#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/11/2010 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι "κακές στιγμές" του ΒΗΜΑτος που ήταν οι ….καλύτερες για τον ΣαμαράΓράφουμε αλλού για όσα πέτυχε ο Αντώνης Σαμαράς στον ένα χρόνο ηγεσίας του στη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα χρειαζόταν να αναφερθούμε περισσότερο, αφού το γεγονός και μόνο ότι όλοι οι Μνημονιακοί βάλουν εναντίον του αποτελεί απόδειξη ότι “πάει καλά”, αλλά δεν αντέχουμε στον πειρασμό να αναφερθούμε στην ένδεια επιχειρημάτων των πολιτικών αντιπάλων του.  Παράδειγμα σημερινό άρθρο στο εναπομείναν ΒΗΜΑ με τον τίτλο “Οι κακές στιγμές του πρώτου χρόνου” (σελ Α25). Όπου χωρίς καμία απολύτως επιχειρηματολογία αναφέρονται τα εξής, μεταξύ άλλων, ως «κακές στιγμές του Σαμαρά»:

1. Θεωρία εκμηδενισμού διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ.

Απάντηση: Δείτε σχετικά τον πίνακα που δημοσιεύουμε στο τέλος

2. Επίκληση ολικής επαναφοράς ΝΔ.

Εγώ θα το αποκαλούσα όχι μόνο “ολική επαναφορά”, αλλά πρωτοφανές θαύμα.

3. Διαγραφή Ντόρας Μπακογιάννη

Αυτό κι αν τους πόνεσε

4. Διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών.

Μάλλον ξέμειναν από ερμηνευτικά λεξικά στο εναπομείναν ΒΗΜΑ, λόγω οικονομίας. Οι «διαγραφές» λέγονται «αποφασιστική ηγεσία» (άλλο θαύμα για τη ΝΔ). Οι «ανεξαρτητοποιήσεις» λέγονται «μας έβαλε η Ντόρα να φύγουμε». «Διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσεις» μαζί λέγονται ιδεολογικό ξεκαθάρισμα και δυνάμωμα.

5. Καταψήφιση του Μνημονίου

χα χα χαααααα

6. Σχέσεις ουδετερότητας με τον Καραμανλή

Ρωτήστε τον Αντώναρο, δεν μπορώ να τα ξέρω όλα7. Ψυχρότητα της ΝΔ με το ΕΛΚ

Φαίνεται στην φωτογραφία. Δείτε κι εδώ για την πρόσφατη συμμετοχή του Σαμαρά στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για να μην κουράζομαι: http://www.antinews.gr/?p=68700

8. Διαγραφή Ρουσόπουλου και Βουλγαράκη στο πεζοδρόμιο της Ρηγίλλης

Από τις καλύτερες στιγμές του Σαμαρά που δυστυχώς δεν επανελήφθησαν. Οφείλω ωστόσο να αναγνωρίσω ότι το Συγκρότημα στηρίζει τους φίλους του.

Άντε παιδιά, περαστικά σαςΑδέξιος Δεξιός
ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 28/11/2010 11:33:39

  Βάλτε ΌΛΟΙ ένα χεράκι να κλείσει και η κυριακάτικη έκδοση της πατσαβούρας να καθαρίσει ο τόπος από τον Οργανισμό του ψεύδους που κατοικοεδρεύει στη Μιχαλακοπούλου.

 2. tiramola avatar
  tiramola 28/11/2010 11:48:05

  Σήμερα στο ΒΗΜΑ.
  Μιλώντας ο πρώην υπουργός Οικονομικών (1999-2005) της Γερμανίας, Χανς Αϊχελ, τονίζει:
  «Αυτό που συντελέστηκε το 2009- όταν πριν από τις εκλογές η κυβέρνηση έλεγε ότι το έλλειμμα είναι 6,4% ενώ αμέσως μετά αποδείχθηκε ότι ήταν 13,6% και ύστερα μάλιστα από την πρόσφατη διόρθωση της τρόικας 15,4% του ΑΕΠ- δεν είναι πια τέχνασμα, είναι καραμπινάτη απάτη».

