#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/01/2011 14:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι επικίνδυνες αντιλήψεις της κ. Νταλάρα στο λαθρομεταναστευτικό

Η κ. Άννα Νταλάρα, υφυπουργός Εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης στην κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, δηλώνει πριν από τις εκλογές του 2009, στα ΜΜΕ : « δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, παρά μόνο, λαθραία τσιγάρα και αν υπάρχουν και αυτά » .

Η Πάτρα είναι η Τρίτη μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη της Ελλάδος με 200 χιλ. κατοίκους . Είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδος. Αποκαλείται Πύλη της Ελλάδος προς την Δύση, καθώς από το λιμάνι της γίνεται η εμπορική επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Δύση. Μέχρι το 1990, η ζωή στην πόλη, κυλούσε σε ήσυχους ρυθμούς, όπως άλλωστε σε όλες τις πόλεις της πατρίδος μας. Σήμερα η Πάτρα πάσχει από άγρια μετανάστευση . Οι κάτοικοί της, πλέον υποφέρουν και ζουν εφιαλτικές στιγμές από αυτή την ανεξέλεγκτη εισροή ξένων. Συμμορίες Αφγανών, Σομαλών, Αλβανών κλπ έχουν μετατρέψει μια ήσυχη πόλη, σε τριτοκοσμική πόλη, με τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης. Οι συμμορίες

των αλλοδαπών έχουν διαταράξει την ήσυχη ζωή της πόλεως και έχει κηρυχτεί ένας αόρατος πόλεμος κατά των κατοίκων της.

Το λιμάνι της Πάτρας, από «ατού» της πόλεως, έχει γίνει σήμερα, ο εφιάλτης της.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και μετά τα τελευταία ακραία γεγονότα στην πόλη, η κ. Νταλάρα, δήλωσε τα παρακάτω:

« Η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει άμεσα το μεταναστευτικό με μια συγκροτημένη και συστηματοποιημένη πολιτική και θα έχει τρείς άξονες:

1.Την φύλαξη των συνόρων και την επίσπευση διαδικασιών ασύλου για πρόσφυγες.

2.Την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους μετανάστες και την ένταξη όσων είναι δυνατόν.

3.Την εξασφάλιση της ασφαλούς ζωής των Ελλήνων πολιτών στις τοπικές κοινωνίες .

Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνούμε πως πρόκειται για ένα θέμα, όχι Εθνικό αλλά Κοινοτικό ».

Κα υφυπουργέ, παρακαλώ να μου απαντήσετε στα ερωτήματα που παραθέτω παρακάτω, ως απλός πολίτης και απηχούν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

1. Σε ποια περιοχή της Αθήνας κατοικείτε και δεν έχετε αντιληφτεί το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης;Μήπως τον περισσότερο χρόνο τον περνάτε στα εξωτικά νησιά Galapagos, στον Ειρηνικό ωκεανό ή στο σύμπλεγμα νήσων, Barrief Reef,στην Αυστραλία ( κατά δήλωση του συζύγου σας στην Real news της 31/12/2010 )και δεν έχετε αντίληψη της σκληρής Ελληνικής πραγματικότητας που μεγάλο μέρος των πολιτών της χώρας μας δεν έχει ούτε τα ναύλα μετακίνησής του ;

2. Δηλώνετε με τουλάχιστον περίεργη αφέλεια, ότι θα επισπεύσετε την παροχή ασύλου, με Ευρωπαϊκή νομιμοποίηση, όσων λαθρομεταναστών είναι δυνατόν. Έχετε διερωτηθεί πόσους αντέχει η πατρίδα μας;

Πόσους ακόμη θα μας φέρετε με την αλόγιστη πολιτική σας ;

3. Τα συρματοπλέγματα στα βόρεια σύνορά μας (δηλώσεις κ. Παπουτσή) τα οποία νομίζει η κυβέρνησή σας, πως θα εμποδίσουν τους λαθρομετανάστες να εισέρχονται στην Ελληνική επικράτεια, θα ήταν κατάλληλα, ίσως, για  κοτέτσια, όχι όμως για την φύλαξη των χερσαίων συνόρων μας. Αλήθεια πως θα αντιμετωπίσετε την είσοδό τους από Αλβανία (Β. Ήπειρο), μέσω Κέρκυρας και από τα παράλια της Ιωνίας γης, στα νησιά του Αιγαίου μας;

Θεωρώ πως εμπαίζετε με βάναυσο τρόπο τον Ελληνικό λαό.

4. Με 5 εκ. εξαθλιωμένους και πεινασμένους ξένους, πως θα εξασφαλίσετε συνθήκες τάξης και ευνομίας στον λαό μας, όπως με παιδαριώδη ρητορική, ισχυρίζεστε;

Μήπως θα τους εξασφαλίσετε, επίδομα μετανάστευσης, προκειμένου να μην σκοτώνουν, να μην κλέβουν, να μην βιάζουν καθημερινά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες;

Μήπως το επίδομα θα είναι σαν το επίδομα πείνας που δίνεται στους άνεργους ομοεθνείς μας ή σαν τις συντάξεις και τους μισθούς των Ελλήνων εργαζομένων, μετά τις περικοπές που έκανε αντισυνταγματικά η κυβέρνησή σας και τους μετέτρεψε σε θύματα της δημοσιονομικής σας οικονομικής κατάρρευσης;

Λυπάμαι, κα υφυπουργέ, για την ρηχότητα της σκέψης σας, την επιπολαιότητα των συλλογισμών σας και την αδυναμία σας να πείσετε τον λαό, της B’ Αθηνών τουλάχιστον, που σας εξέλεξε βουλευτή.

