

  Γιναμε κατι σαν Πακισταν δηλαδη.

 2. Blimblomblim avatar
  Blimblomblim 25/05/2009 12:09:06

  Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί μουσουλμάνοι. Όλοι οι μουσουλμάνοι είναι το ίδιο. Το παραμύθι των "κακών" μουσουλμάνων το πουλάει εδώ και δεκαετίες το Ισλάμ στη δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Ας μην το χάψουμε κι εμείς το παραμυθάκι των δήθεν "ακραίων". Όλοι μουσουλμάνοι μάς θεωρούν τους υπόλοιπους άπιστους και θέλουν να εξισλαμίσουν κάθε γωνιά της γης.

 3. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 25/05/2009 12:12:48

  Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τους Σιίτες ή τους Σουνίτες;

 4. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 25/05/2009 12:29:39

  Το ΣΥΡ. δεν ασχολείτε με μικροαστικούς διαχωρισμούς Σιιτών-Σουνιτών. Είναι γενικότερα με όσους είναι περιτμημένοι και έχουν κάλλο στον εγκέφαλο, κακοποιούν τις γυναίκες τους και γουστάρουν δημόσιους αποκεφαλισμούς.

  Ακους εκεί Σπατζιώτη, να θέλεις να κατατάξεις το Συρ. με πλαστά διλλήματα. Αλλάχ ου Αλαβάν!

  Χωρίς πλάκα όμως πίσω από τις πρόσφατες ταραχές δεν κρύβεται ο Συρ. αλλά το βαθύ κράτος ου ΠΑΣΟΚ.

  Σας είχα γράψει για το ΣΕΚ που είναι συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΙΑ και το οποίο είναι παρακλάδι του ΠΑΣΟΚ. Πληροφορήθηκαν πρόσφατα ότι οι περισσότερες συνιστώσεις εκεί έχουν άμεση και σε πολλές περιπτώσεις συγγενική σχέση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

  Πέρα από αυτό υπάρχουν και άλλα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνονται εδω και μήνες, κυριολεκτικά μέρα με τη μέρα.

  Κάποια από σήμερα κυκλοφορούν στο διεθνή τύπο και βεβαίως θα σας κρατήσω ενήμερους περί αυτού.

  Ες μη ξεχνούν οι αγαπητοί φίλοι που δεν έχουν κομματικές παρωπίδες, ότι ο ΓΚΑΠ και η χαρούμενη entourage του, παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, γιατί σε περίπτωση που δεν νικήσουν ή ακόμα νικήσουν με μικρή διαφορά τη ΝΔ, φεύγουν από τη μέση και αναλαμβάνει ο Βενιζέλος, με ένα Coup d'etat.

  Συνεπώς παίζεται η καριέρα τους και κυρίως η πολιτική τους υπόσταση. Πέρα από αυτό οι ηθικές τους αντιστάσεις είναι σχετικά ελαστικές. Ακόμα και Τζιχάντ ετοιμάζουν για να ξελασπώσουν.

  Το καλύτερο όμως σας το αφήνω για το τέλος.

  Εθέαθη ο Μεσιέ Παπακωνσταντίνου σε εντελώς μυστική-πρακτόρικη συνάντηση με τον Αμερικανό πρεσβευτή προ ημερών.

  Λέω πρακτόρικη γιατί ούτε το σύνολο της ασφάλειας του Πρέσβη δεν φαίνεται να ενημερώθηκε προκειμένου να μη διαρέυσει η συνάντηση στην οποία ελέχθησαν πολλά για την επικοινωνιακή στρατηγική του ΠΑΣΟΚ...γιατί εάν δεν το καταλάβαται αυτή η στρατηγική εκπορεύεται από την Αμερ. Πρεσβείας με μεσολαβητή το Νικ. Πάπας, το γνωστό συγγραφέα.

  Γιαυτό και τα έχουν κάνει σκ. σε επικοινωνιακό επίπεδο.

  Φυσικά στην Ελλάδα τη "χώρα του ήλιου", ουδέν κρυπτό.

  Προτείνω την αξιοπρεπή αποχώρηση προτού γίνουν ρόμπες ή αρχίζουν και σκάνε και άλλα πράγματα στο μέλλον.

  Όσο αφορά τη συνάντηση όσοι εδω είναι δημοσιογράφοι μπορούν πολλύ εύκολα να την επιβεβαίωσουν.

  Ξεφτίλα πάντως να μην είναι ικανοί οι σύμβουλοί του ΓΚΑΠ να οργανώσουν μια διαφημιστική εκστρατεία χωρίς να πάρουν "συμβουλές" από στελέχη Πρεσβείας. Δεν ξέρω εάν αυτό έχει ξανάγινει στην Ελλ. ιστορία εκτός βέβαια από το Δρακουμέλ το '89.

  Και είδαμε που κατέληξε αυτός. Σίγουρα έμεινε στην ιστορία...

 5. ... avatar
  ... 25/05/2009 12:39:58

  Όλοι οι μουσουλμάνοι θέλουν να εξισλαμίσουν κάθε γωνιά της γης. Εγώ απορώ πως έγιναν χριστιανοί σχεδόν όλοι οι Λατινοαμερικάνοι και ένας τεράστιος πληθυσμός στην Αφρική.

  Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι τον μουσουλμανικό φονταμενταλισμό, απλά μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ένας αντίστοιχος χριστιανικός. Και όντως είναι απίστευτα μονομερείς όσοι κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στους δύο.

  Και πάλι απορώ, αφού το Ισλάμ σαν θρησκεία έχει ως ύψιστο σκοπό να αλλάξει την θρησκεία όλων των ανθρώπων, πως γίνεται 400 χρόνια η πλειονότητα των Βαλκανίων να παραμένει χριστιανική; Αντίθετα, όπου επιβλήθηκε ο Χριστιανισμός, στέριωσε για τα καλά.

 6. Anonymous avatar
  Anonymous 25/05/2009 13:04:02

  @ 4 Dubai Expatriate

  Ένα μέρος μελών του ΣΥΡΙΖΑ στεγάζεται στα άκρα του ΠΑΣΟΚ για να λυμαίνεται την εξουσία. Νομίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αρκεί να το θέσεις όχι σε κομματική βάση αλλά σε ιδεολογικοπολιτική και βγάζεις συμπέρασμα. Μαζί είναι περί το 20%.

 7. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 25/05/2009 13:22:04

  @ 6


  Συμφωνώ με την αποψή σου. Μπορούμε να δούμε κάθε σύτημα από πολλές πλευρές. Σαφέστατα ο ΣΥΡ. που δεν είναι κόμμα αλλά μια ετερόκλητη παράταξη έχει ομάδες στους κόλπους του που συμπλέουν με το ΠΑΣΟΚ τόσο με το επίσημο κόμμα όσο και με τις παρακρατικές δομές του.

  Αναφερόμενοι στις πρόστατες τζιχαντιστικές ταραχές ο ρόλος του Συρ. δεν υφίσταται εάν και το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να τα ρίξει στο ΣΥΡ. ώστε αφενός να το καταστήσει υπέυθυνο στη κοινή γνώμη και να υφαρπάξει ψήφους.

