#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/04/2012 22:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εχθροί της ΔημοκρατίαςΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Β΄ Πειραιά

Γνωστές οι ασθένειες της κολοβής Δημοκρατίας μας. Γι’ αυτό άλλωστε καταντήσαμε σήμερα έτσι. Διαφθορά, διαπλοκή, αναξιοκρατία. Αφελληνισμός της Παιδείας. Δημόσια τάξη στα όρια της κατάρρευσης κι Εθνική Άμυνα σε κρίσιμη κατάσταση. Καταστροφή της παραγωγικής βάσης. Ατιμωρησία των πολιτικών, που πρόδωσαν την χώρα και την λεηλάτησαν, σε άμεση συνέργεια με τους «επιχειρηματίες» του ενός πελάτη, του Λαού. Δημόσια έργα και προμήθειες με κόστος διπλό και τρίδιπλο του πραγματικού. Το υπερβάλλον, η μίζα, το «καπέλο», πήγε στη χώρα που πρόσφερε στην ανθρωπότητα τα ρολόγια με κούκο και το τυρί με τρύπες. Στις ειδυλλιακές Άλπεις, στην χώρα που ιδρύθηκε με την υπογραφή του Ιωάννη Καποδίστρια, εκεί καταλήγουν όλα τα κλεψιμέϊκα της γης από δικτάτορες και σινιέ κλεφτρόνια. Πορτοφολάδες με κουστούμια οι καταθέτες. Από μαύρους λοχίες αρβυλοφύλακες, που έκαναν πραξικόπημα και άραβες «σοσιαλιστές», μέχρι ελληνάρες λαμόγια που αγωνίζονταν κι αυτοί για το «σοσιαλισμό».

Αυτή η βαριά άρρωστη Δημοκρατία μας, έχει εχθρούς, ειλικρινείς και ανειλικρινείς. Η «Χρυσή Αυγή» είναι ειλικρινής. Δεν υποδύονται τους δημοκράτες. Θαυμάζουν την Δικτατορία και τους αξιωματικούς που ήταν οι πρωτεργάτες της. Θαυμάζουν τον Αδόλφο και πιστεύουν ότι εάν είχε κερδίσει τον πόλεμο, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος. Τα λένε φάτσα κάρτα, σηκώνουν και το χέρι τους στον «ρωμαϊκό χαιρετισμό», τον χαιρετισμό του NSDAP, του Μουσολίνι, της Σιδηράς Φρουράς του Κοντρεάνου στην Ρουμανία του Ίον Αντονέσκου και της Ισπανικής Φάλαγγας του Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα. Εφαρμόζουν μιας μορφής στρατιωτική πειθαρχία. Στήνουν μηχανισμούς αλληλεγγύης μόνο για Έλληνες σε γειτονιές, όπως και ομάδες περιφρούρησης για την δημόσια τάξη και συγκρούονται με την αριστερά στο πεζοδρόμιο. Η ρητορική τους, βοηθούσης της κρίσης, μαζεύει οργισμένους κι απογοητευμένους Έλληνες. Αντλούν δημοσκοπική άνοδο από την παρακμή της χώρας και την απελπισία, από την εισβολή και κατάληψη των πόλεων μας από ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Αυτά πιστεύουν, αυτά λένε, αυτά κάνουν. Δεν την πιστεύουν τη Δημοκρατία, γραμμένη την έχουν και της το λένε κατάμουτρα κι αν είχαν την ευκαιρία θα την κατέλυαν για να εφαρμόσουν τις ιδέες τους για ολοκληρωτική διακυβέρνηση.

Υπάρχουν και οι ανειλικρινείς εχθροί της Δημοκρατίας. Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ κι οι «τάσεις» του, μικρές και μεγαλύτερες οργανώσεις που κάνουν κηρύγματα μίσους κατά του Έθνους. Λατρεύουν τον Μολώχ του «κοινωνικού πολέμου». Καρικατούρες νεομπολσεβίκων που επενδύουν κι αυτοί στο χάος. Με την διαφορά ότι αυτοί υποδύονται τους «δημοκράτες». Στα Πανεπιστήμια έχουν εφαρμόσει την πιο ολοκληρωτική λογοκρισία. Επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους με τον λοστό και τις μολότωφ. Έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών, πιστεύουν πως η χώρα πρέπει να είναι κέντρο διερχομένων, κάτι σαν το μπουρδέλο της Καλέργαινας αλλά χωρίς τάξη και σειρά. Χρησιμοποιούν τους θεσμούς της Δημοκρατίας, όπως το συγχωρεμένο το πανεπιστημιακό άσυλο, για να επιβάλλουν τις φασιστικές και μηδενιστικές απόψεις τους, προσβάλλοντας τα σύμβολα του λαού μας, ασκώντας οργανωμένη βία. Παραβιάζουν σωρηδόν τον Νόμο και με κείμενα, δηλώσεις και πράξεις επιδιώκουν και αυτοί την κατάλυση της Δημοκρατίας και την εφαρμογή εξίσου ολοκληρωτικών απόψεων αλλά με «προοδευτικό» επίχρισμα. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά κόκκινοι ή ροζ φασίστες, που υποκρίνονται τους «δημοκράτες».

Και φυσικά ο πλέον ανειλικρινής εχθρός της Δημοκρατίας είναι το ΠΑΣΟΚ, που χρησιμοποίησε τους θεσμούς, διαστρέβλωσε τις έννοιες των ιδεών και διέλυσε την χώρα.

Καθαρές κουβέντες λοιπόν. Ο Εθνικοσοσιαλισμός ήταν εχθρός του Λαού μας. Ωραίες οι στολές των SS, σχεδιασμένες αυτοπροσώπως από το Ηugo Boss, παρακαλώ. Όμως οι ένοπλοι κήρυκες των ιδεών του Αδόλφου εισέβαλαν στη χώρα μου, σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και την λεηλάτησαν. Ήταν εχθροί μας. Κι όποιος τους υποστήριξε, όποιος τους υπηρέτησε ήταν προδότης κι εχθρός του Έθνους μας.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος απέσυρε την Ελληνική Μεραρχία από την Κύπρο, την απογύμνωσε αμυντικά κι ο Δημήτριος Ιωαννίδης, όταν οι Τούρκοι εισέβαλαν σκοτώνοντας, καίγοντας και βιάζοντας Έλληνες, δεν πολέμησε. Ο Κουρούπης, ο Κατσάνης, ο Καλπουρτζής, ο Κατούντας και άλλοι Αξιωματικοί έπεφταν μαχόμενοι ή έγιναν αγνοούμενοι, οι κυπριακές Μοίρες Καταδρομών, το Τάγμα του Αλευρομάγειρου, η Α’ Μοίρα του Παπαπελετίου και η ηρωϊκή ΕΛΔΥΚ έγραφαν σελίδες δόξας, αλλά η μητροπολική Ελλάδα δεν έριξε ούτε ντουφεκιά. Εγκατέλειψε αβοήθητους τους πραγματικούς Αξιωματικούς που έλειωσαν στην Κερύνεια, στο Κιόνελι, στον Άγιο Ιλαρίωνα, όταν οι γαλονάτοι πολιτευόμενοι τους έστελναν την απίστευτη εντολή «αυτοσυγκράτηση». Και μετά κοίταζαν μόνο πως θα σώσουν το τομάρι τους.

Καθαίρεση και ντουφέκι στα έξι μέτρα άξιζε για τους δυο δικτάτορες και τους Αρχηγούς των Όπλων και τους πολιτικούς εγκάθετους τους που απογύμνωσαν αμυντικά την Κύπρο κι ύστερα εγκατέλειψαν τους αληθινούς μαχητές. Γιατί ο Στρατός έχει κάνει πολλά κινήματα στην Ιστορία μας, έφερε Σύνταγμα στην Πατρίδα, περιόρισε τους πρίγκιπες από το Στρατό, έφερε με κίνημα τον Βενιζέλο και διπλασίασε την Ελλάδα. Ένα πράγμα δεν μπορεί να κάνει: να μην πολεμά όταν ο εχθρός πατάει εθνικό έδαφος. Προσβολή λοιπόν οι ύμνοι στη Χούντα για την μνήμη των ηρώων μας, για τα λιοντάρια που υπερασπίστηκαν αβοήθητοι την Κύπρο, τιμώντας τις παραδόσεις του Σχολείου της Τιμής και του Αίματος, που τους έδωσε το σπαθί του Ανθυπολοχαγού.

Και για να πούμε όλα τα πράγματα με το όνομα τους, η δημόσια τάξη και ασφάλεια είναι το πρώτο δικαίωμα των πολιτών και το πρώτο καθήκον της Πολιτείας. Είναι η προϋπόθεση όλων των άλλων δικαιωμάτων. Δεν μπορεί να επαφίεται σε πολιτικές οργανώσεις, σωματεία ή αυτοργανωμένες ομάδες πολιτών. Η εσωτερική Φρουρά της Δημοκρατίας είναι η Ελληνική Αστυνομία. Αυτή πρέπει να μαζέψει κι απελάσει τους λαθρομετανάστες, να καταστείλει την εγκληματικότητα. Αυτή και κανένας άλλος.

Το ζήτημα λοιπόν είναι να αποκαταστήσουμε τους θεσμούς και την αποτελεσματική λειτουργία ενός στιβαρού αλλά δίκαιου κράτους. Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τις ορδές των παρανόμων, ότι θα ανακτήσουμε τα Πανεπιστήμια, θα αποκαταστήσουμε το κράτος του Νόμου, υπηρετώντας το πρώτιστο δικαίωμα των πολιτών: ασφαλή σύνορα, ασφαλή σπίτια, ασφαλείς δημόσιοι χώροι. Κι αυτό είναι κρατική πολιτική, όχι απογευματινό σπορ για αυτοδικούντες.