Συγχωρέστε με, αλλά πιστεύω ακράδαντα, πως αυτή η βίαιη πολιτική σας, όσον αφορά την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και η νομιμοποίηση όλων αυτών, γίνεται όχι για λόγους υπέρ πατρίδος, αλλά για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, σε μια προσπάθειά σας να αντικαταστήσετε τις ψήφους των δυσαρεστημένων, από την πολιτική σας, ψηφοφόρων ομοεθνών μας, με τις ψήφους των μεταναστών ( βλέπε Καλλικράτης), όπως και σε εκτέλεση εντολών έξωθεν συνόρων.

Το σίγουρο όμως είναι ΕΝΑ !!!

Μεταβάλλετε συνειδητά, την πληθυσμιακή σύσταση της χώρας, για λόγους εκλογικής σκοπιμότητας.

Κα υφυπουργέ, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι θέμα Κοινοτικό, αλλά θέμα ΕΘΝΙΚΟ .

Μόνο έτσι εκλαμβάνω την έκθεση του Παντείου  Πανεπιστημίου που αναφέρει, πως το 2050, οι αλλοδαποί θα είναι 14 εκ. και οι Έλληνες 11εκ.

Εσείς δεν ανησυχείτε καθόλου.

Μετά όλα τα παραπάνω, θεωρώ πως η καλύτερη υπηρεσία σας προς την πατρίδα μας, θα είναι η άμεση παραίτησή σας από την θέση του υπουργείου που κατέχετε !!!

Παναγιώτης Αποστόλου

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΥΡΜΗΔΟΝΑΣ avatar
  ΜΥΡΜΗΔΟΝΑΣ 04/01/2011 14:40:09

  Και λαθρομεταναστες υπαρχουν και λαθραια τσιγαρα υπαρχουν και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετοι με την σημερινη πραγματικοτητα, που επικινδυνως, προσφατα "κατελαβαν" και θεση στα κοινα, κυρα νταλαρενα...!!!!

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ ΜΥΡΜΗΔΟΝΑΣ 04/01/2011 16:47:06

   Και λαθρο-πολιτικοί υπάρχουν.
   Επιβάτες που ποτέ δεν πλήρωσαν απολύτως ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ για όσα λένε, κάνουν ή επωφελούνται εξ αιτίας της θέσης τους.

   Ξέρεις...αυτοί που παρασιτούν εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέροντας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ και εργαζόμενοι αποκλειστικά και μόνο για το προσωπικό όφελός τους.
   Πράσινοι, μπλε, κόκκινοι και πολύχρωμοι λαθρο-πολιτικοί οι οποίοι συστηματικά εδώ και χρόνια εξυπηρετούν οτιδήποτε πέραν του Ελληνικού συμφέροντος, από ιδιοτέλεια ή δειλία.

   Θρέφονται από τον ιδρώτα μας είτε επιτύχουμε στη ζωή είτε αποτύχουμε.
   Θρέφονται από το αίμα των ανθρώπων που υπηρετούν την Πατρίδα και την Σημαία για να μεγαλοστομούν και να βερμπαλίζουν αλλοπρόσαλλες μπουρδολογίες.
   Θρέφονται από το αίμα αθώων ανθρώπων που πέφτουν θύματα "μεταναστών" και συστηματικά αποκρύπτονται από τα ΜΜΕ.
   Θρέφονται από τις οικονομίες και τις φιλοδοξίες του Έλληνα πολίτη όταν στήνουν απάτες όπως το χρηματιστήριο και η επέκταση της τραπεζικής πίστης.
   Θρέφονται από την οργή που συσσωρεύει ο κόσμος όταν συστηματικά κάνουν το άσπρο-μαύρο.
   Θρέφονται από κυνισμό και ματαιοδοξία όταν ξεπουλάνε αναιδώς κομματάκια της Πατρίδας που δεν τους ανήκει και που θα πρεπε να υπηρετούν.
   Θρέφονται από τους υπαλλήλους των αφεντικών τους όταν τους καλούν στις εκπομπές τους για να μιλήσουν ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ διαστρέφοντας κάθε έννοια Εθνικού, Δικαίου και αξιοσύνης.
   Θρέφονται από τον Μαμμωνά που δεν κουράζονται να λατρεύουν.
   Θρέφονται κι από τον Ευκαιριακό...το πρότυπο της ζωής τους...το "εγώ πάνω από όλα".
   Το χρήμα και την ματαιοδοξία της εξουσίας.