  • Λεωνίδας avatar
   Λεωνίδας @ tiramola 28/11/2010 12:05:18

   Χιλιοπαιγμένο και εξαντλημένο το θέμα εδώ μέσα.

   Είπαμε το 6,4% ίσον πρόβλεψη, με προϋποθέσεις συμμαζέματος, αλλά μας προέκυψε ο λεφτά υπάρχουν και όχι αυτός που είχε εξαγγείλει συμμάζεμα.

   Οι προσθαφαιρέσεις δαπανών εσόδων το τελευταίο τρίμηνο του 2009 από τους παρασινοκουτοπόνηρους προς διαμόρφωση "υψηλού" ελλείμματος το 09 και "χαμηλού" το 10 επίσης εξαντλημένο θέμα.

   Ο μηρυκασμός των ίδιων και των ίδιων είναι για τους χάχολους των καναλιών και των πράσινων καφενείων. Τελεία και παύλα.

   • tiramola avatar
    tiramola @ Λεωνίδας 28/11/2010 12:12:22

    Ε, και το "λεφτά υπάρχουν" πρόβλεψη ήταν.

    • Orestios avatar
     Orestios @ tiramola 28/11/2010 12:19:18

     χαχαχαχαχαχαχαχα
     Έλα ρε τιραμόλα!
     Μην υποτιμάς τόσο πολύ τον εαυτό σου.

    • Επώνυμος avatar
     Επώνυμος @ tiramola 28/11/2010 12:33:42

     Όοοοοχι. Το λεφτά υπάρχουν ήταν διαπίστωση.

     Όσο για τα υπόλοιπα, η απάτη είναι όλη δική σας με το τεχνητό φούσκωμα του ελλείμματος. Πρόσφατα εξηγούσα σε Γερμανό φίλο μου, εξαιρετικό γνώστη της κατάστασης στην Ευρώπη (όχι όποιον κι όποιον) ορισμένα από τα πολύ τρίβιαλ που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ και τραβούσε τα μαλλιά του. Δεν μπορούσε να το πιστέψει πόσο δούλεμα (αρνητικό εις βάρος της Ελλάδας) έχει ρίξει το ΠΑΣΟΚ στην Ευρώπη.

     Κι εσείς κοκορεύεστε ότι είστε τάχα μου καλύτεροι, ενώ εσείς είστε οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ καταστροφείς της Ελλάδας. Κανονικό καρκίνωμα, το οποίο έχει πλήξει, τώρα πια, ζωτικά όργανα και αν δεν σας εγχειρήσουμε-αποβάλουμε σύντομα, πάμε προς θάνατο...

     Τιραμόλα, σου αφιερώνω το σημερινό άρθρο του Strange. Εσένα σκεφτόμουν όταν το διάβαζα.

    • danaos avatar
     danaos @ tiramola 28/11/2010 12:41:18

     Aχ βρε Τιραμόλα τι τραβάει η ψυχούλα σου!
     "Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
     Αβραάμ Λίνκολν

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ tiramola 28/11/2010 14:05:42

     Το "λεφτά υπάρχουν" ήταν καραμπινάτη απάτη.

    • Μετανάστης στη χώρα μου avatar
     Μετανάστης στη χώρα μου @ tiramola 28/11/2010 16:23:23

     Και το "βαλε τα νοσοκομεία μέσα" ενώ όλοι -ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ- τα είχαν "έξω" δυνατότητα πρόβλεψης ΗΤΑΝ. Ενώ τώρα -που γονυπετής εκκλιπαρείς τους δανειστές- δεν υπάρχει πλέον τέτοια δυνατότητα, υπάρχει το "εμεις θα σε γ.... κι εσύ θα προσκυνάς". Έτσι;

    • Hase avatar
     Hase @ tiramola 28/11/2010 22:24:27

     Μαλλον παλι κονομησες Τιραμολακο.