  Δεν θα ξεφύγουν όμως γιατί πλέον δεν μιλάμε για απλές προβοκάτσιες αλλά για θέμα εθνικής επιβίωσης. Αλλοίμονο εάν για τις φιλοδοξίες του Γιωργάκη θα πρέπει να καταστρέψουμε τη χώρα. Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα πιστεύω ούτε το μέλλον της χώρας εξαρτάται από την προσωπική ζωή και τα οικογενειακά κόμπλεξ του ΓΚΑΠ.

  Ο πατέρας του που ήταν μαέστρος στην προπαγάνδα δεν είχε ούε καν διανοηθεί να πράξει αυτά που γίνονται εδω και 2 χρόνια στην Ελλάδα.

  Το 1976 μάλιστα με αφορμή το τουρκικό πλοίο "ΧΟΡΑ", είχε πει την ιστορική φράση "Βυθισατε το Χόρα" σε συνεννόηση με τη τότε κυβέρνηση προκειμένου να εμφανίζεται αρραγές το μέτωπο έναντι των Τούρκων.

  Σε κάτι τέτοιες στιγμές διαμορφώνεται το πολιτικό, ηγετικό και ιστορικό προφιλ των "Μελλοντικών Πρωθυπουργών".

  Δυστυχώς όπως έλεγαν και οι Βυζαντινοί "Από το ρόδο βγαίνουν και τα αγκάθια".

 8. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 25/05/2009 13:22:56

  Συγγνώμη, ένα Σαββατοκύριακο έφυγα και αποκτήσαμε θεσμικούς μουσουλμάνους? Τρελλαθήκαμε? Η μόνη χώρα στην Ευρώπη χωρίς τέτοιο πρόβλημα και το πιάσαμε και αυτό?

 9. lypon avatar
  lypon 25/05/2009 13:30:04

  Βρε archaeopteryx, μάλλον αγνοείς ότι είμαστε η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα που ισχύει η Σαρία!

  Πολιτικές σκοπιμότητες και εγκληματικά λάθη έχουν υποχρεώσει το Ελληνικό Κράτος να δέχεται το εθιμικό θρησκευτικό δίκαιο των Μουσουλμάνων, τη Σαρία δηλαδή, ως υπέρτερη των Νόμων στις Μουσουλμανικές Κοινότητες της Θράκης.

  Οι θεσμικοί Μουσουλμάνοι από χρόνια υπάρχουν…

 10. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 25/05/2009 13:36:12

  @lypon
  Δεν ειναι ετσι.Η σαρια στη Θρακη προβλεπεται απο τη Συνθηκη της Λωζαννης και ο σεβασμος της συνθηκης αυτης ειναι βασικη γραμμη της Ελλαδος.

 11. ΚΡΙΣ avatar
  ΚΡΙΣ 25/05/2009 13:38:02

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ...ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ....ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ.

 12. k avatar
  k 25/05/2009 13:43:21

  @12
  η "συνυπαρξη" ειναι κατα το "συνωστισμος"?

 13. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 25/05/2009 13:48:33

  @KΡΙΣ
  Το προβλημα ειναι οτι δεν ζει κανεις πια απο τους πολιτικους που ειχαν γεννηθει επι Οθωμανων.
  Οι σημερινοι πολιτικοι αλλα και ο λαος εχουν διαμορφωθει απο την αντιθεση καπιταλισμου - σοσιαλισμου ή δεξιας - αριστερας και οι διηγησεις των προπαππουδων τους εχουν λησμονηθει ή θεωρουνται εξωτικες αφηγησεις απο μια περασμενη εποχη.Πεποιθηση τους ειναι οτι ολα αναγονται στο οικονομικο συστημα,ουσιαστικα και οι δεξιοι ειναι ενα ειδος υλιστων μαρξιστων που απλως πιστευουν στην αγορα.Εννοιες οπως θρησκειες και αυτοθυσιες γαι υπερβατικες αξιες θεωρουνται παρωχημενες και αποπροσανατολιστικες.Αν ομως εμεις ειμαστε ετσι δεν ειναι οι αλλοι.Ειναι χαρακτηριστικο οτι ψαχνουν να βρουν τα "πραγματικα αιτια" ή τους "ταξικους λογους" των επεισοδιων.Η πιθανοτητα οτι μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που να μη διαμαρτυρονται για αθλιες συνθηκες ζωης αλλα να γινονται καμικαζι αν θιξει καποιος τον προφητη τους δεν τους περνα απο το μυαλο.

 14. Σπατζιώτης avatar
  Σπατζιώτης 25/05/2009 13:50:28

  @ 8. Φίλε archaeopteryx,
  μην ξανακάνεις το λάθος και απουσιάσεις έστω και για μισή ώρα. Υπάρχει κίνδυνος όχι μόνο να μην αναγνωρίζεις τον τόπο σου, αλλά ούτε τον εαυτό σου στον καθρέφτη.
  Παρεμπιπτόντως, σου πάει η κελεμπία σε συνδυασμό με σαγιονάρες;

 15. Σαος avatar
  Σαος 25/05/2009 13:53:57

  Στη Σομαλία ισλαμιστές αντάρτες σφαγίασαν πάνω από 200 άτομα και έχουν ως στόχο να ανατρέψουν τον ... μετριοπαθή ισλαμιστή πρόεδρο της χώρας!!! Αν κάποιος θέλει να συνυπάρξει με τέτοιους ταλιμπανέζους ας μετακομίσει εκεί και ας συνταχθεί με εκεί αντάρτες. Ταλιμπάν αντάρτες στην Ελλάδα δεν πρέπει να αφήσουμε να υπάρξουν.

 16. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 25/05/2009 13:59:52

  άχλαν ουασάχλαν ουμερχαμπαμπεκούμ. Φαντάσου να αρχίσουν να μας σφαγιάζουν. Η σκηνή από το Indiana Jones... Ο σαρικοφόρος με το γιαταγάνι και ο "καλός" με το 357. Εγώ προτιμώ το 357.

 17. Speaker avatar
  Speaker 25/05/2009 14:00:47

  Σε αυτό το κρίσιμο κοινωνικό γεγονός είναι πλέον επικίνδυνοι, όχι γραφικοί ή απλά ενοχλητικοί, όσοι προσπαθήσουν να παραποιήσουν την πραγματικότητα.

  Όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες είναι ένα μικρό μόνο δείγμα του κινδύνου που διατρέχει η Ελληνική κοινωνία από την παρουσία τόσων πολλών μεταναστών.

  Δεν είναι καιρός για ρομαντισμούς ή αφοριστικούς διαχωρισμούς μεταξύ καλών και κακών μουσουλμάνων. Ο φανατισμός της θρησκείας τους είναι μονόδρομος για φασιστικές συμπεριφορές.

  Λίγη δύναμη και δικαιώματα να αποκτήσουν και σύντομα θα γεμίσει η Ελλάδα από μαντήλες και τζαμιά-κέντρα προσηλυτισμού.

 18. Speaker avatar
  Speaker 25/05/2009 14:06:17

  @16 Μας βλέπω στα μπαλκόνια όχι μόνο με το 357 αλλά και με το δίκανο του παππού σε γερμανικά σκοπέτα.