   Τώρα άρχισαν και να μας βρίζουν.
   Ότι εμείς λέει φταίμε που αυτοί "τα πήραν".
   Ότι εμείς φταίμε που αυτοί κάθονταν στα γραφεία τους ήσυχα-ήσυχα και μπουκάραμε εμείς με φωνές κι αλλαλαγμούς και ζητούσαμε να μας διορίσου.
   Ότι εμείς φταίμε που οι λαθρομετανάστες μας σκοτώνουν γιατί είμαστε λέει "ρατσιστές" (πρέπει να μαστε πιο ευγενικοί και να χουμε πάντα ένα βαζάκι βαζελίνη πάνω μας γιατί οι καημένοι οι λάθρο πρέπει να ταίσουν και τα παιδιά τους).
   Ότι εμείς φταίμε για τον αέρα που παίρνει σημαίες και βάζει φωτιές και που ρίχνει αεροπλάνα.
   Ότι εμείς φταίμε που δεν καταλάβαμε στο σχεδιάγραμμα πως διάολο έγιναν οι υποκλοπές (γιατί φυσικά σημασία είχε το ΠΩΣ και όχι το ΠΟΙΟΣ και το ΓΙΑΤΙ!!!).
   Ότι εμείς φταίμε που οι τράπεζες αναγκάστηκαν να πάρουν 90 δις μέχρι τώρα γιατί κρατάμε τα λεφτά στα σεντούκια και δεν τις βοηθάμε τις καημένες.
   Ότι εμείς φταίμε που η τράπεζα μας πήρε το σπίτι και το αυτοκίνητο γιατί λέει δεν διαβάσαμε τα ψιλά γράμματα.
   Φυσικά εννοείται ότι εμείς φταίμε που υπάρχουν τα ψιλά γράμματα καθότι οι καημένες οι τράπεζες κάπως πρέπει να προστατευτούν από τους κακόπιστους και αλλόφρονες δανειζόμενους.
   Ότι εμείς φταίμε για τα κρυφά δάνεια και το χρέος και τις υπερτιμολογήσεις και όχι φυσικά ο Μπομπ ή ο Θείος ή ο Μιζοφοράκος.
   Ότι εμείς φταίμε που μας γ..μησε το ευρώ γιατί είχαμε και στο χωριό μας και δεν μας έκανε η δραχμούλα.
   Ότι εμείς φταίμε που το δημόσιο καταστρέφει τς εγκεφαλικά μας κύτταρα γιατί ενώ αυτοί σκοτώνονται να μας εξυπηρετήσουν εμείς τους διαφθείρουμε με ρυθμούς ισπανικής σιέστα.
   Ότι εμείς φταίμε για την εφορία που δεν επιστρέφει ΦΠΑ και για τα δικαστήρια που δεν επιδικάζουν αποζημειώσεις.
   Ότι εμείς φταίμε για την δικαιοσύνη που δίνει αυξήσεις στον εαυτό της, φυλακίζει πολίτες για χρέη στο δημόσιο και οπαδούς για πυρσούς ενώ αφήνει στην απέξω αυτούς που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ "τα πήραν".

   Ότι εμείς φταίμε που ο καλός αυτός άνθρωπος ο Τζέφρυ έβγαλε έρπητα εξ αιτίας του άγχους του και αναγκάστηκε ο φουκαράς να υποθηκεύσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ για να μας "σώσει" από το χρέος ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ...!!!!!
   Ότι εμείς φταίμε που καθυστερεί το μνημόνιο γιατί ακόμα δεν σκύψαμε ξεβράκωτοι στις πολυεθνικές του Τρισέ και του ΣτρωςΚαν.

   ......

   Το θαύμα της μεταπολιτευτικής εξουσίας.
   Η πιο απόλυτη συγκεντρωτική εξουσιομανής γραφειοκρατία στην ιστορία της χώρας ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ !!!

   Τσκ τσκ τσκ...είναι να τους λυπάσαι τους λαθρο-πολιτικούς μας τελικά.

   Δλδ ούτε στον Αρκά τέτοιο γέλιο ρε παιδί μου.

  • διηνεκης avatar
   διηνεκης @ ΜΥΡΜΗΔΟΝΑΣ 04/01/2011 21:11:25

   Δηλαδη η μις νταλαρα,φταιει η αυτοι που την ψηφισαν,αλλα συνηθως τα κολοβα φιδια σε δαγκωνουν οταν ειναι πλεον αργα για να κανεις κατι,λετε να εχει αδυναμια στους σομαλους η κυρια

  • against New World order avatar
   against New World order @ ΜΥΡΜΗΔΟΝΑΣ 04/01/2011 22:21:24

   και λαθρο κυβερνήσεις υπάρχουν

 2. Misha avatar
  Misha 04/01/2011 14:45:05

  «Ο Γιώργος έδιωξε την Άντζελα Γκερέκου που είχε τραγουδιστή φοροφυγά σύζυγο, έβγαλε τώρα την Νταλάρα, γιατί πρέπει να υπάρχει μια σύζυγος φοροφυγά. Το λάθος του Γιώργου ήταν ότι δεν έπρεπε να αφήσει τη γυναίκα του να πάει στην κυβέρνηση.

  Βγήκαν τώρα αυτά τα ψεύτικα τα πόθεν αίσχος των βουλευτών και είδαμε ότι έχει 58 ακίνητα. Βγάζεις 58 ακίνητα με αφιλοκερδείς συναυλίες;».

  Τζιμάκος

  • anonymous avatar
   anonymous @ Misha 04/01/2011 15:20:51

   Αυτοί που μιλάνε για φοροδιαφυγή και κάνουν τους τιμητές είναι οι χειρότεροι. Η γυναίκα του Κουβέλη δηλώνει με βάση το πόθεν έσχες του άντρα της μόνο 10.000 Ευρώ από την απασχόλησή της ως δικηγόρου.
   Κατά τα λοιπά ο Κουβέλης μας μιλάει για την αριστερά τις κοινωνικές ανισότητες και το μικρότερο ή μεγαλύτερο κεφάλαιο.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Misha 04/01/2011 15:45:51

   Τα είχε πει ο Άκης Πάνου πολύ πιο πριν απ τον Τζιμάκο. Επί ... "τσιμινιέρας" και εποχής που "φύτρωσε καινούργιο δένδρο", όταν ακόμη ο ακατονόμαστος ήταν λαίκό ίνδαλμα της εργατικής τάξης!!!!

 3. ΛίγκαΤουΒορρά avatar
  ΛίγκαΤουΒορρά 04/01/2011 15:24:06

  ουαΧαΧα! Κούτι ταιριάζει στη περίπτωση!

  Προφανώς τη πείραξε η σύνθετη λέξη και κυρίως το πρώτο συνθετικό «λάθρο».