  • anonymous avatar
   anonymous @ tiramola 28/11/2010 12:31:37

   Αν και σε θεωρώ κακόπιστο φανατικό ΠΑΣΟΚο ανεπίδεκτο διαλόγου και σχολιασμού θα απαντήσω στον Άιχελ.

   Κατ' αρχάς ο Άιχελ κατηγορείται σήμερα στη Γερμανία επειδή επέτρεψε την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ με πλαστά ΣΗΜΙΤΟστοιχεία. Νιώθει λοιπόν την ανάγκη να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
   Πάμε τώρα στην ταμπακιέρα Νο 1. Μας λέει ψέματα ότι τα στοιχεία είναι πλαστά ενώ έχουν αποδειχθεί οι αλχημείες κι ενώ η ΝΔ από το 2004 έκλεινε τις τρύπες του ΣΗΜΙΤΟσυστήματος. Δε μας λέει ότι έβαλαν την Ελλάδα με πολιτικά κριτήρια στην ΟΝΕ για να ενισχύσουν τις εξαγωγές τους και ότι μέχρι τώρα από την ΟΝΕ έχουν βγάλει εμπορικό πλεόνασμα άνω των 100 δις Ευρώ.
   Πάμε τώρα στην ταμπακιέρα Νο 2. Μας μιλάει για τις ευθύνες του ΚΚ του Β'. Ο ΚΚ ο Β' κάλεσε το Μάρτη του 2009 στο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς και ζήτησε συναίνεση σε μέτρα. Εισέπραξε:
   α) Εκβιαστικές εκλογές το Μάρτη του 2010 λόγω ΠτΔ.
   β) Το κάψιμο της Αθήνας με το Κοράνι
   γ) Το διασυρμό της αστυνομίας με το δολοφονημένο βιαστή Πακιστανό που τον σκότωσαν οι δικοί του διότι βίασε έναν άλλο Πακιστανό και τα φόρτωσε στην αστυνομία.

   Πάμε τώρα στα οικονομικά: Η ΝΔ είχε ξεκαθαρίσει ότι αν έμπαιναν όλα τα έσοδα που είχε προϋπολογίσει κι ελαμβάνονταν μέτρα έλλειμμα θα έκλεινε περί το 8%. Αυτό ήταν προσέγγιση. Δεν ήταν σαφές στοιχείο διότι δεν είχε κλείσει ο χρόνος. Αντ αυτού ήρθατε εσείς με το σλόγκαν λεφτά υπάρχουν και μας έλεγες στα σχόλια ότι ο ΚΚ έφερνε την καταστροφή και ΓΑΠ θα το πάλευε και πήρατε τις εκλογές.
   Αμέσως κόψατε έσοδα, δώσατε ένα δις σε σκηνίτες λάθρο, μεταφέρατε έσοδα στον επόμενο χρόνο και συνυπολογίσατε στο έλλειμμα τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ. Τι να σου κάνει και το έρημο το έλλειμμα; Μετά φταίει ο ΚΚ. Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ. Κι εσείς και ο ψεύτης ο Άιχελ. Αυτός όμως έχει ένα ελαφρυντικό. Θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του έστω και με ψέματα. Εσείς ήσασταν εγκληματίες.

   Επίσης και κάτι που δε θα σου το πει κανείς άλλος αλλά θα σου το πω εγώ. Με δεδομένο ότι επί ΚΚ καιγόταν η Αθήνα κάθε μέρα ενώ τώρα δεν κουνιέται φύλλο σου λέω ευθέως ότι σας θεωρώ δικτάτορες. Έχετε οργανώσει και διαθέτετε παρακρατικό μηχανισμό τον οποίο ενεργοποιείτε κατά το δοκούν. Αυτό φίλε μου το λένε συνταγματική εκτροπή και μετά τη συνταγματική εκτροπή έπεται ο Κορυδαλλός με τις ίδιες ποινές των Απριλιανών και την έκτισή τους στα ίδια κελιά.

