21/04/2008 19:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εραστές των γυναικών τους

Το άλμπουμ της ζωής του με την εν πρώην σύζυγο του ξετυλίγει με κάθε λεπτομέρεια γνωστός ποινικολόγος, με την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της και έσπευσε να δώσει στην δημοσιότητα, μαζί με σελίδες από το «καυτό ημερολόγιο» της, μέσα από το οποίο, όπως υποστηρίζει, παρελαύνουν πολλά ονόματα εραστών της, αλλά και λεπτομέρειες για τις ερωτικές της σχέσεις. Κάνει επίσης αναφορά στους πλούσιους συντρόφους της από το παρελθόν, φθάνοντας στο σημείο να αποκαλεί την μητέρα των παιδιών του «βίζιτα που μισθώνει την παρουσία της».


Δεν θα δημοσιεύσουμε τα αποσπάσματα που κυκλοφορούν ευρέως στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε αυτά, ούτε η αναγνωσιμότητα αυτού του είδους. Και σιγά την ανακάλυψη. Θα πούμε όμως ότι σε άλλες εποχές (όχι και τόσο μακρινές) κανείς δεν θα τολμούσε και να αναφερθεί έστω στις απιστίες της γυναίκας του. Θα ντρεπόταν τους φίλους του, τα παιδιά του, τους γονείς του. Προφανώς, στη σημερινή Αθήνα κάποιοι δεν έχουν κανέναν απολύτως ηθικό ενδοιασμό να κάνουν βούκινο την προσωπική ζωή της πρώην συζύγου τους προκειμένου να γλιτώσουν φτηνά από το διαζύγιο και τα προγαμιαία συμβόλαια. Όλα γίνονται δηλαδή για τα λεφτάκια τους. Και φυσικά δεν μας πέφτει λόγος αν πρόκειται μόνο για την ιδιωτική ζωή τους. Έχουμε όμως πολύ μεγάλο πρόβλημα ως κοινωνία όταν τους ίδιους ανθρώπους η τηλεόραση των μεγαλοεκδοτών και των μεγαλοδημοσιογράφων μας τους παρουσιάζει καθημερινά στα παράθυρα για να πούνε τις απόψεις τους επί παντός του επιστητού και να τους ακούσουν και τα παιδιά μας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 21/04/2008 19:57:43

  Νά λοιπόν που υπάρχουν ακόμα ... πρότυπα για να πορευόμαστε.

  ΠΕΛΙΑΣ

 2. Vass avatar
  Vass 21/04/2008 22:50:39

  Νομιζω ότι το μετατραυματικό σοκ της τακουνιάς από τη δεκάποντη γόβα που δέχθηκε ο ποινικολόγος εξηγεί τα παραπάνω.
  Δυστυχώς τα παιδιά τους δεν είναι σε θέση ακόμη να τους καμαρώσουν.

 3. Σπύρος avatar
  Σπύρος 21/04/2008 23:37:32

  Τό να παινεύεται ο κερατάς όντως είναι εκπληκτικό.
  Εκτός πιά εάν ένας κερατάς που παινεύεται είναι ματάκιας...
  Ολα τά γούστα δεκτά...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.