 19. Σαος avatar
  Σαος 25/05/2009 14:09:21

  Γενικότερα, μερικοί δεν λένε να καταλάβουν πως ισλαμισμός = παναραβισμός!

 20. stelios avatar
  stelios 25/05/2009 14:38:33

  Aς παει καποιος απο τους ψευτοπροοδευτικους στο Λαγος η στη Βαγδατη να στησει παρανομο τσαρδι και να πουλαει ο,τι και οι ντοπιοι αν τολμα,θα τον σφαξουν στο πενταλεπτο.Οσο για τη θρησκεια,ας κανει διαδηλωση επειδη καποιος μουσουλμανος αστυνομικος του προσεβαλε το Ευαγγελιο..Θα τον λυντσαριζαν οι ιδιοι που εδω απαιτουν να ξερει αραβικα ο αστυνομικος για να ξεχωρισει το κορανι απο το φιξακι.

 21. lypon avatar
  lypon 25/05/2009 14:39:04

  Προς Σαος και Speaker και Σπατζιώτη:

  Βρε παλληκάρια, προτού αρχίσετε να φυλάσσετε τις Θερμοπύλες της Ομόνοιας, δεν κάθεστε να διαβάσετε ολίγη από Ιστορία;

  Γιατί δε μπορείτε να καταλάβετε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι η ανυπαρξία Κράτους που θα βάλει όρους παιγνιδιού στην παράνομη μετανάστευση;

  Και ότι αυτό το κενό εκμεταλλεύονται Ναζιστές στυλ Πλεύρη και Χρυσής Αυγής, παρασύροντας και νεολαία που νομίζει πως κάνει κάτι σωστό;

  Παναραβισμός και κουραφέξαλα! Αμάν πια…

 22. lypon avatar
  lypon 25/05/2009 14:45:54

  Προς Ψυχραιμία, @ 10:

  Δεν ξέρω αν την προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάνης, και ομολογουμένων βαρυέμαι να ψάξω.

  Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι η Συνθήκη αυτή προβλέπει το σεβασμό των θρησκευτικών και ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων των ομογενών που ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη. Και πως, αφήσαμε να αλωθούν αυτά τα δικαιώματα με βίαιο τρόπο, χωρίς να αντιδράσουμε καθόλου μα καθόλου…

  Δεν ξέρω αν θα ήταν δόκιμος ένας τρόπος αντίδρασης που θα έστελνε πακέττο στην Τουρκία τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Θράκης, ξέρω όμως πως θα είχε λύσει το «Τουρκικό» πρόβλημα της Ελλάδας…

 23. donaE avatar
  donaE 25/05/2009 14:46:47

  @ 5...
  γιατι ειναι αντιπαραγωγικο το ισλαμ με τοσες απαγορευσεις.

 24. Zήτα avatar
  Zήτα 25/05/2009 14:46:58

  ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

  afroditealsalech.blogspot.com

  Αδυνατώ τέλος να αντιληφθώ για πιο λόγο ουδείς κατανοεί ότι οι διαστάσεις που μπορεί να λάβει το ζήτημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά πραγματικά πιστεύω πως εάν το ενδεχόμενο να ζωστεί με εκρηκτικά κάποιος φονταμενταλιστής μουσουλμάνος και να εμφανιστεί στο Σύνταγμα ήταν απολύτως απίθανο μέχρι την Πέμπτη, από την Παρασκευή και πέρα έπαψε να είναι απολύτως απίθανο. Είναι καλό να θυμόμαστε πως ο φονταμενταλισμός των μουσουλμάνων (διότι υπάρχει και ο φονταμενταλισμός των προτεσταντών, των καθολικών κ.α.)είναι αποκλειστική ευθύνη της Δύσης. Και βεβαίως μην περνάει απο το νου της πολιτικής ηγεσίας μας οτι το θέμα θα λυθεί εάν απελάσουν όλους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, θα το πούμε για άλλη μια φορά, δεν ανήκει στην ατζέντα του μεταναστευτικού. Το γεγονός ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας το 2004 δεν υπήρξε κανένα κρούσμα δεν οφείλεται στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στην Νατοϊκή ομπρέλα, αλλά στις αγαστές σχέσεις της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο. Ακόμα και ο πιο φανατικός φονταμενταλιστής δεν είχε κανένα λόγο να χτυπήσει μια χώρα που έχει ιστορικούς δεσμούς με την πλειονότητα των μουσουλμανικών χώρες . Εάν χάσουμε αυτή τη σχέση, το πλήγμα θα είναι ισχυρότατο. Θα είναι δε ισχυρό το πλήγμα ακόμα στην οικονομία της Ελλάδας.

  ΟΤΑΝ ΒΑΡΑΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ
  Θ΄ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ.

 25. donaE avatar
  donaE 25/05/2009 14:48:28

  παντως να τσακωνονται μεταξυ τους ειναι μια καλη ιδεα

 26. Anonymous avatar
  Anonymous 25/05/2009 14:56:25

  Επειδή ακριβώς τα πράγματα είναι όπως τα λέει η Αλ Σαλέχ πρέπει να τους διώξουμε. Με τρόπο όμως.

 27. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 25/05/2009 15:22:01

  Με βάση την δυαρχία ως οντολογικό υπόβαθρο αναπαραγωγής της υπερεξουσίας και το δόγμα "μια στο καρφί και μια στο πέταλο", χεορότερο και πιο επικίνδυνο πρόβλημα από την τεχνιέντως επιβληθείσα δημογραφική αλλοίωση με την αθρόα μετανάστευση και τον εισοδισμό των φονταμενταλιστών Ισλαμιστών εν Ελλάδι, αποτελεί η κλιμακούμενη πόλωση βάσει σχεδίου. Διότι οι χρήσιμοι ηλίθιοι δεν βρίσκονται μόνο στο στρατόπαιδο του Σύριζα, "αναρχικών" της πλάκας, "αντιρατσιστών" του συρμού, αλλά και στο στρατόπαιδο των ενεργούμενων δήθεν "υπέρπατριωτών". Το χταπόδι έχει πολλά πλοκάμια.
  Ο πόλεμος της πολιτισμών, που αξήγγειλαν οι δεξαμενές (πολιτικοί βόθροι) σκέψης των ΗΠΑ, με στόχο την διάλυση κρατών και κοινωνιών και την εξώθηση πολεμικών συγκρούσεων, σέρνει το χωρό. Όσοι νόμιζαν ότι η Ελλάδα δεν είναι Αφγανιστάν, γρήγορα θα προσγειωθούν από "φίλους" και "συμμάχους".

 28. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 25/05/2009 15:25:44

  @ 26

  Να πω ένα τρόπο, πολύ μαγκιόρικο

  ΡΟ-ΡΟ

  Πλοία Roll on - -Roll off

  Τους παίρνεις σωρηδόν από Πάτρα=Λάυριο κτλ και τους αδειάζεις Καράτσι, Μογκαντίσου, Βεγγάζη, Βηρρυτό.

  Τους δίνεις κι 500 Ε στο καθένα από τα κοινοτικά κονδύλια που ήδη μας έχουν εγγραφεί απο την ΕΕ (220 εκ. μόνο για φέτος)

  και δίνεις και κάποια χιλιάρικα στους τοπικούς τελωνιακούς και λιμενικούς των κρατών "επανεισδοχής" για να μη κάνουν φασαρία.