  Αυτό που κατάφερε είναι να παρακάμπτουμε πλέον το δεύτερο συνθετικό «μετανάστατες» και να τους αποκαλούμε σκέτο «λάθρο». Δράση-Αντίδραση εν όψει.

 4. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 04/01/2011 15:43:35

  Αυτό που γίνεται στα κέντρα των πόλεων μας είναι πλέον πέραν του απαράδεκτου. Προχθές πρωτοχρονιάτικα σφάξανε, αφού πρώτα τη βίασαν, μια κοπέλα στη πλατεία Άθωνος (καράκεντρο) της Θεσσαλονίκης.
  Κυκλοφορεί ένα βίντεο στα μπλογκς, τραβηγμένο από μπαλκόνι στην Αθήνα, όπου μέσα σε 5 λεπτά καταγράφει δεκάδες ποινικά αδικήματα από λαθρομετανάστες (car jackings, ληστεία, κλπ).
  Υπάρχει όμως μια παρατεταμένη σιωπηρή ανοχή από τα ΜΜΕ αλλά και τα κόμματα. Όταν θα ξεσπάσει ο λαός (βλ. Αγιο Παντελεήμονα) θα γίνει χαμός. Και αυτό δεν έχει να κάνει με ρατσισμό.
  Έχει να κάνει με την εγκληματικότητα. Και προσωπικά, και Έλληνες να είναι οι κακοποιοί το ίδιο τους σιχαίνομαι.

  • blue nile avatar
   blue nile @ Strange Attractor 04/01/2011 23:04:05

   !!!

   • blue nile avatar
    blue nile @ blue nile 04/01/2011 23:14:21

    Strange.
    Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι πιστεύω και εμπιστεύομαι ότι λες.
    Επειδή όμως η καταγγελία σου είναι πολύ σοβαρή μήπως μπορείς να μου υποδείξεις εφημερίδα που έγινε λόγος για το τραγικό συμβάν?
    Σκοπεύω να ενημερώσω γι'αυτό φίλους και γνωστούς και επιδή θ'αντιμετωπίσω αντιρρήσεις θα ήθελα να έχω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βάση αποδεικτικών δεδομένων.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά.

    • Αρκουδιάρης avatar
     Αρκουδιάρης @ blue nile 05/01/2011 00:02:43

     από τον γκούγκλη, ενα απλό σερτς κάνε και εσύ

     About My Lamia.blogspot.com: Παρακολουθήστε το κανάλι της Βουλής live.
     ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: Πρώτα την βίασαν μετά την εσφαξαν και έπειτα την ... της πλατείας Άθωνος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής. [image: http://www.newsit.gr/fi... Ανατολική Αττική News · Δολοφόνησε 6 μηνών κουτάβι! - ...
     aboutmylamia.blogspot.com/.../live.html - Προσωρινά αποθηκευμένη
     #
     Himaira: Τα 5 πιο παραξενα εθιμα της Ελλαδας
     Λέγεται πως η κοπέλα που φτάνει πρώτη στην βρύση θα έχει μεγάλη τύχη για την υπόλοιπη χρονιά .... ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: Πρώτα την βίασαν μετά την εσφαξαν και έπειτα την πέταξαν στα σκουπίδια ... της πλατείας Άθωνος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής. ... Δολοφόνησε 6 μηνών κουτάβι! -. Πριν από 5 λεπτά ...
     himaira.blogspot.com/2010/12/5_19.html - Προσωρινά αποθηκευμένη

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ blue nile 05/01/2011 00:21:37

     Από τον Αγγελιοφόρο της Θες/νίκης:
     Πτώμα 30χρονης γυναίκας εντοπίστηκε από περίοικους, στις 10:50 το πρωί, σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή της Πλατείας Άθωνος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
     Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα έφερε δύο τραύματα, στο λαιμό και την κοιλιακή χώρα, από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα σπασμένο μπουκάλι, ενώ η δολοφονία πιθανολογείται ότι έγινε γύρω στις 08:00 σήμερα το πρωί. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της διεύθυνσης ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
     H__p://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=4&artid=73598

     • blue nile avatar
      blue nile @ Strange Attractor 05/01/2011 01:02:49

      Πολλά ευχαριστώ και στους δυο σας.
      Ακόμα να μου περάσει η ανατριχίλα...

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 04/01/2011 16:02:40

  Ο Ελληνικός Λαός έχει δικαίωμα να μάθει στοιχεία που του κρύβουν επιμελώς.

  Συζήτηση στη Βουλή με τα πλήρη στατιστικά στοιχεία για τα ΑΙΤΙΑ της ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗΣ για τα Ελληνικά δεδομένα αύξησης της εγκληματικότητας κατά Αδυνάτων και Αμάχων, και για το οξύτατο πρόβλημα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Έλληνα Πολίτη μέσα και έξω από το σπίτι του, την τελευταία 15ετία.

  Πήρε το αυτί της κας υπουργού τον αριθμό περιστατικών "ψιλής" εγκληματικότητας κατά Ελλήνων και Ελληνίδων, που καταγράφηκαν στα "ψιλά" των ειδήσεων από παραμονή Χριστουγέννων έως ανήμερα Πρωτοχρονιάς και απο ποιούς διαπράχθηκαν?
  Άκουσε για ορισμένα εξαιρετικά ειδεχθή από αυτά τα "ψιλά" και από ποιους διαπράχθηκαν;
  Έχει κάνει τώρα τελευταία βόλτα απόγευμα στην περιοχή γύρω από το Πεδίο του Άρεως και προς Ακαδημίας, την οποία ελέγχουν ΑλγερινοΜαροκινοί?