(δημοσιεύεται στην "Δημοκρατία")

ΣΧΟΛΙΑ

 1. rigakisalex avatar
  rigakisalex 22/04/2012 22:08:29

  Πηγή http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/Articles/2578.aspx
  Έχουμε ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για να αλλάξουμε ριζικά την πατρίδα μας, αρκεί να μη φοβηθούμε να επιτρέψουμε το ολοκληρωτικό γκρέμισμα του σαθρού και βρώμικου «πολιτικού οικοδομήματος» - έτσι ώστε να δημιουργηθεί από την αρχή, σε νέες υγιείς και στέρεες βάσεις, χωρίς απολύτως κανέναν από όλους όσους το υπηρέτησαν αυτοεξυπηρετούμενοι τόσα χρόνια: συμπολιτευόμενοι ή αντιπολιτευόμενοι.

  Αμφιβάλλουμε σε μεγάλο βαθμό πως τελικά θα το τολμήσουμε – αφού βλέπουμε τόσους πολλούς συμπατριώτες μας να είναι από το φόβο τους έτοιμοι να παρασυρθούν ακόμη μία φορά από εκείνες τις σειρήνες, οι οποίες υπόσχονται τα πάντα, παραπλανούν τους πάντες και δεν τηρούν απολύτως τίποτα. Τα κόμματα και οι νέες «παραφυάδες» τους, συνεπικουρούμενα από την πέμπτη εξουσία, φαίνεται να γνωρίζουν καλά το παιχνίδι - εμπλουτίζοντας το συνεχώς με νέα διλήμματα και με συγκαλυμμένους εκβιασμούς.

  Αυτή τη φορά όμως, εάν επιτρέψουμε ξανά να «παραπλανηθούμε», να κρυφτούμε δηλαδή πίσω από τους φόβους μας, προσποιούμενοι ότι δήθεν πεισθήκαμε από τις υποσχέσεις όλων αυτών που με τη συμμετοχή ή με την ανοχή τους οδήγησαν την πατρίδα μας στην καταστροφή, στον εξευτελισμό και στην υποδούλωση, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας – ενώ θα υποφέρουμε τα πάνδεινα, όσους και να ρίξουμε στη θάλασσα, από αυτούς που έχουν το θάρρος να ανεβούν στο κατάρτι και να μας πουν την αλήθεια.

 2. Δραγουμης avatar
  Δραγουμης 22/04/2012 22:10:34

  εχω την εντυπωση οτι η ΧΑ εχει πολυ πιο πανω απο το 5 %

  αλλιως δεν εξηγητε οτι ασχολουντε ολοι μαζι της

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Δραγουμης 22/04/2012 22:30:15

   Είναι μια καλή παγίδα για τους πιο ακραία δεξιούς του διαλυόμενου ΛΑΟΣ, όσους δεν μπορεί να πείσει ο Καμμένος. Βέβαια, σε αντίθεση με τον Καμμένο, δεν πιστεύω ότι ο Μιχαλολιάκος είναι μίσθαρνο, ένας ακόμα "χρήσιμος ηλίθιος" είναι με Ναπολαιοντισμό.

  • Δραγουμης avatar
   Δραγουμης @ Δραγουμης 22/04/2012 22:37:33

   παντως κ Φαηλο για να κινδυνεψει η δημοκρατια πρεπει πρωτα να υπαρχει

   δεν ξεκιναμε την συζητηση με το αν υπαρχει σημερα?

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Δραγουμης 22/04/2012 22:37:55

   Αὐτό κατάλαβες ἀπό ὃλα ὃσα ἒγραψε ὁ κ.Κρανιδιώτης γιά τήν κατάλυση τῆς Δημοκρατίας,γιά τήν καταδίκη τῶν ἀγωνιστῶν μας στήν Κύπρο ἀπό τούς χουντικούς στήν Ἐλλάδα καί ἀπό τούς ὑπερασπιστές τοῦ καταστροφικοῦ ἒργου στήν Ἐλλάδα τῶν ὀρδῶν τοῦ Χίτλερ;
   Ἒ,γι' αὐτό παίρνουν ἀέρα καί οἱ Χρυσαυγίτες...

  • anonymous avatar
   anonymous @ Δραγουμης 22/04/2012 22:45:52

   Δεν είναι πάνω από 5%. Παρακολουθούσα μια σειρά διαδικτυακές δημοσκοπήσεις. Στις πρώτες μέρες με ένα δείγμα μερικών χιλιάδων η ΧΑ έπιανε 5%. Μετά πήγαιναν τα τσιράκια της πείραζαν το αποτέλεσμα και πήγαινε σε λίγες ώρες στο 20%. Το έκαναν σε δυο δημοσκοπήσεις και μετά δεν ξανάβγαλαν τέτοιες στο ιντερνετ διότι δεν είχε νόημα αφού τις νόθευαν.

   Επίσης λάβε υπόψιν ότι στις επαρχίες τα πράγματα είναι διαφορετικά για δυο λόγους:
   α) Δεν έχει πέσει πολύ το οικονομικό επίπεδο διότι ήταν ήδη χαμηλό. Αυτοί που πλήττονται είναι οι κάτοικοι των πλουσίων περιοχών της Αθήνας.
   β) Το μεταναστευτικό δεν είναι τόσο έντονο στις επαρχίες.

 3. dirty harry avatar
  dirty harry 22/04/2012 22:39:56

  Ολα καλα τα λες παλικαρι, αλλα δεν μας λες πως θα γινουν αυτα ?
  Με αστυνομους των 700 ευρω ?
  Με ανυπαρκτη νομοθεσια ( σημερα τους πιανουν αυριο βγαινουν ?)
  Με ανυπαρξια γνωσης ουτε ποιοι ειναι, ουτε ποσοι ειναι ουτε που ειναι ?
  Με δημοσιους λειτουργους που τα παιρνουν για να κανουν τα στραβα ματια ?
  Καλες οι προθεσεις ( μαλλον ), αλλα ασθενεις οι δρασεις !!!
  Ως ειθιστε αλλωστε !!!!

 4. evola avatar
  evola 22/04/2012 22:49:25

  Ναι οι χουντικοι προδοσαν την Κύπρο έτσι κρατά το παραμύθι,αλλα οχι κύριε φαηλο εκείνοι ηταν απλα ηλίθιοι προδότες ηταν όσοι την πούλησαν την Κύπρο για να ξαναγυρίζουν ,ο μακαριος που καλούσε τους Τούρκους για να σώσουν το νησί και φυσικά και ΟΛΟΙ όσοι ΔΕΝ άνοιξαν τον φακελλος της προδοσίας

  • Ιωάννης33 avatar
   Ιωάννης33 @ evola 22/04/2012 22:56:27

   julius,σε μια τέτοια τραγωδία,η ευθύνη αλλά και η ηλιθιότητα τους βαραίνει όλους.Και δεν είμαι σίγουρος για το ποιον συμφέρει ο φάκελος.Αστο,κρίμα μόνο για τις ψυχές που χάθηκαν

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ evola 23/04/2012 00:22:16

   Αγαπητέ Έβολα,
   Όταν έγινε η εισβολή δεν κυβερνούσαν οι πολιτικοί. Η Ελλάδα από την Θράκη ως τα δωδεκάνησα δεν έριξε ούτε ντουφεκιά. Η μόνη βοήθεια που πήγε ήταν η δραματική και μοναδική αποστολή από την Κρήτη της Α' Μοίρας Καταδρομών με Διοικητή ένα λιοντάρι, τον Παπαμελετίου και Αξιωματικούς υποδείγματα θάρρους και αυταπάρνησης, όπως τον Βασίλη Μανουρά, τον Ηλία Γλεντζέ, τον Κοϊμτζόγλου και άλλους, και την απολυόμενη σειρά της ΕΛΔΥΚ, που απαίτησε να επιστρέψει το οπλιταγωγό και υπερασπίστηκαν το στρατόπεδο τους και την Λευκωσία. Όταν αυτοί και άλλοι, όπως ο Μαντζουράτος, ο Κουρούπης, ο Καλπουρτζής, ο Κατούντας, ο Αλευρομάγειρος και οι άντρες τους πολεμούσαν, η Χούντα καθόταν και τους κοίταζε! Αυτές λοιπόν τις μ@λ@κίες δεν μπορώ να τις ακούω. Τίποτα από όσα έκαναν οι πολιτικοί δεν θα είχε γίνει αν ήδη από τον Άττίλα Ι η Ελλάδα, που την διοικούσε ο Ιωαννίδης, πολεμούσε. Έκατσε κότα και η στρατιωτικοί "ηγήτορες" των Αθηνών πολιτεύονταν και διαπραγματευόντουσαν το πως θα σώσουν το τομάρι τους. Το Υ/Β "Νηρεύς" ήταν στον βυθό έξω από την Κερύνεια και τα αποβατικά περνούσαν από πάνω τους, μέσα ο θείος μου, μόνιμος Υπαξιωματικός του Π.Ν. Οι "ανδρείοι" του ΑΕΔ, του Ιωαννίδη, τους ειδοποίησαν ότι τάχα γινόταν τουρκική απόβαση στην Ρόδο και έφυγαν! Φαντάσου τι θα γινόταν αν τορπίλιζαν ένα τούρκικο πολεμικό, όταν οι Τούρκοι στην αρχή ήταν ήδη χεσμένοι και πανικόβλητοι στην Αρχή (βλ. την βύθιση του "Κοτζάτεπε"). Η χουντολαγνεία, η κρυφή ή φανερή λαγνεία για τους ναζί και η "φυλετική θεωρία" είναι από τις αρρώστιες μέρους της Δεξιάς. Το τι έκαναν οι πολιτικοί το ξέρω κι έχω γράψει ότι η περίφημη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είναι ημέρα πένθους για το αδικαίωτο αίμα της Κύπρου.

   • anideos avatar
    anideos @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/04/2012 01:43:38

    Μπραβο Φαηλε σ' ευχαριστω. Ιστορικη πραγματηκοτητα εναντιον ημημαθους πολιτικης ορθοτητος:
    '' Όταν αυτοί και άλλοι, όπως ο Μαντζουράτος, ο Κουρούπης, ο Καλπουρτζής, ο Κατούντας, ο Αλευρομάγειρος και οι άντρες τους πολεμούσαν, η Χούντα καθόταν και τους κοίταζε! Αυτές λοιπόν τις μ@λ@κίες δεν μπορώ να τις ακούω. Τίποτα από όσα έκαναν οι πολιτικοί δεν θα είχε γίνει αν ήδη από τον Άττίλα Ι η Ελλάδα, που την διοικούσε ο Ιωαννίδης, πολεμούσε. Έκατσε κότα και η στρατιωτικοί “ηγήτορες” των Αθηνών πολιτεύονταν και διαπραγματευόντουσαν το πως θα σώσουν το τομάρι τους.''