  Έτσι ενισχύεις και τη ναυτιλία, με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια. Και δεν απαγορεύεται αυτό από καμία διεθνή σύμβαση ούτε θα μας δημιουργήσει πρόβλημα η ΕΕ ή οι ΗΠΑ. Ίσα-ίσα θα μας έχουν στα ώπα ώπα μετά από αυτο γιατί θα τους ανοίξουμε τα μάτια για το πως γίνονται οι παστρικές δουλείες.

 29. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 25/05/2009 16:55:35

  Dubai Expatriate @28

  Τι να πει κανείς για εσένα ρε παιδάκι μου; Κάθε φορά που πιάνεις πληκτορλόγιο τραβάω τα βυζιά μου να τα κάνω τιράντες. Ωραία λύση βρήκες πάλι! Σαν να τους λέμε δηλαδή "ελάτε ταξιδάκι μέχρι την Ελλάδα και μετά σας γυρνάμε δωρεάν στο σπίτι σας και σας δίνουμε και 500 ευρώ". Κι έτσι εσύ πιστεύεις ότι θα σταματήσουν να έρχονται...
  Κάτσε, μη μου πεις.... Ψηφίζεις ΝΔ και στη eurovision ψήφισες κάτι άσχετο για να μη βγει πρώτος ο Νορβηγός. Δαιμόνιος!

 30. Έκλεισαν την Αχαρνών... avatar
  Έκλεισαν την Αχαρνών... 25/05/2009 17:01:39

  Κάτοικοι της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα έκλεισαν την οδό Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν στην ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
  Σήμερα μάλιστα οι γνωστοί "αντιρατσιστες" που πρόσκεινται στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αλλά και της ακροαριστεράς. με την κάλυψη φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ είχαν διοργανώση καποιες εκδηλώσεις ενάντια στο ρατσισμό... Να προσθέσουμε επίσης οτι αυτούς τους μανιασμένους και εξεγερμένους λαθρομετανάστες ο Τρεμόπουλος των ΟΙΚΩΛΟΓΩΝ τους έδινε δίκαιο και...
  θέλει ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ αδιαφορώντας για τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  Σε αυτούς τους "δημοκράτες" το μόνο που μπορούμε να πούμε ειναι οτι το πρόβλημα δε λύνεται με συγκάληψη ή με απλα στρουθοκαμηλισμό όπως τον επιχειρούν.
  Η βία φέρνει βία και όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες
  Ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα ομαλά διότι ώς γνωστών τη "νυφη" την πληρώνει πάντα ο αθώος καταστηματάρχης και νόμιμος πολίτης...

 31. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 25/05/2009 17:10:47

  Ποιος ειναι Αντιγκουας παιδι;Λεγε τωρα,δεν μπορει να τ αφηνεις στη μεση.

 32. stelios avatar
  stelios 25/05/2009 17:12:52

  29@
  οδηγε ΗΣΑΠ προτιμας να μεινουν εδω για παντα?
  Να φερουμε και κανα δυο εκατομμυρια ακομη?
  Τι θαλεγες να τους προσλαβουμε στη θεση σου με 500 euro?
  Εσυ μετα μπορεις να γινεις ερευνητης στις βιοτεχνολογιες η αστροναυτης οταν θα αποκτησουμε διαστημικο προγραμμα.
  Παραλληλα θα αναπτυχθει με τα εμβασματα τους το Μπαγκλαντες ωστε οχι μονο δε θα ερχονται πλεον απο κει,αλλα θα πηγαινουν τα παιδια μας εκει για να δουλεψουμε.

 33. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 25/05/2009 17:33:32

  @32

  Αγαπητέ Στέλιο. Τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφεις για εμένα με το ότι θεωρώ μπούρδα τη λύση που προτείνει ο Dubai;
  Δηλαδή, έχω να επιλέξω μόνο μεταξύ των κρουαζέρων επί πληρωμή και της απώλειας της δουλειάς μου; Μέχρις εδώ φτάνουν οι φωστήρες; Γιατί αν είναι έτσι την έχουμε άσχημα....

 34. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 25/05/2009 17:35:05

  Προσωπικά εαν με ρωτάτε η γνώμη μου ειναι άμεση απέλαση ...δίχως αποζημίωση.

  Αλλά ποιός θα κάνει καλά του ΣΥΡΙζαιους, ΠΑΣΟΚΟΥΣ και λοιπούς. Όπως και να το κάνουμε όταν μέσα στο ίδιο το κράτος λειτουργούν ως μια 5η φάλαγγα και σαμποτάρουν τα πάντα, χρειάζονται έξυπνες λύσεις.

  Περιττό δε να πω, ότι άπαξ και τους διώξεις με το 5κοσάρικο ή άνευ, τότε κλείνεις και τα σύνορα.

  Έχω υπηρετήσει στα σύνορα και γνωρίζωέστω και ως στρατέυσιμος ότι εά θέλεις μπορείς να ελαχιστοποιήσεις το πρόβλημα, αρκεί να μην έχεις και "εσωτερικούς περισπασμούς"να αντιμετωπισεις, όπως τρελαμένες μεσήλικες αγαμ... δικηγορίνες, διαφθερμένους λιμενικούς, παπατζήδες τοπικούς βουλευτές και, κραγμένους δημάρχους, μπαρόβιους τελωνιακούς και παρανοικούς βαψομαλιάδες δημοσιογράφους.

  Εάν λυθεί το εσωτερικό πρόβλημα να δείτε για πότε λύνετε και η "εισβολή"

  Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρξουν εθνικές λύσεις. Όταν η παρούσα κυβέρνηση παίρνει την απόφαση για επιχειρήσεις σκούπα, είναι αδιανοητο το ΠΑΣΟΚ που υποτίθεται θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, να σαμποτάρει την προσπάθεια και να πριμοδοτεί τους Μουτζαχεντίν.

  Εκτός και εάν δεν πιστεύουν ότι έχουν ελπίδα εκλογική και αποφάσισαν να διαλύσουν τα πάντα.

  Παίζει και αυτό. Άλλωστε στις δημοσκοπήσεις που έρχονται στα δύο κομματα η διαφορά είναι 2%...και διχως να υπολογίζονται οι Έλληνες του εξωτερικού...

 35. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 25/05/2009 17:43:16

  Κάθε απέλαση προς το ΙΡΑΝ, ΙΡΑΚ, Αφγανιστάν, Μπακλαντές κλπ, στοιχίζει στο ελληνικό κράτος 1200 ευρώ. Η συμφωνία είναι να πήγαίνουν με ευθύνη της Ελλάδας μέχρι το Dubai (και από εκεί να ακολουθούν πορείες για τις χώρες καταγωγής).
  Αν η Ελλάδα μπορούσε να φανεί συνεπής στις συμφωνίες που είχε υπογράψει, η απέλαση θα ήταν όντως η καλύτερη λύση, γιατί με αυτό τον τρόπο διασφαλίζονται και τα δικαιώματα των μεταναστών και η ισορροπίες στο εσωτερικό της χώρας.
  Το ότι η Ελλάδα δεν προχωρά σε απελάσεις είναι θέμα κόστους και όχι ανθρωπισμού, ούτε παρεμπόδισης από τη "μάστιγα" του ΣΥΡΙΖΑ, της αριστεράς, του τύφου, του δάκου και της μουχρίτσας.