  • Petros avatar
   Petros @ tiramola 28/11/2010 12:39:52

   «Η πιο καραμπινάτη απάτη» είναι αυτή που σχεδίασαν από κοινού αυτός που επικαλείσαι ο Χανς Αϊχελ με τον Σημιτάκο και τον ΓΑΠ υπουργό του :

   «Στο συνέδριο του συντηρητικού κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης η κ. Μέρκελ επιτέθηκε στον προκάτοχό της, σοσιαλδημοκράτη Καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ και στον υπουργό Οικονομικών του Χάνς Άιχελ, για την απόφασή τους να επιτρέψουν την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.»
   από ΑΠΕ - ΜΠΕ
   Hμερομηνία : 15-11-10

  • διηνεκης avatar
   διηνεκης @ tiramola 28/11/2010 13:07:16

   μαλλον πινοκιο σε λενε

  • ένας Άμλετ avatar
   ένας Άμλετ @ tiramola 28/11/2010 13:17:14

   Ας είναι ελαφρύ το ΠΑΣΟΚ που θα σκεπάσει το ΒΗΜΑ…

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ tiramola 28/11/2010 14:11:09

   Φίλε τιραμόλα εγώ εδώ και καιρό το γράφω και το ρωτώ: το έλλειμμα του 2009 ήταν 13,4 τον Οκτώβριο ή τον Δεκέμβριο του 2009;
   Γιατί όσο και αν θέλουν ορισμένοι να το ξεχάσουν κάποιοι κυβέρνησαν το 2009 τους 3 τελευταίους μήνες , μοιράζοντας μάλιστα χρήματα και συνεδριάζοντας για να εφαρμόσουν το οικονομικό προεκλογικό πρόγραμμά τους.
   Το ξεχνάμε όμως.
   ΟΚ
   Το 13,6 που έγινε 15,4 ήταν πάλι λάθος σε μέτρημα; Λάθος στο τι υπολογίζουμε; πλαστά στοιχεία;
   Πρόσεχε την απάντηση γιατί δημιουργεί όχι μόνο άλλοθι αλλά και συνενόχους...

   ΥΓ

   εγώ δεν θα δικαιολογήσω κανένα μιλώντας για τα swaps και τα χρέη τα κρυφά που δεν αποκαλύπτει η ΕΕ έχω μόνο απορίες:
   Τι έλεγες όταν ο Αλογοσκούφης (που τον έβριζα όπως αντίθετα από εσένα βρίζω και τον Παπακωνσταντίνου) έβαζε φόρους και μείωνε το διαθέσιμο εισόδημα;
   Τι έλεγε για το συνταξιοδοτικό το 2008 ή τον Πειραιά;
   Τι θα έλεγες αν η ΝΔ έπαιρνε αυτά τα μέτρα;

   Αλλά μην το κάνουμε ..γηπεδικό μια ερώτηση μόνο:.... όταν από το βήμα της Βουλής ο κάθε Παπουτσής κατακεραύνωνε τον κάθε Σαχινίδη και τον εγκαλούσε να "...θυμάται ποιο κόμμα είναι κυβέρνηση" μιλάμε για το ίδιο Υ Συμβούλιο; ή οι απόψεις αλλάζουν ανάλογα με την καρέκλα που επανατοποθετείται ο κάθε κώλος;
   Γιατί και το δούλεμα έχει όρια εκτός αν κάποιοι σκέφτονται με το παχύ έντερο οπότε ...μαζί τα φάγαμε.

