16/11/2009 07:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι εξωγήινοι συνταξιούχοι !!!

Της Μαρίας Αμανατίδου

Οι συνταξιούχοι καρκινοπαθείς του ΤΕΒΕ της Πιερίας έπαψαν να αναρωτιούνται αν ανήκουν σε άλλη χώρα. Τώρα απλά δηλώνουν εξωγήινοι!

Μετά από ταλαιπωρία μηνών και μετά την «πρωτότυπη» απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να εντάξει την Πιερία σε ένα καθεστώς άνευ προηγουμένου , οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ πήγαν-ήρθαν σε διάφορα ταμεία αλλά ουσιαστικά παραμένουν ανασφάλιστοι! 

Με λίγα λόγια αν είσαι συνταξιούχος του ΤΕΒΕ στην Ελλάδα , έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το ΙΚΑ. Αν είσαι συνταξιούχος του ΤΕΒΕ στην Πιερία πρέπει να πληρώνεις από την τσέπη σου! Αν μάλιστα είσαι καρκινοπαθής συνταξιούχος του ΤΕΒΕ στην Πιερία , πράγμα που συνεπάγεται συνεχείς εξετάσεις και φάρμακα , μάλλον πολύ σύντομα θα εγκαταλείψεις τον μάταιο τούτο κόσμο γιατί δεν θα σου φτάνουν τα χρήματα ούτε για ασπιρίνη.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι έχουν περάσει 8 μήνες από την τελευταία φορά που δημοσιεύτηκε το θέμα -χάρη στα blogs φυσικά-  κι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα! Δεν βρέθηκε ούτε ένας άνθρωπος από το υπουργείο υγείας για να ενδιαφερθεί για τους συνταξιούχους της γης των Θεών. Ούτε καν οι θεοί του Ολύμπου δεν επενέβησαν για να σώσουν την κατάσταση.  Η ζωή όμως συνεχίζεται. Και η ζωή με τον  καρκίνο ή όποια άλλη σοβαρή αρρώστια είναι πολύ δύσκολη και δυστυχώς σε αυτή τη χώρα και πολύ ακριβή!

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.