  Γνωρίζει τον αριθμό θανάτων/τραυματισμών/βιασμών/απαγωγών αλλοδαπών από ομοεθνείς τους;

  Γνωρίζει ότι από τον πληθυσμό των κρατουμένων, οι μισοί είναι αλλοδαποί και οι περισσότεροι για βαριά εγκληματα, εφόσον για τα χαρακτηρισθέντα ως “ψιλά” τους αφήνουν πλέον ελεύθερους?
  Δεν προβληματίζεται από το γεγονός ότι σε ένα πληθυσμό 9, 10 εκ. Ελλήνων και εναν αφανή πληθυσμό 1, 2 εκ. παράνομα εισελθόντων ξένων, οι αλλοδαποί παράγουν τη ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ εγκληματικότητα, με πολύ βαρύτερα και ειδεχθή εγκλήματα στο δικό τους ποσοστό?

  Δεν την προβληματίζουν ως γυναίκα και ως Ελληνίδα οι επιθέσειςκαι τραυματισμοί κατά περαστικών γυναικών όλων των ηλικιών, Ελληνίδων και από Βαλκανικές χώρες; Αναφέρω αυτές, διότι οι κακοποιές πράξεις κατά γυναικών και κατά παιδιών μέσα στα γκέτο μένουν αφανείς...

  Γνωρίζει ότι τα εργατικά ατυχήματα κατανέμονται 50%-50% σε Έλληνες και αλλοδαπούς, πτώσεις, κατακρημνίσεις, ηλεκτροπληξίες, καταπλακώσεις, εκρήξεις σε αμπάρια, 40-50 ετών οι Έλληνες, νεαρής ηλικίας οι αλλοδαποί? Γεγονός που καταρρίπτει το ιδεολόγημα των "ανθρωπιστών" με τα 2 εκ. ευρώ τραπεζικές καταθέσεις, ότι οι λαθρομετανάστες έχουν "ταξικής φύσεως προβλήματα με τους Έλληνες" ...

  Πως κρίνει η κα Νταλάρα τον αποχαρακτηρισμό του τράφικινγκ από αδίκημα που επισύρει ποινή φυλάκισης, για να μην ταλαιπωρούνται οι εκδιδόμενες και οι εκδιδόμενοι με απανωτά κρατητήρια?
  Aντιλαμβάνεται ότι κοντά στο βασιλικό εδώ ποτίζεται και η γλάστρα, ότι το ανθρωπιστικό, σε πρώτη ανάγνωση, για τα εκδιδόμενα άτομα μέτρο, ουσιαστικά λύνει τα χέρια στα κυκλώματα και θα λειτουργήσει ως κράχτης για να συρρεύσουν στην Ελλάδα ανθρώπινα εμπορεύματα μαζί με τους φουσκωτούς προαγωγούς τους από όλη την Αφρική, την Ασία, και τη Βαλκανική?
  Αντιλαμβάνεται το φόρτο των νοσοκομείων, των υπηρεσιών του κράτους και των Ελλήνων φορολογουμένων?
  Έχει ακούσει για την αύξηση των κρουσμάτων φυματίωσης, aids, σύφιλης, χολέρας, τύφου, νοσήματά τα οποία είχαν καταπολεμηθεί στο 100% στην Ελλάδα?

  Πως κρίνεται το μέτρο του παραβόλου 150 ευρώ για κατάθεση μήνυσης από τους καθημερινά ληστευόμενους και ληστευόμενες?

  Μέσα από μια συζήτηση στη βουλή με παράθεση στατιστικών στοιχείων, και την κατηγοριοποίηση των εγκλημάτων, θα διαπιστωθεί ότι εκτός από μια μικρή κωμόπολη από ΤΡΟΧΑΙΑ χάνουμε πλέον κάθε χρόνο αλλη μία Ελληνικου πληθυσμού, από ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ηλικιωμένων Α/Γ, και γυναικών μέσης ηλικίας/νεαρών γυναικών).
  Ο αριθμός για το 2010 πρέπει να είναι πολύ υψηλός, ίσως αγγίζει τους χίλιους, διότι πλέον καταγράφονται ένα ή δύο εγκλήματα κάθε μέρα.

  Το κοινό αίσθημα των Ελλήνων, το αισθητήριό ΜΑΣ, λέει ότι γίνεται συντονισμένη προσπάθεια υποβάθμισης της οξύτατης εγκληματικότητας από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης που προβάλλουν μεγάλους καλλιτέχνες και μέγαρα, αν και οι υπηρεσίες του κράτους ασφαλώς τα έχουν όλα καταγεγραμμένα, εκτός ίσως όσων διαπράττονται κατά μικρών παιδιών και γυναικών, ή και νεαρών ανδρών ΜΕΣΑ στα γκέτο.

  Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να το υποστεί και άλλο αυτό;
  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
  Μετά από συζήτηση στη Βουλή με όλα τα στοιχεία θα αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ, οι Έλληνες Πολίτες, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι εδώ “για το καλό μας” όπως πασχίζουν να μας πείσουν… οι ομοϊδεάτες της κας υπουργού ή αν συντελείται Εθνοκάθαρση και Γενοκτονία με πολλούς παράλληλους τρόπους:
  εξοικονόμηση συντάξεων για το κυνικό κράτος, φθηνά ξένα μεροκάματα, διασπορά φρίκης και φόβου στον Ελληνικό πληθυσμό, φυγάδευση των νέων Ελληνόπουλων στο εξωτερικό για να μην έχουν την ίδια τύχη, κλπ. κλπ.

  Αναρωτιέμαι αν οι Ελληνες μετανάστες στο Λεβερκούζεν έσφαζαν και έγδερναν σκαλπ ...