   • anideos avatar
    anideos @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/04/2012 01:46:17

    Υ.Γ.
    Σου ευχομαι καλη επιτυχια ελπιζοντας να εχουν και αλλοι, που δεν το μπορουν, συντομα την ευκαιρια να σε ακουσουν.

   • Λογική avatar
    Λογική @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/04/2012 11:14:58

    Η φύση απεχθάνεται τα κενά.

    Εφόσον εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει κενό δημοκρατίας ήταν φυσικό να το καλύψει σήμερα ο φασισμός.

    Όλα τα κόμματα της βουλής όλα αυτά τα χρόνια έβαλαν τον έλληνα στο περιθώριο, τον αντιμετώπισαν χειρότερα από τον αλβανό και τον αφγανό λαθρομετανάστη.

    Τι άλλο περιμένετε λοιπόν τώρα να γίνει εκτός από το να μπει η χρυσή αυγή στη βουλή με τα τσαρούχια;

    Και να ευχόμαστε να μείνει στο 5%, γιατί τώρα πλέον είναι 50-50 αν θα ξαναπαει στο 0,29% ή θα χτυπήσει 30 και 40%.

    Στο χέρι της ΝΔ και του Α. Σαμαρά είναι να τους πάει πάλι στο 0,29%. Εαν αποτύχει ας ξαναβρούμε τα άρβυλά μας...

   • Σχετικά Ασχετος avatar
    Σχετικά Ασχετος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/04/2012 11:34:07

    Φαήλε καλή επιτυχία.
    Επειδή τα γεγονότα που αναφέρεις είναι ακριβή,θα ήθελα αργότερα,που θα έχεις περισσότερο χρόνο,τη γνώμη σου για το ρόλο του Μακαρίου στο Κυπριακό ζήτημα.

  • occoultist avatar
   occoultist @ evola 23/04/2012 14:38:13

   Σωστότατος ο evola. Μπορείς να τους αποκαλέσεις χρήσιμους ηλήθιους αλλά οχι προδότες. Η Ελληνική Ταξιαρχία αποσύρθηκε από την Κύπρο κατόπιν αφορήτων πιέσεων του Μακάριου. Ο Ιωαννίδης δεν είχε ακόμη ξεκαθαρίσει με τους Παπαδοπουλικούς και δέχθηκε τις διαβεβαιώσεις του Κίσσιγκερ. Ο Μακάριος αφού κατάφερε να γίνει πρόεδρος κράτους
   -από νομάρχης Ελληνικού νομού που θα κατέληγε, εάν γινόταν η ένωση με την Ελλάδα- για να διατηρήσει την θέση του, μετά την φυγάδευση του από τους πάτρωνές του Εγγλέζους, κάλεσε από τα έδρανα του Ο.Η.Ε τους Τούρκους να επέμβουν ως εγγυήτρια δύναμη. Και όμως τον μέγα αυτόν προδότη πολλοί σήμερα εξακολουθούν να τον αποκαλούν ....Εθνάρχη. Τα γνωρίζεται σίγουρα αυτά κ. Κρανιδιώτη έστω και εάν δεν τα ζήσατε οπως πολλοί από εμάς.

   • Σπύρος Δούκας avatar
    Σπύρος Δούκας @ occoultist 23/04/2012 15:07:47

    Καλημέρα,
    Με αυτό το σκεπτικό χαρακτηρίζουμε "χρήσιμο ηλίθιο" τον GAP και τον Παπακωνσταντίνου και τους χαρίζουμε τη μεγαλύτερη ευεργεσία.
    Ο Παπαδόπουλος πιέστηκε για να αποσύρει την Μεραρχία, αλλά οι ηγέτες εκεί ακριβώς αναδεικνύονται, όχι όταν καταλύουν ένα διεφθαρμένο καθεστώς.
    Ο Ιωαννίδης είναι ένας προδότης του Ελληνικού έθνους.
    Αν θεωρείς ότι οι ανωτέρω, ήταν και ηλίθιοι, ίσως κάτι να γνωρίζεις, εγώ δεν τους γνώριζα.

    • Γεώργιος Τ. avatar
     Γεώργιος Τ. @ Σπύρος Δούκας 23/04/2012 17:52:36

     Ο Ιωαννίδης ήταν πράκτορας του Χένρυ που ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο (αφού στην Α Φάση της 7ετίας τον έλεγχε διακριτικά) με στόχο να χαθεί η Κύπρος και να πεθάνει ο Μακάριος στο πραξικόπημα...

 5. Δραγουμης avatar
  Δραγουμης 22/04/2012 22:56:11

  anonymous

  οι internetikes δημοσκοπησεις δεν ειναι και εγκυρες
  παντως η αληθεια ειναι οτι ολες οι δημοσκοπησεις στο διαδυκτιο δειχνουν την χα πανω απο 15 %

  ε δεν νομιζω να τις στηνουν ολες

  οσον αφορα την επαρχια, ζω στην Θρακη... ε δεν μπορεις να φανταστεις το ρευμα που υπαρχει...
  και μιλαμε απο οικογενειες πρωην ΝΔ

  • factorx avatar
   factorx @ Δραγουμης 22/04/2012 23:02:54

   θέλω φωτοπγραφίες από το ρεύμα να το καταγραψω

 6. felix74 avatar
  felix74 22/04/2012 22:56:37

  Φαηλο,η κυπρος κειται μακραν.

 7. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 22/04/2012 23:03:42

  Σωστά αναφέρεις οτι οι δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο είναι "μούφα".Ψηφίζω όσες φορές θέλω και όλα τα αποτελέσματα μαγειρεύονται.
  Αλλά πόσο μικρή είναι η επαρχία στα δικά σου στάνταρ;Το μεταναστευτικό είναι μεγάλο πρόβλημα παντού!Και οι πλούσιοι κάτοικοι των Αθηνών,ας γυρίσουν στα χωριά τους

 8. S.P. avatar
  S.P. 22/04/2012 23:07:41

  Μα πως θα λυθεί το μεταναστευτικό. Το πασοκ, η αριστερά και η μισή νδ, δεν επιθυμούν να το λύσουν. Η κ. Νταλάρα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, η κ. Παπαρήγα, ο κ. Τσίπρας δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα με την ισλαμοπίηση της Ελλάδος.

 9. felix74 avatar
  felix74 22/04/2012 23:15:04

  Μην ανησυχεις.Θα το λυσει ο γιγαντας προκοπης παυλοπουλος.Κι αν κατι στραβωσει εχουμε καβατζα την φωτεινη πιπιλη.

  • factorx avatar
   factorx @ felix74 22/04/2012 23:36:19

   Πλάκα μας κάνεις; Ποιός Παυλόπουλος; Που τον θυμηθηκες;

   • man8os avatar
    man8os @ factorx 23/04/2012 01:33:23

    Τωρα δεν ειναι ωρα για γκρινια στη μεση της μαχης. Επειδη ομως ημουν μπροστα σε περιεργες καταστασεις τις προαλλες με τον Πακη να πιεζετε να φωτογραφηθει διπλα στον Σαμαρα, θα παρακολουθω αν παρει υπευθηνη θεση μετα τις εκλογες.

   • Pame xamenoi avatar
    Pame xamenoi @ factorx 23/04/2012 11:01:13

    Πρώτη μούρη στα κανάλια συνεχώς είναι και να θες να τον ξεχάσεις δεν σε αφήνει.

    • factorx avatar
     factorx @ Pame xamenoi 23/04/2012 11:38:24

     Εχεις δίκαιο, αλλά δεν φταίμε εμείς γι αυτό

 10. πελωψ avatar
  πελωψ 22/04/2012 23:15:53

  Μάλιστα...
  Δηλαδή, άσε του χρυσαυγίτες ν' αλωνίζουν, είναι ακίνδυνοι. Εχθρός μας η αριστερά.
  Ο συλλογισμός σας πάσχει σφόδρα.

 11. Aggelos avatar
  Aggelos 22/04/2012 23:23:19

  φαηλος στο αντ1 τωρα!

  με Αλεβγά απεναντι..εχουμε να δουμε ματςς...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Aggelos 22/04/2012 23:33:44

   Ο κομάντος και ο ... χλεχλές.

   • Heaven avatar
    Heaven @ Strange Attractor 23/04/2012 00:01:44

    φαηλος στο αντ1 τωρα
    εξαιρετικός!!!!!!!!

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ Heaven 23/04/2012 00:04:22

     Με βαρυσήμαντες τοποθετήσεις της μεγάλης διανοήτριας Κουντουρά!
     Το Κατερινάκι που είναι;
     Κοτζάμ υπέυθυνη πολιτικού σχεδιασμού και ιδεολογίας των Αν. Ελ.
     Γιατί την κρύβουν;
     Ποιος θα μας αναλύσει το πρόγραμμα του Πάνου;

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ Aggelos 23/04/2012 00:05:40

   Απίστευτα ωγαίο!
   Κι αν τον κατατγοπώσει;;;

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ Aggelos 23/04/2012 09:19:05

   Α ρε Φαήλο, που συμφώνησες με τον Αλεβγά ότι οι Γερμανοολλανδοί που δανείζονται με 1% και μας δανείζουν με 6% δεν είναι τοκογλύφοι... δεν το περίμενα από σένα να συμφωνήσεις με τον χλεχλέ.

   Σε λίγο θα μας πεις ότι οι Τούρκοι απελευθέρωσαν την Κύπρο το 1974 και ότι δεν βομβάρδιζαν τα κουρδικά χωριά το 2000, απλώς προστάτευαν τους Κούρδους από τον κακό Σαντάμ.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Στέργιος 23/04/2012 16:00:35

    Κόφτε επιτέλους την παραμύθα για καμμένους και κνίτες με το 6 %.
    Με 6 % δανείζονται τώρα μόνον οι Ισπανοί και Ιταλοί - και δανείζουν εμάς, τους Ιρλανδούς και Πορτογάλους με 3,5 %.
    Συμφέρει όμως να λές αλήθεια;

    • Δ.Φ. (ανιδεος) avatar
     Δ.Φ. (ανιδεος) @ Ο Θείος 23/04/2012 16:46:47

     Einai τοκογλυφοι!
     Για ολα φταιει ο Κωστας!!
     Για οσα τους ξεφευγουν η κουτοφραγκοι!!!
     Ειμαστε ενας, δυο, παρα πολλοι....
     Σπανε καρυδια οι ανθρωποι με τα τσιτατα.