 36. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 25/05/2009 18:09:07

  Και κάτι άλλο επίσης. Σπάνια στις συζητήσεις για το μεταναστευτικό πρόβλημα γίνεται η απαραίτητη διάκριση μεταξύ: οικονομικού μετανάστη και πολιτικού πρόσφυγα. Ο οικονομικός μετανάστης είναι αυτός που αφήνει οικειοθελώς τη χώρα του αναζητώντας καλύτερη υλική τύχη και ο πολιτικός πρόσφυγας εκείνος που με τη βια εκδιώκεται από τη χώρα του, με όρους ζωής και θανάτου.
  Όταν πριν από μερικά χρόνια οι "ψευτοπροοδευτικοί" έκαναν πορείες διαμαρτυρίας για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή - που ως μέλος του ΝΑΤΟ η Ελλάδα υποχρεωτικά επικύρωσε - κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου ότι αυτή η κατάσταση θα μας επηρεάσει αρνητικά με κύματα προσφύγων, οι αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες προτιμούσαν τις ημερίδες για την αρχαία Ελλάδα ή το φραπόγαλο στον ήλιο. Τώρα τους πείραξαν ξαφνικά οι συνέπειες της διεθνούς πολιτικής.
  Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά και ο ήλιος....

 37. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 25/05/2009 18:13:01

  Μέχρι σήμερα η Ελλάδα είχε διατηρήσει καλές σχέσεις με τις μεσανατολικές χώρες και το μουσουλμανικό κόσμο. Θες η εγγύτητα, θες η κοινή μεσογειακή λεκάνη και η ιστορία, θες όλα μαζί. Δεν έβλαψε αυτό, δεν έχουν σημειωθεί φαινόμενα καμικάζι στο έδαφός μας.

  Μπορεί όμως να υπάρχουν δυνάμεις που να επιδιώκουν να οδηγήσουν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Που θα χαίρονταν πολύ να δουν "ρουκετάκια να προσγειώνονται στο έδαφός μας" ... Για να συμμορφωθούν επιτέλους οι απείθαρχοι Έλληνες .... !!!
  Ας το έχουμε και αυτό υπόψη.

  Σήμερα έφαγα όλη την ημέρα στην Αθήνα, από εφορία σε εφορία. Μέσα στα αυτοκίνητα πολύ συχνά στη θέση του οδηγου ένας Έλληνας, το "αφεντικό", με τρεις Πακιστανους, Αφγανούς ή Μπαγκλαντέσιους εργάτες φορτωμένους στα άλλα καθίσματα, εκεί που πριν από τρία τέσσερα χρόνια κάθονταν Αλβανοί. Άλλοι μιλούσαν μεταξύ τους, άλλοι ήταν κουρασμένοι, άλλοι γελούσαν, σαν άνθρωποι και όχι σαν χριστιανοί ή σαν μουσουλμάνοι/ισλαμιστές.
  Αυτό πως "λύνεται"; Με εμπρησμούς υπογείων ανθρωποαποθηκών;
  Ας προσπαθήσουμε να μην υπερβάλλουμε.
  Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα και μεγάλο μάλιστα, αλλά αφού το διαγνώσαμε ας το λύσουμε σαν άνθρωποι.

  Όχι αλαλάζοντας, όχι προσθέτοντας βία πάνω στη βία.

 38. μαύρα και άραχνα avatar
  μαύρα και άραχνα 25/05/2009 18:30:25

  «Οι βανδαλισμοί αποτελούν ντροπή για τη μουσουλμανική κοινότητα. Πίσω όμως από αυτούς κρύβονται ελληνικά κόμματα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οργή μας», λέει ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ, που καταγγέλλει τη δράση συγκεκριμένων πολιτικών φορέων. Όπως αποκαλύπτει, στα επεισόδια της Παρασκευής Έλληνες ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να καθοδηγήσουν τους μετανάστες.

 39. Mars avatar
  Mars 25/05/2009 18:54:50

  giati na mas noiazoun ola afta??..
  aireseis twn mousoulmanwn k trixes???
  edw kontevoume na ksehasoume ta dika mas, tha asxoloumaste k me ta eswkommatika k tis aireseis
  twn aplytwn???
  ok!!
  o, ti pei o bobolas, o syriza k ta eksarxeia

 40. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 25/05/2009 19:10:25

  @ μαύρα και άραχνα


  Σωστός. Το έχει πιάσει το παραμύθι ο Ναίμ και κάνουν τις πάπιες η ΣΕΚ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα λοιπά φυράματα.

  Όσο αφορά το κόστος, δεν είναι αυτός ο λόγος, γιατί ούτως η άλλως παίρνουμε χρήματα από την ΕΕ για περίθαλψη λαθρομεταναστών.

  Επιπλέον με την επιβολή προστίμου κατά αναλογία του νόμου Μπερλουσκόνι μπορεί να καταφερθεί και σημαντικότατο πλήγμα στα εγκληματικά δίκτυα που θησαυρίζουν από αυτή τη δουλειά.

  @Αλλενακι

  Υπάρχει εισβολή και πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα σε ολόκληρο το φάσμα. Έχω φίλους αρκετούς από Αραβικές χώρες και είναι άνθρωποι φυσικά και αυτοί και περνάμε μια χαρά.

  Αλλά βλέπωντας μια εισβολή μερικών εκατομμυρίων φανατισμένων στη χώρα, ανησυχώ για το που θα καταλήξουμε.

  Είμαστε μια τρίχα κυριολεκτικά πριν από την εκδήλωση μαζικού τρμοκρατικού χτυπήματος, αγαπητοί συμφορίτες και βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια επιτ΄ρεπωντας σε πολιτικούς σχηματισμούς να παίζουν με τη φωτιά όπως λέι και ο Ναίμ.

  Η αντιμετωπίζουμε τη κατάστση ή πάμε σε συνθήκες ενόπλων συγκρούσεων στο πολύ άμεσο μέλλον.

  Προσωπικά ξέρω να χειρίζομαι και Μ1, Μ14 Τζι Α3 και Α4 και 45άρι και 50άρι πυροβόλο. Οπότε μάλλον θα την βγάλω καθαρή.

  Οι υπόλοιποι Βαλιανάτο, ΣΕΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και...καλά ξεμπερδέματα.

 41. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 25/05/2009 19:50:10

  Ρε συ dubai, δεν μαθαίνεις και μπαζούκας να σε κάνω φίλο μου σε περίπτωση που έχεις δίκιο για τα περί εισβολής; ΑΜΑΝ teleshopping θυμίζεις...

 42. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 25/05/2009 19:57:40

  @Dubai Expatriate
  Ο Ναίμ καλά τους είπε να πάψουν να είναι ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ήταν κάλεσμα ενσωμάτωσης σε μια ευρωπαϊκή κοινωνία, το κατά δύναμη.