  • sanderson avatar
   sanderson @ tiramola 28/11/2010 19:42:49

   Ο προϋπολογισμός που άφησε το μπασοκ το 2004, προέβλεπε έλλειμμα 1,2%. Μετά την τελευταία αναθεώρηση, τον 10/2005, έφτασε στο 7,5%. Αυτό σημαίνει ότι το μπασοκ υπολόγιζε έλλειμμα έξι φορές μικρότερο του πραγματικού. Αυτό απλά για ένα μέτρο σύγκρισης, της ισχυρής Ελλάδας του τάπερμαν.

 3. pistos avatar
  pistos 28/11/2010 11:59:20

  Αδέξιε!
  Και καλά απαλλαγήκαμε από το καθημερινό...
  Αυτά τα μέσα της παραπληροφόρησης πρέπει να απαξιωθούν τελείως στα μάτια της κοινής γνώμης, μήπως και βάλουν μυαλό οι ιδιοκτησίες(!!!).
  Δεκαετίες τώρα ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις, επιβάλλουν αποφάσεις σύμφωνα με τα προσωπικά-επιχειρηματικά συμφέροντά τους, διαμορφώνουν νοσηρό πολιτικό κλίμα, απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα με τη λογική του όλοι τα ίδια είναι, όλοι είναι διεφθαρμένοι, όλοι τα παίρνουν κλπ.
  Μ' αυτό τον τρόπο, επίσης, αδυνατίζουν τον πολιτικό ιστό της χώρας και οδηγούν τη χώρα, όπως αποδεικνύεται σε μαρασμό, παρακμή και διχασμό.
  Αυτή κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η αλήθεια.
  ΤΑ MEDIA της Ελλάδος...
  ...Τελικά ούτε ο Χατζηδάκης θα τους σώσει!

 4. Δεξιός avatar
  Δεξιός 28/11/2010 12:19:31

  Ευτυχώς που έρχονται οι Γερμανοί να μας πούνε πόσο "απατεώνες" είμαστε! Αλήθεια, ξέρει ΣΗΜΕΡΑ το ΠΑΣΟΚ πόσο είναι το έλλειμμα του 2010; 9.4%, 9.8%, 10%, ή θά 'ρθει πάλι η Τρόικα να το αναθεωρήσει στο 1000%? Από τη μια μεριά δεχόμαστε άκριτα ότι μας πούνε οι Γερμανοί, την ίδια στιγμή που μας βρίζουν και από την άλλη κατηγορούμε οι ίδιοι τους εαυτούς μας διότι "δε συνεμορφώθημεν προς τας υποδείξεις"! Αυτό αποδεικνύει πέραν παντός άλλου επιχειρήματος ότι είμαστε λαός υποτελών. Το αναμάσημα των λεγομένων των επικυριάρχων δεν προσδίδει στον αναμασούντα τίποτε περισσότερο από το χαρακτηρισμό της αντιστοιχία με τους δοσίλογους και τους συνεργάτες των δυνάμεων Κατοχής της δεκαετίας του '40.
  Αλήθεια, θα μας εξηγήσει κάποιος πώς το 13.6% έγινε 15.4%; Άνοιξαν κάποιο κρυφό ντουλάπι του Καραμανλή στο Μαξίμου, για το οποίο δεν έβρισκε τα κλειδιά ο ΓΑΠ τόσον καιρό, και ξεπήδησε το επιπλέον; Και τί μας εξασφαλίζει ότι μετά από κανά μήνα δε θα βρουν κι άλλο και το έλλειμμα του '09 θα φθάσει στο 20%; Απλώς και μόνο για να κατηγορούν τον Καραμανλή ως απατεώνα;
  Αλήθεια, κε Παπακωνσταντίνου, πόσο είναι το έλλειμμα του '10; 7.5%, 9.4%, 10%; Πότε θα μας το πουν οι πρώην υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας μέσα από το ΒΗΜΑ; Μήπως να το παίξουμε στο Στοίχημα του φίλου σας του Κόκκαλη; Τί απόδοση δίνει σε καθένα;