 12. aggelosview avatar
  aggelosview 22/04/2012 23:27:53

  Αφιερωμένο: " Στις 21/4 χτίσαμε με οπλισμένο σκυρόδεμα (τσιμέντο) 3 σημεία των γραμμών του τραμ στην ευρύτερη ακτίνα των νοτίων προαστίων. Πολύ συνοπτικά να ξεκαθαρίσουμε σε αυτό το σημείο ότι δεν θα αναμασήσουμε την καραμέλα της αποσιώπησης από τους ρουφιάνους. Ο ρόλος τους είναι ξεκάθαρος και εχθρικός και θα λογοδοτήσουν για τη στάση τους εν καιρώ." (από indymedia)

  Το παιχνίδι έχει χαθεί εδώ και καιρό και χάθηκε κι η μπάλα. Ό,τι και να λέτε η μοίρα της Αθήνας είναι προδιαγεγραμμένη. Κάποιοι θέλουν αίμα κι ο μόνος κερδισμένος είναι η Χρυσή Αυγή.

 13. factorx avatar
  factorx 22/04/2012 23:39:51

  Ερώτηση εγκυκλοπαιδικής φύσεως και όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει μια ...δωρεάν συνδρομή του antinews:

  Ποιές ήταν οι διαφορές των σταλινικών που υπεράσπιζαν το Στάλινγκραντ και των χιτλερικών που επιτίθεντο. Προσοχή δεν εννοώ το αφελές πόπολο εκάστης πλευρά που έχυνε το αίμα του ποτάμι. Η ερώτηση αναφέρεται στις ηγεσίες.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ factorx 22/04/2012 23:41:57

   Διευκρίνησε: Ηγεσίες σε στρατιωτικό επίπεδο ή σε πολιτικό;

   • nostos avatar
    nostos @ Strange Attractor 23/04/2012 00:05:19

    Οι μεν υπερασπιζαν την πατριδα τους ( οτι κι αν της ειχαν κανει προτερα) , οι δε προσπαθουσαν να κατακτησουν τα πετρελαια ξενης χωρας (μεταξυ αλλων). Τι ακριβως προσπαθεις να δειξεις ;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ factorx 23/04/2012 00:07:23

   Στην ουσία η μόνη διαφορά ήταν ότι αναγκάστηκαν (ως καλοί ηθοποιοί που ακολουθούν τις οδηγίες του σκηνοθέτη) να "πιαστούν" πολεμικά για να υπάρξει ο ΠΠ Β' και να βγει κερδισμένη η αμερική και οι τραπεζίτες της που θα δάνειζαν την κατεστραμμένη Ευρώπη και μετά από 20 χρόνια θα την είχαν του χεριού της, όπως και την Ιαπωνία με τις 2 ατομικές βόμβες που διέλυσαν την υπερηφάνεια και αυτού του ένδοξου ιστορικά λαού. Κατά τα άλλα οι μεν ήταν κόκκινοι και οι άλλοι μαύροι φασίστες... Ως ηθοποιοί δε εξαίρετοι!

  • man8os avatar
   man8os @ factorx 23/04/2012 00:11:09

   Οι Γερμανοι ειχαν πνευμα νικης και ελπιδα για ειρηνευση και επιστροφη στο σπιτι συντομα,οι Ρωσσοι δεν ειχαν τετοιες αυταπατες.
   Οι Γερμανοι ειχαν αρκετα εφοδια οι Ρωσσοι ελαχιστα.
   Οι Γερμανοι ηταν αποφοιτοι των καλυτερων Γερμανικων σχολων, οι Ρωσσοι ηγητορες αγροτοπεδα που μαθαιναν στη μαχη τον πολεμο και την τεχνη της διοικησης. Στο Σταλινγκραντ αναδειχτηκαν οι περισσοτεροι απο τους κατοπινουν ηγητορες του Κοκκινου στρατου.
   Οι Γερμανοι ειχαν υποψη τους οτι εαν δεν νικησουν και εκεινη τη χρονια, την επομενη οι συμμαχοι θα αποβιβαζονταν στην Ευρωπη και ο πολεμος θα ηταν πλεον ζητημα διαπραγματευσης για εκεχειρια η ηττας ενω για τον ιδιο λογο η Σοβιετικη ηγεσια ηξερε οτι επρεπε να αντεξει μεχρι τον χειμωνα.

  • πελωψ avatar
   πελωψ @ factorx 23/04/2012 00:15:35

   Οι μεν ασκούσαν αυταρχική εξουσία επί των εθνών που καταδυνάστευαν, υπό το πέπλο ενός δήθεν κομμουνισμού· οι δε απλά τους εξολόθρευαν.
   Ιδού η διαφορά, αγαπητέ.

  • anideos avatar
   anideos @ factorx 23/04/2012 01:29:11

   Δεν υπηρχαν διαφορες στις ηγεσιες αγαπητε φακτορα.
   Υπηρχε απλα η διαφορα στους ρολους, οι οποιοι θα μπορουσαν να ηταν και διαφορετηκα μοιρασμενοι.
   Σε καθε περηπτωση ενα κοινο σημειο ειχαν και οι δυο τους
   την εχθροτητα προς τη δημοκρατια.

  • ilektro77 avatar
   ilektro77 @ factorx 23/04/2012 12:54:16

   Ο επιτιθέμενος είναι υπέρμαχος του εθνικιστικού σοσιαλισμού (ΝΑΖΙ) και ο αμυνόμενος ο υπέρμαχος του διεθνούς σοσιαλισμού.

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ factorx 24/04/2012 00:47:10

   Xά..! και οι δύο ήξεραν πως τη μάχη τελικά θα την κερδίσει αυτός που θα σκοτώσει τους περισσοτερους Ρώσσους.
   (σε printed φορμ παρακαλώ)

 14. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 23/04/2012 00:00:15

  Φαήλο σε θεωρώ ιδιάζουσα περίπτωση στην Ν.Δ., μακάρι να είχε το κόμμα σου και άλλους 30 σαν και εσένα, και αν ήμουν Πειραιώτης μπορεί και να σε ψήφιζα αλλά είσαι πολύ, μα πάρα πολύ, φάουλ σε ό'τι αφορά τον Δούκα Πρίμο Ντε Ριβέρα. Διάβασε λίγο την διαδρομή του και πες μας σε τι διαφωνείς (σε σχέση και με την ιστορική περίοδο φυσικά). Τόσο πολύ πια έχει διαβρώσει η προπαγάνδα της Αριστεράς την Ν.Δ. ? Θα καταλήξουμε να υμνούμε και την "δημοκρατική" κυβέρνηση της Ισπανίας, τον άθλιο Αλιέντε ή το σκουλήκι Τσε ?

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Δημήτρης 23/04/2012 15:28:57

   Ρε συ Δημήτρη, έλεος! Λυπήσου τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. Που είδες να εκθειάζω τους σταλίνες της "δημοκρατικής" Ισπανίας; Τι χούϊ είναι αυτό να λέτε ότι θέλετε μερικοί, να αποδίδετε πράγματα που ΔΕΝ έγραψα. Ο Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, ήταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση, εδυγενική προσωπικότητα, που όμως ΔΕΝ πίστευε στην κοινοβουλευτική δημοκρατία. Πίστευε στο συντεχνιακό κράτος, το λέει κι ο ύμνος της Φάλαγγας, το "Cara al Sol", σε ελεύθερη μετάφραση "Με το μέτωπο στον ήλιο", με ιδέες ποαρόμοιες των fasci του Μουσολίνι. Ήταν αντιδημοκράτης και χαιρετούσαν "ρωμαϊκά", όπως οι άλλοι που αναφέρω. Στο όνομα δε των ιδεών του, επειδή οι κολλήγοι ζητούσαν γη (Agraria reforma=αγροτική μεταρρύθμιση), στις περιοχές που καταλάμβαναν οι "γαλάζιοι", τους ενεργούς πολιτικά κολλήγους, οι φαλαγγίτες τους έβαζαν να σκάψουν ένα λάκκο και μετά τους έβαζαν μέσα και τους τίναζαν τα μυαλά στον αέρα. Την μέθοδο την ονόμαζαν ειρωνικά "Αγροτική μεταρρύθμιση", λέγοντας "τώρα κάθε αγρότης έχει την γη του"! Και μην μου πεις ότι τα καφριλίκια και το λεπίδι της ισπανικής Αριστεράς τα δικαιολογούσε. Οι Έλληνες είμαστε ανθρωποκεντρικοί, φίλτατε, όχι χασάπηδες. Και μαθήματα περί της περιόδου έλα να σου δώσω, δωρεάν. Πρώτα όμως θα σε μάθω να διαβάζεις σωστά και να αποδίδεις ορθά ΄και περιληπτικά την έννοια αυτών που διάβασες. Η εμπάθεια σου σε πήγε μέχρι Τσε κι Αλλιέντε. ΚΙ ο Τσε, ναι, έζησε και πέθανε σύμφωνα με τις ιδέες του αλλά δεν αναφέρθιηκα σε αυτόν. ΚΙ αν θες να μάθεις, στην θετή του Πατρίδα το κυρίαρχο σύνθημα ΠΑΝΤΟΥ είναι "PATRIA O MUERTE",δηλαδή "ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ". Για φαντάσου σε όλους τους τοίχους μας! Εγκεφαλικό θα πάθαινε η κολωνακιώτικη αριστερά μας κι η ομοτράπεζη της ενοχική "δεξιά".

   • ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 24/04/2012 19:50:54

    Το συντεχνιακό κράτος δεν είναι αντιδημοκρατική δομή. Είναι αντικοινοβουλευτική δομή. Αλλά σήμερα, η γεωγραφική/πληθυσμιακή κατανομή της ψήφου διατηρεί μόνο τα μειονεκτήματά της και μας οδηγεί σε ακυβερνησία και αναποτελεσματικότητα. Ξανασκέψου το. Για όσους επιζητούν εναλλακτικές μεθόδους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ίσως είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ λύση.

  • Λόγιος avatar
   Λόγιος @ Δημήτρης 23/04/2012 18:42:01

   Δημήτρη, ειδικά για το Τσε δεν έχεις κανένα δίκιο. Ο πραγματικός Τσε πέρα από τα στερεότυπα, δεξιών και αριστερών, ήταν κορυφαίος φιλέλληνας και υποστήριζε την ένωση της Κύπρου μα την Ελλάδα. Για το τι έκαναν με τον Φιντέλ (κατά βάσιν Κουβανός πατριώτης) στην Κούβα του 60, καλά κάναν και τα κάνανε.

 15. man8os avatar
  man8os 23/04/2012 00:00:35

  Φαηλο, πιστευω οτι αυτη τη στιγμη η δημοκρατια δεν λειτουργει σωστα. Η ασυλια των βουλευταδων των υπουργων και ολα αυτα που δημιουργουν την εντπυωση καστας με εξοργιζει και θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει. Οπως δικαζομαι εγω στο δηκαστηριο απαιτω για το ιδιο πραγμα και ο βουλευτης.
  Επισης εχει αποδειχτει οτι η δεδηλωμενη μαλλον δεν χρειαζεται πλεον προκειμενου να στηριχτει μια κυβερνηση. Ο προθυπουργος πρεπει να ειναι υπολογος και αυτος στη δικαιοσυνη και οχι στη Βουλη. Δε μπορει να εξαρταται απο κομματαρχες ο προθυπουργος. Πρεπει να κυβερνα ελευθερος και δινοντας λογο μονο στο δικαστη. Το Ανωτατο δικαστηριο πρεπει να μπορει να ελεγξει τον προθυπουργο μονο. Πρεπει επεισης να αφαιρεθουν οι δικαστικες αρμοδιοτητες απο τη Βουλη. Ουτως η αλλως καθε φορα που χρησιμοποιηθκαν εγιναν συνηθως για συκγαλυψη. Το βλεπουμε και με την τελευταια παρωδια του ΠΑΣΟΚ για το μνημονιο.
  Δεν ξερω αν ανηκω στους εχθρους της δημοκρατιας, ξερω ομως οτι σιγουρα ανηκω σε αυτους που λενε οτι η δημοκρατια που εχουμε δεν δινει ουτε στον προθυπουργο τη δυνατοτητα να κυβερνησει απροσκοπτα για το χρονικο διαστημα της θητειας του , ουτε στον λαο να μαθαινει τι πραγματικα εγινε σε καποιο σκανδαλο, ουτε μπορουν να καταργηθουν τα κομματικα φεουδα στο πλαισιο αυτης της δημοκρατιας η οποια διαιωνιζει βουλευτες και τους δινει νομοθετικες-δικαστικες-εκτελεστικες εξουσιες κανοντας τους το πιο ρυθμιστικο στοιχειο του πολιτευματος αντι να πραγματοποιουν τον σκοπο τους δηλαδη απλα να νομοθετουν.

 16. Αργύρης avatar
  Αργύρης 23/04/2012 00:22:39

  Ποιάς Δημοκρατίας Φαήλο;; την "Δημοκρατίας" της διαφθοράς; των διαπλεκόμενων ΜΜΕ; Του 160% χρέους επι του ΑΕΠ;; του Κομματικού κράτους;; Των μη Δημοψηφισμάτων;; του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;; των 450 ευρώ βασικό μισθό;; Της μίζας;; των χιλιάδων σκανδάλων;;Των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών; των υπερχρεωμένων νοικοκυριών; την Δημοκρατία της 22% ανεργίας;; την Δημοκρατία της αναξιοκρατίας;; Της μη τήρησης των νόμων από την ίδια την εκτελεστική εξουσία;; την έλλειψη δικαιοσύνης; την σήψη και παρακμή στις τέχνες και τον πολιτισμό; Αυτή η Δημοκρατία κινδυνεύει Φαήλο;; ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜ***ΕΙ!!!

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Αργύρης 23/04/2012 00:56:15

   ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ.
   Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Αργύρης 23/04/2012 15:12:53

   Τα λέω στην εισαγωγή για την κολοβή δημοκρατία μας. Μην κρατάς επιλεκτικά ό,τι θέλεις από τα κείμενα που διαβάζεις.
   Ναι, να πάει να γ@μ%θεί έτσι που την καταντήσαμε αλλά να την διορθώσουμε, όχι να την σκοτώσουμε.

 17. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 23/04/2012 00:22:44

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΗΛΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΣ.
  ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΙ
  ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .
  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .
  ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

 18. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 23/04/2012 00:35:36

  1981-2012
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.
  Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ.
  ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ,ΕΙΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝΤΕΣ.

 19. μενιος avatar
  μενιος 23/04/2012 00:37:30

  Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω:
  ποια είναι η άποψή σας για την ομοφυλοφιλία και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών;

  • thanasis@yahoo.com avatar
   thanasis@yahoo.com @ μενιος 23/04/2012 00:56:23

   ας κάνουν ότι θέλουν αρκεί να μην ενοχλούν. ο γάμος αφορά μόνο ετερόφυλα ζευγάρια. απαράδεκτες και οι αξιώσεις ομόφυλων ζευγαριών για υιοθεσία παιδιών.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ μενιος 23/04/2012 15:10:47

   Είμαι κατά γιατι αποτελεί διακωμώδηση των θεσμών. Αποτελεί την κορωνίδα της ηλιθιότητας και σχιζοφρένειας της "πολιτικής ορθότητας" και του ψευτοπροοδευτισμού.
   Θα αποτελέσει δε πηγή και για μεγάλες έριδες. Θα πλακώνονται ποιος από τους δυο θα φορέσει το νυφικό...

 20. Dragon avatar
  Dragon 23/04/2012 00:51:44

  Και μετά από όλα αυτά εκείνο το "αγαπητε Νικο" προς το Μιχαλολιακο στο Κόντρα τι ήταν ρε Φαηλο; Χαϊδεύεις τα αυτιά των Ναζί στην τηλεόραση και εδώ μας λες για εχθρούς της πατρίδας; Αγαπητός δεν είναι ποτέ ο Ναζί Φαύλο. Ποτε. Κρίμα

 21. Μίλτος Π. Χρυσομάλλης avatar
  Μίλτος Π. Χρυσομάλλης 23/04/2012 00:57:40

  ΦΑΥΛΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

  ΥΠ.
  ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Μίλτος Π. Χρυσομάλλης 23/04/2012 01:42:47

   Ὁ ἄνθρωπος εἶναι ἀπολύτως ΦΑΗΛΟΣ ἀλλὰ καθόλου ΦΑΥΛΟΣ... Ἄλλοι εἶναι οἱ φαῦλοι. Ὀρθογραφικὴ παρατήρηση.

 22. blue nile avatar
  blue nile 23/04/2012 01:17:27

  Ωραίος ο Φαήλος στη Χούκλη. Άντε γιατί έχω σιχαθεί τις ψαλιδόκωλες ευγένειες...

 23. ΣΙΝΙΑΛΟ avatar
  ΣΙΝΙΑΛΟ 23/04/2012 07:17:40

  Ο ΦΑΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙ-ΚΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ,ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΟΤΕΣ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ, Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΥΓΙΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙ-ΤΕΙΤΑΙ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΧΑ, ΑΕ, ΣΥΡΥΖΑ - ΜΥΡΙΖΑ, ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΛΙΩΤΗ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

 24. kas avatar
  kas 23/04/2012 08:53:50

  Αγαπητέ Φαήλο,
  χαίρεις της εκτίμησής μου και είσαι ένας από τους βασικούς λόγους που στηρίζω Α. Σαμαρά

  Σωστά όσα λες...αλλά ξεχνάς "διακριτικά" ότι
  ο Αττίλας ΙΙ έγινε επί προδοσίας Καραμανλή-Αβέρωφ-Μαύρου, ως αντίτιμο της "επιστροφής" του κυνοβουλευτισμού.

  Πράγμα γνωστό τοις πάσοι...δίδοντας δικαίωμα στον Ανδρέα....να καπηλευτεί τα εθνικά ζητήματα με την περιβόητη ρητορική του περί του φακέλλου, παραπλανόντας τους Ελληνες...για δεκαετίες...

  και αφού πρώτα ο κος Αλαζαράκης της γνωστής μυστικής υπηρεσίας...φρόντισε μέσω Γιάγκου και αιδώ πολυθεχνείο να ξεφορτωθεί τον Παπαδόπουλο (είναι βέβαιο ότι εκείνος θα αμυνόταν μέχρις εσχάτων), ανεβάζοντας στην εξουσία τον γαμπρό του ως ''χρήσιμο ηλίθιο'' (και βέβαια βγάζοντας και από την μέση τον πιό μορφωμένο Ελληνα πολιτικό τον Σ. Μαρκεζίνη...που του τα 'χε μαζεμένα η σία και από πιό παλιά).

  Το ότι ο Παπαδόπουλος απέσυρε την μεραρχία...μήπως αγιοποιεί τους Παπανδρέου που την στείλανε ;

  Ο Παπαδόπουλος πίστευε γεωπολιτικά στην ελληνοτουρκική συνομοσπονδία βλέποντας στους Τούρκους τους μοναδικούς συμμάχους στην περιοχή...ακριβώς ή στο περίπου με τον ίδιο τρόπο που το έβλεπε και ο Βενιζέλος μετά την μικρασιαστική καταστροφή,...ο Μητσοτάκης αλλά και η Ντόρα ή ο ΓΑΠ ή ο Κιτσίκης ή ο... στις μέρες μας για διαφορετικούς λόγους κούτρας ο καθένας...αλλά με την ίδια οπτική.