  Εκτός από ελληνικά κόμματα που μπορεί να εκμεταλλεύονται άκριτα μια κατάσταση (άκρα αριστερά/άκρα δεξιά) μπορεί να υπάρχουν και ξένες δυνάμεις που να θέλουν τη διάρρηξη των ομαλών μέχρι στιγμής σχέσεων της Ελλάδας με τον αραβικό μουσουλμανικό κόσμο ... για δικούς τους σκοπούς ...

  Εμείς σαν Έλληνες δεν πρέπει να πέφτουμε σε λούμπες. Δεν είμαστε ούτε Λίβανος, ούτε Ισραήλ ... , στην ΕΕ είμαστε.

 43. Zήτα avatar
  Zήτα 25/05/2009 20:08:03

  Στο σχολιο μου Νο 24 μετεφερα τις σκεψεις
  για το θεμα καποιας που φαινεται να ξερει πολλα
  αλλα να λεει λιγα.
  Δεν κρυβει ομως οτι θεωρει πιθανο ενα μπαμ στο
  Συνταγμα.
  Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ετσι οπως παει
  το πραγμα σε λιγο τα πτωματα στο Συνταγμα
  θα ειναι περισσοτερα απο τα περιστερια.
  Ανοιγοντας οι ασκοι του Αιολου θα εχουμε
  ξαπλωτους στην σειρα την ημερα στις στασεις
  και τα βραδια λαμπαδιασμενους στα υπογεια της πλατειας Αττικης.
  Να δουμε που θα παει αυτη η κατασταση.

 44. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 25/05/2009 20:08:32

  @αλλενάκι
  Μπράβο. Συνταυτίζομαι με την οπτική σου και την υποστηρίζω.

  @μαύρα και άραχνα
  Εκφράζω την αλλελεγγύη μου προς τον κύριο Ναΐμ Ελγαντούρ και προς τον καθένα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, καταδικάζει τον ιμπεριαλισμό και τους πράκτορές του σε όλο το πολιτικό σκηνικό, εργάζεται υπέρ της αμοιβαίας κατανοήσεως και αλληλοσεβασμού των λαών, είναι αποφασιστικά υπέρ της δημοκρατίας και της ειρήνης, ενάντια στους μηχανισμούς παραγωγής πολέμων και αμοιβαίας εξόντωσης, καταδικάζει την πολιτική σύγκρουσης των πολιτισμών, τις ΗΠΑ και τους λακέδες τους.

 45. ΠΑΣΠΙΤΗΣ avatar
  ΠΑΣΠΙΤΗΣ 25/05/2009 20:30:19

  Είναι φανερό από διάφορα σχόλια του Dubai Expatriate ότι η δεξιά, αμετανόητη όπως πάντα, τείνει να πιστέψει ότι η ΝΔ κατακρημνίζεται γιατί υπάρχει ενεργό "σύστημα πασοκ".
  Για σύστημα δεν ξέρω, ξέρω όμως σίγουρα ότι η ΝΔ έχει κάνει τα πάντα (και ένας θεός ξέρει τι θα κάνει στα τελευταία της) για να έχουμε άλλη μια δημιουργική ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

 46. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 25/05/2009 20:39:03

  σ'ευχαριστώ Μποτίλια, προσπαθώ να σκέφτομαι.

 47. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 25/05/2009 21:06:40

  @45

  Συνέχισε με τη φράση ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΑΣΟΚ, για να τρομάξει ο κόσμος. Βρε μπας και είσαι ΟΝΝΕΔίτης?

  Εγω είμαι φίλε μου πραγματιστής και κρίνω ανάλογα με το πως βλέπω τη δεδομένη ιστορική στιγμή την πολιτική κατάστση. Τώρα επιλέγω Καραμανλή, μπορεί στο μέλλον κάτι άλλο που νομίζω θα εξυπηρετούσε καλύτερα τη χώρα.

  Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν έχω "ταυτότητες μέλους", δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ούτε έχω πάρε-δώσε με δημόσια έργα ή δουλειές, δεν έχω καν συγγενείς και στενούς φίλους που να εργάζονται είτε σε κόμματα είτε στο δημόσιο, είμαι "οικολόγος", χειρίζομαι τις νέες τεχνολογίες, φιλοδυτικός και σε γενικές γραμμές είμαι το "Τάργκετ γκρουπ" που ο ΓΚΑΠ θα ήθελε σφόδρα να ενθυλακώσει, αλλά προς το παρόν του μένουν μόνο οι ΠΑΣπίτες-φερέλπιδες δημόσιοι υπάλληλοι.

  Δεν πειράζει σε μια άλλη ζωή ίσως, Γιώργο. Μπορεί και στο Μπουτάν ή στο Θιβέτ παρέα με το Κουνφούκιο...

 48. Zήτα avatar
  Zήτα 25/05/2009 21:47:54

  17-23/5/2009
  ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 1288 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
  ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ 112 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

  O καθε πρεζεμπορος απο εδω και περα οταν
  συλλαμβανονται θα λενε στον μπατσο,
  μην το ακουμπας το φιξακι ειναι τυλιγμενο
  σε φυλλο απο το Κορανι.
  Μετα απο ολα αυτα φιξακι δεν ξανανοιγει.
  ΕΡΩΤΗΣΗ
  -------
  Ξερει κανεις να πει ποσες σελιδες εχει το Κορανι;
  Χρυσες δουλειες θα κανουν τα φωτοτυπαδικα.

 49. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 25/05/2009 22:53:14

  @48
  Από πότε οι πρεζέμποροι τυλίγουν τα φιξάκια; Μάλλον εννοείς τα βαποράκια και τους χρήστες. Και μάλλον, αν κρίνω από το ύφος σου, τους θέλεις στη φυλακή μαζί με όλα τα άλλα αποβράσματα, τους λαθρομετανάσυες και όσους δεν είχαν χρήμα για να πληρώσουν τις κλήσεις της τροχαίας ή το ΙΚΑ του καταστήματός τους.
  1288 άτομα συνελλήφθησαν σε 6 ημέρες! Δηλαδή 184 την ημέρα. Και δεν ανατριχιάζεις που το γράφεις. Να δούμε σε πόσους θα απαγγελθούν κατηγορίες, και πόσοι από αυτούς τελικά θα καταλήξουν να μην ξέρουν για ποιο λόγο έμπλεξαν με ένα ποινικό σύστημα που ξέρει μόνο να ρουφάει ζωές και όχι να τις ασφαλίζει.