  • χρυσηίς avatar
   χρυσηίς @ Δεξιός 28/11/2010 12:24:08

   Μήπως βιάζεστε ? δεν τελείωσε το έτος

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ χρυσηίς 28/11/2010 12:34:32

    Γιατί, στις 2 Οκτωβρίου του 2009 είχε τελειώσει το έτος;

 5. χρυσηίς avatar
  χρυσηίς 28/11/2010 12:35:45

  συσσωρεύτηκε τόσο ελειμμα μέσα σε 3 μήνες ?

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ χρυσηίς 28/11/2010 12:41:33

   Τα έχουμε απαντήσει όλα αναλυτικότατα. Δες εδώ:

   http://www.antinews.gr/?p=39810

   και εδώ:

   http://www.antinews.gr/?p=64953

   Χώρια που η κατάρρευση των εσόδων το 2009 έγινε στο τέταρτο τρίμηνο του 2009, που ήταν τρίμηνο του "ικανού" ΓΑΠ - τα προηγούμενα με τον "ανίκανο" Καραμανλή είχαν πάει πολύ καλύτερα.

   Τις εξυπνάδες να τις πουλήσετε αλλού, που σας παίρνει.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ χρυσηίς 28/11/2010 13:14:36

   Το ελλειμμα δεν μετραται σε on line χρονο.Iσως να γινει και αυτο καποτε αλλα δε γινεται τωρα.Τα τελικα στοιχεια βγαινουν την ανοιξη του επομενου χρονου και μεχρι τοτε ολα ειναι εκτιμησεις.

 6. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/11/2010 13:15:11

  Η καλυτερη παντως στιγμη του 2010 ηταν χθες που εκλεισε το Βημα.

 7. tiramola avatar
  tiramola 28/11/2010 13:19:35

  Ναι, και η μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον της δημοσιογραφίας είναι ο Ελεύθερος Τύπος....

  • ΑΡΚΑΣ avatar
   ΑΡΚΑΣ @ tiramola 29/11/2010 00:36:23

   Αγαπητέ μου, δεν υπάρχει πλεόν Τύπος στην Ελλάδα. Υπάρχουν μόνο φερέφωνα της διαπλοκής και της εντολοδούχου επί πληρωμής είδησης.

 8. Κώστας avatar
  Κώστας 28/11/2010 14:23:54

  "Για το 2000 όμως υπάρχουν μόνο φήμες και εικασίες, όχι αποδείξεις, ότι έγινε όντως απάτη"...λέει ο απίθανος Άιχελ...
  Βέβαια ο κονδυλοφόρος του Βήματος ξέχασε να τον ρωτήσει για αυτά εδώ(και βέβαια δεν κρίνει σκόπιμο να τα διαβάσουν οι χαχόλοι αναγνώστες):

  "Επικαλούμενος τον κίνδυνο αναστάτωσης στις αγορές, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Ζαν Κλοντ Τρισέ, αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει εκθέσεις στελεχών της τράπεζας σχετικά με το πώς χρησιμοποίησε η Ελλάδα τα swaps, το 2001, ώστε να μειώσει τεχνητά το δημόσιο χρέος της."
  http://www.skai.gr/news/finance/article/155873/trise-ohi-sti-dimosiopoiisi-ton-swaps-/


  "The government didn’t originally disclose the swaps, which were designed to help it comply with the deficit and debt rules it agreed to meet when it joined the euro in 2001. Eurostat, the EU’s statistics agency, is still trying to work out how Greece hid the deficit..."
  http://www.bloomberg.com/news/2010-11-05/ecb-rejects-request-for-files-on-greek-derivative-use-cites-acute-risks.html