  Για αυτό και απέσυρε την Μεραρχία, ως δείγμα καλής θέλησης.
  Δεν ήταν ζήτημα "προδοσίας" οργανωμένης -άποψη εσκεμμένη και οργανωμένη την οποία "εντέχνως" αυθυποβάλλουνε στους ελλαδίτες δεκαετίες τώρα-, ήταν ζήτημα γεωπολιτικής οπτικής καθαρά.

  Από εκεί και πέρα υπήρξε σειρά "εθνικιστικών" λεονταρισμών της ΕΟΚΑ Β΄ τύπου αράβων με ισραηλινούς οι οποίοι ως γνωστόν οδηγούν μαθηματικά στην σφαγή των πρώτων.

  Οπως και η αλλαζονεία του Μακαρίου, όπως και το πραξικόπημα του χρήσιμου ηλιθίου...και η κορύφωση του διχασμού σε αριστερο-δεξιούς στην Κύπρο (τριτοκοσμικού τύπου)...

  και η προδοσία της ''αυτοσυγκράτησης'' βέβαια των αθλίων αραπάκη, μπονάνου, ντάβου.

  Μια σειρά λεονταρισμών υπό τις ευλογίες βέβαια των γεωπολιτικών σχεδιασμών και "εκείνων", οδήγησε τον πάγιο πόθο "εκείνων"...για κατάκτηση του μεγαλύτερου αεροπλανοφόρου της Μεσογείου σε πραγματικότητα...

  και τον πόθο των Κυπρίων για ένωση στον κάλαθο της ιστορίας.

  Η άποψή μου για το πιό ήταν το καλύτερο τότε και τώρα είναι
  η διχοτόμηση με καλύτερα ποσοστά...όσο ήταν την εποχή της εισβολής.
  οι παπαριές περί διζωνικής παπαρίας και πολυπολιτισμού δεν πρέπει να περάσουν επ' ουδενί.
  Από την στιγμή που υπήρχαν τουρκικοί πληθυσμοί και δη οργανωμένοι και στρατικοποιημένοι απέναντι στους λεονταρισμούς του "εκπεσόντος" Γρίβα...η εισβολή έμοιαζε αναπόφευκτη.

  Ούτε οι "κομμουνίζουσες" απόψεις του επαμφοτερίζοντος Μακαρίου περί ανεξαρτησίας...στεκόντουσαν. Στην στεριά δεν ζει το ψάρι, ούτε ο κνίτης με φρικιό...έτσι και Ελληνες και Τούρκοι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβιώσουν αρμονικά σε ένα ανεξάρτητο Κυπριακό κράτος, επ' ουδενί !
  άλλωστε πότε έζησαν;

  Γιατί η ανατροπή έγινε μετά τις..."εθνικομπολσεβικικές" παρεμβάσεις του Παπαδόπουλου (όχι στην νατοϊκή απαγόρευση της Ελευσίνας) και ένα μήνα μετά του στήσανε το παρτουζοχνείο;

  H ''21η Απριλίου'' ήταν όπως και όλα τα κινήματα-κόμματα-επαναστάσεις κ.λ.π. μιά συνάθροιση παραγόντων με έναν στόχο όσον αφορούσε το χάος των πολιτικών και της "δημοκρατίας", αλλά με πολλές αλληλοσυγκρουόμενες ιδεολογικές τάσεις.

  Ας φρόντιζε η δημοκρατία που είναι των φαύλων εκ φύσεως (όλοι ανεξαιρέτως οι Ελληνες σοφοί, αναφέρανε την δημοκρατία ως το χείριστον των πολιτευμάτων), της αρχής της πλειοψηφίας και του φθόνου, της οχλαγωγίας, της δημαγωγίας...του εξοστρακισμού και διωγμού των αρίστων....να είναι καλύτερη (sic), για να μην ερχόντουσαν οι συνταγματάρχες.

  Οπως καταλαβαίνεις είναι απαραίτητη μια "συντηρικοποίηση'' (κατά την τυποποιημένη μαρξιστική παπαρολογία) της "δημοκρατίας"....προκειμένου η τελευταία να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς

  ...και πολύ ορθώς λέγει ο ΑΣ...όχι βουλευτές-υπουργοί....πολύ ορθώς

  Καλή βδομάδα  ps-...με φαρισαϊσμούς (ύστερα από μπαράζ επιθέσεων αγρίων σε πολιτικούς, μας πείραξε ειδικά ο χθεσινός) όπως ο χτεσινός από σύσσωμα τα μμε και τα αποκόμματα, περί "φραστικών και νερουλών" προπηλακισμών του έχω φάει τηγανιά στην μούρη από ΧΑτες

  και περί αναφορών για χιτλερικούς χαιρετισμούς, το μόνο που γίνεται είναι να αυξάνονται εκ του ασφαλούς τα ποσοστά της ΧΑ

  δεν προσεγγίζεις έτσι τον κόσμο που χάθηκε....οριστικά από εσένα
  ούτε τον ξαναγυρίζεις πίσω

  λάθος στρατηγική...λάθος

  • Μανιάτης avatar
   Μανιάτης @ kas 23/04/2012 15:05:01

   Μπράβου σου!
   Επιτέλους κάποιος να γράψει για το μαρτύριο του Έθνους, τη μεγάλη εθνική απάτη που λέγεται κυπριακό.
   Κάποιον να πεί επιτέλους πως μία λύση υπάρχει αυτή της διχοτόμησης.
   Επί της ουσίας και η ανάλυση σου περί γεωπολιτικής.

   Και μετά βρίζουμε τους γαλλογερμανούς που μας φορτώνουν παλιοσίδερα.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ kas 23/04/2012 15:19:13

   ΡΕ ΚΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΛΑ 2 ΕΙΧΕ ΕΝΑΜΙΣΥ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ.. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΟΣ η ΑΠΛΩΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ?

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ kas 23/04/2012 16:51:38

   Αυτό δέν είναι σχόλιο. Είναι σφαιρική καί καίρια ανάλυση. Μπράβο

  • Δ.Φ. (ανιδεος) avatar
   Δ.Φ. (ανιδεος) @ kas 23/04/2012 17:03:20

   Φασκεις κι ανιφασκεις.

   • Δ.Φ. (ανιδεος) avatar
    Δ.Φ. (ανιδεος) @ Δ.Φ. (ανιδεος) 23/04/2012 17:06:35

    Με χουντα στρατιωτηκη και δεν ρηξαμε ουτε ενα τουφεκι.
    Ρε μαγκες αφηστε τα ακροδεξια εκεην που ανηκουν δλδ στα ακρη.
    Οταν εγινε ο Αττιλας 1 η Ελλαδα δεν ειχε ΟΠΛΑ να πολεμησει η χουντα τα ειχε ολα ξεπουλησει.

 25. GR avatar
  GR 23/04/2012 09:15:46

  ΩΡΑΙΑ ΦΑΗΛΟ,Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ Ο <>,{ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΛΟΓΩ ΚΩΦΩΣΗΣ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ},ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΟΘΕΙ; ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΕΖΟ,ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ;ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

 26. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 23/04/2012 09:56:28

  Η μεγαλυτερη αβαντα στη χρυση αυγη γινεται απο την ελλειψη προβολης των θεσεων της απο τα ΜΜΕ μερικες εμφανισεις στην τηλεοραση αρκουν για να δει ο κοσμος τι προκειται να ψηφισει.

 27. ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
  ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 23/04/2012 10:04:08

  Φαήλο σέ εκτιμώ αλλά σού λέω ευθαρσώς ότι σχετικώς μέ τά γεγονότα τής Κύπρου,πού έλαβαν χώραν φυσικά επί ηγεσίας τού Ταξ.Ιωαννίδη/1974 κι όχι τών Συνταγματαρχών,αφού είχαν παραδώσει ήδη τήν εξουσία είς πολιτικούς (Μαρκεζίνη) από τήν 8ην Οκτωβρίου 1973 καί μέ πρόγραμμα νά προβούν είς εκλογές εντός τού ίδίου έτους (1973) ή τό αργότερον εντός τού α΄τριμήνου τού 1974,τά διαστρεβλώνεις είτε από άγνοια είτε εκούσια. Κατά δεύτερον,σχετικά μέ τήν απόσυρσιν τής Μεραρχίας (συνθήκη τής Ζυρίχης) καί τά γεγονότα τού Ιουλίου,σέ παραπέμπω στό βιβλίο τού Στυλιανού Παττακού ##21η Απριλίου 1967 ΔΙΑΤ; ΠΟΙΟΙ; ΠΩΣ;##σελίδες 208-215,καθώς καί στήν σχετικήν μηνυτήριον εξώδικον αναγγελία τού δικηγόρου Αθηνών Γ.Αλφαντάκη,τής 8/11/1974 καί είς τήν οποίαν περιγράφονται/καταγγέλονται όλα τά πραγματικά γεγονότα καί επί τής οποίας απάντησις δέν έχει εδόθη ακόμη. Καί ξέρεις κάτι ρέ Φαήλο. Επί 37 χρόνια ##βαρεθήκαμε## εσάς τούς πολιτικούς,νά προσπαθήτε διά τήν προσωπικήν σας ##άφεσιν αμαρτιών##,νά διαστρεβλώνετε πραγματικά γεγονότα,πού στό φινάλε έχουμε ζήσει καί δέν μάς τά έχουν μεταφέρει,ώς παραμύθι!!!! Τήν εποχήν εκείνην (Ιούλιον/1974) υπηρετούσα ώς έφεδρος στούς Πεζοναύτες,πού είχε ιδρύσει/συγκροτήσει ό Συντ.,Χαράλαμπος Παπαδόπουλος,ένω εσύ,τήν ίδια εποχή, μάλον θά έπαιζες...κουτσό μέ τά άλλα παιδάκια τού νηπιαγωγείου!!!! Έλεος!!!!! Ούτε ή Δαμανάκη δέν θά τά έγραφε αυτά!!!!!!!! Υ.Γ. Δέν έχω καμμία σχέσιν μέ τούς συνεργάτες/προβοκάτορες τών ματοκυπατζήδων,χρυσαυγίτες!!

  • ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
   ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 23/04/2012 12:15:06

   δέν έχει εδόθη ακόμη.

   Διόρθωσις :

   δέν εδόθη ακόμη

   • ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
    ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 23/04/2012 12:39:26

    ...μάλον θά έπαιζες

    Διόρθωσις:

    .....μάλλον θά έπαιζες.....
    .............................................................................