 50. Zήτα avatar
  Zήτα 25/05/2009 23:40:17

  @49
  Ο Προεδρος των μεταναστων Μουσουλμανων
  το ειπε καθαρα.
  ΄΄Υποκινητες των επεισοδιων ειναι Ελληνικα
  πολιτικα κοματα.΄΄
  Τοσο θρασος εχει αυτος να ψευδεται και να καταγγελει Ελληνικα πολιτικα κοματα;
  Γιατι αραγε αυτα τα κοματα να θελουν επεισοδια;
  Γιατι αραγε αυτα τα κοματα καταγγελουν τους ελεγχους
  της ΕΛΑΣ στο κεντρο της Αθηνας;
  Υπαρχει εξηγηση.
  Ο μουστακιας χαλαει την πιατσα και υπαρχουν παραπονα στους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ[οχι εκεινους των ΚΟΡΜΙΩΝ αλλα στους αλλους των ΨΥΧΩΝ.]
  Και ετσι οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ οι εργολαβοι της ευαισθησιας φτιαξανε το παραμυθακι με τον ασεβη
  τον ΜΠΑΤΣΟ για να εχουν κατι να λενε και να συμφωνουν οι απανταχου ευαισθητουληδες.
  Aπο την αλλη σταματανε και οι ελεγχοι μετα απο αυτο και την πουλησανε την εκδουλευση να τους
  εχουμε καβατζα να τους βγαλουμε στο δρομο να
  βοηθησουν τα αλλα τα φιλαρακια τους με τα μαυρα
  αμα τους χρειαστουν για καμμια χαμαλοδουλεια.
  ΥΓ
  Επειδη υπογραφεις σαν΄΄οδηγος ΗΣΑΠ΄΄απο ποτε
  ο ηλεκτρικος κανει τερμα ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ;

 51. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 25/05/2009 23:54:18

  @50
  Από τότε που αξιοποιούνται τα λόγια του Ναΐμ για να μαζέψει ψηφαλάκια η ΝΔ, το ΛΑΟΣ και να τη βγούνε ζάχαρη τα καμάρια της Χρυσής Αυγής.

 52. Zήτα avatar
  Zήτα 26/05/2009 00:04:35

  @51
  Για ολα τα αλλα μουγκα ε;;;;;;;;;;;
  Συμφωνω εγω ειμαι ολο το πακετο μαζι.
  Εσυ; Πες μας δεν ειναι ντροπη,η΄ μηπως ειναι.

 53. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 26/05/2009 00:14:32

  @52
  Δεν διαφωνώ ότι το story με τον μπάτσο μπορεί να είναι πλαστό. Αλλά εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι μια κόντρα μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας που θα καταλήγει με σπασμένα παμπρίζ και δεκάδες συλλήψεις (αλήθεια μετά τι;) μπορεί να οφελήσει ψηφοθηρικά οποιονδηποτε άλλον από "όλο το πακέτο μαζί";
  Εγώ να δεχτώ ότι ο Ναΐμ αναφέρεται στο ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο σε πληροφορώ με αφήνει παγερά αδιάφορο εκλογικά). Δώσε μου όμως και εσύ ένα πειστικό κίνητρο. Πειστικότερο από την επιχειρούμενη συσπείρωση των φοβισμένων γύρω από την κεντροδεξιά (στην καλύτερη περίπτωση).
  [Ελπίζω να μπορείς να ανταποκριθείς σε τέτοιο επίπεδο συλλογισμού και να μην αρχίσεις πάλι τις περιγραφές για κινήσεις με το ένα χέρι και τα δυο χέρια κλπ). Περιμένω αν και με νύστα.

 54. Zήτα avatar
  Zήτα 26/05/2009 00:43:49

  @53
  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
  Υπαρχει εξηγηση.
  Ο μουστακιας χαλαει την πιατσα και υπαρχουν παραπονα στους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ[οχι εκεινους των ΚΟΡΜΙΩΝ αλλα στους αλλους των ΨΥΧΩΝ.]
  Και ετσι οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ οι εργολαβοι της ευαισθησιας φτιαξανε το παραμυθακι με τον ασεβη
  τον ΜΠΑΤΣΟ για να εχουν κατι να λενε και να συμφωνουν οι απανταχου ευαισθητουληδες.
  Aπο την αλλη σταματανε και οι ελεγχοι μετα απο αυτο και την πουλησανε την εκδουλευση να τους
  εχουμε καβατζα να τους βγαλουμε στο δρομο να
  βοηθησουν τα αλλα τα φιλαρακια τους με τα μαυρα
  αμα τους χρειαστουν για καμμια χαμαλοδουλεια.

 55. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 26/05/2009 00:55:16

  @54
  ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE;
  τς τς τς.
  Καλά λένε ότι εσείς οι ακροδεξιοί δεν σέβεστε τίποτα...
  Δεν τα κάνεις τώρα και πιο λιανά; (εκτός αν θέλεις να μιλάμε σε στυλ: τσάκο μια πεντακονάρα να την κάνεις γαργάρα τη δουλειά).

 56. petros avatar
  petros 26/05/2009 12:11:48

  Το πρώτο επίσημο τζαμί λειτουργεί εδώ και καιρό στην Αθήνα.Δείτε,

  http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=811603&lngDtrID=244


  http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=22.06.2007,id=45124756

 57. Σαος avatar
  Σαος 26/05/2009 13:56:55

  http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20090526/54.jpg

 58. Σχολιαστής avatar
  Σχολιαστής 26/05/2009 19:08:27

  Οι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι ό,τι πιο καθυστερημένο κυκλοφορεί με δύο πόδια πάνω στη γη. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσουμε τους φανατικούς από τους αφανάτιστους, προτείνω να τους φορτώσουμε όλους σε καράβια και να τους στείλουμε εκεί από όπου ήρθανε.

 59. οδηγός ΗΣΑΠ avatar
  οδηγός ΗΣΑΠ 26/05/2009 20:06:14

  @59
  Να υποθέσω ότι εσύ πας στα τέσσερα...

 60. Μεχμετ Ιμαμ avatar
  Μεχμετ Ιμαμ 17/06/2009 16:10:40

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ
  ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  «Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ»
  Μη Κυβερνητική Οργάνωση=Non Governmental Organization
  Μη κερδοσκοπικός –διαπολιτισμικός- πολυπολυτισμικός-κοινωνικός φορέας
  Αριθμ. Εγκρ. : 6354/1997
  Αριθμ. Πρωτ.: 9ΠΣ 77/77709
  Αθήνα : 31 Μαΐου 2009

  « ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ »

  Φίλες, Φίλοι και Μέλη της Κοινότητας Μουσουλμάνων Ελλάδας,

  Είναι γνωστό σε όλους πιά (!), ότι τον τελευταίο καιρό ορισμένοι κύκλοι θέλησαν να δημιουργήσουν αναταραχές και να εκμεταλλευτούν την Κοινότητα των Μουσουλμάνων Ελλάδας. Για εμάς δεν έχει σημασία, εάν είναι εξωτερικοί ή εσωτερικοί, εκείνο που έχει σημασία είναι, ότι είναι εγκάθετοι, μουνάφικ (: διπλοπρόσωποι), προδότες, τραμπούκοι, τυχάρπαστοι, τυχοδιώκτες… Λες και δεν γνωρίζουμε την ιστορία μας, την ύπαρξη μας, τις ίντριγκες και τις μεθοδεύσεις τους.

  Αυτοί οι κύκλοι άμεσα ή έμμεσα ζήτησαν να προβάλλουν τον εαυτό τους και τα ατομικά τους συμφέροντα, μέσα από ανύπαρκτα θέματα και ψέματα… άσχετα εάν έπεσαν στην παγίδα τους ορισμένοι πρόεδροι συλλόγων μας, σκοπό έχουν να καπελώσουν το δίκαιο αγώνα μας, να μας ενοχοποιήσουν, λες και οι Μουσουλμάνοι της Ελλάδας είναι τα τούβλα μιας οικοδομής και θέλουν μαστόρους εξωγήινους ή βαλτούς, να μας αναδείξουν ως φονταμενταλιστές, προκειμένου να προωθήσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα σε βάρος μας, να μας στοιχειώσουν, να δημιουργήσουν τετελεσμένα, να μας διασπάσουν εσωτερικά, να δημιουργήσουν πόλωση μεταξύ των Χ.Ο. πολιτών και Μουσουλμάνων .