  • Enzo avatar
   Enzo @ αλλενάκι 04/01/2011 23:06:18

   αλλενακι δεν βαριεσαι να καθεσαι και να τα γραφεις ολα αυτα? δικιο εχεις δεν λεω το αντιθετο αλλα ειναι ολοι κουφοι και τυφλοι!

 6. triptokarudos avatar
  triptokarudos 04/01/2011 16:26:45

  βρε παιδιά βρε παιδιά..

  αφήστε την σύζυγο Νταράλα ήσυχοι

  τστστστσ....

  αναιδέστατοι

  • κατερινα avatar
   κατερινα @ triptokarudos 10/01/2011 14:09:33

   και πρωτη εξαδέλφη του Υπουργου..... ω!!! ντροπή σας ..... τόσο αγώνα εχει κάνει η κυρία στα χαρακώματα των αφιλοκερδών συναυλιών....
   Τσ....τσ....

 7. anhsyxos thrakas avatar
  anhsyxos thrakas 04/01/2011 16:29:34

  "1.Την φύλαξη των συνόρων και την επίσπευση διαδικασιών ασύλου για πρόσφυγες.
  ....έκθεση του Παντείου Πανεπιστημίου που αναφέρει, πως το 2050, οι αλλοδαποί θα είναι 14 εκ. και οι Έλληνες 11εκ."
  Οι προτεραιότητες της κας υφυπουργού της παρούσας σοσιαλιστικής, πράσινα ανεπτυγμένης, εθνομειοδοτικής και ανθελληνικής κυβέρνησης προκύπτουν από της δηλώσεις της.Αν η κοπέλα που βρέθηκε σφαγμένη πίσω από τον σκουπιδοντενεκέ στη θεσσαλονίκη ήταν κόρη της τι θα έλεγε..?Αν ο σύζυγός της ήταν οδηγός νταλίκας και ζούσε με το φόβο μη κρυφτούν σε αυτή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (τα κεφαλαία γράμματα για να το χωνέψει το στραβάδι, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι είναι) για να μη χάσει το ψωμί του και μπλέξει με τη δικαιοσύνη, τι θα έλεγε η κα υφυπουργός..?Αλήθεια όλοι αυτοί οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που τους φέρνουν μέχρι την Τουρκία οι διακινητές, πως βρίσκουν και πληρώνουν αυτά τα ποσά..?(2000 ,2500 Euros).
  Την απάντηση δε για ποιό λόγο η κυβέρνηση δείχνει τόση στοργή για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τη δίνει η ίδια η μελέτη του Παντειου Πανεπιστημίου. Διότι επενδύουν πολιτικά στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ώστε να "εμπλουτιστεί" το εκλογικό σώμα με νέους "σοσιαληστές".
  ΓΟΥΔΙ για την πράσινη χούντα...!!

 8. GEORGE KAR. avatar
  GEORGE KAR. 04/01/2011 16:30:58

  ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΡΓΑ
  ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Zio avatar
  Zio 04/01/2011 16:47:21

  μετά την απογραφή των ΔΥ, θα έχουμε και απογραφή των λάθρων?
  θα έχουν προηγουμένως συμμετάσχει σε επιδοτούμενα από την ΕΕ σεμινάρια για Η/Υ ούτως ώστε να συμμετάσχουν επιτυχώς στην απογραφή? :)

 10. Greg avatar
  Greg 04/01/2011 17:00:36

  Το σκηνικό με φρόντεξ και φράχτες ακριβώς σ΄αυτό αποσκοπεί:
  Στην καταγραφή, ώστε σε όποια άλλη χώρα εντοπίζονται στο μέλλον, να στέλνονται πακέτο πίσω, στη χώρα-μαλάκα της ΕΕ.

 11. epanastatis avatar
  epanastatis 04/01/2011 17:17:31

  Μπράβο για το άρθρο .
  Μήπως όταν συγκεντρωθούν όλα τα σχόλια , θα πρέπει να σταλούν στο e-mail της κας Νταλάρα;

 12. mavros pit avatar
  mavros pit 04/01/2011 17:24:17

  Το πρόβλημα πλέον με τους λαθρομετανάστες είναι οξύτατο για την Ελληνική κοινωνία.
  Κάτι τέλος πάντων πρέπει να γίνει με αυτό το Εθνικό θέμα όπως πολύ σωστά λέει ο κος Αποστόλου .
  Βιάζεται καθημερινά η κοινωνία μας.
  Θα σας θυμίσω , όμως πως πριν μερικά χρόνια όλοι τους έλεγαν, οικονομικούς μετανάστες , μετά απλώς μετανάστες και σήμερα ακόμη και ο πρωθυπουργός τους αποκάλεσε λαθρομετανάστες.
  Αλήθεια πια η άποψη του κου Σαμαρά γι΄ αυτό το θέμα .

 13. writer avatar
  writer 04/01/2011 17:28:27

  τώρα εσύ ρε φίλε επαναστάτη πιστεύεις ότι στέλνοντάς της τα, θα αγχωθεί????

 14. προβοκατορας avatar
  προβοκατορας 04/01/2011 17:35:39

  οσο και να χτυπιωμαστε με δαυτους ακομα και καταμουτρα να τους το λεμε απλα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η ολη κατασταση γιατι απλουστατα εκει που μενουν δεν ερχονται αντιμετωποι με τετοια φαινομενα μεταναστευτικης βιας. οι ανθρωποι αυτοι ειναι κατεχονται απο ιδεοληψιες που θελουν ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΝ ασχετα εαν αυτες εχουν αποτυχει οπου αλλου εφαρμοστηκαν.