 9. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/11/2010 14:56:33

  Eδω ομως οφειλεις να καταγγειλεις και τον Καραμανλη που αφησε τον παρακρατικο μηχανισμο ανενοχλητο και αυτο δεν ξεκινησε το Δεκεμβριο αλλα απο το 2004.
  Απο τοτε οι αναρχικοι ξεκινησαν επιθεσεις σε αστυνομικα τμηματα -που φυσικα τωρα δε γινονται- και καταστροφες σε διαφορα παρτυ και η ΝΔ εκανε το κοροιδο για να τα εχει καλα με την αριστερα.Κατι πηγε να πει μονο ο Πολυδωρας και αμεσως του εβαλαν παγο.
  Αυτα ομως δεν ισχυουν για το παρον αλλα και για το μελλον.Ο παρακρατικος στρατος παραμενει σε εφεδρεια και η ΝΔ σιωπα.Μονο για καταργηση του ασυλου ειπε καποια φορα.Αν δεν καταγγελθει η βια της ακρας αριστερας στα ισια δεν αλλαζει τιποτα.
  Χαρακτηριστικο της υποκινουμενης καταστασης ειναι οτι σταματησαν τελειως οι επιθεσεις στα βιβλιοπωλεια του ΛΑΟΣ μολις αυτο ψηφισε το μνημονιο.
  Εαν η ΝΔ δε δηλωσει οτι αν ξαναγινει κυβερνηση και οι αριστεριστες επιχειρησουν νεο Δεκεμβρη θα αντιμετωπισθουν δια πυρος και σιδηρου και θα θεωρηθουν υπευθυνα και τα κομματα που θα τους καλυψουν δε γινεται τιποτα.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ψυχραιμια 28/11/2010 19:45:02

   Ψυχραιμία δε θα καταγγείλω τον Καραμανλή. Κι εγώ θα την πάταγα. Θα με έπιαναν απροετοίμαστο. Δεν περίμενα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα τόσο οργανωμένο και τόσο αδίστακτο. Τώρα βλέποντας τις κινήσεις τους αξιολογώ τα πράγματα διαφορετικά.

   Εκείνο που θα πω είναι το εξής:
   Αν η ΝΔ:
   1) Δεν εντοπίσει τους εγκεφάλους και δεν τους βάλει φυλακή, (Σαφώς και υπάρχει αρχηγός, κεντρική καθοδήγηση και σχεδιασμός)
   2) Δε διαλύσει με κάθε τρόπο αυτό το μηχανισμό, (Μάλλον πρόκειται για μηχανισμό που είναι οργανωμένος με συνωμοτικά κριτήρια και χρήζει ανάλογης αντιμετώπισης)
   δεν πρόκειται να κυβερνήσει ποτέ. Αυτός είναι ο εχθρός. Δηλώσεις δεν αρκούν.

 10. Aggelos avatar
  Aggelos 28/11/2010 15:34:45

  Ειδατε σημερα το πρωι τη Νετ,,που ειχε το Σωμεριτη?
  καταλαβα τωρα γιατι εμπαθεια μιλαμε..

 11. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 28/11/2010 15:44:24

  ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
  ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ 2009 ,ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ?
  ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ
  ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΟ
  ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
  Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ . ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ? ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ?

 12. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 28/11/2010 16:40:21

  ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
  ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ 2009 ,ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ?
  ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ
  ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΟ
  ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .
  Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ . ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ? ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ?

 13. Ραβινος avatar
  Ραβινος 28/11/2010 17:23:17

  Κοντος ψαλμος αλληλουια!Οι πρωτιες του Σαμαρα εριξαν στα ταρταρα ''το ΒΗΜΑ '' απο κοντα ερχεται η ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ'' {Ας οψεται η ανασα που πηρε με το δανειο της Τρ Πειραιως του Σαλλα } και ακολουθουν '' ΤΑ ΝΕΑ ''.Ολος αυτος ο εσμος των κρατικοδιαιτων εκδοτικων συγκροτηματων που Κυβερνουσαν {νουν } εκμαυλιζοντας τις βουλησεις του λαου καθε φορα που αυτος ηθελε & θελει να εκφρασει ανεπηρεαστος την θεληση του {τελευταιο παραδειγμα το δημοσιευμα για το ''βρωμικο '89'' στα ΝΕΑ με στοχο τις ψηφους των ΚΚΕδων } .Αντιο ΒΗΜΑ & καλη μη επανεκδοση !