    Πολλά δαιμόνια εμφανίσθηκαν στό πληκτρολόγιο σήμερα!

    • dikefalosaitos avatar
     dikefalosaitos @ ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 23/04/2012 15:27:16

     "θά" ευτυχώς που το διόρθωσες. Άρε Πάνος που σου χρειάζεται. :)

     • ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
      ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ dikefalosaitos 23/04/2012 16:46:08

      dikefalosaitos.

      Ό πανούλης καί τό κατερινάκι,θά εθεωρούσαν, ότι τό ##μάλλον## γράφεται μέ τρία λ-λάμδα καί πέντε εεεεε-έψιλον!!!!

      Μάλλον όμως panovlakius-virus,επετέθησαν στό πληκτρολόγιό μου!!!!

     • dikefalosaitos avatar
      dikefalosaitos @ ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 23/04/2012 17:19:25

      Δεν είναι το πληκτρολόγιό σου, άρχισε η επίθεση των λεγεώνων.
      Επιτέλους βρήκαν τον κωδικό του antinews και χακάρανε τα συστήματά του.
      Βέβαια τους βοήθησε και εφιάλτης, γιατί κατά διαβολική σύμπτωση ο κωδικός ήταν εεεεεεεεε.

 28. Enjoy Capitalism avatar
  Enjoy Capitalism 23/04/2012 10:29:29

  Φαήλε , Ιστόρία ξέρουμε το ίδιο καλά με σένα... Δεν περιμένουμε μαθήματα για το παρελθόν.. ( Μερίκοί σχολιαστές πιο πάνω ήδη εντόπισαν και μερικά "λαθάκια " σου)!!!

  Πάντως τέτοιος πανικός με την Χρυσή Αυγή δεν το περίμενα! Αλλά θα μου πείς, το λάκκο μόνη την τον έσκαψε η Ν.Δ !!!
  Κανα σχολιο για την υποψηφιότητα του κ. Ερχάν Ιμάμογλου, στην Ροδόπη θα έχοπυμε ;

 29. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 23/04/2012 10:54:10

  Αγαπητέ Φαήλο, πολύς κόσμος από τον δεξιό χώρο δεν θα ψηφίσει ή θα ψηφίσει ΧΑ, δυστυχώς. Δεν μιλώ για ακροδεξιούς, περιθωριακούς, άτομα ακραίων πεποιθήσεων. Μιλάω για νορμάλ δεξιούς, τους επιγόνους της παλιάς ΕΡΕ και του Συναγερμού. Προσωπικά, προσπαθώ να πείσω διάφορους γνωστούς και φίλους να ψηφίσουν ΝΔ. Διαισθάνομαι ότι για πολλούς θα είναι η τελευταία ευκαιρία που θα της δώσουμε, ειδικά για θέματα όπως το άσυλο, το παρακράτος των Εξαρχείων, η λαθρομετανάστευση.
  Οι αντοχές της ελληνικής κοινωνίας έχουν πια μειωθεί πολύ και τέτοια θέματα ακόμα και σε κύκλους της κεντροαριστεράς δεν είναι ταμπού. Το έχω διαπιστώσει με συνομιλίες με φίλους και γνωστούς που ανήκουν στον χώρο αυτό. Κανείς δεν θέλει τους λαθρομετανάστες, κανείς δεν θέλει τους αναρχοαριστεριστές να εξουσιάζουν τα πανεπιστήμια, να καπηλεύονται τις διαδηλώσεις. Απομένει ένα μικρό ποσοστό που ψηφίζει ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, άντι και κάτι έκνομα γκρουπούσκουλα στυλ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτούς θα ακούσει ο Σαμαράς ή την πλειονότητα του ελληνικού λαού;

 30. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 23/04/2012 11:31:44

  Δεν θα διαφωνήσω με τα όσα γράφεις για την 21η Απριλίου , ειδικά για το Κυπριακό. Παρόλο που θα ήταν δίκαιο να διαχωρίζουμε την πολιτική Παπαδόπουλου/Μαρκεζίνη από τα έργα του τραγικού Ιωαννίδη.

  Δεν ξέρω αν η Χρυσή Αυγή "θαυμάζει την 21η Απριλίου" , τη στιγμή μάλιστα που ένα χαρακτηριστικό αυτής της Χούντας ήταν πως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, σε αντίθεση με τη Χ.Α , ( άσχετα αν διαφωνεί κανείς με την ιδεολογία της).

  Όσο για το ότι οι Χρυσαυγίτες είναι ειλικρινείς και δεν υποδύονται τους δημοκράτες, όπως σωστά γράφεις, αυτό είναι προς τιμήν τους. Είναι καλύτεροι από κάποιες άλλες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα, που υποκριτικά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ της Δημοκρατίας, ενώ συνειδητά έχουν επιβάλει ή έχουν ανεχθεί να βρίσκεται η χώρα κάτω από την πιο απεχθή ολιγαρχία/πλουτοκρατία.

  (γιατί δεν τολμάει κανείς να μιλήσει για τις τιμές της βενζίνης; Μήπως για να μήν ενοχληθούν τα Μεγάλα Αφεντικά;

  Στο κάτω-κάτω , ούτε ο Πλάτων ήταν δημοκράτης...Και δεδομένο πως ήταν και παλαιστής/παγκρατιστής ,αν ζούσε σήμερα , μάλλον θα ήταν με τη Χρυσή Αυγή στον Άγιο Παντελεήμονα!

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ ΣΤΕΛΙΟΣ 23/04/2012 15:44:12

   Στελάρα, μακάρι κάποτε να έλθει μια μέρα, κατά την οποία , όλοι εμείς οι χαζοχαρούμενοι, αφελείς ...μύστες της περιλάλητης "δημοκρατίας" - εν ονόματι της οποίας και ελλήψει εναλλακτικής λύσης - διαπράχτηκαν και διαπράττονται τα πιο αισχρά εγκλήματα καθημερινά ( βλ. Τσοχαν.), θα αρθούμε εις ύψος αρετής τέτοιο, που να μας οδηγήσει στο "άριστο" πολίτευμα, που δεν είναι άλλο από την ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ !!!

 31. Πυρέσσον avatar
  Πυρέσσον 23/04/2012 12:48:53

  Η ιστορία του Κυπριακού και ο καταμερισμός των ευθυνών γίνεται λάστιχο αναλόγως των πολιτικών πεποιθήσεων του κάθε ιστορούντα.
  Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος, ο ΦΑΚΕΛΟΣ της Κύπρου ο οποίος θα άνοιγε που είναι; Μήπως βολεύει το μεταπολιτευτικό μόρφωμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ να επιρρίπτονται οι ευθύνες στο καθεστώς του Ιωαννίδη, ο Παπαδόπουλος ήταν κατ' οίκον περιορισθείς, μήπως το τίμημα της επανόδου των πολιτικών ήταν η παράδοση του 36% της Κύπρου; Γιατί από όσα βλέπουμε οι Έλληνες πολιτικοί προκειμένου να έχουν την κουτάλα δίνουν τα πάντα εύκολα.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Πυρέσσον 23/04/2012 18:18:44

   Υπάρχει και άλλη "ανάγνωση": Ο Ιωαννίδης έβαλε μπροστά τον Παπαδόπουλο που έκανε χούντα (μετά την πολιτειακή ανωμαλία που προκάλεσε ο Μητσοτάκης με την αποστασία του) και όταν αυτός εξαντλήθηκε ως "κεφάλαιο", τον έριξε για να καθαρίσει Μακάριο και Κύπρο. Μαζί με αυτό, έγινε και το Πολυτεχνείο και από τότε η αριστερά (που έχει για αγαπημένο της ανάγνωσμα το δόγμα Κίσσινγκερ για την Ελλάδα μας) κάνει ότι θέλει και δε την ακουμπάει κανείς! Έτσι φτάσαμε σήμερα εδώ.

   Υπογραμμίζω τις πολύ στενές επαφές Ιωαννίδη-Κίσσινγκερ με στόχο την ανατροπή και τη δολοφονία του Μακαρίου. Ψάξτε λίγο πριν απαντήσετε όμως...

 32. kas avatar
  kas 23/04/2012 13:04:49

  ...μμμ

  ο θείος Πλάτων όσο και να ξενίζει αυτό που θα ειπω, ήταν ο πρώτος θεωρητικός "Σιωνιστής"

  ο δε Θεμιστοκλής ο πρώτος πρακτικός
  για καλοσκεφτείτε το αν δεν "δούλευε" τους Αθηναίους αν θα γινόντουσαν τα σωτήρια τοίχη και τα σκάφη...οπότε και οι νίκες σε Μαραθώνα + απόκρουση καν της σκέψης για ντου των Περσών μετά στην πρωτεύουσα + Σαλαμίνα

 33. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
  ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ 23/04/2012 14:19:17

  Ειχα και εγω σκεφτει να ψηφίσω ΧΑ ως αντίδραση της κατάστασης με τους μετανάστες και διότι τους λούζομαι καθημερινά. Διαπίστωσα όμως (οι ίδιοι το αποποιούνται, όμως τα γραπτά μένουν) ότι όντως πρόκειται για θαυμαστές του Χίτλερ και δεν παρίστανται πχ στο μνημόσυνο των θυμάτων του Διστόμου. Θα ψηφίσω πιθανότατα νδ. Επιφυλάσσομαι στο εαν ο Α.Σ. θα έχει δυνατότητες να πράξει όσα λέει.

 34. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 23/04/2012 14:43:11

  Ποιά δημοκρατία;
  Της κομματικής πειθαρχίας των βουλευτών;
  Του απαγορεύειν: τις αγορεύειν βούλεται;
  Της επιλογής των υποψηφίων βουλευτών από τον πρόεδρο και όχι από την τοπική βάση;
  Του μνημονίου και του ΔΝΤ;
  Αυτά δεν έχουν σχέση με δημοκρατία.
  ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ και όποιος θέλει ακούει .
  Αύριο στη βουλή αγαπητέ Φαήλο τόλμησε αν μπορείς να απαγορέψεις τον Αλέξη ,την Αλέκα και την Λιάνα να ομιλούν επειδή δεν συμφωνείς μ΄ αυτά που λεν ή γιατί το ΕΑΜ σκότωσε τον παππού σου πριν από 65 χρόνια το πολύ - πολύ λίγο κριτική .