  Αυτοί οι κύκλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και το Ιερό μας Βιβλίο, που είναι το Κοράνιο, για το σκοπό τους. Αυτό μας δείχνει καθαρά, πόσο επικίνδυνοι είναι και τι αποσκοπούν, για εμάς και χωρίς εμάς. Οι κύκλοι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερά, αλλά ούτε όσια, όπως, δεν έχουν και τον ιστό του Ισλάμ μέσα τους. Επομένως, οι κύριοι αυτοί δεν ανήκουν ούτε στο « Ίννελ Μιοϋμινούνε Ίχβετουν », αλλά ούτε στο « Ελκιούφρου Μίλλετουν Βάχιδουν ». Γι’ αυτούς, τι θέση έχουν ανάμεσά μας, ο καθένας μας μπορεί να δώσει τον αυτοπροσδιορισμό από μόνος του. Χρειάζεται μια ματιά στην ιστορία του Ισλάμ μόνο.

  Επίσης, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ακόμα και με το διάβολο είναι σε θέση να συνεργαστούν, όπως, υποταγή σε αναρχικές-εξτρεμιστικές ομάδες, πολιτικοποίηση του Πιστεύω μας και της ένταξής μας στην απομόνωση και τη γκετοποίηση. Όλα αυτά είναι αντίθετα με το «Πιστεύω» του Ισλάμ και την ύπαρξη μας. Στο Ισλάμ δεν υπάρχει δογματισμός, ούτε δίνεται δικαίωμα στην εκμετάλλευση οποιαδήποτε μορφής.

  Μετά απ’ όλα αυτά, που είδαμε-ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθε η ώρα να πούμε «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που αντιστάθηκαν απέναντι στους δυνάστες, τους εκμεταλλευτές και τους βρώμικους κύκλους. Αυτοί οι άξιοι άνθρωποι είναι το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μουσουλμάνων Ελλάδας, η Επιστημονική Ομάδα της «Φιλότητας», οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και των Συλλόγων μας, οι Εκπρόσωποι των Παροικιών, οι μεταφραστές μας και όποιοι συμβάλλανε στην αποκλιμάκωση της κρίσης και της πόλωσης στον τόπο μας.

  Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Σύνδεσμο Μουσουλμάνων Ελλάδας. Ευχαριστίες εκφράζονται ακόμη στα Μ.Μ.Ε. που πρόβαλλαν τις απόψεις μας ως έχουν και δεν τις αλλοίωσαν, όπως κάποιο άλλοι, στο βωμό συμφερόντων.

  Διότι αυτοί οι άλλοι ( τα Μ.Μ.Ε. και οι κύκλοι ), γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, έχουμε πάρει θέσεις, για όλα τα θέματα ζητήματα που αφορούν εμάς (τους Μουσουλμάνους ) από την ίδρυση (1997) μας μέχρι σήμερα. Σε όποιο Υπουργείο και να πάτε θα βρείτε αιτήματα μας και από το 2002 που ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, έχουμε καταθέσει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και το ΥΠ/ΕΣ, όπως το «Σχέδιο Ολοκληρωμένης Δράσης, για τους Ημεδαπούς και Αλλοδαπούς Μουσουλμάνους» που περιλαμβάνει το σύνολο των προβλημάτων μας και τις λύσεις που προτείνουμε.

  Είναι γνωστό μετά το 2006 κάθε χρόνο βγάζουμε τις ετήσιες εκθέσεις μας. Όμως, να είναι σίγουροι ότι το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν σε βάρος μας, θα αποτύχουν, όπως αποτύχανε και τώρα. Διότι καίγοντας ένα Χώρο Λατρείας μας, είμαστε σε θέση να δημιουργήσαμε δέκα και χωρίς τη βοήθεια κανενός. Εμείς πιστεύουμε στο Θεό και στην θέληση Του. Αιτήσεις και καλέσματα τέτοια δεν δεχόμαστε, ας το καταλάβουν πιά!

  Επίσης, ποιος τους είπε ότι δεν γνωρίζουμε το αυτονόητο και ότι τους χρειαζόμαστε για δεκανίκια. Τέτοιο θέμα δεν υπήρχε, αλλά ούτε πρόκειται να υπάρχει. Τα δικαιώματα μας είναι καταχωρημένα από το Σύνταγμα της Χώρας μας και είναι καιρός να μπει σε εφαρμογή, προκειμένου να δοθεί τέλος στην ομηρεία μας. Ουδείς αμφισβητεί ότι είμαστε η «δεύτερη» και «αναγνωρισμένη» Θρησκεία σ’ αυτό το τόπο.

  Εμείς πιστεύουμε στη Δημοκρατία και μέσα σε μια Δημοκρατία πάντοτε υπάρχουν λύσεις, αρκεί να τις θέλουν, ώστε να επικρατήσει ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια προς την άλλη πλευρά. Αυτοί που δεν επιθυμούν τη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων δεν είμαστε εμείς κατά κύριο λόγο, αλλά μέρος της Διοικούσας Ομάδας, της «κυρίαρχης ομάδας», όπως λέγεται. Αν και κάτω από τις επικρατούσες συνθήκες, δεν ξέρουμε ποιος πια κυριαρχεί στον κόσμο, αν όχι η αδικία κατά των «μη εχόντων». Οι «κύκλοι της σκιάς» στο βωμό της ταπείνωσης μας, δεν διστάζουν να καταπατούν ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα της Χώρας μας, όπως και την ειρηνική συνύπαρξή μας στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης.

  Όμως, εμείς θα επιμείνουμε στις απόψεις μας και θα κερδίσουμε αυτά που μας ανήκουν. Διότι είναι πανανθρώπινο δικαίωμα μας και μέσω «βρώμικων» κύκλων δεν τα θέλουμε και να μείνουν μακριά μας, όπως και η προσφορά τους. Με το «Πιστεύω» μας, που είναι το Ισλάμ, δεν μπορεί να παίξει κανένας, αλλά ούτε μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε ως άλλοθι, γι’ αυτά που βλέπουμε και ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες.

  Ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, δεν θέλουμε να είμαστε πεδίο απασχόλησης, έρευνας και δεύτερης διαλογής, αλλά ούτε θέλουμε πινακίδες , διότι είμαστε οι «Άλλοι» της διπλανής πόρτας.

  Εκ μέρους του Δ.Σ. της «Φιλότητας»

  Ο Πρόεδρος Το Μέλος


  Μεχμέτ Ιμάμ Γιουσούφ Ε. Αχμάντ
  Οικονομολόγος-Ερευνητής Εκπρόσωπος Ιρακινών στην «Φιλότητα»
  Κεντρικά: Βουρδουμπά 19/Α, 11145, Κάτω Πατήσια, Αθήνα. Τηλ./φαξ: 210-2022662, 697-5508554 e-mail: filotita@mail.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.