 15. η Dimi avatar
  η Dimi 04/01/2011 17:56:34

  @tsilivithras
  Δύο οι Ευχές Φίλε μου,
  για τον Kαινούργιο Xρόνο:
  Πάμπλουτος να είσαι από Χαρά!
  και πάμπτωχος σε πόνο.

  Mε τη πολυεπίπεδη ποιότητα Αρκά, γελάμε δυνατά,
  αβίαστα, πλούσια, θεραπευτικά!

  Με τη Σημερινή Ολική Εκλειψη Χρημάτων των Ελλήνων,
  δημιουργήθηκαν αυτόνομες Λέσχες Γέλιου (Club de Rire).
  Γιά να γελάμε, όταν τα πολιτικά πράγματα ανατραπούν,
  κι όταν η ΛΑΘΡΟ-ψυχοπονιάρα υφυπουργός κι ο σύζυγος
  αοιδός, δεν θα ξέρουν σε ποιά μεζονέττα τους, από
  το μένος! να τρέξουν να σωθούν.
  Laughing Out Loud!..

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ η Dimi 04/01/2011 18:56:49

   Γεια σου ρε Dimi καλή χρονιά να χεις κι εσύ.
   Την υγειά μας να χουμε μόνο και οι ευχές για τα άλλα κατέντησαν γραφικές.
   Δεν ξέρω αν θα χει γέλιο το 2011 πάντως κάτι μου λέει ότι θα χει πολλές φάπες...

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ tsilivithras 04/01/2011 23:42:09

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2011, δεν πρόκειται να πλήξουμε..

 16. zackii avatar
  zackii 04/01/2011 18:33:40

  Σας έχω πει να ψάχνετε το χρήμα. Μπορεί τα συρματοπλέγματα να είναι γιά κοτέτσια, αλλά ξέρετε πόσο πάνε 15χλμ. συρματόπλεγμα και τι μίζα βγαίνει?

 17. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 04/01/2011 19:06:04

  Θα πρεπει ομως και η ΝΔ να ταχθει απεριφραστα υπερ σκληροτερων μετρων κατα των λαθρομεταναστων ειτε με μεγαλυτερο φραχτη ειτε με αμεσες απελασεις.
  Η απλη επισημανση οτι το μετρο ειναι αναποτελεσματικο δεν αρκει.
  Οπως και στα αντιμνημονιακα πρεπει να διαχωρισθει πληρως η θεση απο τα κομματα της αριστερας που ειναι κατα του φραχτη επειδη θελουν να μπαινει ανεξελεγκτα οποιος θελει στην Ελλαδα.Οχι θολουρες.

 18. Rena avatar
  Rena 04/01/2011 19:38:21

  Η κα Νταλάρα από που γνωρίζει το λαθρομεταναστευτικό; Από το σαλόνι της;

 19. Mak avatar
  Mak 04/01/2011 19:41:36

  Χωρίς να ξέρω, μήπως στην αυξημένη εισροή λαθρομεταναστών παίζει ρόλο και η απομάκρυνση των ναρκών από τα σύνορα με την Τουρκία (νομίζω υπογράψαμε μία σχετική συνθήκη) ;;;

  Πολύ πετυχημένοι η παρατήρηση κάποιου ότι οι οικονομικοί μετανάστες έγιναν λαθρομετανάστες από τους ίδιους ανθρώπους που χαρακτήριζαν ξενόφοβο ή φασίστα όποιον μιλούσε για λαθρομετανάστες.

  Προφανώς οι αριθμοί τους έχουν γίνει τέτοιοι που δεν τους αφήνουν να απολαύσουν ήσυχοι τον καφέ τους στο Κολωνάκι.

  Μόλις φτάσουν στην Εκάλη θα αρχίσουν να απαιτούν να τους στείλουμε πίσω με πλοία...

  Η πλάκα είναι ότι αυτοί που δυσανασχετούν πιο πολύ με την αθρόα είσοδο μεταναστών από την Ασία είναι οι Αλβανοί που ζουν στην Ελλάδα γιατί αυτοί πρώτοι τους "τρώνε στη μάπα".

 20. Κατερίνα Κ. avatar
  Κατερίνα Κ. 04/01/2011 19:44:51

  Η σύζυγος του εθνικού τροβαδούρου και εξαδέλφη του δημάρχου Πάρου και πρώτου τη τάξει Υπουργού, λόγω ιδιαιτέρων ικανοτήτων δυστυχώς δηλώνει ότι θέλει. Άς τους π'αρει όμως στη γειτονιά της να τους ενδιαιτάται. Λεφτά έχει.
  Κατερίνα Κ

 21. popay avatar
  popay 04/01/2011 20:27:25

  θα ήθελα να γνωρίζω,εάν κάποιος μπορεί να απαντήσει, τις θέσεις της ΝΔ στο τεράστιο αυτό θέμα που αφορά όλους ανεξάρτητα τους Έλληνες.
  Ένα θέμα πολύ οξύ.

 22. mavros pit avatar
  mavros pit 04/01/2011 20:31:01

  ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ;

 23. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 04/01/2011 21:10:11

  Μπα ας κάνει ο σύζυγος συναυλία.

  Αλήθεια πόσο κόστισε η αλλαγή του δαπέδου κα Νταλάρα σε εποχές στενότητας στο γραφείο;

  ΥΓ

  καλά έλεγε ο Τζιμάρας: Νταλάρα Νταλάρα Νταλάρα

 24. αρλούμπας avatar
  αρλούμπας 04/01/2011 21:44:46

  πολύ καλό άρθρο.
  τσαμπουκαλεμένο.