 14. nasos avatar
  nasos 28/11/2010 18:56:47

  σήμερα το ΒΗΜΑ έχει συνέντευξη του παγκοσμίως αγνώστου Ζαν-Πολ Φιτουσί,ο οποίος μας λέγει πως για την κατάσταση της Ελλάδας ευθύνονται η Ευρώπη και η.... Νέα Δημοκρατία!
  θα το διάβασε μάλλον στο Marrianne και αυτός,που να ξέρει ο έρμος για τις ταρζανιές του ΠΑΣΟΚ εδώ και τριάντα χρόνια

  πραγματικά αυτή η φυλλάδα,στην προσπάθειά της γλύψει λίγο ακόμη το ΠΑΣΟΚ για λίγα δάνεια και κρατική διαφήμιση,έχει απωλέσει και τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας που διέθετε

 15. βαγόνι avatar
  βαγόνι 28/11/2010 18:58:35

  'Οθεν: όποιος ενοχλεί τον Σαμαρά κατεβάζει ρολά!
  Κάτι σαν "θεία δίκη" δηλαδή!

 16. Τρόχαλος Νικόλαος avatar
  Τρόχαλος Νικόλαος 28/11/2010 21:40:38

  Το συγκρότημα του ΔΟΛ αν έχετε προσέξει πουλά βιβλία και όχι εφημερίδες.
  Σε λίγο δεν κλείσει και θα τελειώνουμε.

 17. agioritis avatar
  agioritis 28/11/2010 23:10:02

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ
  ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ
  ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ
  ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ

  ΚΡΙΜΑ
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΟΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

  • EtsiMareSei avatar
   EtsiMareSei @ agioritis 29/11/2010 03:46:23

   Το κρίμα για τις απολύσεις των εκεί εργαζομένων πέφτει στο λαιμό του εκδοτικού συγκροτήματος και μόνο.
   Βαφτίζεις αβίαστα τις διαπιστώσεις που γίνονται απο πολλούς σχολιαστές σαν "εμπάθεια" .. Σε όποιον βαθμό και αν υπάρχει αυτή όμως, δεν στρέφεται προς τους εργαζόμενους .

   Γενικά, πιστεύω οτι είναι ειρωνικό να χαρακτηρίζεις σκληρούς και απαξιωτικούς τους όποιους χαρακτηρισμούς, αν συνοδεύονται απο σκληρές αλήθειες και εμπειρία πολλών χρόνων (του καθενός)σχετικά με τον απαξιωτικό και ατιμωτικό ρόλο που έχει παίξει η συγκεκριμμένη εφημερίδα στον στοίβο της ενημέρωσης.
   Μερικές φορές είναι απλά τα πράγματα, και κάποιος θα πρέπει να πιεί το πικρό ποτήρι..τόσο απλά.

 18. theod avatar
  theod 29/11/2010 01:51:39

  Γνωρίζετε τη σχέση του Αϊχελ με τη SIEMENS? Eίναι αντιπρόεδρος κι αν γίνει δεκτό ότι δωροδοκούσε για να πουλήσει σκεφτείτε τις συνέπειες αν εφαρμοστεί ο Ευρωπαικός νόμος για το λάδωμα!

 19. Νίκος Α avatar
  Νίκος Α 29/11/2010 08:37:08

  Γιατί χρειάστηκαν δυό βδομάδες για να κυκλοφορήσει αυτός ο αποστομωτικός πίνακας;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.