 35. intruder avatar
  intruder 23/04/2012 15:01:27

  Aδυνάτισες ή μιλάει το μοντάζ ? Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

 36. Jim Bim avatar
  Jim Bim 23/04/2012 15:23:00

  Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ εμφανίζεται σαν η μόνη διάδοχη κατάσταση αλλά δεν έχει μάθει να σκύβει και να γλύφει. Επίσης εκνευρίζεται εάν καταλάβει ότι προσπαθούν να του επιβάλουν πολιτικές και στρατηγικές. Η ιστορία του έχει δείξει ότι αναλαμβάνει το κόστος των επιλογών του. Όλοι οι Έλληνες φίλοι και μη αναγνωρίζουν ότι δεν είναι φτερό στον άνεμο αλλά έχει πολιτικό βάθος και σχέδιο. Δεν θα επέστρεφε στην πολιτική για να κάνει τον καραγκιόζη των δανειστών και των λαμόγιων. Και το σύστημα αντιλαμβάνεται ότι ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ. Έτσι εμφανίζονται διάφοροι σωτήρες, πατριώτες, λαϊκιστές και μπουρδολόγοι ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ και να τον αναγκάσουν σε συνεργασία με το σύστημα. Να τον κάνουν όμηρο, αιχμάλωτο. Ευτυχώς την απάντηση θα δώσει ο Ελληνικός λαός της Εξόδου του Μεσολογγίου, της Μάχης του Μαραθώνα και της μάχης της Κρήτης .

 37. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 23/04/2012 15:51:35

  Ααα, έχν ξεφύγ'!!
  Tragic!!!
  Αγαπητέ Φαήλο, μάλλον σε είχα παρεξηγήσει παλαιότερα, θεωρώντας σε υπερβολικό θιασώτη της Ελληνο-Ισραηλινής προσέγγισης!
  Τελικά, βλέποντας τι "κυκλοφορεί" εδώ έξω τελευταία, είσαι μετριοπαθής, ορθολογιστής και σύννους !!!

 38. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 23/04/2012 17:18:30

  Με κίνδυνο να θεωρηθώ υποστηριχτής της ανεκδιήγητης Χούντας (πού...ούτε σοβαρή Χούντα δεν ξέρανε να είναι!) σε διορθώνω, η Ελλάδα το 1974 είχε συγχρονα για την εποχή όπλα (Φάντομ ,Πυραυλακάτους με Exocet, αρματα ΑΜΧ-30) ενώ οι Τούρκοι είχαν μπακατέλες Αμερικάνικές απο τον Β' παγκόσμιο πόλεμο και την Κορέα!

  Αυτή είναι η αλήθεια ,το παραμύθι πως δεν είχαμε όπλα επινοήθηκε για να καλύψει την πικρή αλήθεια πώς, απλά, ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ , και επι Χούντας (Αττίλας Ενα) και επι "Δημοκρατίας" (Αττίλας Δύο).

  • Δ.Φ. (ανιδεος) avatar
   Δ.Φ. (ανιδεος) @ ΣΤΕΛΙΟΣ 23/04/2012 17:27:14

   Αγαπητε ο πατερας μου γεννηθης το 45 ηταν μελος της ΕΛΔΥΚ. Με την εποστρατευση ηταν απο τους πρωτους που θα μπαιναν στα καραβια για την Κυπρο και τον πολεμο αλλα ουτε οπλα δεν τους δωσανε.
   Ταυτοχρωνος ο αδερφος της μητερας μου υπηρετουσε στο ναυτικο οταν εγινε ο Αττιλας 1 οι μαρτυριες του λενε το αντιθετο οπλα δεν υπηρχαν, ηθικο στο στρατευμα υπηρχε που εκανε τους Τουρκους να τρεμουν.
   Μηλαμε για οικογενεια δεξιων μεχρι κοκκαλο.
   Δεν εχω λογο να το συνεχησω το αποτελεσμα αλλωστε μιλαει απο μονο του.

 39. Κωστοπουλοσ Κωστας avatar
  Κωστοπουλοσ Κωστας 23/04/2012 19:28:50

  ...μιας και αναφερθηκες στην προδοσια της Κυπρου, απλα να αναφερω οτι αναμεσα στον Αtτιλα Ι και ΙΙ μεσολαβησε η πτωση στις 9 Αυγουστου 1974 του προεδρου Ριτσαρντ Νιξον (σκανδαλο Watergate) και οτι δυο αμφιλεγομενα ατομα ειχαν καιρια ποστα στην τοτε κυβερνηση.

  Υπουργος αμυνας ηταν ο Ντοναλντ Ραμσφελντ και επικεφαλης του Λευκου Οικου (chief of Staff) ο Ντικ Τσέινυ...... καθολου τυχαιο δεν πρεπει να ειναι το γεγονος οτι τα ατομα αυτα επαιξαν πρωτευοντα ρολο στην μεθοδευση του σχεδιου Αναν........ στην αποπειρα δηλαδη του να νομιμοποιηθουν τα τετελεσμενα της Τουρκικης εισβολης και κατοχης.......

  • ΠΗΛΕΑΣ avatar
   ΠΗΛΕΑΣ @ Κωστοπουλοσ Κωστας 24/04/2012 17:24:15

   Εγώ θυμάμαι Υπουργό Αμύνης τον Σλέσσιγκερ, Εξωτερικών τον Κίσσιγκερ, με υφυπουργούς τον Σίσκο και τον Τάσκα, Σύμβουλους Εξωτερικών και μύνης του Προέδρου τους Έρλιχμαν και Χάλντεμαν...
   Γιατί, τότε που συνέβησαν όλα, όποια πέτρα (αμερικάνικη) και να σήκωνες, έβρισκες Εβραίο; Τυχαίο; Δεν νομίζω...

 40. γεωργιος Γεωργιάδης avatar
  γεωργιος Γεωργιάδης 23/04/2012 21:25:32

  1. ΦΑΗΛΟ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΒΟΚΑΡΑΜΕ" ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!
  2. ΦΑΗΛΟ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΥΟ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ!
  ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ!
  ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!

 41. factorx avatar
  factorx 24/04/2012 01:07:55

  Καλή η απάντηση και όταν θα το βγάλω και έντυπο θα έχεις δωρεάν εφόρου ζωής συνδρομή.

  Η σωστή απάντηση είναι όμως: Καμία διαφορά. Ο φασισμός δεν έχει χρώμα

 42. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 24/04/2012 01:15:18

  Πολύ καίρια τοποθέτηση. Υπερβαίνει τις τοπολογικές αναλύσεις. Έχεις σημείο αναφοράς την ανθρωπινη αξία και αξιπρέπεια πέραν των ιδεολογημάτων.

 43. ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
  ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 24/04/2012 09:32:41

  Διαχειριστή,χθές έγραψα ένα σχόλιο πού απευθύνετο στόν Φαήλο ,απαντώντας μέ στοιχεία/επιχειρήματα,στίς διαστρεβλώσεις τών γεγονότων τού 1974(Κυπριακό),πού παρέθεσε στό σχόλιό του πρός τόν Έβολα,αλλά δέν τό έχεις αναρτήσει,άν καί τό περιεχόμενό του δέν ήτο υβριστικό.

  Δικαίωμά σου φυσικά,εσύ νά επιλέγης ποία σχόλια μυρίζουν..... λιβάνι καί αυτά νά επιτρέπεις,όμως θά ήθελα νά σέ πληροφορήσω,ότι τήν ίδια τακτικήν ακολουθεί καί ό πανούλης στό twitter.

  Ζούμε τελικά τήν εποχήν τής Δημοκρατίας τού.........ΕΝΟΣ!!!!!!
  Εύγε!!

 44. Kst avatar
  Kst 24/04/2012 11:41:38

  Δεν καταλαβαινω το εξης: Πως θεωρουμε οτι οσοι θα ψηφισουν ΧΑ ειναι φασιστες και θα ειναι εξωφρενικο αν μπει η ΧΑ στην Βουλη και δεν μας ενοχλει οτι το ΚΚΕ το οποιο πρεσβευει τα δογματα του Σταλιν και θελει να μας κανει Σοβιετια. Ολοι γνωριζουμε τι εκανε ο Σταλιν, οτι ευθυνεται για περισσοτερες μαζικες δολοφονιες στην νεοτερη ιστορια, οτι ο κοσμος πεινουσε, εξοριζοταν και σφαγιαζοταν.. Δεν μας ενοχλει οτι το ΚΚΕ ειναι στην Βουλη, ουτε εναντιωνομαστε στο 8% που παραδοσιακα το ψηφιζει.. Αντιθετα θεωρουν χρησιμο το οτι ειναι εντος, ενω πρεσβευει αυτα τα τραγικα, ακραια δογματα... Γιατι η Αριστερα και ο κομμουνισμος να εχουν ασυλια και να μας σερνουν απο την μυτη ενω η δεξια (ακραια ή μη) να ειναι παντα η δακτυλοδεικτουμενη;

 45. ΙΑΣΟΝΑΣ avatar
  ΙΑΣΟΝΑΣ 24/04/2012 15:18:37

  εγω απλα ευχομαι καλη επιτυχια στον αγωνα για την πατριδα
  πατριωτες σαν και σενα χρειαζομαστε στη βουλη
  λυπαμαι που δεν μπορω να σε στηριξω κι εγω
  ψηφιζω αλλου
  τα λεμε στις 7 του Μαη

 46. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 24/04/2012 17:36:31

  Όπως και ο ex-lamogios (κλπ) παραπάνω έγραψα μερικα σχόλια ιστορικής φύσεως, απαντώντας σε άλλους, παραπάνω και δεν τα βλέπω αναρτημένα. Να υποθέσω ότι και η Ιστορία επιδέχεται "moderation"; Ή ότι υπάρχει "Κεντρική" εκδοχή της; Γιατί, τουλάχιστον η ΝΔ, δεν έδειξε μέχρι σήμερα προτίμηση σε τακτικές "σοσιαλιστικού ρεαλισμού".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.