 25. against New World order avatar
  against New World order 04/01/2011 22:35:20

  αγαπητέ κ. Αποστόλου, τι ψάχνετε να βρείτε από την κυβέρνηση του πασοκ; ευαισθησία για τους Έλληνες και το Ελληνικό κράτος;

  δεν είναι εντολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων η έλευση των λαθρο;

  δεν είναι στο σχέδιο της αλλοίωσης της Ελληνικής φυλής;

  Αφού πλέον τους έχουμε πάρει χαμπάρι γιατί ασχολείστε με λαθρο κυβερνήσεις;

  Πρέπει να κατεβούμε όλοι στο δρόμο και να ζητάμε τα 98 δις $ που ανήκουν σε κάθε Έλληνα μόνο απο την εξόρυξη του ουρανίου, αυτά πρέπει να ζητάμε και όχι την μείωση των μισθών και των συντάξεων.

  την κα Νταλάρα αφήστε την να συνέλθει, κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματά της, έστω και αν είναι υφυπουργός, άνθρωπος είναι και αυτή.

  όλα τα γνωρίζει ο Έλληνας, μόνο οι στρατιές του τσολάκογλου κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν

  • xristianos avatar
   xristianos @ against New World order 05/01/2011 01:11:58

   ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ !ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!

 26. parsifal avatar
  parsifal 04/01/2011 22:59:11

  Θα επαναλάβω τον χαρακτηρισμό "Γραμμή Maginot" για τον περιβόητο φράκτη.
  Οι ανθρωποι αγνοούν τον νόμο Le Chatelier που ισχύει γενικώς στην φύση : Τα 12,5 χλμ. φράκτης επί συνόλου περίπου 180 χλμ. ελληνο-τουρκικών συνόρων απλώς θα μεταθέσουν την πίεση ΑΛΛΟΥ, τα κυκλώματα και οι Τουρκικές υπηρεσίες θα επιλέξουν την "οδό μειωμένης αντιστάσεως" και αυτή βεβαίως θα είναι πρωτίστως ο ανοχύρωτος νησιωτικός χώρος. Με το Λιμενικό χωρίς καύσιμα, τα σκάφη σε ΜΑΚ η δεμένα και αεροσκάφη - ελικόπτερα "δανεικά" απο την FRONTEX, ΧΩΡΙΣ ολοκληρωμένο σύστημα ναυτικής επιτηρήσεως και το ΠΝ με δεμένα χέρια (δεν υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες εμπλοκής) η ακτογραμμή απο την Σαμοθράκη εως την Ρόδο θα ξαναγίνει "σουρωτήρι" εάν δεχθούμε οτι περιορίσθηκε κατά τι το ρεύμα τον τελευταίο καιρό.

 27. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 05/01/2011 00:46:39

  Εν πάσει περιπτώσει, όταν επιτρέπεται σε μια κυρία να γίνεται βουλευτής και υφυπουργός και να σχεδιάζει την μεταναστευτική πολιτική, ελέω τροβαδούρου συζύγου και φιλόμουσων ψηφοφόρων, το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό. Είναι πολιτειακό.
  ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ !

 28. Λιλα avatar
  Λιλα 05/01/2011 00:59:11

  Εχει άποψη και η Νταλάρα να πεθάνω τώρα ή αργότερα

 29. anonymous avatar
  anonymous 05/01/2011 01:38:20

  Η λύση είναι απλή. Λέμε ξεκάθαρα στους Τούρκους ότι ή σταματάνε να στέλνουν ή πάμε τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια για καλύτερη αστυνόμευση και περνάμε και ΑΟΖ. Αν η ΕΕ μας καλύψει σε αυτό τι θα κάνουν; Πόλεμο με την ΕΕ;

 30. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 05/01/2011 09:39:47

  Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους: Η "λαμπερή" εκ Φιλοθέης μανδάμ Ραγκούση-Νταλάρα κάνει τη δουλειά για την οποία την προόρισε ο ευεργέτης της ΓΑΠ. Και έχει τις απόψεις που έχει. Γνωστές. Αλ Σάλεχ σε πιο κυριλέ και πιο soft περιτύλιγμα (μην μας περάσουν και για αριστεριστές, χρυσή μου).
  Το ΚΚΕ, που μερικοί εδώ μέσα θεωρούν κόμμα "πατριωτικό" (no comments...), τα ίδια δεν λέει; Δεν αποκαλεί όλους τους λάθρους "πρόσφυγες"; Δεν ζητά τη νομιμοποίησή τους; Δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγγλική φυλλάδιο το ΠΑΜΕ που ζητά αυτό το πράγμα (και μην μου πείτε οτι το έχει βγάλει για τους ...αγγλομαθείς Αλβανούς μετανάστες); Δεν έχει εκφραστεί κατά του φράχτη στον Εβρο; Δεν πουλάει διεθνισμό;
  Ο Θύμιος Παπανικολάου έχει απόλυτο δίκιο που αποκαλεί το ΚΚΕ "νεοταξικό κόμμα". Ως διεθνιστικό, είναι νεοταξικό, απλά είναι νεοταξικό sui generis. Δεν μιλάω φυσικά για τους μεμονωμένους πατριώτες κομμουνιστές, μιλάω για τη γραμμή και την ίδια τη φύση του κόμματος (ή Κόμματος, με κεφαλαίο "Κ", αν προτιμάτε).

 31. προβοκατορας avatar
  προβοκατορας 05/01/2011 12:29:53

  δεν εχουν καταλαβει κατι σημαντικο. οι λαθρο ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 3000 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ για να ερθουν στο ελλαντα, χρηματα που στις πατριδες τους κανουν πολλα χρονια να μαζεψουν. λετε να τους σταματησει ενας φραχτης?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.